më 7.2018 - Gazeta Express
Në freskinë dhe ajrin e pastër të malit në Dardhë të Librazhdit, në lartësinë mbi 1 mijë metra, Osman Qatja ka ngritur baxhon e tij. Ai grumbullon qumështin e bagëtive në stane dhe e përpunon atë për të...
Gazeta Express
Gazeta Tema
Telegrafi
Albeu
Mapo
Periskopi
Gazeta Shqip
Java News
Sovrani
më 7.2018 - Gazeta Tema
Konsumatori shqiptar vazhdon të mashtrohet çdo ditë nga tregtarët, të cilët shesin djath. Shumë herë kemi dëgjuar se djathi i lopës, i dhisë apo i deles është i përgatitur me niseshte. Por, sa e vërtetë...
më 7.2018 - Telegrafi
më 7.2018 - Albeu
Konsumatori shqiptar vazhdon të mashtrohet çdo ditë nga tregtarët, të cilët shesin djath. Shumë herë kemi dëgjuar se djathi i lopës, i dhisë apo i deles është i përgatitur me niseshte . Por, sa e vërtetë...
më 7.2018 - Mapo
më 7.2018 - Periskopi
më 7.2018 - Gazeta Shqip
më 7.2018 - Java News
më 7.2018 - Sovrani