http://kariera.mk

KSHZ, lista zgjedhore mbyllet të mërkurën

para 2 jave - Shprehja

Lista zgjedhore pritet të mbyllet të mërkurën. Sipas informacioneve fillestare, në zgjedhjet e 15 korrikut, të drejtë vote do të kenë mbi 1.814.000 qytetarë. “Pastrimi i vazhdueshëm i listës që bëhet në...

Maqedonia me 1.8 milion votues!? Flet kryetari i KShZ

para 2 jave - Derveni

KSHZ të mërkurën do ta përmbyll regjistrin zgjedhorë i cili pritet të ketë 1 milion e 814 mijë qytetarë. Kreu i saj, Oliver Derkovski, pas një takimi me ministrin e brendshëm, Naqe Çulev, tha se kanë përfunduar...

KSHZ, lista zgjedhore mbyllet të mërkurën

para 2 jave - Telegrafi

Lista zgjedhore pritet të mbyllet të mërkurën. Sipas informacioneve fillestare, në zgjedhjet e 15 korrikut, të drejtë vote do të kenë mbi 1.814.000 qytetarë. “Pastrimi i vazhdueshëm i listës që bëhet në...

DERKOVSKI: Rreth 1.8 milionë votues janë në listë zgjedhore

para 2 jave - Medial

KSHZ të mërkurën do ta përmbyll regjistrin zgjedhor i cili pritet të ketë 1 milion e 814 mijë qytetarë.Kreu i saj, Oliver Derkovski, pas një takimi me ministrin e brendshëm, Naqe Çulev, tha se kanë përfunduar...

Derkovski: Rreth 1.8 milionë votues janë në listë zgjedhore

para 2 jave - Koha.mk

Shkup, 29 qershor – KSHZ të mërkurën do ta përmbyll regjistrin zgjedhorë i cili pritet të ketë 1 milion e 814 mijë qytetarë.Kreu i saj, Oliver Derkovski, pas një takimi me ministrin e brendshëm, Naqe Çulev,...

Derkovski: Rreth 1.8 milionë votues janë në listë zgjedhore

para 2 jave - Gazeta.mk

KShZ të mërkurën do ta përmbyll regjistrin zgjedhorë i cili pritet të ketë 1 milion e 814 mijë qytetarë.Kreu i saj, Oliver Derkovski, pas një takimi me ministrin e brendshëm, Naqe Çulev, tha se kanë përfunduar...

Zgjedhjet/ Çulev: Qytetarët të denoncojnë shkeljet

para 2 jave - Gazeta.mk

Ministri i punëve të brendshme Naqe Çulev, pas takimit me kreun e KSHZ-së Oliver Derkovski u zotua se dikasteri që drejton ai do të jetë në nivel të detyrës për të siguruar zgjedhjet të rregullta. “Inkurajoj...

KSHZ, lista zgjedhore mbyllet të mërkurën

para 2 jave - News33

Lista zgjedhore pritet të mbyllet të mërkurën. Sipas informacioneve fillestare, në zgjedhjet e 15 korrikut, të drejtë vote do të kenë mbi 1.814.000 qytetarë. “Pastrimi i vazhdueshëm i listës që bëhet në...

Derkoski: Me siguri të mërkurën do ta përmbyllim listën zgjedhore

para 2 jave - Ina

Me siguri të mërkurën do ta përmbyllim listën zgjedhore. Kanë përfunduar të gjitha aktivitetet e nevojshme, përpunimi i të dhënave. Nuk mund ta them numrin e saktë, por 1.814.000 dhe disa qindra votues...

Derkovski: Rreth 1.8 milionë votues janë në listë zgjedhore

para 2 jave - Aktuale

KShZ të mërkurën do ta përmbyll regjistrin zgjedhorë i cili pritet të ketë 1 milion e 814 mijë qytetarë.Kreu i saj, Oliver Derkovski, pas një takimi me ministrin e brendshëm, Naqe Çulev, tha se kanë përfunduar...

Zgjedhjet/ Çulev: Qytetarët të denoncojnë shkeljet

para 2 jave - Aktuale

Ministri i punëve të brendshme Naqe Çulev, pas takimit me kreun e KSHZ-së Oliver Derkovski u zotua se dikasteri që drejton ai do të jetë në nivel të detyrës për të siguruar zgjedhjet të rregullta. “Inkurajoj...

KSHZ, lista zgjedhore mbyllet të mërkurën

para 2 jave - Fol

Lista zgjedhore pritet të mbyllet të mërkurën. Sipas informacioneve fillestare, në zgjedhjet e 15 korrikut, të drejtë vote do të kenë mbi 1.814.000 qytetarë. “Pastrimi i vazhdueshëm i listës që bëhet në...

Derkoski: Me siguri të mërkurën do ta përmbyllim listën zgjedhore

para 2 jave - TV21

- REKLAMIM I PAGUAR POLITIK - Me siguri të mërkurën do ta përmbyllim listën zgjedhore. Kanë përfunduar të gjitha aktivitetet e nevojshme, përpunimi i të dhënave. Nuk mund ta them numrin e saktë, por 1.814.000...

Çulev: Thirrja në bisedë informative e Mickoskit dhe këshilltarit tim, tregues për drejtësi joselektive

para 2 jave - TV21

- REKLAMIM I PAGUAR POLITIK - Thirrja e kryetarit të VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski, udhëheqësit të partisë që më emëroi për ministër të Punëve të Brendshëm dhe këshilltarit tim, sepse ata shkelën vendim...

KSHZ, lista zgjedhore mbyllet të mërkurën

para 2 jave - Flaka

Lista zgjedhore pritet të mbyllet të mërkurën. Sipas informacioneve fillestare, në zgjedhjet e 15 korrikut, të drejtë vote do të kenë mbi 1.814.000 qytetarë. “Pastrimi i vazhdueshëm i listës që bëhet në...

Çulev-Derkoski: Faktorët politik të udhëheqin fushatë korrekte dhe demokratike, qytetarët të paraqesin parregullsi zgjedhore

para 2 jave - TV21

- REKLAMIM I PAGUAR POLITIK - Faktorët politik t’i respektojnë ligjet, të udhëheqin fushatë  korrekte dhe demokratike, ndërsa qytetarët  te Ministria e Punëve të Brendshme të paraqesin  çdo aktivitet që...

KSHZ, lista zgjedhore mbyllet të mërkurën

para 2 jave - Arbresh

Lista zgjedhore pritet të mbyllet të mërkurën. Sipas informacioneve fillestare, në zgjedhjet e 15 korrikut, të drejtë vote do të kenë mbi 1.814.000 qytetarë. “Pastrimi i vazhdueshëm i listës që bëhet në...

KSHZ, lista zgjedhore mbyllet të mërkurën

para 2 jave - Alsat-M

Lista zgjedhore pritet të mbyllet të mërkurën. Sipas informacioneve fillestare, në zgjedhjet e 15 korrikut, të drejtë vote do të kenë mbi 1.814.000 qytetarë. “Pastrimi i vazhdueshëm i listës që bëhet në...

Derkovski: Rreth 1.8 milionë votues janë në listë zgjedhore

para 2 jave - Tetova Sot

KShZ të mërkurën do ta përmbyll regjistrin zgjedhorë i cili pritet të ketë 1 milion e 814 mijë qytetarë.Kreu i saj, Oliver Derkovski, pas një takimi me ministrin e brendshëm, Naqe Çulev, tha se kanë përfunduar...

Derkoski: Rreth 1.8 milionë votues janë në Listë Zgjedhore

para 2 jave - Telegrafi

Kryetari i KSHZ-së Oliver Derkoski, sot ka realizuar takim me ministrin për Punë të Brendshme, Naqe Çulev, me të cilin kanë diskutuar për zgjedhjet e 15 korriktu. Derkoski tha se të mërkurën pritet të...

Derkovski: Në listën zgjedhore ka rreth 1,8 milionë votues

para 2 jave - Portalb

Kryetari i Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, Oliver Derkovski dhe ministri për Punë të Brendshme, Naqe Çulev, në pres konferencën e sotme theksuan që ata kanë nivel të lartë të bashkëpunimit, transmeton...

MPB-ja DHE KSHZ-ja PËR ZGJEDHJEVE TË LIRA E DEMOKRATIKE

para 2 jave - Klan Macedonia

Policia do të sanksionojë çdo përpjekje të blerje të votuesve dhe shkelje të tjera eventuale zgjedhore, në prag të votimeve për përbërjen e re parlamentare dhe zgjedhore, premton ministri i punëve të brendshme....

KSHZ, lista zgjedhore mbyllet të mërkurën

para 2 jave - InfoAlb

Lista zgjedhore pritet të mbyllet të mërkurën. Sipas informacioneve fillestare, në zgjedhjet e 15 korrikut, të drejtë vote do të kenë mbi 1.814.000 qytetarë. “Pastrimi i vazhdueshëm i listës që bëhet në...

KSHZ, lista zgjedhore mbyllet të mërkurën

para 2 jave - TopShqip

Lista zgjedhore pritet të mbyllet të mërkurën. Sipas informacioneve fillestare, në zgjedhjet e 15 korrikut, të drejtë vote do të kenë mbi 1.814.000 qytetarë. “Pastrimi i vazhdueshëm i listës që bëhet në...

Derkoski: Me siguri të mërkurën do ta përmbyllim listën zgjedhore

para 2 jave - Koha.mk

Shkup, 29 qershor – Me siguri të mërkurën do ta përmbyllim listën zgjedhore. Kanë përfunduar të gjitha aktivitetet e nevojshme, përpunimi i të dhënave. Nuk mund ta them numrin e saktë, por 1.814.000 dhe...

Çulev: Thirrja në bisedë informative e Mickoskit dhe këshilltarit tim, tregues për drejtësi joselektive

para 2 jave - Zhurnal

Shkup, 29 qershor, zhurnal.mk – Thirrja e kryetarit të VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski, udhëheqësit të partisë që më emëroi për ministër të Punëve të Brendshëm dhe këshilltarit tim, sepse ata shkelën...

Çulev: Thirrja në bisedë informative e Mickoskit dhe këshilltarit tim, dëshmon se ka drejtësi joselektive

para 2 jave - Zhurnal

Shkup, 29 qershor – Zhurnal.mk – Thirrja e kryetarit të VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski, udhëheqësit të partisë që më emëroi për ministër të Punëve të Brendshëm dhe këshilltarit tim, sepse ata shkelën...

Çulev: Thirrja në bisedë informative e Mickoskit dhe këshilltarit tim, tregues për drejtësi joselektive

para 2 jave - Koha.mk

Shkup, 29 qershor – Thirrja e kryetarit të VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski, udhëheqësit të partisë që më emëroi për ministër të Punëve të Brendshëm dhe këshilltarit tim, sepse ata shkelën vendim qeveritar...

Lista zgjedhore do të ketë 1.8 milion votues, do të votohet edhe në salla sportive

para 2 jave - Zhurnal

S hkup, 29 qershor, zhurnal.mk – Komisioni Shtetërorë i Zgjedhjeve të mërkurën do ta përmbyllë listën zgjedhore dhe në të di të ketë diku 1.814.000 votues, tha i pari i KSHZ-së, Oliver Derkoski në pres...

Derkoski: Me siguri të mërkurën do ta përmbyllim listën zgjedhore

para 2 jave - Lajm

Me siguri të mërkurën do ta përmbyllim listën zgjedhore. Kanë përfunduar të gjitha aktivitetet e nevojshme, përpunimi i të dhënave. Nuk mund ta them numrin e saktë, por 1.814.000 dhe disa qindra votues...

Derkovski: Rreth 1.8 milionë votues janë në listë zgjedhore

para 2 jave - TopShqip

KShZ të mërkurën do ta përmbyll regjistrin zgjedhorë i cili pritet të ketë 1 milion e 814 mijë qytetarë.Kreu i saj, Oliver Derkovski, pas një takimi me ministrin e brendshëm, Naqe Çulev, tha se kanë përfunduar...

Derkovski: Rreth 1.8 milionë votues janë në listë zgjedhore

para 2 jave - InfoAlb

KShZ të mërkurën do ta përmbyll regjistrin zgjedhorë i cili pritet të ketë 1 milion e 814 mijë qytetarë.Kreu i saj, Oliver Derkovski, pas një takimi me ministrin e brendshëm, Naqe Çulev, tha se kanë përfunduar...

Derkovski: Rreth 1.8 milionë votues janë në listë zgjedhore

para 2 jave - Fol

KSHZ të mërkurën do ta përmbyll regjistrin zgjedhorë i cili pritet të ketë 1 milion e 814 mijë qytetarë.Kreu i saj, Oliver Derkovski, pas një takimi me ministrin e brendshëm, Naqe Çulev, tha se kanë përfunduar...

Çulev: Qytetarët të denoncojnë shkeljet

para 2 jave - Fol

Ministri i punëve të brendshme Naqe Çulev, pas takimit me kreun e KSHZ-së Oliver Derkovski u zotua se dikasteri që drejton ai do të jetë në nivel të detyrës për të siguruar zgjedhjet të rregullta. “Inkurajoj...

Të drejtë vote kanë mbi 1.8 milionë votues, të mërkurën publikohet lista

para 2 jave - Shenja

Në këto zgjedhje, të drejtën e votës do të mund ta realizojnë rreth 1 million e 814 000 qytetarë. Mirëpo, numri sipas kryetarit të Komisionit Shtetëror Zgjedhor nuk është definitiv dhe i njejti zyrtarisht...

Derkoski: Me siguri të mërkurën do ta përmbyllim listën zgjedhore

para 2 jave - Flaka

Me siguri të mërkurën do ta përmbyllim listën zgjedhore. Kanë përfunduar të gjitha aktivitetet e nevojshme, përpunimi i të dhënave. Nuk mund ta them numrin e saktë, por 1.814.000 dhe disa qindra votues...

Derkoski: Me siguri të mërkurën do ta përmbyllim listën zgjedhore

para 2 jave - News33

Me siguri të mërkurën do ta përmbyllim listën zgjedhore. Kanë përfunduar të gjitha aktivitetet e nevojshme, përpunimi i të dhënave. Nuk mund ta them numrin e saktë, por 1.814.000 dhe disa qindra votues...

Administrimi i zgjedhjeve në kohë PANDEMIE..

para 2 jave - Flaka

Shkruan enkas për #Flaka: Prof.dr.Subhi JAKUPI Administrimi i zgjedhjeve të parakohshme parlamentare në RMV (15, korrik 2020) në kohë PANDEMIE – sfidë e institucioneve zyrtare dhe akterëve politik Mbështetja...

Derkoski: Me siguri të mërkurën do ta përmbyllim listën zgjedhore

para 2 jave - Zyrtare

Me siguri të mërkurën do ta përmbyllim listën zgjedhore. Kanë përfunduar të gjitha aktivitetet e nevojshme, përpunimi i të dhënave. Nuk mund ta them numrin e saktë, por 1.814.000 dhe disa qindra votues...

KSHZ, lista zgjedhore mbyllet të mërkurën

para 2 jave - Almakos

Lista zgjedhore pritet të mbyllet të mërkurën. Sipas informacioneve fillestare, në zgjedhjet e 15 korrikut, të drejtë vote do të kenë mbi 1.814.000 qytetarë. “Pastrimi i vazhdueshëm i listës që bëhet në...

Çulev: Thirrja në bisedë informative e Mickoskit dhe këshilltarit tim, tregues për drejtësi joselektive

para 2 jave - Zyrtare

Thirrja e kryetarit të VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski, udhëheqësit të partisë që më emëroi për ministër të Punëve të Brendshëm dhe këshilltarit tim, sepse ata shkelën vendim qeveritar që ndalonte qëndrimin...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK