http://kariera.mk

Me BDI mësuesit do të jenë krenarë, 600 euro rroga

para një jave - Gazeta.mk

Fokusi i BDI-së në këto zgjedhje është i orientuar në shumë sfera, por më thelbësorë janë tre cështje që kanë të bëjnë me kryeministrin e parë shqiptarë, e dyta është vetingu dhe e treta është rritja e...

Me BDI mësuesit do të jenë krenarë, 600 euro rroga

para një jave - Neshesh

Fokusi i BDI-së në këto zgjedhje është i orientuar në shumë sfera , por më thelbësorë janë tre cështje që kanë të bëjnë me kryeministrin e parë shqiptarë , e dyta është vetingu dhe e treta është rritja...

Me BDI mësuesit do jenë krenarë- rroga 600 euro

para një jave - Medial

Fokusi i BDI-së në këto zgjedhje është i orientuar në shumë sfera , por më thelbësorë janë tre cështje që kanë të bëjnë me kryeministrin e parë shqiptarë , e dyta është vetingu dhe e treta është rritja...

BDI premton 600 euro pagë për mësuesit

para një jave - Gazeta Express

Ballina Gazeta Express 29/06/2020 22:18 Fokusi i BDI-së në këto zgjedhje është i orientuar në shumë sfera , por më thelbësorë janë tre cështje që kanë të bëjnë me kryeministrin e parë shqiptarë , e dyta...

Me BDI mësuesit do të jenë krenarë, 600 euro rroga

para një jave - Indeks.mk

Fokusi i BDI-së në këto zgjedhje është i orientuar në shumë sfera , por më thelbësorë janë tre cështje që kanë të bëjnë me kryeministrin e parë shqiptarë , e dyta është vetingu dhe e treta është rritja...

Me BDI mësuesit do të jenë krenarë, 600 euro rroga

para një jave - Bashke

Fokusi i BDI-së në këto zgjedhje është i orientuar në shumë sfera , por më thelbësorë janë tre cështje që kanë të bëjnë me kryeministrin e parë shqiptarë , e dyta është vetingu dhe e treta është rritja...

Me BDI mësuesit do të jenë krenarë, 600 euro rroga

para një jave - Ina

Fokusi i BDI-së në këto zgjedhje është i orientuar në shumë sfera , por më thelbësorë janë tre cështje që kanë të bëjnë me kryeministrin e parë shqiptarë , e dyta është vetingu dhe e treta është rritja...

Me BDI mësuesit do të jenë krenarë, 600 euro rroga

para një jave - Aktuale

Fokusi i BDI-së në këto zgjedhje është i orientuar në shumë sfera , por më thelbësorë janë tre çështje që kanë të bëjnë me kryeministrin e parë shqiptarë , e dyta është vetingu dhe e treta është rritja...

Llukarevska: Në mandatin e ri pagat dhe pensionet do të vazhdojnë të rriten

para një jave - Medial

Shkup, 29 qershor 2020 Bartësja e listës së deputetëve në NJZ 2, nga koalicioni “Mundemi”, Sanja Llukarevska, sot është për vizitë në Komunën e Haraçinës. Llukarevska informoi për ofertën ekonomike të...

Bashkimi Demokratik për Integrim premton 600 euro pagë për mësuesit dhe infermieret

para një jave - InfoShqip

Fokusi i Bashkimit Demokratik për Integrim në këto zgjedhje është i orientuar në shumë sfera , por më thelbësorë janë tre cështje që kanë të bëjnë me kryeministrin e parë shqiptarë , e dyta është vetingu...

Bashkimi Demokratik për Integrim premton 600 euro pagë për mësuesit dhe infermieret

para një jave - InfoShqip

Fokusi i Bashkimit Demokratik për Integrim në këto zgjedhje është i orientuar në shumë sfera , por më thelbësorë janë tre cështje që kanë të bëjnë me kryeministrin e parë shqiptarë , e dyta është vetingu...

BDI premton 600 euro pagë për mësuesit dhe infermieret

para një jave - InfoShqip

Fokusi i BDI-së në këto zgjedhje është i orientuar në shumë sfera , por më thelbësorë janë tre cështje që kanë të bëjnë me kryeministrin e parë shqiptarë , e dyta është vetingu dhe e treta është rritja...

Llukarevska: Në mandatin e ri pagat dhe pensionet do të vazhdojnë të rriten

para një jave - Koha.mk

Shkup, 29 qershor – Bartësja e listës së deputetëve në NJZ 2, nga koalicioni “Mundemi”, Sanja Llukarevska, sot është për vizitë në Komunën e Haraçinës. Llukarevska informoi për ofertën ekonomike të programit...

LSDM-ja premton kthim më të lartë të TVSH-së

para një jave - InfoShqip

Kreu i LSDM-së, Zoran Zaev, u ka bërë thirrje qytetarëve të mbështesin Koalicionin MUNDEMI, pasi sipas tij, ky koalicion ka modelin që do të mbrojë vendet e punës për qytetarët, do të prodhojë vende më...

Me BDl mësuesit do të jenë krenarë, 600 euro rroga

para një jave - Tetova1

Fokusi i BDI-së në këto zgjedhje është i orientuar në shumë sfera , por më thelbësorë janë tre cështje që kanë të bëjnë me kryeministrin e parë shqiptarë , e dyta është vetingu dhe e treta është rritja...

Me BDI mësuesit do të jenë krenarë, 600 euro rroga

para një jave - Flaka

Fokusi i BDI-së në këto zgjedhje është i orientuar në shumë sfera , por më thelbësorë janë tre cështje që kanë të bëjnë me kryeministrin e parë shqiptarë , e dyta është vetingu dhe e treta është rritja...

LSDM-ja premton kthim më të lartë të TVSH-së

para një jave - Gazeta Express

Maqedoni Gazeta Express 29/06/2020 17:46 Kreu i LSDM-së, Zoran Zaev, u ka bërë thirrje qytetarëve të mbështesin Koalicionin MUNDEMI, pasi sipas tij, ky koalicion ka modelin që do të mbrojë vendet e punës...

Me BDI mësuesit do të jenë krenarë, 600 euro rroga

para një jave - Tetova Sot

Fokusi i BDI-së në këto zgjedhje është i orientuar në shumë sfera , por më thelbësorë janë tre cështje që kanë të bëjnë me kryeministrin e parë shqiptarë , e dyta është vetingu dhe e treta është rritja...

BDI premton 600 euro pagë për mësuesit

para një jave - Sharri

Fokusi i BDI-së në këto zgjedhje është i orientuar në shumë sfera , por më thelbësorë janë tre cështje që kanë të bëjnë me kryeministrin e parë shqiptarë , e dyta është vetingu dhe e treta është rritja...

LSDM-ja premton kthim më të lartë të TVSH-së

para një jave - Shprehja

Kreu i LSDM-së, Zoran Zaev, u ka bërë thirrje qytetarëve të mbështesin Koalicionin MUNDEMI, pasi sipas tij, ky koalicion ka modelin që do të mbrojë vendet e punës për qytetarët, do të prodhojë vende më...

Me BDl mësuesit do të jenë krenarë, 600 euro rroga

para një jave - Pa censure

Fokusi i BDI-së në këto zgjedhje është i orientuar në shumë sfera , por më thelbësorë janë tre cështje që kanë të bëjnë me kryeministrin e parë shqiptarë , e dyta është vetingu dhe e treta është rritja...

Me BDI mësuesit do të jenë krenarë, 600 euro rroga

para një jave - InfoAlb

Fokusi i BDI-së në këto zgjedhje është i orientuar në shumë sfera , por më thelbësorë janë tre çështje që kanë të bëjnë me kryeministrin e parë shqiptarë , e dyta është vetingu dhe e treta është rritja...

Me BDI mësuesit do të jenë krenarë, 600 euro rroga

para një jave - TopShqip

Fokusi i BDI-së në këto zgjedhje është i orientuar në shumë sfera , por më thelbësorë janë tre çështje që kanë të bëjnë me kryeministrin e parë shqiptarë , e dyta është vetingu dhe e treta është rritja...

LSDM-ja premton kthim më të lartë të TVSH-së

para një jave - Flaka

Kreu i LSDM-së, Zoran Zaev, u ka bërë thirrje qytetarëve të mbështesin Koalicionin MUNDEMI, pasi sipas tij, ky koalicion ka modelin që do të mbrojë vendet e punës për qytetarët, do të prodhojë vende më...

LSDM-ja premton kthim më të lartë të TVSH-së

para një jave - Alsat-M

Kreu i LSDM-së, Zoran Zaev, u ka bërë thirrje qytetarëve të mbështesin Koalicionin MUNDEMI, pasi sipas tij, ky koalicion ka modelin që do të mbrojë vendet e punës për qytetarët, do të prodhojë vende më...

Zaev: Fuqishëm besojmë në konceptin Paratë te qytetarët, paga më të larta në të gjitha sektorët, ndërsa do të rriten edhe pensionet më të ulëta

para një jave - Medial

Shkup, 29 qershor 2020 (MEDIAL) – Gjatë dy vjet e gjysmë të kaluara, LSDM në tërësi e realizoi konceptin Paratë mbrapa te qytetarët me çka u rrit standardi jetësor dhe fuqia blerëse e qytetarëve tanë,...

Zaev: Fuqishëm besojmë në konceptin Paratë te qytetarët, paga më të larta në të gjitha sektorët, ndërsa do të rriten edhe pensionet më të ulëta

para një jave - TV21

- REKLAMIM I PAGUAR POLITIK - Gjatë dy vjet e gjysmë të kaluara, LSDM në tërësi e realizoi konceptin Paratë mbrapa te qytetarët me çka u rrit standardi jetësor dhe fuqia blerëse e qytetarëve tanë, ndërsa...

ZAEV: Fuqishëm besojmë në konceptin paratë te qytetarët

para një jave - Medial

Gjatë dy vjet e gjysmë të kaluara, LSDM në tërësi e realizoi konceptin Paratë mbrapa te qytetarët me çka u rrit standardi jetësor dhe fuqia blerëse e qytetarëve tanë, ndërsa nga ky koncept nuk hoqëm dorë...

Muki rrenë 50 euro ma shumë se Zaevi

para një jave - Gazeta Express

Maqedoni Gazeta Express 29/06/2020 13:53 Ish deputeti dhe tani kandidat për deputet Muhamed Zekiri nga radhët e LSDM-së thotë se rroga mesatare do të bëhet 34 mijë denarë, një premtim që nuk u bë kurrë...

Zaev: Fuqishëm besojmë në konceptin Paratë te qytetarët, paga më të larta në të gjitha sektorët, ndërsa do të rriten edhe pensionet më të ulëta

para një jave - TV Koha

Gjatë dy vjet e gjysmë të kaluara, LSDM në tërësi e realizoi konceptin Paratë mbrapa te qytetarët me çka u rrit standardi jetësor dhe fuqia blerëse e qytetarëve tanë, ndërsa nga ky koncept nuk hoqëm dorë...

Zaev: Besojmë në konceptim që paratë të përfundojnë tek qytetarët, do të rriten edhe pensionet

para një jave - Zhurnal

Dojran, 29 qershor – Zhurnal.mk – Gjatë dy vjet e gjysmë të kaluara, LSDM në tërësi e realizoi konceptin Paratë mbrapa te qytetarët me çka u rrit standardi jetësor dhe fuqia blerëse e qytetarëve tanë,...

Muki rrenë 50 euro ma shumë se Zaevi

para një jave - Indeks.mk

Ish deputeti dhe tani kandidat për deputet Muhamed Zekiri nga radhët e LSDM-së thotë se rroga mesatare do të bëhet 34 mijë denarë, një premtim që nuk u bë kurrë realitet e tha edhe shefi i tij Zoran Zaev...

Muki rrenë 50 euro ma shumë se Zaevi

para një jave - Bashke

Ish deputeti dhe tani kandidat për deputet Muhamed Zekiri nga radhët e LSDM-së thotë se rroga mesatare do të bëhet 34 mijë denarë, një premtim që nuk u bë kurrë realitet e tha edhe shefi i tij Zoran Zaev...

Zaev: Fuqishëm besojmë në konceptin Paratë te qytetarët, paga më të larta në të gjitha sektorët, ndërsa do të rriten edhe pensionet më të ulëta

para një jave - Tetova Sot

Gjatë dy vjet e gjysmë të kaluara, LSDM në tërësi e realizoi konceptin Paratë mbrapa te qytetarët me çka u rrit standardi jetësor dhe fuqia blerëse e qytetarëve tanë, ndërsa nga ky koncept nuk hoqëm dorë...

LSDM-ja premton kthim më të lartë të TVSH-së

para një jave - Almakos

Kreu i LSDM-së, Zoran Zaev, u ka bërë thirrje qytetarëve të mbështesin Koalicionin MUNDEMI, pasi sipas tij, ky koalicion ka modelin që do të mbrojë vendet e punës për qytetarët, do të prodhojë vende më...

Muki rrenë si Zaevi: Rrogën do ua bëjmë 550 euro

para një jave - Neshesh

Ish deputeti dhe tani kandidat për deputet Muhamed Zekiri nga radhët e LSDM-së thotë se rroga mesatare do të bëhet 34 mijë denarë, një premtim që nuk u bë kurrë realitet e tha edhe shefi i tij Zoran Zaev...

Muki rrenë si Zaevi: Rrogën do ua bëjmë 550 euro

para një jave - Gazeta.mk

Ish deputeti dhe tani kandidat për deputet Muhamed Zekiri nga radhët e LSDM-së thotë se rroga mesatare do të bëhet 34 mijë denarë, një premtim që nuk u bë kurrë realitet e tha edhe shefi i tij Zoran Zaev...

Muki rrenë 50 euro ma shumë se Zaevi

para një jave - Tetova Sot

Ish deputeti dhe tani kandidat për deputet Muhamed Zekiri nga radhët e LSDM-së thotë se rroga mesatare do të bëhet 34 mijë denarë, një premtim që nuk u bë kurrë realitet e tha edhe shefi i tij Zoran Zaev...

Muki rrenë si Zaevi: Rrogën do ua bëjmë 550 euro

para një jave - Aktuale

Ish deputeti dhe tani kandidat për deputet Muhamed Zekiri nga radhët e LSDM-së thotë se rroga mesatare do të bëhet 34 mijë denarë, një premtim që nuk u bë kurrë realitet e tha edhe shefi i tij Zoran Zaev...

Muki rrenë si Zaevi: Rrogën do ua bëjmë 550 euro

para një jave - Republika

sh deputeti dhe tani kandidat për deputet Muhamed Zekiri nga radhët e LSDM-së thotë se rroga mesatare do të bëhet 34 mijë denarë, një premtim që nuk u bë kurrë realitet e tha edhe shefi i tij Zoran Zaev...

Muhamet Zeqiri: Rrogën do ua bëjmë 550 euro

para një jave - Pa censure

Ish deputeti dhe tani kandidat për deputet Muhamed Zekiri nga radhët e LSDM-së thotë se rroga mesatare do të bëhet 34 mijë denarë, një premtim që nuk u bë kurrë realitet e tha edhe shefi i tij Zoran Zaev...

Muki ka një të mirë: Ja sa do të rritet rroga minimale

para 2 jave - Ina

Muhamet Zekiri ✅ Deri në fund të mandatit rrogën minimale e rrisim në 20.000 denarë. Do të jetë rrogë për 120% më e lartë prej 9.000 denarëve të DPMNE-së në vitin 2016. ✅ Rrogën mesatare deri në fund të...

Muki rrenë si Zaevi: Rrogën do ua bëjmë 550 euro

para 2 jave - Tetova Sot

Ish deputeti dhe tani kandidat për deputet Muhamed Zekiri nga radhët e LSDM-së thotë se rroga mesatare do të bëhet 34 mijë denarë, një premtim që nuk u bë kurrë realitet e tha edhe shefi i tij Zoran Zaev...

Cilat janë premtimet e partive politike? Zotohen për rritje të pagave dhe vende të reja pune

para 2 jave - TV21

- REKLAMIM I PAGUAR POLITIK - Rritja e pagës minimale dhe pensioneve edhe këtë vit janë tema kryesore të premtimeve parazgjedhore. Në publik rritjen e pagës minimale dhe pensioneve e kanë premtuar dy liderët...

Muki rrenë si Zaevi: Rrogën do ua bëjmë 550 euro

para 2 jave - Top-News

Ish deputeti dhe tani kandidat për deputet Muhamed Zekiri nga radhët e LSDM-së thotë se rroga mesatare do të bëhet 34 mijë denarë, një premtim që nuk u bë kurrë realitet e tha edhe shefi i tij Zoran Zaev...

Zekiri: Ja sa do të rritet rroga minimale

para 2 jave - Almakos

Muhamet Zekiri ✅ Deri në fund të mandatit rrogën minimale e rrisim në 20.000 denarë. Do të jetë rrogë për 120% më e lartë prej 9.000 denarëve të DPMNE-së në vitin 2016. ✅ Rrogën mesatare deri në fund të...

Cilat janë premtimet e partive politike? Zotohen për rritje të pagave dhe vende të reja pune

para 2 jave - News33

Rritja e pagës minimale dhe pensioneve edhe këtë vit janë tema kryesore të premtimeve parazgjedhore. Në publik rritjen e pagës minimale dhe pensioneve e kanë premtuar dy liderët e partive më të mëdha maqedonase....

Cilat janë premtimet e partive politike? Zotohen për rritje të pagave dhe vende të reja pune

para 2 jave - Zyrtare

Rritja e pagës minimale dhe pensioneve edhe këtë vit janë tema kryesore të premtimeve parazgjedhore. Në publik rritjen e pagës minimale dhe pensioneve e kanë premtuar dy liderët e partive më të mëdha maqedonase....

Zaev premton 20 mijë denarë pagë minimale

para 2 jave - Telegrafi

LSDM premton paga më të larta nëse merr edhe një mandat. “Paga minimale deri në vitin 2024, përkatësisht deri në përfundim të mandatit të ri të LSDM-së, do të jetë 20 mijë denarë, ndërsa paga mesatare...

Zaev nga Shtipi paralajmëron pagë minimale prej 20.000 denar, 120% më e lartë në krahasim me vitin 2016

para 2 jave - Gazeta.mk

Deri në fund të mandatit, qeveria e re do të rrisë pagën minimale në 20.000 denarë dhe mesatarja do të jetë 34.000 denar. Këtë e bëri të ditur sot kreu i LSDM-së, Zoran Zaev në konferencën për shtyp në...

Zaev sërish shfrytëzon “rritjen” e rrogave për pikë politike

para 2 jave - Gazeta.mk

Zaev edhe kësaj rradhe është midis të thënës dhe të (pa)bërës që shfrytëzon edhe kësaj rradhe pagat që do të rriten informon TestovaSot. Nga 500 euro para tre vitesh që nuk ndodhi kurrë, ish kryeministri...

Zaev sërish shfrytëzon “rritjen” e rrogave për pikë politike

para 2 jave - Gazeta Express

Maqedoni Gazeta Express 28/06/2020 12:34 Zaev edhe kësaj rradhe është midis të thënës dhe të (pa)bërës që shfrytëzon edhe kësaj rradhe pagat që do të rriten. Nga 500 euro para tre vitesh që nuk ndodhi...

Zaev nga Shtipi paralajmëron pagë minimale prej 20.000 denar, 120% më e lartë në krahasim me vitin 2016

para 2 jave - Aktuale

Deri në fund të mandatit, qeveria e re do të rrisë pagën minimale në 20.000 denarë dhe mesatarja do të jetë 34.000 denar. Këtë e bëri të ditur sot kreu i LSDM-së, Zoran Zaev në konferencën për shtyp në...

Zaev paralajmëron pagë minimale 120% më e lartë në krahasim me vitin 2016

para 2 jave - Albeu

Deri në fund të mandatit, qeveria e re do të rrisë pagën minimale në 20.000 denarë dhe mesatarja do të jetë 34.000 denar. Këtë e bëri të ditur sot kreu i LSDM-së, Zoran Zaev në konferencën për shtyp në...

Zaev sërish shfrytëzon “rritjen” e rrogave për pikë politike

para 2 jave - Aktuale

Zaev edhe kësaj rradhe është midis të thënës dhe të (pa)bërës që shfrytëzon edhe kësaj rradhe pagat që do të rriten informon TestovaSot. Nga 500 euro para tre vitesh që nuk ndodhi kurrë, ish kryeministri...

Zaev nga Shtipi paralajmëron pagë minimale prej 20.000 denar, 120% më e lartë në krahasim me vitin 2016

para 2 jave - Zhurnal

Shtip, 27 qershor – Deri në fund të mandatit, qeveria e re do të rrisë pagën minimale në 20.000 denarë dhe mesatarja do të jetë 34.000 denar. Këtë e bëri të ditur sot kreu i LSDM-së, Zoran Zaev në konferencën...

Zaev sërish shfrytëzon “rritjen” e rrogave për pikë politike

para 2 jave - Tetova Sot

Zaev edhe kësaj rradhe është midis të thënës dhe të (pa)bërës që shfrytëzon edhe kësaj rradhe pagat që do të rriten informon TestovaSot. Nga 500 euro para tre vitesh që nuk ndodhi kurrë, ish kryeministri...

Zaev nga Shtipi paralajmëron pagë minimale prej 20.000 denar, 120% më e lartë në krahasim me vitin 2016

para 2 jave - Shenja

Deri në fund të mandatit, qeveria e re do të rrisë pagën minimale në 20.000 denarë dhe mesatarja do të jetë 34.000 denar. Këtë e bëri të ditur sot kreu i LSDM-së, Zoran Zaev në konferencën për shtyp në...

Zaev nga Shtipi paralajmëron pagë minimale prej 20.000 denar, 120% më e lartë në krahasim me vitin 2016

para 2 jave - Tetova Sot

Deri në fund të mandatit, qeveria e re do të rrisë pagën minimale në 20.000 denarë dhe mesatarja do të jetë 34.000 denar. Këtë e bëri të ditur sot kreu i LSDM-së, Zoran Zaev në konferencën për shtyp në...

Zaev sërish shfrytëzon “rritjen” e rrogave për pikë politike

para 2 jave - Top-News

Zaev edhe kësaj rradhe është midis të thënës dhe të (pa)bërës që shfrytëzon edhe kësaj rradhe pagat që do të rriten informon TestovaSot. Nga 500 euro para tre vitesh që nuk ndodhi kurrë, ish kryeministri...

Zaev sërish shfrytëzon “rritjen” e rrogave për pikë politike

para 2 jave - Arbresh

Zaev edhe kësaj rradhe është midis të thënës dhe të (pa)bërës që shfrytëzon edhe kësaj rradhe pagat që do të rriten. Nga 500 euro para tre vitesh që nuk ndodhi kurrë, ish kryeministri dhe lider i LSDM-së...

Zaev nga Shtipi paralajmëron pagë minimale prej 20.000 denar, 120% më e lartë në krahasim me vitin 2016

para 2 jave - Pa censure

Deri në fund të mandatit, qeveria e re do të rrisë pagën minimale në 20.000 denarë dhe mesatarja do të jetë 34.000 denar. Këtë e bëri të ditur sot kreu i LSDM-së, Zoran Zaev në konferencën për shtyp në...

Zaev nga Shtipi paralajmëron pagë minimale prej 20.000 denar, 120% më e lartë në krahasim me vitin 2016

para 2 jave - Almakos

Deri në fund të mandatit, qeveria e re do të rrisë pagën minimale në 20.000 denarë dhe mesatarja do të jetë 34.000 denar. Këtë e bëri të ditur sot kreu i LSDM-së, Zoran Zaev në konferencën për shtyp në...

Zaev nga Shtipi paralajmëron pagë minimale prej 20.000 denar, 120% më e lartë në krahasim me vitin 2016

para 2 jave - Koha News

Deri në fund të mandatit, qeveria e re do të rrisë pagën minimale në 20.000 denarë dhe mesatarja do të jetë 34.000 denar. Këtë e bëri të ditur sot kreu i LSDM-së, Zoran Zaev në konferencën për shtyp në...

Zaev nga Shtipi paralajmëron pagë minimale prej 20.000 denar, 120% më e lartë në krahasim me vitin 2016

para 2 jave - Sharri

Deri në fund të mandatit, qeveria e re do të rrisë pagën minimale në 20.000 denarë dhe mesatarja do të jetë 34.000 denar. Këtë e bëri të ditur sot kreu i LSDM-së, Zoran Zaev në konferencën për shtyp në...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK