http://kariera.mk

Neni 11 në Ligjin e amnestisë nuk ekziston, Kushtetutesja insiston në interpretim, Kuvendi në lexim autentik

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 2 dhjetor – Gjykata Kushtetuese nuk heq dorë nga interpretimi i nenit 11 të Ligjit për amnisti, derisa eksperti juridik Naser Ziberi nga ana tjetër, thotë se neni 11 nuk ekziston dhe se nuk ka nevojë...

Kançevska: Nuk jam konsultuar për deklaratën e Emilija Aleksandrova

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 2 dhjetor – Deputetja Emilia Aleksandrova bëri një deklaratë sot, duke folur në shumicë, duke dënuar kështu liderin e VMRO- së Hristijan Mickovski, i cili po kërkon që kuvendi të ratifikojë hyrjen...

Kundërspin: Më shumë se disa individë rrënuan shtetin e së drejtës!

para 7 muajve - Portalb

As problemi me shtetin ligjor dhe legjislativ me disa individ, as nuk është dashur të pritet Komisioni Antikorrupsion që të zbatohet i ashtu quajturi veting i butë ndaj gjykatësve dhe prokurorëve, siç...

Xhaferi: Debati për interpretimin autentik të nenit pas 11 dhjetor

para 7 muajve - Telegrafi

Talat Xhaferi

“Hapja e temës për amnisti, kalkulim politik”, seanca për interpretimin autentik për faljen e Ivanovit pas 11 dhjetorit

para 7 muajve - TV21

Leximi autentik i Ligjit për amnisti për opozitën shqiptare është vetëm “kalkulim politik”. Kërkesa për lexim autentik të nenit 11 të Ligjit për amnisti, e dorëzuar nga grupi parlamentar i LSDM-së në Kuvend...

Xhaferi: Seanca për interpretimin autentik më 11 dhjetor

para 7 muajve - Indeks.mk

Kryetari i Kuvendi Talat Xhaferi sot do t’i dërgojë letra Qeverisë dhe Kryetares së Komisionit Ligjdhënës-juridik për kërkesën e LSDM-së për interpretimin autentik të nenit 11 të Ligjit për falje. Kryeparlamentari...

Kançevska: Nuk jam konsultuar për deklaratën e Emilija Aleksandrova

para 7 muajve - Tetova Sot

Deputetja Emilia Aleksandrova bëri një deklaratë sot, duke folur në shumicë, duke dënuar kështu liderin e VMRO- së Hristijan Mickovski, i cili po kërkon që kuvendi të ratifikojë hyrjen e Maqedonisë në...

Ziberi: Neni 11-a nuk ekziston, Kushtetuesja: Mos na bëni presion

para 7 muajve - TV21

Gjykata Kushtetuese nuk heq dorë nga shqyrtimi i kushtetutshmërisë së nenit 11-a të Ligjit për amnisti, ndërsa nga ana tjetër eksperti juridik Naser Ziberi thotë se neni 11a  nuk ekziston dhe se nuk nevojë...

Anti-korrupsioni: Do të kontrollohet gjyqësori, Mickoski: Së pari le të më kontrollojnë mua e më pas edhe Zaevin

para 7 muajve - TV21

Antikorrupsioni për vitin e ardhshëm ka për qëllim që të kontrollojë gjendjen pronësore të gjykatësve dhe prokurorëve. Përmes një kumtese theksojnë se në gjyqësor ekziston rrezik i lartë për korrupsion...

Anti-korrupsioni do të hetojnë pasurinë e gjykatësve dhe prokurorëve

para 7 muajve - Shprehja

Zyrtarët e anti-korrupsionit do të hetojnë pasurinë e gjykatësve dhe prokurorëve vitin e ardhshëm. Ata do të jenë pjesë e Planit Vjetor të vitit 2020, për Monitorimin e Pronave dhe Konfliktit të Interesit,...

Anti-korrupsioni do të hetojnë pasurinë e gjykatësve dhe prokurorëve

para 7 muajve - Iliria News

Zyrtarët e anti-korrupsionit do të hetojnë pasurinë e gjykatësve dhe prokurorëve vitin e ardhshëm. Ata do të jenë pjesë e Planit Vjetor të vitit 2020, për Monitorimin e Pronave dhe Konfliktit të Interesit,...

Anti-korrupsioni do të hetojnë pasurinë e gjykatësve dhe prokurorëve

para 7 muajve - Ina

Zyrtarët e anti-korrupsionit do të hetojnë pasurinë e gjykatësve dhe prokurorëve vitin e ardhshëm. Ata do të jenë pjesë e Planit Vjetor të vitit 2020, për Monitorimin e Pronave dhe Konfliktit të Interesit,...

ASH: Gjithë sistemi gjyqësor lirshëm mund të quhet i korruptuar

para 7 muajve - Portalb

Partia opozitare Aleanca për Shqiptarët (ASH) ka reaguar në lidhje me vendimin e Gjykatës kushtetuese për nenin 11-a të ligjit për falje, transmeton Portalb.mk . “Gjykatës, prokuror, nëpunës e deri tek...

Anti-korrupsioni do të hetojnë pasurinë e gjykatësve dhe prokurorëve

para 7 muajve - Lajm

Zyrtarët e anti-korrupsionit do të hetojnë pasurinë e gjykatësve dhe prokurorëve vitin e ardhshëm. Ata do të jenë pjesë e Planit Vjetor të vitit 2020, për Monitorimin e Pronave dhe Konfliktit të Interesit,...

Mickoski: Amnistia për LSDM-në është opsioni i dëshiruar

para 7 muajve - Iliria News

Kryetari i VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski thotë se nga partia në pushtet edhe pas 24 orësh nga propozimi i tij, ende nuk ka pasur asnjë reagim. Mickoski dje kërkoi nga Zaev dhe pushteti të mundësojmë...

Kushtetuesja: Mos ushtroni presion ndaj nesh

para 7 muajve - Iliria News

Gjykatësit kushtetues ankohen – se ka pasur përpjekje për t’i poshtëruar ata, pasi kanë nisur procedurë të vlerësimit të kushtetutshmërisë së nenit 11 -a, të Ligjit për falje. Kushtetuesja në njoftimin...

A do të rikthehen në fuqi faljet e Ivanovit?! Interpretimi autentik për amnistinë, gjatë dhjetorit

para 7 muajve - Aktuale

Nisma për interpretim autentik të nenit 11 të Ligjit për falje i është dorëzuar Komisionit Juridiko-Ligjvënës dhe Qeverisë për mendim. Sipas kryeparlamentarit, Talat Xhaferi, për këtë çështje mund të diskutohet,...

Anti-korrupsioni do të hetojnë pasurinë e gjykatësve dhe prokurorëve

para 7 muajve - Aktuale

Zyrtarët e anti-korrupsionit do të hetojnë pasurinë e gjykatësve dhe prokurorëve vitin e ardhshëm. Ata do të jenë pjesë e Planit Vjetor të vitit 2020, për Monitorimin e Pronave dhe Konfliktit të Interesit,...

Xhaferi: Seanca për interpretimin autentik më 11 dhjetor

para 7 muajve - Flaka

Kryetari i Kuvendi Talat Xhaferi sot do t’i dërgojë letra Qeverisë dhe Kryetares së Komisionit Ligjdhënës-juridik për kërkesën e LSDM-së për interpretimin autentik të nenit 11 të Ligjit për falje. Kryeparlamentari...

Xhaferi: Seanca për interpretimin autentik më 11 dhjetor

para 7 muajve - Tetova Sot

Kryetari i Kuvendi Talat Xhaferi sot do t’i dërgojë letra Qeverisë dhe Kryetares së Komisionit Ligjdhënës-juridik për kërkesën e LSDM-së për interpretimin autentik të nenit 11 të Ligjit për falje. Kryeparlamentari...

Gjykatës, prokuror, nëpunës e deri tek i gjithë sistemi gjyqësor lirshëm mund të quhen të korruptuar!

para 7 muajve - Shprehja

Këtë po e dëshmojnë përpjekjet e fundit të Gjykatës Kushtetuese, sipas gjykatësve të të cilës duhet të ndryshohet neni 11-a i cili i mundëson presidentit të shtetit të tërheqë tashmë vendime të miratuara...

Gjykatës, prokuror, nëpunës e deri tek i gjithë sistemi gjyqësor lirshëm mund të quhen të korruptuar!

para 7 muajve - Ina

Këtë po e dëshmojnë përpjekjet e fundit të Gjykatës Kushtetuese, sipas gjykatësve të të cilës duhet të ndryshohet neni 11-a i cili i mundëson presidentit të shtetit të tërheqë tashmë vendime të miratuara...

Antikorrupsioni: Do ta kontrollojmë pronën e gjykatësve dhe të prokurorëve në vitin 2020

para 7 muajve - Gazeta Express

Sipas analizave të Komisionit Shtetëror për Parandalim të Korrupsionit (KSHPK), jurisprudenca vlerësohet si shtyllë me rrezik të lartë të ndikimeve korruptive dhe ndikimeve tjera, ndaj së këtejmi bartësit...

Komisioni për Parandalimin e Korrupsionit, kontroll pronës së gjykatësve e prokurorëve

para 7 muajve - Flaka

Duke filluar nga viti 2020, Komisioni për Anti-korrupsion do të kontrollojë gjendjen pronësore të gjykatësve dhe prokurorëve publikë. Nga ky komision kumtojnë se kjo do të jetë pjesë e planit vjetor për...

Mickovski: Të nominojmë kandidat për kryeministër, humbësi të japë dorëheqje dhe të braktisë politikën

para 7 muajve - Flaka

Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hrsitian Mickovski, propozon që në zgjedhjet e 12 prillit partitë të nominojnë edhe kandidatët për mandatar të qeverisë. Madje ai thotë se humbësi i zgjedhjeve do të duhet të...

“Ringjallja” e abolimit të paligjshëm i Ivanovit, Xhaferi: Seancë mund të caktohet pas 11 dhjetorit

para 7 muajve - Portalb

Kryetari i Kuvendi Talat Xhaferi sot do t’i dërgojë letra Qeverisë dhe Kryetares së Komisionit Ligjdhënës-juridik për kërkesën e LSDM-së për interpretimin autentik të nenit 11 të Ligjit për falje . Kryeparlamentari...

A do të rikthehen në fuqi faljet e Ivanovit?! Interpretimi autentik për amnistinë, gjatë dhjetorit

para 7 muajve - Flaka

Nisma për interpretim autentik të nenit 11 të Ligjit për falje i është dorëzuar Komisionit Juridiko-Ligjvënës dhe Qeverisë për mendim. Sipas kryeparlamentarit, Talat Xhaferi, për këtë çështje mund të diskutohet,...

Gjykata Kushtetuese ankohet për presion

para 7 muajve - Flaka

Gjykatësit Kushtetues ankohen për presion pasi kanë nisur procedurë të vlerësimit të kushtetutshmërisë së nenit 11 të Ligjit për falje. Kushtetuesja në njoftimin për opinionin thekson se i ka ndjekur deklaratat...

8-shja e përjashtuar nga VMRO duan të kthehen në parti por i’u pengon Mickoski, kërkojnë dorëheqjen e tij

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 2 dhjetor – Zhurnal.mk – Tetëshja e pavarur që u përjashtua nga VMRO-DPMNE sot kanë kërkuar dorëheqjen e Hristijan Mickoskit nga pozita kryetar i VMRO-DPMNE-së, informon Zhurnal. Deputetja Emilija...

Aleanca për Shqiptarët: Falja e presidentit Ivanov nuk mund të vlejë qoftë vendimi i tij i revokueshëm apo i pa revokueshëm,

para 7 muajve - Medial

Shkup, 2 dhjetor 2019 Gjykatës, prokuror, nëpunës e deri tek i gjithë sistemi gjyqësor lirshëm mund të quhen të korruptuar! Këtë po e dëshmojnë përpjekjet e fundit të Gjykatës Kushtetuese, sipas gjykatësve...

VMRO-DPMNE: Pushteti po tenton me çdo kusht t’i anulojë zgjedhjet

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 2 dhjetor, zhurnal.mk – LSDM-ja nuk do ta mbështesë nismën e VMRO-DPMNE-së për ratifikimin e Protokollit përfundimtar për anëtarësim në NATO, duke u thirrur në praktikën e Malit të Zi. Sipas LSDM-së,...

Kushtetuesja: Mos ushtroni presion ndaj nesh

para 7 muajve - Aktuale

Gjykatësit kushtetues ankohen – se ka pasur përpjekje për t’i poshtëruar ata, pasi kanë nisur procedurë të vlerësimit të kushtetutshmërisë së nenit 11 -a, të Ligjit për falje. Kushtetuesja në njoftimin...

Deputetët e pavarur të VMRO-DPMNE-së kërkojnë dorëheqjen e Mickoskit

para 7 muajve - TV21

Grupi i pavarur i deputetëve kërkon përgjegjësi nga kryetari i VMRO-DPMNE-së Hristian Mickoski pasi ai dje tha se do t’u bëjë thirrje  deputetëve të opozitës të votojnë për ratifikimin e vendit në NATO....

Ligji për falje, interpretimi autentik hyn në procedurë

para 7 muajve - Alsat-M

Paqartësi në Kuvend rreth pozitave të ardhshme politike për interpretimin autentik të ligjit për falje. Edhe pas koordinimit të zakonshëm të së hënës, nuk dihet se si do të përfundojë nisma për interpretim...

Kushtetuesja: Mos ushtroni presion ndaj nesh

para 7 muajve - Alsat-M

Gjykatësit kushtetues ankohen – se ka pasur përpjekje për t’i poshtëruar ata, pasi kanë nisur procedurë të vlerësimit të kushtetutshmërisë së nenit 11 -a, të Ligjit për falje. Kushtetuesja në njoftimin...

Xhaferi: Seanca për interpretimin autentik më 11 dhjetor

para 7 muajve - Bashke

Kryetari i Kuvendi Talat Xhaferi sot do t’i dërgojë letra Qeverisë dhe Kryetares së Komisionit Ligjdhënës-juridik për kërkesën e LSDM-së për interpretimin autentik të nenit 11 të Ligjit për falje. Kryeparlamentari...

Anti-korrupsioni do të hetojnë pasurinë e gjykatësve dhe prokurorëve

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 2 dhjetor, zhurnal.mk – Zyrtarët e anti-korrupsionit do të hetojnë pasurinë e gjykatësve dhe prokurorëve vitin e ardhshëm. Ata do të jenë pjesë e Planit Vjetor të vitit 2020, për Monitorimin e Pronave...

LUPA E ANTIKORRUPSIONIT DREJT GJYKATËSVE

para 7 muajve - Klan Macedonia

Antikorrupsioni kërkon kyçjen e institucioneve tjera rreth pasurisë së 600 gjykatësve Një ditë pas kërkesës së kryeministrit, Komisioni shtetëror për luftë kundër korrupsionit e pranoi detyrën, ta hetojë...

Pas apelit të Zaevit, Antikorrupsioni: Do ta kontrollojmë pronën e gjykatësve dhe të prokurorëve në vitin 2020

para 7 muajve - Portalb

Sipas analizave të Komisionit Shtetëror për Parandalim të Korrupsionit (KSHPK), jurisprudenca vlerësohet si shtyllë me rrezik të lartë të ndikimeve korruptive dhe ndikimeve tjera, ndaj së këtejmi bartësit...

VMRO-DPMNE: Pushteti po tenton me çdo kusht t’i anulojë zgjedhjet

para 7 muajve - Alsat-M

LSDM-ja nuk do ta mbështesë nismën e VMRO-DPMNE-së për ratifikimin e Protokollit përfundimtar për anëtarësim në NATO, duke u thirrur në praktikën e Malit të Zi. Sipas LSDM-së, derisa Kuvendi i Spanjës...

Anti-korrupsioni do të hetojnë pasurinë e gjykatësve dhe prokurorëve

para 7 muajve - Alsat-M

Zyrtarët e anti-korrupsionit do të hetojnë pasurinë e gjykatësve dhe prokurorëve vitin e ardhshëm. Ata do të jenë pjesë e Planit Vjetor të vitit 2020, për Monitorimin e Pronave dhe Konfliktit të Interesit,...

IVANOVI EDHE SI ISH-PRESIDENT SHKAKTON TELASHE

para 7 muajve - Klan Macedonia

A do të riaktivizohet falja e tij? I gjithë shteti është i preokupuar se a do të aktivizohet sërish falja e Ivanovit. Menjëherë pasi Gjykata Kushtetuese e vendosi në rend të ditës çështje e vlerësimit...

Xhaferri: Seanca për interpretimin autentik më 11 dhjetor

para 7 muajve - Aktuale

Kryetari i Kuvendi Talat Xhaferi sot do t’i dërgojë letra Qeverisë dhe Kryetares së Komisionit Ligjdhënës-juridik për kërkesën e LSDM-së për interpretimin autentik të nenit 11 të Ligjit për falje. Kryeparlamentari...

Gjykata Kushtetuese: Tentimet për nënçmimin tonë nuk janë në interes të sundimit të drejtës

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 2 dhjetor, zhurnal.mk – Tentime për nënçmuar Gjykatën Kushtetuese, reputacionin e tij dhe të gjykatësve, me prejudikimin e vendimeve gjyqësore me argumente politike dhe jo ligjore, nuk është në...

Xhaferi: Debati për interpretimin autentik të nenit pas 11 dhjetorit

para 7 muajve - Arbresh

Rreth 10 ditë do të pres interpretimi autentik i nenit 11 të Ligjit për Falje, në bazë të së cilit Gjykata Kushtetuese ka ngritur iniciativë për vlerësimin e vendimit të ish presidentit Ivanov për të tërhequr...

Mickoski: Jemi në kontakt me të gjitha partitë shqiptare për zgjedhjet e ardhshme

para 7 muajve - Gazeta Express

Lideri i opozitës Hristjan Mickosi në një konferencë për shtyp pranë selisë së VMRO-DPMNE-së, gjatë përgjigjeve të pyetjeve të gazetarëve tha se ai është në kontakt të vazhdueshëm me të gjitha partitë...

Xhaferi: Debati për interpretimin autentik të nenit pas 11 dhjetor

para 7 muajve - Fakti Ditor

Rreth 10 ditë do të pres interpretimi autentik i nenit 11 të Ligjit për Falje, në bazë të së cilit Gjykata Kushtetuese ka ngritur iniciativë për vlerësimin e vendimit të ish presidentit Ivanov për të tërhequr...

Iniciohet rikthimi i amnistisë së propozuar nga Ivanov

para 7 muajve - KDPolitik

Një nismë në Gjykatën Kushtetuese të Maqedonisë së Veriut për vlerësimin e kushtetutshmërisë së nenit 11 që ka të bëjë me anulimin e të drejtës së presidentit për të tërhequr faljen, ka mobilizuar shumicën...

Xhaferi: Seanca për interpretimin autentik më 11 dhjetor

para 7 muajve - Medial

Shkup, 2 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Kryetari i Kuvendi Talat Xhaferi sot do t’i dërgojë letra Qeverisë dhe Kryetares së Komisionit Ligjdhënës-juridik për kërkesën e LSDM-së për interpretimin autentik të nenit...

Iniciohet rikthimi i amnistisë së propozuar nga Ivanov

para 7 muajve - Evropa e Lirë

Një nismë në Gjykatën Kushtetuese të Maqedonisë së Veriut për vlerësimin e kushtetutshmërisë së nenit 11 që ka të bëjë me anulimin e të drejtës së presidentit për të tërhequr faljen, ka mobilizuar shumicën...

VMRO-DPMNE: Nëse LSDM do përgjegjësi për të gjithë është mirë që të fillojnë nga kryetari i tyre

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 2 dhjetor, zhurnal.mk – Lidhja Social Demokrate e Maqedonisë në Kuvend ka dorëzuar iniciative për të parandaluar faljen e politikanëve. Sipas propozuesve të këtij ligji, deputetëve të LSDM-së, me...

Mickoski: Hetim urgjent për aferën Kesh, veprim të prokurorëve dhe gjykatësve dhe ligj për origjinën e pronës së politikanëve

para 7 muajve - Medial

Shkup, 2 dhjetor 2019 Para se të kthehem në temën kryesore të pres konferencës së sotme dhe para se LSDM të dalë me pres konferencë mekanike dhe me tekst paraprakisht të shkruar vetëm do të konstatojë...

Mirakovska do të presë mendim nga Qeveria, dhe do të caktojë seancë në KJL për interpretim autentik

para 7 muajve - Medial

Shkup, 2 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Komisioni juridik-ligjdhënës (KJL) do të presë mendim nga Qeveria para se të diskutojë për kërkesën e interpretimit autentik të nenit 11 të Ligjit për falje, kumtoi sot...

Gjykata Kushtetuese të mërkurën do ta shqyrtojë iniciativën për Ligjin për Amnisti

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 2 dhjetor – Zhurnal.mk – Gjykata Kushtetuese të mërkurën në seancë do ta shqyrtojë iniciativën për kushtetutshmërinë dhe ligjshmërinë e nenit 1 dhe nenit 2 të Ligjit për Amnisti. Me iniciativën...

Mickoski kërkon që të ndalohet me ligj falja e politikanëve nga presidenti

para 7 muajve - Iliria News

Hristijan Mickoski dhe VMRO-DPMNE janë kryesisht në kundërshtim me shfuqizimin dhe amnistinë dhe do të mbështesin “gjithçka që parashtrohet në Parlament me qëllim që t’i jepet fund abuzimeve të mekanizmit...

Gjykata Kushtetuese: Tentimet për nënçmimin tonë nuk janë në interes të sundimit të drejtës

para 7 muajve - Medial

Shkup, 2 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Tentime për nënçmuar Gjykatën Kushtetuese, reputacionin e tij dhe të gjykatësve, me prejudikimin e vendimeve gjyqësore me argumente politike dhe jo ligjore, nuk është në...

Deputetët e pavarur të VMRO-së kërkojnë dorëheqjen e Hristijan Mickoskit

para 7 muajve - Fol

Grupi i pavarur i deputetëve të OBRM-PDUKM-së, kërkojnë që Hristijan Mickoski të jep dorëheqje nga posti i kryetarit të partisë. Kjo kërkesë vjen pas paralajmërimit të Mickoskit se do të dorëzojë iniciativë...

Xhaferi: Debati për interpretim autentik të nenit 11 nuk mund të fillojë para 11 dhjetorit

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 2 dhjetor – zhurnal.mk – Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi, sot deri tek Qeveria dhe kryetarja e Komisioni ligjvënës do të dorëzojë letër me kërkesat e LSDM-së për interpretim autentik të nenit...

Anti-korrupsioni do të hetojnë pasurinë e gjykatësve dhe prokurorëve

para 7 muajve - Tetova Sot

Zyrtarët e anti-korrupsionit do të hetojnë pasurinë e gjykatësve dhe prokurorëve vitin e ardhshëm. Ata do të jenë pjesë e Planit Vjetor të vitit 2020, për Monitorimin e Pronave dhe Konfliktit të Interesit,...

Mickoski: Zaev pengesa kryesore e reformave në gjyqësor

para 7 muajve - Alsat-M

Zoran Zaev nuk ka bërë asgjë për të ndryshuar këtë sistem të korruptuar gjyqësor, deklaroi sot kreu i opozitës Hristijan Mickoski, sipas të cilit Zaev është fajtori kryesorë për gjendjen në gjyqësor. “Me...

Mickoski: Jemi në kontakt me të gjitha partitë shqiptare për zgjedhjet e ardhshme

para 7 muajve - Alsat-M

Lideri i opozitës Hristjan Mickosi në një konferencë për shtyp pranë selisë së VMRO-DPMNE-së, gjatë përgjigjeve të pyetjeve të gazetarëve tha se ai është në kontakt të vazhdueshëm me të gjitha partitë...

Gjykata Kushtetuese të mërkurën do ta shqyrtojë iniciativën për Ligjin për Amnisti

para 7 muajve - Koha.mk

Shkup, 2 dhjetor – Gjykata Kushtetuese të mërkurën në seancë do ta shqyrtojë iniciativën për kushtetutshmërinë dhe ligjshmërinë e nenit 1 dhe nenit 2 të Ligjit për Amnisti. Me iniciativën kërkohet që të...

Mickoski: Zaev pengesa kryesore e reformave në gjyqësor

para 7 muajve - Aktuale

Zoran Zaev nuk ka bërë asgjë për të ndryshuar këtë sistem të korruptuar gjyqësor, deklaroi sot kreu i opozitës Hristijan Mickoski, sipas të cilit Zaev është fajtori kryesorë për gjendjen në gjyqësor. “Me...

Gjykatës, prokuror, nëpunës e deri tek i gjithë sistemi gjyqësor lirshëm mund të quhen të korruptuar!

para 7 muajve - Tetova Sot

Këtë po e dëshmojnë përpjekjet e fundit të Gjykatës Kushtetuese, sipas gjykatësve të të cilës duhet të ndryshohet neni 11-a i cili i mundëson presidentit të shtetit të tërheqë tashmë vendime të miratuara...

Anti-korrupsioni do të hetojnë pasurinë e gjykatësve dhe prokurorëve

para 7 muajve - Zyrtare

Zyrtarët e anti-korrupsionit do të hetojnë pasurinë e gjykatësve dhe prokurorëve vitin e ardhshëm. Ata do të jenë pjesë e Planit Vjetor të vitit 2020, për Monitorimin e Pronave dhe Konfliktit të Interesit,...

Xhaferi: Debati për interpretimin autentik të nenit pas 11 dhjetorit

para 7 muajve - Shenja

Rreth 10 ditë do të pres interpretimi autentik i nenit 11 të Ligjit për Falje, në bazë të së cilit Gjykata Kushtetuese ka ngritur iniciativë për vlerësimin e vendimit të ish presidentit Ivanov për të tërhequr...

Antikorrupsioni: Në 2020-ën Do ta kontrollojmë pronën e gjykatësve dhe të prokurorëve

para 7 muajve - Shenja

Analizat e Komisionit Shtetëror për Parandalim të Korrupsionit  tregojnë se jurisprudenca vlerësohet si shtyllë me rrezik të lartë të ndikimeve korruptive dhe ndikimeve tjera, ndaj bartësit e funksioneve...

Mickoski: Amnistia për LSDM-në është opsioni i dëshiruar

para 7 muajve - Shenja

Kryetari i VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski thotë se nga partia në pushtet edhe pas 24 orësh nga propozimi i tij, ende nuk ka pasur asnjë reagim. Mickoski dje kërkoi nga Zaev dhe pushteti të mundësojmë...

Gjykata Kushtetuese të mërkurën do ta shqyrtojë iniciativën për Ligjin për Amnisti

para 7 muajve - Gostivari Sot

Gjykata Kushtetuese të mërkurën në seancë do ta shqyrtojë iniciativën për kushtetutshmërinë dhe ligjshmërinë e nenit 1 dhe nenit 2 të Ligjit për Amnisti. Me iniciativën kërkohet që të shqyrtohet kushtetutshmëria...

Kushtetuesja: Mos ushtroni presion ndaj nesh

para 7 muajve - Tetova Sot

Gjykatësit kushtetues ankohen – se ka pasur përpjekje për t’i poshtëruar ata, pasi kanë nisur procedurë të vlerësimit të kushtetutshmërisë së nenit 11 -a, të Ligjit për falje. Kushtetuesja në njoftimin...

Xhaferi: Seanca për interpretimin autentik më 11 dhjetor

para 7 muajve - Lajm

Kryetari i Kuvendi Talat Xhaferi sot do t’i dërgojë letra Qeverisë dhe Kryetares së Komisionit Ligjdhënës-juridik për kërkesën e LSDM-së për interpretimin autentik të nenit 11 të Ligjit për falje. Kryeparlamentari...

Xhaferi: Seanca për interpretimin autentik më 11 dhjetor

para 7 muajve - Tetova Sot

Kryetari i Kuvendi Talat Xhaferi sot do t’i dërgojë letra Qeverisë dhe Kryetares së Komisionit Ligjdhënës-juridik për kërkesën e LSDM-së për interpretimin autentik të nenit 11 të Ligjit për falje. Kryeparlamentari...

Xhaferi: Seanca për interpretimin autentik më 11 dhjetor

para 7 muajve - Shenja

Kryetari i Kuvendi Talat Xhaferi sot do t’i dërgojë letra Qeverisë dhe Kryetares së Komisionit Ligjdhënës-juridik për kërkesën e LSDM-së për interpretimin autentik të nenit 11 të Ligjit për falje. Kryeparlamentari...

Mickoski: Jemi në kontakt me të gjitha partitë shqiptare për zgjedhjet e ardhshme

para 7 muajve - Tetova Sot

Lideri i opozitës Hristjan Mickosi në një konferencë për shtyp pranë selisë së VMRO-DPMNE-së, gjatë përgjigjeve të pyetjeve të gazetarëve tha se ai është në kontakt të vazhdueshëm me të gjitha partitë...

Gjykata Kushtetuese të mërkurën do ta shqyrtojë iniciativën për Ligjin për Amnisti

para 7 muajve - Medial

Shkup, 2 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Gjykata Kushtetuese të mërkurën në seancë do ta shqyrtojë iniciativën për kushtetutshmërinë dhe ligjshmërinë e nenit 1 dhe nenit 2 të Ligjit për Amnisti. Me iniciativën...

Kushtetuesja: Mos ushtroni presion ndaj nesh

para 7 muajve - Zyrtare

Gjykatësit kushtetues ankohen – se ka pasur përpjekje për t’i poshtëruar ata, pasi kanë nisur procedurë të vlerësimit të kushtetutshmërisë së nenit 11 -a, të Ligjit për falje. Kushtetuesja në njoftimin...

Sot diskutohet interpretimi autentik i ligjit për falje

para 7 muajve - Gazeta Express

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi dhe koordinuesit e grupeve të deputetëve sot në takimin e rregullt të së hënës duhet të dakordohen nëse dhe kur Komisioni ligjvënës-juridik do të mblidhet dhe do ta shqyrtojë...

LSDM: U bëjmë thirje deputetëve të VMRO-së të mbështesin interpretimin autentik për ligjin për falje

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 2 dhjetor – Zhurnal.mk – Nga Lidhja Social Demokrate e Maqedonisë (LSDM), përmes një komunikate për media i bëjnë thirrje VMRO-DPMNE-së dhe kryetarit të kësaj partie Hristijan Mickoski që deputetët...

Xhaferri: Seanca për interpretimin autentik më 11 dhjetor

para 7 muajve - Zyrtare

Kryetari i Kuvendi Talat Xhaferi sot do t’i dërgojë letra Qeverisë dhe Kryetares së Komisionit Ligjdhënës-juridik për kërkesën e LSDM-së për interpretimin autentik të nenit 11 të Ligjit për falje. Kryeparlamentari...

Mickoski: Zaev pengesa kryesore e reformave në gjyqësor

para 7 muajve - Tetova Sot

Zoran Zaev nuk ka bërë asgjë për të ndryshuar këtë sistem të korruptuar gjyqësor, deklaroi sot kreu i opozitës Hristijan Mickoski, sipas të cilit Zaev është fajtori kryesorë për gjendjen në gjyqësor. “Me...

Deputetët e kanë radhën të tregojnë nëse do të lejojnë të ringjallet abolimi i paligjshëm i Ivanovit

para 7 muajve - Portalb

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi dhe koordinatori i grupeve të deputetëve në takimin e rregullt koordinues, duhet që të merren vesh nëse dhe kur Komisioni Ligjvënës-Juridik do të mblidhet dhe do ta shqyrtojë...

Kuvend, diskutohet interpretimi autentik i ligjit për falje

para 7 muajve - Iliria News

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi dhe koordinuesit e grupeve të deputetëve sot në takimin e rregullt të së hënës duhet të dakordohen nëse dhe kur Komisioni ligjvënës-juridik do të mblidhet dhe do ta shqyrtojë...

Kadriu për Zhurnal: Deputetët duhet të pranojnë interpretimin autentik të nenit 11 të ligjit për falje

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 2 dhjetor, zhurnal.mk – Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi dhe koordinuesit e grupeve të deputetëve sot në takimin e rregullt të së hënës duhet të dakordohen nëse dhe kur Komisioni ligjvënës-juridik...

Mickoski: Jemi në kontakt me të gjitha partitë shqiptare për zgjedhjet e ardhshme

para 7 muajve - Fakti Ditor

Lideri i opozitës Hristjan Mickosi në një konferencë për shtyp pranë selisë së VMRO-DPMNE-së, gjatë përgjigjeve të pyetjeve të gazetarëve tha se ai është në kontakt të vazhdueshëm me të gjitha partitë shqiptare për

Pritet përgjigje nga deputetët për interpretim autentik

para 7 muajve - Aktuale

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi dhe koordinuesit e grupeve të deputetëve sot në takimin e rregullt të së hënës duhet të dakordohen nëse dhe kur Komisioni ligjvënës-juridik do të mblidhet dhe do ta shqyrtojë...

Kuvend, diskutohet interpretimi autentik i ligjit për falje

para 7 muajve - Alsat-M

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi dhe koordinuesit e grupeve të deputetëve sot në takimin e rregullt të së hënës duhet të dakordohen nëse dhe kur Komisioni ligjvënës-juridik do të mblidhet dhe do ta shqyrtojë...

Mickoski: Jemi në kontakt me të gjitha partitë shqiptare për zgjedhjet e ardhshme

para 7 muajve - Gazeta Observer

Lideri i opozitës në Maqedoninë e Veriut, Hristjan Mickosi, në një konferencë për shtyp pranë selisë së VMRO-DPMNE-së, gjatë përgjigjeve të pyetjeve të gazetarëve tha se ai është në kontakt të vazhdueshëm...

Deputetët e kanë radhën të tregojnë nëse do të lejojnë të ringjallet abolimi i paligjshëm të Ivanovit

para 7 muajve - Portalb

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi dhe koordinatori i grupeve të deputetëve në takimin e rregullt koordinues, duhet që të merren vesh nëse dhe kur Komisioni Ligjvënës-Juridik do të mblidhet dhe do ta shqyrtojë...

Gjykata Kushtetuese të mërkurën do ta shqyrtojë iniciativën për Ligjin për Amnisti

para 7 muajve - Lajm

Gjykata Kushtetuese të mërkurën në seancë do ta shqyrtojë iniciativën për kushtetutshmërinë dhe ligjshmërinë e nenit 1 dhe nenit 2 të Ligjit për Amnisti. Me iniciativën kërkohet që të shqyrtohet kushtetutshmëria...

Gjykata Kushtetuese të mërkurën do ta shqyrtojë iniciativën për Ligjin për Amnisti

para 7 muajve - Shenja

Gjykata Kushtetuese të mërkurën në seancë do ta shqyrtojë iniciativën për kushtetutshmërinë dhe ligjshmërinë e nenit 1 dhe nenit 2 të Ligjit për Amnisti. Me iniciativën kërkohet që të shqyrtohet kushtetutshmëria...

Gjykata Kushtetuese të mërkurën do ta shqyrtojë iniciativën për Ligjin për Amnisti

para 7 muajve - Tetova Sot

Gjykata Kushtetuese të mërkurën në seancë do ta shqyrtojë iniciativën për kushtetutshmërinë dhe ligjshmërinë e nenit 1 dhe nenit 2 të Ligjit për Amnisti. Me iniciativën kërkohet që të shqyrtohet kushtetutshmëria...

Mickoski: Jemi në kontakt me të gjitha partitë shqiptare për zgjedhjet e ardhshme

para 7 muajve - Shkurt Shqip

Lideri i opozitës Hristjan Mickosi në një konferencë për shtyp pranë selisë së VMRO-DPMNE-së, gjatë përgjigjeve të pyetjeve të gazetarëve tha se ai është në kontakt të vazhdueshëm me të gjitha partitë...

Pritet përgjigje nga deputetët për interpretim autentik

para 7 muajve - Medial

Shkup, 2 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi dhe koordinuesit e grupeve të deputetëve sot në takimin e rregullt të së hënës duhet të dakordohen nëse dhe kur Komisioni ligjvënës-juridik...

Kuvend, diskutohet interpretimi autentik i ligjit për falje

para 7 muajve - Tetova Sot

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi dhe koordinuesit e grupeve të deputetëve sot në takimin e rregullt të së hënës duhet të dakordohen nëse dhe kur Komisioni ligjvënës-juridik do të mblidhet dhe do ta shqyrtojë...

Gjykata Kushtetuese e Maqedonisë të mërkurën do ta shqyrtojë iniciativën për Ligjin për Amnisti

para 7 muajve - Epoka e Re

Gjykata Kushtetuese të mërkurën në seancë do ta shqyrtojë iniciativën për kushtetutshmërinë dhe ligjshmërinë e nenit 1 dhe nenit 2 të Ligjit për Amnisti. Me iniciativën kërkohet që të shqyrtohet kushtetutshmëria...

Gjykata Kushtetuese të mërkurën do ta shqyrtojë iniciativën për Ligjin për Amnisti

para 7 muajve - Fakti Ditor

Gjykata Kushtetuese të mërkurën në seancë do ta shqyrtojë iniciativën për kushtetutshmërinë dhe ligjshmërinë e nenit 1 dhe nenit 2 të Ligjit për Amnisti. Me iniciativën kërkohet që të shqyrtohet kushtetutshmëria...

Kuvend, diskutohet interpretimi autentik i ligjit për falje

para 7 muajve - Lajm

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi dhe koordinuesit e grupeve të deputetëve sot në takimin e rregullt të së hënës duhet të dakordohen nëse dhe kur Komisioni ligjvënës-juridik do të mblidhet dhe do ta shqyrtojë...

Kuvend, diskutohet interpretimi autentik i ligjit për falje

para 7 muajve - Fakti Ditor

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi dhe koordinuesit e grupeve të deputetëve sot në takimin e rregullt të së hënës duhet të dakordohen nëse dhe kur Komisioni ligjvënës-juridik do të mblidhet dhe do ta shqyrtojë...

Pritet përgjigje nga deputetët për interpretim autentik

para 7 muajve - Zyrtare

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi dhe koordinuesit e grupeve të deputetëve sot në takimin e rregullt të së hënës duhet të dakordohen nëse dhe kur Komisioni ligjvënës-juridik do të mblidhet dhe do ta shqyrtojë...

VMRO me propozim që mos të shtyhen zgjedhjet

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 1 dhjetor, Zhurnal.mk – Kryetari i VMRO-DPMNE-së Hrisitjan Mickoski shprehet se ndaj zërave që thonë se mund të shtyhen zgjedhjet për shkak të asaj që Spanja mund të vonoj ratifikim, ai ndaj deputetëve...

RMV, gjyqtarët kushtetues do të përpinë përsheshin që e bënë vetë

para 7 muajve - Portalb

Përveç Naser Ajdarit, të gjithë gjyqtarët tjerë kushtetues, të përfshirë në operacionin e amnistisë për zyrtarët e VMRO-DPMNE , janë afër fundit të mandatit të tyre. Derisa u kalon viti i fundit nga një...

OBRM-PDUKM do të mbështesë interpretimin autentik që e kërkon LSDM

para 7 muajve - Arbresh

OBRM-PDUKM do të mbështesë nismën e LSDM për interpretim autentik të nenit 11 të Ligjit për falje. Këtë sot e deklaroi kryetari i OBRM-PDUKM-së, Hristijan Mickoski i cili tha kërkoi dy kërkesa edhe atë,...

Mickovski: Nuk e mbështesim amnistinë

para 7 muajve - Aktuale

Kryetari i VMRO-DPMNE-së Hrisitjan Mickoski thekson se ai nuk e mbështet amnistinë. LSDM këtë ligj po dëshiron ta kthej vetëm për pikë politike, duke e pasur parasysh se tani vendi gjendet para zgjedhjeve...

VMRO ME PROPOZIM QË MOS TË SHTYHEN ZGJEDHJET

para 7 muajve - Iliria News

Kryetari i VMRO-DPMNE-së Hrisitjan Mickoski shprehet se ndaj zërave që thonë se mund të shtyhen zgjedhjet përshkak të asaj që Spanja mund të vonoj ratifikim, ai ndaj deputetëve ka një propozim. Mickoski...

VMRO, “pro” interpretimit autentik të Ligjit për falje

para 7 muajve - Alsat-M

VMRO DPMNE do ta mbështesë nismën për interpretim autentik të nenit 11 nga Ligji për falje. Lideri i opozitës, Hristian Mickoski sot porositi se janë kundër amnistisë, por dërgoi dy kërkesa- të bëhen ndryshime...

VMRO, nismë për ratifikimin e Protokollit

para 7 muajve - Alsat-M

VMRO-DPMNE-ja kërkon të hiqen dyshimet për shtyrjen e mundshme të datës së zgjedhjeve për shkak të miratimit të marrëveshjes për anëtarësim në NATO duke e miratuar atë që tani, para se protokolli të miratohet...

VMRO DPMNE DO TA PËRKRAH INICIATIVËN E LSDM-SË

para 7 muajve - Klan Macedonia

Mickoski: Po tërhiqet vëmendja nga skandalet aktuale VMRO DPMNE do ta përkrah iniciativën e LSDM-së për interpretim autentik të nenit 11 të Ligjit për Falje, këtë e tha sot kryetari i VMRO DPMNE-së, Hristijan...

Mickoski: Jemi kundër amnistisë

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 1 dhjetor – Kryetari i VMRO-DPMNE-së Hrisitjan Mickoski thekson se ai nuk e mbështet amnistinë. Madje ai thotë se LSDM këtë ligj po dëshiron ta kthej vetëm për pikë politike, duke e pasur parasysh...

Zaev: Gjyqësori të pastrohet nga gjykatësit dhe prokurorët e korruptuar

para 7 muajve - Koha.mk

Dy vjet e gjysmë kanë treguar se gjyqësori ka mbetur fortesa e fundit e shtetit të robëruar nën kontrollin e një numri të caktuar gjykatësish dhe prokurorësh në pozita të fuqishme, deklaroi sot kryeministri...

Zaev: Antikorrupsioni të hetojë prokurorët dhe gjykatësit

para 7 muajve - Aktuale

Kryeministri Zoran Zaev përmes një video mesazhi ka ftuar Komisionin Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) të filloj procedurë për “pastrim” të gjyqësorit. Zaev fton Anti-korrupsionin të kontrollon...

VMRO, “pro” interpretimit autentik të Ligjit për falje

para 7 muajve - Lajm

VMRO DPMNE do ta mbështesë nismën për interpretim autentik të nenit 11 nga Ligji për falje. Lideri i opozitës, Hristian Mickoski sot porositi se janë kundër amnistisë, por dërgoi dy kërkesa- të bëhen ndryshime...

Zaev: Komisioni Anti-korrupsion për momentin kontrollon paratë dhe pronën e gjithë qeveritarëve

para 7 muajve - Aktuale

Kryeministri Zoran Zaev, nëpërmjet një video, duke kritikuar sistemin gjyqësor, tha se për momentin Komisioni Shtetëror për parandalimin e korrupsionit po kontrollon paratë dhe pronën e të gjithë funksionarëve...

VMRO-DPMNE i bën thirrje Zaevit të ndal me presione ndaj pushtetit gjyqësor

para 7 muajve - Koha.mk

Shkup, 1 dhjetor – Rënia e kësaj qeverie është gjithnjë e më e qartë. Humbja e LSDM-së po afrohet. Për këtë shkak Zoran Zaev përmes Gjykatës kushtetuese krijon mundësi që pas humbjes në zgjedhjet e parakohshme...

Zaev: Antikorrupsioni të hetojë gjykatësit dhe prokurorët

para 7 muajve - Gazeta Express

Kryeministri Zoran Zaev përmes një video mesazhi ka ftuar Komisionin Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) të filloj procedurë për “pastrim” të gjyqësorit. Zaev fton Anti-korrupsionin të kontrollon...

Zaev: Gjyqësori të pastrohet nga gjykatësit dhe prokurorët e pandershëm. Mickoski: Kërkesa e Zaevit është e turpshme!

para 7 muajve - Shenja

Kryeministri Zoran Zaev i bënë thirrje Komisionit Shtetëror për parandalim të Korrupsionit që të filloj me hetimin e gjykatësve dhe të prokurorëve dhe në këtë mënyrë siç thotë ai, të bëhet pastrimi i gjyqësorit....

VMRO-DPMNE I BËN THIRRJE ZAEVIT TË NDAL ME PRESIONE NDAJ PUSHTETIT GJYQËSOR

para 7 muajve - Iliria News

Rënia e kësaj qeverie është gjithnjë e më e qartë. Humbja e LSDM-së po afrohet. Për këtë shkak Zoran Zaev përmes Gjykatës kushtetuese krijon mundësi që pas humbjes në zgjedhjet e parakohshme parlamentare...

VMRO me propozim që mos të shtyhen zgjedhjet

para 7 muajve - Shenja

Kryetari i VMRO-DPMNE-së Hrisitjan Mickoski shprehet se ndaj zërave që thonë se mund të shtyhen zgjedhjet përshkak të asaj që Spanja mund të vonoj ratifikim, ai ndaj deputetëve ka një propozim. Mickoski...

KRYEMINISTRI ZAEV PARALAJMËRON ‘TËRMET’ NË GJYQËSOR

para 7 muajve - Klan Macedonia

Zaev drejton gishtin nga gjykatës e prokurorë Kryeministri Zoran Zaev ka pranuar se gjyqësori në Maqedoninë e Veriut mbetet ndër problemet kryesore të vendit. Në një video të shpërndarë këtë të dielë,...

VMRO, nismë për ratifikimin e Protokollit

para 7 muajve - Lajm

VMRO-DPMNE-ja kërkon të hiqen dyshimet për shtyrjen e mundshme të datës së zgjedhjeve për shkak të miratimit të marrëveshjes për anëtarësim në NATO duke e miratuar atë që tani, para se protokolli të miratohet...

Interpretimi autentik i nenit 11 të Ligjit për falje, ja qëndrimi i BDI

para 7 muajve - Flaka

Nuk ka mbështetje të pakushtëzuar nga BDI-ja, për iniciativën e LSDM-së, për interpretimin autentik të nenit 11 të Ligjit për falje. Partnerët e koalicionit deri më tani nuk kanë qëndrim të harmonizuar...

Mickovski: Nuk e mbështesim amnistinë

para 7 muajve - Zyrtare

Kryetari i VMRO-DPMNE-së Hrisitjan Mickoski thekson se ai nuk e mbështet amnistinë. LSDM këtë ligj po dëshiron ta kthej vetëm për pikë politike, duke e pasur parasysh se tani vendi gjendet para zgjedhjeve...

Zaev: Antikorrupsioni të hetojë prokurorët dhe gjykatësit

para 7 muajve - Alsat-M

Kryeministri Zoran Zaev përmes një video mesazhi ka ftuar Komisionin Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) të filloj procedurë për “pastrim” të gjyqësorit. Zaev fton Anti-korrupsionin të kontrollon...

Politika dhe gjyqësori

para 7 muajve - Flaka

Kryeministri Zoran Zaev përmes një video mesazhi ka ftuar Komisionin Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) të filloj procedurë për “pastrim” të gjyqësorit. Zaev fton Anti-korrupsionin të kontrollon...

Zaev: Gjyqësori të pastrohet nga të korruptuarit

para 7 muajve - Flaka

Dy vjet e gjysmë kanë treguar se gjyqësori ka mbetur fortesa e fundit e shtetit të robëruar nën kontrollin e një numri të caktuar gjykatësish dhe prokurorësh në pozita të fuqishme, deklaroi sot kryeministri...

Mickoski: Jemi kundër amnistisë

para 7 muajve - Flaka

Kryetari i VMRO-DPMNE-së Hrisitjan Mickoski thekson se ai nuk e mbështet amnistinë. Madje ai thotë se LSDM këtë ligj po dëshiron ta kthej vetëm për pikë politike, duke e pasur parasysh se tani vendi gjendet...

Nuk ka mbështetje të pakushtëzuar nga BDI për iniciativën e LSDM-së

para 7 muajve - Gazeta Express

Nuk ka mbështetje të pakushtëzuar nga BDI-ja, për iniciativën e LSDM-së, për interpretimin autentik të nenit 11 të Ligjit për falje. Partnerët e koalicionit deri më tani nuk kanë qëndrim të harmonizuar...

VMRO-DPMNE i bën thirrje Zaevit të ndal me presione ndaj pushtetit gjyqësor

para 7 muajve - Medial

Shkup, 1 dhjetor 2019 Rënia e kësaj qeverie është gjithnjë e më e qartë. Humbja e LSDM-së po afrohet. Për këtë shkak Zoran Zaev përmes Gjykatës kushtetuese krijon mundësi që pas humbjes në zgjedhjet e...

Mickoski: Jemi kundër amnistisë

para 7 muajve - Shenja

Kryetari i VMRO-DPMNE-së Hrisitjan Mickoski thekson se ai nuk e mbështet amnistinë. Madje ai thotë se LSDM këtë ligj po dëshiron ta kthej vetëm për pikë politike, duke e pasur parasysh se tani vendi gjendet...

Zaev paralajmëroi masa kundër gjyqësorit: Koha është të përballen me qytetarët, të pastrohen të pandershmit

para 7 muajve - Portalb

Kryeministri Zoran Zaev, ka theksuar se një vit e gjysmë është treguar se gjyqësori ka mbetur fortesa e fundit e “shtetit të robëruar”, nën kontrollin e një numri të caktuar të gjykatësve dhe prokurorëve...

VMRO-DPMNE i bën thirrje Zaevit të ndal me presione ndaj pushtetit gjyqësor

para 7 muajve - Tetova Sot

Rënia e kësaj qeverie është gjithnjë e më e qartë. Humbja e LSDM-së po afrohet. Për këtë shkak Zoran Zaev përmes Gjykatës kushtetuese krijon mundësi që pas humbjes në zgjedhjet e parakohshme parlamentare...

Zaev: Antikorrupsioni të hetojë prokurorët dhe gjykatësit

para 7 muajve - Zyrtare

Kryeministri Zoran Zaev përmes një video mesazhi ka ftuar Komisionin Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) të filloj procedurë për “pastrim” të gjyqësorit. Zaev fton Anti-korrupsionin të kontrollon...

Zaev: Komisioni Anti-korrupsion për momentin kontrollon paratë dhe pronën e gjithë qeveritarëve

para 7 muajve - Zyrtare

Kryeministri Zoran Zaev, nëpërmjet një video, duke kritikuar sistemin gjyqësor, tha se për momentin Komisioni Shtetëror për parandalimin e korrupsionit po kontrollon paratë dhe pronën e të gjithë funksionarëve...

VMRO-DPMNE i bën thirrje Zaevit të ndal me presione ndaj pushtetit gjyqësor

para 7 muajve - Shenja

Rënia e kësaj qeverie është gjithnjë e më e qartë. Humbja e LSDM-së po afrohet. Për këtë shkak Zoran Zaev përmes Gjykatës kushtetuese krijon mundësi që pas humbjes në zgjedhjet e parakohshme parlamentare...

Zaev: Antikorrupsioni të hetojë prokurorët dhe gjykatësit

para 7 muajve - Tetova Sot

Kryeministri Zoran Zaev përmes një video mesazhi ka ftuar Komisionin Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) të filloj procedurë për “pastrim” të gjyqësorit. Zaev fton Anti-korrupsionin të kontrollon...

Zaev: Komisioni Anti-korrupsion për momentin kontrollon paratë dhe pronën e gjithë qeveritarëve

para 7 muajve - Fol

Kryeministri Zoran Zaev, nëpërmjet një video, duke kritikuar sistemin gjyqësor, tha se për momentin Komisioni Shtetëror për parandalimin e korrupsionit po kontrollon paratë dhe pronën e të gjithë funksionarëve...

PARALAJMËRIMI I ZAEVIT PËR GJYQËSORIN NË PRAG TË ZGJEDHJEVE

para 7 muajve - KDPolitik

Kryeministri Zoran Zaev ka pranuar se gjyqësori në Maqedoninë e Veriut mbetet ndër problemet kryesore të vendit. Në një video të shpërndarë këtë të dielë, i pari i qeverisë, thotë se gjatë dy viteve e...

Zaev: Antikorrupsioni të hetojë prokurorët dhe gjykatësit

para 7 muajve - Lajm

Kryeministri Zoran Zaev përmes një video mesazhi ka ftuar Komisionin Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) të filloj procedurë për “pastrim” të gjyqësorit. Zaev fton Anti-korrupsionin të kontrollon...

Nuk ka mbështetje të pakushtëzuar nga BDI për iniciativën e LSDM-së

para 7 muajve - Gazeta Observer

Nuk ka mbështetje të pakushtëzuar nga BDI-ja, për iniciativën e LSDM-së, për interpretimin autentik të nenit 11 të Ligjit për falje. Partnerët e koalicionit deri më tani nuk kanë qëndrim të harmonizuar...

KLGJ dhe KLP në unison, Gjykata dhe Prokuroria Speciale ngrihen njëkohësisht në mes të dhjetorit, ja strategjia që do ndiqet

para 7 muajve - Sot News

Këshilli i Lartë Gjyqësor dhe Këshilli i Lartë i Prokurorisë kanë nisur konsultat për të qenë në unison sa i takon ngritjes së Strukturës së Posaçme Antikorrupsion. Vërtet sytë i kanë të gjithë te Prokuroria...

Zaev: Komisioni Anti-korrupsion për momentin kontrollon paratë dhe pronën e gjithë qeveritarëve

para 7 muajve - Arbresh

Kryeministri Zoran Zaev, nëpërmjet një video, duke kritikuar sistemin gjyqësor, tha se për momentin Komisioni Shtetëror për parandalimin e korrupsionit po kontrollon paratë dhe pronën e të gjithë funksionarëve...

LSDM: Partia jonë lufton për drejtësi, OBRM-PDUKM po mbron krimin

para 7 muajve - Arbresh

Nëpërmjet një njoftimi të LSDM-së thuhet se “Mickoski po taktizon, dhe nuk tregon qëndrim të qartë dhe nuk ju bën thirrje deputetëve nga OBRM-PDUKM të mbështesin kërkesën e deputetëve të LSDM për interpretim...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK