http://kariera.mk

Nxënësit dhe mësuesit përshëndesin nismën për anulimin e testeve esterne

para 8 muajve - Alsat-M

Shkollat fillore dhe të mesme kanë bërë përgatitjet e fundit për realizimin e testimit ekstern që duhet të mbahet javën e parë të muajit qershor. Ndërkohë, vetëm një ditë më parë grupi parlamentar i LSDM-së...

VMRO-ja kundërshton nismën e LSDM-së rreth testimit ekstern

para 8 muajve - Portalb

VMRO-DPMNE-ja është shprehur kundër nismës së LSDM-së për shfuqizimin e testimit ekstern. Sipas partisë së Gruevskit qëllimi i partisë së Zaevit është që prindërit e nxënësve ti transformoj në votues....

VMRO-DPMNE AKUZON LSDM-NË, HEQJA E TESTIMIT EKSTERN ËSHTË “ANTIREFORMË”

para 8 muajve - TV21

Zëvendës ministri i Arsimit nga radhët e VMRO-DPMNE-së Spiro Ristovski tha se qëllimi i LSDM-së për të ndërprerë testimin ekstern nuk është reformë por është antireformë. Ai në një konferencë vlerësoi...

VMRO-ja kundërshton nismën e LSDM-së rreth testimit ekstern

para 8 muajve - Alsat-M

VMRO-DPMNE-ja është shprehur kundër nismës së LSDM-së për shfuqizimin e testimit ekstern. Sipas partisë së Gruevskit qëllimi i partisë së Zaevit është që prindërit e nxënësve ti transformoj në votues....

Testimi ekstern do të hiqet me procedurë të përshpejtuar

para 8 muajve - Aktuale

Deputetët e LSDM-së Stefan Bogoev, Ivana  Tufegxhiq dhe Petar Atanasov sot u takuan me maturantët, arsimtarë dhe profesorë me të cilët folën për heqjen e testimit ekstern, përcjell Aktuale.mk. Është thënë...

VMRO-DPMNE kundërshton propozimin e LSDM'së për testimin ekstern

para 8 muajve - Gazeta Express

VMRO-DPMNE-ja është shprehur kundër nismës së LSDM-së për shfuqizimin e testimit ekstern, transmeton Gazeta Express. Sipas partisë së Gruevskit qëllimi i partisë së Zaevit është që prindërit e nxënësve...

VMRO-DPMNE kundër largimit të testimit ekstern

para 8 muajve - Flaka

VMRO-DPMNE-ja është shprehur kundër nismës së LSDM-së për shfuqizimin e testimit ekstern. Sipas partisë së Gruevskit qëllimi i partisë së Zaevit është që prindërit e nxënësve ti transformoj në votues....

VMRO-DPMNE kundërshton LSDM-në për heqjen e testimit ekstern

para 8 muajve - Aktuale

VMRO-DPMNE-ja është shprehur kundër nismës së LSDM-së për shfuqizimin e testimit ekstern. Sipas partisë së Gruevskit qëllimi i partisë së Zaevit është që prindërit e nxënësve ti transformoj në votues....

Nxënësit dhe mësuesit përshëndesin nismën për anulimin e testeve esterne

para 8 muajve - Tetova Sot

Shkollat fillore dhe të mesme kanë bërë përgatitjet e fundit për realizimin e testimit ekstern që duhet të mbahet javën e parë të muajit qershor. Ndërkohë, vetëm një ditë më parë grupi parlamentar i LSDM-së...

Nxënësit dhe mësuesit përshëndesin nismën për anulimin e testeve esterne

para 8 muajve - Tetova Sot

Shkollat fillore dhe të mesme kanë bërë përgatitjet e fundit për realizimin e testimit ekstern që duhet të mbahet javën e parë të muajit qershor. Ndërkohë, vetëm një ditë më parë grupi parlamentar i LSDM-së...

Testimi ekstern do të hiqet me procedurë të përshpejtuar

para 8 muajve - Antpress

Deputetët e LSDM-së Stefan Bogoev, Ivana  Tufegxhiq dhe Petar Atanasov sot u takuan me maturantët, arsimtarë dhe profesorë me të cilët folën për heqjen e testimit ekstern Është thënë se testimi ekstern...

Nxënësit dhe mësuesit përshëndesin nismën për anulimin e testeve esterne

para 8 muajve - Almakos

19 May Shkollat fillore dhe të mesme kanë bërë përgatitjet e fundit për realizimin e testimit ekstern që duhet të mbahet javën e parë të muajit qershor. Ndërkohë, vetëm një ditë më parë grupi parlamentar...

VMRO-ja kundërshton nismën e LSDM-së rreth testimit ekstern

para 8 muajve - Tetova Sot

VMRO-DPMNE-ja është shprehur kundër nismës së LSDM-së për shfuqizimin e testimit ekstern. Sipas partisë së Gruevskit qëllimi i partisë së Zaevit është që prindërit e nxënësve ti transformoj në votues....

VMRO-ja kundërshton nismën e LSDM-së rreth testimit ekstern

para 8 muajve - Almakos

19 May VMRO-DPMNE-ja është shprehur kundër nismës së LSDM-së për shfuqizimin e testimit ekstern. Sipas partisë së Gruevskit qëllimi i partisë së Zaevit është që prindërit e nxënësve ti transformoj në votues....

Nxënësit dhe mësuesit përshëndesin nismën për anulimin e testeve esterne

para 8 muajve - Gazeta Max

Shkollat fillore dhe të mesme kanë bërë përgatitjet e fundit për realizimin e testimit ekstern që duhet të mbahet javën e parë të muajit qershor. Ndërkohë, vetëm një ditë më parë grupi parlamentar i LSDM-së...

VMRO-ja kundërshton nismën e LSDM-së rreth testimit ekstern

para 8 muajve - AlbPortali

Loading... VMRO-DPMNE-ja është shprehur kundër nismës së LSDM-së për shfuqizimin e testimit ekstern. Sipas partisë së Gruevskit qëllimi i partisë së Zaevit është që prindërit e nxënësve ti transformoj...

VMRO-ja kundërshton nismën e LSDM-së rreth testimit ekstern

para 8 muajve - Fakti Ditor

VMRO-DPMNE-ja është shprehur kundër nismës së LSDM-së për shfuqizimin e testimit ekstern. Sipas partisë së Gruevskit qëllimi i partisë së Zaevit është që prindërit e nxënësve ti transformoj në votues....

LSDM, dërgon në kuvend anulimin e testimit ekstern

para 8 muajve - MRT

LSDM çon në Kuvend propozimin për heqjen e testimit ekstern në shkollat fillore dhe të mesme të vendit.... LSDM çon në Kuvend propozimin për heqjen e testimit ekstern në shkollat fillore dhe të mesme të...

LSDM në Kuvend do të ngrejë propozim për pezullim të testimit ekstern

para 8 muajve - Portalb

LSDM-ja paralajmëroi se sot në Parlament do t’i parashtrojnë propozim-ndryshimet e ligjeve për arsim fillor dhe të mesëm me të cilin do të pezullohet testimi ekstern. “Presim me procedurë të shkurtuar...

LSDM në Kuvend do të ngrejë propozim për pezullim të testimit ekstern

para 8 muajve - Alsat-M

LSDM-ja paralajmëroi se në Parlament do t’i parashtrojnë propozim-ndryshimet e ligjeve për arsim fillor dhe të mesëm me të cilin do të pezullohet testimi ekstern. “Presim me procedurë të shkurtuar të miratohen...

LSDM: “Në Kuvend do të ngrihet propozim për pezullim të testimit ekstern”

para 8 muajve - Flaka

LSDM-ja paralajmëroi se në Parlament do t’i parashtrojnë propozim-ndryshimet e ligjeve për arsim fillor dhe të mesëm me të cilin do të pezullohet testimi ekstern. “Presim me procedurë të shkurtuar të miratohen...

LSDM-ja, iniciativë për ndërprerjen e eksternit

para 8 muajve - Alsat-M

Grupi parlamentar i LSDM-së dërgoi në Kuvend nismë për ndryshime në ligjet për arsim të mesëm dhe fillor, në të cilën parashihet shfuqizimi i testimit ekstern. LSDM-ja kërkon që këto ndryshime të kalojnë...

LSDM me propozim për pezullimin e testimit ekstern

para 8 muajve - Telegrafi

LSDM-ja paralajmëroi se sot në Parlament do t’i parashtrojnë propozim-ndryshimet e ligjeve për arsim fillor dhe të mesëm me të cilin do të pezullohet testimi ekstern, përcjell Telegrafi Maqedoni. “Presim...

SHKUP: LSDM-ja KUNDËR TESTIMIT EKSTERN

para 8 muajve - TV Art

Dorëzojnë iniciativë në Kuvend Nga LSDM-ja përmes një konference për shtyp kanë paralajmëruar tërheqjen e testimit ekstern. Nga kjo parti kanë thënë se do t’i motivojnë nxënësit dhe shkollat jo përmes...

LSDM në Kuvend do të ngrejë propozim për pezullim të testimit ekstern

para 8 muajve - Almakos

18 May LSDM-ja paralajmëroi se në Parlament do t’i parashtrojnë propozim-ndryshimet e ligjeve për arsim fillor dhe të mesëm me të cilin do të pezullohet testimi ekstern. “Presim me procedurë të shkurtuar...

Bogoev: LSDM do të dorëzojë propozim për heqjen e testit ekstern

para 8 muajve - Portalb

“Testimi ekstern është projekt i dëmshëm dhe për atë sot te Kuvendi do ta dorëzojmë propozimin për ndryshimin e ligjit në arsim”, theksoi deputeti i LSDM-së, Stefan Bogoev, njofton Portalb.mk . “Kemi premtuar...

LSDM sot dorëzon propozimin për heqjen e testimit ekster nl Kuvend

para 8 muajve - Zhurnal

Shkup, 18 Maj Zhurnal.mk - LSDM sot deri tek Kuvendi do të dorëzoj propozim për ndryshime në Ligjin për arsim, ka thënë sot deputeti i kësaj partie, Stefan Bogoev. “Kemi premtuar se në mesin e ndryshimeve...

LSDM dërgon në Kuvend propozimin për heqjen e testimit ekstern

para 8 muajve - Ina

LSDM sot deri tek Kuvendi do të dorëzoj propozim për ndryshime në Ligjin për arsim, ka thënë sot deputeti i kësaj partie, Stefan Bogoev, transmeton Gazeta Express. “Kemi premtuar se në mesin e ndryshimeve...

LSDM në Kuvend do të ngrejë propozim për pezullim të testimit ekstern

para 8 muajve - AlbPortali

Loading... LSDM-ja paralajmëroi se në Parlament do t’i parashtrojnë propozim-ndryshimet e ligjeve për arsim fillor dhe të mesëm me të cilin do të pezullohet testimi ekstern. “Presim me procedurë të shkurtuar...

LSDM në Kuvend do të ngrejë propozim për pezullim të testimit ekstern

para 8 muajve - Fakti Ditor

LSDM-ja paralajmëroi se në Parlament do t’i parashtrojnë propozim-ndryshimet e ligjeve për arsim fillor dhe të mesëm me të cilin do të pezullohet testimi ekstern. “Presim me procedurë të shkurtuar të miratohen...

LSDM do të kërkojë pezullimin e testimit ekstern

para 8 muajve - Gazeta e re

LSDM-ja paralajmëroi se në Parlament do të parashtrojë propozim-ndryshimet e ligjeve për arsim fillor dhe të mesëm, me të cilin do të pezullohet testimi ekstern. “Presim me procedurë të shkurtuar të miratohen...

LSDM NIS PROCEDURAT PËR HEQJEN E TESTIMIT EKSTЕRN

para 8 muajve - TV21

LSDM sot deri tek Kuvendi do të dorëzoj propozim për ndryshime në Ligjin për arsim, ka thënë sot deputeti i kësaj partie, Stefan Bogoev. Nga kjo parti thonë se një ndër prioritetet e para që ka ndërmend...

LSDM dërgon në Kuvend propozimin për heqjen e testimit ekstern

para 8 muajve - TV Koha

LSDM sot deri tek Kuvendi do të dorëzoj propozim për ndryshime në Ligjin për arsim, ka thënë sot deputeti i kësaj partie, Stefan Bogoev, “Kemi premtuar se në mesin e ndryshimeve të para do të jetë edhe...

LSDM do të kërkojë pezullimin e testimit ekstern

para 8 muajve - KosovaPress

“Presim me procedurë të shkurtuar të miratohen ndryshimet ligjore dhe që nga ky vit të pezullohet testimi ekstern për nxënësit në arsimin fillor dhe të mesëm. Premtuam se mes prioriteteve tona të para...

LSDM në Kuvend do të ngrejë propozim për pezullim të testimit ekstern

para 8 muajve - Republika

LSDM-ja paralajmëroi se sot në Parlament do t’i parashtrojnë propozim-ndryshimet e ligjeve për arsim fillor dhe të mesëm me të cilin do të pezullohet testimi ekstern. “Presim me procedurë të shkurtuar...

TESTIMI EKSTERN | Hap konkret për shfiqizim

para 8 muajve - Flaka

LSDM sot deri tek Kuvendi do të dorëzoj propozim për ndryshime në Ligjin për arsim, ka thënë sot deputeti i kësaj partie, Stefan Bogoev. “Kemi premtuar se në mesin e ndryshimeve të para do të jetë edhe...

LSDM nis procedurat për heqjen e testimit ekstern

para 8 muajve - Aktuale

LSDM sot deri tek Kuvendi do të dorëzoj propozim për ndryshime në Ligjin për arsim, ka thënë sot deputeti i kësaj partie, Stefan Bogoev. “Kemi premtuar se në mesin e ndryshimeve të para do të jetë edhe...

LSDM dërgon në Kuvend propozimin për heqjen e testimit ekstern

para 8 muajve - Gazeta Express

LSDM sot deri tek Kuvendi do të dorëzoj propozim për ndryshime në Ligjin për arsim, ka thënë sot deputeti i kësaj partie, Stefan Bogoev, transmeton Gazeta Express. “Kemi premtuar se në mesin e ndryshimeve...

Bogoev: Sot deri tek Kuvendi do të dorëzojmë propozim për heqjen e testimit ekstern

para 8 muajve - Tetova1

Grupi parlamentar i LSDM-së dërgoi në Kuvend nismë për ndryshime në ligjet për arsim të mesëm dhe fillor, në të cilën parashihet shfuqizimi i testimit ekstern. LSDM-ja kërkon që këto ndryshime të kalojnë...

LSDM-ja, iniciativë për ndërprerjen e eksternit

para 8 muajve - Almakos

18 May Grupi parlamentar i LSDM-së dërgoi në Kuvend nismë për ndryshime në ligjet për arsim të mesëm dhe fillor, në të cilën parashihet shfuqizimi i testimit ekstern. LSDM-ja kërkon që këto ndryshime të...

LSDM dorëzon propozim për heqjen e testimit ekstern

para 8 muajve - InfoShqip

Deputeti i LSDM-së, Stefan Bogoev ka njoftuar se sot partia e tij do të dorëzoj propozim për ndryshimin e ligjit për arsim, për të larguar testimin ekstern, qysh prej këtij viti. Nga LSDM thonë se një...

LSDM në Kuvend do të ngrejë propozim për pezullim të testimit ekstern

para 8 muajve - Gazeta Max

LSDM-ja paralajmëroi se sot në Parlament do t’i parashtrojnë propozim-ndryshimet e ligjeve për arsim fillor dhe të mesëm me të cilin do të pezullohet testimi ekstern. “Presim me procedurë të shkurtuar...

LSDM dërgon në Kuvend propozimin për heqjen e testimit ekstern

para 8 muajve - Lajm

LSDM sot deri tek Kuvendi do të dorëzoj propozim për ndryshime në Ligjin për arsim, ka thënë sot deputeti i kësaj partie, Stefan Bogoev, transmeton Gazeta Express. “Kemi premtuar se në mesin e ndryshimeve...

LSDM nis procedurat për heqjen e testimit ekstern

para 8 muajve - Tetova Sot

LSDM sot deri tek Kuvendi do të dorëzoj propozim për ndryshime në Ligjin për arsim, ka thënë sot deputeti i kësaj partie, Stefan Bogoev. “Kemi premtuar se në mesin e ndryshimeve të para do të jetë edhe...

Bogoev: Sot deri tek Kuvendi do të dorëzojmë propozim për heqjen e testimit ekstern

para 8 muajve - Almakos

LSDM sot deri tek Kuvendi do të dorëzoj propozim për ndryshime në Ligjin për arsim, ka thënë sot deputeti i kësaj partie, Stefan Bogoev, përcjell SHENJA. “Kemi premtuar se në mesin e ndryshimeve të para...

Bogoev: Sot deri tek Kuvendi do të dorëzojmë propozim për heqjen e testimit ekstern

para 8 muajve - AlbPortali

LSDM sot deri tek Kuvendi do të dorëzoj propozim për ndryshime në Ligjin për arsim, ka thënë sot deputeti i kësaj partie, Stefan Bogoev, përcjell SHENJA. Loading... “Kemi premtuar se në mesin e ndryshimeve...

Bogoev: Sot deri tek Kuvendi do të dorëzojmë propozim për heqjen e testimit ekstern

para 8 muajve - Shenja

LSDM sot deri tek Kuvendi do të dorëzoj propozim për ndryshime në Ligjin për arsim, ka thënë sot deputeti i kësaj partie, Stefan Bogoev, përcjell SHENJA. “Kemi premtuar se në mesin e ndryshimeve të para...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK