http://kariera.mk

Zaev: Interes i madh nga mediat në Greqi dhe rajoni për Maqedoninë e Veriut

para 6 dite - TV21

- Advertisement - Kryeministri Zoran Zaev ka shkruar sot në mëngjes në profilin e tij në Fejsbuk se mediat nga Greqia dhe rajoni kanë treguar interes të madh për Maqedoninë e Veriut dhe periudhën pas zgjedhjeve....

Anëtarësimi i Maqedonisë në BE, Zaev: Presim mbështetje nga Greqia dhe Bullgaria

para 6 dite - Alsat-M

Negociatat për anëtarësim në BE mund të zgjasin 5, 6 apo 7 vjet, varësisht nga rezultatet që Maqedonia e Veriut do të tregojë, por gjithashtu varësisht fokusit të BE-së në këtë çështje, tha kryeministri,...

Bujar Osmani takimin e parë jashtë shtetit do të realizojë në Greqi

para 6 dite - Telegrafi

Ministri i Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani, sot do ta ketë takimin e tij të parë zyrtar si kryesues i politikës së jashtme të vendit, me ministrin e Punëve të Jashtme...

Osmani në takim me kolegun grek Nikos Dendias

para 6 dite - Koha.mk

Shkup, 16 shtator – Ministri i Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani, sot do ta ketë takimin e tij të parë zyrtar si kryesues i politikës së jashtme të vendit, me Ministrin...

Anëtarësimi i Maqedonisë në BE, Zaev: Presim mbështetje nga Greqia dhe Bullgaria

para 6 dite - Tetova Sot

Negociatat për anëtarësim në BE mund të zgjasin 5, 6 apo 7 vjet, varësisht nga rezultatet që Maqedonia e Veriut do të tregojë, por gjithashtu varësisht fokusit të BE-së në këtë çështje, tha kryeministri,...

Osmani në takim me homologun grek Nikos Dendias

para 6 dite - Zhurnal

Shkup, 16 shtator – Zhurnal.mk – Ministri i Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani, sot do ta ketë takimin e tij të parë zyrtar si kryesues i politikës së jashtme të vendit,...

Zaev në drekë pune me presidenten greke Sakelaropulu në Athinë

para 6 dite - Aktuale

Kryeministri Zoran Zaev, në kuadër të vizitës dyditëshe të punës në Athinë, sot do të realizojë takime me presidenten e Greqisë, Katerina Sakelaropulu, me kryeministrin greke, Kiriakos Micotakis, si dhe...

Osmani në takimin e tij të parë si Ministër i Punëve të Jashtme me homologun grek Nikos Dendias

para 6 dite - Indeks.mk

Ministri i Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani, sot do ta ketë takimin e tij të parë zyrtar si kryesues i politikës së jashtme të vendit, me Ministrin e Punëve të Jashtme...

Osmani do të realizojë takim pune me shefin e diplomacisë greke, Nikos Dendias

para 6 dite - TV21

- Advertisement - Ministri i Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani, sot do ta ketë takimin e tij të parë zyrtar si kryesues i politikës së jashtme të vendit, me Ministrin...

Zaev në drekë pune me presidenten greke Sakelaropulu në Athinë

para 6 dite - RTK

Kryeministri Zoran Zaev, në kuadër të vizitës dyditëshe të punës në Athinë, sot do të realizojë takime me presidenten e Greqisë, Katerina Sakelaropulu, me kryeministrin greke, Kiriakos Micotakis, si dhe...

Zaev do të takojë sot kryeministrin grek

para 6 dite - Portalb

Kryeministri Zoran Zaev, në kuadër të vizitës dyditëshe të punës në Athinë, sot do të realizojë takime me presidenten e Greqisë, Katerina Sakelaropulu, me kryeministrin greke, Kiriakos Micotakis, si dhe...

Osmani në takim me kolegun grek Nikos Dendias, i pari si ministër i Punëve të Jashtme

para 6 dite - Tetova Sot

Ministri i Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani, sot do ta ketë takimin e tij të parë zyrtar si kryesues i politikës së jashtme të vendit, me Ministrin e Punëve të Jashtme...

Zaev në drekë pune me presidenten greke Sakelaropulu në Athinë

para 6 dite - Shprehja

Kryeministri Zoran Zaev, në kuadër të vizitës dyditëshe të punës në Athinë, sot do të realizojë takime me presidenten e Greqisë, Katerina Sakelaropulu, me kryeministrin greke, Kiriakos Micotakis, si dhe...

Zaev në drekë pune me presidenten greke Sakelaropulo në Athinë

para 6 dite - TV21

- Advertisement - Kryeministri Zoran Zaev, në kuadër të vizitës dyditëshe të punës në Athinë, sot do të realizojë takime me presidenten e Greqisë, Katerina Sakelaropulu, me kryeministrin greke, Kiriakos...

Zaev në drekë pune me presidenten greke Sakelaropulu në Athinë

para 6 dite - Tetova Sot

Kryeministri Zoran Zaev, në kuadër të vizitës dyditëshe të punës në Athinë, sot do të realizojë takime me presidenten e Greqisë, Katerina Sakelaropulu, me kryeministrin greke, Kiriakos Micotakis, si dhe...

Bujar Osmani takimin e parë jashtë shtetit do të realizojë në Greqi

para 6 dite - Republika

Ministri i Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani, sot do ta ketë takimin e tij të parë zyrtar si kryesues i politikës së jashtme të vendit, me ministrin e Punëve të Jashtme...

Anëtarësimi i Maqedonisë në BE, Zaev: Presim mbështetje nga Greqia dhe Bullgaria

para 6 dite - Lajm

Negociatat për anëtarësim në BE mund të zgjasin 5, 6 apo 7 vjet, varësisht nga rezultatet që Maqedonia e Veriut do të tregojë, por gjithashtu varësisht fokusit të BE-së në këtë çështje, tha kryeministri,...

Osmani në takim me kolegun grek Nikos Dendias, i pari si ministër i Punëve të Jashtme

para 6 dite - Fakti Ditor

Ministri i Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani, sot do ta ketë takimin e tij të parë zyrtar si kryesues i politikës së jashtme të vendit, me Ministrin e Punëve të Jashtme...

Bujar Osmani takimin e parë jashtë shtetit do të realizojë në Greqi

para 6 dite - Fol

Ministri i Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani, sot do ta ketë takimin e tij të parë zyrtar si kryesues i politikës së jashtme të vendit, me ministrin e Punëve të Jashtme...

Zaev në drekë pune me presidenten greke Sakelaropulu në Athinë

para 6 dite - Alsat-M

Kryeministri Zoran Zaev, në kuadër të vizitës dyditëshe të punës në Athinë, sot do të realizojë takime me presidenten e Greqisë, Katerina Sakelaropulu, me kryeministrin greke, Kiriakos Micotakis, si dhe...

Bujar Osmani takimin e parë jashtë shtetit do të realizojë në Greqi

para 6 dite - Arbresh

Ministri i Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani, sot do ta ketë takimin e tij të parë zyrtar si kryesues i politikës së jashtme të vendit, me ministrin e Punëve të Jashtme...

Kryeministri Zaev në Athinë: Maqedonia e Veriut ka interes të kyçet në ndërtimin e terminalit për gaz të rrjedhshëm natyral në afërsi të Aleksandropolis në Greqi

para 6 dite - Koha News

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, në kuadër të vizitës së punës dyditore në Republikën e Greqisë, realizoi takim me Kristos Kopeluzos, drejtor ekzekutiv i grupacionit...

Osmani në takimin e tij të parë si Ministër i Punëve të Jashtme me homologun grek, Nikos Dendias

para 6 dite - News Tv

Ministri i Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani, sot do ta ketë takimin e tij të parë zyrtar si kryesues i politikës së jashtme të vendit, me Ministrin e Punëve të Jashtme...

Zaev në drekë pune me presidenten greke Sakelaropulu në Athinë

para 6 dite - Lajm

Kryeministri Zoran Zaev, në kuadër të vizitës dyditëshe të punës në Athinë, sot do të realizojë takime me presidenten e Greqisë, Katerina Sakelaropulu, me kryeministrin greke, Kiriakos Micotakis, si dhe...

Zaev në drekë pune me presidenten greke Sakelaropulu në Athinë

para 6 dite - Arbresh

Kryeministri Zoran Zaev, në kuadër të vizitës dyditëshe të punës në Athinë, sot do të realizojë takime me presidenten e Greqisë, Katerina Sakelaropulu, me kryeministrin greke, Kiriakos Micotakis, si dhe...

Zaev në drekë pune me presidenten greke Sakelaropulu në Athinë

para 6 dite - Fakti Ditor

Kryeministri Zoran Zaev, në kuadër të vizitës dyditëshe të punës në Athinë, sot do të realizojë takime me presidenten e Greqisë, Katerina Sakelaropulu, me kryeministrin greke, Kiriakos Micotakis, si dhe...

Zaev në drekë pune me presidenten greke Sakelaropulu në Athinë

para 6 dite - in7

Kryeministri Zoran Zaev, në kuadër të vizitës dyditëshe të punës në Athinë, sot do të realizojë takime me presidenten e Greqisë, Katerina Sakelaropulu, me kryeministrin greke, Kiriakos Micotakis, si dhe...

Zaev në drekë pune me presidenten greke Sakelaropulu në Athinë

para 6 dite - Almakos

Alsat 16.09.2020 08:04 Kryeministri Zoran Zaev, në kuadër të vizitës dyditëshe të punës në Athinë, sot do të realizojë takime me presidenten e Greqisë, Katerina Sakelaropulu, me kryeministrin greke, Kiriakos...

Zaev në Greqi: Maqedonia e Veriut interes në ndërtimin e terminalit për gaz të lëngshëm natyror

para 6 dite - Zhurnal

Athinë, 15 shtator – Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, në kuadër të vizitës dyditëshe në Greqi, sot ka realizuar takim me drejtorin ekzekutiv të grupacionit “Kopeluzos”, Kristos Kopeluzos,...

Kryeministri Zaev në Athinë: RMV ka interes të kyçet në ndërtimin e terminalit për gaz

para 6 dite - Flaka

Në kuadër të vizitës së tij në Greqi, kryeministri, Zoran Zaev, i shoqëruar nga zëvendëskryeministri për çështje ekonomike, Fatmir Bytiqi, ka realizuar takim me Kristos Kopeluzos – drejtor ekzekutiv i...

Zaev në Greqi: Maqedonia e Veriut interes në ndërtimin e terminalit për gaz të lëngshëm natyror

para 6 dite - Anadolu Agency

Shkup Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, në kuadër të vizitës dyditëshe në Greqi, sot ka realizuar takim me drejtorin ekzekutiv të grupacionit “Kopeluzos”, Kristos Kopeluzos, që është aksionar...

Zaev në Greqi: Maqedonia e Veriut interes në ndërtimin e terminalit për gaz të lëngshëm natyror

para 6 dite - Shenja

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, në kuadër të vizitës dyditëshe në Greqi, sot ka realizuar takim me drejtorin ekzekutiv të grupacionit “Kopeluzos”, Kristos Kopeluzos, që është aksionar...

Zaev në Greqi: Maqedonia e Veriut interes në ndërtimin e terminalit për gaz të lëngshëm natyror

para 6 dite - Express.mk

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, në kuadër të vizitës dyditëshe në Greqi, sot ka realizuar takim me drejtorin ekzekutiv të grupacionit “Kopeluzos”, Kristos Kopeluzos, që është aksionar...

Zaev në Greqi: Maqedonia e Veriut interes në ndërtimin e terminalit për gaz të lëngshëm natyror

para 6 dite - Sharri

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, në kuadër të vizitës dyditëshe në Greqi, sot ka realizuar takim me drejtorin ekzekutiv të grupacionit “Kopeluzos”, Kristos Kopeluzos, që është aksionar...

Zaev në Athinë: Maqedonia e Veriut ka interes të kyçet në ndërtimin e terminalit për gaz të rrjedhshëm natyral në afërsi të Aleksandropolis në Greqi

para 7 dite - Ina

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, në kuadër të vizitës së punës dyditore në Republikën e Greqisë, realizoi takim me Kristos Kopeluzos, drejtor ekzekutiv i grupacionit...

Zaev në Athinë: Maqedonia e Veriut ka interes të kyçet në ndërtimin e terminalit për gaz të rrjedhshëm në Aleksandropolis

para 7 dite - Gazeta Express

Ballina Gazeta Express 15/09/2020 15:40 Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, në kuadër të vizitës së punës dyditore në Republikën e Greqisë, realizoi takim me Kristos...

Zaev në Athinë: Maqedonia e Veriut ka interes të kyçet në ndërtimin e terminalit për gaz të rrjedhshëm në Aleksandropolis

para 7 dite - Telegrafi

Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, në kuadër të vizitës së punës dyditore në Republikën e Greqisë, realizoi takim me Kristos Kopeluzos, drejtor ekzekutiv i grupacionit...

Zaev në Athinë: Maqedonia e Veriut ka interes të kyçet në ndërtimin e terminalit për gaz të rrjedhshëm natyral në afërsi të Aleksandropolis në Greqi

para 7 dite - Gazeta.mk

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, në kuadër të vizitës së punës dyditore në Republikën e Greqisë, realizoi takim me Kristos Kopeluzos, drejtor ekzekutiv i grupacionit...

Zaev në Athinë: Maqedonia e Veriut ka interes të kyçet në ndërtimin e terminalit për gaz të rrjedhshëm natyral në afërsi të Aleksandropolis në Greqi

para 7 dite - Medial

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, në kuadër të vizitës së punës dyditore në Republikën e Greqisë, realizoi takim me Kristos Kopeluzos, drejtor ekzekutiv i grupacionit...

Kryeministri Zaev në Athinë: Maqedonia e Veriut ka interes të kyçet në ndërtimin e terminalit për gaz të rrjedhshëm natyral në afërsi të Aleksandropolis në Greqi

para 7 dite - TV21

- Advertisement - Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, në kuadër të vizitës së punës dyditore në Republikën e Greqisë, realizoi takim me Kristos Kopeluzos, drejtor ekzekutiv...

Zaev në Athinë: Duam të kyçemi në ndërtimin e terminalit për gaz të rrjedhshëm

para 7 dite - Zhurnal

Shkup, 15 shtator – Zhurnal.mk – Kryeministri Zoran Zaev, në kuadër të vizitës së punës dyditore në Republikën e Greqisë, realizoi takim me Kristos Kopeluzos, drejtor ekzekutiv i grupacionit “Kopeluzos”,...

Zaev në Athinë: Maqedonia e Veriut ka interes të kyçet në ndërtimin e terminalit për gaz të rrjedhshëm natyral në afërsi të Aleksandropolis në Greqi

para 7 dite - Aktuale

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, në kuadër të vizitës së punës dyditore në Republikën e Greqisë, realizoi takim me Kristos Kopeluzos, drejtor ekzekutiv i grupacionit...

Zaev në Athinë: Maqedonia e Veriut ka interes të kyçet në ndërtimin e terminalit për gaz të rrjedhshëm natyral në afërsi të Aleksandropolis në Greqi

para 7 dite - Shenja

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, në kuadër të vizitës së punës dyditore në Republikën e Greqisë, realizoi takim me Kristos Kopeluzos, drejtor ekzekutiv i grupacionit...

Zaev në Athinë: Maqedonia e Veriut ka interes të kyçet në ndërtimin e terminalit për gaz të rrjedhshëm në Aleksandropolis

para 7 dite - Tetova Sot

Kryeministri Zoran Zaev, në kuadër të vizitës së punës dyditore në Republshkup, ikën e Greqisë, realizoi takim me Kristos Kopeluzos, drejtor ekzekutiv i grupacionit “Kopeluzos”, i cili është aksionar themelues...

Zaev në Greqi: Maqedonia e Veriut interes në ndërtimin e terminalit për gaz të lëngshëm natyror

para 7 dite - Gazeta e re

Me këtë projekt krijohet mundësia për furnizim të përhershëm dhe stabil me gaz natyror për vendin, që do të bëhet pikë prej së cilës më pas gazi do të shpërndahet dhe më gjerë në rajon, tha Qeveria e Maqedonisë...

Zaev në Athinë: Maqedonia e Veriut ka interes të kyçet në ndërtimin e terminalit për gaz të rrjedhshëm në Aleksandropolis

para 7 dite - Express.mk

Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, në kuadër të vizitës së punës dyditore në Republikën e Greqisë, realizoi takim me Kristos Kopeluzos, drejtor ekzekutiv i grupacionit...

Zaev në Athinë: Maqedonia e Veriut ka interes të kyçet në ndërtimin e terminalit për gaz të rrjedhshëm në Aleksandropolis

para 7 dite - Top-News

Kryeministri Zoran Zaev, në kuadër të vizitës së punës dyditore në Republshkup, ikën e Greqisë, realizoi takim me Kristos Kopeluzos, drejtor ekzekutiv i grupacionit “Kopeluzos”, i cili është aksionar themelues...

Zaev në konferencën “Ekonomist” në Greqi

para 7 dite - Gazeta Express

Ballina Gazeta Express 15/09/2020 11:25 Kryeministri Zoran Zaev prej sot e fillon vizitës dyditëshe të punës në Greqi, ndërsa nesër do të marrë pjesë në panel diskutimin në kuadër të konferencës Ekonomist...

Zaev në konferencën “Ekonomist” në Greqi, janë paralajmëruar takime me Micotakisin dhe Sakelaropulun

para 7 dite - TV21

- Advertisement - Kryeministri Zoran Zaev prej sot e fillon vizitës dyditëshe të punës në Greqi, ndërsa nesër do të marrë pjesë në panel diskutimin në kuadër të konferencës Ekonomist “Tryeza e 24-t e rrumbullakët...

Zaev në konferencën “Ekonomist” në Greqi

para 7 dite - Gazeta.mk

Kryeministri Zoran Zaev prej sot e fillon vizitës dyditëshe të punës në Greqi, ndërsa nesër do të marrë pjesë në panel diskutimin në kuadër të konferencës Ekonomist “Tryeza e 24-t e rrumbullakët me Qeverinë...

Zaev në konferencën “Ekonomist” në Greqi, janë paralajmëruar takime me Micotakisin dhe Sakelaropulun

para 7 dite - Portalb

Kryeministri Zoran Zaev prej sot e fillon vizitës dyditëshe të punës në Greqi, ndërsa nesër do të marrë pjesë në panel diskutimin në kuadër të konferencës Ekonomist “Tryeza e 24-t e rrumbullakët me Qeverinë...

Zaev në konferencën “Ekonomist” në Greqi

para 7 dite - Medial

Kryeministri Zoran Zaev prej sot e fillon vizitës dyditëshe të punës në Greqi, ndërsa nesër do të marrë pjesë në panel diskutimin në kuadër të konferencës Ekonomist “Tryeza e 24-t e rrumbullakët me Qeverinë...

Zaev në konferencën “Ekonomist” në Greqi

para 7 dite - Shprehja

Kryeministri Zoran Zaev prej sot e fillon vizitës dyditëshe të punës në Greqi, ndërsa nesër do të marrë pjesë në panel diskutimin në kuadër të konferencës Ekonomist “Tryeza e 24-t e rrumbullakët me Qeverinë...

Zaev në konferencën “Ekonomist” në Greqi, do të takohet me Micotakisin dhe Sakelaropulun

para 7 dite - Zhurnal

Shkup, 15 shtator – Zhurnal.mk – Kryeministri Zoran Zaev prej sot e fillon vizitës dyditëshe të punës në Greqi, ndërsa nesër do të marrë pjesë në panel diskutimin në kuadër të konferencës Ekonomist “Tryeza...

Zaev në konferencën “Ekonomist” në Greqi

para 7 dite - Aktuale

Kryeministri Zoran Zaev prej sot e fillon vizitës dyditëshe të punës në Greqi, ndërsa nesër do të marrë pjesë në panel diskutimin në kuadër të konferencës Ekonomist “Tryeza e 24-t e rrumbullakët me Qeverinë...

Zaev në konferencën “Ekonomist” në Greqi

para 7 dite - Neshesh

Alsat 15.09.2020 08:10 Kryeministri Zoran Zaev prej sot e fillon vizitës dyditëshe të punës në Greqi, ndërsa nesër do të marrë pjesë në panel diskutimin në kuadër të konferencës Ekonomist “Tryeza e 24-t...

Zaev në konferencën “Ekonomist” në Greqi

para 7 dite - Tetova Sot

Kryeministri Zoran Zaev prej sot e fillon vizitës dyditëshe të punës në Greqi, ndërsa nesër do të marrë pjesë në panel diskutimin në kuadër të konferencës Ekonomist “Tryeza e 24-t e rrumbullakët me Qeverinë...

Zaev në konferencën “Ekonomist” në Greqi

para 7 dite - Alsat-M

Kryeministri Zoran Zaev prej sot e fillon vizitës dyditëshe të punës në Greqi, ndërsa nesër do të marrë pjesë në panel diskutimin në kuadër të konferencës Ekonomist “Tryeza e 24-t e rrumbullakët me Qeverinë...

Zaev në konferencën “Ekonomist” në Greqi

para 7 dite - News Tv

Kryeministri Zoran Zaev prej sot e fillon vizitës dyditëshe të punës në Greqi, ndërsa nesër do të marrë pjesë në panel diskutimin në kuadër të konferencës Ekonomist “Tryeza e 24-t e rrumbullakët me Qeverinë...

Zaev në konferencën “Ekonomist” në Greqi

para 7 dite - Lajm

Kryeministri Zoran Zaev prej sot e fillon vizitës dyditëshe të punës në Greqi, ndërsa nesër do të marrë pjesë në panel diskutimin në kuadër të konferencës Ekonomist “Tryeza e 24-t e rrumbullakët me Qeverinë...

Zaev në konferencën “Ekonomist” në Greqi

para 7 dite - Almakos

Alsat 15.09.2020 08:10 Kryeministri Zoran Zaev prej sot e fillon vizitës dyditëshe të punës në Greqi, ndërsa nesër do të marrë pjesë në panel diskutimin në kuadër të konferencës Ekonomist “Tryeza e 24-t...

Zaev në konferencën “Ekonomist” në Greqi

para 7 dite - Arbresh

Kryeministri Zoran Zaev prej sot e fillon vizitës dyditëshe të punës në Greqi, ndërsa nesër do të marrë pjesë në panel diskutimin në kuadër të konferencës Ekonomist “Tryeza e 24-t e rrumbullakët me Qeverinë...

Zaev në konferencën “Ekonomist” në Greqi

para 7 dite - Fakti Ditor

Kryeministri Zoran Zaev prej sot e fillon vizitës dyditëshe të punës në Greqi, ndërsa nesër do të marrë pjesë në panel diskutimin në kuadër të konferencës Ekonomist “Tryeza e 24-t e rrumbullakët me Qeverinë...

Zaev në konferencën “Ekonomist” në Greqi

para 7 dite - in7

Kryeministri Zoran Zaev prej sot e fillon vizitës dyditëshe të punës në Greqi, ndërsa nesër do të marrë pjesë në panel diskutimin në kuadër të konferencës Ekonomist “Tryeza e 24-t e rrumbullakët me Qeverinë...

Perspektiva evropiane dhe marrëdhëniet dypalëshe pjesë e temave në takimin Micotakis-Zaev

para një jave - Flaka

Perspektiva evropiane, marrëdhëniet dypalëshe, si dhe temat që dalin nga Marrëveshja e Prespës, gjegjësisht komisionet dhe ngjashëm, do të jenë pjesë e çështjeve që do të diskutohen të mërkurën nga kryeministrat...

Perspektiva evropiane dhe marrëdhëniet dypalëshe pjesë e temave në takimin Micotakis-Zaev

para një jave - Koha.mk

Shkup, 14 shtator – Perspektiva evropiane, marrëdhëniet dypalëshe, si dhe temat që dalin nga Marrëveshja e Prespës, gjegjësisht komisionet dhe ngjashëm, do të jenë pjesë e çështjeve që do të diskutohen...

Osmani i dorëzon letrat kredenciale Ambasadorit të ri slloven, Milan Predan

para një jave - Gazeta.mk

Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani ka takuar sot Ambasadorin e sapoemëruar të Republikës së Sllovenisë,z.Milan Predan. Ministri Osmani ka përgëzuar Ambasadorin e sapoemëruar për marjen e funksionit...

Osmani i dorëzon letrat kredenciale Ambasadorit të ri slloven, Milan Predan

para një jave - Medial

Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani ka takuar sot Ambasadorin e sapoemëruar të Republikës së Sllovenisë,z.Milan Predan. Ministri Osmani ka përgëzuar Ambasadorin e sapoemëruar për marjen e funksionit...

Osmani i dorëzon letrat kredenciale Ambasadorit të ri slloven, Milan Predan

para një jave - Aktuale

Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani ka takuar sot Ambasadorin e sapoemëruar të Republikës së Sllovenisë,z.Milan Predan. Ministri Osmani ka përgëzuar Ambasadorin e sapoemëruar për marjen e funksionit...

Osmani – Predan: Rrisim marrëdhëniet miqësore me Slloveninë

para një jave - Indeks.mk

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani ka takuar sot Ambasadorin e sapoemëruar të Republikës së Sllovenisë në RMV, Milan Predan. Me këtë rast ka përgëzuar Ambasadorin e ri për marjan e funksionit duke...

Osmani në takim me ambasadorin e ri të Sllovenisë: Marrëdhëniet miqësore do të vazhdojnë edhe më tej

para një jave - TV21

- Advertisement - Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani sot i pranoi letrat kredenciale nga ambasadori i sapoemëruar i Sllovenisë, Milan Predan. “Më lejoni t’ju...

Osmani i dorëzon letrat kredenciale Ambasadorit të ri slloven, Milan Predan

para një jave - Tetova Sot

Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani ka takuar sot Ambasadorin e sapoemëruar të Republikës së Sllovenisë,z.Milan Predan. Ministri Osmani ka përgëzuar Ambasadorin e sapoemëruar për marjen e funksionit...

Osmani i dorëzon letrat kredenciale Ambasadorit të ri slloven, Milan Predan

para një jave - Ina

Ministri i punëve të jashtme Bujar Osmani ka takuar sot Ambasadorin e sapoemëruar të Republikës së Sllivenisë,z.Milan Predan. Ministri Osmani ka përgëzuar Ambasadorin e sapoemëruar për marjen e funksionit...

Osmani në takim me ambasadorin e ri të Sllovenisë: Marrëdhëniet miqësore do të vazhdojnë edhe më tej

para një jave - Telegrafi

Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani sot i pranoi letrat kredenciale nga ambasadori i sapoemëruar i Sllovenisë, Milan Predan. “Më lejoni t’ju përgëzoj për marrjen...

Osmani i dorëzon letrat kredenciale Ambasadorit të ri slloven, Milan Predan

para një jave - Gazeta Express

Ballina Gazeta Express 14/09/2020 11:34 Ministri i punëve të jashtme Bujar Osmani ka takuar sot Ambasadorin e sapoemëruar të Republikës së Sllivenisë,z.Milan Predan. Ministri Osmani ka përgëzuar Ambasadorin...

Osmani – Predan: Rrisim marrëdhëniet miqësore me Slloveninë

para një jave - Koha News

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani ka takuar sot Ambasadorin e sapoemëruar të Republikës së Sllovenisë në RMV, Milan Predan. Me këtë rast ka përgëzuar Ambasadorin e ri për marjan e funksionit duke...

Osmani i dorëzon letrat kredenciale Ambasadorit të ri slloven, Milan Predan

para një jave - News Tv

Ministri i punëve të jashtme Bujar Osmani ka takuar sot Ambasadorin e sapoemëruar të Republikës së Sllivenisë,z.Milan Predan. Ministri Osmani ka përgëzuar Ambasadorin e sapoemëruar për marjen e funksionit...

Osmani – Predan: Rrisim marrëdhëniet miqësore me Slloveninë

para një jave - Flaka

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani ka takuar sot Ambasadorin e sapoemëruar të Republikës së Sllovenisë në RMV, Milan Predan. Me këtë rast ka përgëzuar Ambasadorin e ri për marjan e funksionit duke...

Takim i Ministrit të Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Sh.T. Bujar Osmani me Ambasadorin e ri të Republikës së Sllovenisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Milan Predan

para një jave - InfoAlb

Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani sot i pranoi letrat kredenciale nga Ambasadori i sapoemëruar, Milan Predan, me çka ai emërohet si Ambasador i Jashtëzakonshëm...

Takim i Ministrit të Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Sh.T. Bujar Osmani me Ambasadorin e ri të Republikës së Sllovenisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Milan Predan

para një jave - TopShqip

Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani sot i pranoi letrat kredenciale nga Ambasadori i sapoemëruar, Milan Predan, me çka ai emërohet si Ambasador i Jashtëzakonshëm...

Osmani në takim me ambasadorin e ri të Sllovenisë: Marrëdhëniet miqësore do të vazhdojnë edhe më tej

para një jave - Arbresh

Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani sot i pranoi letrat kredenciale nga ambasadori i sapoemëruar i Sllovenisë, Milan Predan. “Më lejoni t’ju përgëzoj për marrjen...

Bujar Osmani uron ambasadorin Milan Predan për detyrën e re

para një jave - Pa censure

Përmes një postimi në fejsbuk ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani ka uruar Milan Predan për marrjen e funksionit të ri si Ambasador në Republikën e Sllovenisë. “Më lejoni t’ju përgëzoj për marrjen...

Osmani i dorëzon letrat kredenciale Ambasadorit të ri slloven, Milan Predan

para një jave - Lajm

Ministri i punëve të jashtme Bujar Osmani ka takuar sot Ambasadorin e sapoemëruar të Republikës së Sllivenisë,z.Milan Predan. Ministri Osmani ka përgëzuar Ambasadorin e sapoemëruar për marjen e funksionit...

Zoran Zaev nesër dhe pasnesër për vizitë zyrtare në Greqi

para një jave - Sharri

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, nesër dhe pasnesër (15 dhe 16 shtator) do të realizojë vizitë pune në Republikën e Greqisë, i shoqëruar nga delegacioni qeveritar në kuadër të së cilës...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK