http://kariera.mk

Ministri Duraki uron komunitetin vllehë

para 6 dite - Ina

Ministri për Sistem Politik dhe Marrëdhënie midis Komuniteteve, Sadulla Duraku ka uruar komunitetin vllehë me rastin e Ditës së tyre Kombëtare. “Në emrin tim personal, si edhe në emër të Ministrisë për...

Urim i Xhaferit për Ditën kombëtare të vllehëve

para 6 dite - Koha.mk

Shkup, 23 maj – Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllehëve, uroi pjesëtarët e këtij komuniteti në Republikën e Maqedonisë së Veriut. “Më paraqet nder t’ju uroj...

Urim i Xhaferit për Ditën kombëtare të vllehëve

para 6 dite - Gazeta Express

Ballina Gazeta Express 23/05/2020 14:07 Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllehëve, uroi pjesëtarët e këtij komuniteti në Republikën e Maqedonisë së Veriut. “Më...

Urim i Xhaferit për Ditën kombëtare të vllehëve

para 6 dite - Bashke

Shkup, 23 maj 2020 – Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllehëve, uroi pjesëtarët e këtij komuniteti në Republikën e Maqedonisë së Veriut. “Më paraqet nder t’ju...

Urim i Xhaferit për Ditën kombëtare të vllehëve

para 6 dite - Medial

Shkup, 23 maj 2020 ((MEDIAL)) – Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllehëve, uroi pjesëtarët e këtij komuniteti në Republikën e Maqedonisë së Veriut. “Më paraqet...

Dita kombëtare e vllahëve

para 6 dite - Zhurnal

Shkup, 23 maj, Zhurnal.mk – Vllahët në vend sot e shënojnë festën e tyre kombëtare 23 Majin, e cila me Ligjin për festa nga viti 2007 është edhe festë shtetërore dhe ditë jo pune për pjesëtarët e komunitetit...

Urim i Xhaferit për Ditën kombëtare të vllehëve

para 6 dite - Zhurnal

Shkup, 23 maj, Zhurnal.mk – Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllehëve, uroi pjesëtarët e këtij komuniteti në Republikën e Maqedonisë së Veriut. “Më paraqet nder...

Kryetari i LSDM-së Zoran Zaev me urim me rastin e 23 Majit – Ditës kombëtare të vllahëve

para 6 dite - Gazeta Express

Ballina Gazeta Express 23/05/2020 12:53 Me kënaqësi të veçantë në emrin e LSDM-së dhe në emrin tim personal e uroj 23 Majin, Ditën kombëtare të vllahëve. Sot e shënojmë Ditën kombëtare të vllahëve, por...

Ministri Duraki uron komunitetin vllehë

para 6 dite - Zyrtare

Ministri për Sistem Politik dhe Marrëdhënie midis Komuniteteve, Sadulla Duraku ka uruar komunitetin vllehë me rastin e Ditës së tyre Kombëtare. “Në emrin tim personal, si edhe në emër të Ministrisë për...

Urim nga presidenti Pendarovski me rastin e 23 majit, Ditës kombëtare të vllahëve

para 6 dite - Gazeta Express

Ballina Gazeta Express 23/05/2020 12:28 Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllahëve, i ka uruar pjesëtarëve e komunitetit vllah...

Xhaferi vlerëson lartë kontributin e vllehëve ndaj shtetit

para 6 dite - Almakos

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllehëve, uroi pjesëtarët e këtij komuniteti në Republikën e Maqedonisë së Veriut. “Më paraqet nder t’ju uroj 23 Majin, Ditën...

Urim me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllahëve nga kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski

para 6 dite - Medial

Shkup, 23 maj 2020 Më lejoni në emrin tim personal dhe në emër të VMRO-DPMNE-së, të gjithë pjesëtarëve të komunitetit vllah tua uroj festën 23 Maji – Ditën kombëtare të vllahëve. Kjo ditë e rëndësishme...

Urim nga presidenti Pendarovski me rastin e 23 majit, Ditës kombëtare të vllahëve

para 6 dite - Medial

Shkup, 23 maj 2020 MEDIAL) – Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllahëve, i ka uruar pjesëtarëve e komunitetit vllah në vend. “E...

Pendarovski uron 23 Majin: Vllehët realizojnë të drejtën e organizimit qytetar dhe politik

para 6 dite - Zhurnal

Shkup, 23 maj – Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllehëve, i ka uruar pjesëtarëve e komunitetit vlleh në vend. “E kam nderin...

Urim nga kryetari i LDVM Nikolla Babovski me rastin e Ditës kombëtare të vllahëve

para 6 dite - Medial

Shkup, 23 maj 2020 Të gjithë pjesëtarëve të komunitetit vllah në Republikën e Maqedonisë së Veriut, në emrin tim personal dhe në emër të Lidhjes demokratike të vllahëve nga Maqedonia, ua uroj ditën e sotme...

Urim i Xhaferit për Ditën kombëtare të vllehëve

para 6 dite - Lajm

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllehëve, uroi pjesëtarët e këtij komuniteti në Republikën e Maqedonisë së Veriut. “Më paraqet nder t’ju uroj 23 Majin, Ditën...

Urim i Xhaferit për Ditën kombëtare të vllehëve

para 6 dite - Tetova Sot

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllehëve, uroi pjesëtarët e këtij komuniteti në Republikën e Maqedonisë së Veriut. “Më paraqet nder t’ju uroj 23 Majin, Ditën...

Dita kombëtare e vllahëve

para 6 dite - TV Koha

Vllahët në vend sot e shënojnë festën e tyre kombëtare 23 Majin, e cila me Ligjin për festa nga viti 2007 është edhe festë shtetërore dhe ditë jo pune për pjesëtarët e komunitetit vllah. Me vendim të Ligës...

Dita kombëtare e vllahëve

para 6 dite - Medial

Shkup, 23 maj 2020 (MEDIAL) – Vllahët në vend sot e shënojnë festën e tyre kombëtare 23 Majin, e cila me Ligjin për festa nga viti 2007 është edhe festë shtetërore dhe ditë jo pune për pjesëtarët e komunitetit...

Xhaferi vlerëson lartë kontributin e vllehëve ndaj shtetit

para 6 dite - in7

Urim i Xhaferit për Ditën kombëtare të vllehëve Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllehëve, uroi pjesëtarët e këtij komuniteti në Republikën e Maqedonisë së Veriut....

Kryetari i LSDM-së Zoran Zaev me urim me rastin e 23 Majit – Ditës kombëtare të vllahëve

para 6 dite - Tetova Sot

Me kënaqësi të veçantë në emrin e LSDM-së dhe në emrin tim personal e uroj 23 Majin, Ditën kombëtare të vllahëve. Sot e shënojmë Ditën kombëtare të vllahëve, por japim edhe mirënjohje, lëvdata për gjithçka...

Urim me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllahëve nga kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski

para 6 dite - Tetova Sot

Më lejoni në emrin tim personal dhe në emër të VMRO-DPMNE-së, të gjithë pjesëtarëve të komunitetit vllah tua uroj festën 23 Maji – Ditën kombëtare të vllahëve. Kjo ditë e rëndësishme për komunitetin vllah...

Urim nga presidenti Pendarovski me rastin e 23 majit, Ditës kombëtare të vllahëve

para 6 dite - Lajm

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllahëve, i ka uruar pjesëtarëve e komunitetit vllah në vend. “E kam nderin t’ua uroj 23 Majin,...

Dita kombëtare e vllahëve

para 6 dite - Almakos

Vllahët në vend sot e shënojnë festën e tyre kombëtare 23 Majin, e cila me Ligjin për festa nga viti 2007 është edhe festë shtetërore dhe ditë jo pune për pjesëtarët e komunitetit vllah. Me vendim të Ligës...

Urim nga presidenti Pendarovski me rastin e 23 majit, Ditës kombëtare të vllahëve

para 6 dite - Tetova Sot

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllahëve, i ka uruar pjesëtarëve e komunitetit vllah në vend. “E kam nderin t’ua uroj 23 Majin,...

Dita kombëtare e vllehëve

para 6 dite - News33

Vllehët në vend sot e shënojnë festën e tyre kombëtare 23 Majin, e cila me Ligjin për festa nga viti 2007 është edhe festë shtetërore dhe ditë jo pune për pjesëtarët e komunitetit vlleh. Me vendim të Ligës...

Dita kombëtare e vllahëve

para 6 dite - Lajm

Vllahët në vend sot e shënojnë festën e tyre kombëtare 23 Majin, e cila me Ligjin për festa nga viti 2007 është edhe festë shtetërore dhe ditë jo pune për pjesëtarët e komunitetit vllah. Me vendim të Ligës...

Urim nga kryetari i LDVM Nikolla Babovski me rastin e Ditës kombëtare të vllahëve

para 6 dite - Tetova Sot

Të gjithë pjesëtarëve të komunitetit vllah në Republikën e Maqedonisë së Veriut, në emrin tim personal dhe në emër të Lidhjes demokratike të vllahëve nga Maqedonia, ua uroj ditën e sotme 23 Maji – Ditën...

Pendarovski uron 23 Majin: Vllehët realizojnë të drejtën e organizimit qytetar dhe politik

para 6 dite - in7

Urim nga presidenti Pendarovski me rastin e 23 majit, Ditës kombëtare të vllehëve Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllehëve,...

Dita kombëtare e vllehëve

para 6 dite - in7

Vllehët në vend sot e shënojnë festën e tyre kombëtare 23 Majin, e cila me Ligjin për festa nga viti 2007 është edhe festë shtetërore dhe ditë jo pune për pjesëtarët e komunitetit vlleh. Me vendim të Ligës...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK