http://kariera.mk

SPM: Qeveria t’i paguaj policisë 15 mijë denarë! Spasovski dhe Çulev me akuza dhe përplasje të ndërsjella

para 6 dite - TV21

Qeveria tregoi se nuk e respekton fare policinë dhe mundin e tyre gjatë përballjes  me korona virusin, akuzojnë nga Sindikata e pavarur e policisë. Kërkojnë që vendimi i djeshëm i Qeverisë të rishqyrtohet...

Sindikata e policisë kërkon nga Qeveria t’u ndajë shtesë prej 15.000 denarëve policëve

para 6 dite - Flaka

Sindikata e policisë (SP) kërkon nga Qeveria t’u ndajë shtesë prej 15.000 denarëve, gjegjësisht ta korrigjojë vendimin e fundit me të cilin e mori propozimin e ministrit të Punëve të Brendshme Naqe Çulev....

SINDIKATA E POLICISË REVOLTOHET NGA VENDIMI I QEVERISË

para 6 dite - Klan Macedonia

Sindikata e policisë e pakënaqur nga vendimi i Qeverisë, e cila vendosi që mos ta pranojë propozimin e Ministrit të Punëve të Brendshme, Naqe Çulev, i cili propozoi shpërblim prej 15mijë denarëve për të...

Sindikata e policisë kërkon nga Qeveria t’u ndajë shtesë prej 15.000 denarëve policëve

para 6 dite - Koha.mk

Shkup, 23 maj – Sindikata e policisë (SP) kërkon nga Qeveria t’u ndajë shtesë prej 15.000 denarëve, gjegjësisht ta korrigjojë vendimin e fundit me të cilin e mori propozimin e ministrit të Punëve të Brendshme...

SP: Qeveria ta korrigjojë vendimin për shtesën prej 15 mijë denarëve për nëpunësit policorë

para 6 dite - Gazeta Express

Ballina Gazeta Express 23/05/2020 14:04 Sindikata e policisë (SP) kërkon nga Qeveria t’u ndajë shtesë prej 15.000 denarëve, gjegjësisht ta korrigjojë vendimin e fundit me të cilin e mori propozimin e ministrit...

SP: Qeveria ta korrigjojë vendimin për shtesën prej 15 mijë denarëve për nëpunësit policorë

para 6 dite - Medial

Shkup, 23 maj 2020 ((MEDIAL)) – Sindikata e policisë (SP) kërkon nga Qeveria t’u ndajë shtesë prej 15.000 denarëve, gjegjësisht ta korrigjojë vendimin e fundit me të cilin e mori propozimin e ministrit...

SP: Qeveria ta korrigjojë vendimin për shtesën prej 15 mijë denarëve për nëpunësit policorë

para 6 dite - TV Koha

Sindikata e policisë (SP) kërkon nga Qeveria t’u ndajë shtesë prej 15.000 denarëve, gjegjësisht ta korrigjojë vendimin e fundit me të cilin e mori propozimin e ministrit të Punëve të Brendshme Naqe Çulev....

Sindikata e Policëve kërkon 15 mijë denarë shpërblim për policët

para 6 dite - Tetova1

SP: Qeveria ta korrigjojë vendimin për shtesën prej 15 mijë denarëve për nëpunësit policorë Sindikata e policisë (SP) kërkon nga Qeveria t’u ndajë shtesë prej 15.000 denarëve, gjegjësisht ta korrigjojë...

SP: Qeveria ta korrigjojë vendimin për shtesën prej 15 mijë denarëve për nëpunësit policorë

para 6 dite - Tetova Sot

Sindikata e policisë (SP) kërkon nga Qeveria t’u ndajë shtesë prej 15.000 denarëve, gjegjësisht ta korrigjojë vendimin e fundit me të cilin e mori propozimin e ministrit të Punëve të Brendshme Naqe Çulev....

Sindikata e Policëve kërkon 15 mijë denarë shpërblim për policët

para 6 dite - in7

SP: Qeveria ta korrigjojë vendimin për shtesën prej 15 mijë denarëve për nëpunësit policorë Sindikata e policisë (SP) kërkon nga Qeveria t’u ndajë shtesë prej 15.000 denarëve, gjegjësisht ta korrigjojë...

SP: Qeveria ta korrigjojë vendimin për shtesën prej 15 mijë denarëve për nëpunësit policorë

para 6 dite - Pa censure

Sindikata e policisë (SP) kërkon nga Qeveria t’u ndajë shtesë prej 15.000 denarëve, gjegjësisht ta korrigjojë vendimin e fundit me të cilin e mori propozimin e ministrit të Punëve të Brendshme Naqe Çulev....

SP: Qeveria ta korrigjojë vendimin për shtesën prej 15 mijë denarëve për nëpunësit policorë

para 6 dite - Fakti Ditor

Sindikata e policisë (SP) kërkon nga Qeveria t’u ndajë shtesë prej 15.000 denarëve, gjegjësisht ta korrigjojë vendimin e fundit me të cilin e mori propozimin e ministrit të Punëve të Brendshme Naqe Çulev....

15,000 denarë shpërblim për punonjësit policorë, për Spasovskin populizëm, për Çulevin motivuese

para 7 dite - Portalb

Propozimi i Ministri të punëve të brendshme, Naqe Çulev për t’i shpërblyer punonjësit policor me 15 mijë denarë, u vlerësuar si populizëm nga kryeministri aktual dhe ish-ministri i MPB-së, Oliver Spasovski,...

15,000 denarë shpërblim për punonjësit policorë, për Spasovskin populizëm, për Çulevin motivuese

para 7 dite - Flaka

Propozimi i Ministri të punëve të brendshme, Naqe Çulev për t’i shpërblyer punonjësit policor me 15 mijë denarë, u vlerësuar si populizëm nga kryeministri aktual dhe ish-ministri i MPB-së, Oliver Spasovski,...

Spasovski e quan populizëm kërkesën e Çulevit për të shpërblyer policët

para një jave - Aktuale

Për kryeministrin Oliver Spasovski, kërkesa e Ministrit të Punëve të Brendshme Nake Çulev për 15 mijë denarë shpërblim për anëtarët e MPB-së është populizëm i zhveshur, që në asnjë mënyrë nuk mund të lidhet...

Sindikata e policisë kërkon që Qeveria të miratojë dekret për pagesën e shpërblimit për punonjësit policorë

para një jave - Medial

Shkup, 22 maj 2020 (MEDIAL) – Sindikata e policisë reagon ndaj deklaratës së djeshme të ministres së Financave rreth pagesës së shpërblimit për zyrtarët policorë dhe kërkon që Qeveria në seancën e sotme...

RMV, Sindikata e policisë kërkon që Qeveria të miratojë dekret për pagesën e shpërblimit për punonjësit policorë

para një jave - Portalb

Sindikata e policisë reagoi ndaj deklaratës së djeshme të ministres së Financave rreth pagesës së shpërblimit për zyrtarët policorë dhe kërkon që Qeveria në seancën e sotme të pranojë kërkesën e ministrit...

Sindikata e policisë kërkon që Qeveria të miratojë dekret për pagesën e shpërblimit për punonjësit policorë

para një jave - Koha.mk

Shkup, 22 maj – Sindikata e policisë reagon ndaj deklaratës së djeshme të ministres së Financave rreth pagesës së shpërblimit për zyrtarët policorë dhe kërkon që Qeveria në seancën e sotme të pranojë kërkesën...

Sindikata e policisë kërkon që Qeveria të miratojë dekret për pagesën e shpërblimit për punonjësit policorë

para një jave - TV Koha

Sindikata e policisë reagon ndaj deklaratës së djeshme të ministres së Financave rreth pagesës së shpërblimit për zyrtarët policorë dhe kërkon që Qeveria në seancën e sotme të pranojë kërkesën e ministrit...

Sindikata policore kërkon shpërblim prej 25.000 denarëve për çdo të punësuar në MPB

para një jave - TV21

Sindikata policore e Maqedonisë së Veriut kërkon nga ministri i Punëve të Brendshme të gjejë mënyrë për të siguruar para për pagesën e shpërblimit prej të paktën 25.000 denarë për të gjithë të punësuarit...

Sindikata policore kërkon shpërblim prej 25.000 denarëve për çdo të punësuar në MPB

para një jave - Medial

Shkup, 22 maj 2020 (MEDIAL) – Sindikata policore e Maqedonisë së Veriut kërkon nga ministri i Punëve të Brendshme të gjejë mënyrë për të siguruar para për pagesën e shpërblimit prej të paktën 25.000 denarë...

Sindikata e policisë në Maqedoni kërkon shpërblim 25 mijë denarë për çdo polic

para një jave - Telegrafi

Pas paralajmërimeve se punonjësit e MPB-së nuk do të marrin shpërblime për mundin në “luftën” me virusin Covid-19, Ministri Naqe Çulev dje ju bëri thirrje sindikatave të policëve që të reagojnë dhe të...

Spasovski e quan populizëm kërkesën e Çulevit për të shpërblyer policët

para një jave - Pa censure

Për kryeministrin Oliver Spasovski, kërkesa e Ministrit të Punëve të Brendshme Nake Çulev për 15 mijë denarë shpërblim për anëtarët e MPB-së është populizëm i zhveshur, që në asnjë mënyrë nuk mund të lidhet...

Kërkohet shpërblim prej 25 mijë denarëve për çdo të punësuar në MPB

para një jave - Zhurnal

Shkup, 22 maj – Zhurnal.mk – Sindikata policore e Maqedonisë së Veriut kërkon nga ministri i Punëve të Brendshme të gjejë mënyrë për të siguruar para për pagesën e shpërblimit prej të paktën 25.000 denarë...

Todev: Nëpunësit e MPB-së meritojnë shpërblim

para një jave - Shprehja

loading... Qeveria nuk ka para për të shpërblyer policët me nga 15 mijë denarë, ashtu siç një ditë më parë kërkoi ministri i brendshëm Naqe Çulev. Ministrja e financave Nina Angellovska tha se në rishikimin...

Sindikata e policisë në Maqedoni kërkon shpërblim 25 mijë denarë për çdo polic

para një jave - Almakos

Pas paralajmërimeve se punonjësit e MPB-së nuk do të marrin shpërblime për mundin në “luftën” me virusin Covid-19, Ministri Naqe Çulev dje ju bëri thirrje sindikatave të policëve që të reagojnë dhe të...

Sindikata policore kërkon shpërblim prej 25.000 denarëve për çdo të punësuar në MPB

para një jave - Shenja

Sindikata policore e Maqedonisë së Veriut kërkon nga ministri i Punëve të Brendshme të gjejë mënyrë për të siguruar para për pagesën e shpërblimit prej të paktën 25.000 denarë për të gjithë të punësuarit...

Sindikata policore kërkon shpërblim prej 25.000 denarëve për çdo të punësuar në MPB

para një jave - Tetova Sot

Sindikata policore e Maqedonisë së Veriut kërkon nga ministri i Punëve të Brendshme të gjejë mënyrë për të siguruar para për pagesën e shpërblimit prej të paktën 25.000 denarë për të gjithë të punësuarit...

Sindikata e policisë në Maqedoni kërkon shpërblim 25 mijë denarë për çdo polic

para një jave - News33

Pas paralajmërimeve se punonjësit e MPB-së nuk do të marrin shpërblime për mundin në “luftën” me virusin Covid-19, Ministri Naqe Çulev dje ju bëri thirrje sindikatave të policëve që të reagojnë dhe të...

Sindikata e policisë në Maqedoni kërkon shpërblim 25 mijë denarë për çdo polic

para një jave - Pa censure

Pas paralajmërimeve se punonjësit e MPB-së nuk do të marrin shpërblime për mundin në “luftën” me virusin Covid-19, Ministri Naqe Çulev dje ju bëri thirrje sindikatave të policëve që të reagojnë dhe të...

Sindikata e policisë në Maqedoni kërkon shpërblim 25 mijë denarë për çdo polic

para një jave - Arbresh

Pas paralajmërimeve se punonjësit e MPB-së nuk do të marrin shpërblime për mundin në “luftën” me virusin Covid-19, Ministri Naqe Çulev dje ju bëri thirrje sindikatave të policëve që të reagojnë dhe të...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK