http://kariera.mk

Zyrtarizohet data e mbajtjes së Kongresit të BDI-së

para 7 muajve - Aktuale

BDI-ja ka vendosur që të mbajë kongresin partiak të radhës, pas zgjedhjeve nëpër degë dhe forumet e tjera partiake. Siç bëhet e ditur kongresi është caktuar për 21 dhjetor të këtij viti dhe do të zhvillohet...

Zyrtarizohet data e mbajtjes së kongresit të BDI-së

para 7 muajve - Ina

BDI ka vendosur që të mbajë kongresin partiak të radhës, pas zgjedhjeve nëpër degë dhe forumet e tjera partiake. Sic bëhet e ditur kongresi është caktuar për 21 dhjetor të këtij viti dhe do të zhvillohet...

Zyrtarizohet data e mbajtjes së kongresit të BDI-së

para 7 muajve - Shprehja

BDI ka vendosur që të mbajë kongresin partiak të radhës, pas zgjedhjeve nëpër degë dhe forumet e tjera partiake. Sic bëhet e ditur kongresi është caktuar për 21 dhjetor të këtij viti dhe do të zhvillohet...

Ndryshime statutore në BDI janë paraparë në Kongresin e ardhshëm

para 7 muajve - Bashke

Ndryshime të reja statutore dhe dokumente programore do të ketë në BDI pas Kongresit të katërt më 21 dhjetor ku edhe sot është biseduar në mbledhje të Kryesisë qendrore të partisë që është mbajtur në selinë...

Bashkimi Demokratik për Integrim organizon kongresin e IV-të zgjedhor

para 7 muajve - Bashke

“Pas zgjedhjeve në të gjitha organet e Bashkimit Demokratik për Integrim dhe zgjedhes së gati 100% të kryetarëve të rinjë të degëve, mbi 90% të kryetarëve të rinjë të këshillave vendor, forume të reja...

Zyrtarizohet data e mbajtjes k ongresit të BDIsë

para 7 muajve - Tetova1

BDIa ka vendosur që të mbajë kongresin partiak të radhës, pas zgjedhjeve nëpër degë dhe forumet e tjera partiake. Sic bëhet e ditur kongresi është caktuar për 21 dhjetor të këtij viti dhe do të zhvillohet...

Bashkimi Demokratik për Integrim organizon kongresin i IV-të zgjedhor

para 7 muajve - Bashke

“Pas zgjedhjeve në të gjitha organet e Bashkimit Demokratik për Integrim dhe zgjedhes së gati 100% të kryetarëve të rinjë të degëve, mbi 90% të kryetarëve të rinjë të këshillave vendor, forume të reja...

Grubi: BDI si pionier për drejtësi konsideron se vetingu është i domosdoshëm

para 7 muajve - Bashke

Në pyetjen e gazetarëve për vetingun dhe përgjegjësinë politike, deputeti i BDI-së Artan Grubi ka thënë se BDI ka ide për zbatim gradual me ligj adekuat. “Vetingu është zgjidhja më e mirë e mundshme, BDI...

Zyrtarizohet data e mbajtjes së kongresit të BDI-së

para 7 muajve - Lajm

BDI ka vendosur që të mbajë kongresin partiak të radhës, pas zgjedhjeve nëpër degë dhe forumet e tjera partiake. Sic bëhet e ditur kongresi është caktuar për 21 dhjetor të këtij viti dhe do të zhvillohet...

Ndryshime statutore në BDI janë paraparë në Kongresin e ardhshëm

para 7 muajve - Iliria News

Ndryshime të reja statutore dhe dokumente programore do të ketë në BDI pas Kongresit të katërt më 21 dhjetor ku edhe sot është biseduar në mbledhje të Kryesisë qendrore të partisë që është mbajtur në selinë...

Grubi: BDI si pionier për drejtësi konsideron se vetingu është i domosdoshëm

para 7 muajve - Flaka

Në pyetjen e gazetarëve për vetingun dhe përgjegjësinë politike, deputeti i BDI-së Artan Grubi ka thënë se BDI ka ide për zbatim gradual me ligj adekuat. “Vetingu është zgjidhja më e mirë e mundshme, BDI...

Kryesia e BDI-së nuk diskuton interpretimin e nenit 11 të Ligjit për amnisti

para 7 muajve - Tetova Sot

Kryesia qendrore e BDI-së në mbledhjen e sotme nuk ka biseduar lidhur me interpretimin autentik të nenit 11 të Ligjit për amnisti, Kështu deklaroi deputeti i kësaj partie Artan Grubi. Sipas tij kjo çështje...

Grubi: BDI si pionier për drejtësi konsideron se vetingu është i domosdoshëm

para 7 muajve - Tetova Sot

Në pyetjen e gazetarëve për vetingun dhe përgjegjësinë politike, deputeti i BDI-së Artan Grubi ka thënë se BDI ka ide për zbatim gradual me ligj adekuat. “Vetingu është zgjidhja më e mirë e mundshme, BDI...

Kryesia e BDI-së nuk diskuton interpretimin e nenit 11 të Ligjit për amnisti

para 7 muajve - Aktuale

Kryesia qendrore e BDI-së në mbledhjen e sotme nuk ka biseduar lidhur me interpretimin autentik të nenit 11 të Ligjit për amnisti, Kështu deklaroi deputeti i kësaj partie Artan Grubi. Sipas tij kjo çështje...

Zyrtarizohet data e mbajtjes së Kongresit të BDI-së

para 7 muajve - Zyrtare

BDI-ja ka vendosur që të mbajë kongresin partiak të radhës, pas zgjedhjeve nëpër degë dhe forumet e tjera partiake. Siç bëhet e ditur kongresi është caktuar për 21 dhjetor të këtij viti dhe do të zhvillohet...

Ndryshime statutore në BDI janë paraparë në Kongresin e ardhshëm

para 7 muajve - Indeks.mk

Ndryshime të reja statutore dhe dokumente programore do të ketë në BDI pas Kongresit të katërt më 21 dhjetor ku edhe sot është biseduar në mbledhje të Kryesisë qendrore të partisë që është mbajtur në selinë...

Grubi: Kryesia po diskuton për kongresin e katërt partiak

para 7 muajve - Indeks.mk

Kryesia Qendrore e BDI-së është mbledhur sot për të diskutuar rreth përgatitjeve për kongresin e katërt partiak, i cili, siç ka theksuar deputeti i kësaj partie, Artan Grubi, do të mbahet më 21 dhjetor....

Ndryshime te BDI në Kongresin e partisë më 21 dhjetor

para 7 muajve - Portalb

Partia në pushtet Bashkimi Demokratik për Integrim paralajmëroi se në kongresin e radhës do të ketë ndryshime në statutin e partisë, transmeton Portalb.mk . “Bëhet fjalë për formimin e Këshillit kombëtar,...

Ndryshime statutore në BDI janë paraparë në Kongresin e ardhshëm

para 7 muajve - Koha.mk

Tetovë, 2 dhjetor – Ndryshime të reja statutore dhe dokumente programore do të ketë në BDI pas Kongresit të katërt më 21 dhjetor ku edhe sot është biseduar në mbledhje të Kryesisë qendrore të partisë që...

Grubi: BDI si pionier për drejtësi konsideron se vetingu është i domosdoshëm

para 7 muajve - Aktuale

Në pyetjen e gazetarëve për vetingun dhe përgjegjësinë politike, deputeti i BDI-së Artan Grubi ka thënë se BDI ka ide për zbatim gradual me ligj adekuat. “Vetingu është zgjidhja më e mirë e mundshme, BDI...

Ndryshime statutore në BDI janë paraparë në Kongresin e ardhshëm

para 7 muajve - Medial

Tetovë, 2 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Ndryshime të reja statutore dhe dokumente programore do të ketë në BDI pas Kongresit të katërt më 21 dhjetor ku edhe sot është biseduar në mbledhje të Kryesisë qendrore...

Grubi: Kryesia po diskuton për kongresin e katërt partiak

para 7 muajve - Aktuale

Kryesia Qendrore e BDI-së është mbledhur sot për të diskutuar rreth përgatitjeve për kongresin e katërt partiak, i cili, siç ka theksuar deputeti i kësaj partie, Artan Grubi, do të mbahet më 21 dhjetor....

Grubi: Kryesia po diskuton për kongresin e katërt partiak

para 7 muajve - Bashke

Kryesia Qendrore e BDI-së është mbledhur sot për të diskutuar rreth përgatitjeve për kongresin e katërt partiak, i cili, siç ka theksuar deputeti i kësaj partie, Artan Grubi, do të mbahet më 21 dhjetor....

Grubi: Kryesia po diskuton për kongresin e katërt partiak

para 7 muajve - Tetova Sot

Kryesia Qendrore e BDI-së është mbledhur sot për të diskutuar rreth përgatitjeve për kongresin e katërt partiak, i cili, siç ka theksuar deputeti i kësaj partie, Artan Grubi, do të mbahet më 21 dhjetor....

Grubi: Kryesia po diskuton për kongresin e katërt partiak

para 7 muajve - Fakti Ditor

Kryesia Qendrore e BDI-së është mbledhur sot për të diskutuar rreth përgatitjeve për kongresin e katërt partiak, i cili, siç ka theksuar deputeti i kësaj partie, Artan Grubi, do të mbahet më 21 dhjetor....

Grubi: Kryesia po diskuton për kongresin e katërt partiak

para 7 muajve - Lajm

Kryesia Qendrore e BDI-së është mbledhur sot për të diskutuar rreth përgatitjeve për kongresin e katërt partiak, i cili, siç ka theksuar deputeti i kësaj partie, Artan Grubi, do të mbahet më 21 dhjetor....

Grubi: Kryesia po diskuton për kongresin e katërt partiak

para 7 muajve - Tetova1

Kryesia Qendrore e BDI-së është mbledhur sot për të diskutuar rreth përgatitjeve për kongresin e katërt partiak, i cili, siç ka theksuar deputeti i kësaj partie, Artan Grubi, do të mbahet më 21 dhjetor....

Kryesia e BDI-së nuk diskuton interpretimin e nenit 11 të Ligjit për amnisti

para 7 muajve - Zyrtare

Kryesia qendrore e BDI-së në mbledhjen e sotme nuk ka biseduar lidhur me interpretimin autentik të nenit 11 të Ligjit për amnisti, Kështu deklaroi deputeti i kësaj partie Artan Grubi. Sipas tij kjo çështje...

Grubi: Kryesia po diskuton për kongresin e 4 partiak

para 7 muajve - Flaka

Kryesia Qendrore e BDI-së është mbledhur sot për të diskutuar rreth përgatitjeve për kongresin e katërt partiak, i cili, siç ka theksuar deputeti i kësaj partie, Artan Grubi, do të mbahet më 21 dhjetor....

Grubi: BDI si pionier për drejtësi konsideron se vetingu është i domosdoshëm

para 7 muajve - Shkurt Shqip

Në pyetjen e gazetarëve për vetingun dhe përgjegjësinë politike, deputeti i BDI-së Artan Grubi ka thënë se BDI ka ide për zbatim gradual me ligj adekuat. “Vetingu është zgjidhja më e mirë e mundshme, BDI...

Ndryshime statutore në BDI janë paraparë në Kongresin e ardhshëm

para 7 muajve - Shkurt Shqip

Ndryshime të reja statutore dhe dokumente programore do të ketë në BDI pas Kongresit të katërt më 21 dhjetor ku edhe sot është biseduar në mbledhje të Kryesisë qendrore të partisë që është mbajtur në selinë...

Grubi: BDI si pionier për drejtësi konsideron se vetingu është i domosdoshëm

para 7 muajve - Zyrtare

Në pyetjen e gazetarëve për vetingun dhe përgjegjësinë politike, deputeti i BDI-së Artan Grubi ka thënë se BDI ka ide për zbatim gradual me ligj adekuat. “Vetingu është zgjidhja më e mirë e mundshme, BDI...

Grubi: Kryesia po diskuton për kongresin e katërt partiak

para 7 muajve - Zyrtare

Kryesia Qendrore e BDI-së është mbledhur sot për të diskutuar rreth përgatitjeve për kongresin e katërt partiak, i cili, siç ka theksuar deputeti i kësaj partie, Artan Grubi, do të mbahet më 21 dhjetor....

Ahmeti mbledh kryesinë e partisë

para 7 muajve - Gazeta Express

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, ka thirrur mbledhje të kryesisë qendrore të partisë e cila do të mbahet sot në selinë e BDI-së në Tetovë, raporton TV21. Mbledhja e kryesisë qendrore...

Ahmeti mbledh kryesinë e partisë

para 7 muajve - Iliria News

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, ka thirrur mbledhje të kryesisë qendrore të partisë e cila do të mbahet sot në selinë e BDI-së në Tetovë, raporton TV21. Mbledhja e kryesisë qendrore...

Ali Ahmeti sërish mbledh kryesinë e BDI-së

para 7 muajve - TV21

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, ka thirrur mbledhje të kryesisë qendrore të partisë e cila do të mbahet sot në selinë e BDI-së në Tetovë, raporton TV21. Mbledhja e kryesisë qendrore...

Ahmeti sërish mbledh kryesinë e BDI-së

para 7 muajve - Derveni

Shkup, 2 dhjetor 2019 Kryetari i Bashkimit Demokratik për integrim, Ali Ahmeti, ka thirrur mbledhje të kryesisë qendrore të partisë e cila do të mbahet sot në selinë e BDI në Tetovë. Në mbledhje, siç njofton...

Ahmeti sërish mbledh kryesinë e BDI-së

para 7 muajve - Flaka

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, ka thirrur mbledhje të kryesisë qendrore të partisë e cila do të mbahet sot në selinë e BDI-së në Tetovë, raporton TV21. Mbledhja e kryesisë qendrore...

Ahmeti mbledh Kryesinë e BDI-së

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 2 dhjetor, zhurnal.m k – Kryetari i Bashkimit Demokratik për integrim, z. Ali Ahmeti, ka thirrur mbledhje të Kryesisë Qëndrore të partisë e cila do të mbahet sot, e hënë 2 dhjetor 2019, me fillim...

Ali Ahmeti mbledh Kryesinë e BDI-së

para 7 muajve - Indeks.mk

Kryetari i Bashkimit Demokratik për integrim, z. Ali Ahmeti, ka thirrur mbledhje të Kryesisë Qëndrore të partisë e cila do të mbahet sot, e hënë 2 dhjetor 2019, me fillim në ora 15:00 në selinë e BDI në...

Ahmeti sërish mbledh kryesinë e BDI-së

para 7 muajve - Medial

Shkup, 2 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Kryetari i Bashkimit Demokratik për integrim, Ali Ahmeti, ka thirrur mbledhje të kryesisë qendrore të partisë e cila do të mbahet sot në selinë e BDI në Tetovë. Në mbledhje,...

BDI sot mban mbledhjen e Kryesisë Qendrore

para 7 muajve - Tetova Sot

Kryetari i Bashkimit Demokratik për integrim, z. Ali Ahmeti, ka thirrur mbledhje të Kryesisë Qëndrore të partisë e cila do të mbahet sot, e hënë 2 dhjetor 2019, me fillim në ora 15:00 në selinë e BDI në...

Ali Ahmeti mbledh Kryesinë e BDI-së

para 7 muajve - Aktuale

Kryetari i Bashkimit Demokratik për integrim, z. Ali Ahmeti, ka thirrur mbledhje të Kryesisë Qëndrore të partisë e cila do të mbahet sot, e hënë 2 dhjetor 2019, me fillim në ora 15:00 në selinë e BDI në...

Lideri Ahmeti sërish mbledh kryesinë e BDI-së

para 7 muajve - Bashke

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka thirrur mbledhje të Kryesisë Qëndrore të partisë e cila do të mbahet sot, e hënë 2 dhjetor 2019, me fillim në ora 15:00 në selinë e BDI në Tetovë,...

Ahmeti sërish mbledh kryesinë e BDI-së

para 7 muajve - Shprehja

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka thirrur mbledhje të Kryesisë Qëndrore të partisë e cila do të mbahet sot, e hënë 2 dhjetor 2019, me fillim në ora 15:00 në selinë e BDI në Tetovë,...

Ahmeti sërish mbledh kryesinë e BDI-së

para 7 muajve - Ina

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka thirrur mbledhje të Kryesisë Qëndrore të partisë e cila do të mbahet sot, e hënë 2 dhjetor 2019, me fillim në ora 15:00 në selinë e BDI në Tetovë,...

BDI sot mban mbledhjen e Kryesisë Qendrore

para 7 muajve - Fakti Ditor

Kryetari i Bashkimit Demokratik për integrim, z. Ali Ahmeti, ka thirrur mbledhje të Kryesisë Qëndrore të partisë e cila do të mbahet sot, e hënë 2 dhjetor 2019, me fillim në ora 15:00 në selinë e BDI në...

Ahmeti sërish mbledh kryesinë e BDI-së

para 7 muajve - Lajm

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka thirrur mbledhje të Kryesisë Qëndrore të partisë e cila do të mbahet sot, e hënë 2 dhjetor 2019, me fillim në ora 15:00 në selinë e BDI në Tetovë,...

Ahmeti sërish mbledh kryesinë e BDI-së

para 7 muajve - InfoShqip

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka thirrur mbledhje të Kryesisë Qëndrore të partisë e cila do të mbahet sot, e hënë 2 dhjetor 2019, me fillim në ora 15:00 në selinë e BDI në Tetovë,...

BDI sot mban mbledhjen e Kryesisë Qendrore

para 7 muajve - Republika

Kryetari i Bashkimit Demokratik për integrim, z. Ali Ahmeti, ka thirrur mbledhje të Kryesisë Qëndrore të partisë e cila do të mbahet sot, e hënë 2 dhjetor 2019, me fillim në ora 15:00 në selinë e BDI në...

Sot Ahmeti sërish mbledh kryesinë e partis

para 7 muajve - Tetova1

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka thirrur mbledhje të Kryesisë Qëndrore të partisë e cila do të mbahet sot, e hënë 2 dhjetor 2019. Mbledhja do të zhvillohet me fillim në ora 15:00...

Ali Ahmeti sërish mbledh Kryesinë e BDIsë

para 7 muajve - Shkurt Shqip

Kryetari i Bashkimit Demokratik për integrim, z. Ali Ahmeti, ka thirrur mbledhje të Kryesisë Qëndrore të partisë e cila do të mbahet sot, e hënë 2 dhjetor 2019, me fillim në ora 15:00 në selinë e BDI në...

Ali Ahmeti sërish mbledh Kryesinë e BDIsë

para 7 muajve - Shkurt Shqip

Kryetari i Bashkimit Demokratik për integrim, z. Ali Ahmeti, ka thirrur mbledhje të Kryesisë Qëndrore të partisë e cila do të mbahet sot, e hënë 2 dhjetor 2019, me fillim në ora 15:00 në selinë e BDI në...

Ali Ahmeti mbledh Kryesinë e BDI-së

para 7 muajve - Zyrtare

Kryetari i Bashkimit Demokratik për integrim, z. Ali Ahmeti, ka thirrur mbledhje të Kryesisë Qëndrore të partisë e cila do të mbahet sot, e hënë 2 dhjetor 2019, me fillim në ora 15:00 në selinë e BDI në...

Ahmeti sërish mbledh kryesinë e BDI-së

para 7 muajve - Fol

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka thirrur mbledhje të Kryesisë Qëndrore të partisë e cila do të mbahet sot, e hënë 2 dhjetor 2019, me fillim në ora 15:00 në selinë e BDI në Tetovë,...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK