http://kariera.mk

Ahmeti: Dëshirojmë një Kosovë stabile dhe evropiane

para 2 jave - Medial

Shkup, 25 mars 2020 (MEDIAL) – Dëshirojmë një Kosovë stabile, një Kosovë institucionale dhe të gjitha çështjet të diskutohen, të debatohen. Mbi të gjitha, na intereson stabiliteti i Kosovës, ka thënë kryetari...

AHMETI: Përpjekje maksimale për t’u ballafaquar me virusin

para 2 jave - Medial

Nuk dua të jem avokat i shtetit, por përpjekjet janë maksimale për ta izoluar këtë virus, tha kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, në emisionin Click Plus, transmeton Medial.mk Ministria e Shëndetësisë po bënë...

AHMETI: Dëshirojmë një Kosovë stabile dhe një Kosovë evropiane

para 2 jave - Medial

Dëshirojmë një Kosovë stabile, një Kosovë institucionale dhe të gjitha çështjet të diskutohen, të debatohen. Mbi të gjitha, na intereson stabiliteti i Kosovës, ka thënë kryetari i Bashkimit Demokratik...

Ahmeti: Dëshirojmë një Kosovë stabile dhe një Kosovë evropiane

para 2 jave - Iliria News

Dëshirojmë një Kosovë stabile, një Kosovë institucionale dhe të gjitha çështjet të diskutohen, të debatohen. Mbi të gjitha, na intereson stabiliteti i Kosovës, ka thënë kryetari i Bashkimit Demokratik...

Ahmeti: Përpjekje maksimale për t’u ballafaquar me virusin

para 2 jave - Iliria News

Nuk dua të jem avokat i shtetit, por përpjekjet janë maksimale për ta izoluar këtë virus, tha kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, në emisionin Click Plus. Ministria e Shëndetësisë po bënë gjithçka për ndihmë...

Ahmeti: Dëshirojmë një Kosovë stabile dhe një Kosovë evropiane

para 2 jave - Indeks.mk

Dëshirojmë një Kosovë stabile, një Kosovë institucionale dhe të gjitha çështjet të diskutohen, të debatohen. Mbi të gjitha, na intereson stabiliteti i Kosovës, ka thënë kryetari i Bashkimit Demokratik...

Ahmeti: T’i godasësh qytetarët në shportën e tyre, nuk është në rregull!

para 2 jave - Aktuale

Duke folur për masat ekonomike të LSDM-së dhe uljes së pagave, kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti ka deklarur se nuk është në rregull që qytetarët të goditen në shportën e tyre. Ahmeti...

Ahmeti: Dëshirojmë një Kosovë stabile dhe një Kosovë evropiane

para 2 jave - Derveni

Dëshirojmë një Kosovë stabile, një Kosovë institucionale dhe të gjitha çështjet të diskutohen, të debatohen. Mbi të gjitha, na intereson stabiliteti i Kosovës, ka thënë kryetari i Bashkimit Demokratik...

Ahmeti: Përpjekje maksimale për t’u ballafaquar me virusin

para 2 jave - Indeks.mk

Nuk dua të jem avokat i shtetit, por përpjekjet janë maksimale për ta izoluar këtë virus, tha kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, në emisionin Click Plus. Ministria e Shëndetësisë po bënë gjithçka për ndihmë...

Ahmeti: Dëshirojmë një Kosovë stabile dhe një Kosovë evropiane

para 2 jave - Aktuale

Dëshirojmë një Kosovë stabile, një Kosovë institucionale dhe të gjitha çështjet të diskutohen, të debatohen. Mbi të gjitha, na intereson stabiliteti i Kosovës, ka thënë kryetari i Bashkimit Demokratik...

Ahmeti: Përpjekje maksimale për t’u ballafaquar me virusin

para 2 jave - Aktuale

Nuk dua të jem avokat i shtetit, por përpjekjet janë maksimale për ta izoluar këtë virus, tha kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, në emisionin Click Plus. Ministria e Shëndetësisë po bënë gjithçka për ndihmë...

Ahmeti: Dëshirojmë një Kosovë stabile dhe një Kosovë evropiane

para 2 jave - Bashke

25 mars 2020 – Dëshirojmë një Kosovë stabile, një Kosovë institucionale dhe të gjitha çështjet të diskutohen, të debatohen. Mbi të gjitha, na intereson stabiliteti i Kosovës, ka thënë kryetari i Bashkimit...

Ahmeti: Përpjekje maksimale për t’u ballafaquar me virusin

para 2 jave - Bashke

25 mars 2020 – Nuk dua të jem avokat i shtetit, por përpjekjet janë maksimale për ta izoluar këtë virus, tha kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, në emisionin Click Plus. Ministria e Shëndetësisë po bënë gjithçka...

Ahmeti në Click Plus: Propozimet tona për masat ekonomike i kemi dërguar në Qeveri

para 2 jave - TV21

Duke i komentuar masat ekonomike të LSDM-së, kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti në emisionin Click Plsu ka deklaruar se BDI-ja propozim masat e saja i ka dorëzuar në këshillin e ekspertëve...

Ahmeti në Click Plus: T’i godasësh qytetarët në shportën e tyre, nuk është në rregull!

para 2 jave - TV21

Duke folur për masat ekonomike të LSDM-së dhe uljes së pagave, kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti ka deklarur se nuk është në rregull që qytetarët të goditen në shportën e tyre. Ahmeti...

Ahmeti në Click Plus: Dëshirojmë Kosovë stabile!

para 2 jave - TV21

Duke folur për rrëzimin e Qeverisë së kryeministrit Albin Kurti, kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka thënë se dëshiron një Kosovë stabile dhe me institucione funksionale. Ahmeti ka...

Ahmeti në Click Plus: Propizmet tona për masat ekonomike i kemi dërguar në Qeveri

para 2 jave - TV21

Duke i komentuar masat ekonomike të LSDM-së, kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti në emisionin Click Plsu ka deklaruar se BDI-ja propozim masat e saja i ka dorëzuar në këshillin e ekspertëve...

Ahmeti: Nuk ka ndasi në qeveri, të gjithë punojnë bashkë për të koordinuar aktivitetet

para 2 jave - TV21

Kreu i BDI-së, Ali Ahmeti në emisionin Click Plus ka thënë se nuk ka ndonjë paralizëm në punën dhe veprimin e Qeverisë kundrejtë virusit Covid-19. Ahmeti ka deklaruar se të gjithë personat janë në shërbim...

Ahmeti në Click Plus: Jam në komunikim me bashkëpunëtorët e mi, për të koordinuar më së miri aktivitetet rreth Covid-19

para 2 jave - TV21

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti nëpërmes linjës telefonike është inkuadruar në emisionin Click Plus në të cilin u fol për situatën me të cilin po përballet vendi me rastin e pandemisë,...

Ali Ahmeti: Kemi raporte shqetësuese, qytetarët duhet më tepër t’i respektojnë masat!

para 2 jave - TV21

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti nëpërmes emisionit Click Plus ka thënë se qytetarët duhet sa më shumë t’I rrespektojnë masat e vendosura nga qeveria, kundër shpërndarjes së virusit...

Ali Ahmeti: Ti godasish qytetarët në shportën e tyre, nuk është në rregull!

para 2 jave - Tetova Sot

Duke folur për masat ekonomike të LSDM-së dhe uljes së pagave, kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti ka deklarur se nuk është në rregull që qytetarët të goditen në shportën e tyre. Ahmeti...

Ahmeti: Dëshirojmë një Kosovë stabile dhe një Kosovë evropiane

para 2 jave - Tetova Sot

Dëshirojmë një Kosovë stabile, një Kosovë institucionale dhe të gjitha çështjet të diskutohen, të debatohen. Mbi të gjitha, na intereson stabiliteti i Kosovës, ka thënë kryetari i Bashkimit Demokratik...

Ahmeti: Përpjekje maksimale për t’u ballafaquar me virusin

para 2 jave - Tetova Sot

Nuk dua të jem avokat i shtetit, por përpjekjet janë maksimale për ta izoluar këtë virus, tha kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, në emisionin Click Plus. Ministria e Shëndetësisë po bënë gjithçka për ndihmë...

Ali Ahmeti: Ti godasish qytetarët në shportën e tyre, nuk është në rregull!

para 2 jave - Tetova1

Duke folur për masat ekonomike të LSDM-së dhe uljes së pagave, kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti ka deklarur se nuk është në rregull që qytetarët të goditen në shportën e tyre. Ahmeti...

Ali Ahmeti: Kemi raporte shqetësuese, qytetarët duhet më tepër t’i respektojnë masat!

para 2 jave - Tetova Sot

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti nëpërmes emisionit Click Plus ka thënë se qytetarët duhet sa më shumë t’I rrespektojnë masat e vendosura nga qeveria, kundër shpërndarjes së virusit...

Ahmeti: Kemi raporte shqetësuese, qytetarët duhet më teper ti respektojnë masat!

para 2 jave - Flaka

Ali Ahmeti në Click Plus: Kemi raporte shqetësuese, qytetarët duhet më teper ti respektojnë masat! (VIDEO)

Ali Ahmeti: Kemi raporte shqetësuese, qytetarët duhet më tepër t’i respektojnë masat!

para 2 jave - Tetova1

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti nëpërmes emisionit Click Plus ka thënë se qytetarët duhet sa më shumë t’I rrespektojnë masat e vendosura nga qeveria, kundër shpërndarjes së virusit...

Ahmeti: Dëshirojmë një Kosovë stabile dhe një Kosovë evropiane

para 2 jave - Shkurt Shqip

Dëshirojmë një Kosovë stabile, një Kosovë institucionale dhe të gjitha çështjet të diskutohen, të debatohen. Mbi të gjitha, na intereson stabiliteti i Kosovës, ka thënë kryetari i Bashkimit Demokratik...

Ahmeti: T’i godasësh qytetarët në shportën e tyre, nuk është në rregull!

para 2 jave - Shkurt Shqip

Duke folur për masat ekonomike të LSDM-së dhe uljes së pagave, kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti ka deklarur se nuk është në rregull që qytetarët të goditen në shportën e tyre. Ahmeti...

Ahmeti: Përpjekje maksimale për t’u ballafaquar me virusin

para 2 jave - TopShqip

Nuk dua të jem avokat i shtetit, por përpjekjet janë maksimale për ta izoluar këtë virus, tha kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, në emisionin Click Plus. Ministria e Shëndetësisë po bënë gjithçka për ndihmë...

Ahmeti: Përpjekje maksimale për t’u ballafaquar me virusin

para 2 jave - InfoAlb

Nuk dua të jem avokat i shtetit, por përpjekjet janë maksimale për ta izoluar këtë virus, tha kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, në emisionin Click Plus. Ministria e Shëndetësisë po bënë gjithçka për ndihmë...

Ali Ahmeti në Click Plus: Ti godasish qytetarët në shportën e tyre, nuk është në rregull! (VIDEO)

para 2 jave - in7

Ali Ahmeti në Click Plus: Ti godasish qytetarët në shportën e tyre, nuk është në rregull! (VIDEO)

Ali Ahmeti në Click Plus: Të fitojmë luftën kundër koronavirusit, pastaj mendojmë për zgjedhjet! (VIDEO)

para 2 jave - in7

Ali Ahmeti në Click Plus: Të fitojmë luftën kundër koronavirusit, pastaj mendojmë për zgjedhjet! (VIDEO)

Ali Ahmeti në Click Plus: Kemi raporte shqetësuese, qytetarët duhet më teper ti respektojnë masat! (VIDEO)

para 2 jave - in7

Ali Ahmeti në Click Plus: Kemi raporte shqetësuese, qytetarët duhet më teper ti respektojnë masat! (VIDEO)

Ahmeti: Ndodhem në karantinë

para 2 jave - News33

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti në emisionin e sotëm “Click Plus” duhej të inkuadrohet përmes “Skype”, por ai u inkuadrua përmes linjës telefonike. Ai këtë gjë e arsyetoi se ndodhet...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK