http://kariera.mk

Hyrja në vend, me test negativ të Covid-19

para 3 dite - Flaka

Qytetarët që hyjnë në Maqedoni nuk kanë pse të shkojnë në karantinë shtetërore, nëse kanë një dëshmi negative nga koronavirusi. Testi nuk duhet të jetë më i vjetër se 72 orë para hyrjes në shtet. Nëse...

Maqedoni, paralajmërohet hapja e çerdheve dhe kufijve, në vend të karantinës – vetizolim shtëpiak

para 3 dite - Telegrafi

Nga fillimi i muajit qershor do të nisin me punë çerdhet për fëmijë, ndërsa pritet që kufijtë të hapen nga mesi i qershorit. Megjithatë, shtetasit të cilët me fluturime humanitare hyjnë në territorin e...

Hyrja në vend, me test negativ të Covid-19

para 3 dite - Iliria News

Qytetarët që hyjnë në Maqedoni nuk kanë pse të shkojnë në karantinë shtetërore, nëse kanë një dëshmi negative nga koronavirusi. Testi nuk duhet të jetë më i vjetër se 72 orë para hyrjes në shtet. Nëse...

Hyrja në vend, me test negativ të Covid-19

para 3 dite - Gazeta Express

Ballina Gazeta Express 23/05/2020 15:10 Qytetarët që hyjnë në Maqedoni nuk kanë pse të shkojnë në karantinë shtetërore, nëse kanë një dëshmi negative nga koronavirusi. Testi nuk duhet të jetë më i vjetër...

Hyrja në vend, me test negativ të Covid-19

para 3 dite - Zhurnal

Shkup, 23 maj – Qytetarët që hyjnë në Maqedoni nuk kanë pse të shkojnë në karantinë shtetërore, nëse kanë një dëshmi negative nga koronavirusi. Testi nuk duhet të jetë më i vjetër se 72 orë para hyrjes...

Hyrja në vend, me test negativ të Covid-19

para 3 dite - Shprehja

loading... Qytetarët që hyjnë në Maqedoni nuk kanë pse të shkojnë në karantinë shtetërore, nëse kanë një dëshmi negative nga koronavirusi. Testi nuk duhet të jetë më i vjetër se 72 orë para hyrjes në shtet....

Hyrja në vend, me test negativ të Covid-19

para 3 dite - Alsat-M

Qytetarët që hyjnë në Maqedoni nuk kanë pse të shkojnë në karantinë shtetërore, nëse kanë një dëshmi negative nga koronavirusi. Testi nuk duhet të jetë më i vjetër se 72 orë para hyrjes në shtet. Nëse...

Diaspora/ Kushti që duhet plotësuar për të ju shmangur karantinës shtetërore

para 4 dite - Gazeta Express

Ballina Gazeta Express 23/05/2020 12:06 Shtetasit e Maqedonisë së Veriut që kanë mbetur jashtë shtetit për shkak të bllokimit si pasojë e pandemisë Cvodi-19, do mund të kthehen, pa shkuar në karantinë,...

Paralajmërohet hapja e çerdheve dhe kufijve, në vend të karantinës-vetizolim shtëpiak

para 4 dite - Gazeta Express

Ballina Gazeta Express 23/05/2020 12:04 Nga fillimi i muajit qershor do të nisin me punë çerdhet për fëmijë, ndërsa pritet që kufijtë të hapen nga mesi i qershorit. Megjithatë, shtetasit të cilët me fluturime...

Nëse keni një dëshmi se jeni negativ nga Koronavirusi, nuk do të karantinoheni në Maqedoni (VIDEO)

para 3 dite - Tetova1

Qytetarët që hyjnë në Maqedoni nuk kanë pse të shkojnë në karantinë shtetërore, nëse kanë një dëshmi negative nga koronavirusi. Testi nuk duhet të jetë më i vjetër se 72 orë para hyrjes në shtet. Nëse...

Hyrja në vend, me test negativ të Covid-19

para 3 dite - Lajm

Qytetarët që hyjnë në Maqedoni nuk kanë pse të shkojnë në karantinë shtetërore, nëse kanë një dëshmi negative nga koronavirusi. Testi nuk duhet të jetë më i vjetër se 72 orë para hyrjes në shtet. Nëse...

Hyrja në vend, me test negativ të Covid-19

para 3 dite - Tetova Sot

Qytetarët që hyjnë në Maqedoni nuk kanë pse të shkojnë në karantinë shtetërore, nëse kanë një dëshmi negative nga koronavirusi. Testi nuk duhet të jetë më i vjetër se 72 orë para hyrjes në shtet. Nëse...

Hyrja në Maqedoni me test negativ ndaj Covid 19

para 3 dite - Albinfo

Testi nuk duhet të jetë më i vjetër se 72 orë. Qytetarët që hyjnë në Maqedoni nuk kanë pse të shkojnë në karantinë shtetërore, nëse kanë një dëshmi negative nga koronavirusi. Testi nuk duhet të jetë më...

Paralajmërohet hapja e çerdheve dhe kufijve, në vend të karantinës-vetizolim shtëpiak

para 4 dite - Aktuale

Nga fillimi i muajit qershor do të nisin me punë çerdhet për fëmijë, ndërsa pritet që kufijtë të hapen nga mesi i qershorit. Megjithatë, shtetasit të cilët me fluturime humanitare hyjnë në territorin e...

Hyrja në vend, me test negativ të Covid-19

para 3 dite - Fakti Ditor

Qytetarët që hyjnë në Maqedoni nuk kanë pse të shkojnë në karantinë shtetërore, nëse kanë një dëshmi negative nga koronavirusi. Testi nuk duhet të jetë më i vjetër se 72 orë para hyrjes në shtet. Nëse...

Hyrja në vend, me test negativ të Covid-19 (VIDEO)

para 3 dite - Pa censure

Qytetarët që hyjnë në Maqedoni nuk kanë pse të shkojnë në karantinë shtetërore, nëse kanë një dëshmi negative nga koronavirusi. Testi nuk duhet të jetë më i vjetër se 72 orë para hyrjes në shtet. Nëse...

Hyrja në vend, me test negativ të Covid-19

para 3 dite - Sharri

Qytetarët që hyjnë në Maqedoni nuk kanë pse të shkojnë në karantinë shtetërore, nëse kanë një dëshmi negative nga koronavirusi. Testi nuk duhet të jetë më i vjetër se 72 orë para hyrjes në shtet. Nëse...

Keni ardhur nga jashtë? Nuk ka më nevojë për karantinim shteteror

para 4 dite - Albeu

Shtetasit e Maqedonisë së Veriut që kanë mbetur jashtë shtetit për shkak të bllokimit si pasojë e pandemisë Cvodi-19, do mund të kthehen, pa shkuar në karantinë, nëse kanë çertifikatë ku vërtetohet se...

Paralajmërohet hapja e çerdheve dhe kufijve, në vend të karantinës-vetizolim shtëpiak

para 4 dite - Almakos

Nga fillimi i muajit qershor do të nisin me punë çerdhet për fëmijë, ndërsa pritet që kufijtë të hapen nga mesi i qershorit. Megjithatë, shtetasit të cilët me fluturime humanitare hyjnë në territorin e...

Paralajmërohet hapja e çerdheve dhe kufijve, në vend të karantinës-vetizolim shtëpiak

para 4 dite - Lajm

Nga fillimi i muajit qershor do të nisin me punë çerdhet për fëmijë, ndërsa pritet që kufijtë të hapen nga mesi i qershorit. Megjithatë, shtetasit të cilët me fluturime humanitare hyjnë në territorin e...

Paralajmërohet hapja e kufijve dhe çerdheve, në vend të karantinës-vetizolim shtëpiak

para 4 dite - Sharri

Nga fillimi i muajit qershor do të nisin me punë çerdhet për fëmijë, ndërsa pritet që kufijtë të hapen nga mesi i qershorit. Megjithatë, shtetasit të cilët me fluturime humanitare hyjnë në territorin e...

Karantina shtetërore zëvendësohet me vetizolim shtëpiak me PCR test të realizuar

para 4 dite - Medial

Shkup, 22 maj 2020 ((MEDIAL)) – Nëse personat të cilët kthehen nga jashtë me fluturime humanitare ose konvoj në 72 orët e fundit para se të hyjnë në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, kanë...

RMV, karantina shtetërore zëvendësohet me vetizolim shtëpiak me PCR test të realizuar

para 4 dite - Portalb

Nëse personat të cilët kthehen nga jashtë me fluturime humanitare ose konvoj në 72 orët e fundit para se të hyjnë në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, kanë bërë test PCR për koronavirus...

Me test brenda tri ditëve të fundit, nuk shkohet në karantinë

para 4 dite - RTK

Shtetasit e Maqedonisë së Veriut, të mbetur jashtë vendit për shkak të bllokimit si pasojë e pandemisë Cvodi-19, do të mund të kthehen pa shkuar në karantinë nëse kanë certifikatë ku vërtetohet se kanë...

Karantina shtetërore zëvendësohet me vetizolim shtëpiak me PCR test të realizuar

para 4 dite - Koha.mk

Shkup, 22 maj – Nëse personat të cilët kthehen nga jashtë me fluturime humanitare ose konvoj në 72 orët e fundit para se të hyjnë në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, kanë bërë test PCR...

Personat që do të ofrojnë test negativ për Covid-19, nuk do të shkojnë në karantinë shtetërore

para 4 dite - Shenja

Qytetarët e Maqedonisë së Veriut të kthyer nga jashtë me fluturime humanitare dhe të gjithë që hyjnë në territorin e vendit tonë, derisa ofrojnë test për Covid-19 të bërë në 72 orët e fundit para se të...

Nuk ka karantinë për shtetasit që kthehen, vetëm izolim shtëpiak dhe PCR-teste

para 4 dite - TV21

Në seancën e sotme qeveritare është bërë ndryshim dhe plotësim i vendimit për karantinë të detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut të cilët kthehen nga jashtë vendit me...

Maqedoni: Karantina shtetërore për personat që kthehen nga jashtë, zëvendësohet me izolim shtëpiak

para 4 dite - Telegrafi

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut...

Karantina shtetërore, ndryshohen kriteret

para 4 dite - Alsat-M

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut...

Hiqet karantina shtetërore në Maqedoni për personat që vijnë nga jashtë, por me një kusht!

para 4 dite - Lajm

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut...

Karantina për shtetasit që kthehen nga jashtë, qeveria ndryshon vendimin

para 4 dite - Alsat-M

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut...

RMV, Qeveria ndryshoi rregullat për karantinën shtetërore

para 4 dite - Portalb

Në Seancën e Qeverisë së RMV-së, sot ndryshoi edhe rregulla e karantinës shtetërore, ashtu që qytetari i cili futet në vend mund të mos mban karantinën shtetërore, nëse në 72 orët e fundit ka bë testin...

Karantina shtetërore, ndryshohen kriteret

para 4 dite - Shprehja

loading... Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë...

Qeveria vendosi: Ora policore të dielën nis nga ora 11:00

para 4 dite - Iliria News

Qeveria pranoi propozimin e Komisionit për sëmundje infektive pranë Ministrisë së Shëndetësisë, lidhur me nevojën për vendosjen e ndalimit dhe një regjimi të veçantë për lëvizjen gjatë fundjavës së ardhshme,...

QEVERIA: TË DIELËN ORA POLICORE FILLON NË ORA 11.00

para 4 dite - Klan Macedonia

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në seancën e sotme ka marrë një sërë vendimesh që përkojnë me rekomandimet dhe aktivitetet për përballjen me pandeminë e COVID-19. Në ditën e parë të Fitër Bajramit ora policore...

Karantina për shtetasit që kthehen nga jashtë, qeveria ndryshon vendimin

para 4 dite - Aktuale

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut...

Qeveria lehtëson karantinën për personat që kthehen nga jashtë

para 4 dite - Shprehja

loading... Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë...

Me test brenda tri ditëve të fundit, nuk shkohet në karantinë

para 4 dite - KosovaPress

Shtetasit e Maqedonisë së Veriut, të mbetur jashtë vendit për shkak të bllokimit si pasojë e pandemisë Cvodi-19, do të mund të kthehen pa shkuar në karantinë nëse kanë certifikatë ku vërtetohet se kanë...

Qeveria vendosi: Ora policore të dielën nis nga ora 11:00

para 4 dite - Aktuale

Qeveria pranoi propozimin e Komisionit për sëmundje infektive pranë Ministrisë së Shëndetësisë, lidhur me nevojën për vendosjen e ndalimit dhe një regjimi të veçantë për lëvizjen gjatë fundjavës së ardhshme,...

Karantina shtetërore zëvendësohet me vetizolim shtëpiak me PCR test të realizuar

para 4 dite - in7

Nëse personat të cilët kthehen nga jashtë me fluturime humanitare ose konvoj në 72 orët e fundit para se të hyjnë në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, kanë bërë test PCR për koronavirus...

Hiqet karantina shtetërore në Maqedoni për personat që vijnë nga jashtë, por me një kusht!

para 4 dite - Pa censure

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut...

Karantina për shtetasit që kthehen nga jashtë, qeveria ndryshon vendimin

para 4 dite - Republika

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut...

Karantina për shtetasit që kthehen nga jashtë, qeveria ndryshon vendimin

para 4 dite - InfoShqip

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut...

Karantina për shtetasit që kthehen nga jashtë, qeveria ndryshon vendimin

para 4 dite - Tetova Sot

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut...

Karantina shtetërore, ndryshohen kriteret

para 4 dite - Flaka

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut...

Karantina shtetërore, ndryshohen kriteret

para 4 dite - Almakos

Alsat 2020-05-22T19:01:15+02:00 Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës...

Karantina për shtetasit që kthehen nga jashtë, qeveria ndryshon vendimin

para 4 dite - Almakos

Alsat 2020-05-22T19:01:15+02:00 Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës...

Karantina për shtetasit që kthehen nga jashtë, qeveria ndryshon vendimin

para 4 dite - Lajm

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut...

Karantina për shtetasit që kthehen nga jashtë, qeveria ndryshon vendimin

para 4 dite - Tetova1

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut...

Karantina për shtetasit që kthehen nga jashtë, qeveria ndryshon vendimin

para 4 dite - Portali Arena

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut...

Maqedoni, karantina shtetërore për personat që kthehen nga jashtë, zëvendësohet me izolim shtëpiak

para 4 dite - Ekonomia Online

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut...

Maqedoni, karantina shtetërore për personat që kthehen nga jashtë, zëvendësohet me izolim shtëpiak

para 4 dite - Arbresh

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut...

Nuk ka karantinë për shtetasit që kthehen, vetëm izolim shtëpiak dhe PCR-teste

para 4 dite - Fakti Ditor

Në seancën e sotme qeveritare është bërë ndryshim dhe plotësim i vendimit për karantinë të detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut të cilët kthehen nga jashtë vendit me...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK