http://kariera.mk

VOA/ Ekspertët japin lajmin inkurajues: Vaksina për Covid-19 mund të jetë e disponueshme në vitin 2021

para 4 dite - Koha Jone

Në Shtetet e Bashkuara numri i vdekjeve nga Covid-19 ka arritur në mbi 150,000, ndërsa në disa zona të vendit vazhdojnë të rriten rastet e coronavirusit. Krizat politike, ekonomike dhe shëndetësore janë...

Ekspertët: Vaksina për Covid-19 mund të jetë e disponueshme në vitin 2021

para 4 dite - Medial

Në Shtetet e Bashkuara numri i vdekjeve nga Covid-19 ka arritur në mbi 150,000, ndërsa në disa zona të vendit vazhdojnë të rriten rastet e koronavirusit. Krizat politike, ekonomike dhe shëndetësore janë...

Ekspertët: Ja kur mund të jetë e disponueshme vaksina për Covid-19

para 4 dite - Iliria News

Në Shtetet e Bashkuara numri i vdekjeve nga Covid-19 ka arritur në mbi 150,000, ndërsa në disa zona të vendit vazhdojnë të rriten rastet e koronavirusit. Krizat politike, ekonomike dhe shëndetësore janë...

Ekspertët: Ja kur mund të jetë e disponueshme vaksina për Covid-19

para 4 dite - Top Channel

Në Shtetet e Bashkuara numri i vdekjeve nga Covid-19 ka arritur në mbi 150,000, ndërsa në disa zona të vendit vazhdojnë të rriten rastet e koronavirusit. Krizat politike, ekonomike dhe shëndetësore janë...

Kur mund të jetë gati vaksina anti – COVID ?

para 4 dite - Lexo

Në Shtetet e Bashkuara numri i vdekjeve nga Covid-19 ka arritur në mbi 150,000, ndërsa në disa zona të vendit vazhdojnë të rriten rastet e koronavirusit. Krizat politike, ekonomike dhe shëndetësore janë...

Ekspertët amerikanë: Përfundmisht ja kur mund të jetë e disponueshme vaksina kundër Covid-19

para 4 dite - Gazeta Tema

Në Shtetet e Bashkuara numri i vdekjeve nga Covid-19 ka arritur në mbi 150,000, ndërsa në disa zona të vendit vazhdojnë të rriten rastet e koronavirusit. Krizat politike, ekonomike dhe shëndetësore janë...

Ja kur mund të jetë gati vaksina anti – COVID 19

para 4 dite - Lexo

Në Shtetet e Bashkuara numri i vdekjeve nga Covid-19 ka arritur në mbi 150,000, ndërsa në disa zona të vendit vazhdojnë të rriten rastet e koronavirusit. Krizat politike, ekonomike dhe shëndetësore janë...

Vaksina për Covid-19 mund të jetë e gatshme në vitin 2021

para 4 dite - Aktuale

Në Shtetet e Bashkuara numri i vdekjeve nga Covid-19 ka arritur në mbi 150,000, ndërsa në disa zona të vendit vazhdojnë të rriten rastet e koronavirusit. Krizat politike, ekonomike dhe shëndetësore janë...

Vaksina për Covid-19 mund të jetë e gatshme në vitin 2021

para 4 dite - Opinion

Në Shtetet e Bashkuara numri i vdekjeve nga Covid-19 ka arritur në mbi 150,000, ndërsa në disa zona të vendit vazhdojnë të rriten rastet e koronavirusit. Krizat politike, ekonomike dhe shëndetësore janë...

Ekspertët japin lajmin inkurajues: Vaksina për Covid-19 mund të jetë e disponueshme në vitin 2021

para 4 dite - BalkanWeb

Në Shtetet e Bashkuara numri i vdekjeve nga Covid-19 ka arritur në mbi 150,000, ndërsa në disa zona të vendit vazhdojnë të rriten rastet e coronavirusit. Krizat politike, ekonomike dhe shëndetësore janë...

Vaksina kundër Covid-19 gati në 2021

para 4 dite - Klan

Vaksina kundër Covid-19 gati në 2021 Fauci raporton në Komisionin e Hetimit të Pandemisë Eksperti i lartë i sëmundjeve infektive në SHBA, Dr. Anthony Fauci është shprehur optimist se vaksina kundër Covid-19...

Ekspertët: Vaksina e Covid-19 mund të jetë e gati në vitin 2021

para 4 dite - Syri

Në Shtetet e Bashkuara numri i vdekjeve nga Covid-19 ka arritur në mbi 150,000, ndërsa në disa zona të vendit vazhdojnë të rriten rastet e koronavirusit. Krizat politike, ekonomike dhe shëndetësore janë...

Ekspertët: Ja kur mund të jetë gati vaksina ndaj COVID 19

para 4 dite - Lexo

Në Shtetet e Bashkuara numri i vdekjeve nga Covid-19 ka arritur në mbi 150,000, ndërsa në disa zona të vendit vazhdojnë të rriten rastet e koronavirusit. Krizat politike, ekonomike dhe shëndetësore janë...

Vaksina kundër Covid-19, gati në vitin 2021

para 4 dite - Java News

Eksperti i lartë i sëmundjeve infektive në SHBA, Dr. Anthony Fauci është shprehur optimist se vaksina kundër Covid-19 do të jetë gati në 2021 dhe sipas tij do të ketë qasje të gjerë në Shtetet e Bashkuara....

Fauci: Dyshoj në vaksinën ruse dhe kineze

para 4 dite - Ina

Imunologu i njohur amerikan, Entoni Fauci ka shprehur dyshime për sigurinë e vaksinave anti-kovid që momentalisht janë në proces zbulimi dhe finalizimi në Rusi dhe Kinë. “Shpresoj që kinezët dhe rusët...

Ekspertët: Vaksina për COVID-19 mund të jetë e disponueshme në vitin 2021

para 4 dite - Telegrafi

Në Shtetet e Bashkuara numri i vdekjeve nga Covid-19 ka arritur në mbi 150,000, ndërsa në disa zona të vendit vazhdojnë të rriten rastet e coronavirusit. Krizat politike, ekonomike dhe shëndetësore janë...

Ekspertët: Vaksina për Covid-19 mund të jetë e disponueshme në vitin 2021

para 4 dite - Zëri i Amerikës

Në Shtetet e Bashkuara numri i vdekjeve nga Covid-19 ka arritur në mbi 150,000, ndërsa në disa zona të vendit vazhdojnë të rriten rastet e koronavirusit. Krizat politike, ekonomike dhe shëndetësore janë...

Vaksina në SHBA/ Fauci, optimizëm ‘të kujdesshëm’

para 4 dite - Top Channel

Doktor Anthony Fauci siguroi ligjvënësit amerikanë se sapo të miratohet një vaksinë e sigurt dhe e efektshme kundër koronavirusit, amerikanët do të kenë akses të gjerë brenda një kohe të arsyeshme. Përpara...

Fauci dëshmon në Kongres: Qytetarët nuk respektuan rregullat, vaksina për çdo amerikan

para 4 dite - Vizion Plus

SHBA vijon të mbetet vatër e covid 19, ndërsa kritikat për menaxhimin e krizës janë rritur ndjeshëm. E ksperti kryesor për sëmundjet infektive Anthony Fauci dha dëshminë e tij para komisionit të posaçëm...

COVID-19, Fauci: Optimist se vaksina do të jetë e disponueshme gjerësisht

para 4 dite - Koha Jone

Doktor Anthony Fauci siguroi ligjvënësit të premten se sapo të miratohet një vaksinë e sigurt dhe e efektshme kundër koronavirusit, amerikanët do të kenë qasje të gjerë brenda një kohe të arsyeshme. Përpara...

COVID-19, Fauci: Optimist se vaksina do të jetë e disponueshme gjerësisht

para 4 dite - BalkanWeb

Doktor Anthony Fauci siguroi ligjvënësit të premten se sapo të miratohet një vaksinë e sigurt dhe e efektshme kundër koronavirusit, amerikanët do të kenë qasje të gjerë brenda një kohe të arsyeshme. Përpara...

Fauci në Kongres: ja kur nis vaksinini dhe te kush në fillim

para 4 dite - Te Sheshi

Eksperti kryesor i sëmundjes infektive në SHBA, Dr. Anthony Fauci tha se amerikanët duhet, brenda një kohe të arsyeshme, të kenë një qasje të gjerë në vaksinën e koronavirusit, pasi të përcaktohet se është...

COVID-19, Fauci: Optimist se vaksina do të jetë e disponueshme gjerësisht

para 4 dite - Vizion Plus

Doktor Anthony Fauci siguroi ligjvënësit të premten se sapo të miratohet një vaksinë e sigurt dhe e efektshme kundër koronavirusit, amerikanët do të kenë qasje të gjerë brenda një kohe të arsyeshme. Përpara...

SHBA-ja nuk ka plan gjithëpërfshirës për të kontrolluar pandeminë

para 5 dite - Koha.net

Shtetet e Bashkuara të Amerikës nuk janë afër një plani kombëtar për të ndaluar përhapjen e Covid-19 i cili ka vrarë më shumë se 150,000 persona në këtë shtet dhe i cili po del “furishëm jashtë kontrollit”....

Fauci shpjegon si do bëhet shpërndarja e vaksinës

para 4 dite - Tetova1

Doktor Anthony Fauci siguroi ligjvënësit të premten se sapo të miratohet një vaksinë e sigurt dhe e efektshme kundër koronavirusit, amerikanët do të kenë qasje të gjerë brenda një kohe të arsyeshme. Përpara...

COVID-19/ Eksperti amerikan: Optimist se vaksina do të jetë e disponueshme gjerësisht

para 5 dite - Panorama

Doktor Anthony Fauci siguroi ligjvënësit të premten se sapo të miratohet një vaksinë e sigurt dhe e efektshme kundër koronavirusit, amerikanët do të kenë qasje të gjerë brenda një kohe të arsyeshme. Përpara...

Fauci shpjegon si do bëhet shpërndarja e vaksinës

para 5 dite - Zhurnal

Doktor Anthony Fauci siguroi ligjvënësit të premten se sapo të miratohet një vaksinë e sigurt dhe e efektshme kundër koronavirusit, amerikanët do të kenë qasje të gjerë brenda një kohe të arsyeshme. Përpara...

Fauci shpjegon si do bëhet shpërndarja e vaksinës

para 5 dite - Aktuale

Doktor Anthony Fauci siguroi ligjvënësit të premten se sapo të miratohet një vaksinë e sigurt dhe e efektshme kundër koronavirusit, amerikanët do të kenë qasje të gjerë brenda një kohe të arsyeshme. Përpara...

Fauci shpjegon si do bëhet shpërndarja e vaksinës

para 5 dite - Opinion

Doktor Anthony Fauci siguroi ligjvënësit të premten se sapo të miratohet një vaksinë e sigurt dhe e efektshme kundër koronavirusit, amerikanët do të kenë qasje të gjerë brenda një kohe të arsyeshme. Përpara...

Rritja e shqetësimeve mbi COVID-19 në SHBA, Dr. Fauci dëshmon në Kongres

para 5 dite - Tetova Sot

Eksperti kryesor i qeverisë për sëmundjet infektive Anthony Fauci dëshmon të premten përpara një komisioni të posaçëm të Dhomës së Përfaqësuesve që po kryen hetime lidhur me mënyrën se si është trajtuar...

Rritja e shqetësimeve mbi COVID-19 në SHBA, Dr. Fauci dëshmon në Kongres

para 5 dite - Medial

Eksperti kryesor i qeverisë për sëmundjet infektive Anthony Fauci dëshmon të premten përpara një komisioni të posaçëm të Dhomës së Përfaqësuesve që po kryen hetime lidhur me mënyrën se si është trajtuar...

Rritja e shqetësimeve mbi COVID-19 në SHBA, Dr. Fauci dëshmon në Kongres

para 5 dite - Alsat-M

Eksperti kryesor i qeverisë për sëmundjet infektive Anthony Fauci dëshmon të premten përpara një komisioni të posaçëm të Dhomës së Përfaqësuesve që po kryen hetime lidhur me mënyrën se si është trajtuar...

Rritja e shqetësimeve mbi COVID-19 në SHBA, Dr. Fauci dëshmon në Kongres

para 5 dite - Shprehja

Eksperti kryesor i qeverisë për sëmundjet infektive Anthony Fauci dëshmon të premten përpara një komisioni të posaçëm të Dhomës së Përfaqësuesve që po kryen hetime lidhur me mënyrën se si është trajtuar...

Rritja e shqetësimeve mbi COVID-19, Dr. Fauci dëshmon në Kongres

para 5 dite - RTK

Eksperti kryesor i qeverisë për sëmundjet infektive Anthony Fauci dëshmon të premten përpara një komisioni të posaçëm të Dhomës së Përfaqësuesve që po kryen hetime lidhur me mënyrën se si është trajtuar...

Rritja e shqetësimeve mbi virusin, Dr. Fauci dëshmon në Kongres

para 5 dite - Express.mk

Eksperti kryesor i qeverisë për sëmundjet infektive Anthony Fauci dëshmon të premten përpara një komisioni të posaçëm të Dhomës së Përfaqësuesve që po kryen hetime lidhur me mënyrën se si është trajtuar...

Rritja e shqetësimeve mbi COVID-19 në SHBA, Dr. Fauci dëshmon në Kongres

para 5 dite - News33

Eksperti kryesor i qeverisë për sëmundjet infektive Anthony Fauci dëshmon të premten përpara një komisioni të posaçëm të Dhomës së Përfaqësuesve që po kryen hetime lidhur me mënyrën se si është trajtuar...

Situata e përkeqësuar, pasiguri në vend/ Dr. Fauci tregon sot ç’po ndodh mbi COVID-19

para 5 dite - Panorama

Eksperti kryesor i qeverisë për sëmundjet infektive Anthony Fauci dëshmon të premten përpara një komisioni të posaçëm të Dhomës së Përfaqësuesve që po kryen hetime lidhur me mënyrën se si është trajtuar...

Rritja e shqetësimeve mbi COVID-19, Dr. Fauci dëshmon në Kongres

para 5 dite - Zëri i Amerikës

Eksperti kryesor i qeverisë për sëmundjet infektive Anthony Fauci dëshmon të premten përpara një komisioni të posaçëm të Dhomës së Përfaqësuesve që po kryen hetime lidhur me mënyrën se si është trajtuar...

Rritja e shqetësimeve mbi COVID-19, Fauci dëshmon në Kongres

para 5 dite - Ekonomia Online

Eksperti kryesor i qeverisë për sëmundjet infektive Anthony Fauci dëshmon të premten përpara një komisioni të posaçëm të Dhomës së Përfaqësuesve që po kryen hetime lidhur me mënyrën se si është trajtuar...

Nuk mjafton vetëm maska, mjeku i njohur tash po thotë se duhet mbajtur edhe mbrojtësit për sy

para 6 dite - Express.mk

Kreu i ekipit amerikan të ekspertëve në luftën kundër COVID-19, mjeku Anthony Fauci, ka porositur se mbrojtëset e syve janë shumë të rëndësishme për ta mbrojtur njeriun nga patogjenët me qëllim që të parandalohet...

Doktor Fauci tregon 5 veprimet që ndihmojnë në parandalimin e përhapjes së koronavirusit

para 6 dite - Syri

Doktor Anthony Fauci, shefi i sëmundjeve infektive në Shtetet e Bashkuara të Amerikës tha se 5 veprime do të ndihmonin në parandalimin e përhapjes së koronavirusit. Duke nisur nga mbajtja e maskës në çdo...

Doktor Fauci tregon 5 veprimet që ndihmojnë në parandalimin e përhapjes së koronavirusit

para 6 dite - Sinjali

Doktor Anthony Fauci, shefi i sëmundjeve infektive në Shtetet e Bashkuara të Amerikës tha se 5 veprime do të ndihmonin në parandalimin e përhapjes së koronavirusit. Duke nisur nga mbajtja e maskës në çdo...

Dr. Fauci paralajmëron: Kujdes nga koronavirusi

para 7 dite - RTK

Zyrtari më i lartë i SHBA për sëmundjet infektive tha se shtimi i rasteve me koronavirus në Florida, Kaliforni dhe disa shtete të tjera amerikane të goditura rëndë mundet që shumë shpejt të arrijë pikun,...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK