http://kariera.mk

PËRGATITJE PËR VALËN E VJESHTËS TË COVID-19

para 3 jave - Klan Macedonia

Në 16 komuna në vend bëhen përgatitje për valën e vjeshtës të të infektuarve më virusin korona dhe për formimin e kovid-qendrave rajonale si përforcim i spitaleve lokale për pacientët e sëmurë. Këto do...

Filipçe: Votimi i të sëmurëve me Kovid-19 deri tani pa probleme

para 3 jave - Portalb

Janë formuar këshilla zgjedhorë me mjekë për zhvillim të procesit zgjedhor  te të sëmurët me Kovid-19 dhe personat  në vetizolim,  ata janë furnizuar me pajisje përkatëse mbrojtëse, votimi realizohet dhe...

Filipçe: Votimi i të sëmurëve me Kovid-19 deri tani pa probleme

para 3 jave - Tetova1

Janë formuar këshilla zgjedhorë me mjekë për zhvillim të procesit zgjedhor te të sëmurët me Kovid-19 dhe personat në vetizolim, ata janë furnizuar me pajisje përkatëse mbrojtëse, votimi realizohet dhe...

Koronavirusi, nisin përgatitjet për valën e re në vjeshtë

para 3 jave - Alsat-M

“Pavarësisht shifrave të larta të publikuara çdo ditë, vendi ende po kalon një pik të zgjatur të valës së parë të virusit korona.  Është kjo ajo që kuptohet nga  kumtesa e sotme e Ministrisë së Shëndetësisë,...

Koronavirusi, nisin përgatitjet për valën e re në vjeshtë

para 3 jave - Shprehja

“Pavarësisht shifrave të larta të publikuara çdo ditë, vendi ende po kalon një pik të zgjatur të valës së parë të virusit korona. Është kjo ajo që kuptohet nga kumtesa e sotme e Ministrisë së Shëndetësisë,...

Formohen “Kovid-Qendra Rajonale” në 16 komuna

para 3 jave - Shenja

16 komuna të vendit e përkrahin propozimin e Ministrisë së Shëndetësisë dhe të Komisionit për Sëmundje Infektive për formimin e “Kovid qendrave” rajonale në qytetet ku tashmë ekzistojnë  spitale të përgjithshme...

MSH: Përgatitje për valë eventuale të coronavirusit në vjeshtë

para 3 jave - Telegrafi

Kryetarët e 16 komunave në vend e mbështetën propozimin e Ministrisë së Shëndetësisë dhe të Komisionit për Sëmundje Infektive për formim të “Kovid qendrave” rajonale në qytetet ku tashmë ekzistojnë spitale...

Filipçe: Votimi i të sëmurëve me Kovid-19 deri tani pa probleme

para 3 jave - Medial

Sveti Nikollë, 13 korrik 2020 (MEDIAL) – Janë formuar këshilla zgjedhorë me mjekë për zhvillim të procesit zgjedhor te të sëmurët me Kovid-19 dhe personat në vetizolim, ata janë furnizuar me pajisje përkatëse...

Filipçe: Votimi i të sëmurëve me Kovid-19 deri tani pa probleme

para 3 jave - Gazeta.mk

Sveti Nikollë, 13 korrik 2020 (GAZETA.MK) – Janë formuar këshilla zgjedhorë me mjekë për zhvillim të procesit zgjedhor te të sëmurët me Kovid-19 dhe personat në vetizolim, ata janë furnizuar me pajisje...

Filipçe: Nuk presim fluks më të madh të pacientëve për pranim në spital

para 3 jave - Koha.mk

Shkup, 13 korrik – Trendet ende janë në drejtim të përqindjes pothuajse të njëjtë të të infektuarve të rinj nga numri i përgjithshëm të testeve dhe përqindje të njëjtë të pacientëve të hospitalizuar nga...

Koronavirusi, nisin përgatitjet për valën e re në vjeshtë

para 3 jave - News Tv

“Pavarësisht shifrave të larta të publikuara çdo ditë, vendi ende po kalon një pik të zgjatur të valës së parë të virusit korona. Është kjo ajo që kuptohet nga kumtesa e sotme e Ministrisë së Shëndetësisë,...

Filipçe: Po përgatisim sistemin shëndetësor për valën eventuale me virus në vjeshtë

para 3 jave - Telegrafi

Në Sveti Nikollë kemi një valë më të madhe të infektuar, kjo valë është e lidhur me një grup nga Shtipi, tha sot Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe, i cili vizitoi sot Qendrën Shëndetësore në Sveti...

Filipçe: Po përgatisim sistemin shëndetësor për valën eventuale me virus në vjeshtë

para 3 jave - Tetova1

Në Sveti Nikollë kemi një valë më të madhe të infektuar, kjo valë është e lidhur me një grup nga Shtipi, tha sot Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe, i cili vizitoi sot Qendrën Shëndetësore në Sveti...

Përgatitje për valë eventuale në vjeshtë të Kovid-19, formohen Kovid-qendra rajonale në 16 komuna

para 3 jave - Medial

Shkup, 13 korrik 2020 (MEDIAL) – Kryetarët e 16 komunave në vend e mbështetën propozimin e Ministrisë së Shëndetësisë dhe të Komisionit për Sëmundje Infektive për formim të “Kovid qendrave” rajonale në...

Përgatitje për valë eventuale në vjeshtë të Kovid-19, formohen Kovid-qendra rajonale në 16 komuna

para 3 jave - Gazeta.mk

Shkup, 13 korrik 2020 (GAZETA.MK) – Kryetarët e 16 komunave në vend e mbështetën propozimin e Ministrisë së Shëndetësisë dhe të Komisionit për Sëmundje Infektive për formim të “Kovid qendrave” rajonale...

Filipçe thotë se nuk presin që të rritet numri i pacientëve në spitalet

para 3 jave - Shenja

Trendet ende janë në drejtim të përqindjes pothuajse të njëjtë të të infektuarve të rinj nga numri i përgjithshëm të testeve dhe përqindje të njëjtë të pacientëve të hospitalizuar nga numri i përgjithshëm...

Filipçe: Nuk presim fluks më të madh të pacientëve për pranim në spital

para 3 jave - InfoShqip

Trendet ende janë në drejtim të përqindjes pothuajse të njëjtë të të infektuarve të rinj nga numri i përgjithshëm të testeve dhe përqindje të njëjtë të pacientëve të hospitalizuar nga numri i përgjithshëm...

Filipçe: Nuk presim fluks më të madh të pacientëve për pranim në spital

para 3 jave - Flaka

Trendet ende janë në drejtim të përqindjes pothuajse të njëjtë të të infektuarve të rinj nga numri i përgjithshëm të testeve dhe përqindje të njëjtë të pacientëve të hospitalizuar nga numri i përgjithshëm...

Koronavirusi, nisin përgatitjet për valën e re në vjeshtë

para 3 jave - Almakos

Alsat 2020-07-13T15:32:57+02:00 “Pavarësisht shifrave të larta të publikuara çdo ditë, vendi ende po kalon një pik të zgjatur të valës së parë të virusit korona. Është kjo ajo që kuptohet nga kumtesa e...

Filipçe: Votimi i të sëmurëve me Kovid-19 deri tani pa probleme

para 3 jave - Tetova Sot

Janë formuar këshilla zgjedhorë me mjekë për zhvillim të procesit zgjedhor te të sëmurët me Kovid-19 dhe personat në vetizolim, ata janë furnizuar me pajisje përkatëse mbrojtëse, votimi realizohet dhe...

Filipçe: Po përgatisim sistemin shëndetësor për valën eventuale me virus në vjeshtë

para 3 jave - Pa censure

Në Sveti Nikollë kemi një valë më të madhe të infektuar kjo valë është e lidhur me një grup nga Shtipi tha sot Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe i cili vizitoi sot Qendrën Shëndetësore në Sveti Nikollë....

Përgatitje për valë eventuale në vjeshtë të Kovid-19, formohen Kovid-qendra” rajonale në 16 komuna

para 3 jave - Medial

Shkup, 13 korrik 2020 (MEDIAL) – Kryetarët e 16 komunave në vend e mbështetën propozimin e Ministrisë së Shëndetësisë dhe të Komisionit për Sëmundje Infektive për formim të “Kovid qendrave” rajonale në...

Përgatitje për valë eventuale në vjeshtë të Kovid-19, formohen Kovid-qendra” rajonale në 16 komuna

para 3 jave - Gazeta.mk

Shkup, 13 korrik 2020 (GAZETA.MK) – Kryetarët e 16 komunave në vend e mbështetën propozimin e Ministrisë së Shëndetësisë dhe të Komisionit për Sëmundje Infektive për formim të “Kovid qendrave” rajonale...

Përgatitje për valë eventuale në vjeshtë të Kovid-19

para 3 jave - Iliria News

Kryetarët e 16 komunave në vend e mbështetën propozimin e Ministrisë së Shëndetësisë dhe të Komisionit për Sëmundje Infektive për formim të “Kovid qendrave” rajonale në qytetet ku tashmë ekzistojnë  spitale...

Përgatitje për valë eventuale në vjeshtë të Kovid-19, formohen Kovid-qendra” rajonale në 16 komuna

para 3 jave - Ina

Kryetarët e 16 komunave në vend e mbështetën propozimin e Ministrisë së Shëndetësisë dhe të Komisionit për Sëmundje Infektive për formim të “Kovid qendrave” rajonale në qytetet ku tashmë ekzistojnë spitale...

Filipçe: Votimi i të sëmurëve me Kovid-19 deri tani pa probleme

para 3 jave - Pa censure

Janë formuar këshilla zgjedhorë me mjekë për zhvillim të procesit zgjedhor te të sëmurët me Kovid-19 dhe personat në vetizolim, ata janë furnizuar me pajisje përkatëse mbrojtëse, votimi realizohet dhe...

Formohen Covid qendra rajonale në 16 komuna si përgatitje për valë të re eventuale të virusit në vjeshtë

para 3 jave - Zhurnal

Shkup, 13 korrik – Zhurnal.mk – Kryetarët e 16 komunave në vend e mbështetën propozimin e Ministrisë së Shëndetësisë dhe të Komisionit për Sëmundje Infektive për formim të “Kovid qendrave” rajonale në...

Përgatitje për valë eventuale në vjeshtë të Kovid-19

para 3 jave - Koha.mk

Shkup, 13 korrik – Kryetarët e 16 komunave në vend e mbështetën propozimin e Ministrisë së Shëndetësisë dhe të Komisionit për Sëmundje Infektive për formim të “Kovid qendrave” rajonale në qytetet ku tashmë...

Filipçe: Nuk presim fluks më të madh të pacientëve për pranim në spital

para 3 jave - in7

Trendet ende janë në drejtim të përqindjes pothuajse të njëjtë të të infektuarve të rinj nga numri i përgjithshëm të testeve dhe përqindje të njëjtë të pacientëve të hospitalizuar nga numri i përgjithshëm...

RMV po përgatitet për valë të re eventuale të virusit korona

para 3 jave - Portalb

Kryetarët e 16 komunave në vend e mbështetën propozimin e Ministrisë së Shëndetësisë dhe të Komisionit për Sëmundje Infektive për formim të “Kovid qendrave” rajonale në qytetet ku tashmë ekzistojnë  spitale...

Filipçe: Nuk presim fluks më të madh të pacientëve për pranim në spital

para 3 jave - Sharri

Trendet ende janë në drejtim të përqindjes pothuajse të njëjtë të të infektuarve të rinj nga numri i përgjithshëm të testeve dhe përqindje të njëjtë të pacientëve të hospitalizuar nga numri i përgjithshëm...

Filipçe: Nuk presim fluks më të madh të pacientëve për pranim në spital

para 3 jave - Lajm

Trendet ende janë në drejtim të përqindjes pothuajse të njëjtë të të infektuarve të rinj nga numri i përgjithshëm të testeve dhe përqindje të njëjtë të pacientëve të hospitalizuar nga numri i përgjithshëm...

Filipçe: Nuk presim fluks më të madh të pacientëve për pranim në spital

para 3 jave - Almakos

Trendet ende janë në drejtim të përqindjes pothuajse të njëjtë të të infektuarve të rinj nga numri i përgjithshëm të testeve dhe përqindje të njëjtë të pacientëve të hospitalizuar nga numri i përgjithshëm...

Filipçe: Votimi i të sëmurëve me Kovid-19 deri tani pa probleme

para 3 jave - Lajm

Janë formuar këshilla zgjedhorë me mjekë për zhvillim të procesit zgjedhor te të sëmurët me Kovid-19 dhe personat në vetizolim, ata janë furnizuar me pajisje përkatëse mbrojtëse, votimi realizohet dhe...

Filipçe: Po përgatitim sistemin shëndetësor për valën eventuale me virus në vjeshtë

para 3 jave - Fol

Në Sveti Nikollë kemi një valë më të madhe të infektuar, kjo valë është e lidhur me një grup nga Shtipi, tha sot Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe, i cili vizitoi sot Qendrën Shëndetësore në Sveti...

Përgatitje për valë eventuale në vjeshtë të Kovid-19, formohen Kovid-qendra” rajonale në 16 komuna

para 3 jave - Shenja

Kryetarët e 16 komunave në vend e mbështetën propozimin e Ministrisë së Shëndetësisë dhe të Komisionit për Sëmundje Infektive për formim të “Kovid qendrave” rajonale në qytetet ku tashmë ekzistojnë spitale...

Përgatitje për valë eventuale në vjeshtë të Kovid-19, formohen Kovid-qendra” rajonale në 16 komuna

para 3 jave - Tetova Sot

Kryetarët e 16 komunave në vend e mbështetën propozimin e Ministrisë së Shëndetësisë dhe të Komisionit për Sëmundje Infektive për formim të “Kovid qendrave” rajonale në qytetet ku tashmë ekzistojnë spitale...

Filipçe: Po përgatisim sistemin shëndetësor për valën eventuale me virus në vjeshtë

para 3 jave - Fakti Ditor

Në Sveti Nikollë kemi një valë më të madhe të infektuar, kjo valë është e lidhur me një grup nga Shtipi, tha sot Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe, i cili vizitoi sot Qendrën Shëndetësore në Sveti...

Filipçe: Po përgatitim sistemin shëndetësor për valën eventuale me virus në vjeshtë

para 3 jave - Arbresh

Në Sveti Nikollë kemi një valë më të madhe të infektuar, kjo valë është e lidhur me një grup nga Shtipi, tha sot Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe, i cili vizitoi sot Qendrën Shëndetësore në Sveti...

Përgatitje për valë eventuale në vjeshtë të Kovid-19, formohen Kovid-qendra” rajonale në 16 komuna

para 3 jave - Almakos

Kryetarët e 16 komunave në vend e mbështetën propozimin e Ministrisë së Shëndetësisë dhe të Komisionit për Sëmundje Infektive për formim të “Kovid qendrave” rajonale në qytetet ku tashmë ekzistojnë spitale...

Përgatitje për valë eventuale në vjeshtë të Kovid-19, formohen Kovid-qendra” rajonale në 16 komuna

para 3 jave - Sharri

Kryetarët e 16 komunave në vend e mbështetën propozimin e Ministrisë së Shëndetësisë dhe të Komisionit për Sëmundje Infektive për formim të “Kovid qendrave” rajonale në qytetet ku tashmë ekzistojnë spitale...

Përgatitje për valë eventuale në vjeshtë të Kovid-19, formohen Kovid-qendra” rajonale në 16 komuna

para 3 jave - in7

Kryetarët e 16 komunave në vend e mbështetën propozimin e Ministrisë së Shëndetësisë dhe të Komisionit për Sëmundje Infektive për formim të “Kovid qendrave” rajonale në qytetet ku tashmë ekzistojnë spitale...

Përgatitje për valë eventuale në vjeshtë të Kovid-19, formohen Kovid-qendra” rajonale në 16 komuna

para 3 jave - News33

Kryetarët e 16 komunave në vend e mbështetën propozimin e Ministrisë së Shëndetësisë dhe të Komisionit për Sëmundje Infektive për formim të “Kovid qendrave” rajonale në qytetet ku tashmë ekzistojnë spitale...

Përgatitje për valë eventuale në vjeshtë të Kovid-19, formohen Kovid-qendra” rajonale në 16 komuna

para 3 jave - Fol

Kryetarët e 16 komunave në vend e mbështetën propozimin e Ministrisë së Shëndetësisë dhe të Komisionit për Sëmundje Infektive për formim të “Kovid qendrave” rajonale në qytetet ku tashmë ekzistojnë spitale...

Përgatitje për valë eventuale në vjeshtë të Kovid-19, formohen Kovid-qendra” rajonale në 16 komuna

para 3 jave - Pa censure

epa08530616 People wearing protective mask, wait to enter the post office in Skopje, Republic of North Macedonia, 06 July 2020. Despite high numbers of coronavirus infections, the Government stopped safety...

Përgatitje për valë eventuale në vjeshtë të Kovid-19, formohen Kovid-qendra” rajonale në 16 komuna

para 3 jave - Lajm

epa08530616 People wearing protective mask, wait to enter the post office in Skopje, Republic of North Macedonia, 06 July 2020. Despite high numbers of coronavirus infections, the Government stopped safety...

Filipçe: Moskujdesi i qytetarëve mund të rikthejë izolimin

para 3 jave - InfoShqip

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe njoftoi se është e mundur të aplikohen masa kufizuese për lëvizjen e qytetarëve nëse nuk respektohen masat për mbajtje të maskës dhe për të ruajtur distancën sociale....

Maqedonia e Veriut paralajmëron kufizimin e lëvizjeve, Ministri i Shëndetësië: E vetmja masë që mund të marrim

para 3 jave - BalkanWeb

Ministri i Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut, Venko Filipçe ka paralajmëruar se vendi mund t’i rikthehet kufizimit të lëvizjeve për shkak të situatës me COVID-19. Momentalisht sipas tij, kjo nuk është...

Filipçe: Moskujdesi i qytetarëve mund të rikthejë izolimin

para 3 jave - Ina

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe njoftoi se është e mundur të aplikohen masa kufizuese për lëvizjen e qytetarëve nëse nuk respektohen masat për mbajtje të maskës dhe për të ruajtur distancën sociale....

Filipçe: Moskujdesi i qytetarëve mund të rikthejë izolimin

para 3 jave - Gazeta.mk

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe njoftoi se është e mundur të aplikohen masa kufizuese për lëvizjen e qytetarëve nëse nuk respektohen masat për mbajtje të maskës dhe për të ruajtur distancën sociale....

Filipçe: Moskujdesi i qytetarëve mund të rikthejë izolimin

para 3 jave - Aktuale

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe njoftoi se është e mundur të aplikohen masa kufizuese për lëvizjen e qytetarëve nëse nuk respektohen masat për mbajtje të maskës dhe për të ruajtur distancën sociale....

Filipçe: Moskujdesi nga qytetarët mund të rikthejë izolimin pas zgjedhjeve

para 3 jave - Almakos

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe njoftoi se është e mundur të aplikohen masa kufizuese për lëvizjen e qytetarëve nëse nuk respektohen masat për mbajtje të maskës dhe për të ruajtur distancën sociale....

Filipçe: Moskujdesi i qytetarëve mund të rikthejë izolimin

para 3 jave - Ina

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe njoftoi se është e mundur të aplikohen masa kufizuese për lëvizjen e qytetarëve, nëse nuk respektohen masat për mbajtje të maskës dhe për të ruajtur distancën sociale....

Filipçe: Moskujdesi nga qytetarët mund të rikthejë izolimin pas zgjedhjeve

para 3 jave - Sharri

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe njoftoi se është e mundur të aplikohen masa kufizuese për lëvizjen e qytetarëve nëse nuk respektohen masat për mbajtje të maskës dhe për të ruajtur distancën sociale....

Filipçe: Moskujdesi i qytetarëve mund të rikthejë izolimin

para 3 jave - Telegrafi

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe njoftoi se është e mundur të aplikohen masa kufizuese për lëvizjen e qytetarëve, nëse nuk respektohen masat për mbajtje të maskës dhe për të ruajtur distancën sociale....

Filipçe: Moskujdesi i qytetarëve mund të rikthejë izolimin

para 3 jave - Koha.mk

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe njoftoi se është e mundur të aplikohen masa kufizuese për lëvizjen e qytetarëve, nëse nuk respektohen masat për mbajtje të maskës dhe për të ruajtur distancën sociale....

Moskujdesi i qytetarëve mund të rikthejë izolimin

para 3 jave - Zhurnal

Shkup, 12 korrik – Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe njoftoi se është e mundur të aplikohen masa kufizuese për lëvizjen e qytetarëve, nëse nuk respektohen masat për mbajtje të maskës dhe për të ruajtur...

Filipçe: Moskujdesi i qytetarëve mund të rikthejë izolimin

para 3 jave - Zhurnal

Shkup, 12 korrik, Zhurnal.mk – Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe njoftoi se është e mundur të aplikohen masa kufizuese për lëvizjen e qytetarëve, nëse nuk respektohen masat për mbajtje të maskës dhe...

Filipçe: Moskujdesi i qytetarëve mund të rikthejë izolimin

para 3 jave - Alsat-M

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe njoftoi se është e mundur të aplikohen masa kufizuese për lëvizjen e qytetarëve, nëse nuk respektohen masat për mbajtje të maskës dhe për të ruajtur distancën sociale....

Filipçe: Moskujdesi i qytetarëve mund të rikthejë izolimin

para 3 jave - Shprehja

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe njoftoi se është e mundur të aplikohen masa kufizuese për lëvizjen e qytetarëve, nëse nuk respektohen masat për mbajtje të maskës dhe për të ruajtur distancën sociale....

Filipçe: Moskujdesi i qytetarëve mund të rikthejë izolimin

para 3 jave - Tetova Sot

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe njoftoi se është e mundur të aplikohen masa kufizuese për lëvizjen e qytetarëve nëse nuk respektohen masat për mbajtje të maskës dhe për të ruajtur distancën sociale....

Filipçe: Moskujdesi i qytetarëve mund të rikthejë izolimin

para 3 jave - Tetova1

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe njoftoi se është e mundur të aplikohen masa kufizuese për lëvizjen e qytetarëve, nëse nuk respektohen masat për mbajtje të maskës dhe për të ruajtur distancën sociale....

Filipçe: Moskujdesi i qytetarëve mund të rikthejë izolimin

para 3 jave - Fol

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe njoftoi se është e mundur të aplikohen masa kufizuese për lëvizjen e qytetarëve, nëse nuk respektohen masat për mbajtje të maskës dhe për të ruajtur distancën sociale....

Filipçe lajmëron: Moskujdesi i qytetarëve mund të rikthejë izolimin

para 3 jave - Zyrtare

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe njoftoi se është e mundur të aplikohen masa kufizuese për lëvizjen e qytetarëve, nëse nuk respektohen masat për mbajtje të maskës dhe për të ruajtur distancën sociale....

Filipçe: Moskujdesi i qytetarëve mund të rikthejë izolimin

para 3 jave - News Tv

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe njoftoi se është e mundur të aplikohen masa kufizuese për lëvizjen e qytetarëve, nëse nuk respektohen masat për mbajtje të maskës dhe për të ruajtur distancën sociale....

Filipçe: Moskujdesi i qytetarëve mund të rikthejë izolimin

para 3 jave - Arbresh

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe njoftoi se është e mundur të aplikohen masa kufizuese për lëvizjen e qytetarëve, nëse nuk respektohen masat për mbajtje të maskës dhe për të ruajtur distancën sociale....

Filipçe: Moskujdesi i qytetarëve mund të rikthejë izolimin

para 3 jave - Almakos

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe njoftoi se është e mundur të aplikohen masa kufizuese për lëvizjen e qytetarëve, nëse nuk respektohen masat për mbajtje të maskës dhe për të ruajtur distancën sociale....

Filipçe: Moskujdesi i qytetarëve mund të rikthejë izolimin

para 3 jave - Pa censure

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe njoftoi se është e mundur të aplikohen masa kufizuese për lëvizjen e qytetarëve nëse nuk respektohen masat për mbajtje të maskës dhe për të ruajtur distancën sociale....

Filipçe: Moskujdesi i qytetarëve mund të rikthejë izolimin

para 3 jave - Almakos

Alsat 2020-07-12T15:12:27+02:00 Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe njoftoi se është e mundur të aplikohen masa kufizuese për lëvizjen e qytetarëve, nëse nuk respektohen masat për mbajtje të maskës dhe...

Filipçe: Moskujdesi i qytetarëve mund të rikthejë izolimin

para 3 jave - in7

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe njoftoi se është e mundur të aplikohen masa kufizuese për lëvizjen e qytetarëve, nëse nuk respektohen masat për mbajtje të maskës dhe për të ruajtur distancën sociale....

Filipçe: Moskujdesi i qytetarëve mund të rikthejë izolimin

para 3 jave - Lajm

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe njoftoi se është e mundur të aplikohen masa kufizuese për lëvizjen e qytetarëve, nëse nuk respektohen masat për mbajtje të maskës dhe për të ruajtur distancën sociale....

Franca përgatitet për valën e dytë të koronavirusit

para 3 jave - Gazeta Tema

Pak nga pak, vendet që kanë mundur të ulin kurbën e infektimit nga koronavirusi po i kthehen një normaliteti të ri, ku duhen respektuar disa masa sigurie si përdorimi i maskës, distancimi social dhe larja...

Franca përgatitet për valën e dytë të koronavirusit

para 3 jave - Lexo

Pak nga pak, vendet që kanë mundur të ulin kurbën e infektimit nga koronavirusi po i kthehen një normaliteti të ri, ku duhen respektuar disa masa sigurie si përdorimi i maskës, distancimi social dhe larja...

Si po përgatitet Franca për valën e dytë të koronavirusit

para 3 jave - Sinjali

Ngadalë, vendet që kanë mundur të ulin kurbën e infektimit nga koronavirusi po i kthehen një normaliteti të ri, ku duhen respektuar disa masa sigurie si përdorimi i maskës, distancimi social dhe larja...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK