http://kariera.mk

Maqedoni: Xhamitë bëhen gati për faljen e Fitër Bajramit

para 2 dite - Klan Kosova

Xhamitë maqedonase i bënë përgatitjet e fundit për faljen e Fitër Bajramit. Në hyrje të xhamive të cilët i vizitoi Alsat kishte të vendosura mjete për dezinfektim. Brenda objekteve ishin shënuar edhe vendet...

Xhamitë bëhen gati për faljen e Fitër Bajramit në Maqedoninë e Veriut

para 2 dite - GazetaBlic

Xhamitë maqedonase i bënë përgatitjet e fundit për faljen e Fitër Bajramit. Në hyrje të xhamive të cilët i vizitoi Alsat kishte të vendosura mjete për dezinfektim. Brenda objekteve ishin shënuar edhe vendet...

Xhamitë bëhen gati për faljen e Fitër Bajramit

para 2 dite - Flaka

Xhamitë i bënë përgatitjet e fundit për faljen e Fitër Bajramit. Në hyrje të xhamive të cilët i vizituam kishte të vendosura mjete për dezinfektim. Brenda objekteve ishin shënuar edhe vendet për distancën...

Urim i Reisul Ulemasë të BFI-së Sulejman Rexhepi me rastin e Fitër Bajramit

para 2 dite - Medial

Shkup, 23 maj 2020 (MEDIAL) – Reis Ulema i BFI-së, Sulejman Rexhepi i ka uruar të gjithë besimtarët e besimit islam me rastin e Fitës Bajramit. “Të nderuar vëllezër e motra, zonja dhe zotërinjë, besimtarë...

Strugë, qytetarët të pakënaqur me orën policore për Bajram

para 2 dite - Presheva Jone

Qyteti ishte i mbushur plot me njerëz, të cilët po përgatiteshin për festën e Bajramit. U vërejtën turma njerëzish në markete dhe tek tregu i gjelbërt, por duke u respektuar rregullat dhe mbajtja e maskave....

Maqedoni, Xhamitë bëhen gati për faljen e Fitër Bajramit

para 2 dite - RTK

Xhamitë maqedonase i bënë përgatitjet e fundit për faljen e Fitër Bajramit. Në hyrje të xhamive të cilët i vizitoi Alsat kishte të vendosura mjete për dezinfektim. Brenda objekteve ishin shënuar edhe vendet...

Xhamitë bëhen gati për faljen e Fitër Bajramit

para 2 dite - Gazeta Express

Ballina Gazeta Express 23/05/2020 15:19 Xhamitë i bënë përgatitjet e fundit për faljen e Fitër Bajramit. Në hyrje të xhamive të cilët i vizituam kishte të vendosura mjete për dezinfektim. Brenda objekteve...

Maqedoni: Xhamitë bëhen gati për faljen e Fitër Bajramit

para 2 dite - Zeri

Xhamitë maqedonase i bënë përgatitjet e fundit për faljen e Fitër Bajramit. Në hyrje të xhamive të cilët i vizitoi Alsat kishte të vendosura mjete për dezinfektim. Brenda objekteve ishin shënuar edhe vendet...

Falja e Bajramit në xhami/ Për herë të parë besimtarët nuk do të dalin në sheshe

para 2 dite - Top Channel

Agjërimi është një prej 5 shtyllave të fesë Islame që kurorëzohet me faljen e Fitër Bajramit.  Edhe në Shqipëri, sikurse të gjitha vendet e botës islame përfshi Mekën, ky bajram si pasojë e pandemisë,nuk...

MV, anulohet manifestimi i faljes së Fitër Bajramit

para 2 dite - Lexo

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, me rastin e festës së Bajramit, uroi qytetarët e fesë islame, me dëshirë që festën ta kalojnë me gëzim, shëndet të mirë dhe harmoni me...

Fitër Bajrami: Rexhepi uron besimtarët mysliman në RMV

para 2 dite - MRT

Me rastin e festës së Fitër Bajramit, Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame Sulejman Rexhepi... Me rastin e festës së Fitër Bajramit, Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame Sulejman Rexhepi, uroi gjithë besimtarëve...

Nesër kremtohet ‘Fitër Bajrami’,Rexhepi uron besimtarët

para 2 dite - Aktuale

Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Sulejman Rexhepi, me rastin e festës së Fitër Bajramit uroi gjithë besimtarëve myslimanë në Maqedoninë e Veriut, duke shtuar se,...

Xhamitë bëhen gati për faljen e Fitër Bajramit

para 2 dite - Alsat-M

Xhamitë i bënë përgatitjet e fundit për faljen e Fitër Bajramit. Në hyrje të xhamive të cilët i vizituam kishte të vendosura mjete për dezinfektim. Brenda objekteve ishin shënuar edhe vendet për distancën...

Strugë, qytetarët të pakënaqur me orën policore për Bajram

para 2 dite - MRT

Struga këtë të shtunë ngjante me një ditë të zakonshme pranvere... Qyteti ishte i mbushur plot me njerëz, të cilët po përgatiteshin për festën e Bajramit. U vërejtën turma njerëzish në markete dhe tek...

BFI ankohet për presion nga policia, Çulev mohon akuzat e BFI-së

para 2 dite - MRT

Kreu i BFI-së Sulejman Rexhepi ka ngritur shqetësimin për presion të policisë ndaj BFI-së... Kreu i BFI-së Sulejman Rexhepi ka ngritur shqetësimin për presion të policisë ndaj BFI-së kundë faljes së namazit...

Xhamitë bëhen gati për faljen e Fitër Bajramit

para 2 dite - Shprehja

loading... Xhamitë i bënë përgatitjet e fundit për faljen e Fitër Bajramit. Në hyrje të xhamive të cilët i vizituam kishte të vendosura mjete për dezinfektim. Brenda objekteve ishin shënuar edhe vendet...

Reisi Rexhepi uroi besimtarët për Fitër Bajram: Ju lutem tregoni kujdes për shëndetin tuaj

para 3 dite - RTV 21

Kreu i Bashkësisë Fetare Islame në Maqedoninë e Veriut, reisi Sulejman Rexhepi ka uruar besimtarët myslimanë për festën e Fitër Bajramit. Në urimin e tij, ai ka ftuar besimtarët të kenë kujdes për shëndetin...

Rexhepi uron besimtarët për Fitër Bajramin

para 3 dite - TelegrafiMk

Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Sulejman Rexhepi, me rastin e festës së Fitër Bajramit uroi gjithë besimtarëve myslimanë në Maqedoninë e Veriut, duke shtuar se,...

Sulejman Rexhepi uron besimtarët myslimanë: Ju lutem tregoni kujdes për shëndetin tuaj

para 3 dite - TV Koha

Kreu i Bashkësisë Fetare Islame, reisi Sulejman Rexhepi ka uruar besimtarët myslimanë për festën e Fitër Bajramit. Në urimin e tij, ai ka ftuar besimtarët të kenë kujdes për shëndetin e tyre deri në shfuqizimin...

Maqedoni e Veriut: Anulohet manifestimi tradicional i faljes së Fitër Bajramit, qeveria masa të rrepta deri ditën e martë

para 2 dite - Java News

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, me rastin e festës së Bajramit, uroi qytetarët e fesë islame, me dëshirë që festën ta kalojnë me gëzim, shëndet të mirë dhe harmoni me...

Mesazhi i kreut të BFIM me rastin e Fitër Bajramit

para 3 dite - Ina

Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Sulejman Rexhepi, me rastin e festës së Fitër Bajramit uroi gjithë besimtarëve myslimanë në Maqedoninë e Veriut, duke shtuar se,...

Maqedonia e Veriut, anulohet manifestimi i faljes së Fitër Bajramit

para 2 dite - Lexo

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, me rastin e festës së Bajramit, uroi qytetarët e fesë islame, me dëshirë që festën ta kalojnë me gëzim, shëndet të mirë dhe harmoni me...

Sulejman Rexhepi uron besimtarët myslimanë: Ju lutem tregoni kujdes për shëndetin tuaj

para 3 dite - Telegrafi

Kreu i Bashkësisë Fetare Islame, reisi Sulejman Rexhepi ka uruar besimtarët myslimanë për festën e Fitër Bajramit. Në urimin e tij, ai ka ftuar besimtarët të kenë kujdes për shëndetin e tyre deri në shfuqizimin...

Maqedoni e Veriut, anulohet manifestimi i faljes së Fitër Bajramit

para 2 dite - Lexo

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, me rastin e festës së Bajramit, uroi qytetarët e fesë islame, me dëshirë që festën ta kalojnë me gëzim, shëndet të mirë dhe harmoni me...

Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame, Rexhepi uron besimtarët për Fitër Bajramin

para 3 dite - Zhurnal

Shkup, 23 maj, Zhurnal.mk – Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Sulejman Rexhepi, me rastin e festës së Fitër Bajramit uroi gjithë besimtarëve myslimanë në Maqedoninë...

Mesazhi i Reisul Ulemasë së BFI në RM, H. Sulejman ef. Rexhepi, me rastin e Fitër Bajramit

para 3 dite - Portalb

Kreu I Bashkësisë Fetare Islame në Maqedoninë e Veriut, Sulejman Rexhepi, nëpërmjet një video-mesazhi, ka uruar besimtarët mysliman me rastin e festës së Fitër Bajramit. Ai tha se, besimtarët po dalin...

Rexhepi uron besimtarët për Fitër Bajramin

para 3 dite - Alsat-M

Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Sulejman Rexhepi, me rastin e festës së Fitër Bajramit uroi gjithë besimtarëve myslimanë në Maqedoninë e Veriut, duke shtuar se...

MESAZHI I BFI-SË: MIRËNJOHJE PËR DISIPLINËN GJATË PANDEMISË

para 3 dite - Klan Macedonia

Nesër besimtarët mysliman kremtojnë Festën e Madhe të Fitër Bajramit, në kohën kur I gjithë globi përballet me pasojat nga pandemia e COVID-19. Qeveria e Maqedonisë së Veriut në seancën e djeshme, miratoi...

Drejtpërdrejt: Urimi i reisit Sulejman Rexhepi për Fitër Bajram

para 3 dite - TV21

Po vijon urimi i kreut të Bashkësisë Fetare Islame për Fitër Bajram, reisi Sulejman Rexhepi.

Strugë, qytetarët të pakënaqur me orën policore për Bajram

para 2 dite - Almakos

Qyteti ishte i mbushur plot me njerëz, të cilët po përgatiteshin për festën e Bajramit. U vërejtën turma njerëzish në markete dhe tek tregu i gjelbërt, por duke u respektuar rregullat dhe mbajtja e maskave....

BFI KA NJË APEL DREJTUAR NËPUNËSAVE FETARË DHE XHEMATIT NË PËRGJITHËSI

para 3 dite - Derveni

– Të thirret SALAT për të paralajmruar faljen e namazit të Fitë Bajramit Bashkësia Fetare Islame në RMV edhe njëherë u bënë apel nëpunësave fetarë dhe xhematit në përgjithësi që me 24 Maj të këtij viti,...

Rexhepi uron besimtarët për Fitër Bajramin

para 3 dite - Shprehja

loading... Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Sulejman Rexhepi, me rastin e festës së Fitër Bajramit uroi gjithë besimtarëve myslimanë në Maqedoninë e Veriut, duke...

Xhamitë bëhen gati për faljen e Fitër Bajramit (VIDEO)

para 2 dite - Tetova1

Xhamitë i bënë përgatitjet e fundit për faljen e Fitër Bajramit. Në hyrje të xhamive të cilët i vizituam kishte të vendosura mjete për dezinfektim. Brenda objekteve ishin shënuar edhe vendet për distancën...

Xhamitë bëhen gati për faljen e Fitër Bajramit

para 2 dite - Lajm

Xhamitë i bënë përgatitjet e fundit për faljen e Fitër Bajramit. Në hyrje të xhamive të cilët i vizituam kishte të vendosura mjete për dezinfektim. Brenda objekteve ishin shënuar edhe vendet për distancën...

BFI me apel drejtuar nëpunësave fetarë dhe xhematit në përgjithësi

para 3 dite - Aktuale

– Të thirret SALAT për të paralajmruar faljen e namazit të Fitë Bajramit Bashkësia Fetare Islame në RMV edhe njëherë u bënë apel nëpunësave fetarë dhe xhematit në përgjithësi që me 24 Maj të këtij viti,...

Xhamitë bëhen gati për faljen e Fitër Bajramit

para 2 dite - Tetova Sot

Xhamitë i bënë përgatitjet e fundit për faljen e Fitër Bajramit. Në hyrje të xhamive të cilët i vizituam kishte të vendosura mjete për dezinfektim. Brenda objekteve ishin shënuar edhe vendet për distancën...

Mesazhi i kreut të BFI-së, Rexhepi me rastin e Fitër Bajramit

para 2 dite - InfoShqip

Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Sulejman Rexhepi, me rastin e festës së Fitër Bajramit uroi gjithë besimtarëve myslimanë në Maqedoninë e Veriut, duke shtuar se,...

Xhamitë bëhen gati për faljen e Fitër Bajramit

para 2 dite - Almakos

Alsat 2020-05-23T15:12:42+02:00 Xhamitë i bënë përgatitjet e fundit për faljen e Fitër Bajramit. Në hyrje të xhamive të cilët i vizituam kishte të vendosura mjete për dezinfektim. Brenda objekteve ishin...

Mesazhi i kreut të BFIM me rastin e Fitër Bajramit (VIDEO)

para 2 dite - Zyrtare

Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Sulejman Rexhepi, me rastin e festës së Fitër Bajramit uroi gjithë besimtarëve myslimanë në Maqedoninë e Veriut, duke shtuar se,...

Reisi Rexhepi uroi besimtarët për Fitër Bajram: Ju lutem tregoni kujdes për shëndetin tuaj

para 3 dite - Aktuale

Kreu i Bashkësisë Fetare Islame, reisi Sulejman Rexhepi ka uruar besimtarët myslimanë për festën e Fitër Bajramit. Në urimin e tij, ai ka ftuar besimtarët të kenë kujdes për shëndetin e tyre deri në shfuqizimin...

Xhamitë bëhen gati për faljen e Fitër Bajramit

para 2 dite - Republika

Xhamitë i bënë përgatitjet e fundit për faljen e Fitër Bajramit. Në hyrje të xhamive të cilët i vizituam kishte të vendosura mjete për dezinfektim. Brenda objekteve ishin shënuar edhe vendet për distancën...

Maqedoni: Xhamitë bëhen gati për faljen e Fitër Bajramit

para 2 dite - Ekonomia Online

Xhamitë maqedonase i bënë përgatitjet e fundit për faljen e Fitër Bajramit. Në hyrje të xhamive të cilët i vizitoi Alsat kishte të vendosura mjete për dezinfektim. Brenda objekteve ishin shënuar edhe vendet...

Rexhepi uron besimtarët për Fitër Bajramin

para 2 dite - Republika

Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Sulejman Rexhepi, me rastin e festës së Fitër Bajramit uroi gjithë besimtarëve myslimanë në Maqedoninë e Veriut, duke shtuar se,...

Xhamitë bëhen gati për faljen e Fitër Bajramit

para 2 dite - Fakti Ditor

Kreu i BFI-së Sulejman Rexhepi në mesazhin e drejtuar besimtarëve për Fitër Bajramin apeloi që qytetarët të kenë kujdes deri në largimin e masave që ka imponuar pandemia. Ju lutem tregoni kujdes për shëndetin...

RMV, Fundjavë e vazhduar, me orë të vazhduar policore

para 3 dite - Portalb

Qeveria në seancë dje vendosi që kjo fundjavë e vazhduar të ketë restriksion të rritur për lëvizjen e qytetarëve, gjegjësisht ora policore të zgjatë prej nesër në ora 11:00 deri në orën 05:00 të ditës...

Frika nga koronavirusi, Maqedonia e Veriut izolim 48 orësh për Fiter Bajram

para 3 dite - Koha Jone

Autoritetet në Maqedoninë e Veriut njoftuan sot se kanë vendosur kufizime që do të çojë vendin në shtetrrethim 42-orësh pa ndërprerje. Ajo fillon nga ora 11:00 të së dielës dhe përfundon mëngjesin e së...

Fundjavë e vazhduar, me orë të vazhduar policore, do të rrimë në shtëpi prej nesër nga ora 11 deri në ora 05 të ditës së martë

para 3 dite - TV Koha

Qeveria në seancë dje vendosi që kjo fundjavë e vazhduar të ketë restriksion të rritur për lëvizjen e qytetarëve, gjegjësisht ora policore të zgjatë prej nesër në ora 11:00 deri në orën 05:00 të ditës...

Maqedoni, ora policore sot fillon nga ora 19:00

para 3 dite - Telegrafi

Gjatë ditës së sotme, vendimi për ndalesë apo kufizim të lëvizjes fillon nga ora 19:00. Gjatë së nesërme ora policore fillon nga ora 11:00, edhe përkundër faktit se Komisioni për Sëmundje Ngjitëse propozoi...

Rexhepi uron besimtarët për Fitër Bajramin

para 3 dite - Tetova1

Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Sulejman Rexhepi, me rastin e festës së Fitër Bajramit uroi gjithë besimtarëve myslimanë në Maqedoninë e Veriut, duke shtuar se,...

Rexhepi uron besimtarët për Fitër Bajramin

para 3 dite - Tetova Sot

Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Sulejman Rexhepi, me rastin e festës së Fitër Bajramit uroi gjithë besimtarëve myslimanë në Maqedoninë e Veriut, duke shtuar se,...

Rexhepi uron besimtarët për Fitër Bajramin

para 3 dite - Almakos

Alsat 2020-05-23T13:22:56+02:00 Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Sulejman Rexhepi, me rastin e festës së Fitër Bajramit uroi gjithë besimtarëve myslimanë në Maqedoninë...

Xhamitë bëhen gati për faljen e Fitër Bajramit (VIDEO)

para 2 dite - Pa censure

Xhamitë i bënë përgatitjet e fundit për faljen e Fitër Bajramit. Në hyrje të xhamive të cilët i vizituam kishte të vendosura mjete për dezinfektim. Brenda objekteve ishin shënuar edhe vendet për distancën...

Një viktimë dhe 20 raste të reja me Covid-19, shërohen 24 pacientë

para 3 dite - Lajm

Gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar gjithsej 744 testime prej të cilëve 20 kanë rezultuar pozitiv me Covid-19. Instituti i Shëndetit Publik ka regjistruar 24 të shëruar brenda 24 orëve të fundit. Fatkeqësisht,...

BFI me apel drejtuar nëpunësave fetarë dhe xhematit në përgjithësi

para 3 dite - Tetova Sot

– Të thirret SALAT për të paralajmruar faljen e namazit të Fitë Bajramit Bashkësia Fetare Islame në RMV edhe njëherë u bënë apel nëpunësave fetarë dhe xhematit në përgjithësi që me 24 Maj të këtij viti,...

(VIDE) Reisi Rexhepi uroi besimtarët për Fitër Bajram: Ju lutem tregoni kujdes për shëndetin tuaj

para 2 dite - News33

Kreu i Bashkësisë Fetare Islame, reisi Sulejman Rexhepi ka uruar besimtarët myslimanë për festën e Fitër Bajramit. Në urimin e tij, ai ka ftuar besimtarët të kenë kujdes për shëndetin e tyre deri në shfuqizimin...

Urimi i Reisul Ulema të BFI në RMV me rastin e Fitër Bajramit

para 3 dite - Lajm

Të nderuar vëllezër e motra, zonja dhe zotërinjë, besimtarë dhe idhtarë të Islamit, Muaji i Shenjtë i Ramazanit po përfundon dhe të gjithë besimtarët muslimanë po i gëzohen festës së Fitër Bajramit me...

Në Maqedoninë e Veriut namazi i Bajramit mund të falet në xhami

para 3 dite - Gazeta e re

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka vendosur të premten që ora policore gjatë Festës së Bajramit, përkatësisht ditën e diel, të fillojë nga ora 11:00 dhe të zgjasë deri të martën në orën 5:00 të mëngjesit....

Urimi i Reisul Ulema të BFI në RMV me rastin e Fitër Bajramit

para 3 dite - Shenja

Të nderuar vëllezër e motra, zonja dhe zotërinjë, besimtarë dhe idhtarë të Islamit, Muaji i Shenjtë i Ramazanit po përfundon dhe të gjithë besimtarët muslimanë po i gëzohen festës së Fitër Bajramit me...

Rexhepi uron besimtarët për Fitër Bajramin

para 3 dite - Pa censure

Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Sulejman Rexhepi, me rastin e festës së Fitër Bajramit uroi gjithë besimtarëve myslimanë në Maqedoninë e Veriut, duke shtuar se,...

BFI me apel drejtuar nëpunësave fetarë dhe xhematit në përgjithësi

para 3 dite - Fakti Ditor

Të thirret SALAT për të paralajmruar faljen e namazit të Fitë Bajramit Bashkësia Fetare Islame në RMV edhe njëherë u bënë apel nëpunësave fetarë dhe xhematit në përgjithësi që me 24 Maj të këtij viti,...

Sulejman Rexhepi uron besimtarët myslimanë: Ju lutem tregoni kujdes për shëndetin tuaj

para 3 dite - Sharri

Kreu i Bashkësisë Fetare Islame, reisi Sulejman Rexhepi ka uruar besimtarët myslimanë për festën e Fitër Bajramit. Në urimin e tij, ai ka ftuar besimtarët të kenë kujdes për shëndetin e tyre deri në shfuqizimin...

Izolim 48 orësh në Maqedoninë e Veriut, vendi mbyllet edhe për festën e Fiter Bajramit

para 3 dite - Mapo

Autoritetet në Maqedoninë e Veriut njoftuan sot se kanë vendosur një orë policore e cila do të çojë në shtetrrethim 42-orësh pa ndërprerje. Ajo fillon nga ora 11:00 të së dielës dhe përfundon mëngjesin...

Reisi Rexhepi uroi besimtarët për Fitër Bajram: Ju lutem tregoni kujdes për shëndetin tuaj

para 3 dite - Fakti Ditor

Kreu i Bashkësisë Fetare Islame, reisi Sulejman Rexhepi ka uruar besimtarët myslimanë për festën e Fitër Bajramit. Në urimin e tij, ai ka ftuar besimtarët të kenë kujdes për shëndetin e tyre deri në shfuqizimin...

Maqedoni, ora policore sot fillon nga ora 19:00

para 3 dite - Tetova1

Gjatë ditës së sotme, vendimi për ndalesë apo kufizim të lëvizjes fillon nga ora 19:00. Gjatë së nesërme ora policore fillon nga ora 11:00, edhe përkundër faktit se Komisioni për Sëmundje Ngjitëse propozoi...

APEL DREJTUAR NËPUNËSAVE FETARËDHE XHEMATIT NË PËRGJITHËSI

para 3 dite - TopShqip

Të thirret SALAT për të paralajmruar falejn e namazit të Fitë Bajramit Bashkësia Fetare Islame në RMV edhe njëherë u bënë apel nëpunësave fetarë dhe xhematit në përgjithësi që me 24 Maj të këtij viti,...

Në Maqedoninë e Veriut namazi i Bajramit mund të falet në xhami

para 3 dite - Illyria

Shkup, 23 maj 2020 – Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka vendosur që ora policore gjatë festës së Bajramit të fillojë të dielën në orë 11 të ditës dhe të zgjasë deri të martën në orën 5 të mëngjesit. Kjo...

Izolim 48 orësh në Maqedoninë e Veriut, vendi mbyllet edhe për festën e Fiter Bajramit

para 3 dite - Epoka e Re

Autoritetet në Maqedoninë e Veriut njoftuan sot se kanë vendosur një orë policore e cila do të çojë në shtetrrethim 42-orësh pa ndërprerje. Ajo fillon nga ora 11:00 të së dielës dhe përfundon mëngjesin...

Pritet vendimi i Qeverisë për orën policore

para 3 dite - Shprehja

loading... Qeveria sot duhet të vendos për propozimin e parashtruar nga Komisioni për sëmundje infektive për orën policore gjatë fundjavës. Komisioni në fjalë ka propozuar që ora policore të fillojë të...

Maqedoni, ora policore sot fillon nga ora 19:00

para 3 dite - Arbresh

Gjatë ditës së sotme, vendimi për ndalesë apo kufizim të lëvizjes fillon nga ora 19:00. Gjatë së nesërme ora policore fillon nga ora 11:00, edhe përkundër faktit se Komisioni për Sëmundje Ngjitëse propozoi...

Të gjithë në shtëpi prej nesër në orën 11 deri të martën në orën 5 të mëngjesit

para 3 dite - in7

Fundjavë e vazhduar, me orë të vazhduar policore, do të rrimë në shtëpi prej nesër nga ora 11 deri në ora 05 të ditës së martë Qeveria në seancë dje vendosi që kjo fundjavë e vazhduar të ketë restriksion...

Qeveria e Maqedonisë vendosë për orën policore gjatë fundjavës

para 3 dite - Arbresh

Qeveria sot duhet të vendos për propozimin e parashtruar nga Komisioni për sëmundje infektive për orën policore gjatë fundjavës. Komisioni në fjalë ka propozuar që ora policore të fillojë të shtunën në...

Definitive: Ora policore fillon të dielën në orën 11:00, Bajrami do të mund të falet në xhami

para 3 dite - RTV 21

Kryeministri teknik në Maqedoninë e Veriut, Oliver Spasovski në rrjetin e tij social Facebook publikoi se gjatë këtij vikendi do të ndalohet lëvizja e lirë e të gjithë qytetarëve, duke filluar të dielën...

Maqedonia e Veriut hyn në orë policore për Fitër Bajram

para 3 dite - Klan Kosova

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka vendosur që nga dita e parë e Fitër Bajramit ta fusë vendin në orë policore. Kjo do të nis nga ora 11:00 deri të martën në ora 05:00. Sa i përket ditës së shtunë, ora...

Namazi i Bajramit falet në xhami

para 3 dite - Klan

Namazi i Bajramit falet në xhami Ora policore të dielën fillon nga ora 11:00 Qeveria e Maqedonisë së Veriut, pasdite, në një seancë ka vendosur që kufizimi i lëvizjes gjatë fundjavës festive të fillojë...

Maqedonia e Veriut hyn në orë policore për Fitër Bajram

para 3 dite - Indeks online

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka vendosur që nga dita e parë e Fitër Bajramit ta fusë vendin në orë policore. Kjo do të nis nga ora 11:00 deri të martën në ora 05:00. Sa i përket ditës së shtunë, ora...

Maqedonia e Veriut në shtetrrethim 42 orësh për festën e Fitër Bajramit

para 3 dite - Lajmi.net

Kjo ndodh për shkak të Festës së Fitër Bajramit dhe besimtarët myslimanë e festojnë rregullisht por qeveria për të evituar grumbullimet dhe tubimet në kuadër të masave për COVID-19 ka vendosur orën policore....

Maqedonia e Veriut në shtetrrethim 42- orësh për festën e Fitër Bajramit

para 3 dite - Zeri

Maqedonia e Veriut ka vendosur një orë policore e cila do të çojë në një shtetrrethim 42- orësh pa ndërprerje. Kjo ndodh për shkak të Festës së Fitër Bajramit dhe besimtarët myslimanë e festojnë rregullisht...

Ndalesa për lëvizje gjatë fundjavës fillon nga e diela në orën 11:00 dhe do të zgjasë deri të martën në orën 05:00

para 3 dite - Medial

Shkup, 22 maj 2020 ((MEDIAL)) –Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e sotme të 56-të e ka plotësuar Vendimin për ndalesën dhe regjim të posaçëm të lëvizjes në gjithë territorin e shtetit...

“Bajrami do të falet me çdo kusht”! Spasovski: Askush nuk është mbi shtetin

para 3 dite - TV21

Përplasja mes Bashkësisë Fetare Islame dhe autoriteteve të vendit ka marrë përmasa më të mëdha. BFI ka akuzuar Ministrinë e Punëve të Brendshme se po bën presion ndaj imamëve dhe hoxhallarëve, që të njëjtit...

Merret vendimi për orën policore gjatë fundjavës

para 3 dite - Gazeta Express

Ballina Gazeta Express 22/05/2020 19:39 Kryeministri teknik Oliver Spasovski në profilin e tij në Fejsbuk publikoi se këtë fundjavë ndalohet lëvizja e të gjithë qytetarëve në gjithë territorin e shtetit...

Maqedonia e Veriut hyn në orë policore për Fitër Bajram

para 3 dite - Infokusi

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka vendosur që nga dita e parë e Fitër Bajramit ta fusë vendin në orë policore. Kjo do të nis nga ora 11:00 deri të martën në ora 05:00. Sa i përket ditës së shtunë, ora...

Maqedonia e Veriut në shtetrrethim 42 orësh për festën e Fitër Bajramit

para 3 dite - Java News

Autoritetet në Maqedoninë e Veriut njoftuan sot se kanë vendosur një orë policore e cila do të çojë në shtetrrethim 42-orësh pa ndërprerje. Ajo fillon nga ora 11:00 të së dielës dhe përfundon mëngjesin...

ZYRTARE: Maqedonia e Veriut në karantinë prej të dielës deri të martën

para 3 dite - Portalb

Qeveria e Maqedonisë së Veriut sot në seancë vendosi që ora policore të jetë prej të dielën në ora 11:00 deri të martën në ora 05:00, njofton Portalb.mk. “Ndalohet lëvizja e qytetarëve në gjithë territorin...

Festa e Fitër Bajramit/ Maqedonia e Veriut në shtetrrethim 42- orësh

para 3 dite - BalkanWeb

Maqedonia e Veriut ka vendosur një orë policore e cila do të çojë në një shtetrrethim 42- orësh pa ndërprerje. Kjo ndodh për shkak të Festës së Fitër Bajramit dhe besimtarët myslimanë e festojnë rregullisht...

Ora policore këtë fundjavë prej orës 11:00 të dielën deri të martën në orën 5:00

para 3 dite - Medial

Shkup, 22 maj 2020 (MEDIAL) – Kryeministri teknik Oliver Spasovski në profilin e tij në Fejsbuk publikoi se këtë fundjavë ndalohet lëvizja e të gjithë qytetarëve në gjithë territorin e shtetit duke filluar...

Qeveria e Maqedonisë vendos që gjatë festave të ketë karantinë

para 3 dite - Telegrafi

Qeveria ka vendosur që të ketë karantinë këtë fundjavë të zgjatur. “Pas situatës aktuale epidemiologjike me COVID-19, si dhe rekomandimet e Komisionit për sëmundje infektive, në seancën e sotme të qeverisë...

Definitive: Ora policore fillon të dielën në ora 11, Bajrami do mund të falet në xhami

para 3 dite - TV21

Kryeministri teknik Oliver Spasovski, në rrjetin e tij social Facebook publikoi se gjatë këtij vikendi do të ndalohet lëvizja e lirë e të gjithë qytetarëve duke filluar të dielën nga ora 11 deri të martën...

Maqedonia e Veriut, ora policore të dielën nga ora 11 deri të martën në ora 5

para 3 dite - Arbresh

Namazi i Fitër Bajramit do të falet në xhami. Qeveria vendosi që ora policore do të jetë nga ora 11 të dielën deri të martën në ora 5 e mëngjesit./koha.mk/

Ora policore të dielën nis nga ora 11:00,

para 3 dite - Neshesh

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut ka vendosur që ora policore gjatë festës së Bajramit, respektivisht ditën e diel të nis nga ora 11:00 deri të martën në ora 05:00. Sa i përket ditës së shtunë,...

Qeveria vendosi: Ora policore të dielën nis nga ora 11:00

para 3 dite - Iliria News

Qeveria pranoi propozimin e Komisionit për sëmundje infektive pranë Ministrisë së Shëndetësisë, lidhur me nevojën për vendosjen e ndalimit dhe një regjimi të veçantë për lëvizjen gjatë fundjavës së ardhshme,...

QEVERIA: TË DIELËN ORA POLICORE FILLON NË ORA 11.00

para 3 dite - Klan Macedonia

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në seancën e sotme ka marrë një sërë vendimesh që përkojnë me rekomandimet dhe aktivitetet për përballjen me pandeminë e COVID-19. Në ditën e parë të Fitër Bajramit ora policore...

Falja e Bajramit do bëhet në xhami, ora policore prej 11 të Dielën

para 3 dite - Zhurnal

Shku p, 22 maj – Falja e namazit të Bajramit pritet që të falet nëpër xhami, pasiqë Qeveria ka vendosur sot që ora policore të jetë nga ora 11 ditën e Diel e deri në ora 5 të mëngjesit ditën e Martë. Qeveria...

Ora policore të dielën nis nga ora 11:00

para 3 dite - Alsat-M

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut ka vendosur që ora policore gjatë festës së Bajramit, respektivisht ditën e diel të nis nga ora 11:00 deri të martën në ora 05:00. Sa i përket ditës së shtunë,...

LAJMI I FUNDIT: Ora policore të dielën nga ora 11 deri të martën në ora 5

para 3 dite - Koha.mk

Namazi i Fitër Bajramit do të falet në xhami. Qeveria vendosi që ora policore do të jetë nga ora 11 të dielën deri të martën në ora 5 e mëngjesit.

ZYRTARE/ Qeveria vendosi për orën policore për Festën e Bajramit

para 3 dite - Albeu

Qeveria në mbledhjen e mbajtur pasdite vendosi sot lidhur me orën policore gjatë fesës së Bajramit . Vendimi i Qeverisë është që ora policore do te jete nga ora 11 të dielen deri të martën ne ora 5 e mëngjesit...

Maqedonia e Veriut hyn në orë policore për Fitër Bajram

para 3 dite - Periskopi

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka vendosur që nga dita e parë e Fitër Bajramit ta fusë vendin në orë policore. Kjo do të nis nga ora 11:00 deri të martën në ora 05:00. Sa i përket ditës së shtunë, ora...

Maqedonia e Veriut hyn në orë policore për Fitër Bajram

para 3 dite - Zyrtare

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka vendosur që nga dita e parë e Fitër Bajramit ta fusë vendin në orë policore. Kjo do të nis nga ora 11:00 deri të martën në ora 05:00. Sa i përket ditës së shtunë, ora...

BFI: Bajrami do të falet me çdo kusht!

para 3 dite - Neshesh

Nga Bashkësia Fetare Islame për TV 21 thonë se pavarësisht se cili do të jetë vendimi i Qeverisë, namazi i Bajramit do të falet ne xhami. Nga atje thonë se nijeti është i pastër dhe prandaj vendimi do...

BFI: Bajrami do të falet me çdo kusht

para 3 dite - Arbresh

Nga Bashkësia Fetare Islame e Maqedonisë se Veriut, thonë se pavarësisht se cili do të jetë vendimi i Qeverisë, namazi i Bajramit do të falet ne xhami. Nga atje thonë se nijeti është i pastër dhe prandaj...

Maqedonia e Veriut në shtetrrethim për festën e Fitër Bajramit

para 3 dite - Epoka e Re

Maqedonia e Veriut ka vendosur një orë policore e cila do të çojë në një shtetrrethim 42- orësh pa ndërprerje. Kjo ndodh për shkak të Festës së Fitër Bajramit dhe besimtarët myslimanë e festojnë rregullisht...

Qeveria: Ditën e Bajramit ora policore prej orës 11

para 3 dite - MRT

Qeveria ka sjellë vendim për orën policore.... Qeveria ka sjellë vendim për orën policore, e cila do të fillojë të dielën në orën 11 deri të martën në orën 5 të mëngjesit. Të shtunën ora policore do të...

Bajrami do të falet në xhami! Ora policore nga ora 11 të dielën deri të martën

para 3 dite - Aktuale

Qeveria në mbledhjen e sotme pëfrundimisht mori vendim për lëzizjen gajtë fundjavës, që përkon me festën e Fitër Bajramit dhe iluministëve sllav Shën ‘Kirili e Metodi’ Namazi i Bajramit të dielën do të...

BFI ankohet për presion nga policia, Çulev mohon akuzat e BFI-së

para 3 dite - MRT

Kreu i BFI-së, Sulejman Rexhepi, ka ngritur shqetësimin.... Kreu i BFI-së, Sulejman Rexhepi, ka ngritur shqetësimin për presion të policisë ndaj BFI-së kundër faljes së namazit të Bajramit në xhami. “Në...

Qeveria vendosi: Ora policore të dielën nis nga ora 11:00

para 3 dite - Aktuale

Qeveria pranoi propozimin e Komisionit për sëmundje infektive pranë Ministrisë së Shëndetësisë, lidhur me nevojën për vendosjen e ndalimit dhe një regjimi të veçantë për lëvizjen gjatë fundjavës së ardhshme,...

Shabani: Bajrami do të falet në xhami. Ora policore do te jete nga ora 11 të dielen deri të marten ne ora 5 e mëngjesit

para 3 dite - Bashke

22 maj 2020 – “ Vendim i Qeverisë: Bajrami do të falet në xhami. Ora policore do te jete nga ora 11 të dielen deri të marten ne ora 5 e mëngjesit.” – thotë Shabani Vendim i Qeverisë: Bajrami do të falet...

Çulev: Askush nuk ju bënë presion përfaqësuesve fetarë

para 3 dite - Telegrafi

Ministri i Brendshëm Nake Chulev ka demantuar reagimet nga Bashkësia Fetare Islame që oficerët e policisë u kanë bërë thirrje përfaqësuesve fetarë që të bëjnë presion gjatë festës së Fitër Bajramit. “Si...

Ora policore të dielën nis nga ora 11:00

para 3 dite - Shprehja

loading... Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut ka vendosur që ora policore gjatë festës së Bajramit, respektivisht ditën e diel të nis nga ora 11:00 deri të martën në ora 05:00. loading...

Qeveria vendosi për orën policore për Festën e Bajramit

para 3 dite - Ina

Qeveria në mbledhjen e mbajtur pasdite vendosi sot lidhur me orën policore gjatë fesës së Bajramit. Vendimi i Qeverisë është që ora policore do te jete nga ora 11 të dielen deri të martën ne ora 5 e mëngjesit....

BFI: Bajrami do të falet me çdo kusht, përtej vendimit të Qeverisë

para 3 dite - RTV 21

Nga Bashkësia Fetare Islame në Maqedoninë e Veriut për TV 21 thanë se pavarësisht se cili do të jetë vendimi i Qeverisë, namazi i Bajramit do të falet ne xhami. Sipas tyre, nijeti është i pastër dhe prandaj...

“The King” Sulejman Rexhepi, “detyroi” qeverinë të ndryshojë planet për Bajram

para 3 dite - Sharri

Ishte ai që ndër të parët “këmbënguli” që të falet namazi i Fitër Bajramit në xhami dhe mos të ketë izolim total në ditën e festës së myslimanëve. Dhe në fund edhe qeveria e vendit u dorëzua përballë vendimit...

Ministri Çulev foli për presionin policor në xhami që u paraqit nga BFI-ja

para 3 dite - Portalb

Naqe Çulev, Ministri i punëve të brendshme në RMV ka reaguar ndaj deklaratave të BFI-së në lidhje me presionin policore në xhami , duke e vlerësuar si një kontroll të zakonshëm, transmeton Portalb.mk ....

BFI: Bajrami do të falet me çdo kusht!

para 3 dite - Ina

Nga Bashkësia Fetare Islame për TV 21 thonë se pavarësisht se cili do të jetë vendimi i Qeverisë, namazi i Bajramit do të falet ne xhami. Nga atje thonë se nijeti është i pastër dhe prandaj vendimi do...

Festa e Fitër Bajramit/ Maqedonia e Veriut në shtetrrethim 42- orësh

para 3 dite - Lexo

Maqedonia e Veriut ka vendosur një orë policore e cila do të çojë në një shtetrrethim 42- orësh pa ndërprerje. Kjo ndodh për shkak të Festës së Fitër Bajramit dhe besimtarët myslimanë e festojnë rregullisht...

BFI: PRESIONE NGA POLICIA, MPB-ja PËRGËNJESHTRON

para 3 dite - Klan Macedonia

MPB-ja në mënyrë kategorike I ka hedhur poshtë pohimet e BFI-së për pretendimet për presione policore ndaj përfaqësuesve të kësaj bashkësie fetare, me rastin e riteve fetare për Festën e Fitër Bajramit....

Pendarovski: Liderët fetarë të thirren në sjellje të përgjegjshme

para 3 dite - Telegrafi

Presidenti Stevo Pendarovski në një prononcim për “TV 21”, në lidhje me ngjarjet e fundit me Bashkësinë Fetare Islame, ka kërkuar që liderët fetarë të thirren në sjellje të përgjegjshme të qytetarëve gjatë...

Penadrovski: Të dënohen qytetarët e papërgjegjshëm gjatë festave fetare

para 3 dite - Gazeta Express

Ballina Gazeta Express 22/05/2020 16:00 Presidenti Stevo Pendarovski në një prononcim për TV 21, në lidhje me ngjarjet e fundit me Bashkësinë Fetare Islame, ka kërkuar që liderët fetarë të thirren në sjellje...

Sulejman Rexhepi: Shteti përmes policisë po shkel mbi autonominë e BFI

para 3 dite - Derveni

Kreu i BFI-së në Maqedoni të Veriut, Resis Ul. Sulejman Rexhepi ka ngritur shqetësime se pushteti përmes policisë tenton t’i bëj presion BFI-së kundë faljes së namazit të Bajramit në xhami. Në vazhdim...

Ministria e Punëve të Brendshme demanton Sulejman Rexhepin

para 3 dite - Gazeta Express

Ballina Gazeta Express 22/05/2020 15:56 Ministria e Punëve të Brendshme i hedh poshtë informacionet se është kryer presion ndaj imamëve para festës së Bajramit që të mos falin namazin e Bajramit nëpër...

Pendarovski: Klerikët fetarë të thirren në sjellje të përgjegjshme të qytetarëve gjatë festave

para 3 dite - Zhurnal

Shkup, 22 maj, zhurnal.mk – Presidenti Stevo Pendarovski në një prononcim për “TV 21”, në lidhje me ngjarjet e fundit me Bashkësinë Fetare Islame, ka kërkuar që klerikët fetarë të thirren në sjellje të...

Bajrami do të falet me çdo kusht, përtej vendimit të Qeverisë, thotë BFI!

para 3 dite - TV21

Nga Bashkësia Fetare Islame për TV 21 thonë se pavarësisht se cili do të jetë vendimi i Qeverisë, namazi i Bajramit do të falet ne xhami.Nga atje thonë se nijeti është i pastër dhe prandaj vendimi do të...

Spasovski: Nuk ka lider fetar më të fuqishëm se shteti

para 3 dite - Flaka

Nuk ka lider fetar, zyrtar apo institucion që janë më të fuqishëm se shteti, deklaroi kryeministri, Oliver Spasovski, duke u përgjigjur në pyetjen nëse Qeveria po përballet me presion rreth orës policore...

BFI: Bajrami do të falet me çdo kusht!

para 3 dite - Aktuale

Nga Bashkësia Fetare Islame për TV 21 thonë se pavarësisht se cili do të jetë vendimi i Qeverisë, namazi i Bajramit do të falet ne xhami. Nga atje thonë se nijeti është i pastër dhe prandaj vendimi do të qëndrojë ashtu siç është.

BFI ankohet për presion nga policia, Çulev mohon akuzat

para 3 dite - Flaka

Kreu i BFI-së, Sulejman Rexhepi, ka ngritur shqetësimin për presion të policisë ndaj BFI-së kundër faljes së namazit të Bajramit në xhami. “Në vigjilje të festës së Fitër Bajramit të cilin besimtarët muslimanë...

Sulejman Rexhepi: Shteti përmes policisë po shkel mbi autonominë e BFI

para 3 dite - Gazeta Express

Ballina Gazeta Express 22/05/2020 15:48 Kreu i BFI-së në Maqedoni të Veriut, Resis Ul. Sulejman Rexhepi ka ngritur shqetësime se pushteti përmes policisë tenton t’i bëj presion BFI-së kundë faljes së namazit...

Çulev: Askush nuk ju bënë presion përfaqësuesve fetarë

para 3 dite - TV Koha

Ministri i Brendshëm Nake Chulev ka demantuar reagimet nga Bashkësia Fetare Islame që oficerët e policisë u kanë bërë thirrje përfaqësuesve fetarë që të bëjnë presion gjatë festës së Fitër Bajramit. “Si...

BFI: Bajrami do të falet me çdo kusht!

para 3 dite - Koha.mk

Nga Bashkësia Fetare Islame për TV 21 thonë se pavarësisht se cili do të jetë vendimi i Qeverisë, namazi i Bajramit do të falet ne xhami. Nga atje thonë se nijeti është i pastër dhe prandaj vendimi do...

Ora policore të dielën nis nga ora 11:00

para 3 dite - Flaka

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut ka vendosur që ora policore gjatë festës së Bajramit, respektivisht ditën e diel të nis nga ora 11:00 deri të martën në ora 05:00. Sa i përket ditës së shtunë,...

Bashkësia Islame në Maqedoninë e Veriut nuk e përfill ndalesën e Qeverisë: Bajrami do të falet në xhami

para 3 dite - Kallxo

Nga Bashkësia Fetare Islame në Maqedoninë e Veriut për TV 21 thanë se pavarësisht se cili do të jetë vendimi i Qeverisë, namazi i Bajramit do të falet ne xhami. Sipas tyre, nijeti është i pastër dhe prandaj...

Ky do të jetë orari i lëvizjes për këtë fundjavë dhe për Fitër Bajram

para 3 dite - in7

Ndalesa për lëvizje gjatë fundjavës fillon nga e diela në orën 11:00 dhe do të zgjasë deri të martën në orën 05:00 Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e sotme të 56-të e ka plotësuar...

Shtohen të infektuarit/ Maqedonia e Veriut shqyrton mundësinë e izolimit deri të martën

para 3 dite - Vizion Plus

Për shkak të shtimit të rasteve me koronavirus, qeveria e Maqedonisë së Veriut do të shqyrtojë rekomandimin e Komisionit për Sëmundje Infektive që i gjithë vendi të futet në karantinë për 58 orë. Ora policore...

Ora policore fillon të dielën në ora 11:00

para 3 dite - Europort

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e sotme të 56-të e ka plotësuar Vendimin për ndalesën dhe regjim të posaçëm të lëvizjes në gjithë territorin e shtetit me të cilën përcaktohet ndalesa...

Pendarovski deklarohet për ngjarjet e fundit rreth BFI-së dhe festës së Bajramit

para 3 dite - Koha.mk

Presidenti Stevo Pendarovski në një prononcim për TV 21, në lidhje me ngjarjet e fundit me Bashkësinë Fetare Islame, ka kërkuar që liderët fetarë të thirren në sjellje të përgjegjshme të qytetarëve gjatë...

MPB i përgjigjet BFI-së: Nuk kemi bërë presion ndaj jush!

para 3 dite - Koha.mk

Ministria e Punëve të Brendshme i hedh poshtë informacionet se është kryer presion ndaj imamëve para festës së Bajramit që të mos falin namazin e Bajramit nëpër xhami. Related Posts Pendarovski deklarohet...

Pendarovski: Liderët fetarë të thirren në sjellje të përgjegjshme

para 3 dite - Aktuale

Presidenti Stevo Pendarovski në një prononcim për “TV 21”, në lidhje me ngjarjet e fundit me Bashkësinë Fetare Islame, ka kërkuar që liderët fetarë të thirren në sjellje të përgjegjshme të qytetarëve gjatë...

Maqedonia e Veriut shqyrton mundësinë e izolimit gjatë Bajramit

para 3 dite - Evropa e Lirë

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në kuadër të mbledhjes të së premtes të caktuar në orën 17:00, do të shqyrtojë propozimin e Komisionit për Sëmundje Infektive, i cili ka rekomanduar që gjatë këtij vikendi...

MPB i përgjigjet BFI-së: Nuk kemi bërë presion ndaj jush!

para 4 dite - TV21

Ministria e Punëve të Brendshme i hedh poshtë informacionet se është kryer presion ndaj imamëve para festës së Bajramit që të mos falin namazin e Bajramit nëpër xhami. -MPB i hedh poshtë si të pavërteta...

Falja e Bajramit do bëhet në xhami, ora policore prej 11 të Dielën deri 5 të mëngjesit të Martën

para 3 dite - Tetova1

Falja e namazit të Bajramit pritet që të falet nëpër xhami, pasiqë Qeveria ka vendosur sot që ora policore të jetë nga ora 11 ditën e Diel e deri në ora 5 të mëngjesit ditën e Martë. Qeveria në mbledhjen...

Qeveria sjell vendim: Ditën e Bajramit ora policore fillon nga ora 11:00

para 3 dite - Shenja

Duke e ndjekur situatën epidemiologjike me Covid-19, si dhe rekomandimet e Komisionit për Sëmundje Ngjitëse, në seancën e sotme qeveritare u soll vendim për rritjen e restriksioneve në lëvizjen e qytetarëve...

Pendarovski deklarohet për ngjarjet e fundit rreth BFI-së dhe festës së Bajramit

para 4 dite - TV21

Presidenti Stevo Pendarovski në një prononcim për TV 21, në lidhje me ngjarjet e fundit me Bashkësinë Fetare Islame, ka kërkuar që liderët fetarë të thirren në sjellje të përgjegjshme të qytetarëve gjatë...

Qeveria vendos për orën policore për Festën e Bajramit

para 3 dite - InfoShqip

Qeveria në mbledhjen e mbajtur pasdite vendosi sot lidhur me orën policore gjatë fesës së Bajramit. Vendimi i Qeverisë është që ora policore do te jete nga ora 11 të dielen deri të martën ne ora 5 e mëngjesit....

Ora policore të dielën nis nga ora 11:00

para 3 dite - Almakos

Alsat 2020-05-22T18:15:52+02:00 Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut ka vendosur që ora policore gjatë festës së Bajramit, respektivisht ditën e diel të nis nga ora 11:00 deri të martën në ora...

Spasovski: Askush nuk është më i fuqishëm se shteti dhe as edhe ndonjë bashkësi fetare

para 3 dite - Portalb

Kryeministri i vendit Oliver Spasovski, sot ka komentuar informacionet se policia ka bërë presion mbi imamët e xhamive që të mos e falin namazin e Bajramit nëpër xhami, ku mbrëmë kishte reagim edhe nga...

Spasovski: Nuk ka lider fetar më të fuqishëm se shteti

para 3 dite - MRT

Nuk ka lider fetar, zyrtar apo institucion që janë më të fuqishëm se shteti, deklaroi kryeministri, Oliver Spasovski... Nuk ka lider fetar, zyrtar apo institucion që janë më të fuqishëm se shteti, deklaroi...

Pendarovski deklarohet për ngjarjet e fundit rreth BFI-së dhe festës së Bajramit

para 3 dite - Ina

Presidenti Stevo Pendarovski në një prononcim për TV 21, në lidhje me ngjarjet e fundit me Bashkësinë Fetare Islame, ka kërkuar që liderët fetarë të thirren në sjellje të përgjegjshme të qytetarëve gjatë...

Maqedoni: Bajrami do të falet në xhami, ora policore prej…

para 3 dite - Tetova Sot

Vendim i Qeverisë në Maqedoninë e Veriut: Bajrami do të falet në xhami. Ora policore do te jete nga ora 11 të dielen deri të marten ne ora 5 e mëngjesit. Loading...

Qeveria vendosi për orën policore për Festën e Bajramit

para 3 dite - Tetova1

Qeveria në mbledhjen e mbajtur pasdite vendosi sot lidhur me orën policore gjatë fesës së Bajramit. Vendimi i Qeverisë është që ora policore do te jete nga ora 11 të dielen deri të martën ne ora 5 e mëngjesit....

Ora policore, nga ora 11 të dielen deri të martën në ora 5

para 3 dite - Lajm

Vendim i Qeverisë: Bajrami do të falet në xhami. Ora policore do te jete nga ora 11 të dielen deri të marten ne ora 5 e mëngjesit. Loading... Facebook Twitter Google+ Pinterest WhatsApp Linkedin ReddIt...

Spasovski: “Askush nuk është më i fuqishëm se shteti, as bashkësitë fetare e as ndonjë funksionarë”

para 4 dite - TV21

Kryeministri i vendit Oliver Spasovski, sot ka komentuar informacionet se policia ka bërë presion mbi imamët e xhamive që të mos falin namazin e Bajramit, ku mbrëmë kishte reagim edhe nga Bashkësia Fetare...

BFI: Bajrami do të falet me çdo kusht

para 3 dite - InfoShqip

Nga Bashkësia Fetare Islame për TV 21 thonë se pavarësisht se cili do të jetë vendimi i Qeverisë, namazi i Bajramit do të falet ne xhami. Nga atje thonë se nijeti është i pastër dhe prandaj vendimi do...

Spasovski: Në seancën në ora 17 do të vendoset nëse do të ketë karantinë 58 orësh për fundjavë

para 4 dite - Portalb

Kryeministri Oliver Spasovski kumtoi se sot në seancë qeveritare në ora 17:00, do të vendoset se sa do të zgjasë karantina për fundjavën e ardhshme të zgjatur, transmeton Portalb.mk. Spasovski edhe një...

Akoma nuk ka vendim për orën policore gjatë uikendit

para 4 dite - TelegrafiMk

Kryeministri Oliver Spasovski njoftoi se sot në ora 17 do të mbahet mbledhja e radhës e Qeverisë në të cilën mes tjerash do të shqyrtohet edhe propozimi i Komisionit për Sëmundje Infektive i cili ka propozuar...

Sonte në ora 17 do të vendoset nëse do të ketë karantinë 58 orësh për fundjavë

para 4 dite - Neshesh

Kryeministri Oliver Spasovski kumtoi se sot në seancë qeveritare në ora 17:00, do të vendoset se sa do të zgjasë karantina për fundjavën e ardhshme të zgjatur. Spasovski edhe një herë theksoi se vendimet...

Spasovski: Vendimi për orën policore do merret në bazë të propozimeve të epidemiologëve

para 4 dite - Telegrafi

Seanca qeveritare për marrjen e vendimit për orën policore do të mbahet në orën 17:00, informoi kryeministri Spaovski. “Kemi marrë vendime bazuar në propozimet e epidemiologëve, vendimet politike nuk janë...

Në seancë në ora 17 do të vendoset nëse do të ketë karantinë 58 orësh për fundjavë

para 4 dite - Medial

Shkup, 22 maj 2020 ((MEDIAL)) – Kryeministri Oliver Spasovski kumtoi se sot në seancë qeveritare në ora 17:00, do të vendoset se sa do të zgjasë karantina për fundjavën e ardhshme të zgjatur. Spasovski...

Në ora 17 do ta kuptojmë a do izolohemi për Bajram!

para 4 dite - TV21

Qeveria e vendit sot do të mbajë seancë me pikë kryesore të rendit të ditës propozimin e Komisionit për Sëmundje Infektive, që ora policore të fillojë të shtunën në ora 19:00 dhe të përfundojë të martën...

MPB i përgjigjet BFI-së: Nuk kemi bërë presion ndaj jush!

para 4 dite - Aktuale

Ministria e Punëve të Brendshme i hedh poshtë informacionet se është kryer presion ndaj imamëve para festës së Bajramit që të mos falin namazin e Bajramit nëpër xhami. -MPB i hedh poshtë si të pavërteta...

Pendarovski deklarohet për ngjarjet e fundit rreth BFI-së dhe festës së Bajramit

para 4 dite - Aktuale

Presidenti Stevo Pendarovski në një prononcim për TV 21, në lidhje me ngjarjet e fundit me Bashkësinë Fetare Islame, ka kërkuar që liderët fetarë të thirren në sjellje të përgjegjshme të qytetarëve gjatë...

Spasovski: “Askush nuk është më i fuqishëm se shteti, as bashkësitë fetare e as ndonjë funksionar”

para 3 dite - Portali Arena

Kryeministri i vendit Oliver Spasovski, sot ka komentuar informacionet se policia ka bërë presion mbi imamët e xhamive që të mos e falin namazin e Bajramit nëpër xhami, ku mbrëmë kishte reagim edhe nga...

Spasovski: Askush nuk është më i fuqishëm se shteti, as bashkësitë fetare e as ndonjë funksionarë

para 4 dite - Aktuale

Kryeministri i vendit Oliver Spasovski, sot ka komentuar informacionet se policia ka bërë presion mbi imamët e xhamive që të mos falin namazin e Bajramit, ku mbrëmë kishte reagim edhe nga Bashkësia Fetare...

BFI: Bajrami do të falet me çdo kusht!

para 3 dite - Tetova Sot

Nga Bashkësia Fetare Islame për TV 21 thonë se pavarësisht se cili do të jetë vendimi i Qeverisë, namazi i Bajramit do të falet ne xhami. Nga atje thonë se nijeti është i pastër dhe prandaj vendimi do...

Zyrtare: Vendoset se si do jet ora policore gjat vikendit.

para 3 dite - Portali Arena

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut ka vendosur që ora policore gjatë festës së Bajramit, respektivisht ditën e diel të nis nga ora 11:00 deri të martën në ora 05:00. Sa i përket ditës së shtunë,...

Në seancën në ora 17 do të vendoset nëse do të ketë karantinë 58 orësh për fundjavë

para 4 dite - Koha.mk

Shkup, 22 maj – Kryeministri Oliver Spasovski kumtoi se sot në seancë qeveritare në ora 17:00, do të vendoset se sa do të zgjasë karantina për fundjavën e ardhshme të zgjatur. Spasovski edhe një herë theksoi...

Maqedoni: Bajrami do të falet në xhami, ora policore prej…

para 3 dite - Republika

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut ka vendosur që ora policore gjatë festës së Bajramit, respektivisht ditën e diel të nis nga ora 11:00 deri të martën në ora 05:00. Sa i përket ditës së shtunë,...

Qeveria e Maqedonisë vendos që gjatë festave të ketë karantinë

para 3 dite - Arbresh

Qeveria ka vendosur që të ketë karantinë këtë fundjavë të zgjatur. “Pas situatës aktuale epidemiologjike me COVID-19, si dhe rekomandimet e Komisionit për sëmundje infektive, në seancën e sotme të qeverisë...

Akoma nuk ka vendim për orën policore gjatë uikendit

para 4 dite - Alsat-M

Kryeministri Oliver Spasovski njoftoi se sot në ora 17 do të mbahet mbledhja e radhës e Qeverisë në të cilën mes tjerash do të shqyrtohet edhe propozimi i Komisionit për Sëmundje Infektive i cili ka propozuar...

Sot në ora 17:00 vendoset nëse do të ketë orë policore për Bajram

para 4 dite - Zhurnal

Shkup, 22 maj – Zhurnal.mk – Kryeministri Oliver Spasovski kumtoi se sot në seancë qeveritare në ora 17:00, do të vendoset se sa do të zgjasë karantina për fundjavën e ardhshme të zgjatur. Spasovski edhe...

Qeveria vendosi / Për Bajram, ora policore prej 11:00

para 3 dite - in7

Ora policore këtë fundjavë prej orës 11:00 të dielën deri të martën në orën 5:00 Kryeministri teknik Oliver Spasovski në profilin e tij në Fejsbuk publikoi se këtë fundjavë ndalohet lëvizja e të gjithë...

Ora policore këtë uikend nga ora 11:00 të dielën deri të martën deri në ora 05:00

para 3 dite - News33

Kryeministri Oliver Spasovski në profilin e tij në Fejsbuk publikoi se për këtë uikend ndalohet lëvizja e të gjithë qytetarëve në gjithë territorin e shtetit duke filluar nga e diela, në orën 11:00 deri...

Falja e Bajramit, BFI denoncon kërcënime, policia mohon

para 3 dite - Shenja

Pas pohimeve të Bashkësisë Fetare Islame se policia po i merr në telefon imamët dhe po ndikon mbi ata që të mos falin namazin e Bajramit si dhe se policët kanë hyrë edhe nëpër xhami për të ushtruar presion,...

BFI: Bajrami do të falet me çdo kusht, përtej vendimit të Qeverisë

para 3 dite - InfoShqip

Nga Bashkësia Fetare Islame thonë se pavarësisht se cili do të jetë vendimi i Qeverisë, namazi i Bajramit do të falet ne xhami. Nga atje thonë se nijeti është i pastër dhe prandaj vendimi do të qëndrojë...

LAJMI I FUNDIT : Ora policore të dielën nis nga ora 11:00

para 3 dite - Fakti Ditor

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut ka vendosur që ora policore gjatë vikendit të nis nga ora 11:00 ditën e diel deri deri të martën në ora 05:00

Ora policore, nga ora 11 të dielen deri të martën në ora 5

para 3 dite - Sharri

Qeveria në mbledhjen e mbajtur pasdite vendosi sot lidhur me orën policore gjatë fesës së Bajramit. Vendimi i Qeverisë është që ora policore do te jete nga ora 11 të dielen deri të martën ne ora 5 e mëngjesit....

Akoma nuk ka vendim për orën policore gjatë uikendit

para 4 dite - Shprehja

loading... Kryeministri Oliver Spasovski njoftoi se sot në ora 17 do të mbahet mbledhja e radhës e Qeverisë në të cilën mes tjerash do të shqyrtohet edhe propozimi i Komisionit për Sëmundje Infektive i...

Pendarovski deklarohet për ngjarjet e fundit rreth BFI-së dhe festës së Bajramit

para 3 dite - Tetova1

Presidenti Stevo Pendarovski në një prononcim për TV 21, në lidhje me ngjarjet e fundit me Bashkësinë Fetare Islame, ka kërkuar që liderët fetarë të thirren në sjellje të përgjegjshme të qytetarëve gjatë...

Qeveria vendosi për orën policore për Festën e Bajramit

para 3 dite - Zyrtare

Qeveria në mbledhjen e mbajtur pasdite vendosi sot lidhur me orën policore gjatë fesës së Bajramit. Vendimi i Qeverisë është që ora policore do te jete nga ora 11 të dielen deri të martën ne ora 5 e mëngjesit....

Ora policore, nga ora 11 të dielen deri të martën në ora 5

para 3 dite - Pa censure

Vendim i Qeverisë: Bajrami do të falet në xhami. Ora policore do te jete nga ora 11 të dielen deri të marten ne ora 5 e mëngjesit

Në Maqedoninë e Veriut shqyrtohet mundësia për izolim gjatë Bajramit

para 3 dite - Illyria

Shkup, 22 maj 2020 – Qeveria e Maqedonisë së Veriut në kuadër të mbledhjes të së premtes të caktuar në orën 17:00, do të shqyrtojë propozimin e Komisionit për Sëmundje Infektive, i cili ka rekomanduar...

Spasovski: Vendimi për orën policore do merret sot në mbledhjen e orës 17.00 në bazë të propozimeve të epidemiologëve

para 4 dite - TV Koha

Seanca qeveritare për marrjen e vendimit për orën policore do të mbahet në orën 17:00, informoi kryeministri Spaovski. “Kemi marrë vendime bazuar në propozimet e epidemiologëve, vendimet politike nuk janë...

Qeveria pasdite vendos nëse do të ketë 58 orë izolim për Bajram

para 3 dite - Shenja

Qeveria do të vendos sonte për orën policore dhe kufizimet e lëvizjes gjatë festës së Fitër Bajramit. Kryeministri Oliver Spasovski njoftoi se seanca do të mbahet në ora 17:00, ndërsa paralajmëroi se vendimet...

Në ora 17 do ta kuptojmë a do izolohemi për Bajram!

para 4 dite - Aktuale

Qeveria e vendit sot do të mbajë seancë me pikë kryesore të rendit të ditës propozimin e Komisionit për Sëmundje Infektive, që ora policore të fillojë të shtunën në ora 19:00 dhe të përfundojë të martën...

Pendarovski deklarohet për ngjarjet e fundit rreth BFI-së dhe festës së Bajramit

para 3 dite - Almakos

Presidenti Stevo Pendarovski në një prononcim për TV 21, në lidhje me ngjarjet e fundit me Bashkësinë Fetare Islame, ka kërkuar që liderët fetarë të thirren në sjellje të përgjegjshme të qytetarëve gjatë...

Pendarovski: Liderët fetarë të thirren në sjellje të përgjegjshme

para 3 dite - Republika

Presidenti Stevo Pendarovski në një prononcim për “TV 21”, në lidhje me ngjarjet e fundit me Bashkësinë Fetare Islame, ka kërkuar që liderët fetarë të thirren në sjellje të përgjegjshme të qytetarëve gjatë...

Maqedonia e Veriut shqyrton mundësinë e izolimit gjatë Bajramit

para 3 dite - KDPolitik

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në kuadër të mbledhjes të së premtes të caktuar në orën 17:00, do të shqyrtojë propozimin e Komisionit për Sëmundje Infektive, i cili ka rekomanduar që gjatë këtij vikendi...

Sot do të vendoset për orën policore gjatë vikendit, BFI-ja përgatitet për faljen e namazit të Bajramit

para 4 dite - Portalb

Qeveria e Maqedonisë së Veriut sot duhet që të miratojë vendim për orën policore gjatë vikendit për parandalimin e shpërndarjes së virusit korona. Megjithatë pushteti po has në rezistencë të Bashkësisë...

Pendarovski deklarohet për ngjarjet e fundit rreth BFI-së dhe festës së Bajramit

para 3 dite - Tetova Sot

Presidenti Stevo Pendarovski në një prononcim për TV 21, në lidhje me ngjarjet e fundit me Bashkësinë Fetare Islame, ka kërkuar që liderët fetarë të thirren në sjellje të përgjegjshme të qytetarëve gjatë...

BFI: Bajrami do të falet me çdo kusht!

para 3 dite - Pa censure

Nga Bashkësia Fetare Islame për TV 21 thonë se pavarësisht se cili do të jetë vendimi i Qeverisë, namazi i Bajramit do të falet ne xhami. Nga atje thonë se nijeti është i pastër dhe prandaj vendimi do të qëndrojë ashtu siç është.

BFI: Bajrami do të falet me çdo kusht!

para 3 dite - Fakti Ditor

Nga Bashkësia Fetare Islame për TV 21 thonë se pavarësisht se cili do të jetë vendimi i Qeverisë, namazi i Bajramit do të falet ne xhami. Nga atje thonë se nijeti është i pastër dhe prandaj vendimi do...

Sonte në ora 17 do të vendoset nëse do të ketë karantinë 58 orësh për fundjavë

para 3 dite - Republika

Kryeministri Oliver Spasovski kumtoi se sot në seancë qeveritare në ora 17:00, do të vendoset se sa do të zgjasë karantina për fundjavën e ardhshme të zgjatur. Spasovski edhe një herë theksoi se vendimet...

Çulev: Askush nuk ju bënë presion përfaqësuesve fetarë

para 3 dite - Arbresh

Ministri i Brendshëm Nake Culev ka demantuar reagimet nga Bashkësia Fetare Islame që oficerët e policisë u kanë bërë thirrje përfaqësuesve fetarë që të bëjnë presion gjatë festës së Fitër Bajramit. “Si...

MPB i përgjigjet BFI-së: Nuk kemi bërë presion ndaj jush!

para 3 dite - Almakos

Ministria e Punëve të Brendshme i hedh poshtë informacionet se është kryer presion ndaj imamëve para festës së Bajramit që të mos falin namazin e Bajramit nëpër xhami. -MPB i hedh poshtë si të pavërteta...

MPB i përgjigjet BFI-së: Nuk kemi bërë presion ndaj jush!

para 3 dite - Lajm

Ministria e Punëve të Brendshme i hedh poshtë informacionet se është kryer presion ndaj imamëve para festës së Bajramit që të mos falin namazin e Bajramit nëpër xhami. -MPB i hedh poshtë si të pavërteta...

Pendarovski deklarohet për ngjarjet e fundit rreth BFI-së dhe festës së Bajramit

para 4 dite - InfoShqip

Presidenti Stevo Pendarovski në një prononcim për TV 21, në lidhje me ngjarjet e fundit me Bashkësinë Fetare Islame, ka kërkuar që liderët fetarë të thirren në sjellje të përgjegjshme të qytetarëve gjatë...

Qytetarët përgatiten për festën e Bajramit

para 4 dite - Lajm

Përgatitjet për festën e Fitër Bajramit kanë rikthyer gjallërinë në Çarshinë e Vjetër të Shkupit, rrugicat e së cilës i ka zbrazur pandemia prej dy muajsh. Kamera e gazetës LAJM filmoi dyndjet e qytetarëve...

Pendarovski deklarohet për ngjarjet e fundit rreth BFI-së dhe festës së Bajramit

para 4 dite - Lajm

Presidenti Stevo Pendarovski në një prononcim për TV 21, në lidhje me ngjarjet e fundit me Bashkësinë Fetare Islame, ka kërkuar që liderët fetarë të thirren në sjellje të përgjegjshme të qytetarëve gjatë...

Pendarovski: Liderët fetarë të thirren në sjellje të përgjegjshme

para 3 dite - Arbresh

Presidenti Stevo Pendarovski në një prononcim për “TV 21”, në lidhje me ngjarjet e fundit me Bashkësinë Fetare Islame, ka kërkuar që liderët fetarë të thirren në sjellje të përgjegjshme të qytetarëve gjatë...

Spasovski: “Askush nuk është më i fuqishëm se shteti, as bashkësitë fetare e as ndonjë funksionar”

para 4 dite - InfoShqip

Kryeministri i vendit Oliver Spasovski, sot ka komentuar informacionet se policia ka bërë presion mbi imamët e xhamive që të mos falin namazin e Bajramit, ku mbrëmë kishte reagim edhe nga Bashkësia Fetare...

Pendarovski deklarohet për ngjarjet e fundit rreth BFI-së dhe festës së Bajramit

para 3 dite - Fakti Ditor

Presidenti Stevo Pendarovski në një prononcim për TV 21, në lidhje me ngjarjet e fundit me Bashkësinë Fetare Islame, ka kërkuar që liderët fetarë të thirren në sjellje të përgjegjshme të qytetarëve gjatë...

Spasovski, ndryshe deklaron, ndryshe vepron! (Foto)

para 3 dite - Top-News

Kryeministri i vendit Oliver Spasovski, sot ka komentuar informacionet se policia ka bërë presion mbi imamët e xhamive që të mos falin namazin e Bajramit, ku mbrëmë kishte reagim edhe nga Bashkësia Fetare...

Spasovski: Askush nuk është më i fuqishëm se shteti

para 4 dite - Almakos

Kryeministri i vendit Oliver Spasovski, sot ka komentuar informacionet se policia ka bërë presion mbi imamët e xhamive që të mos falin namazin e Bajramit, ku mbrëmë kishte reagim edhe nga Bashkësia Fetare...

Spasovski: Askush nuk është më i fuqishëm se shteti

para 4 dite - Lajm

Kryeministri i vendit Oliver Spasovski, sot ka komentuar informacionet se policia ka bërë presion mbi imamët e xhamive që të mos falin namazin e Bajramit, ku mbrëmë kishte reagim edhe nga Bashkësia Fetare...

Sonte në ora 17 do të vendoset nëse do të ketë karantinë 58 orësh për fundjavë

para 4 dite - Tetova Sot

Kryeministri Oliver Spasovski kumtoi se sot në seancë qeveritare në ora 17:00, do të vendoset se sa do të zgjasë karantina për fundjavën e ardhshme të zgjatur. Spasovski edhe një herë theksoi se vendimet...

Bajrami do të falet me çdo kusht, përtej vendimit të Qeverisë, thotë BFI!

para 3 dite - Top-News

Nga Bashkësia Fetare Islame për TV 21 thonë se pavarësisht se cili do të jetë vendimi i Qeverisë, namazi i Bajramit do të falet ne xhami.Nga atje thonë se nijeti është i pastër dhe prandaj vendimi do të...

Qeveria sot vendos për orën policore gjatë fundjavës

para 4 dite - Iliria News

Qeveria sot duhet të vendos për propozimin e parashtruar nga Komisioni për sëmundje infektive për orën policore gjatë fundjavës. Komisioni në fjalë ka propozuar që ora policore të fillojë të shtunën në...

BFI: Policia mundohet të shantazhoj imamët

para 3 dite - Portali Arena

Reagim: Shteti përmes policisë po shkel mbi autonominë e BFI Në vigjilje të festës së Fitër Bajramit të cilin besimtarët muslimanë në vend po e presin me padurim kurse BFI po bën parapërgaditjet më serioze...

Bajrami do të falet me çdo kusht, përtej vendimit të Qeverisë, thotë BFI!

para 3 dite - Zyrtare

Nga Bashkësia Fetare Islame për TV 21 thonë se pavarësisht se cili do të jetë vendimi i Qeverisë, namazi i Bajramit do të falet ne xhami. Nga atje thonë se nijeti është i pastër dhe prandaj vendimi do...

Më shumë të infektuar të rinj në Shkup dhe Tetovë, pritet vendim qeveritar për orën policore

para 4 dite - TV Koha

Qeveria sot duhet të vendos për propozimin e parashtruar nga Komisioni për sëmundje infektive për orën policore gjatë fundjavës, e cila është vazhduar me dy festa , të fillojë të shtunën në ora 19:00 dhe...

Qeveria sot nga ora 17:00 do të vendos nëse do të ketë 58 orë izolim për Bajram

para 4 dite - Shenja

Kryeministri teknik Oliver Spasovski kumtoi se sot në seancë qeveritare në ora 17:00, do të vendoset se sa do të zgjasë karantina për këtë fundjavë. Spasovski edhe një herë theksoi se vendimet në lidhje...

MPB i përgjigjet BFI-së: Nuk kemi bërë presion ndaj jush!

para 3 dite - Zyrtare

Ministria e Punëve të Brendshme i hedh poshtë pretendimet e BFI-së se është kryer presion ndaj imamëve para festës së Bajramit që të mos falin namazin e Bajramit nëpër xhami. -MPB i hedh poshtë si të pavërteta...

Akoma nuk ka vendim për orën policore gjatë uikendit

para 4 dite - Tetova Sot

Kryeministri Oliver Spasovski njoftoi se sot në ora 17 do të mbahet mbledhja e radhës e Qeverisë në të cilën mes tjerash do të shqyrtohet edhe propozimi i Komisionit për Sëmundje Infektive i cili ka propozuar...

MPB i përgjigjet BFI-së: Nuk kemi bërë presion ndaj jush!

para 3 dite - Top-News

Ministria e Punëve të Brendshme i hedh poshtë informacionet se është kryer presion ndaj imamëve para festës së Bajramit që të mos falin namazin e Bajramit nëpër xhami. -MPB i hedh poshtë si të pavërteta...

Spasovski: “Askush nuk është më i fuqishëm se shteti, as bashkësitë fetare e as ndonjë funksionarë”

para 3 dite - Top-News

Kryeministri i vendit Oliver Spasovski, sot ka komentuar informacionet se policia ka bërë presion mbi imamët e xhamive që të mos falin namazin e Bajramit, ku mbrëmë kishte reagim edhe nga Bashkësia Fetare...

Pendarovski deklarohet për ngjarjet e fundit rreth BFI-së dhe festës së Bajramit

para 3 dite - Top-News

Presidenti Stevo Pendarovski në një prononcim për TV 21, në lidhje me ngjarjet e fundit me Bashkësinë Fetare Islame, ka kërkuar që liderët fetarë të thirren në sjellje të përgjegjshme të qytetarëve gjatë...

Pritet vendimi i Qeverisë për orën policore

para 3 dite - Top-News

Qeveria sot duhet të vendos për propozimin e parashtruar nga Komisioni për sëmundje infektive për orën policore gjatë fundjavës. Komisioni në fjalë ka propozuar që ora policore të fillojë të shtunën në...

Akoma nuk ka vendim për orën policore gjatë uikendit

para 4 dite - Lajm

Kryeministri Oliver Spasovski njoftoi se sot në ora 17 do të mbahet mbledhja e radhës e Qeverisë në të cilën mes tjerash do të shqyrtohet edhe propozimi i Komisionit për Sëmundje Infektive i cili ka propozuar...

Qeveria sot duhet të vendos për orën policore gjatë festës së Bajramit

para 4 dite - TV21

Qeveria e Maqedonisë së Veriut sot duhet të diskutojë dhe të vendosë për propozimin e Komisionit për Sëmundje Ngjitëse nëse do të ketë orë të zgjatur policore gjatë fundjavës ose jo. Komisioni në fjalë...

Akoma nuk ka vendim për orën policore gjatë uikendit

para 4 dite - Almakos

Alsat 2020-05-22T13:25:12+02:00 Kryeministri Oliver Spasovski njoftoi se sot në ora 17 do të mbahet mbledhja e radhës e Qeverisë në të cilën mes tjerash do të shqyrtohet edhe propozimi i Komisionit për...

Akoma nuk ka vendim për orën policore gjatë uikendit

para 3 dite - Arbresh

Kryeministri Oliver Spasovski njoftoi se sot në ora 17 do të mbahet mbledhja e radhës e Qeverisë në të cilën mes tjerash do të shqyrtohet edhe propozimi i Komisionit për Sëmundje Infektive i cili ka propozuar...

MPB i përgjigjet BFI-së: Nuk kemi bërë presion ndaj jush!

para 3 dite - Fakti Ditor

Ministria e Punëve të Brendshme i hedh poshtë informacionet se është kryer presion ndaj imamëve para festës së Bajramit që të mos falin namazin e Bajramit nëpër xhami. -MPB i hedh poshtë si të pavërteta...

MBP: Nuk kemi bërë presion ndaj imamëve në xhamia

para 3 dite - in7

Ministria e Punëve të Brendshme sot përmes një njoftimi i ka hudhur poshtë se gjoja ajo paska ushtruar presion ndaj imamëve para festës së Bajramit që të mos falin namazin e Bajramit nëpër xhami, përcjell...

Pendarovski deklarohet për ngjarjet e fundit rreth BFI-së dhe festës së Bajramit

para 3 dite - Pa censure

Presidenti Stevo Pendarovski në një prononcim për TV 21, në lidhje me ngjarjet e fundit me Bashkësinë Fetare Islame, ka kërkuar që liderët fetarë të thirren në sjellje të përgjegjshme të qytetarëve gjatë...

Sonte në ora 17 do të vendoset nëse do të ketë karantinë 58 orësh për fundjavë

para 3 dite - Fakti Ditor

Kryeministri Oliver Spasovski kumtoi se sot në seancë qeveritare në ora 17:00, do të vendoset se sa do të zgjasë karantina për fundjavën e ardhshme të zgjatur. Spasovski edhe një herë theksoi se vendimet...

MPB i përgjigjet BFI-së: Nuk kemi bërë presion ndaj jush!

para 3 dite - Sharri

Ministria e Punëve të Brendshme i hedh poshtë informacionet se është kryer presion ndaj imamëve para festës së Bajramit që të mos falin namazin e Bajramit nëpër xhami. MPB i hedh poshtë si të pavërteta...

MPB i përgjigjet BFI-së: Nuk kemi bërë presion ndaj jush!

para 3 dite - Pa censure

Ministria e Punëve të Brendshme i hedh poshtë informacionet se është kryer presion ndaj imamëve para festës së Bajramit që të mos falin namazin e Bajramit nëpër xhami. -MPB i hedh poshtë si të pavërteta...

Më shumë të infektuar të rinj në Shkup dhe Tetovë, pritet vendim qeveritar për orën policore

para 4 dite - Tetova Sot

Qeveria sot duhet të vendos për propozimin e parashtruar nga Komisioni për sëmundje infektive për orën policore gjatë fundjavës, e cila është vazhduar me dy festa , të fillojë të shtunën në ora 19:00 dhe...

Spasovski: Askush s’është më i fuqishëm se shteti dhe as bashkësitë fetare

para 4 dite - in7

Kryeministri i vendit Oliver Spasovski, sot ka komentuar gjendjen e krijuar me reagimet e BFI-së në ldhje me karantinimin e vendit gjatë festës së Fitër Bajramit dhe në lidhje me informacionet e publikuara...

Spasovski: “Askush nuk është më i fuqishëm se shteti, as bashkësitë fetare e as ndonjë funksionarë”

para 4 dite - Fakti Ditor

Kryeministri i vendit Oliver Spasovski, sot ka komentuar informacionet se policia ka bërë presion mbi imamët e xhamive që të mos falin namazin e Bajramit, ku mbrëmë kishte reagim edhe nga Bashkësia Fetare...

Spasovski: “Askush nuk është më i fuqishëm se shteti, as bashkësitë fetare e as ndonjë funksionarë”

para 4 dite - Sharri

Kryeministri i vendit Oliver Spasovski, sot ka komentuar informacionet se policia ka bërë presion mbi imamët e xhamive që të mos falin namazin e Bajramit, ku mbrëmë kishte reagim edhe nga Bashkësia Fetare...

Spasovski: Vendimi për orën policore do merret në bazë të propozimeve të epidemiologëve

para 4 dite - Zyrtare

Seanca qeveritare për marrjen e vendimit për orën policore do të mbahet në orën 17:00, informoi kryeministri Spaovski. “Kemi marrë vendime bazuar në propozimet e epidemiologëve, vendimet politike nuk janë...

Numri i të infektuarve po rritet, sot vendoset për orë eventuale policore për Bajram

para 4 dite - Zhurnal

Shkup, 22 maj – Zhurnal.mk – Qeveria sot duhet të vendos për propozimin e parashtruar nga Komisioni për sëmundje infektive për orën policore gjatë fundjavës, e cila është vazhduar me dy festa , të fillojë...

Sulejman Rexhepi: Shteti përmes policisë po shkel mbi autonominë e BFI-së

para 4 dite - in7

Në vigjilje të festës së Fitër Bajramit të cilin besimtarët muslimanë në vend po e presin me padurim kurse BFI po bën parapërgaditjet më serioze me qëllim të mbarëvajtjes të namazit të Bajramit, me theks...

Pritet vendimi i Qeverisë për orën policore

para 4 dite - Alsat-M

Qeveria sot duhet të vendos për propozimin e parashtruar nga Komisioni për sëmundje infektive për orën policore gjatë fundjavës. Komisioni në fjalë ka propozuar që ora policore të fillojë të shtunën në...

Më shumë të infektuar të rinj në Shkup dhe Tetovë, pritet vendim qeveritar për orën policore

para 4 dite - Medial

Shkup, 22 maj 2020 (MEDIAL) – Qeveria sot duhet të vendos për propozimin e parashtruar nga Komisioni për sëmundje infektive për orën policore gjatë fundjavës, e cila është vazhduar me dy festa , të fillojë...

Reagim:”Shteti përmes policisë po shkel mbi autonominë e BFI

para 4 dite - TopShqip

Në vigjilje të festës së Fitër Bajramit të cilin besimtarët muslimanë në vend po e presin me padurim kurse BFI po bën parapërgaditjet më serioze me qëllim të mbarëvajtjes të namazit të Bajramit, me theks...

Sot në ora 17:00 vendoset nëse do të ketë orë policore për Bajram

para 4 dite - Sharri

Kryeministri Oliver Spasovski njoftoi se sot në ora 17 do të mbahet mbledhja e radhës e Qeverisë në të cilën mes tjerash do të shqyrtohet edhe propozimi i Komisionit për Sëmundje Infektive i cili ka propozuar...

Qeveria në ora 17 vendos nëse do të ketë karantinë 58 orësh për fundjavë

para 4 dite - in7

Kryeministri Oliver Spasovski kumtoi se sot në seancë qeveritare në ora 17:00, do të vendoset se sa do të zgjasë karantina për fundjavën e ardhshme të zgjatur. Spasovski edhe një herë theksoi se vendimet...

Ja në sa ora do ta kuptojmë a do izolohemi për Bajram!

para 4 dite - Pa censure

Qeveria e vendit sot do të mbajë seancë me pikë kryesore të rendit të ditës propozimin e Komisionit për Sëmundje Infektive, që ora policore të fillojë të shtunën në ora 19:00 dhe të përfundojë të martën...

Qeveria sot vendos për orën policore gjatë fundjavës

para 4 dite - Aktuale

Qeveria sot duhet të vendos për propozimin e parashtruar nga Komisioni për sëmundje infektive për orën policore gjatë fundjavës. Komisioni në fjalë ka propozuar që ora policore të fillojë të shtunën në...

Reagon BFI: Shteti përmes policisë po shkel mbi autonominë e BFI-së

para 4 dite - Shenja

Në vigjilje të festës së Fitër Bajramit të cilin besimtarët muslimanë në vend po e presin me padurim kurse BFI po bën parapërgaditjet më serioze me qëllim të mbarëvajtjes të namazit të Bajramit, me theks...

Sot do të vendoset për orën policore gjatë vikendit, BFI-ja përgatitet për faljen e namazit të Bajramit

para 4 dite - Sharri

Qeveria e Maqedonisë së Veriut sot duhet që të miratojë vendim për orën policore gjatë vikendit për parandalimin e shpërndarjes së virusit korona. Megjithatë pushteti po has në rezistencë të Bashkësisë...

Qeveria sot vendos për orën policore gjatë fundjavës

para 4 dite - Tetova Sot

Qeveria sot duhet të vendos për propozimin e parashtruar nga Komisioni për sëmundje infektive për orën policore gjatë fundjavës. Komisioni në fjalë ka propozuar që ora policore të fillojë të shtunën në...

Pritet vendimi i Qeverisë për orën policore

para 4 dite - News33

Qeveria sot duhet të vendos për propozimin e parashtruar nga Komisioni për sëmundje infektive për orën policore gjatë fundjavës. Komisioni në fjalë ka propozuar që ora policore të fillojë të shtunën në...

Pritet vendimi i Qeverisë për orën policore

para 4 dite - Fakti Ditor

Qeveria sot duhet të vendos për propozimin e parashtruar nga Komisioni për sëmundje infektive për orën policore gjatë fundjavës. Komisioni në fjalë ka propozuar që ora policore të fillojë të shtunën në...

Sot pritet vendimi i Qeverisë për orën policore

para 4 dite - Shenja

Qeveria sot duhet të merr vendim për propozimin e parashtruar nga Komisioni për Sëmundje infektive për orën policore gjatë fundjavës. Ndryshe Komisioni në fjalë ka propozuar që ora policore të fillojë...

Pritet vendimi i Qeverisë për orën policore

para 4 dite - Almakos

Alsat 2020-05-22T08:45:49+02:00 Qeveria sot duhet të vendos për propozimin e parashtruar nga Komisioni për sëmundje infektive për orën policore gjatë fundjavës. Komisioni në fjalë ka propozuar që ora policore...

Qeveria sot vendos për orën policore gjatë fundjavës

para 4 dite - Republika

Qeveria sot duhet të vendos për propozimin e parashtruar nga Komisioni për sëmundje infektive për orën policore gjatë fundjavës. Komisioni në fjalë ka propozuar që ora policore të fillojë të shtunën në...

Pritet vendimi i Qeverisë për orën policore

para 4 dite - Pa censure

Qeveria sot duhet të vendos për propozimin e parashtruar nga Komisioni për sëmundje infektive për orën policore gjatë fundjavës. Komisioni në fjalë ka propozuar që ora policore të fillojë të shtunën në...

Rexhepi kërkon nga Qeveria dhe institucionet tjera përkatëse që të mundësohet falja e namazit të Fitër Bajramit

para 4 dite - Shprehja

loading... Kreu i Bashkësisë Fetare Islame (BFI), Sulejman Rexhepi, përmes një letre drejtuar Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Shtabit të Krizës dhe Komisionit për Sëmundje Ngjitëse kërkon...

BFI e Maqedonisë: Policia po u bën trysni imamëve që të mos falet namazi i Bajramit

para 4 dite - Telegrafi

Bashkësia Fetare Islame (BFI) nëpërmjet një njoftimi thuhet se “BFI po bën parapërgaditjet më serioze me qëllim të mbarëvajtjes të namazit të Bajramit, me theks të veçantë në udhëzimin e xhemateve tona...

BFI: Policia po u bën presion imamëve që të mos falet namazi i Bajramit

para 4 dite - TV21

Bashkësia Fetare Islame e Maqeodnisë së Veriut ka dalë me një reagim në të cilin thuhet se shteti po shkel mbi autonominë e BFI-së, ku policia po i merr në telefon imamët e xhamive dhe po përpiqet të ndikojë...

BFI: Policia po u bën presion imamëve që të mos falet namazi i Bajramit

para 4 dite - Derveni

Bashkësia Fetare Islame e Maqeodnisë së Veriut ka dalë me një reagim në të cilin thuhet se shteti po shkel mbi autonominë e BFI-së, ku policia po i merr në telefon imamët e xhamive dhe po përpiqet të ndikojë...

Shteti përmes policisë po shkel mbi autonominë e BFI

para 4 dite - Neshesh

Në vigjilje të festës së Fitër Bajramit të cilin besimtarët muslimanë në vend po e presin me padurim kurse BFI po bën parapërgaditjet më serioze me qëllim të mbarëvajtjes të namazit të Bajramit, me theks...

Shteti përmes policisë po shkel mbi autonominë e BFI

para 4 dite - Koha.mk

Shkup, 21 maj – Në vigjilje të festës së Fitër Bajramit të cilin besimtarët muslimanë në vend po e presin me padurim kurse BFI po bën parapërgaditjet më serioze me qëllim të mbarëvajtjes të namazit të...

Reagoi BFI-ja: Jemi te shokuar nga sjellja e policisë

para 4 dite - Portalb

Haxhi Sulejman ef. Rexhepi, kryetari i Bashkësisë Fetare Islame në Maqedoninë e Veriut vlerësoi se autoritetet shtetërore po shkelin autonominë e BFI-së para festës së Bajramit, përmes sjelljes së policisë,...

Reagim: Shteti përmes policisë po shkel mbi autonominë e BFI

para 4 dite - TelegrafiMk

Reagim: Shteti përmes policisë po shkel mbi autonominë e BFI Në vigjilje të festës së Fitër Bajramit të cilin besimtarët muslimanë në vend po e presin me padurim kurse BFI po bën parapërgaditjet më serioze...

Shteti përmes policisë po shkel mbi autonominë e BFI

para 4 dite - Zhurnal

Shkup, 21 maj – Në vigjilje të festës së Fitër Bajramit të cilin besimtarët muslimanë në vend po e presin me padurim kurse BFI po bën parapërgaditjet më serioze me qëllim të mbarëvajtjes të namazit të...

Reagon BFI: Policia presion ndaj imamëve për të mos falur namazin e Bajramit

para 4 dite - Ina

Bashkësia Fetare Islame në Maqedoninë e Veriut ka shprehur shqetësime se policia po i bën presion imamëve nëpër xhamitë e vendit që në ditën e Bajramit të evitojnë faljen e Namazit të Bajramit. BFI tha...

Shteti përmes policisë po shkel mbi autonominë e BFI

para 4 dite - Aktuale

Në vigjilje të festës së Fitër Bajramit të cilin besimtarët muslimanë në vend po e presin me padurim kurse BFI po bën parapërgatitjet më serioze me qëllim të mbarëvajtjes të namazit të Bajramit, me theks...

Reagon BFI: Shteti përmes policisë po shkel mbi autonominë e BFI-së

para 4 dite - Lajm

Në vigjilje të festës së Fitër Bajramit të cilin besimtarët muslimanë në vend po e presin me padurim kurse BFI po bën parapërgaditjet më serioze me qëllim të mbarëvajtjes të namazit të Bajramit, me theks...

Reagim nga BFI: Shteti përmes policisë po shkel mbi autonominë e Bashkësisë Islame

para 4 dite - News33

Në vigjilje të festës së Fitër Bajramit të cilin besimtarët muslimanë në vend po e presin me padurim kurse BFI po bën parapërgaditjet më serioze me qëllim të mbarëvajtjes të namazit të Bajramit, me theks...

Reagon BFI: Shteti përmes policisë po shkel mbi autonominë e BFI-së

para 4 dite - Shenja

Në vigjilje të festës së Fitër Bajramit të cilin besimtarët muslimanë në vend po e presin me padurim kurse BFI po bën parapërgaditjet më serioze me qëllim të mbarëvajtjes të namazit të Bajramit, me theks...

BFI: Policia mundohet të shantazhoj imamët

para 4 dite - Tetova Sot

Reagim: Shteti përmes policisë po shkel mbi autonominë e BFI Në vigjilje të festës së Fitër Bajramit të cilin besimtarët muslimanë në vend po e presin me padurim kurse BFI po bën parapërgaditjet më serioze...

BFI: Policia mundohet të shantazhoj imamët

para 4 dite - Tetova1

Reagim: Shteti përmes policisë po shkel mbi autonominë e BFI Në vigjilje të festës së Fitër Bajramit të cilin besimtarët muslimanë në vend po e presin me padurim kurse BFI po bën parapërgaditjet më serioze...

BFI reagon ashper: Shteti po shkel autonomine e BFI-se, po behet presion policor hoxhallareve mos te falet namazi i Bajramit

para 4 dite - Portali Arena

Reagim: Shteti përmes policisë po shkel mbi autonominë e BFI Në vigjilje të festës së Fitër Bajramit të cilin besimtarët muslimanë në vend po e presin me padurim kurse BFI po bën parapërgaditjet më serioze...

Sulejman Rexhepi akuzon: Policia bën presion mbi hoxhallarët për të mos u falur Bajrami

para 4 dite - in7

Kumtesë e plotë e Sulejman Rexhepit, kryetar i Bashkësisë Fetare Islame Shteti përmes policisë po shkel mbi autonominë e BFI Në vigjilje të festës së Fitër Bajramit të cilin besimtarët muslimanë në vend...

Reagon BFI: Policia presion ndaj imamëve për të mos falur namazin e Bajramit

para 4 dite - Fakti Ditor

Bashkësia Fetare Islame në Maqedoninë e Veriut ka shprehur shqetësime se policia po i bën presion imamëve nëpër xhamitë e vendit që në ditën e Bajramit të evitojnë faljen e Namazit të Bajramit. BFI tha...

BFI:”Shteti përmes policisë po shkel mbi autonominë e BFI-së”

para 4 dite - InfoAlb

Në vigjilje të festës së Fitër Bajramit të cilin besimtarët muslimanë në vend po e presin me padurim kurse BFI po bën parapërgaditjet më serioze me qëllim të mbarëvajtjes të namazit të Bajramit, me theks...

BFI: Policia presion ndaj imamëve për të mos falur namazin e Bajramit

para 4 dite - Sharri

Bashkësia Fetare Islame në Maqedoninë e Veriut ka shprehur shqetësime se policia po i bën presion imamëve nëpër xhamitë e vendit që në ditën e Bajramit të evitojnë faljen e Namazit të Bajramit. BFI tha...

Reagon BFI: Policia presion ndaj imamëve për të mos falur namazin e Bajramit

para 4 dite - Zyrtare

Bashkësia Fetare Islame në Maqedoninë e Veriut ka shprehur shqetësime se policia po i bën presion imamëve nëpër xhamitë e vendit që në ditën e Bajramit të evitojnë faljen e Namazit të Bajramit. BFI tha...

BFI: Policia mundohet të shantazhoj imamët

para 4 dite - Pa censure

Reagim: Shteti përmes policisë po shkel mbi autonominë e BFI Në vigjilje të festës së Fitër Bajramit të cilin besimtarët muslimanë në vend po e presin me padurim kurse BFI po bën parapërgaditjet më serioze...

LAJMI I FUNDIT/ Policia presion ndaj imamëve, reagon BFI

para 4 dite - Zyrtare

Kanë vijuar zhvillimet mes BFI dhe Qeverisë së Maqedonisë. Në një reagim të publikuar pak minuta më parë Bashkësia Fetare Islame ka njoftuar se shteti përmes policisë po bën presion ndaj imamëve. Nga BFI...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK