http://kariera.mk

EUB: Dritë e gjelbër për Shkupin dhe Tiranën – hap i madh për rajonin dhe presion për kandidatët tjerë për anëtarësim

para 5 dite - Gazeta Express

Ballina Gazeta Express 26/03/2020 17:51 Vendimi i Këshillit për punë të përgjithshme të BE-së të japë dritë të gjelbërt për fillim të negociatave për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë,...

EUB: Dritë e gjelbër për Shkupin dhe Tiranën – hap i madh për rajonin dhe presion për kandidatët tjerë për anëtarësim

para 5 dite - Medial

Bruksel, 26 mars 2020 (MEDIAL) – Vendimi i Këshillit për punë të përgjithshme të BE-së të japë dritë të gjelbërt për fillim të negociatave për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, që sot...

EUB: Dritë e gjelbërt për Shkupin dhe Tiranën – hap i madh për rajonin dhe presion për kandidatët tjerë për anëtarësim

para 5 dite - Medial

Bruksel, 26 mars 2020 (MEDIAL) – Vendimi i Këshillit për punë të përgjithshme të BE-së të japë dritë të gjelbërt për fillim të negociatave  për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, që sot...

Liderët e BE-së në video-samit për krizën me koronavirusin, pritet edhe konfirmim për negociatat me Shkupin dhe Tiranën

para 5 dite - Medial

Bruksel, 26 mars 2020 (MEDIAL) – Shefat evropian të shteteve dhe qeverive  në orën 16:00 pasdite do të takohen përmes videokonferencës për samitin e rregullt pranveror të Bashkimit Evropian. Pika kryesore...

EUB: Fillimi i negociatave, hap i madh për rajonin dhe presion për kandidatët tjerë

para 5 dite - Zhurnal

Shkup, 26 mars – Zhurnal.mk – Vendimi i Këshillit për punë të përgjithshme të BE-së të japë dritë të gjelbërt për fillim të negociatave për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, që sot duhet...

EUB: DRITË E GJELBËRT PËR SHKUPIN DHE TIRANËN, HAP I MADH PËR RAJONIN

para 5 dite - Koha.mk

Bruksel, 26 mars – Vendimi i Këshillit për punë të përgjithshme të BE-së të japë dritë të gjelbërt për fillim të negociatave për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, që sot duhet ta konfirmojnë...

EUB: Dritë e gjelbër për Shkupin dhe Tiranën – hap i madh për rajonin dhe presion për kandidatët tjerë për anëtarësim

para 5 dite - Flaka

Vendimi i Këshillit për punë të përgjithshme të BE-së të japë dritë të gjelbërt për fillim të negociatave për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, që sot duhet ta konfirmojnë edhe liderët...

EUB: Dritë e gjelbër për Shkupin dhe Tiranën – hap i madh për rajonin dhe presion për kandidatët tjerë për anëtarësim

para 5 dite - Tetova Sot

Vendimi i Këshillit për punë të përgjithshme të BE-së të japë dritë të gjelbërt për fillim të negociatave për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, që sot duhet ta konfirmojnë edhe liderët...

Liderët e BE-së në video-samit për krizën me koronavirusin, pritet edhe konfirmim për negociatat me Shkupin dhe Tiranën

para 5 dite - Tetova Sot

Shefat evropian të shteteve dhe qeverive në orën 16:00 pasdite do të takohen përmes videokonferencës për samitin e rregullt pranveror të Bashkimit Evropian. Pika kryesore e rendit të ditës do të jetë kriza...

Ballkani Perëndimor, kopshti i brendshëm i shtëpisë Europa

para 5 dite - KDPolitik

Që Ballkani Perëndimor si kopshti i brendshëm i Europës të jetë anëtar i denjë në BE, kjo është në dorën e vetë njerëzve dhe politikanëve të këtyre vendeve, mendon Adelheid Feilcke. Në kohët e Corona-s...

Liderët e BE-së në video-samit për krizën me koronavirusin, pritet edhe konfirmim për negociatat me Shkupin dhe Tiranën

para 5 dite - Tetova Sot

– Shefat evropian të shteteve dhe qeverive në orën 16:00 pasdite do të takohen përmes videokonferencës për samitin e rregullt pranveror të Bashkimit Evropian. Pika kryesore e rendit të ditës do të jetë...

Liderët e BE-së në video-samit për krizën me koronavirusin, pritet edhe konfirmim për negociatat me Shkupin dhe Tiranën

para 5 dite - Pa censure

– Shefat evropian të shteteve dhe qeverive në orën 16:00 pasdite do të takohen përmes videokonferencës për samitin e rregullt pranveror të Bashkimit Evropian. Pika kryesore e rendit të ditës do të jetë...

Ballkani Perëndimor, kopshti i brendshëm i shtëpisë Europa

para 5 dite - KDPolitik

Që Ballkani Perëndimor si kopshti i brendshëm i Europës të jetë anëtar i denjë në BE, kjo është në dorën e vetë njerëzve dhe politikanëve të këtyre vendeve. Autore: Adelheid Feilcke / DW Në kohët e Corona-s...

Shtypi francez: Rruga e RMV-së dhe Shqipërisë drejt BE-së do të jetë e gjatë dhe e vështirë

para 6 dite - Medial

Shtypi francez në rishikim të vendimit të ministrave për çështje evropiane të BE-së përkujton se pas dritës së gjelbër për fillimin e negociatave me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërisë, vendimi nesër duhet...

Shtypi francez: Rruga e Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë drejt BE-së do të jetë e gjatë dhe e vështirë

para 6 dite - Medial

Paris, 25 mars 2020 (MEDIAL) – Shtypi francez në rishikim të vendimit të ministrave për çështje evropiane të BE-së përkujton se pas dritës së gjelbër për fillimin e negociatave me Maqedoninë e Veriut dhe...

Editorial: Hapja e negociatave – Fitore për BE-në dhe Ballkanin Perëndimor

para 6 dite - Zhurnal

Editorial nga Agjencia e lajmeve “Zhurnal.mk” Shkup, 25 mars – Këshilli i Ministrave të BE-së, vendosi në një video-konferencë të zhvilluar të martën në mesditë që të japë dritën e gjelbër për çeljen e...

Shtypi francez: Rruga e RMV-së dhe Shqipërisë drejt BE-së do të jetë e gjatë dhe e vështirë

para 6 dite - Aktuale

Shtypi francez në rishikim të vendimit të ministrave për çështje evropiane të BE-së përkujton se pas dritës së gjelbër për fillimin e negociatave me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërisë, vendimi nesër duhet...

Shtypi francez: Rruga e Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë drejt BE-së do të jetë e gjatë dhe e vështirë

para 6 dite - TV21

Shtypi francez në rishikim të vendimit të ministrave për çështje evropiane të BE-së përkujton se pas dritës së gjelbër për fillimin e negociatave me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërisë, vendimi nesër duhet...

Shkupi mirëpret hapjen e negociatave me BE-në

para 6 dite - Koha.mk

Drejtuesit e institucioneve të Maqedonisë së Veriut presin që menjëherë pas normalizimit të gjendjes me koronavirusin, të mbahet mbledhja e parë ndërqeveritare, që shënon edhe fillimin zyrtar të bisedimeve...

Shtypi francez: Rruga e RMV-së dhe Shqipërisë drejt BE-së do të jetë e gjatë dhe e vështirë

para 6 dite - in7

Shtypi francez në rishikim të vendimit të ministrave për çështje evropiane të BE-së përkujton se pas dritës së gjelbër për fillimin e negociatave me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërisë, vendimi nesër duhet...

Shtypi francez: Rruga e MV dhe Shqipërisë drejt BE-së do të jetë e gjatë dhe e vështirë

para 6 dite - Flaka

Shtypi francez në rishikim të vendimit të ministrave për çështje evropiane të BE-së përkujton se pas dritës së gjelbër për fillimin e negociatave me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërisë, vendimi nesër duhet...

Shtypi francez: Rruga e Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë drejt BE-së do të jetë e gjatë dhe e vështirë

para 6 dite - Tetova Sot

Shtypi francez në rishikim të vendimit të ministrave për çështje evropiane të BE-së përkujton se pas dritës së gjelbër për fillimin e negociatave me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërisë, vendimi nesër duhet...

Shtypi francez: Rruga e RMV-së dhe Shqipërisë drejt BE-së do të jetë e gjatë dhe e vështirë

para 6 dite - InfoAlb

Shtypi francez në rishikim të vendimit të ministrave për çështje evropiane të BE-së përkujton se pas dritës së gjelbër për fillimin e negociatave me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërisë, vendimi nesër duhet...

Shtypi francez: Rruga e RMV-së dhe Shqipërisë drejt BE-së do të jetë e gjatë dhe e vështirë

para 6 dite - TopShqip

Shtypi francez në rishikim të vendimit të ministrave për çështje evropiane të BE-së përkujton se pas dritës së gjelbër për fillimin e negociatave me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërisë, vendimi nesër duhet...

Shtypi francez: Rruga e Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë drejt BE-së do të jetë e gjatë dhe e vështirë

para 6 dite - Almakos

Shtypi francez në rishikim të vendimit të ministrave për çështje evropiane të BE-së përkujton se pas dritës së gjelbër për fillimin e negociatave me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërisë, vendimi nesër duhet...

Shkupi mirëpret hapjen e negociatave me BE-në

para 6 dite - Evropa e Lirë

Drejtuesit e institucioneve të Maqedonisë së Veriut presin që menjëherë pas normalizimit të gjendjes me koronavirusin, të mbahet mbledhja e parë ndërqeveritare, që shënon edhe fillimin zyrtar të bisedimeve...

Ballkani Perëndimor, kopshti i brendshëm i shtëpisë Europa

para 6 dite - DW

Që Ballkani Perëndimor si kopshti i brendshëm i Europës të jetë anëtar i denjë në BE, kjo është në dorën e vetë njerëzve dhe politikanëve të këtyre vendeve, mendon Adelheid Feilcke. Në kohët e Coronas...

“Pandemia e ka lehtësuar vendimin e BE-së për negociatat me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë”

para 6 dite - Telegrafi

Pandemia e coronavirusit dhe frika nga humbjet gjeopolitike, e ka detyruar që me një vit vonesë të sjellë vendim për nisjen e negociatave me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë. Kështu shkruan gazeta austriake...

Gazeta austriake: Pandemia e ka lehtësuar vendimin e BE-së për negociatat me RMV dhe Shqipërinë

para 6 dite - Zhurnal

Shkup, 25 mars, zhurnal.mk – Pandemia e coronavirusit dhe frika nga humbjet gjeopolitike, e ka detyruar që me një vit vonesë të sjellë vendim për nisjen e negociatave me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë....

“Pandemia e ka lehtësuar vendimin e BE-së për negociatat me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë”

para 6 dite - TV Koha

Pandemia e coronavirusit dhe frika nga humbjet gjeopolitike, e ka detyruar që me një vit vonesë të sjellë vendim për nisjen e negociatave me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë. Kështu shkruan gazeta austriake...

PO-ja e negociatave/ DW: Koha për një sinjal të rëndësishëm në rajon

para 6 dite - Top Channel

Që Ballkani Perëndimor si kopshti i brendshëm i Europës të jetë anëtar i denjë në BE, kjo është në dorën e vetë njerëzve dhe politikanëve të këtyre vendeve, mendon Adelheid Feilcke. Në kohët e Coronas...

“PO-ja” për negociatat, DW: Koha për një sinjal të rëndësishëm në rajon

para 6 dite - Standard

Që Ballkani Perëndimor si kopshti i brendshëm i Europës të jetë anëtar i denjë në BE, kjo është në dorën e vetë njerëzve dhe politikanëve të këtyre vendeve, mendon Adelheid Feilcke. Në kohët e Coronas...

PO-ja e negociatave/ DW: Koha për një sinjal të rëndësishëm në rajon

para 6 dite - Lajm

Që Ballkani Perëndimor si kopshti i brendshëm i Europës të jetë anëtar i denjë në BE, kjo është në dorën e vetë njerëzve dhe politikanëve të këtyre vendeve, mendon Adelheid Feilcke. Në kohët e Coronas...

Çelja e negociatave, DW: Ç’duhet të bëjë BE

para 6 dite - Zhurnal

Bruksel, 25 mars, zhurnal.mk – Që Ballkani Perëndimor si kopshti i brendshëm i Europës të jetë anëtar i denjë në BE, kjo është në dorën e vetë njerëzve dhe politikanëve të këtyre vendeve, mendon Adelheid...

“PO-ja” për negociatat, DW: Koha për një sinjal të rëndësishëm në rajon, me COVID-19 lispet më shumë se kurrë…

para 6 dite - BalkanWeb

Që Ballkani Perëndimor si kopshti i brendshëm i Europës të jetë anëtar i denjë në BE, kjo është në dorën e vetë njerëzve dhe politikanëve të këtyre vendeve, mendon Adelheid Feilcke. Në kohët e Coronas...

Vendimi për negociatat, DW: Ballkani Perëndimor si kopshti i brendshëm i Europës

para 6 dite - Koha Jone

Që Ballkani Perëndimor si kopshti i brendshëm i Europës të jetë anëtar i denjë në BE, kjo është në dorën e vetë njerëzve dhe politikanëve të këtyre vendeve, mendon Adelheid Feilcke. Në kohët e Coronas...

Çelja e negociatave, DW: Ç'duhet të bëjë BE

para 6 dite - Albeu

Që Ballkani Perëndimor si kopshti i brendshëm i Europës të jetë anëtar i denjë në BE, kjo është në dorën e vetë njerëzve dhe politikanëve të këtyre vendeve, mendon Adelheid Feilcke. Në kohët e Coronas...

PO-ja e negociatave/ DW: Koha për një sinjal të rëndësishëm në rajon

para 6 dite - Shenja

Që Ballkani Perëndimor si kopshti i brendshëm i Europës të jetë anëtar i denjë në BE, kjo është në dorën e vetë njerëzve dhe politikanëve të këtyre vendeve, mendon Adelheid Feilcke. Në kohët e Coronas...

Ballkani Perëndimor, kopshti i brendshëm i shtëpisë Europa

para 6 dite - DW

Që Ballkani Perëndimor si kopshti i brendshëm i Europës të jetë anëtar i denjë në BE, kjo është në dorën e vetë njerëzve dhe politikanëve të këtyre vendeve, mendon Adelheid Feilcke. Në kohët e Coronas...

PO-ja e negociatave/ DW: Koha për një sinjal të rëndësishëm në rajon

para 6 dite - Flaka

Që Ballkani Perëndimor si kopshti i brendshëm i Europës të jetë anëtar i denjë në BE, kjo është në dorën e vetë njerëzve dhe politikanëve të këtyre vendeve, mendon Adelheid Feilcke. Në kohët e Coronas...

Republika e Maqedonisë së Veriut dhe Shqipëria marrin PO-në për nisjen e negociatave

para 6 dite - InfoShqip

Këshilli i ministrave të BE-së për çështjet evropiane dha sot PO-në për çeljen e negociatave të BE-së me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë. “Shumë i kënaqur që vendet anëtare të BE-së arritën sot një...

“Pandemia e ka lehtësuar vendimin e BE-së për negociatat me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë”

para 6 dite - TopShqip

Pandemia e coronavirusit dhe frika nga humbjet gjeopolitike, e ka detyruar që me një vit vonesë të sjellë vendim për nisjen e negociatave me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë. Kështu shkruan gazeta austriake...

“Pandemia e ka lehtësuar vendimin e BE-së për negociatat me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë”

para 6 dite - InfoAlb

Pandemia e coronavirusit dhe frika nga humbjet gjeopolitike, e ka detyruar që me një vit vonesë të sjellë vendim për nisjen e negociatave me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë. Kështu shkruan gazeta austriake...

PO-ja e negociatave/ DW: Koha për një sinjal të rëndësishëm në rajon

para 6 dite - Lexo

Që Ballkani Perëndimor si kopshti i brendshëm i Europës të jetë anëtar i denjë në BE, kjo është në dorën e vetë njerëzve dhe politikanëve të këtyre vendeve, mendon Adelheid Feilcke. Në kohët e Coronas...

Çelja e negociatave, DW: Ç’duhet të bëjë BE

para 6 dite - in7

Që Ballkani Perëndimor si kopshti i brendshëm i Europës të jetë anëtar i denjë në BE, kjo është në dorën e vetë njerëzve dhe politikanëve të këtyre vendeve, mendon Adelheid Feilcke. Në kohët e Coronas...

NEGOCIATAT/ Holanda nuk i harron "peshqit e mëdhenj": Të dënohen zyrtarët e lartë!

para 6 dite - Albeu

Shqipëria pritet ta ketë shumë më të vështirë se Maqedonia Veriore fillimin zyrtar të negociatave , pavarësisht votës së sotme të Këshillit të Ministrave të BE-së. Sipas ministrit holandez të Punëve të...

Ballkani Perëndimor, oborri i brendshëm i Evropës

para 7 dite - Epoka e Re

Prof. Lisen Bashkurti Pas një periudhe të gjatë pritje, Këshilli Evropian i hapi dritën e gjelbër Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë për hapjen e negociatave për anëtarësim në Bashkimin Evropian. Është...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK