http://kariera.mk

Karantina shtetërore zëvendësohet me vetizolim shtëpiak me PCR test të realizuar

para një jave - Medial

Shkup, 22 maj 2020 ((MEDIAL)) – Nëse personat të cilët kthehen nga jashtë me fluturime humanitare ose konvoj në 72 orët e fundit para se të hyjnë në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, kanë...

RMV, karantina shtetërore zëvendësohet me vetizolim shtëpiak me PCR test të realizuar

para një jave - Portalb

Nëse personat të cilët kthehen nga jashtë me fluturime humanitare ose konvoj në 72 orët e fundit para se të hyjnë në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, kanë bërë test PCR për koronavirus...

Me test brenda tri ditëve të fundit, nuk shkohet në karantinë

para një jave - RTK

Shtetasit e Maqedonisë së Veriut, të mbetur jashtë vendit për shkak të bllokimit si pasojë e pandemisë Cvodi-19, do të mund të kthehen pa shkuar në karantinë nëse kanë certifikatë ku vërtetohet se kanë...

Karantina shtetërore zëvendësohet me vetizolim shtëpiak me PCR test të realizuar

para një jave - Koha.mk

Shkup, 22 maj – Nëse personat të cilët kthehen nga jashtë me fluturime humanitare ose konvoj në 72 orët e fundit para se të hyjnë në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, kanë bërë test PCR...

Personat që do të ofrojnë test negativ për Covid-19, nuk do të shkojnë në karantinë shtetërore

para një jave - Shenja

Qytetarët e Maqedonisë së Veriut të kthyer nga jashtë me fluturime humanitare dhe të gjithë që hyjnë në territorin e vendit tonë, derisa ofrojnë test për Covid-19 të bërë në 72 orët e fundit para se të...

Nuk ka karantinë për shtetasit që kthehen, vetëm izolim shtëpiak dhe PCR-teste

para një jave - TV21

Në seancën e sotme qeveritare është bërë ndryshim dhe plotësim i vendimit për karantinë të detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut të cilët kthehen nga jashtë vendit me...

Maqedoni: Karantina shtetërore për personat që kthehen nga jashtë, zëvendësohet me izolim shtëpiak

para një jave - Telegrafi

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut...

Karantina shtetërore, ndryshohen kriteret

para një jave - Alsat-M

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut...

Hiqet karantina shtetërore në Maqedoni për personat që vijnë nga jashtë, por me një kusht!

para një jave - Lajm

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut...

RMV, Qeveria ndryshoi rregullat për karantinën shtetërore

para një jave - Portalb

Në Seancën e Qeverisë së RMV-së, sot ndryshoi edhe rregulla e karantinës shtetërore, ashtu që qytetari i cili futet në vend mund të mos mban karantinën shtetërore, nëse në 72 orët e fundit ka bë testin...

Karantina për shtetasit që kthehen nga jashtë, qeveria ndryshon vendimin

para një jave - Alsat-M

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut...

Karantina shtetërore, ndryshohen kriteret

para një jave - Shprehja

loading... Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë...

Qeveria vendosi: Ora policore të dielën nis nga ora 11:00

para një jave - Iliria News

Qeveria pranoi propozimin e Komisionit për sëmundje infektive pranë Ministrisë së Shëndetësisë, lidhur me nevojën për vendosjen e ndalimit dhe një regjimi të veçantë për lëvizjen gjatë fundjavës së ardhshme,...

QEVERIA: TË DIELËN ORA POLICORE FILLON NË ORA 11.00

para një jave - Klan Macedonia

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në seancën e sotme ka marrë një sërë vendimesh që përkojnë me rekomandimet dhe aktivitetet për përballjen me pandeminë e COVID-19. Në ditën e parë të Fitër Bajramit ora policore...

Karantina për shtetasit që kthehen nga jashtë, qeveria ndryshon vendimin

para një jave - Aktuale

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut...

Qeveria lehtëson karantinën për personat që kthehen nga jashtë

para një jave - Shprehja

loading... Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë...

Me test brenda tri ditëve të fundit, nuk shkohet në karantinë

para një jave - KosovaPress

Shtetasit e Maqedonisë së Veriut, të mbetur jashtë vendit për shkak të bllokimit si pasojë e pandemisë Cvodi-19, do të mund të kthehen pa shkuar në karantinë nëse kanë certifikatë ku vërtetohet se kanë...

Qeveria vendosi: Ora policore të dielën nis nga ora 11:00

para një jave - Aktuale

Qeveria pranoi propozimin e Komisionit për sëmundje infektive pranë Ministrisë së Shëndetësisë, lidhur me nevojën për vendosjen e ndalimit dhe një regjimi të veçantë për lëvizjen gjatë fundjavës së ardhshme,...

Karantina shtetërore zëvendësohet me vetizolim shtëpiak me PCR test të realizuar

para një jave - in7

Nëse personat të cilët kthehen nga jashtë me fluturime humanitare ose konvoj në 72 orët e fundit para se të hyjnë në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, kanë bërë test PCR për koronavirus...

Hiqet karantina shtetërore në Maqedoni për personat që vijnë nga jashtë, por me një kusht!

para një jave - Pa censure

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut...

Karantina për shtetasit që kthehen nga jashtë, qeveria ndryshon vendimin

para një jave - Republika

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut...

Karantina për shtetasit që kthehen nga jashtë, qeveria ndryshon vendimin

para një jave - InfoShqip

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut...

Karantina për shtetasit që kthehen nga jashtë, qeveria ndryshon vendimin

para një jave - Tetova Sot

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut...

Karantina shtetërore, ndryshohen kriteret

para një jave - Flaka

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut...

Karantina shtetërore, ndryshohen kriteret

para një jave - Almakos

Alsat 2020-05-22T19:01:15+02:00 Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës...

Karantina për shtetasit që kthehen nga jashtë, qeveria ndryshon vendimin

para një jave - Almakos

Alsat 2020-05-22T19:01:15+02:00 Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës...

Karantina për shtetasit që kthehen nga jashtë, qeveria ndryshon vendimin

para një jave - Lajm

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut...

Karantina për shtetasit që kthehen nga jashtë, qeveria ndryshon vendimin

para një jave - Tetova1

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut...

Karantina për shtetasit që kthehen nga jashtë, qeveria ndryshon vendimin

para një jave - Portali Arena

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut...

Maqedoni, karantina shtetërore për personat që kthehen nga jashtë, zëvendësohet me izolim shtëpiak

para një jave - Ekonomia Online

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut...

Maqedoni, karantina shtetërore për personat që kthehen nga jashtë, zëvendësohet me izolim shtëpiak

para një jave - Arbresh

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut...

Nuk ka karantinë për shtetasit që kthehen, vetëm izolim shtëpiak dhe PCR-teste

para një jave - Fakti Ditor

Në seancën e sotme qeveritare është bërë ndryshim dhe plotësim i vendimit për karantinë të detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut të cilët kthehen nga jashtë vendit me...

Qeveria e Maqedonisë vendos që gjatë festave të ketë karantinë

para një jave - Arbresh

Qeveria ka vendosur që të ketë karantinë këtë fundjavë të zgjatur. “Pas situatës aktuale epidemiologjike me COVID-19, si dhe rekomandimet e Komisionit për sëmundje infektive, në seancën e sotme të qeverisë...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK