http://kariera.mk

Emërimet në MPB, KSHZ-ja deklarohet jo-kompetente

para 7 muajve - Alsat-M

Risto Stavrevski, me gjasë, do të mbetet kryeshef i policisë së Shkupit. KSHZ-ja u deklarua jo-kompetente për të vendosur se cilës pale do t’i japë të drejtë, ministrit të Brendshëm i cili e emëroi ose...

Janushev: Spasovski është ministri i parë në MPB i cili bëri koalicion me mafian

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 14 janar, zhurnal.mk – Sekretari i Përgjithshëm i VMRO-DPMNE-së, Igor Janushev në konferencë për shtyp deklaroi se “LSDM dhe Spasovski për tre vite, vazhdimisht rrezikuan sigurinë e qytetarëve....

Emërimet në MPB, KSHZ-ja deklarohet jo-kompetente

para 7 muajve - Shprehja

Risto Stavrevski, me gjasë, do të mbetet kryeshef i policisë së Shkupit. KSHZ-ja u deklarua jo-kompetente për të vendosur se cilës pale do t’i japë të drejtë, ministrit të Brendshëm i cili e emëroi ose...

KSHZ NUK PËRZIHET NË EMËRIMIN E KRYESHEFAVE NË MPB

para 7 muajve - Klan Macedonia

A do ta shkaktojë stavrevski krizën e parë në qeverinë teknike? Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve u shpall si i jo kompetent për të vendosur për dilemat që u hapen në MPB pas emërimit të Risto Stavrevskit...

Risto Stavrevski mbetet shef i SPB-së, KSHZ-ja s’ka kompetencë të veprojë ndaj emërimeve

para 7 muajve - Aktuale

Komisioni Shtetëror Zgjedhor në mënyrë unanime vendosi që mos të japë mendim se a duhet apo jo Risto Stavrevski të jetë shef i Sektorit të Punëve të Brendshme në Shkup, pasi atë mendim një ditë më parë...

KSHZ: Nuk jemi kompetentë të vendosim rreth kërkesës së mendimit të Çulevit për emërimin e shefit të SPB-Shkup

para 7 muajve - Medial

Shkup, 14 janar 2020 (MEDIAL) – Komisioni shtetëror zgjedhor (KSHZ) sot në mbledhje konstatoi se vendimi për emërimin në pozitë udhëheqëse nga ana e ministrit të Punëve të Brendshme nuk paraqet akt apo...

KSHZ: Nuk jemi kompetent të vendosim për kërkim të mendimit të Çulevit për emërimin e shefit të SPB-Shkup

para 7 muajve - Medial

Shkup, 14 janar 2020 (MEDIAL) – Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) vendosi sot në seancë që vendimi për të emëruar në pozicion të lartë drejtues nga ministri i Punëve të Brendshëm nuk është akt apo...

KSHZ-ja deklarohet jo-kompetente për kryeshefin e SPB-së së Shkupit

para 7 muajve - Koha.mk

Gjatë seancës së sotme anëtarët e KSHZ-së u shprehën jo-kompetent për të vendosur rreth emërimit të Risto Stavrevskit për kryeshef të SPB-Shkup. “Nuk jemi kompetent për të vendosur për këtë çështje dhe...

KSHZ u shpall jokompetente – vendimi i Çulevit për kryeshefin e SPB Shkup është legal

para 7 muajve - Portalb

Komisioni Shtetëror i zgjedhjeve (KSHZ), që ta zgjidh kontestin me ministrit Naqe Çulev dhe zv/ministren plotësuese Sllavjanka Petrovska për emërimin e shefit të ri të SPB Shkup, Risto Stavrevski, njofton...

Kryeministri teknik: Kujdes me MPB-në, duhet të ruhet siguria

para 7 muajve - Shenja

Kryeministri teknik, Oliver Spaskovski, duke folur në konferencën e sotme për media, rreth situates së krijuar në institucionet shtetërore me Qeverinë teknike, tha se prioritet i kësaj qeverie është të...

KSHZ u shpall jokompetente – vendimi i Çulevit është legal

para 7 muajve - Portalb

Komisioni Shtetëror i zgjedhjeve (KSHZ), që ta zgjidh kontestin me ministrit Naqe Çulev dhe zv/ministren plotësuese Sllavjanka Petrovska për emërimin e shefit të ri të SPB Shkup, Risto Stavrevski, njofton...

KSHZ-ja deklarohet jo-kompetente për kryeshefin e SPB-së së Shkupit

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 14 janar, zhurnal.mk – Gjatë seancës së sotme anëtarët e KSHZ-së u shprehën jo-kompetent për të vendosur rreth emërimit të Risto Stavrevskit për kryeshef të SPB-Shkup. “Nuk jemi kompetent për të...

KSHZ-ja deklarohet jokompetente për kryeshefin e SPB-së në Shkup

para 7 muajve - Shenja

Përfaqësuesit e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve deklarohen se KSHZ nuk është kompetente që të  vendos pas kërkesës së ministrit të punëve të Brendshme, Naqe Çulev, i cili kërkoi që KSHZ ta thotë nëse...

KSHZ-ja deklarohet jo-kompetente për kryeshefin e SPB-së së Shkupit

para 7 muajve - Alsat-M

Gjatë seancës së sotme anëtarët e KSHZ-së u shprehën jo-kompetent për të vendosur rreth emërimit të Risto Stavrevskit për kryeshef të SPB-Shkup. “Nuk jemi kompetent për të vendosur për këtë çështje dhe...

A rrezikohet siguria e Maqedonisë së Veriut nga përplasjet në Ministrinë e Brendshme?

para 7 muajve - Portalb

Përplasjet në Ministrinë e Punëve të Brendshme mes ministrit, Naqe Çulev dhe zëvendësministres, Sllavjanka Petrovska, kanë shkaktuar reagime të ndryshme nëse me lëvizjet e fundit po rrezikohet siguria...

Risto Stavrevski mbetet shef i SPB-së, KSHZ-ja s’ka kompetencë të veprojë ndaj emërimeve

para 7 muajve - Tetova Sot

Komisioni Shtetëror Zgjedhor në mënyrë unanime vendosi që mos të japë mendim se a duhet apo jo Risto Stavrevski të jetë shef i Sektorit të Punëve të Brendshme në Shkup, pasi atë mendim një ditë më parë...

KSHZ-ja deklarohet jo-kompetente për kryeshefin e SPB-së së Shkupit

para 7 muajve - Shprehja

Gjatë seancës së sotme anëtarët e KSHZ-së u shprehën jo-kompetent për të vendosur rreth emërimit të Risto Stavrevskit për kryeshef të SPB-Shkup. “Nuk jemi kompetent për të vendosur për këtë çështje dhe...

Janushev: Spasovski është ministri i parë i MPB-së i cili ka bashkëpunuar me mafian

para 7 muajve - Shenja

“LSDM-ja dhe Oliver Spasovski në mënyrë të vazhdueshme 3 vitet e fundit kanë rrezikuar sigurinë e qytetarëve. Pushteti në vend se të mbrojë qytetarët, ka mbrojtur kriminelët. Oliver Spasovski është mininistri...

KSHZ: Nuk jemi kompetent të vendosim për kërkim të mendimit të Çulevit për emërimin e shefit të SPB-Shkup

para 7 muajve - Shenja

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) vendosi sot në seancë që vendimi për të emëruar në pozicion të lartë drejtues nga ministri i Punëve të Brendshëm nuk është akt apo dokument që ka të bëjë me çështje...

Janushev: Spasovski është ministri i parë në MPB i cili bëri koalicion me mafian

para 7 muajve - Fol

Sekretari i Përgjithshëm i OBRM-PDUKM-së, Igor Janushev në konferencë për shtyp deklaroi se “LSDM dhe Spasovski për tre vite, vazhdimisht rrezikuan sigurinë e qytetarëve. Qeveria në vend të popullit, mbronte...

LSDM: Përfundoi koha e keqpërdorimit të MPB-së

para 7 muajve - Arbresh

Partia maqedonase LSDM reagon ndaj deklaratës së sekretarit të Përgjithshëm të OBRM-PDUKM-së, Igor Janushev i cili akuzoi ish-ministrin e MPB-së dhe kryeministrin teknik, Oliver Spasovskin se ka bërë koalicion...

KSHZ-ja do të vendosë për kërkesën e Çulevit në lidhje me vendimin për emërimin shef në SPB-Shkup

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 14 janar, zhurnal.mk – Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) sot në seancë duhet të vendosë për kërkesën e ministrit teknik të Punëve të Brendshme, Nake Çulev për mendimin në lidhje me vendimin...

Emërimet në MPB, KSHZ: Nuk kemi kompetenca!

para 7 muajve - Zyrtare

KShZ-së është jokompetente për të vendosur për kërkesën e ministrit teknik të punëve të brendshme, Naqe Çulev, në lidhje me emërimin e Risto Stavrevskit për kryeshef të SPB-Shkup, shkruan TVM2. Nga KShZ...

Janushev: Spasovski është ministri i parë në MPB i cili bëri koalicion me mafian

para 7 muajve - Arbresh

Sekretari i Përgjithshëm i OBRM-PDUKM-së, Igor Janushev në konferencë për shtyp deklaroi se “LSDM dhe Spasovski për tre vite, vazhdimisht rrezikuan sigurinë e qytetarëve. Qeveria në vend të popullit, mbronte...

KSHZ-ja deklarohet jo-kompetente për kryeshefin e SPB-së së Shkupit

para 7 muajve - Tetova Sot

Gjatë seancës së sotme anëtarët e KSHZ-së u shprehën jo-kompetent për të vendosur rreth emërimit të Risto Stavrevskit për kryeshef të SPB-Shkup. “Nuk jemi kompetent për të vendosur për këtë çështje dhe...

KSHZ: Nuk jemi kompetent për të vlerësuar emërimet në SPB Shkup

para 7 muajve - Fol

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve thotë se është jokompetent për të dhënë vlerësime nëse Risto Stavrevski mund të jetë shef i Sektorit për Punë të Brendshme në Shkup. Boris Kondarko nga KSHZ sot tha se...

KSHZ-ja deklarohet jo-kompetente për kryeshefin e SPB-së së Shkupit

para 7 muajve - Flaka

Gjatë seancës së sotme anëtarët e KSHZ-së u shprehën jo-kompetent për të vendosur rreth emërimit të Risto Stavrevskit për kryeshef të SPB-Shkup. “Nuk jemi kompetent për të vendosur për këtë çështje dhe...

KSHZ-ja deklarohet jo-kompetente për kryeshefin e SPB-së së Shkupit

para 7 muajve - Lajm

Gjatë seancës së sotme anëtarët e KSHZ-së u shprehën jo-kompetent për të vendosur rreth emërimit të Risto Stavrevskit për kryeshef të SPB-Shkup. “Nuk jemi kompetent për të vendosur për këtë çështje dhe...

KSHZ-ja deklarohet jo-kompetente për kryeshefin e SPB-së së Shkupit

para 7 muajve - Republika

Gjatë seancës së sotme anëtarët e KSHZ-së u shprehën jo-kompetent për të vendosur rreth emërimit të Risto Stavrevskit për kryeshef të SPB-Shkup. “Nuk jemi kompetent për të vendosur për këtë çështje dhe...

KSHZ-ja deklarohet jo-kompetente për kryeshefin e SPB-së së Shkupit

para 7 muajve - Fakti Ditor

Gjatë seancës së sotme anëtarët e KSHZ-së u shprehën jo-kompetent për të vendosur rreth emërimit të Risto Stavrevskit për kryeshef të SPB-Shkup. “Nuk jemi kompetent për të vendosur për këtë çështje dhe...

KSHZ-ja do të vendosë për kërkesën e Çulevit në lidhje me vendimin për emërimin shef në SPB-Shkup

para 7 muajve - Medial

Shkup, 14 janar 2020 (MEDIAL) – Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) sot në seancë duhet të vendosë për kërkesën e ministrit teknik të Punëve të Brendshme, Nake Çulev për mendimin në lidhje me vendimin...

KSHZ-ja do të vendosë për kërkesën e Çulevit në lidhje me vendimin për emërimin shef në SPB-Shkup

para 7 muajve - Shenja

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) sot në seancë duhet të vendosë për kërkesën e ministrit teknik të Punëve të Brendshme, Nake Çulev për mendimin në lidhje me vendimin për emërimin e Risto Stavrevskit...

Takohen Naqe Çulev dhe Sllavjanka Petrovska

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 13 janar – Tërheqje vetëm e automjeteve të cilat janë të domosdoshëm për kabinetin e ministrit, pa u çrregulluar pastaj puna e përditshme e nëpunësve, kanë dakorduar në takimin e sotëm, ministri...

A po rrezikohet siguria nga përplasjet në Ministrinë e Brendshme?

para 7 muajve - KDPolitik

Përplasjet në Ministrinë e Punëve të Brendshme mes ministrit, Naqe Çulev dhe zëvendësministres, Sllavjanka Petrovska, kanë shkaktuar reagime të ndryshme nëse me lëvizjet e fundit po rrezikohet siguria...

Takohen ministri Çulevi dhe zv.ministrja Petrovska

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 13 janar – Tërheqje vetëm e automjeteve të cilat janë të domosdoshëm për kabinetin e ministrit, pa u çrregulluar pastaj puna e përditshme e nëpunësve, kanë dakorduar në takimin e sotëm, ministri...

Kontrolli i brendshëm në shqyrton emërimet e Çulev, KSHZ nesër vendos për kryeshefin në Shkup!?

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 13 janar – Ministri i Brendshëm Teknik, Naqe Çulev shkon një hap prapa mbi urdhëresat e dhëna ditë më parë përmes të cilave ndaloi sistematizimin e punonjësve policorë nëpër departamente të tjera...

KSHZ-ja nesër vendos për shefin e Policisë në Shkup

para 7 muajve - Portalb

Naqe Çulev, Ministri teknik për punë të brendshme nga VMRO-DPMNE ka propozuar Risto Stavreskin për shef të SPB-Shkup, por zv.ministrja teknike nga radhët e LSDM-së, Sllavjanka Petrovska e kishte refuzuar....

KSHZ e pranoi kërkesën e Çulevit për shefin e Policisë në Shkup

para 7 muajve - Portalb

Naqe Çulev , Ministri teknik për punë të brendshme nga VMRO-DPMNE ka propozuar Risto Stavreskin për shef të SPB-Shkup, por zv.ministrja teknike nga radhët e LSDM-së, Sllavjanka Petrovska e kishte refuzuar....

Takohen Çulevi dhe Petrovska

para 7 muajve - Medial

Shkup, 13 janar 2020 (MEDIAL) – Tërheqje vetëm e automjeteve të cilat janë të domosdoshëm për kabinetin e ministrit, pa u çrregulluar pastaj puna e përditshme e nëpunësve, kanë dakorduar në takimin e sotëm,...

Kabineti i Pendarovskit: Nuk ka ndryshime në sigurimin e shefit të shtetit

para 7 muajve - Flaka

Nuk ekzistojnë ndryshime në resurset dhe numrin e personave profesionistë të Ministrisë së Punëve të Brendshme të cilët janë të angazhuar për sigurimin e presidentit Stevo Pendarovski, gjegjësisht ta sigurojë...

Kontrolli i brendshëm i MPB-së shqyrton emërimet e reja të Çulevit

para 7 muajve - Alsat-M

Ministri i Brendshëm Teknik, Naqe Çulev shkon një hap prapa mbi urdhëresat e dhëna ditë më parë përmes të cilave ndaloi sistematizimin e punonjësve policorë nëpër departamente të tjera të Ministrisë së...

Takohen Naqe Çulev dhe Sllavjanka Petrovska

para 7 muajve - Lajm

Tërheqje vetëm e automjeteve të cilat janë të domosdoshëm për kabinetin e ministrit, pa u çrregulluar pastaj puna e përditshme e nëpunësve, kanë dakorduar në takimin e sotëm, ministri teknik për Punë të...

Kontrolli i brendshëm i MPB-së shqyrton emërimet e reja të Çulevit

para 7 muajve - Shprehja

Ministri i Brendshëm Teknik, Naqe Çulev shkon një hap prapa mbi urdhëresat e dhëna ditë më parë përmes të cilave ndaloi sistematizimin e punonjësve policorë nëpër departamente të tjera të Ministrisë së...

Kabineti i Pendarovskit: Nuk ka ndryshime në sigurimin e shefit të shtetit

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 13 janar, zhurnal.mk – Nuk ekzistojnë ndryshime në resurset dhe numrin e personave profesionistë të Ministrisë së Punëve të Brendshme të cilët janë të angazhuar për sigurimin e presidentit Stevo...

Naqe Çulev: KShZ të japë mendim nëse Stavrevski do të jetë shef i SPB – Shkup

para 7 muajve - Flaka

Ministri teknik i Punëve të Brendshme, Naqe Çulev, ka dorëzuar kërkesë për mendim deri te Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve lidhur me emërimin e Risto Stavrevskit, për shef të Sektorit për Punë të Brendshme...

Takohen Naqe Çulev dhe Sllavjanka Petrovska

para 7 muajve - Shenja

Tërheqje vetëm e automjeteve të cilat janë të domosdoshëm për kabinetin e ministrit, pa u çrregulluar pastaj puna e përditshme e nëpunësve, kanë dakorduar në takimin e sotëm, ministri teknik për Punë të...

Sigurimi i Ivanovit është paraqitur te Pendarovski, por nuk ka filluar me punë

para 7 muajve - Portalb

Presidenti i Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski sot në mëngjes ka pasur sigurim të dyfishtë. Përveç sigurimit të tij, në Vilën Vodno janë paraqitur edhe disa persona të cilët e kanë siguruar ish shefin...

A po rrezikohet siguria nga përplasjet në Ministrinë e Brendshme?

para 7 muajve - Koha.mk

Përplasjet në Ministrinë e Punëve të Brendshme mes ministrit, Naqe Çulev dhe zëvendësministres, Sllavjanka Petrovska, kanë shkaktuar reagime të ndryshme nëse me lëvizjet e fundit po rrezikohet siguria...

Suigurimi i Ivanovit është paraqitur te Pendarovski, por nuk ka filluar me punë

para 7 muajve - Portalb

Presidenti i Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski sot në mëngjes ka pasur sigurim të dyfishtë. Përveç sigurimit të tij, në Vilën Vodno janë paraqitur edhe disa persona të cilët e kanë siguruar ish shefin...

A po rrezikohet siguria nga përplasjet në Ministrinë e Brendshme?

para 7 muajve - Zhurnal

Përplasjet në Ministrinë e Punëve të Brendshme mes ministrit, Naqe Çulev dhe zëvendësministres, Sllavjanka Petrovska, kanë shkaktuar reagime të ndryshme nëse me lëvizjet e fundit po rrezikohet siguria...

Kabineti i Pendarovskit: Nuk ka ndryshime në sigurimin e shefit të shtetit

para 7 muajve - Medial

Shkup, 13 janar 2019 (MEDIAL) – Nuk ekzistojnë ndryshime në resurset dhe numrin e personave profesionistë të Ministrisë së Punëve të Brendshme të cilët janë të angazhuar për sigurimin e presidentit Stevo...

Vendimet e Çullev shkaktojnë kaos edhe në presidencë, kthehet sigurimi i Gjorge Ivanov

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 13 janar – Zhurnal.mk – Pas anulimit të urdhërave nga ministri teknik Naqe Çullev, mëngjesin e sotëm në kabinetin e presidentit Stevo Pendarovski në punë është kthyer sigurimi i Gjorge Ivanov, i...

A po rrezikohet siguria nga përplasjet në Ministrinë e Brendshme?

para 7 muajve - Evropa e Lirë

Përplasjet në Ministrinë e Punëve të Brendshme mes ministrit, Naqe Çulev dhe zëvendësministres, Sllavjanka Petrovska, kanë shkaktuar reagime të ndryshme nëse me lëvizjet e fundit po rrezikohet siguria...

Kontrolli i brendshëm i MPB-së shqyrton emërimet e reja të Çulevit

para 7 muajve - Lajm

Ministri i Brendshëm Teknik, Naqe Çulev shkon një hap prapa mbi urdhëresat e dhëna ditë më parë përmes të cilave ndaloi sistematizimin e punonjësve policorë nëpër departamente të tjera të Ministrisë së...

Kontrolli i brendshëm i MPB-së shqyrton emërimet e reja të Çulevit

para 7 muajve - Tetova Sot

Ministri i Brendshëm Teknik, Naqe Çulev shkon një hap prapa mbi urdhëresat e dhëna ditë më parë përmes të cilave ndaloi sistematizimin e punonjësve policorë nëpër departamente të tjera të Ministrisë së...

Kabineti i Pendarovskit: Nuk ka ndryshime në sigurimin e shefit të shtetit

para 7 muajve - Tetova Sot

Nuk ekzistojnë ndryshime në resurset dhe numrin e personave profesionistë të Ministrisë së Punëve të Brendshme të cilët janë të angazhuar për sigurimin e presidentit Stevo Pendarovski, gjegjësisht ta sigurojë...

Kontrolli i brendshëm i MPB-së shqyrton emërimet e reja të Çulevit

para 7 muajve - Fakti Ditor

Ministri i Brendshëm Teknik, Naqe Çulev shkon një hap prapa mbi urdhëresat e dhëna ditë më parë përmes të cilave ndaloi sistematizimin e punonjësve policorë nëpër departamente të tjera të Ministrisë së...

Kabineti i Pendarovskit: Nuk ka ndryshime në sigurimin e shefit të shtetit

para 7 muajve - Lajm

Nuk ekzistojnë ndryshime në resurset dhe numrin e personave profesionistë të Ministrisë së Punëve të Brendshme të cilët janë të angazhuar për sigurimin e presidentit Stevo Pendarovski, gjegjësisht ta sigurojë...

A po rrezikohet siguria nga përplasjet në Ministrinë e Brendshme?

para 7 muajve - Lajm

Përplasjet në Ministrinë e Punëve të Brendshme mes ministrit, Naqe Çulev dhe zëvendësministres, Sllavjanka Petrovska, kanë shkaktuar reagime të ndryshme nëse me lëvizjet e fundit po rrezikohet siguria...

“Kthimi i automjeteve”, Bozhinovski: Skandaloze janë përplasjet në Qeverinë teknike

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 13 janar, zhurnal.mk – Ministri teknik i MPB-së nga radhët e VMRO-DPMNE-së përmes telegramit i ka njoftuar shërbimet e MPB të ndërmarrin automjetet që janë dhënë për përdorim sigurimit të kryeministrit...

KSHZ-ja do të vendosë nëse Risto Stavrevski do të jetë shef i SPB – Shkup

para 7 muajve - Gazeta Express

Pasi zëvendësministrja plotësuese e Ministrisë së Punëve të Brendshme, Sllavjanka Petrovska, nuk e nënshkroi vendimin për emërimin e Risto Stavrevskit, për shef të Sektorit për Punë të Brendshme – Shkup,...

KSHZ-ja do të vendosë nëse Risto Stavrevski do të jetë shef i SPB – Shkup

para 7 muajve - Alsat-M

Pasi zëvendësministrja plotësuese e Ministrisë së Punëve të Brendshme, Sllavjanka Petrovska, nuk e nënshkroi vendimin për emërimin e Risto Stavrevskit, për shef të Sektorit për Punë të Brendshme – Shkup,...

Veturën që e kërkon Çulev nga Pendarovski e ka përdorur edhe Ivanovi

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 13 janar, zhurnal.mk – Veturën që e ka përdorur kryetari Stevo Pendarovski, kurse ministri teknik i MPB-së, Naqe Çulev e ka kërkuar ta kthejë në MPB, ka qenë në kabinetin e kryetarit që kur Gjorge...

KSHZ-ja do të vendosë nëse Risto Stavrevski do të jetë shef i SPB – Shkup

para 7 muajve - Shprehja

Pasi zëvendësministrja plotësuese e Ministrisë së Punëve të Brendshme, Sllavjanka Petrovska, nuk e nënshkroi vendimin për emërimin e Risto Stavrevskit, për shef të Sektorit për Punë të Brendshme – Shkup,...

KSHZ-ja do të vendosë nëse Risto Stavrevski do të jetë shef i SPB – Shkup

para 7 muajve - Aktuale

Pasi zëvendësministrja plotësuese e Ministrisë së Punëve të Brendshme, Sllavjanka Petrovska, nuk e nënshkroi vendimin për emërimin e Risto Stavrevskit, për shef të Sektorit për Punë të Brendshme – Shkup,...

KSHZ-ja do të vendosë nëse Risto Stavrevski do të jetë shef i SPB – Shkup

para 7 muajve - Koha.mk

Shkup, 13 janar 2020 – Pasi zëvendësministrja plotësuese e Ministrisë së Punëve të Brendshme, Sllavjanka Petrovska, nuk e nënshkroi vendimin për emërimin e Risto Stavrevskit, për shef të Sektorit për Punë...

KSHZ-ja do të vendosë nëse Risto Stavrevski do të jetë shef i SPB – Shkup

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 13 janar, Zhurnal.mk – Pasi zëvendësministrja plotësuese e Ministrisë së Punëve të Brendshme, Sllavjanka Petrovska, nuk e nënshkroi vendimin për emërimin e Risto Stavrevskit, për shef të Sektorit...

KSHZ-ja do të vendosë nëse Risto Stavrevski do të jetë shef i SPB – Shkup

para 7 muajve - Medial

Shkup, 13 janar 2020 (MEDIAL) – Pasi zëvendësministrja plotësuese e Ministrisë së Punëve të Brendshme, Sllavjanka Petrovska,  nuk e nënshkroi vendimin për emërimin e Risto Stavrevskit, për shef të Sektorit...

Ministri i brendshëm teknik kërkon që presidenti Pendarovski ta kthejë një makinë zyrtare

para 7 muajve - Aktuale

Ministri i brendshëm teknik, Nase Çulev ka kërkuar që ti kthehet një makinë zyrtare e MPB-së që po shfrytëzohet nga presidenti i vendit Stevo Pendarovski. Ministri Çulev me një urdhër të tij ka kërkuar...

KSHZ-ja do të vendosë nëse Risto Stavrevski do të jetë shef i SPB – Shkup

para 7 muajve - Tetova Sot

Pasi zëvendësministrja plotësuese e Ministrisë së Punëve të Brendshme, Sllavjanka Petrovska, nuk e nënshkroi vendimin për emërimin e Risto Stavrevskit, për shef të Sektorit për Punë të Brendshme – Shkup,...

Makina zyrtare e MPB-së tek Precidenca ndodhet që në kohën e Ivanovit

para 7 muajve - Flaka

Ministri i brendshëm teknik, Nase Çulev ka kërkuar që ti kthehet një makinë zyrtare e MPB-së që po shfrytëzohet nga presidenti i vendit Stevo Pendarovski. Ministri Çulev me një urdhër të tij ka kërkuar...

Ministri i brendshëm teknik kërkon që presidenti Pendarovski ta kthejë një makinë zyrtare

para 7 muajve - InfoShqip

Ministri i brendshëm teknik, Nase Çulev ka kërkuar që ti kthehet një makinë zyrtare e MPB-së që po shfrytëzohet nga presidenti i vendit Stevo Pendarovski. Ministri Çulev me një urdhër të tij ka kërkuar...

KSHZ do sjelle vendimin nëse Risto Stavrevski do të jetë shef i SPB – Shkup

para 7 muajve - Flaka

Pasi zëvendësministrja plotësuese e Ministrisë së Punëve të Brendshme, Sllavjanka Petrovska, nuk e nënshkroi vendimin për emërimin e Risto Stavrevskit, për shef të Sektorit për Punë të Brendshme – Shkup,...

KSHZ-ja do të vendosë nëse Risto Stavrevski do të jetë shef i SPB – Shkup

para 7 muajve - Lajm

Pasi zëvendësministrja plotësuese e Ministrisë së Punëve të Brendshme, Sllavjanka Petrovska, nuk e nënshkroi vendimin për emërimin e Risto Stavrevskit, për shef të Sektorit për Punë të Brendshme – Shkup,...

KSHZ-ja do të vendosë nëse Risto Stavrevski do të jetë shef i SPB – Shkup

para 7 muajve - Fakti Ditor

Pasi zëvendësministrja plotësuese e Ministrisë së Punëve të Brendshme, Sllavjanka Petrovska, nuk e nënshkroi vendimin për emërimin e Risto Stavrevskit, për shef të Sektorit për Punë të Brendshme – Shkup,...

Ministri i brendshëm teknik kërkon që presidenti Pendarovski ta kthejë një makinë zyrtare

para 7 muajve - Zyrtare

Ministri i brendshëm teknik, Nase Çulev ka kërkuar që ti kthehet një makinë zyrtare e MPB-së që po shfrytëzohet nga presidenti i vendit Stevo Pendarovski. Ministri Çulev me një urdhër të tij ka kërkuar...

Ministri i brendshëm teknik kërkon që presidenti Pendarovski ta kthejë një makinë zyrtare

para 7 muajve - Shprehja

Ministri i brendshëm teknik, Nase Çulev ka kërkuar që ti kthehet një makinë zyrtare e MPB-së që po shfrytëzohet nga presidenti i vendit Stevo Pendarovski. Ministri Çulev me një urdhër të tij ka kërkuar...

Ministri i brendshëm teknik kërkon që presidenti Pendarovski ta kthejë një makinë zyrtare

para 7 muajve - Ina

Ministri i brendshëm teknik, Nase Çulev ka kërkuar që ti kthehet një makinë zyrtare e MPB-së që po shfrytëzohet nga presidenti i vendit Stevo Pendarovski. Ministri Çulev me një urdhër të tij ka kërkuar...

Vazhdojnë përplasjet mes partive për emërimet në MPB

para 7 muajve - Gazeta Express

Një ditë para mbledhjes së drejtuesve të MPB-së, shkresat nuk ndalen. Ministri teknik Naqe Çulev tha për Alsat se situata në vendkalimet kufitare është nën kontroll. Nesër në mbledhje, Çulev do të kontrollojë...

Ministri i brendshëm teknik kërkon që presidenti Pendarovski ta kthejë një makinë zyrtare

para 7 muajve - Zyrtare

Ministri i brendshëm teknik, Nase Çulev ka kërkuar që ti kthehet një makinë zyrtare e MPB-së që po shfrytëzohet nga presidenti i vendit Stevo Pendarovski. Ministri Çulev me një urdhër të tij ka kërkuar...

Emërimet në polici, vazhdojnë përplasjet politike

para 7 muajve - Shprehja

Një ditë para mbledhjes së drejtuesve të MPB-së, shkresat nuk ndalen. Ministri teknik Naqe Çulev tha për Alsat se situata në vendkalimet kufitare është nën kontroll. Nesër në mbledhje, Çulev do të kontrollojë...

Çulev i kërkon Pendarovskit veturën e trashëguar nga Ivanov

para 7 muajve - Shenja

Veturën të cilën aktualisht e shfrytëzon presidenti Stevo Pendarovski e të cilën ministri teknik i punëve të brendshme e ka kërkuar t’i kthehet ministrisë, është që nga koha kur në krye të shtetit ishte...

Emërimet në polici, vazhdojnë përplasjet politike

para 7 muajve - Tetova Sot

Një ditë para mbledhjes së drejtuesve të MPB-së, shkresat nuk ndalen. Ministri teknik Naqe Çulev tha për Alsat se situata në vendkalimet kufitare është nën kontroll. Nesër në mbledhje, Çulev do të kontrollojë...

Çulev i kërkon Pendarovskit veturën e trashëguar nga Ivanov

para 7 muajve - Lajm

Veturën të cilën aktualisht e shfrytëzon presidenti Stevo Pendarovski e të cilën ministri teknik i punëve të brendshme e ka kërkuar t’i kthehet ministrisë, është që nga koha kur në krye të shtetit ishte...

Automjetin që e kërkon Çulev nga Pendarovski e ka përdorur edhe Gjorgje Ivanovi

para 7 muajve - Arbresh

Automjetin që e ka përdorur kryetari Stevo Pendarovski, kurse ministri teknik i MPB-së, Naqe Çulev e ka kërkuar ta kthejë në MPB, ka qenë në kabinetin e kryetarit që kur Gjorge Ivanov ishte në funksion,...

Emërimet në polici, vazhdojnë përplasjet politike

para 7 muajve - Fol

Një ditë para mbledhjes së drejtuesve të MPB-së, shkresat nuk ndalen. Ministri teknik Naqe Çulev tha për Alsat se situata në vendkalimet kufitare është nën kontroll. Nesër në mbledhje, Çulev do të kontrollojë...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK