http://kariera.mk

Edhe komunat me më së shumti raste aktive me COVID-19 kërkojnë shkurtimin e fazës së dytë të masave

para 5 dite - Koha.net

Përderisa kryetarët e komunave të Kosovës po kërkojnë shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj COVID-19, as këto aktualet nuk janë duke u respektuar nga shumë biznese. Në Komunën e Skenderajt, ndonëse...

Komunat kërkojnë shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj koronavirusit

para 5 dite - Gazeta Express

Lajme Gazeta Express 23/05/2020 15:15 Asosacioni i Komunave të Kosovës thotë se duke marrë si shkas kalimin nga faza e para në të dytën dhe trendet pozitive që janë duke u zhvilluar dhe hapat pozitivë...

AKK dorëzon kërkesën për rishikim të masave restriktive të fazës së dytë

para 5 dite - RTV 21

Të hyrat vetanake të komunave në Kosovë kanë shënuar rënie drastike. Gjatë këtij viti është paraparë, që nga këto të fundit të grumbullohen rreth 80 milionë euro, por që marrë parasysh situatën pandemike,...

AKK kërkon shkurtim të fazës së dytë për masat ndaj koronavirusit

para 5 dite - RTK

Asociacioni i Komunave të Kosovës ka kërkuar shkurtimin e fazës së dytë të masave kundër Covid-19. Sipas një njoftimi për media, kryetarët kanë kërkuar që të rishikohen masat vetëm në përputhje me situatën,...

Komunat kërkojnë shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj koronavirusit

para 5 dite - Indeks online

Asosacioni i Komunave të Kosovës thotë se duke marrë si shkas kalimin nga faza e para në të dytën dhe trendet pozitive që janë duke u zhvilluar dhe hapat pozitivë që janë duke u ndërmarrë në parandalimin...

Nuk përjashtohet mundësia që në Kosovë të hiqen para kohe masat e fazës së dytë ndaj COVID-19

para 5 dite - Telegrafi

Asocacioni i Komunave të Kosovës sot ka kërkuar nga institucionet që të shkurtojnë fazën e dytë të rihapjes me pretekstin se humbjet ekonomike mund të jenë të mëdha. Ministria e Shëndetësisë është vendimmarrësja...

AKK dorëzon në dy ministri kërkesën për rishikim të masave restriktive të fazës së dytë

para 5 dite - Indeks online

Të hyrat vetanake të komunave në Kosovë kanë shënuar rënie drastike. Gjatë këtij viti është paraparë, që nga këto të fundit të grumbullohen rreth 80 milionë euro, por që marrë parasysh situatën pandemike,...

AKK dorëzon në dy ministri kërkesën për rishikim të masave restriktive të fazës së dytë

para 5 dite - Lajmi.net

Drejtori Ekzekutiv i Asociacionit të Komunave të Kosovës, Sazan Ibrahimi thotë për KosovaPress se u është premtuar se do të ketë rivlerësim të lehtësimit të masave gjatë fazës së dytë. Për këtë, sot është...

MSH nuk përjashton mundësinë që të hiqen masat e fazës së dytë para kohe

para 5 dite - Gazeta Express

Lajme Gazeta Express 23/05/2020 13:22 Asocacioni i Komunave të Kosovës sot ka kërkuar nga institucionet që të shkurtojnë fazën e dytë të rihapjes me pretekstin se humbjet ekonomike mund të jenë të mëdha....

MSH nuk përjashton mundësinë që të hiqen masat e fazës së dytë para kohe

para 5 dite - Indeks online

Asocacioni i Komunave të Kosovës sot ka kërkuar nga institucionet që të shkurtojnë fazën e dytë të rihapjes me pretekstin se humbjet ekonomike mund të jenë të mëdha. Por, për këtë kërkesë Ministria e Shëndetësisë...

Nuk përjashtohet mundësia që të hiqen masat e fazës së dytë para kohe në Kosovë

para 5 dite - OraInfo

MSH nuk përjashton mundësinë që të hiqen masat e fazës së dytë para kohe. Asocacioni i Komunave të Kosovës sot ka kërkuar nga institucionet që të shkurtojnë fazën e dytë të rihapjes me pretekstin se humbjet...

AKK dorëzon në dy ministri kërkesën për rishikim të masave restriktive të fazës së dytë

para 5 dite - Infokusi

Të hyrat vetanake të komunave në Kosovë kanë shënuar rënie drastike. Gjatë këtij viti është paraparë, që nga këto të fundit të grumbullohen rreth 80 milionë euro, por që marrë parasysh situatën pandemike,...

Masat kufizuese të fazës së dytë mund të hiqen para datës 1 qershor

para 5 dite - GazetaBlic

Asocacioni i Komunave të Kosovës sot ka kërkuar nga institucionet që të shkurtojnë fazën e dytë të rihapjes me pretekstin se humbjet ekonomike mund të jenë të mëdha. Por, për këtë kërkesë Ministria e Shëndetësisë...

Komunat kërkojnë shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj coronavirusit

para 5 dite - Telegrafi

Asosacioni i Komunave të Kosovës thotë se duke marrë si shkas kalimin nga faza e para në të dytën dhe trendet pozitive që janë duke u zhvilluar dhe hapat pozitivë që janë duke u ndërmarrë në parandalimin...

AKK dorëzon në dy ministri kërkesën për rishikim të masave restriktive të fazës së dytë

para 5 dite - Tetova Sot

Të hyrat vetanake të komunave në Kosovë kanë shënuar rënie drastike. Gjatë këtij viti është paraparë, që nga këto të fundit të grumbullohen rreth 80 milionë euro, por që marrë parasysh situatën pandemike,...

Komunat e Kosovës kërkojnë shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj Covid-19

para 5 dite - RTV 21

Asociacioni i komunave të Kosovës kanë kërkuar që faza e dytë e masave të shkurtohet. Sipas tyre, kjo kërkesë vjen pas trendeve pozitive që janë duke u zhvilluar dhe hapat pozitiv që janë duke u ndërmarrë...

Shpend Ahmeti kërkon hapjen e çerdheve, kafeneve dhe mbylljen e karantinës në Prishtinë

para 5 dite - OraInfo

Kosova po vazhdon të jetë e mbyllur për shkak të përhapjes së koronavirusit. Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka kërkuar që sa më shpejt të hapen çerdhet dhe kafeteritë të fillojnë punën...

Komunat kërkojnë që të shkurtohet faza e dytë e rihapjes së vendit

para 5 dite - Medial

Asocacioni i Komunave të Kosovës ka kërkuar që të shkurtohet faza e dytë e masave ndaj koronavirusit. Ata kërkuan këtë duke thënë se po bazohen në trendet pozitive të ditëve të fundit. “Duke marrë si shkas...

Komunat kërkojnë shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj koronavirusit

para 5 dite - Arbresh

Asosacioni i Komunave të Kosovës thotë se duke marrë si shkas kalimin nga faza e para në të dytën dhe trendet pozitive që janë duke u zhvilluar dhe hapat pozitivë që janë duke u ndërmarrë në parandalimin...

Komunat e Kosovës kërkojnë shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj COVID-19

para 5 dite - Gazeta Express

Lajme Gazeta Express 23/05/2020 10:18 Kryetarët e Komunave po kërkojnë që të shikohet mundësia e shkurtimit të fazës së dytë të masave. Përmes një postimi në faqen zyrtare, Asociacioni i Komunave ka bërë...

Komunat kërkojnë që të shkurtohet faza e dytë e rihapjes së vendit

para 5 dite - Klan Kosova

Asocacioni i Komunave të Kosovës ka kërkuar që të shkurtohet faza e dytë e masave ndaj koronavirusit. Ata kërkuan këtë duke thënë se po bazohen në trendet pozitive të ditëve të fundit. “Duke marrë si shkas...

Po kërkohet që të shkurtohet faza e dytë e rihapjes së vendit

para 5 dite - OraInfo

Asociacioni i Komunave të Kosovës ka kërkuar që të shkurtohet faza e dytë e masave ndaj koronavirusit. Ata kërkuan këtë duke thënë se po bazohen në trendet pozitive të ditëve të fundit. “Duke marrë si...

MSH nuk përjashton mundësinë që të hiqen masat e fazës së dytë para kohe

para 5 dite - Tetova Sot

Asocacioni i Komunave të Kosovës sot ka kërkuar nga institucionet që të shkurtojnë fazën e dytë të rihapjes me pretekstin se humbjet ekonomike mund të jenë të mëdha. Por, për këtë kërkesë Ministria e Shëndetësisë...

MSH nuk përjashton mundësinë që të hiqen masat e fazës së dytë para kohe

para 5 dite - Infokusi

Asocacioni i Komunave të Kosovës sot ka kërkuar nga institucionet që të shkurtojnë fazën e dytë të rihapjes me pretekstin se humbjet ekonomike mund të jenë të mëdha. Por, për këtë kërkesë Ministria e Shëndetësisë...

AKK-ja kërkon shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj koronavirusit

para 5 dite - RTK

Asociacioni i Komunave të Kosovës (AKK) ka kërkuar shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj Covid-19. Sipas një njoftimi për media, kryetarët kanë kërkuar që të rishikohen masat vetëm në përputhje me...

Kryetarët e komunave kërkojnë që të shkurtohet faza e dytë e masave ndaj koronavirusit

para 5 dite - Zeri

Kryetarët e komunave të Kosovës kërkojnë që shikohet mundësia për shkurtimin e fazës së dytë të masave, transmeton Zeri.info. Në një postim në faqën zyrtare, Asociacioni i Komunave të Kosovës ka kërkuar...

AKK dorëzon në dy ministri kërkesën për rishikim të masave restriktive të fazës së dytë

para 5 dite - Periskopi

Të hyrat vetanake të komunave në Kosovë kanë shënuar rënie drastike. Gjatë këtij viti është paraparë, që nga këto të fundit të grumbullohen rreth 80 milionë euro, por që marrë parasysh situatën pandemike,...

Komunat kërkojnë që të shkurtohet faza e dytë e rihapjes së vendit

para 5 dite - Indeks online

Asocacioni i Komunave të Kosovës ka kërkuar që të shkurtohet faza e dytë e masave ndaj koronavirusit. Ata kërkuan këtë duke thënë se po bazohen në trendet pozitive të ditëve të fundit. “Duke marrë si shkas...

AKK dorëzon në dy ministri kërkesën për rishikim të masave restriktive të fazës së dytë

para 5 dite - KosovaPress

Të hyrat vetanake të komunave në Kosovë kanë shënuar rënie drastike. Gjatë këtij viti është paraparë, që nga këto të fundit të grumbullohen rreth 80 milionë euro, por që marrë parasysh situatën pandemike,...

AKK dorëzon në dy ministri kërkesën për rishikim të masave restriktive të fazës së dytë

para 5 dite - Zyrtare

Të hyrat vetanake të komunave në Kosovë kanë shënuar rënie drastike. Gjatë këtij viti është paraparë, që nga këto të fundit të grumbullohen rreth 80 milionë euro, por që marrë parasysh situatën pandemike,...

Komunat e Kosovës kërkojnë shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj Covid 19

para 5 dite - GazetaBlic

Kryetarët e Komunave po kërkojnë që të shikohet mundësia e shkurtimit të fazës së dytë të masave. Përmes një postimi në faqen zyrtare, Asociacioni i Komunave ka bërë me dije se humbjet ekonomike mund të...

Kryetarët e komunave kërkojnë shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj Coronavirusit

para 5 dite - Lajmi.net

AKK-ja thotë se edhe bazuar edhe në rënien ekonomike, faza e dytë duhet të rishikohet dhe të shkurtohet. “Kryetarët kërkojnë që masat të rishikohen vetëm në përputhje me situatën, e cila situatë është...

Komunat e Kosovës kërkojnë shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj COVID-19

para 5 dite - Kallxo

Asociacioni i komunave të Kosovës përmes një njoftimi në Facebook kanë kërkuar që faza e dytë e masave të shkurtohet. Sipas AKK, kjo kërkesë vjen pas trendeve pozitive që janë duke u zhvilluar dhe hapat...

Kryetarët e komunave kërkojnë shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj Covid-19

para 5 dite - Koha.net

Asociacioni i Komunave të Kosovës ka kërkuar shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj Covid-19. Sipas një njoftimi për media, kryetarët kanë kërkuar që të rishikohen masat vetëm në përputhje me situatën,...

Nuk përjashtohet mundësia që në Kosovë të hiqen para kohe masat e fazës së dytë ndaj COVID-19

para 5 dite - Fakti Ditor

Asocacioni i Komunave të Kosovës sot ka kërkuar nga institucionet që të shkurtojnë fazën e dytë të rihapjes me pretekstin se humbjet ekonomike mund të jenë të mëdha. Ministria e Shëndetësisë është vendimmarrësja...

Asociacioni i Komunave të Kosovës ka kërkuar shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj Covid-19.

para 5 dite - Koha.net

Asociacioni i Komunave të Kosovës ka kërkuar shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj Covid-19. Sipas një njoftimi për media, kryetarët kanë kërkuar që të rishikohen masat vetëm në përputhje me situatën,...

Komunat e Kosovës kërkojnë shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj COVID-19

para 5 dite - Sinjali

Kryetarët e Komunave vlerësojnë se ekziston mundësia dhe parakushtet që të shikohet mundësia e shkurtimit të fazës së dytë të masave. “Kryetarët kërkojnë që masat të rishikohen vetëm në përputhje me situatën,...

Ahmeti kërkon hapjen e çerdheve, kafeneve dhe mbylljen e karantinës në Prishtinë

para 5 dite - Telegrafi

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka kërkuar që sa më shpejt të hapen çerdhet dhe kafeteritë të fillojnë punën e plotë. Ai ka kërkuar që të mbyllet karantina në Qendrën e Studentëv e. Ai...

Ahmeti: Të hapen çerdhet e kafiteritë dhe të mbyllet karantina në Qendrën e Studentëve

para 5 dite - Zhurnal

Prishtinë, 23 maj – Zhurnal.mk – Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka kërkuar që sa më shpejt të hapen çerdhet dhe kafeteritë të fillojnë punën e plotë. Ai ka kërkuar që të mbyllet karantina...

Ahmeti: Të hapen çerdhet e kafiteritë dhe të mbyllet karantina në Qendrën e Studentëve

para 5 dite - Gazeta Express

Lajme Gazeta Express 23/05/2020 8:18 Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka kërkuar që sa më shpejt të hapen çerdhet dhe kafeteritë të fillojnë punën e plotë. Ai ka kërkuar që të mbyllet karantina...

Nuk përjashtohet mundësia që të shkurtohet faza e dytë e rihapjes

para 5 dite - Arbresh

Asociacioni i Komunave të Kosovës sot ka kërkuar nga institucionet që të shkurtojnë fazën e dytë të rihapjes me pretekstin se humbjet ekonomike mund të jenë të mëdha. Por, për këtë kërkesë Ministria e...

Ahmeti: Të hapen çerdhet e kafiteritë dhe të mbyllet karantina në Qendrën e Studentëve

para 5 dite - Lajmi.net

Ai ka thënë se sugjerimi i tij është që çerdhet të hapen të parat. Sipas tij, nuk ka më kuptim që të që ta mbajmë ekonominë të mbyllur për shkak të vetëm dhjetë rasteve, sepse numri i të infektuarve nuk...

Masat kufizuese të fazës së dytë mund të hiqen para datës 1 qershor

para 5 dite - Bota Press

Botapress 23 Maj – Asocacioni i Komunave të Kosovës sot ka kërkuar nga institucionet që të shkurtojnë fazën e dytë të rihapjes me pretekstin se humbjet ekonomike mund të jenë të mëdha.Por, për këtë kërkesë...

Ahmeti: Të hapen çerdhet e kafiteritë dhe të mbyllet karantina në Qendrën e Studentëve

para 5 dite - Ina

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka kërkuar që sa më shpejt të hapen çerdhet dhe kafeteritë të fillojnë punën e plotë. Ai ka kërkuar që të mbyllet karantina në Qendrën e Studentëve.Ai ka...

Ahmeti: Të hapen çerdhet e kafiteritë dhe të mbyllet karantina në Qendrën e Studentëve

para 5 dite - Zeri

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka kërkuar që sa më shpejt të hapen çerdhet dhe kafeteritë të fillojnë punën e plotë. Ai ka kërkuar që të mbyllet karantina në Qendrën e Studentëve. Ai ka...

Komunat e Kosovës kërkojnë shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj COVID-19

para 5 dite - Infokusi

Kryetarët e Komunave po kërkojnë që të shikohet mundësia e shkurtimit të fazës së dytë të masave. Përmes një postimi në faqen zyrtare, Asociacioni i Komunave ka bërë me dije se humbjet ekonomike mund të...

Ahmeti: Të hapen çerdhet e kafiteritë dhe të mbyllet karantina në Qendrën e Studentëve

para 5 dite - GazetaBlic

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka kërkuar që sa më shpejt të hapen çerdhet dhe kafeteritë të fillojnë punën e plotë. Ai ka kërkuar që të mbyllet karantina në Qendrën e Studentëve. Ai ka...

Ahmeti kërkon të hapen çerdhet e kafiteritë dhe të mbyllet karantina në Qendrën e Studentëve

para 5 dite - Shprehja

loading... Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka kërkuar që sa më shpejt të hapen çerdhet dhe kafeteritë të fillojnë punën e plotë. Ai ka kërkuar që të mbyllet karantina në Qendrën e Studentëve....

Ahmeti kërkon hapjen e çerdheve, kafeneve dhe mbylljen e karantinës në QS

para 5 dite - RTK

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka kërkuar që sa më shpejt të hapen çerdhet dhe kafeteritë të fillojnë punën e plotë. Ai ka kërkuar që të mbyllet karantina në Qendrën e Studentëve. Ai në...

Komunat kërkojnë që të shkurtohet faza e dytë e rihapjes së vendit

para 5 dite - Tetova Sot

Asocacioni i Komunave të Kosovës ka kërkuar që të shkurtohet faza e dytë e masave ndaj koronavirusit. Ata kërkuan këtë duke thënë se po bazohen në trendet pozitive të ditëve të fundit. “Duke marrë si shkas...

Komunat kërkojnë shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj coronavirusit

para 5 dite - Fakti Ditor

Asosacioni i Komunave të Kosovës thotë se duke marrë si shkas kalimin nga faza e para në të dytën dhe trendet pozitive që janë duke u zhvilluar dhe hapat pozitivë që janë duke u ndërmarrë në parandalimin...

Ahmeti: Të hapen çerdhet e kafiteritë dhe të mbyllet karantina në Qendrën e Studentëve

para 5 dite - Infokusi

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka kërkuar që sa më shpejt të hapen çerdhet dhe kafeteritë të fillojnë punën e plotë. Ai ka kërkuar që të mbyllet karantina në Qendrën e Studentëve. Ai ka...

Komunat kërkojnë shkurtimin e fazës së dytë të masave

para 5 dite - KosovaPress

Komunat e Kosovës po kërkojnë shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj Covid-19. Asosacioni i Komunave të Kosovës thotë se duke marrë si shkas kalimin nga faza e para në të dytën dhe trendet pozitive...

Komunat e Kosovës kërkojnë shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj Covid-19

para 5 dite - Bota Press

Kryetarët e Komunave po kërkojnë që të shikohet mundësia e shkurtimit të fazës së dytë të masave.Përmes një postimi në faqen zyrtare, Asociacioni i Komunave ka bërë me dije se humbjet ekonomike mund të...

Kryetarët e komunave kërkojnë shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj Coronavirusit

para 5 dite - Periskopi

Asociacioni i Komunave të Kosovës ka kërkuar shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj Covid-19. Sipas një njoftimi për media, kryetarët kanë kërkuar që të rishikohen masat vetëm në përputhje me situatën,...

Kryetarët e komunave kërkojnë shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj Coronavirusit

para 5 dite - Ekonomia Online

Asociacioni i Komunave të Kosovës ka kërkuar shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj Covid-19. Sipas një njoftimi për media, kryetarët kanë kërkuar që të rishikohen masat vetëm në përputhje me situatën,...

Asociacioni i Komunave të Kosovës kërkon shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj Covid-19

para 5 dite - Arbresh

Asociacioni i Komunave të Kosovës ka kërkuar shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj Covid-19. Sipas një njoftimi për media, kryetarët kanë kërkuar që të rishikohen masat vetëm në përputhje me situatën,...

Kryetarët e komunave kërkojnë shkurtim të fazës së dytë për masat ndaj Koronës

para 5 dite - Epoka e Re

Asociacioni i Komunave të Kosovës ka kërkuar shkurtimin e fazës së dytë të masave kundër Covid-19. Sipas një njoftimi për media, kryetarët kanë kërkuar që të rishikohen masat vetëm në përputhje me situatën,...

Kryetari i Prishtinës kërkon të hapen çerdhet dhe kafeteritë dhe të mbyllet karantina në Qendrën e Studentëve

para 5 dite - PortaliOnline

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka kërkuar që sa më shpejt të hapen çerdhet dhe kafeteritë të fillojnë punën e plotë. Ai ka kërkuar që të mbyllet karantina në Qendrën e Studentëve. Ai në...

Ahmeti thotë se duhet të hapen çerdhet e të mbyllet karantina në Qendrën e Studentëve

para 5 dite - Arbresh

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka kërkuar që sa më shpejt të hapen çerdhet dhe kafiteritë të fillojnë punën e plotë. Ai ka kërkuar që të mbyllet karantina në Qendrën e Studentëve. Ai ka...

Ahmeti kërkon të hapen çerdhet e kafiteritë dhe të mbyllet karantina në Qendrën e Studentëve

para 5 dite - Zyrtare

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka kërkuar që sa më shpejt të hapen çerdhet dhe kafeteritë të fillojnë punën e plotë. Ai ka kërkuar që të mbyllet karantina në Qendrën e Studentëve. Ai ka...

Ahmeti kërkon të hapen çerdhet e kafiteritë dhe të mbyllet karantina në Qendrën e Studentëve

para 5 dite - Periskopi

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka kërkuar që sa më shpejt të hapen çerdhet dhe kafeteritë të fillojnë punën e plotë. Ai ka kërkuar që të mbyllet karantina në Qendrën e Studentëve. Ai ka...

Të hapen çerdhet e kafiteritë dhe të mbyllet karantina në Qendrën e Studentëve

para 5 dite - Epoka e Re

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka kërkuar që sa më shpejt të hapen çerdhet dhe kafeteritë ta fillojnë punën e plotë. Ai ka kërkuar që të mbyllet karantina në Qendrën e Studentëve. Ai...

Ahmeti kërkon hapjen e çerdheve, kafeneve dhe mbylljen e karantinës në QS

para 5 dite - Ekonomia Online

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka kërkuar që sa më shpejt të hapen çerdhet dhe kafeteritë të fillojnë punën e plotë. Ai ka kërkuar që të mbyllet karantina në Qendrën e Studentëve. Ai në...

Komunat e Kosovës pajtohen me Ahmetin që të nisë hapja e vendit

para 6 dite - Koha.net

Ka qenë një nga komunat e para dhe institucionet publike që ka vendosur masa restriktive për parandalimin e përhapjes së koronavirusit, por tani sipas zyrtarëve të Komunës së Prishtinës, masat restriktive...

Pranohet kërkesa e Lëvizjes BESA/ Nuk ka më karantinë shtetërore

para 6 dite - Ina

Sot qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut ka vendosur që qytetarët që kthehen nga jashtë mos të qendrojnë në karantinë shtetërore, por në izolim shtëpiak në periudhë prej 2 javësh. Kjo erdhi pas...

Ahmeti kërkoi të hiqen masat kufizuese, Komunat e Kosovës e përkrahin

para 6 dite - Gazeta Express

Lajme Gazeta Express 22/05/2020 21:01 Ka qenë një nga komunat e para dhe institucionet publike që ka vendosur masa restriktive për parandalimin e përhapjes së koronavirusit, por tani sipas zyrtarëve të...

Kryetari i Prishtinës kërkoi të hiqen masat kufizuese, Komunat e Kosovës e përkrahin

para 6 dite - OraInfo

Shpend Ahmeti kërkoi të hiqen masat kufizuese, Komunat e Kosovës e përkrahin. Ka qenë një nga komunat e para dhe institucionet publike që ka vendosur masa restriktive për parandalimin e përhapjes së koronavirusit,...

Pranohet kërkesa e Lëvizjes BESA, nuk ka më karantinë shtetërore

para 6 dite - InfoShqip

Sot qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut ka vendosur që qytetarët që kthehen nga jashtë mos të qendrojnë në karantinë shtetërore, por në izolim shtëpiak në periudhë prej 2 javësh. Kjo erdhi pas...

Pranohet kërkesa e Lëvizjes BESA/ Nuk ka më karantinë shtetërore (FOTO)

para 6 dite - Tetova1

Sot qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut ka vendosur që qytetarët që kthehen nga jashtë mos të qendrojnë në karantinë shtetërore, por në izolim shtëpiak në periudhë prej 2 javësh. Kjo erdhi pas...

Komunat e Kosovës pajtohen me Ahmetin që të nisë hapja e vendit

para 6 dite - Koha.net

Ka qenë një nga komunat e para dhe institucionet publike që ka vendosur masa restriktive për parandalimin e përhapjes së koronavirusit, por tani sipas zyrtarëve të Komunës së Prishtinës, masat restriktive...

Pranohet kërkesa e Lëvizjes BESA/ Nuk ka më karantinë shtetërore

para 6 dite - Zyrtare

Sot qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut ka vendosur që qytetarët që kthehen nga jashtë mos të qendrojnë në karantinë shtetërore, por në izolim shtëpiak në periudhë prej 2 javësh. Kjo erdhi pas...

Ahmeti kërkoi të hiqen masat kufizuese, Komunat e Kosovës e përkrahin

para 6 dite - Periskopi

Ka qenë një nga komunat e para dhe institucionet publike që ka vendosur masa restriktive për parandalimin e përhapjes së koronavirusit, por tani sipas zyrtarëve të Komunës së Prishtinës, masat restriktive...

Ahmeti kërkoi të hiqen masat kufizuese, Komunat e Kosovës e përkrahin

para 6 dite - Fakti Ditor

Ka qenë një nga komunat e para dhe institucionet publike që ka vendosur masa restriktive për parandalimin e përhapjes së koronavirusit, por tani sipas zyrtarëve të Komunës së Prishtinës, masat restriktive...

Ahmeti kërkoi të hiqen masat kufizuese, Komunat e Kosovës e përkrahin

para 6 dite - Ekonomia Online

Ka qenë një nga komunat e para dhe institucionet publike që ka vendosur masa restriktive për parandalimin e përhapjes së koronavirusit, por tani sipas zyrtarëve të Komunës së Prishtinës, masat restriktive...

Ahmeti propozoi të hiqen oraret e lëvizjes, të hapen çerdhet, shkollat e kufijtë – kjo është përgjigja e Ministrisë së Shëndetësisë

para 6 dite - Infokusi

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti dha dje disa propozime për hapje më të madhe të vendit, pas rënies drastike të rasteve me coronavirus. Ai dha disa ide dhe ato u mirëpritën nga ndjekësit e tij. Në...

Propozohet të hiqen oraret e lëvizjes, të hapen çerdhet, shkollat e kufijtë – kjo është përgjigja e Ministrisë së Shëndetësisë

para 6 dite - Bota Press

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti dha dje disa propozime për hapje më të madhe të vendit, pas rënies drastike të rasteve me coronavirus. Ai dha disa ide dhe ato u mirëpritën nga ndjekësit e tij. Në...

Ahmeti: Të hiqen oraret e lëvizjes, të hapen çerdhet, shkollat e kufijtë

para 6 dite - InfoShqip

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka kërkuar që masat e ndërmarra për parandalimin e përhapjes së koronavirusit në vend të rishikohen. Sipas tij, ato tani nuk janë në përputhje me situatën...

Kryetari i Prishtinës kërkon të hiqen oraret e lëvizjes të hapen çerdhet, shkollat e kufijtë

para 6 dite - Albinfo

Masat e ndërmarra për parandalimin e përhapjes së koronavirusit në vend duhet të rishikohen. Së fundmi, nga situate e krijuar në aspketin pozitiv në Kosovë, e veçmas në Prishtinë, ka reaguar, kryetari...

Covid-19, Ahmeti: Është koha që Kosova të intensifikojë rihapjen

para 7 dite - Medial

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka thënë se Kosova ka qenë e para që ka kërkuar masat restriktive me 6 mars për shkak të pandemisë Covid-19. “Sot, po kërkojmë që masat të rishikohen në...

Ahmeti: Është koha që të hiqet karantina, orari i lëvizjes, faza e dytë nuk ka kuptim te zgjas dy javë

para 7 dite - Telegrafi

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti po kërkon që të masat e vendosur të rishikohen në përputhje me situatën e krijuar nga COVID-19. Përmes një postimi në Facebook Ahmeti ka thënë se është koha...

Shpend Ahmeti: Të hiqen oraret e lëvizjes dhe karantina – të hapen çerdhet, shkollat e kufijtë

para 7 dite - Gazeta Express

Lajme Gazeta Express 21/05/2020 21:12 Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka kërkuar që masat e ndërmarra për parandalimin e përhapjes së koronavirusit në vend të rishikohen. Sipas tij, ato...

Ahmeti kërkon rishikimin e masave për COVID 19

para 7 dite - RTK

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka kërkuar që masat e ndërmarra për parandalimin e përhapjes së koronavirusit në vend të rishikohen. Sipas tij, ato tani nuk janë në përputhje me situatën...

Ahmeti: Është koha që Kosova të intensifikojë rihapjen

para 7 dite - RTK

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti po kërkon që të masat e vendosur të rishikohen në përputhje me situatën e krijuar nga COVID-19. Përmes një postimi në facebook Ahmeti ka thënë se është koha...

Ahmeti kërkon të hiqen oraret e lëvizjes, të hiqet karantina, të hapen çerdhet, shkollat e kufijtë

para 7 dite - OraInfo

Kosova nga e hëna ka hyrë në fazën e dytë të lirimit të masave kundër koronavirusit. Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka kërkuar që masat e ndërmarra për parandalimin e përhapjes së koronavirusit...

Ahmeti: Të hiqet orari i lëvizjes dhe karantina, të hapen kufijtë

para 7 dite - Sinjali

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka thënë se është koha që Kosova të intensifikojë rihapjen pas izolimit prej më shumë se dy muajsh për shkak të pandemisë së koronavirusit. Në një postim në Facebook,...

Kërkesa më e re nga Shpend Ahmetit për situatën në të cilën ndodhet Kosova!

para 7 dite - GazetaBlic

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, përmes një shkrimi në “facebook” ka kërkuar që masat e vendosura nga MSH-ja, të rishikohen në përputhje me situatën. Ai gjithashtu ka kërkuar që të hapen...

Ahmeti kërkon rishikimin e masave kundër koronavirusit

para 7 dite - Zeri

Kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, përmes një postimi në facebook, ka kërkuar që masat momentale të ndërmarra ndaj koronavirusit të rishikohen edhe një herë, shkruan “zeri.info”. Sipas tij,...

Ahmeti: Masat nuk po respektohen, është koha që të rishikohen në përputhje me situatën

para 7 dite - Indeks online

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti ka thënë se është koha që Kosova të intensifikojë rihapjen dhe të veprojë sipas situatës epidemiologjike. “Kemi qenë të parët që kemi kërkuar masat restriktive me 6...

Ahmeti thotë se është koha e intensifikimit të rihapjes së vendit

para 7 dite - Koha.net

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka thënë se është koha që Kosova të intensifikojë rihapjen pas izolimit prej më shumë se dy muajsh për shkak të pandemisë së koronavirusit. Në një postim në Facebook,...

Kryetari i Prishtinës: Të hiqen oraret e lëvizjes dhe karantina, të hapen çerdhet, shkollat e kufijtë

para 7 dite - Shenja

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka kërkuar që masat e ndërmarra për parandalimin e përhapjes së koronavirusit në vend të rishikohen. Sipas tij, ato tani nuk janë në përputhje me situatën...

Shpend Ahmeti: Të hiqen oraret e lëvizjes dhe karantina – të hapen çerdhet, shkollat e kufijtë

para 7 dite - Tetova Sot

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka kërkuar që masat e ndërmarra për parandalimin e përhapjes së koronavirusit në vend të rishikohen. Sipas tij, ato tani nuk janë në përputhje me situatën...

Ahmeti: Masat nuk po respektohen, është koha që të rishikohen në përputhje me situatën

para 7 dite - Infokusi

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti ka thënë se është koha që Kosova të intensifikojë rihapjen dhe të veprojë sipas situatës epidemiologjike. “Kemi qenë të parët që kemi kërkuar masat restriktive me 6...

Shpend Ahmeti: Të hiqen oraret e lëvizjes dhe karantina – të hapen çerdhet, shkollat e kufijtë

para 7 dite - Fakti Ditor

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka kërkuar që masat e ndërmarra për parandalimin e përhapjes së koronavirusit në vend të rishikohen. Sipas tij, ato tani nuk janë në përputhje me situatën...

Ahmeti: Është koha që Kosova të intensifikojë rihapjen dhe të veprojë sipas situatës epidemiologjike

para 7 dite - Ekonomia Online

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka kërkuar që masat e ndërmarra për parandalimin e përhapjes së koronavirusit në vend të rishikohen. Sipas tij, ato tani nuk janë në përputhje me situatën...

Ahmeti: Është koha që Kosova të intensifikojë rihapjen

para 7 dite - Gazeta e re

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti po kërkon që të masat e vendosur të rishikohen në përputhje me situatën e krijuar nga COVID-19. Përmes një postimi në facebook Ahmeti ka thënë se është koha...

Ahmeti: Është koha që Kosova të intensifikojë rihapjen, humbjet ekonomike tashmë janë shumë të mëdha

para 7 dite - Arbresh

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka kërkuar që masat e ndërmarra për parandalimin e përhapjes së koronavirusit në vend të rishikohen. Sipas tij, ato tani nuk janë në përputhje me situatën...

Ahmeti: Është koha që Kosova të intensifikojë rihapjen

para 7 dite - KosovaPress

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti po kërkon që të masat e vendosur të rishikohen në përputhje me situatën e krijuar nga COVID-19. Përmes një postimi në facebook Ahmeti ka thënë se është koha...

Ahmeti: Është koha e intensifikimit të rihapjes së vendit

para 7 dite - Epoka e Re

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka thënë se është koha që Kosova të intensifikojë rihapjen pas izolimit prej më shumë se dy muajsh për shkak të pandemisë së koronavirusit. Në një postim në “Facebook”,...

Ahmeti propozon të rishikohen masat: Të rihapen çerdhet, të hiqen oraret e lëvizjes

para 7 dite - Periskopi

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, thotë se në përputhje me situatën pandemike, është koha që Kosova të intensifikojë rihapjen. Mes tjerash, Ahmeti thotë se duhet të bëhet edhe rihapja graduale  e çerdheve...

Ahmeti propozon të rishikohen masat: Të rihapen çerdhet, të hiqen oraret e lëvizjes

para 7 dite - Zyrtare

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, thotë se në përputhje me situatën pandemike, është koha që Kosova të intensifikojë rihapjen. Mes tjerash, Ahmeti thotë se duhet të bëhet edhe rihapja graduale e çerdheve...

MSH:Faza e tretë e lehtësimit të masave varet nga situata epidemiologjike

para një jave - RTK

Pasi u shfaqën rastet e para të të infektuarëve me COVID-19 në muajin mars, Qeveria e Kosovës ndërmorri masa strikte për mbylljen e pothuajse të të gjithë veprimtarive që zhvilloheshin në vend. Qeveria...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK