http://kariera.mk

Koronavirusi/ Zaev: Takim liderësh nuk është i nevojshëm

para 3 dite - Gazeta Express

Ballina Gazeta Express 26/03/2020 20:43 Qeveria ka kapacitet të plotë, ndërsa unë si kryetar i LSDM-së kam dalë me propozim masa me qëllim të ballafaqimit me krizën e koronavirusit, por edhe kam theksuar...

Zaev: Takim liderësh nuk është i nevojshëm, Qeveria ka kapacitet për t’u përballur me krizën e koronavirusit dhe për të marrë vendime

para 3 dite - Medial

Shkup, 26 mars 2020 Qeveria ka kapacitet të plotë, ndërsa unë si kryetar i LSDM-së kam dalë me propozim masa me qëllim të ballafaqimit me krizën e koronavirusit, por edhe kam theksuar se Qeveria ka mbështetje...

Zaev: 200 milionë euro shkojnë për mbështetje të ekonomisë, në mënyrë që t’i ruajmë vendet e punës

para 3 dite - Medial

Shkup, 26 mars 2020 Lidhur me masat e propozuara nga ana e LSDM-së dhe si ato u pranuan nga opinioni , kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev në pjesëmarrjen e sotme në Ditarin e Servisit nacional televiziv, theksoi...

Zaev: 200 milionë euro shkojnë për mbështetje të ekonomisë, në mënyrë që t’i ruajmë vendet e punës

para 3 dite - Koha.mk

Shkup, 26 mars – Lidhur me masat e propozuara nga ana e LSDM-së dhe si ato u pranuan nga opinioni , kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev në pjesëmarrjen e sotme në Ditarin e Servisit nacional televiziv, theksoi...

Zaev: 200 milionë euro shkojnë për mbështetje të ekonomisë, në mënyrë që t?i ruajmë vendet e punës

para 3 dite - Albeu

Lidhur me masat e propozuara nga ana e LSDM-së dhe si ato u pranuan nga opinioni , kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev në pjesëmarrjen e sotme në Ditarin e Servisit nacional televiziv, theksoi se Qeveria është...

Zaev: Takim liderësh nuk është i nevojshëm, Qeveria ka kapacitet për t’u përballur me krizën e koronavirusit

para 3 dite - TV21

Qeveria ka kapacitet të plotë, ndërsa unë si kryetar i LSDM-së kam dalë me propozim masa me qëllim të ballafaqimit me krizën e koronavirusit, por edhe kam theksuar se Qeveria ka mbështetje sido që të vendosë,...

Zaev: 200 milionë euro shkojnë për mbështetje të ekonomisë, në mënyrë që t’i ruajmë vendet e punës

para 3 dite - TV Koha

Lidhur me masat e propozuara nga ana e LSDM-së dhe si ato u pranuan nga opinioni , kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev në pjesëmarrjen e sotme në Ditarin e Servisit nacional televiziv, theksoi se Qeveria është...

Zaev: Takim liderësh nuk është i nevojshëm, Qeveria ka kapacitet për t’u përballur me krizën e koronavirusit dhe për të marrë vendime

para 3 dite - Tetova Sot

Qeveria ka kapacitet të plotë, ndërsa unë si kryetar i LSDM-së kam dalë me propozim masa me qëllim të ballafaqimit me krizën e koronavirusit, por edhe kam theksuar se Qeveria ka mbështetje sido që të vendosë,...

Zaev: 200 milionë euro shkojnë për mbështetje të ekonomisë, në mënyrë që t’i ruajmë vendet e punës

para 3 dite - Tetova Sot

Lidhur me masat e propozuara nga ana e LSDM-së dhe si ato u pranuan nga opinioni , kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev në pjesëmarrjen e sotme në Ditarin e Servisit nacional televiziv, theksoi se Qeveria është...

Zaev: Takim liderësh nuk është i nevojshëm

para 3 dite - Lajm

Qeveria ka kapacitet të plotë, ndërsa unë si kryetar i LSDM-së kam dalë me propozim masa me qëllim të ballafaqimit me krizën e koronavirusit, por edhe kam theksuar se Qeveria ka mbështetje sido që të vendosë,...

Zaev: Takim liderësh nuk është i nevojshëm, Qeveria ka kapacitet për t’u përballur me krizën e koronavirusit dhe për të marrë vendime

para 3 dite - Flaka

Qeveria ka kapacitet të plotë, ndërsa unë si kryetar i LSDM-së kam dalë me propozim masa me qëllim të ballafaqimit me krizën e koronavirusit, por edhe kam theksuar se Qeveria ka mbështetje sido që të vendosë,...

Zaev: 200 milionë euro shkojnë për mbështetje të ekonomisë, në mënyrë që t’i ruajmë vendet e punës

para 3 dite - Tetova1

Lidhur me masat e propozuara nga ana e LSDM-së dhe si ato u pranuan nga opinioni , kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev në pjesëmarrjen e sotme në Ditarin e Servisit nacional televiziv, theksoi se Qeveria është...

Zaev: 200 milionë euro shkojnë për mbështetje të ekonomisë, në mënyrë që t’i ruajmë vendet e punës

para 3 dite - Lajm

Lidhur me masat e propozuara nga ana e LSDM-së dhe si ato u pranuan nga opinioni , kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev në pjesëmarrjen e sotme në Ditarin e Servisit nacional televiziv, theksoi se Qeveria është...

Zaev: 200 milionë euro shkojnë për mbështetje të ekonomisë, në mënyrë që t’i ruajmë vendet e punës

para 3 dite - Flaka

Lidhur me masat e propozuara nga ana e LSDM-së dhe si ato u pranuan nga opinioni , kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev në pjesëmarrjen e sotme në Ditarin e Servisit nacional televiziv, theksoi se Qeveria është...

Zaev: Takim liderësh nuk është i nevojshëm, Qeveria ka kapacitet për t’u përballur me krizën e koronavirusit dhe për të marrë vendime

para 3 dite - Pa censure

Macedonian Prime Minister Zoran Zaev gives a press conference in Skopje on October 19, 2019. - North Macedonia's prime minister on Saturday called for early elections after the European Union failed to...

Zaev: Do të mbrojmë të gjitha vendet e punës, është koha për solidaritet evropian

para 3 dite - Telegrafi

Kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev zhvilloi sot një takim me kolegët e tij nga PSE (Partia Socialiste Evropiane). Në takim ku për shkak të gjendjes së jashtëzakonshme me coronavirus u mbajt në formën e një...

Zaev: Do të mbrojmë të gjitha vendet e punës, është koha për solidaritet evropian

para 3 dite - Zhurnal

Shkup, 26 mars, zhurnal.mk – Kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev zhvilloi sot një takim me kolegët e tij nga PSE (Partia Socialiste Evropiane). Në takim ku për shkak të gjendjes së jashtëzakonshme me coronavirus...

Zaev: Do të mbrojmë të gjitha vendet e punës, është koha për solidaritet evropian

para 3 dite - TV Koha

Kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev zhvilloi sot një takim me kolegët e tij nga PSE (Partia Socialiste Evropiane). Në takim ku për shkak të gjendjes së jashtëzakonshme me coronavirus u mbajt në formën e një...

Zaev: Në buxhet do të mungojnë 1,3 miliardë euro, ngarkesën ta mbajmë të gjithë

para 3 dite - Gazeta Express

Ballina Gazeta Express 26/03/2020 10:25 Në buxhetin e këtij viti do të mbulohen ose do të mungojnë rreth 1,3 miliardë euro dhe për atë ngarkesën duhet ta ndajmë të gjithë, deklaroi kryetari i LSDM-së,...

Editorial: Ndihmat nga Evropa të mos përfundojnë në xhepat e politikanëve!

para 3 dite - Zhurnal

Editorial nga Agjencia e lajmeve “Zhurnal.mk” Shkup, 26 mars – Ambasadori i Bashkimit Evropian në Maqedoninë e Veriut, Samuel Zhbogar, njoftoi në “Twitter” se Bashkimi Evropian do ta ndihmojë Maqedoninë...

Zaev: Në buxhet do të mungojnë 1,3 miliardë euro, ngarkesën ta mbajmë të gjithë

para 3 dite - Portalb

Në buxhetin e këtij viti do të mbulohen ose do të mungojnë rreth 1,3 miliardë euro dhe për atë ngarkesën duhet ta ndajmë të gjithë, deklaroi kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev, i cili i ftoi qytetarët në mirëkuptim...

Zaev: Në buxhet do të mungojnë 1,3 miliardë euro, ngarkesën ta mbajmë të gjithë

para 3 dite - Gazeta Observer

Në buxhetin e këtij viti do të mbulohen ose do të mungojnë rreth 1,3 miliardë euro dhe për atë ngarkesën duhet ta ndajmë të gjithë, deklaroi kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev, i cili i ftoi qytetarët në mirëkuptim...

Zaev: Në buxhet do të mungojnë 1,3 miliardë euro, ngarkesën ta mbajmë të gjithë

para 3 dite - Pa censure

Në buxhetin e këtij viti do të mbulohen ose do të mungojnë rreth 1,3 miliardë euro dhe për atë ngarkesën duhet ta ndajmë të gjithë, deklaroi kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev, i cili i ftoi qytetarët në mirëkuptim...

Zaev: Ulja e pagave është e patjetërsueshme

para 3 dite - Tetova1

Kreditë dhe shkurtimet nga harxhimet joproduktive nuk janë të mjaftueshme, do të duhet të shkurtojmë edhe nga rrogat e administratës, insiston lideri i LSDM-së, Zoran Zaev. Ai theksoi se ka mungesë prej...

Zaev: Në buxhet do të mungojnë 1,3 miliardë euro, ngarkesën ta mbajmë të gjithë

para 3 dite - in7

Në buxhetin e këtij viti do të mbulohen ose do të mungojnë rreth 1,3 miliardë euro dhe për atë ngarkesën duhet ta ndajmë të gjithë, deklaroi kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev, i cili i ftoi qytetarët në mirëkuptim...

Zaev: Në buxhet do të mungojnë 1.3 miliardë euro

para 4 dite - Telegrafi

Ish-kryeministri dhe kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev deklaroi se në buxhet sivjet do të mungojnë rreth 1.3 miliardë euro ndërsa këtë barë duhet ta mbajmë bashkërisht. Ai ju bëri thirrje qytetarëve të jenë...

Zaev për TV Sitel: Që të jemi më efikas në afat të shkurtër, duhet të jemi solidar dhe barrën ta bartim bashkërisht

para 4 dite - Medial

Shkup, 25 mars 2020 Dëmet nga koronavirusi do t’i ndjejmë më pas nga muaji prill edhe në buxhet edhe në kompanitë. Tani dominuese është vetëm kriza shëndetësore, pastaj vijojnë kriza ekonomike, potencoi...

Zaev: Shkurtimi i rrogave, i patjetërsueshëm

para 4 dite - Albeu

Kreditë dhe shkurtimet nga harxhimet joproduktive nuk janë të mjaftueshme, do të duhet të shkurtojmë edhe nga rrogat e administratës, insiston lideri i LSDM-së, Zoran Zaev . Ai theksoi se ka mungesë prej...

Zaev: Ulja e pagave, e patjetërsueshme

para 4 dite - Ina

Kreditë dhe shkurtimet nga harxhimet joproduktive nuk janë të mjaftueshme, do të duhet të shkurtojmë edhe nga rrogat e administratës, insiston lideri i LSDM-së, Zoran Zaev.Ai theksoi se ka mungesë prej...

Zaev: Shkurtimi i rrogave, i patjetërsueshëm

para 4 dite - Gazeta Express

Ballina Gazeta Express 25/03/2020 19:56 Kreditë dhe shkurtimet nga harxhimet joproduktive nuk janë të mjaftueshme, do të duhet të shkurtojmë edhe nga rrogat e administratës, insiston lideri i LSDM-së,...

Zaev: Shkurtimi i rrogave, i patjetërsueshëm

para 4 dite - Medial

Kreditë dhe shkurtimet nga harxhimet joproduktive nuk janë të mjaftueshme, do të duhet të shkurtojmë edhe nga rrogat e administratës, insiston lideri i LSDM-së, Zoran Zaev. Ai theksoi se ka mungesë prej...

Zaev: Që të jemi më efikas në afat të shkurtër, duhet të jemi solidar dhe barrën ta bartim bashkërisht

para 4 dite - TV21

Dëmet nga koronavirusi do t’i ndjejmë më pas nga muaji prill edhe në buxhet edhe në kompanitë. Tani dominuese është vetëm kriza shëndetësore, pastaj vijojnë kriza ekonomike, potencoi kryetari i LSDM-së...

Zaev nuk tërhiqet: Shkurtimi i rrogave, i patjetërsueshëm

para 4 dite - Derveni

Kreditë dhe shkurtimet nga harxhimet joproduktive nuk janë të mjaftueshme, do të duhet të shkurtojmë edhe nga rrogat e administratës, insiston lideri i LSDM-së, Zoran Zaev. Ai theksoi se ka mungesë prej...

Zaev: Që të jemi më efikas në afat të shkurtër, duhet të jemi solidar dhe barrën ta bartim bashkërisht

para 4 dite - Tetova Sot

Dëmet nga koronavirusi do t’i ndjejmë më pas nga muaji prill edhe në buxhet edhe në kompanitë. Tani dominuese është vetëm kriza shëndetësore, pastaj vijojnë kriza ekonomike, potencoi kryetari i LSDM-së...

Zaev: Në buxhet do të mungojnë 1.3 miliardë euro

para 4 dite - Fol

Ish-kryeministri dhe kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev deklaroi se në buxhet sivjet do të mungojnë rreth 1.3 miliardë euro ndërsa këtë barë duhet ta mbajmë bashkërisht. Ai ju bëri thirrje qytetarëve të jenë...

Zaev: Fillimisht të realizohen masat në vlerë prej 200 milionë eurosh ndihmë për punonjësit, ekonominë dhe firmat

para 4 dite - Koha.mk

Shkup, 25 mars – Ashtu si partitë e tjera politike edhe ne kemi paraqitur propozime në Qeveri propozime për krizën me koronavirusin në vend, ndërsa qeverisë i takon të vendosë se cila nga këto masa do...

Zaev: Shkurtimi i rrogave, i patjetërsueshëm

para 4 dite - Aktuale

Kreditë dhe shkurtimet nga harxhimet joproduktive nuk janë të mjaftueshme, do të duhet të shkurtojmë edhe nga rrogat e administratës, insiston lideri i LSDM-së, Zoran Zaev. Ai theksoi se ka mungesë prej...

Zaev: Në buxhet do të mungojnë 1.3 miliardë euro

para 4 dite - Arbresh

Ish-kryeministri dhe kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev deklaroi se në buxhet sivjet do të mungojnë rreth 1.3 miliardë euro ndërsa këtë barë duhet ta mbajmë bashkërisht. Ai ju bëri thirrje qytetarëve të jenë...

Zaev: Shkurtimi i rrogave është i patjetërsueshëm

para 4 dite - InfoShqip

Kreditë dhe shkurtimet nga harxhimet joproduktive nuk janë të mjaftueshme, do të duhet të shkurtojmë edhe nga rrogat e administratës, insiston lideri i LSDM-së, Zoran Zaev. Ai theksoi se ka mungesë prej...

Zaev për TV Sitel: Që të jemi më efikas në afat të shkurtër, duhet të jemi solidar dhe barrën ta bartim bashkërisht

para 4 dite - News33

Dëmet nga koronavirusi do t’i ndjejmë më pas nga muaji prill edhe në buxhet edhe në kompanitë. Tani dominuese është vetëm kriza shëndetësore, pastaj vijojnë kriza ekonomike, potencoi kryetari i LSDM-së...

Zaev: Fillimisht të realizohen masat në vlerë prej 200 milionë eurosh ndihmë për punonjësit, ekonominë dhe firmat

para 4 dite - Flaka

Ashtu si partitë e tjera politike edhe ne kemi paraqitur propozime në Qeveri propozime për krizën me koronavirusin në vend, ndërsa qeverisë i takon të vendosë se cila nga këto masa do të miratohet, duke...

Zaev: Shkurtimi i rrogave, i patjetërsueshëm

para 4 dite - Tetova Sot

Kreditë dhe shkurtimet nga harxhimet joproduktive nuk janë të mjaftueshme, do të duhet të shkurtojmë edhe nga rrogat e administratës, insiston lideri i LSDM-së, Zoran Zaev. Ai theksoi se ka mungesë prej...

Zaev: Fillimisht të realizohen masat në vlerë prej 200 milionë eurosh ndihmë për punonjësit, ekonominë dhe firmat

para 4 dite - Tetova Sot

Ashtu si partitë e tjera politike edhe ne kemi paraqitur propozime në Qeveri propozime për krizën me koronavirusin në vend, ndërsa qeverisë i takon të vendosë se cila nga këto masa do të miratohet, duke...

Zaev: Shkurtimi i rrogave, i patjetërsueshëm

para 4 dite - Lajm

Kreditë dhe shkurtimet nga harxhimet joproduktive nuk janë të mjaftueshme, do të duhet të shkurtojmë edhe nga rrogat e administratës, insiston lideri i LSDM-së, Zoran Zaev. Ai theksoi se ka mungesë prej...

Zaev: Ulja e pagave, e patjetërsueshme

para 4 dite - Tetova1

Kreditë dhe shkurtimet nga harxhimet joproduktive nuk janë të mjaftueshme, do të duhet të shkurtojmë edhe nga rrogat e administratës, insiston lideri i LSDM-së, Zoran Zaev. Ai theksoi se ka mungesë prej...

Zaev nuk heq dorë, shkurtimi i rrogave, i patjetërsueshëm!

para 4 dite - Flaka

Kreditë dhe shkurtimet nga harxhimet joproduktive nuk janë të mjaftueshme, do të duhet të shkurtojmë edhe nga rrogat e administratës, insiston lideri i LSDM-së, Zoran Zaev. Ai theksoi se ka mungesë prej...

Pasojat në ekonomi, qeveria vonon me masat

para 4 dite - Flaka

Qeveria nuk i ka miratuar ende masat, që janë më të nevojshme për qytetarët dhe kompanitë. Ende nuk ka asistencë të drejtpërdrejtë financiare nga shteti, si dhe nuk ka asnjë vendim as për të ngrirë pagesat...

Pasojat në ekonomi, qeveria vonon me masat

para 4 dite - Alsat-M

Qeveria nuk i ka miratuar ende masat, që janë më të nevojshme për qytetarët dhe kompanitë. Ende nuk ka asistencë të drejtpërdrejtë financiare nga shteti, si dhe nuk ka asnjë vendim as për të ngrirë pagesat...

Zaev: Barrën nga kriza duhet ta mbajmë së bashku që më shpejtë t’i sanojmë pasojat

para 4 dite - Medial

Shkup, 25 mars 2020 (MEDIAL) – Masat që i ofruam deri tek Qeveria për përballje me pasojat ekonomike të shkaktuara nga përhapja e koronavirusit janë masa serioze, por janë të nevojshme. Qytetarët duhet...

Zaev: Ulja e pagave, e patjetërsueshme

para 4 dite - Pa censure

Macedonian Prime Minister Zoran Zaev gives a press conference in Skopje on October 19, 2019. - North Macedonia's prime minister on Saturday called for early elections after the European Union failed to...

ZAEV: 66 MILIONË EURO NGA BE-ja PËR RMV-në

para 4 dite - Klan Macedonia

DESKOSKA PROPOZON QË PARATË PËR PARTITË TË MOS JEPEN KËTË VIT Pas lajmit të mirë që mori vendi nga Brukseli për marrjen e datës për hapjen e negociatave, kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev, dha edhe një lajm...

Zaev: Barrën e krizës duhet ta ndajmë të gjithë

para 4 dite - Shenja

Të gjithë së bashku duhet ta mbajmë barrën që sa më shpejtë t’i sanojmë pasojat dhe ta rilindim krizën ekonomike, porositi lideri i LSDM-së, Zoran Zaev. Ai ka thënë sot se masat që i ofruan deri tek Qeveria...

LSDM pranon propozimin e Deskoskës për heqje dorë nga paratë e shtetit

para 4 dite - Telegrafi

Kreu i LSDM-së, Zoran Zaev, sot tha se partia tij është e gatshme të heqë dorë nga paratë e buxhetit që pasojnë këtë vit dhe të pranojë propozimin e Ministres së Drejtësisë Renata Deskoska. Zaev tha se...

“Duhet të ketë shkurtime dhe shtrëngime, vetëm të bashkuar mund ta kapërcejmë shpejt krizën që pason,” tha Zaev

para 4 dite - TV21

Kreu i LSDM-së, Zoran Zaev përsëriti masat ekonomike që do t’i propozohen qeverisë për t’u marrë me pasojat e koronavirusit. Ai thotë se ulja e pagave duhet të jetë atje, dhe duhet të ketë masa shtrënguese,...

Zaev: Masat e LSDM-së sigurojnë 200 milionë euro për ndihmë të punëtorëve dhe ekonomisë, të gjithë duhet barabartë ta bartim barrën e krizës

para 4 dite - TV Koha

Ndershëm dhe guximshëm duke u nisur nga interesi shtetëror duhet të ulim shpenzimet joproduktive, të ulen pagat e administratës, të gjithë në mënyrë të barabartë dhe solidare duhet ta bartim barrën e krizës,...

Zaev: LSDM ka hequr dorë nga paratë që i takojnë, pres ta bëjnë të njëjtën edhe partitë tjera

para 4 dite - Shenja

Kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev ka bërë thirrje që edhe partitë e tjera politike të heqin dorë nga parat që duhet të marrin si parti, e që ishte propozim i ministres së drejtësisë Renata Deskosa. “Paratë...

Zaev: Masat e LSDM-së sigurojnë 200 milionë euro për ndihmë të punëtorëve dhe ekonomisë

para 4 dite - InfoAlb

Ndershëm dhe guximshëm duke u nisur nga interesi shtetëror duhet të ulim shpenzimet joproduktive, të ulen pagat e administratës, të gjithë në mënyrë të barabartë dhe solidare duhet ta bartim barrën e krizës,...

Zaev: Masat e LSDM-së sigurojnë 200 milionë euro për ndihmë të punëtorëve dhe ekonomisë

para 4 dite - TopShqip

Ndershëm dhe guximshëm duke u nisur nga interesi shtetëror duhet të ulim shpenzimet joproduktive, të ulen pagat e administratës, të gjithë në mënyrë të barabartë dhe solidare duhet ta bartim barrën e krizës,...

Zaev: LSDM ka hequr dorë nga paratë që i takojnë, pres ta bëjnë të njëjtën edhe partitë tjera

para 4 dite - Sharri

Kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev ka bërë thirrje që edhe partitë e tjera politike të heqin dorë nga parat që duhet të marrin si parti, e që ishte propozim i ministres së drejtësisë Renata Deskosa. “Paratë...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK