para një dite - Telegrafi
Ulja e TVSH-së për ushqimet nga 18% në 10%, si dhe subvencionimi i kontributeve për të punësuarit. Këto janë disa nga kërkesat kryesore të gastronomëve në prag të vitit të ri. Sezoni jo aq i mirë turistik...
Telegrafi
Alsat-M
Zhurnal
Fakti Ditor
para një dite - Alsat-M
Gazetar: Miki Trajkovski Ulja e TVSH-së për ushqimet nga 18% në 10%, si dhe subvencionimi i kontributeve për të punësuarit. Këto janë disa nga kërkesat kryesore të gastronomëve në prag të vitit të ri....
para një dite - Zhurnal
28 Ohër, 14 dhjetor – Ulja e TVSH-së për ushqimet nga 18% në 10%, si dhe subvencionimi i kontributeve për të punësuarit. Këto janë disa nga kërkesat kryesore të gastronomëve në prag të vitit të ri. Sezoni...
para një dite - Fakti Ditor