http://kariera.mk

37 persona nuk e kanë respektuar orën policore

para 3 dite - Flaka

Prokuroria Themelore Publike me shumë propozime për urdhëresa dënimi ndaj qytetarëve të shumtë nëpër të gjithë territorin e shtetit, të cilët ngarkohen me vepra të ndryshme, varësisht prej shkeljeve që...

Ora policore, ulet numri i “të padëgjueshmëve”, vetëm 63 shkelje

para 3 dite - Medial

Po ulët numri i qytetarëve të cilët nuk respektojnë orën policore prej 21 deri 5 të mëngjesit. Për dallim nga netet e kaluara, gjatë 24 orët e fundit policia ka evidentuar vetëm 63 pesona të cilët nuk...

Padi penale për dy qytetarë të Kërçovës për shkeljen e orës policore

para 3 dite - Tetova Sot

Policia shtroi padi penale kundër dy qytetarëve të Kërçovës të cilët nuk e kanë respektuar orën policore. Për shkak të ekzistimit të dyshimit për kryerjen e veprës penale “mosveprim sipas rregullave shëndetësore...

Dënime me para për dy banorë të Dibrës të cilët nuk e kanë respektuar orën policore

para 3 dite - Medial

Shkup, 26 mars 2020 (MEDIAL) – Prokuroria Themelore Publike në Dibër sot parashtroi Propozim për dhënien e urdhërpagesave dy personave të cilët kanë kryer vepër penale – Mosveprim sipas dispozitave shëndetësore...

Dënime me para për dy banorë të Dibrës të cilët nuk e kanë respektuar orën policore

para 3 dite - Tetova Sot

Prokuroria Themelore Publike në Dibër sot parashtroi Propozim për dhënien e urdhërpagesave dy personave të cilët kanë kryer vepër penale – Mosveprim sipas dispozitave shëndetësore gjatë epidemisë nga neni...

Ora policore, ulet numri i “të padëgjueshmëve”, vetëm 63 shkelje

para 3 dite - Aktuale

Po ulët numri i qytetarëve të cilët nuk respektojnë orën policore prej 21 deri 5 të mëngjesit. Për dallim nga netet e kaluara, gjatë 24 orët e fundit policia ka evidentuar vetëm 63 pesona të cilët nuk...

Në Gostivar deri tani një person pozitiv me koronavirus testohen 26 të tjerë

para 3 dite - Koha.mk

Gostivar, 26 mars – Në rajonin më të gjërë të Gostivarit  në tre   komuna të rrethinës ka vetëm një rast  me KOVID-19. Personi  është akomoduar  në repartin infektiv  të spitalit të përgjithshëm. Tani...

Vetëm një person nuk e ka respektuar vetizolimin, 37 të arrestuar për shkak të mosrespektimit të ndalesës së lëvizjes

para 3 dite - Medial

Shkup, 26 mars 2020 (MEDIAL) – Në 24 orët e fundit, sipas evidentimit të MPB-së, vetëm një person  nuk e ka respektuar vetizolimin, ndërsa 37 janë arrestuar për shkak të mosrespektimit të ndalesës së lëvizjes....

Në Gostivar deri tani një person pozitiv me koronavirus testohen 26 të tjerë

para 3 dite - TV Koha

Në rajonin më të gjërë të Gostivarit në tre komuna të rrethinës ka vetëm një rast me KOVID-19. Personi është akomoduar në repartin infektiv të spitalit të përgjithshëm. Tani për tani është me pasqyrë të...

37 persona nuk e kanë respektuar orën policore

para 3 dite - Shenja

Prokuroria Themelore Publike me shumë propozime për urdhëresa dënimi ndaj qytetarëve të shumtë nëpër të gjithë territorin e shtetit, të cilët ngarkohen me vepra të ndryshme, varësisht prej shkeljeve që...

Vetëm një person nuk e ka respektuar vetizolimin, 37 të arrestuar për shkak të mosrespektimit të ndalesës së lëvizjes

para 3 dite - Koha.mk

Shkup, 26 mars – Në 24 orët e fundit, sipas evidentimit të MPB-së, vetëm një person  nuk e ka respektuar vetizolimin, ndërsa 37 janë arrestuar për shkak të mosrespektimit të ndalesës së lëvizjes. Në 24...

Pesë persona janë arrestuar për shkak të mosrespektimit të orës policore në rajonin e Tetovës

para 3 dite - TV Koha

Pesë tetovarë mbrëmë prej orës 21 deri në orën 5 të mëngjesit të sotëm ishin arrestuar për shkak të shkeljes së orës policore, gjegjësisht për shkak të shkeljes së vendimit qeveritar për lëvizje të kufizuar....

Dënime me para për dy banorë të Dibrës të cilët nuk e kanë respektuar orën policore

para 3 dite - Flaka

Prokuroria Themelore Publike në Dibër sot parashtroi Propozim për dhënien e urdhërpagesave dy personave të cilët kanë kryer vepër penale – Mosveprim sipas dispozitave shëndetësore gjatë epidemisë nga neni...

Vetëm një person nuk e ka respektuar vetizolimin, 37 të arrestuar për shkak të mosrespektimit të ndalesës së lëvizjes

para 3 dite - Shenja

Në 24 orët e fundit, sipas evidentimit të MPB-së, vetëm një person  nuk e ka respektuar vetizolimin, ndërsa 37 janë arrestuar për shkak të mosrespektimit të ndalesës së lëvizjes. Në 24 orët e fundit, sipas...

Ora policore, 4 gostivaras mbrëmë janë kapur në flagrancë nga ana e Policisë

para 3 dite - Gostivari Sot

Gjatë natës së katërt ndërmjet 25-26 marsit në rajonin e Gostivarit, Policia ka konstatuar që katër qytetarë nuk e kanë respektuar, respektivisht kanë shkelur orën policore, njofton Gostivari Sot, duke...

Ora policore, pranga për tre banorë të Gostivarit

para 3 dite - Gostivari Sot

Policia e Gostivarit ka inicuar padi penale kundër tre personave, dy nga fshati Starajan dhe një nga fshati Balindoll, për shkak të shkeljes së orës policore. Dy banorët e Strajanit, S.D. 21 vjeçar dhe...

Ora policore, 4 gostivaras mbrëmë kanë shkelur rregullat!

para 3 dite - Flaka

Gjatë natës së katërt ndërmjet 25-26 marsit në rajonin e Gostivarit, Policia ka konstatuar që katër qytetarë nuk e kanë respektuar, respektivisht kanë shkelur orën policore, njofton Gostivari Sot, duke...

Mbrëmë janë regjistruar 103 shkelje të orës policore

para 3 dite - Shprehja.com

Në 24 orët e fundit autoritetet kanë dhënë 39 vendime për mbikëqyrje shëndetësore, ndërsa 111 raste janë paraqitur vullnetarisht për vetë-izolim, duke çuar numrin në 9.964 raste. Sipas policisë dje në...

Mbrëmë janë regjistruar 103 shkelje të orës policore

para 3 dite - Arbresh

Në 24 orët e fundit autoritetet kanë dhënë 39 vendime për mbikëqyrje shëndetësore, ndërsa 111 raste janë paraqitur vullnetarisht për vetë-izolim, duke çuar numrin në 9.964 raste. Sipas policisë dje në...

MPB: Natën e kaluar, 103 persona nuk e kanë respektuar orën policore

para 4 dite - Aktuale

Në 24 orët e fundit, Policia e shtetit ka regjistruar 103 raste për mosrespektim të orës policore, gjegjësisht ndalesës për lëvizje prej orës 21 deri në orën 5. Nga MPB njoftojnë se 63 persona janë arrestuar...

Mbrëmë janë regjistruar 103 shkelje të orës policore në Maqedoni

para 4 dite - Telegrafi

Në 24 orët e fundit autoritetet kanë dhënë 39 vendime për mbikëqyrje shëndetësore, ndërsa 111 raste janë paraqitur vullnetarisht për vetë-izolim, duke çuar numrin në 9.964 raste. Sipas policisë dje në...

Gjobë për banorin e Gostivarit, gjatë orës policore ka lëvizur me veturë

para 4 dite - Gostivari Sot

Prokuroria Themelore Publike e Gostivarit ka dorëzuar propozimin për lëshimin e urdhrit penal kundër një person që ka lëvizur me automjet motorik në rrugët e Gostivarit pas orës 21:00 të datës 24 mars,...

MPB: 24 orët e kaluara 103 persona nuk e kanë respektuar orën policore

para 4 dite - Medial

Shkup, 25 mars 2020 (MEDIAL) – Sipas statistikave të Ministrisë së Punëve të Brendshme gjatë natës së kaluar në territorin e vendit në lidhje me mosrespektimin e ndalesës për lëvizje në periudhën prej...

Mbrëmë janë regjistruar 103 shkelje të orës policore

para 4 dite - Flaka

Në 24 orët e fundit autoritetet kanë dhënë 39 vendime për mbikëqyrje shëndetësore, ndërsa 111 raste janë paraqitur vullnetarisht për vetë-izolim, duke çuar numrin në 9.964 raste. Sipas policisë dje në...

Mbrëmë janë regjistruar 103 shkelje të orës policore

para 4 dite - Alsat-M

Në 24 orët e fundit autoritetet kanë dhënë 39 vendime për mbikëqyrje shëndetësore, ndërsa 111 raste janë paraqitur vullnetarisht për vetë-izolim, duke çuar numrin në 9.964 raste. Sipas policisë dje në...

Pesë persona e kanë shkelur orën policore në Shkup

para 4 dite - TV21

Pesë persona e kanë shkelur orën policore në Shkup dhe kundër tyre Prokuroria Themelore – Shkup ka dorëzuar Propozim për parashtrim të dënimit për kryerje të veprës penale – Mosveprim sipas shkresave shëndetësore...

Mbi 100 persona të ndaluar për mosrespektimin e orës policore

para 4 dite - Shenja

Gjithësej 103 persona në të gjithë territorin e shtetit nuk e kanë respektuar masën e ndalesës për lëvizje në natën e datës 24 dhe mëngjesin e datës 25. Bëhet fjalë për mosrespektim të orës policore në...

Mbrëmë janë regjistruar 103 shkelje të orës policore

para 4 dite - Tetova Sot

Në 24 orët e fundit autoritetet kanë dhënë 39 vendime për mbikëqyrje shëndetësore, ndërsa 111 raste janë paraqitur vullnetarisht për vetë-izolim, duke çuar numrin në 9.964 raste. Sipas policisë dje në...

MPB: 103 persona nuk kanë respektuar orën policore

para 4 dite - Shenja

Gjithsej 103 persona në të gjithë territorin e shtetit nuk e kanë respektuar masën e ndalesës për lëvizje në natën e datës 24 dhe mëngjesin e datës 25. Bëhet fjalë për mosrespektim të orës policore në...

Pesë persona e kanë shkelur orën policore në Shkup

para 4 dite - Flaka

Pesë persona e kanë shkelur orën policore në Shkup dhe kundër tyre Prokuroria Themelore – Shkup ka dorëzuar Propozim për parashtrim të dënimit për kryerje të veprës penale – Mosveprim sipas shkresave shëndetësore...

Mbrëmë janë regjistruar 103 shkelje të orës policore në Maqedoni

para 4 dite - Fol

Në 24 orët e fundit autoritetet kanë dhënë 39 vendime për mbikëqyrje shëndetësore, ndërsa 111 raste janë paraqitur vullnetarisht për vetë-izolim, duke çuar numrin në 9.964 raste. Sipas policisë dje në...

MPB: 103 persona nuk kanë respektuar orën policore

para 4 dite - Fakti Ditor

Gjithsej 103 persona në të gjithë territorin e shtetit nuk e kanë respektuar masën e ndalesës për lëvizje në natën e datës 24 dhe mëngjesin e datës 25. Bëhet fjalë për mosrespektim të orës policore në...

Mbrëmë orën policore nuk e kanë respektuar 133 persona, MPB të gjithëve iu ka shqiptuar gjoba

para 4 dite - Lajm

Ministria e punëve të brendshme (MPB) gjatë 24 orëve të kaluara ka regjistruar se 133 persona nuk e kishin respektuar orën policore, shumica e tyre në Shkup (44). Për shkak të mosrespektimit të ndalimit...

Në Tetovë thyhen disa vetura gjatë orës policore, kush po i mbron hajnat?

para 4 dite - Lajm

Deri sa ka zgjatur ora policore dhe deri sa shumica e qytetarëve kanë respektuar apelin për të qëndruar në shtëpi, hajnat nuk kanë pushuar. Qytetarë nga Tetova janë të brengosur sepse siç thonë ka pasur...

Në Tetovë thyhen disa vetura gjatë orës policore (FOTO)

para 4 dite - Sharri

Deri sa ka zgjatur ora policore dhe deri sa shumica e qytetarëve kanë respektuar apelin për të qëndruar në shtëpi, hajnat nuk kanë pushuar. Qytetarë nga Tetova janë të brengosur sepse siç thonë ka pasur...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK