http://kariera.mk

Këta janë disa nga emrat e propozuar për deputetë nga PDK-ja e Podujevës

më 5.2017 - Telegrafi

Dega e PDK-së në Podujevë ka propozuar disa nga emrat për kandidatë që do të garojnë në zgjedhjet e 11 qershorit. Kryetari i Degës Muhamet Latifi është në mesin e të propozuarve, pastaj i sapoaderuari...

PDK e Drenasit propozon 4 kandidat për deputet

më 5.2017 - OraInfo

Degët e partive politike duket se kanë filluar me propozimet e tyre nëpër kryesitë për kandidatët për deputet në Kuvendin e Kosovës. Zërat për kandidatët për deputet nga rajoni i Drenasit kanë nisur të...

Këta janë të propozuarit për deputetë nga PDK-ja e Podujevës

më 5.2017 - Koha.net

Dega e PDK-së në Podujevë ka propozuar disa nga emrat për kandidatë që do të garojnë në zgjedhjet e 11 qershorit. Kryetari i Degës Muhamet Latifi është në mesin e të propozuarve, pastaj i sapo aderuari...

Pesë propozime për deputetë nga PDK-ja e Podujevës

më 5.2017 - Indeks online

Dega e PDK-së në Podujevë ka propozuar disa nga emrat për kandidatë që do të garojnë në zgjedhjet e 11 qershorit. Kryetari i Degës Muhamet Latifi është në mesin e të propozuarve, pastaj i sapoaderuari...

Këta janë disa emrat e propozuar nga PDK-ja e Podujevës

më 5.2017 - GazetaBlic

Dega e PDK-së në Podujevë ka propozuar disa nga emrat për kandidatë që do të garojnë në zgjedhjet e 11 qershorit. Kryetari i Degës Muhamet Latifi është në mesin e të propozuarve, pastaj i sapoaderuari...

‘Hallakamë’ për lista të deputetëve

më 5.2017 - Zeri

PDK-ja mësohet se ka marrë rreth 900 propozime nga degët për t’i përfshirë në listat për deputetë, derisa vetëm 5 për qind e tyre do të mundë të përfshihen, marrë për bazë koalicionet parazgjedhore. Me...

PDK merr 900 propozime për t’i përfshirë në listat për deputetë

më 5.2017 - OraInfo

PDK-ja mësohet se ka marrë rreth 900 propozime nga degët për t’i përfshirë në listat për deputetë, derisa vetëm 5 për qind e tyre do të mundë të përfshihen, marrë për bazë koalicionet parazgjedhore. Me...

‘Hallakamë’ për lista të deputetëve

më 5.2017 - Zeri

PDK-ja mësohet se ka marrë rreth 900 propozime nga degët për t’i përfshirë në listat për deputetë, derisa vetëm 5 për qind e tyre do të mundë të përfshihen, marrë për bazë koalicionet parazgjedhore. Me...

Pesë propozime për deputetë nga PDK-ja e Podujevës

më 5.2017 - Arbresh

Dega e PDK-së në Podujevë ka propozuar disa nga emrat për kandidatë që do të garojnë në zgjedhjet e 11 qershorit. Kryetari i Degës Muhamet Latifi është në mesin e të propozuarve, pastaj i sapoaderuari...

Këta janë disa nga emrat e propozuar për deputetë nga PDK-ja e Podujevës

më 5.2017 - Almakos

Dega e PDK-së në Podujevë ka propozuar disa nga emrat për kandidatë që do të garojnë në zgjedhjet e 11 qershorit. Kryetari i Degës Muhamet Latifi është në mesin e të propozuarve, pastaj i sapoaderuari...

Isa Xhemajlaj, kandidat i Nisma-s për deputet

më 5.2017 - OraInfo

Kryesia e NISMA për Kosovën në Drenas, ka propozuar për deputet në Parlamentin e Republikës së Kosovës, Isa Xhemajlaj. Ky propozim është përkrahur unanimisht, dhe kandidimi i Xhemajlajt për deputet është...

Lista e PDK-së, ja kandidatët për deputetë

më 5.2017 - Albeu

Dega e PDK-së në Klinë, ka propozuar si kandidat për deputetë, këta emra: Sokol Bashota, Ramush Agushi, Haxhi Ibishi edhe Xhevdet Pantina, Qamile Citakun, ndërsa në Vushtrri, ka propozuar si kandidatë:...

Zbulohet lista: Këta janë emrat e kandidatëve për deputetë nga degët e PDK-së

më 5.2017 - GazetaBlic

Listat e propozuara nga degët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), për kandidatë për deputetë, po duken të jenë shumë interesante. Dega e PDK-së në Klinë, ka propozuar si kandidat për deputetë, këta...

Zbulohet lista, këta janë kandidatët për deputetë nga PDK-ja

më 5.2017 - Gazeta Express

Listat e propozuara nga degët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), për kandidatë për deputetë, po duken të jenë shumë interesante. Dega e PDK-së në Klinë, ka propozuar si kandidat për deputetë, këta...

Këta janë emrat e kandidatëve për deputetë nga degët e PDK-së në disa komuna

më 5.2017 - GazetaBlic

Listat e propozuara nga degët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), për kandidatë për deputetë, po duken të jenë shumë interesante. Dega e PDK-së në Klinë, ka propozuar si kandidat për deputetë, këta...

Zbulohet lista, këta janë kandidatët për deputetë nga PDK-ja

më 5.2017 - OraInfo

Listat e propozuara nga degët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), për kandidatë për deputetë, po duken të jenë shumë interesante. Dega e PDK-së në Klinë, ka propozuar si kandidat për deputetë, këta...

Këta janë disa emrat e propozuar nga PDK-ja e Podujevës

më 5.2017 - Gazeta e re

Dega e PDK-së në Podujevë ka propozuar disa nga emrat për kandidatë që do të garojnë në zgjedhjet e 11 qershorit. Kryetari i Degës Muhamet Latifi është në mesin e të propozuarve, pastaj i sapoaderuari...

Këta janë emrat e kandidatëve për deputetë nga degët e PDK-së në disa komuna

më 5.2017 - Indeks online

Listat e propozuara nga degët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), për kandidatë për deputetë, po duken të jenë shumë interesante. Dega e PDK-së në Klinë, ka propozuar si kandidat për deputetë, këta...

Këta janë emrat e kandidatëve për deputetë nga degët e PDK-së në Klinë, Vushtrri, Lipjan dhe Istog

më 5.2017 - Telegrafi

Listat e propozuara nga degët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), për kandidatë për deputetë, po duken të jenë shumë interesante. Dega e PDK-së në Klinë, ka propozuar si kandidat për deputetë, këta...

Këta janë emrat e propozuar për deputetë nga PDK-ja e Podujevës

më 5.2017 - Periskopi

Dega e PDK-së në Podujevë ka propozuar disa nga emrat për kandidatë që do të garojnë në zgjedhjet e 11 qershorit. Kryetari i Degës Muhamet Latifi është në mesin e të propozuarve, pastaj i sapoaderuari...

Këta janë emrat e kandidatëve për deputetë nga degët e PDK-së në disa komuna

më 5.2017 - Zeri

Listat e propozuara nga degët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), për kandidatë për deputetë, po duken të jenë shumë interesante. Dega e PDK-së në Klinë, ka propozuar si kandidat për deputetë, këta...

Këta janë disa nga emrat e propozuar për deputetë nga PDK-ja e Podujevës

më 5.2017 - Bota Press

Dega e PDK-së në Podujevë ka propozuar disa nga emrat për kandidatë që do të garojnë në zgjedhjet e 11 qershorit. Kryetari i Degës Muhamet Latifi është në mesin e të propozuarve, pastaj i sapoaderuari...

Dega e PDK-së në Podujevë propozon pesë kandidat për deputet

më 5.2017 - Sovrani

Dega e PDK-së në Podujevë ka propozuar disa nga emrat për kandidatë që do të garojnë në zgjedhjet e 11 qershorit. Kryetari i Degës Muhamet Latifi është në mesin e të propozuarve, pastaj i sapoaderuari...

Ky është i propozuari i Nismës së Drenasit për deputetë të Kuvendit

më 5.2017 - GazetaBlic

Nisma për Kosovën është në finalizim të hartimit të listës së kandidatëve për deputetë për zgjedhjet parlamentare të 11 qershorit. Tashmë kjo parti ka marr propozimet edhe nga degët e saja nëpër komuna....

Këta janë disa emrat e propozuar nga PDK-ja e Podujevës

më 5.2017 - KosovaPress

Kryetari i Degës Muhamet Latifi është në mesin e të propozuarve, pastaj i sapoaderuari në këtë parti, ish komandanti i FSK-së Kadri Kastrati, Bajram Zejnullahu, Naim Fetahu, Ismet Abdullahu,  etj. I mbetet...

Listat për deputetë shtojnë rivalitetin brenda PDK-së

më 5.2017 - Gazeta Monitor

Tani kur kanë mbetur edhe pak orë deri në përfundimin e afatit për dorëzimin e listave të kandidatëve për deputetëve në Kuvendin e Kosovë  pranë zyrave të  KQZ-së, rivaliteti dhe gara brenda vet subjekteve...

Këta janë emrat e kandidatëve për deputetë nga degët e PDK-së në disa komuna

më 5.2017 - Infokusi

Listat e propozuara nga degët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), për kandidatë për deputetë, po duken të jenë shumë interesante. Dega e PDK-së në Klinë, ka propozuar si kandidat për deputetë, këta...

Dega e Skënderajt e PDK’së dërgon 21 emra për deputetë

më 5.2017 - Periskopi

Dega e PDK-së në Skënderaj, bastion ky i partisë më të madhe në vend ka dërguar një listë të gjatë emrash për t’u bërë deputetë të Kuvendit të Kosovës. Magazina.al merr vesh se lista e kësaj dege propozuar...

Ky është i propozuari i Nismës së Drenasit për deputetë të Kuvendit

më 5.2017 - Lajmi.net

Nisma për Kosovën është në finalizim të hartimit të listës së kandidatëve për deputetë për zgjedhjet parlamentare të 11 qershorit. Tashmë kjo parti ka marr propozimet edhe nga degët e saja nëpër komuna....

Këta janë kandidatët mitrovicas të PDK-së për deputetë (Dokument)

më 5.2017 - Telegrafi

Kryesia e degës së Partisë Demokratike të Kosovës ka propozuar 10 kandidatë për deputetë të Kuvendit të Kosovës. Sot është afati i fundit  për dorëzim të listave për kandidat të partive politike në Komisionin...

Këta janë emrat e kandidatëve për deputetë nga degët e PDK-së në Klinë, Vushtrri, Lipjan dhe Istog

më 5.2017 - Infokusi

Listat e propozuara nga degët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), për kandidatë për deputetë, po duken të jenë shumë interesante. Dega e PDK-së në Klinë, ka propozuar si kandidat për deputetë, këta...

Këta janë emrat e kandidatëve për deputetë nga degët e PDK-së në Klinë, Vushtrri, Lipjan dhe Istog

më 5.2017 - Almakos

Listat e propozuara nga degët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), për kandidatë për deputetë, po duken të jenë shumë interesante. Dega e PDK-së në Klinë, ka propozuar si kandidat për deputetë, këta...

Këta janë kandidatët e Degës së PDK-së në Mitrovicë për deputetë (Dokument)

më 5.2017 - Zeri

Kryesia e degës së Partisë Demokratike të Kosovës në Mitrovicë ka propozuar 10 kandidatë për deputetë të Kuvendit të Kosovës. Sot është afati i fundit  për dorëzim të listave për kandidat të partive politike...

Këta janë kandidatët e Degës së PDK-së në Mitrovicë për deputetë (Dokument)

më 5.2017 - Zeri

Kryesia e degës së Partisë Demokratike të Kosovës në Mitrovicë ka propozuar 10 kandidatë për deputetë të Kuvendit të Kosovës. Sot është afati i fundit  për dorëzim të listave për kandidat të partive politike...

Këta janë emrat e kandidatëve për deputetë nga degët e PDK-së

më 5.2017 - Gazeta e re

Listat e propozuara nga degët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), për kandidatë për deputetë, po duken të jenë shumë interesante. Dega e PDK-së në Klinë, ka propozuar si kandidat për deputetë, këta...

Zbulohen pjesë të listës, këta janë disa nga kandidatët për deputetë nga PDK-ja

më 5.2017 - Gazeta Fjala

Listat e propozuara nga degët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), për kandidatë për deputetë, po duken të jenë shumë interesante. Dega e PDK-së në Klinë, ka propozuar si kandidat për deputetë, këta...

Këta janë emrat e kandidatëve për deputetë nga degët e PDK-së në disa komuna

më 5.2017 - Sovrani

Listat e propozuara nga degët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), për kandidatë për deputetë, po duken të jenë shumë interesante. Dega e PDK-së në Klinë, ka propozuar si kandidat për deputetë, këta...

Këta janë emrat e kandidatëve për deputetë nga degët e PDK-së në disa komuna

më 5.2017 - Gazeta Monitor

Listat e propozuara nga degët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), për kandidatë për deputetë, po duken të jenë shumë interesante. Dega e PDK-së në Klinë, ka propozuar si kandidat për deputetë, këta...

Zbulohet lista, këta janë kandidatët për deputetë nga PDK-ja

më 5.2017 - Periskopi

Listat e propozuara nga degët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), për kandidatë për deputetë, po duken të jenë shumë interesante. Dega e PDK-së në Klinë, ka propozuar si kandidat për deputetë, këta...

Këta janë emrat e kandidatëve për deputetë nga degët e PDK-së në Klinë, Vushtrri, Lipjan dhe Istog

më 5.2017 - Bota Press

Listat e propozuara nga degët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), për kandidatë për deputetë, po duken të jenë shumë interesante. Dega e PDK-së në Klinë, ka propozuar si kandidat për deputetë, këta...

Këta janë kandidatët mitrovicas të PDK-së për deputetë (Dokument)

më 5.2017 - Almakos

Kryesia e degës së Partisë Demokratike të Kosovës ka propozuar 10 kandidatë për deputetë të Kuvendit të Kosovës. Sot është afati i fundit  për dorëzim të listave për kandidat të partive politike në Komisionin...

Ky është i propozuari i Nismës së Drenasit për deputet të Kuvendit

më 5.2017 - Periskopi

Nisma për Kosovën është në finalizim të hartimit të listës së kandidatëve për deputetë për zgjedhjet parlamentare të 11 qershorit. Tashmë kjo parti ka marr propozimet edhe nga degët e saja nëpër komuna....

Këta janë kandidatët e Degës së PDK’së në Mitrovicë për deputetë (Dokument)

më 5.2017 - Periskopi

Kryesia e degës së Partisë Demokratike të Kosovës në Mitrovicë ka propozuar 10 kandidatë për deputetë të Kuvendit të Kosovës. Sot është afati i fundit  për dorëzim të listave për kandidat të partive politike...

Në listën e AAK-së, asnjë kandidat për deputet nga Mitrovica

më 5.2017 - Gazeta e re

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës orë më parë ka publikuar listën e emrave të kandidatëve për deputetë. Aty siç shihet asnjë nga kandidatët nuk është nga Komuna e Mitrovicës, njofton Klan Kosova. Kjo është lista e plotë:

Në listën e AAK-së, asnjë kandidat për deputet nga Mitrovica

më 5.2017 - Klan Kosova

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës orë më parë ka publikuar listën e emrave të kandidatëve për deputetë. Aty siç shihet asnjë nga kandidatët nuk është nga Komuna e Mitrovicës, njofton Klan Kosova. Kjo është...

Në listën e AAK-së, asnjë kandidat për deputet nga Mitrovica

më 5.2017 - GazetaBlic

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës orë më parë ka publikuar listën e emrave të kandidatëve për deputetë. Aty siç shihet asnjë nga kandidatët nuk është nga Komuna e Mitrovicës. Kjo është lista e plotë:

Në listën e AAK-së, asnjë kandidat për deputetë nga Mitrovica

më 5.2017 - Klan Kosova

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës orë më parë ka publikuar listën e emrave të kandidatëve për deputetë. Aty siç shihet asnjë nga kandidatët nuk është nga Komuna e Mitrovicës, njofton Klan Kosova. Kjo është...

PDK e Mitrovicës propozon emrat e kandidatëve, në mes tyre edhe i dënuari me dy vite burg për përvetësim

më 5.2017 - GazetaBlic

Dega e PDK-së në Mitrovicë i ka dërguar në qendër propozimet me emra për futje në listën e kandidatëve për deputet në Kuvendin e Kosovës. Veriu.info ka arritur ta siguroj listën, e cila është bërë mbrëmë...

Në listën e AAK-së, asnjë kandidat për deputet nga Mitrovica

më 5.2017 - Bota Press

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës orë më parë ka publikuar listën e emrave të kandidatëve për deputetë. Aty siç shihet asnjë nga kandidatët nuk është nga Komuna e Mitrovicës.Kjo është lista e plotë:

Dega e PDK-së në Mitrovicë, dërgon emrat për deputetë, nuk është Avni Kastrati

më 5.2017 - Periskopi

Dega e PDK-së në Mitrovicë i ka dërguar në qendër propozimet me emra për futje në listën e kandidatëve për deputet në Kuvendin e Kosovës. Veriu.info ka arritur ta siguroj listën, e cila është bërë mbrëmë...

PDK e Mitrovicës propozon emrat e kandidatëve, në mes tyre edhe i dënuari me dy vite burg për përvetësim

më 5.2017 - Bota Press

Dega e PDK-së në Mitrovicë i ka dërguar në qendër propozimet me emra për futje në listën e kandidatëve për deputet në Kuvendin e Kosovës. Veriu.info ka arritur ta siguroj listën, e cila është bërë mbrëmë...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK