http://kariera.mk

Trump urdhëron hapjen e faltoreve

para 5 dite - Klan Kosova

Fetarët e Amerikës do t’i kthehen faltoreve të tyre. Urdhrin për hapjen e objekteve të të gjitha besimeve, e dha vetë presidenti i SHBA-së, Donald Trump. Pavarësisht rrezikut të përhaojes së virusit Korona,...

Trump urdhëron hapjen e objekteve të kultit

para 5 dite - Klan

Trump urdhëron hapjen e objekteve të kultit Kërcënon guvernatorët që nuk zbatojnë vendimin Presidenti Donald Trump u ka bërë thirrje guvernatorëve që të hapin objektet e kultit, si kisha, xhami apo sinagoga....

SHBA: Përgjigja ndaj koronavirusit çështje elektorale

para 5 dite - Zëri i Amerikës

Pasi pranoi fillimisht autoritetin e shteteve amerikane për të vendosur se si të frenojnë shpërthimin e koronavirusit , Presidenti Donald Trump ka inkurajuar protesta anti -mbyllje kundër guvernatorëve...

SHBA: Objektet fetare reagojnë ndaj thirrjes së presidentit Trump për t’u rihapur

para 5 dite - Shprehja

loading... Presidenti Donald Trump thotë se i konsideron objektet fetare si qendra “jetike” dhe u ka bërë thirrje guvernatorëve të lejojnë rihapjen e tyre këtë fundjavë. Komunitetet e besimit në gjithë...

Hapja e kishave dhe e xhamive në SHBA? Objektet fetare të pasigurta për thirrjen e Trump

para 5 dite - BalkanWeb

Presidenti Donald Trump thotë se i konsideron objektet fetare si qendra “jetike” dhe u ka bërë thirrje guvernatorëve të lejojnë rihapjen e tyre këtë fundjavë. Komunitetet e besimit në gjithë Shtetet e...

SHBA: Objektet fetare reagojnë ndaj thirrjes së Trump-it për t’u rihapur

para 5 dite - Shenja

Presidenti Donald Trump thotë se i konsideron objektet fetare si qendra “jetike” dhe u ka bërë thirrje guvernatorëve të lejojnë rihapjen e tyre këtë fundjavë. Komunitetet e besimit në gjithë Shtetet e...

SHBA: Objektet fetare reagojnë ndaj thirrjes së Trump-it për t’u rihapur

para 5 dite - RTK

Presidenti Donald Trump thotë se i konsideron objektet fetare si qendra “jetike” dhe u ka bërë thirrje guvernatorëve të lejojnë rihapjen e tyre këtë fundjavë. Komunitetet e besimit në gjithë Shtetet e...

SHBA: Objektet fetare reagojnë ndaj thirrjes së presidentit Trump për t’u rihapur

para 5 dite - Lajmi.net

Komunitetet e besimit në gjithë Shtetet e Bashkuara po reagojnë të përmbajtura ndaj kësaj thirrjeje. Korrespondentja e Zërit të Amerikës, Patsy Widakuswara njofton: Objektet fetare në Shtetet e Bashkuara...

SHBA: Objektet fetare reagojnë ndaj thirrjes së presidentit Trump për t’u rihapur

para 5 dite - Zëri i Amerikës

Presidenti Donald Trump thotë se i konsideron objektet fetare si qendra “jetike” dhe u ka bërë thirrje guvernatorëve të lejojnë rihapjen e tyre këtë fundjavë. Komunitetet e besimit në gjithë Shtetet e...

Trump: Objektet fetare të rihapen këtë fundjavë

para 5 dite - Zeri

Presidenti Trump thotë se i konsideron objektet fetare si qendra “jetike” dhe u ka bërë thirrje guvernatorëve të lejojnë rihapjen e tyre këtë fundjavë. “Sot identifikoj objektet fetare: kishat, sinagogat,...

Presidenti Trump: Objektet fetare të rihapen këtë fundjavë

para 5 dite - Zeri

Presidenti Trump thotë se i konsideron objektet fetare si qendra “jetike” dhe u ka bërë thirrje guvernatorëve të lejojnë rihapjen e tyre këtë fundjavë. “Sot identifikoj objektet fetare: kishat, sinagogat,...

Presidenti Trump: Objektet fetare të rihapen këtë fundjavë

para 5 dite - Lajmi.net

“Sot identifikoj objektet fetare: kishat, sinagogat, xhamitë si objekte jetike që ofrojnë shërbime esenciale,” tha Presidenti Trump në komentet për shtyp të premten. “Me orientim nga unë, Qendra për Kontrollin...

SHBA: Objektet fetare reagojnë ndaj thirrjes së presidentit Trump për t’u rihapur

para 5 dite - Periskopi

Presidenti Donald Trump thotë se i konsideron objektet fetare si qendra “jetike” dhe u ka bërë thirrje guvernatorëve të lejojnë rihapjen e tyre këtë fundjavë. Komunitetet e besimit në gjithë Shtetet e...

SHBA: Objektet fetare reagojnë ndaj thirrjes së presidentit Trump për t’u rihapur

para 5 dite - Zyrtare

Presidenti Donald Trump thotë se i konsideron objektet fetare si qendra “jetike” dhe u ka bërë thirrje guvernatorëve të lejojnë rihapjen e tyre këtë fundjavë. Presidenti Donald Trump thotë se i konsideron...

Trump kërkon hapjen e objekteve fetare: Janë jetike dhe esenciale

para 5 dite - Klan

Trump kërkon hapjen e objekteve fetare: Janë jetike dhe esenciale Presidenti Trump thotë se i konsideron objektet fetare si qendra “jetike” dhe u ka bërë thirrje guvernatorëve të lejojnë rihapjen e tyre...

Trump kërkon hapjen e objekteve fetare: Janë jetike dhe esenciale

para 5 dite - Klan

Trump kërkon hapjen e objekteve fetare: Janë jetike dhe esenciale Presidenti Trump thotë se i konsideron objektet fetare si qendra “jetike” dhe u ka bërë thirrje guvernatorëve të lejojnë rihapjen e tyre...

Trump: Objektet fetare të rihapen këtë fundjavë

para 5 dite - Telegrafi

Donald Trump thotë se i konsideron objektet fetare si qendra “jetike” dhe u ka bërë thirrje guvernatorëve të lejojnë rihapjen e tyre këtë fundjavë. “Sot identifikoj objektet fetare: kishat, sinagogat,...

Trump jep urdhrin për objektet fetare: Të rihapen këtë fundjavë!

para 5 dite - Zhurnal

Presidenti Donald Trump thotë se i konsideron objektet fetare si qendra “jetike” dhe u ka bërë thirrje guvernatorëve të lejojnë rihapjen e tyre këtë fundjavë. “Sot identifikoj objektet fetare: kishat,...

Ekspertët paralajmërojnë rrezik nga tubimet, Trump kërkon hapjen e objekteve fetare

para 5 dite - Sinjali

Donald Trump thotë se i konsideron objektet fetare si qendra “jetike” dhe u ka bërë thirrje guvernatorëve të lejojnë rihapjen e tyre këtë fundjavë. “Sot identifikoj objektet fetare: kishat, sinagogat,...

“Janë jetike”, Trump me urdhër të prerë: Objektet fetare të rihapen këtë fundjavë, nëse Guvernatorët nuk binden atëherë unë…

para 5 dite - Standard

Presidenti Trump thotë se i konsideron objektet fetare si qendra “jetike” dhe u ka bërë thirrje guvernatorëve të lejojnë rihapjen e tyre këtë fundjavë. “Sot identifikoj objektet fetare: kishat, sinagogat,...

Trump: Këtë fundjavë hapim kishat dhe xhamitë, kemi nevojë për lutje

para 5 dite - Mapo

Presidenti amerikan Donald Trump iu kërkon shteteve që të rihapin menjëherë kishat dhe vendet e kultit, duke nisur nga kjo fundjavë, pavarësisht rregullave të vendosura prej pandemisë së koronavirusit....

Trump: Objektet fetare të rihapen këtë fundjavë

para 5 dite - Indeks online

Presidenti Trump thotë se i konsideron objektet fetare si qendra “jetike” dhe u ka bërë thirrje guvernatorëve të lejojnë rihapjen e tyre këtë fundjavë. “Sot identifikoj objektet fetare: kishat, sinagogat,...

Presidenti Trump i konsideron objektet fetare si qendra “jetike”: Të rihapen këtë fundjavë

para 5 dite - BalkanWeb

Presidenti Trump thotë se i konsideron objektet fetare si qendra “jetike” dhe u ka bërë thirrje guvernatorëve të lejojnë rihapjen e tyre këtë fundjavë. “Sot identifikoj objektet fetare: kishat, sinagogat,...

Trump jep urdhrin për objektet fetare: Të rihapen këtë fundjavë!

para 5 dite - Koha Jone

Presidenti Donald Trump thotë se i konsideron objektet fetare si qendra “jetike” dhe u ka bërë thirrje guvernatorëve të lejojnë rihapjen e tyre këtë fundjavë. “Sot identifikoj objektet fetare: kishat,...

Trump: Do të rihapim menjëherë kishat dhe vendet e kultit

para 5 dite - NOA

Presidenti amerikan Donald Trump iu kërkon shteteve që të rihapin menjëherë kishat dhe vendet e kultit, duke nisur nga kjo fundjavë, pavarësisht rregullave të vendosura prej pandemisë së koronavirusit....

“Janë jetike”, Trump me urdhër të prerë: Objektet fetare të rihapen këtë fundjavë, nëse Guvernatorët nuk binden atëherë unë…

para 5 dite - Panorama

Presidenti Trump thotë se i konsideron objektet fetare si qendra “jetike” dhe u ka bërë thirrje guvernatorëve të lejojnë rihapjen e tyre këtë fundjavë. “Sot identifikoj objektet fetare: kishat, sinagogat,...

Trump: Kishat, xhamitë e sinagogat të rihapen këtë fundjavë

para 5 dite - Syri

Presidenti Trump thotë se i konsideron objektet fetare si qendra “jetike” dhe u ka bërë thirrje guvernatorëve të lejojnë rihapjen e tyre këtë fundjavë, njoton VOA. “Sot identifikoj objektet fetare: kishat,...

Presidenti Trump: Objektet fetare të rihapen këtë fundjavë

para 5 dite - Koha Jone

Nga Zëri Amerikës- Presidenti Trump thotë se i konsideron objektet fetare si qendra “jetike” dhe u ka bërë thirrje guvernatorëve të lejojnë rihapjen e tyre këtë fundjavë. “Sot identifikoj objektet fetare:...

“Janë jetike”/ Trump: Objektet fetare të rihapen këtë fundjavë, nëse Guvernatorët nuk binden atëherë unë…

para 5 dite - Lexo

Presidenti Trump thotë se i konsideron objektet fetare si qendra “jetike” dhe u ka bërë thirrje guvernatorëve të lejojnë rihapjen e tyre këtë fundjavë. “Sot identifikoj objektet fetare: kishat, sinagogat,...

“Janë jetike”/ Trump: Objektet fetare të rihapen këtë fundjavë, nëse Guvernatorët nuk binden atëherë unë…

para 5 dite - Java News

Presidenti Trump thotë se i konsideron objektet fetare si qendra “jetike” dhe u ka bërë thirrje guvernatorëve të lejojnë rihapjen e tyre këtë fundjavë. “Sot identifikoj objektet fetare: kishat, sinagogat,...

Presidenti Trump: Objektet fetare të rihapen këtë fundjavë

para 6 dite - Top Channel

Presidenti Trump thotë se i konsideron objektet fetare si qendra “jetike” dhe u ka bërë thirrje guvernatorëve të lejojnë rihapjen e tyre këtë fundjavë. “Sot identifikoj objektet fetare: kishat, sinagogat,...

Objektet fetare të rihapen këtë fundjavë

para 5 dite - Epoka e Re

Donald Trump thotë se i konsideron objektet fetare si qendra “jetike” dhe u ka bërë thirrje guvernatorëve të lejojnë rihapjen e tyre këtë fundjavë. “Sot identifikoj objektet fetare: kishat, sinagogat,...

Trump: Objektet fetare të rihapen këtë fundjavë

para 5 dite - Ekonomia Online

Donald Trump thotë se i konsideron objektet fetare si qendra “jetike” dhe u ka bërë thirrje guvernatorëve të lejojnë rihapjen e tyre këtë fundjavë. “Sot identifikoj objektet fetare: kishat, sinagogat,...

Trump paralajmëron guvernatorët: Nëse nuk marrin vendimet e duhura, do të vendos unë

para 6 dite - ABC News

Presidenti Trump i konsideron objektet fetare si qendra “jetike” dhe u ka bërë thirrje guvernatorëve të lejojnë rihapjen e tyre këtë fundjavë. “Sot identifikoj objektet fetare: kishat, sinagogat, xhamitë...

Presidenti Trump: Objektet fetare të rihapen këtë fundjavë

para 6 dite - Zëri i Amerikës

Presidenti Trump thotë se i konsideron objektet fetare si qendra “jetike” dhe u ka bërë thirrje guvernatorëve të lejojnë rihapjen e tyre këtë fundjavë. “Sot identifikoj objektet fetare: kishat, sinagogat,...

Presidenti Trump: Objektet fetare të rihapen këtë fundjavë

para 6 dite - Illyria

Presidenti Trump thotë se i konsideron objektet fetare si qendra “jetike” dhe u ka bërë thirrje guvernatorëve të lejojnë rihapjen e tyre këtë fundjavë. “Sot identifikoj objektet fetare: kishat, sinagogat,...

Trump iu drejtohet guvernatorëve: Hapini shtëpitë e adhurimi “menjëherë”

para 6 dite - Shenja

Presidenti amerikan Donald Trump tha sot se do t’i përcaktojë shtëpitë e adhurimit si “thelbësore”, duke u bërë thirrje guvernatorëve të shtetit që të lejojnë hapjen e tyre “menjëherë”, transmeton Anadolu...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK