http://kariera.mk

Nxënësit nuk paguajnë sigurimin, dënohen profesorët –

më 3.2017 - TV Koha

Rreth 20 profesor të shkollës së Mesme Mosha Pijade në Tetovë, kanë marrë më pak rrogë nga ajo që u takon, për shkak se drejtori i shkollës të njejtit ua ka ndalur mjetet të cilët nxënësit nuk i kanë paguar...

Inspektorët e MASH-it hetojnë drejtorët e shkollave që lejuan nxënësit në protesta kundër Deklaratës shqiptare

më 3.2017 - Telegrafi

Pas reagimeve të shumta kundër keqpërdorimit të studentëve për qëllime politike, Ministria e Arsimit dhe Shkencës, më në fund ka reaguar, përcjell Telegrafi Maqedoni. MASH ka akuzuar drejtorët e shkollave...

Inspektorët e MASH-it hetojnë drejtorët e shkollave që lejuan nxënësit në protesta

më 3.2017 - Flaka

Pas reagimeve të shumta kundër keqpërdorimit të studentëve për qëllime politike, Ministria e Arsimit dhe Shkencës, më në fund ka reaguar, transmeton FLAKA. MASH ka akuzuar drejtorët e shkollave që lejojnë...

MASH-i heton përfshirjen e nxënësve në protestë

më 3.2017 - Portalb

Ndonëse me vonesë, Ministria e Arsimit ka reaguar mbi daljen e nxënësve në protesta kundër “Platformës Shqiptare” gjatë procesit mësimor. Nga ky dikaster  kanë fajësuar drejtorët e shkollave të cilët kanë...

Inspektorët te drejtorët që nxisnin nxënësit për të protestuar

më 3.2017 - Zhurnal

Shkup, 20 mars - Pas reagimeve kundër keqpërdorimit të studentëve për qëllime politike, Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka reaguar. MASH ka akuzuar drejtorët e shkollave që lejojnë studentët për të dalë...

MASH: Do të hetohet dhe do të dënohet përfshirja e nxënësve në protesta

më 3.2017 - Gazeta Express

Edhe pse me vonesë, Ministria e Arsimit ka reaguar mbi daljen e nxënësve në protesta kundër “Platformës Shqiptare” gjatë procesit mësimor, transmeton Gazeta Express. Nga ky dikaster  kanë fajësuar drejtorët...

Ministria e Arsimit do të hetojë përfshirjen e nxënësve në protesta

më 3.2017 - Gazeta Express

Edhe pse me vonesë, Ministria e Arsimit ka reaguar mbi daljen e nxënësve në protesta kundër “Platformës Shqiptare” gjatë procesit mësimor, transmeton Gazeta Express. Nga ky dikaster  kanë fajësuar drejtorët...

MASH-i heton përfshirjen e nxënësve në protestë

më 3.2017 - Alsat-M

Ndonëse me vonesë, Ministria e Arsimit ka reaguar mbi daljen e nxënësve në protesta kundër “Platformës Shqiptare” gjatë procesit mësimor. Nga ky dikaster  kanë fajësuar drejtorët e shkollave të cilët kanë...

Nxënësit braktisin mësimin për të protestuar

më 3.2017 - Alsat-M

Nxënësit e shkollës elektro- makinerike dhe shkolla e mesme hotelierike në Ohër në mes të orës mësimore në mënyrë të organizuar kanë dalë në protestë. Thonë se janë të vendosur ta ruajnë karakterin unitar...

MASH-i heton përfshirjen e nxënësve në protestë

më 3.2017 - Almakos

20 March Ndonëse me vonesë, Ministria e Arsimit ka reaguar mbi daljen e nxënësve në protesta kundër “Platformës Shqiptare” gjatë procesit mësimor. Nga ky dikaster  kanë fajësuar drejtorët e shkollave të...

Vazhdon keqpërdorimi i nxënësve për qëllime politike, kësaj radhe në Ohër (FOTO+VIDEO)

më 3.2017 - Portalb

Nxënësit e Shkollës së Mesme Teknike “Shën Naumi i Ohrit” dhe Shkollës së Mesme për Hotelieri “Vanço Pitoshevski” në Ohër, sot në mëngjes e kanë lëshuar mësimin dhe i janë bashkëngjitur të ashtuquajturës...

Maqedoni, kur keqpërdorimi politik arrinë deri tek bankat shkollore !

më 3.2017 - Flaka

Nxënësit e Shkollës së Mesme Teknike “Shën Naumi i Ohrit” dhe Shkollës së Mesme për Hotelieri “Vanço Pitoshevski” në Ohër, sot në mëngjes e kanë lëshuar mësimin dhe i janë bashkëngjitur të ashtuquajturës...

Vazhdon keqpërdorimi i nxënësve për qëllime politike, kësaj radhe në Ohër

më 3.2017 - Portalb

Nxënësit e Shkollës së Mesme Teknike “Shën Naumi i Ohrit” dhe Shkollës së Mesme për Hotelieri “Vanço Pitoshevski” në Ohër, sot në mëngjes e kanë lëshuar mësimin dhe i janë bashkëngjitur të ashtuquajturës...

Edhe nxënësit e shkollave të mesme të Ohrit keqpërdoren, sot protesojnë kundër gjuhës shqipe

më 3.2017 - Telegrafi

Edhe pse më herët Avokati i Popullit dhe institucione tjera për të drejtat e të rinjëve kanë dënuar aktin e organizimit të protestave nga nxënësit e shkollave të mesme dhe fillore në Maqedoni, sot edhe...

Kur keqpërdorimi politik arrinë deri tek bankat shkollore !

më 3.2017 - Flaka

Nxënësit e Shkollës së Mesme Teknike “Shën Naumi i Ohrit” dhe Shkollës së Mesme për Hotelieri “Vanço Pitoshevski” në Ohër, sot në mëngjes e kanë lëshuar mësimin dhe i janë bashkëngjitur të ashtuquajturës...

Nxënësit braktisin mësimin për të protestuar

më 3.2017 - AlbPortali

Nxënësit e shkollës elektro- makinerike dhe shkolla e mesme hotelierike në Ohër në mes të orës mësimore në mënyrë të organizuar kanë dalë në protestë. Thonë se janë të vendosur ta ruajnë karakterin unitar...

Vazhdon keqpërdorimi i nxënësve, braktisin mësimin për të protestuar kundër dygjuhësisë

më 3.2017 - Almakos

Nxënësit e shkollës së mesme teknike “Shën Naumi i Ohrit” dhe shkollës së mesme hotilerike “Vanço Pitosheski” në Ohrër, kanë braktisur mësimin për tu bashkangjitur protestave të iniciativës “Për Maqedoni...

Vazhdon keqpërdorimi i nxënësve për qëllime politike, kësaj radhe në Ohër (FOTO/VIDEO)

më 3.2017 - Tetova Sot

Nxënësit e Shkollës së Mesme Teknike “Shën Naumi i Ohrit” dhe Shkollës së Mesme për Hotelieri “Vanço Pitoshevski” në Ohër, sot në mëngjes e kanë lëshuar mësimin dhe i janë bashkëngjitur të ashtuquajturës...

Edhe nxënësit e shkollave të mesme të Ohrit keqpërdoren, sot protesojnë kundër gjuhës shqipe

më 3.2017 - Lajm

Edhe pse më herët Avokati i Popullit dhe institucione tjera për të drejtat e të rinjëve kanë dënuar aktin e organizimit të protestave nga nxënësit e shkollave të mesme dhe fillore në Maqedoni, sot edhe...

Vazhdon keqpërdorimi i nxënësve për qëllime politike, kësaj radhe në Ohër (FOTO/VIDEO)

më 3.2017 - AlbPortali

Nxënësit e Shkollës së Mesme Teknike “Shën Naumi i Ohrit” dhe Shkollës së Mesme për Hotelieri “Vanço Pitoshevski” në Ohër, sot në mëngjes e kanë lëshuar mësimin dhe i janë bashkëngjitur të ashtuquajturës...

Vazhdon keqpërdorimi i nxënësve për qëllime politike, kësaj radhe në Ohër (FOTO/VIDEO)

më 3.2017 - Fakti Ditor

Nxënësit e Shkollës së Mesme Teknike “Shën Naumi i Ohrit” dhe Shkollës së Mesme për Hotelieri “Vanço Pitoshevski” në Ohër, sot në mëngjes e kanë lëshuar mësimin dhe i janë bashkëngjitur të ashtuquajturës...

Vazhdon Keqpërdorimi i Nxënësve, Braktisin Mësimin Për Të Protestuar Kundër Dygjuhësisë

më 3.2017 - Gazeta e re

Nxënësit e shkollës së mesme teknike “Shën Naumi i Ohrit” dhe shkollës së mesme hotilerike “Vanço Pitosheski” në Ohrër, kanë braktisur mësimin për tu bashkangjitur protestave të iniciativës “Për Maqedoni...

Vazhdon keqpërdorimi i nxënësve, braktisin mësimin për të protestuar kundër dygjuhësisë

më 3.2017 - AlbPortali

Nxënësit e shkollës së mesme teknike “Shën Naumi i Ohrit” dhe shkollës së mesme hotilerike “Vanço Pitosheski” në Ohrër, kanë braktisur mësimin për tu bashkangjitur protestave të iniciativës “Për Maqedoni...

Vazhdon keqpërdorimi i nxënësve, braktisin mësimin për të protestuar kundër dygjuhësisë

më 3.2017 - Shenja

Nxënësit e shkollës së mesme teknike “Shën Naumi i Ohrit” dhe shkollës së mesme hotilerike “Vanço Pitosheski” në Ohrër, kanë braktisur mësimin për tu bashkangjitur protestave të iniciativës “Për Maqedoni...

MASH për regjistrimet në shkollat e mesme, konkursi shpallet më 31 mars

më 3.2017 - Zhurnal

Shkup, 19 mars - Për vitin shkollor 2017-2018 ministria e arsimit me 31 mars do të shpall konkurs për regjistriminE nxenesve  në të gjitha shkollat e mesme komunale të qytetit të Shkupit dhe ato shtetërore...

MASH për regjistrimet në shkollat e mesme, konkursi shpallet më 31 mars

më 3.2017 - MRT

Për vitin shkollor 2017-2018 ministria e arsimit me 31 mars.... Për vitin shkollor 2017-2018 ministria e arsimit me 31 mars do të shpall konkurs për regjistriminE nxenesve  në të gjitha shkollat e mesme...

MASH nuk i jep leje shkollës “Liria” në Tetovë për mësim në tre turne

më 3.2017 - Gazeta Express

Ministria e Arsimit dhe Shkencës, nuk i ka dhënë leje shkollës fillore “Liria” në Tetovë, që të zhvillojë mësimin në tre turne, përcjell Gazeta Express. “Ministria e Arsimit konform ligjit nuk mund të...

MASH-i pengon mësimin në tre turne në shkollën “Liria”

më 3.2017 - Alsat-M

Ministria e Arsimit dhe Shkencës nuk i ka dhënë leje shkollës fillore “Liria” në Tetovë që të zhvillojë mësimin në tre turne. Për shkak të rrezikut nga shembja e kulmit të objektit, drejtuesit e shkollës...

MASH për regjistrimet në shkollat e mesme, konkursi shpallet më 31 mars

më 3.2017 - Fakti Ditor

Për vitin shkollor 2017-2018 ministria e arsimit me 31 mars do të shpall konkurs për regjistriminE nxenesve  në të gjitha shkollat e mesme komunale të qytetit të Shkupit dhe ato shtetërore të Republikës...

MASH-i pengon mësimin në tre turne në shkollën “Liria”

më 3.2017 - AlbPortali

Ministria e Arsimit dhe Shkencës nuk i ka dhënë leje shkollës fillore “Liria” në Tetovë që të zhvillojë mësimin në tre turne. Për shkak të rrezikut nga shembja e kulmit të objektit, drejtuesit e shkollës...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK