Presidentja e KE-së: Duhet t’i përmbushim premtimet ndaj Ballkanit Perëndimor

më 1.2020 - Gazeta Express

Presidenca kroate dhe Komisioni Europian synojnë të bindin të gjitha shtetet anëtare për rêndësinë e hapjes së negociatave të anëtarësimit në Bashkimin Europian me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut para...

Kryetarja e KE’së: Strategjia e re zgjerimit brenda javësh, duhet t’i përmbushim zotimet ndaj Ballkanit Perëndimor

më 1.2020 - Gazeta Express

Presidentja e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen, tha se Bashkimi Evropian duhet t’i përmbushë premtimet që u ka dhënë vendeve të Ballkanit Perëndimor dhe të vazhdojë procesin e zgjerimit. Në këtë...

Leyen: Të hapen negociatat me Shkupin dhe Tiranën

më 1.2020 - Shprehja

Presidentja e Komisionit Europian Ursula Von Del Leyen bëri thirrje që Ballkanit Perëndimor t’i jepet një perspektivë europiane. Gjatë fjalimit të saj në Parlamentin Europian ku u paraqit programi i presidencës...

Eurokomisari për zgjerim Varhelji,nësër në Shkup

më 1.2020 - Aktuale

Eurokomisari për Politikë Fqinje dhe Zgjerim, Oliver Varhelji nesër do të vijë për vizitën e parë zyrtare në Maqedoninë të Veriut. Siç kumtoi delegacioni i Komisionit Evropian në Shkup, Varhelji do të...

Presidentja e KE: BE duhet t’i përmbushë premtimet ndaj Ballkanit Perëndimor

më 1.2020 - Gazeta Tema

Presidentja e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen, tha se Bashkimi Evropian duhet t’i përmbushë premtimet që u ka dhënë vendeve të Ballkanit Perëndimor dhe të vazhdojë procesin e zgjerimit. Në këtë...

HAPJA E NEGOCIATAVE TË ANËTARËSIMIT ME RMV DHE SHQIPËRINË

më 1.2020 - Klan Macedonia

Plenkoviq dhe Von Der Leyen insistojnë për hapjen e negociatave Presidenca kroate dhe Komisioni Europian synojnë të bindin të gjitha shtetet anëtare për rêndësinë e hapjes së negociatave të anëtarësimit...

Von der Leyen: Gjashtë muajt e ardhshëm janë vendimtare për BE dhe Ballkanin Perëndimor

më 1.2020 - Insajderi

Von der Leyen tha se nëse samiti BE-Ballkan Perëndimor në Zagreb do të jetë i suksesshëm, Brukseli tani duhet të bëjë detyrat e tij. Ajo njoftoi se do të paraqesë një metodologji të zgjerimit brenda dy...

Leyen: Të hapen negociatat me Shkupin dhe Tiranën

më 1.2020 - Alsat-M

Presidentja e Komisionit Europian Ursula Von Del Leyen bëri thirrje që Ballkanit Perëndimor t’i jepet një perspektivë europiane. Gjatë fjalimit të saj në Parlamentin Europian ku u paraqit programi i presidencës...

Von der Leyen: BE duhet t’i përmbushë premtimet ndaj Ballkanit Perëndimor

më 1.2020 - RTV 21

“Është veçanërisht e rëndësishme që të ruhet momentumi në Ballkanin Perëndimor” Presidentja e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen, tha se Bashkimi Evropian duhet t’i përmbushë premtimet që u ka dhënë...

Von der Lajen: BE duhet t’i përmbushë premtimet ndaj Ballkanit Perëndimor

më 1.2020 - Shenja

Kryetarja e Komisionit Evropian Ursulla fon der Lajen sot deklaroi se gjashtë muajt e ardhshëm do të jenë kyç për marrëdhëniet mes BE-së dhe Ballkanit Perëndimor dhe paralajmëroi se KE-ja për disa javë...

Von der Leyen: Gjashtë muajt e ardhshëm janë vendimtare për BE dhe Ballkanin Perëndimor

më 1.2020 - Medial

Presidentja e Komisionit Evropian Ursula von der Leyen tha se gjashtë muajt e ardhshëm do të jenë vendimtarë për marrëdhëniet BE-Ballkan Perëndimor. Ajo njoftoi se Komisioni Evropian do të dalë me një...

Nesër Eurokomisari për zgjerim Varhelji në Shkup

më 1.2020 - Medial

Shkup, 14 janar 2020 (MEDIAL) – Eurokomisari për Politikë Fqinje dhe Zgjerim, Oliver Varhelji nesër do të vijë për vizitën e parë zyrtare në Maqedoninë të Veriut. Siç kumtoi delegacioni i Komisionit Evropian...

Von der Leyen: BE duhet t'i përmbushë premtimet ndaj Ballkanit Perëndimor

më 1.2020 - Evropa e Lirë

Presidentja e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen, tha se Bashkimi Evropian duhet t'i përmbushë premtimet që u ka dhënë vendeve të Ballkanit Perëndimor dhe të vazhdojë procesin e zgjerimit. Në këtë...

Kryetarja e Komisionit Evropian: BE duhet ta mbajë premtimin ndaj vendeve të Ballkanit Perëndimor

më 1.2020 - Shenja

Kryetarja e Komisionit Evropian Ursulla fon der Lajen sot deklaroi se gjashtë muajt e ardhshëm do të jenë kyç për marrëdhëniet mes BE-së dhe Ballkanit Perëndimor dhe paralajmëroi se KE-ja për disa javë...

Fon der Lajen: KE-ja për disa javë do ta ketë metodologjinë e re për zgjerim

më 1.2020 - Aktuale

– Kryetarja e Komisionit Evropian Ursulla fon der Lajen sot deklaroi se gjashtë muajt e ardhshëm do të jenë kyç për marrëdhëniet mes BE-së dhe Ballkanit Perëndimor dhe paralajmëroi se KE-ja për disa javë...

Nesër Eurokomisari për zgjerim Varhelji në Shkup

më 1.2020 - Tetova Sot

Eurokomisari për Politikë Fqinje dhe Zgjerim, Oliver Varhelji nesër do të vijë për vizitën e parë zyrtare në Maqedoninë të Veriut. Siç kumtoi delegacioni i Komisionit Evropian në Shkup, Varhelji do të...

Nesër Eurokomisari për zgjerim Varhelji në Shkup

më 1.2020 - Lajm

Eurokomisari për Politikë Fqinje dhe Zgjerim, Oliver Varhelji nesër do të vijë për vizitën e parë zyrtare në Maqedoninë të Veriut. Siç kumtoi delegacioni i Komisionit Evropian në Shkup, Varhelji do të...

Presidentja e Komisionit Europian: Muajt në vazhdim janë vendimtarë për Ballkanin Perëndimor

më 1.2020 - InfoShqip

Presidentja e Komisionit Europian, Ursula von der Leyen, ka thënë se BE duhet t’i përmbushë të gjitha premtimet e bëra ndaj vendeve të Ballkanit Perëndimor dhe të vazhdojë procesin. Von der Leyen në një...

Von der Leyen: BE-ja duhet t’i përmbushë premtimet ndaj Ballkanit Perëndimor

më 1.2020 - Epoka e Re

Presidentja e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen, ka thënë se Bashkimi Evropian (BE) duhet t’i përmbushë premtimet që u ka dhënë vendeve të Ballkanit Perëndimor dhe të vazhdojë procesin e zgjerimit....

Leyen: Të hapen negociatat me Shkupin dhe Tiranën

më 1.2020 - Arbresh

Presidentja e Komisionit Europian Ursula Von Del Leyen bëri thirrje që Ballkanit Perëndimor t’i jepet një perspektivë europiane. Gjatë fjalimit të saj në Parlamentin Europian ku u paraqit programi i presidencës...

Presidentja e Komisionit Europian: Muajt në vazhdim janë vendimtarë për Ballkanin Perëndimor

më 1.2020 - Lajme.al

Presidentja e Komisionit Europian, Ursula von der Leyen, ka thënë se BE duhet t’i përmbushë të gjitha premtimet e bëra ndaj vendeve të Ballkanit Perëndimor dhe të vazhdojë procesin. Von der Leyen në një...

Fon der Lajen: KE-ja për disa javë do ta ketë metodologjinë e re për zgjerim

më 1.2020 - Bashke

Strasburg, 14 janar – Kryetarja e Komisionit Evropian Ursulla fon der Lajen sot deklaroi se gjashtë muajt e ardhshëm do të jenë kyç për marrëdhëniet mes BE-së dhe Ballkanit Perëndimor dhe paralajmëroi...

Plenkoviq: Ambicjet tona janë që të sigurojmë mbështetje për fillimin e negociatave me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë

më 1.2020 - Zhurnal

Zagreb, 14 janar – Zhurnal.mk – Organizimi i Samitit BE-Ballkan Perëndimor në Zagreb dhe hapja e negociatave për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë në BE, janë ndër prioritet kryesore të...

Fon der Lajen: KE-ja për disa javë do ta ketë metodologjinë e re për zgjerim

më 1.2020 - Koha.mk

Strasburg, 14 janar – Kryetarja e Komisionit Evropian Ursulla fon der Lajen sot deklaroi se gjashtë muajt e ardhshëm do të jenë kyç për marrëdhëniet mes BE-së dhe Ballkanit Perëndimor dhe paralajmëroi...

Nesër Eurokomisari për zgjerim Varhelji në Shkup

më 1.2020 - Fol

Eurokomisari për Politikë Fqinje dhe Zgjerim, Oliver Varhelji nesër do të vijë për vizitën e parë zyrtare në Maqedoninë të Veriut. Siç kumtoi delegacioni i Komisionit Evropian në Shkup, Varhelji do të...

Fon der Lajen: KE-ja për disa javë do ta ketë metodologjinë e re për zgjerim

më 1.2020 - Medial

Strasburg, 14 janar 2020 (MEDIAL) – Kryetarja e Komisionit Evropian Ursulla fon der Lajen sot deklaroi se gjashtë muajt e ardhshëm do të jenë kyç për marrëdhëniet mes BE-së dhe Ballkanit Perëndimor dhe...

Plenkoviq: Ambicia e Kroacisë është që të sigurojë mbështetje për fillimin e negociatave me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë

më 1.2020 - Medial

Strasburg, 14 janar 2020 (MEDIAL) – Organizimi i Samitit BE-Ballkan Perëndimor në Zagreb dhe hapja e negociatave për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë në BE, janë ndër prioritet kryesore...

Plenkoviq: Ambicia e Kroacisë është që të sigurojë mbështetje për fillimin e negociatave me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë

më 1.2020 - Shenja

Organizimi i Samitit BE-Ballkan Perëndimor në Zagreb dhe hapja e negociatave për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë në BE, janë ndër prioritet kryesore të kryesimit të Kroacisë me BE, deklaroi...

Fon der Lajen: KE-ja për disa javë do ta ketë metodologjinë e re për zgjerim

më 1.2020 - Shenja

Kryetarja e Komisionit Evropian Ursulla fon der Lajen sot deklaroi se gjashtë muajt e ardhshëm do të jenë kyç për marrëdhëniet mes BE-së dhe Ballkanit Perëndimor dhe paralajmëroi se KE-ja për disa javë...

Fon der Lajen: KE-ja për disa javë do ta ketë metodologjinë e re për zgjerim

më 1.2020 - Tetova Sot

– Kryetarja e Komisionit Evropian Ursulla fon der Lajen sot deklaroi se gjashtë muajt e ardhshëm do të jenë kyç për marrëdhëniet mes BE-së dhe Ballkanit Perëndimor dhe paralajmëroi se KE-ja për disa javë...

Von der Leyen: BE duhet t’i përmbushë premtimet ndaj Ballkanit Perëndimor

më 1.2020 - Ekonomia Online

Presidentja e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen, tha se Bashkimi Evropian duhet t’i përmbushë premtimet që u ka dhënë vendeve të Ballkanit Perëndimor dhe të vazhdojë procesin e zgjerimit. Në këtë...

Von der Leyen: BE duhet t’i përmbushë premtimet ndaj Ballkanit Perëndimor

më 1.2020 - KDPolitik

Presidentja e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen, tha se Bashkimi Evropian duhet t’i përmbushë premtimet që u ka dhënë vendeve të Ballkanit Perëndimor dhe të vazhdojë procesin e zgjerimit. Në këtë...

Von der Leyen: Gjashtë muajt e ardhshëm janë vendimtare për BE dhe Ballkanin Perëndimor

më 1.2020 - Gazeta e re

Presidentja e Komisionit Evropian Ursula von der Leyen tha se gjashtë muajt e ardhshëm do të jenë vendimtarë për marrëdhëniet BE-Ballkan Perëndimor. Ajo njoftoi se Komisioni Evropian do të dalë me një...

Von der Leyen: Gjashtë muajt e ardhshëm janë vendimtare për BE dhe Ballkanin Perëndimor

më 1.2020 - KosovaPress

Von der Leyen tha se nëse samiti BE-Ballkan Perëndimor në Zagreb do të jetë i suksesshëm, Brukseli tani duhet të bëjë detyrat e tij. Ajo njoftoi se do të paraqesë një metodologji të zgjerimit brenda dy...

Del Leyen: “Të hapen negociatat me Shqipërinë e Maqedoninë e Veriut”

më 1.2020 - Illyria

Bruksel, 14 janar 2020 – Presidentja e Komisionit Europian Ursula Von Del Leyen bëri thirrje që Ballkanit Perëndimor t’i jepet një perspektivë europiane, raporton /Ora News.tv/ Gjatë fjalimit të saj në...

Plenkoviq: Kroacia është që të sigurojë mbështetje për fillimin e negociatave me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë

më 1.2020 - Lajm

Organizimi i Samitit BE-Ballkan Perëndimor në Zagreb dhe hapja e negociatave për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë në BE, janë ndër prioritet kryesore të kryesimit të Kroacisë me BE, deklaroi...

Fon der Lajen: KE-ja për disa javë do ta ketë metodologjinë e re për zgjerim

më 1.2020 - Lajm

Kryetarja e Komisionit Evropian Ursulla fon der Lajen sot deklaroi se gjashtë muajt e ardhshëm do të jenë kyç për marrëdhëniet mes BE-së dhe Ballkanit Perëndimor dhe paralajmëroi se KE-ja për disa javë...

Plenkoviq: Kroacia dëshiron të sigurojë fillimin e nisjes së bisedimeve me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë

më 1.2020 - Fakti Ditor

Kryeministri kroat, Andrej Plenkoviq në fjalimin e tij para Kuvendit Evropian tha se “organizimi i Samitit të BE-së në Zagreb dhe nisja e bisedimeve për anëtarësim të Maqedonisë dhe Shqipërisë janë prioritetet...

Kryeministri Spasovski nikoqir i eurokomisarit për zgjerim dhe fqinjësi politike, Oliver Varhelji

më 1.2020 - Portalb

Nesër dhe pasnesër në Maqedoninë e Veriut në vizitë pune do të qëndrojë eurokomisari për zgjerim dhe fqinjësi politike, Oliver Varhelji, njofton Portab.mk . Varhelji në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë...

Ursula von der Leyen shprehet optimiste për bisedimet e BE-së me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë

më 1.2020 - Republika

Kryetarja e Komisionit Evropian, Urusla von der Leyen tha se shumë shpejt, ekipi i saj do të paraqesë metodologjinë e re për zgjerimin e BE-së. Ajo bëri thirrje vendeve anëtare të BE-së të mbeten të përkushtuara...

Plenkoviq: Kroacia dëshiron të sigurojë fillimin e nisjes së bisedimeve me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë

më 1.2020 - Arbresh

Kryeministri kroat, Andrej Plenkoviq në fjalimin e tij para Kuvendit Evropian tha se “organizimi i Samitit të BE-së në Zagreb dhe nisja e bisedimeve për anëtarësim të Maqedonisë dhe Shqipërisë janë prioritetet...

Ursula von der Leyen shprehet optimiste për bisedimet e BE-së me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë

më 1.2020 - Arbresh

Kryetarja e Komisionit Evropian, Urusla von der Leyen tha se shumë shpejt, ekipi i saj do të paraqesë metodologjinë e re për zgjerimin e BE-së. Ajo bëri thirrje vendeve anëtare të BE-së të mbeten të përkushtuara...

Rizgjohen shpresat e Maqedonisë dhe Shqipërisë për fillimin e negociatave

më 1.2020 - Aktuale

Komisioni Europian pohon se nuk duhet të ketë rregulla të reja për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Shtohet shpresat për hapjen e negociatave. Shpresat për zhbllokimin e hapjes së negociatave të anëtarësimit...

Janë rizgjuar shpresat e Maqedonisë dhe Shqipërisë për fillimin e negociatave

më 1.2020 - Portalb

Komisioni Europian pohon se nuk duhet të ketë rregulla të reja për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Shtohet shpresat për hapjen e negociatave. Shpresat për zhbllokimin e hapjes së negociatave të anëtarësimit...

Rizgjohen shpresat e Maqedonisë dhe Shqipërisë për fillimin e negociatave

më 1.2020 - Tetova Sot

Komisioni Europian pohon se nuk duhet të ketë rregulla të reja për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Shtohet shpresat për hapjen e negociatave. Shpresat për zhbllokimin e hapjes së negociatave të anëtarësimit...

Rizgjohen shpresat e Maqedonisë dhe Shqipërisë për fillimin e negociatave

më 1.2020 - Shprehja

Komisioni Europian pohon se nuk duhet të ketë rregulla të reja për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Shtohet shpresat për hapjen e negociatave. Shpresat për zhbllokimin e hapjes së negociatave të anëtarësimit...

Rizgjohen shpresat e Maqedonisë dhe Shqipërisë për fillimin e negociatave

më 1.2020 - Alsat-M

Komisioni Europian pohon se nuk duhet të ketë rregulla të reja për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Shtohet shpresat për hapjen e negociatave. Shpresat për zhbllokimin e hapjes së negociatave të anëtarësimit...

Plenkovic: Në Samitin e Zagrebit do të jepet një kornizë kohore për Ballkanin Perëndimor

më 1.2020 - Flaka

Kryeministri i Kroacisë, Andrej Plenkovic deklaroi se kryesimi kroat i Bashkimit Evropian, nëpërmjet samitit në Zagreb në muajin maj, do t’u japë vendeve të Ballkanit Perëndimor një perspektivë të qartë...

Shtohen shpresat e Shqipërisë për fillimin e negociatave me BE-në

më 1.2020 - Flaka

Komisioni Evropian pohon se nuk do të ketë rregulla të reja për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Shtohet shpresat për hapjen e negociatave. Shpresat për ҫbllokimin e hapjes së negociatave të anëtarësimit...

Presidenti kroat pret hapa konkret për Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë

më 1.2020 - Lajm

Kryeministri i Kroacisë, Andrej Plenkoviq deklaroi se kryesimi kroat i Bashkimit Evropian përmes Samitit në Zagreb në maj do t’u japë vendeve të Ballkanit Perëndimor perspektivë të qartë evropiane, kornizë...

Plenkovic: Në Samitin e Zagrebit do të jepet një kornizë kohore për Ballkanin Perëndimor

më 1.2020 - Alsat-M

Kryeministri i Kroacisë, Andrej Plenkovic deklaroi se kryesimi kroat i Bashkimit Evropian, nëpërmjet samitit në Zagreb në muajin maj, do t’u japë vendeve të Ballkanit Perëndimor një perspektivë të qartë...

Negociatat, Franca po lëkundet,Macron njofton se po rishikohet qëndrimi

më 1.2020 - Aktuale

Shpresat për zhbllokimin e hapjes së negociatave të anëtarësimit vijnë këtë fillim viti nga Komisioni i ri Europian nga Presidenca Kroate e Këshillit Europian, mbështetëse e fortë e anëtarësimit të Ballkanit...

Plenkovic: Në Samitin e Zagrebit do të jepet një kornizë kohore për Ballkanin Perëndimor

më 1.2020 - Shprehja

Kryeministri i Kroacisë, Andrej Plenkovic deklaroi se kryesimi kroat i Bashkimit Evropian, nëpërmjet samitit në Zagreb në muajin maj, do t’u japë vendeve të Ballkanit Perëndimor një perspektivë të qartë...

Plenkovic: Në Samitin e Zagrebit do të jepet një kornizë kohore për Ballkanin Perëndimor

më 1.2020 - Fakti Ditor

Kryeministri i Kroacisë, Andrej Plenkovic deklaroi se kryesimi kroat i Bashkimit Evropian, nëpërmjet samitit në Zagreb në muajin maj, do t’u japë vendeve të Ballkanit Perëndimor një perspektivë të qartë...

Plenkovic: Në Samitin e Zagrebit do të jepet një kornizë kohore për Ballkanin Perëndimor

më 1.2020 - Lajm

Kryeministri i Kroacisë, Andrej Plenkovic deklaroi se kryesimi kroat i Bashkimit Evropian, nëpërmjet samitit në Zagreb në muajin maj, do t’u japë vendeve të Ballkanit Perëndimor një perspektivë të qartë...

Plenkovic: Në Samitin e Zagrebit do të jepet një kornizë kohore për Ballkanin Perëndimor

më 1.2020 - Tetova Sot

Kryeministri i Kroacisë, Andrej Plenkovic deklaroi se kryesimi kroat i Bashkimit Evropian, nëpërmjet samitit në Zagreb në muajin maj, do t’u japë vendeve të Ballkanit Perëndimor një perspektivë të qartë...

Presidenti kroat pret hapa konkret për Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë

më 1.2020 - Shenja

Kryeministri i Kroacisë, Andrej Plenkoviq deklaroi se kryesimi kroat i Bashkimit Evropian përmes Samitit në Zagreb në maj do t’u japë vendeve të Ballkanit Perëndimor perspektivë të qartë evropiane, kornizë...

Presidenti kroat pret hapa komkret për Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë

më 1.2020 - Shenja

Kryeministri i Kroacisë, Andrej Plenkoviq deklaroi se kryesimi kroat i Bashkimit Evropian përmes Samitit në Zagreb në maj do t’u japë vendeve të Ballkanit Perëndimor perspektivë të qartë evropiane, kornizë...

Shpresë për negociatat në Zagreb/ Plenkoviç: Datë për Shqipërinë e Maqedoninë e Veriut

më 1.2020 - Vizion Plus

Shpresat për zhҫbllokimin e hapjes së negociatave të anëtarësimit të Shqipërisë sa vijnë e shtohen. Shqipëria ka pritshmëri të mëdha nga Samiti i Zgjerimit, i cili do të mbahet me 6-7 maj në Zagreb. Kryeministri...

KTHEHET NË FOKUS AGJENDA EVROPIANE

më 1.2020 - Klan Macedonia

Pritet miratimi i ligjit për prokurori publike nga ana e kuvendit Pas pushimeve sërish ringjallen aktivitetet ndërkombëtare, veçanërisht ato të lidhura me pritshmëritë që BE-ja ta zhbllokojë procesin aderues...

Kthehen shpresat e Shqipërisë për fillimin e negociatave

më 1.2020 - Albinfo

Komisioni Europian pohon se nuk duhet të ketë rregulla të reja për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Shtohet shpresat për hapjen e negociatave. Shpresat për zhbllokimin e hapjes së negociatave të anëtarësimit...

PLENKOVIQ: NË MAJ KORNIZA KOHORE DHE METODOLOGJIA

më 1.2020 - Klan Macedonia

Kryeministri i Kroacisë Andrej Plenkoviq ka deklaruar se kryesimi kroat me BE-në përmes Samitit të Zagrebit në maj do t`u jep vendeve të Ballkanit Perëndimor një perspektivë të qartë evropiane, kornizë...

Eurokomisari i ri për zgjerim të mërkurën vjen në Shkup

më 1.2020 - Indeks.mk

Eurokomisari i ri për fqinjësi dhe zgjerim Oliver Varhejl më 15 dhe 16 janar do të udhëtojë për vizitë në Maqedoninë e Veriut. Kjo do të jetë vizita e tij e parë pas marrjes së funksionit si eurokomisar....

Negociatat e Shqipërisë, presidenti Macron bën kthesën e papritur para Samitit të Zagrebit

më 1.2020 - Lajme.al

Pritshmëritë e Shqipërisë për hapjen e negociatave do të drejtohen tek Samiti i Zagrebit, i cili do të mbahet me 6-7 maj, i konsideruar si ngjarja më e rëndësishme e Presidencës kroate, që e ka nisur punën...

Në Samitin e Zagrebit do të jepet një kornizë kohore për Ballkanin Perëndimor

më 1.2020 - 24 ore

Kryeministri i Kroacisë, Andrej Plenkovic deklaroi se kryesimi kroat i Bashkimit Evropian, nëpërmjet samitit në Zagreb në muajin maj, do t’u japë vendeve të Ballkanit Perëndimor një perspektivë të qartë...

Rizgjohen shpresat e Shqipërisë për fillimin e negociatave

më 1.2020 - DW

Komisioni Europian pohon se nuk duhet të ketë rregulla të reja për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Shtohet shpresat për hapjen e negociatave. Shpresat për zhbllokimin e hapjes së negociatave të anëtarësimit...

Komisioneri për zgjerim në BE viziton Tiranën, ja kur pritet…

më 1.2020 - Standard

Komisioneri për Zgjerimin në BE Oliver Varhelyi do të vizitojë Shqipërinë më 16 janar. Varhalyi, do të jetë në Maqedoninë e Veriut më 15 janar dhe një ditë më pas do të vizitojnë Tiranën. Kujtojmë se politikani...

Negociatat, eurokomisari i ri vjen në shkup

më 1.2020 - Albeu

Eurokomisari i ri për fqinjësi dhe zgjerim Oliver Varhejl më 15 dhe 16 janar do të udhëtojë për vizitë në Maqedoninë e Veriut , mëson MEDIAL nga burime nga Brukseli. Kjo do të jetë vizita e tij e parë...

Eurokomisari i ri për zgjerim javën e ardhshme në Shkup

më 1.2020 - Portalb

Eurokomisari i ri për fqinjësi dhe zgjerim Oliver Varhejli më 15 dhe 16 janar do të qëndroj për vizitë në Maqedoninë e Veriut. Kjo do të jetë vizita e tij e parë pas marrjes së funksionit eurokomisar....

DW: Shtohen shpresat e Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut për fillimin e negociatave

më 1.2020 - Gazeta Express

Komisioni Europian pohon se nuk do të ketë rregulla të reja për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Shtohet shpresat për hapjen e negociatave. Shpresat për zhbllokimin e hapjes së negociatave të anëtarësimit...

Franca po rishikon qëndrimin e saj! Shtohen shpresat e Shqipërisë për fillimin e negociatave

më 1.2020 - Gazeta Express

Shpresat për ҫbllokimin e hapjes së negociatave të anëtarësimit vijnë këtë fillim viti nga Franca, Komisioni i ri Europian dhe Presidenca Kroate e Këshillit Europian, mbështetëse e fortë e anëtarësimit...

Eurokomisari i ri për zgjerim të mërkurën vjen në Shkup

më 1.2020 - Shprehja

Eurokomisari i ri për fqinjësi dhe zgjerim Oliver Varhejl më 15 dhe 16 janar do të udhëtojë për vizitë në Maqedoninë e Veriut, mëson MIA nga burime nga Brukseli. Kjo do të jetë vizita e tij e parë pas...

Ç’do ndodhë me Maqedoninë? Shtohen shpresat e Shqipërisë për fillimin e negociatave

më 1.2020 - InfoShqip

Komisioni Evropian pohon se nuk do të ketë rregulla të reja për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Shtohet shpresat për hapjen e negociatave. Shpresat për ëbllokimin e hapjes së negociatave të anëtarësimit...

DW: Shtohen shpresat e Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut për fillimin e negociatave

më 1.2020 - Arbresh

Komisioni Europian pohon se nuk do të ketë rregulla të reja për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Shtohet shpresat për hapjen e negociatave. Shpresat për zhbllokimin e hapjes së negociatave të anëtarësimit...

DW: Shtohen shpresat e Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut për fillimin e negociatave

më 1.2020 - Arbresh

Komisioni Europian pohon se nuk do të ketë rregulla të reja për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Shtohet shpresat për hapjen e negociatave. Shpresat për zhbllokimin e hapjes së negociatave të anëtarësimit...

DW: Shtohen shpresat e Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut për fillimin e negociatave

më 1.2020 - Shprehja

Komisioni Europian pohon se nuk do të ketë rregulla të reja për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Shtohet shpresat për hapjen e negociatave. Shpresat për zhbllokimin e hapjes së negociatave të anëtarësimit...

DW: Shtohen shpresat e Shqipërisë për fillimin e negociatave

më 1.2020 - Opinion

Komisioni Europian pohon se nuk do të ketë rregulla të reja për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut duke shtuar shpresat për hapjen e negociatave. DW raporton se pritshmëritë e Shqipërisë drejtohen tek...

DW: Shtohen shpresat e Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut për fillimin e negociatave

më 1.2020 - Alsat-M

Komisioni Europian pohon se nuk do të ketë rregulla të reja për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Shtohet shpresat për hapjen e negociatave. Shpresat për zhbllokimin e hapjes së negociatave të anëtarësimit...

DW: Shtohen shpresat e Maqedonisë së Veriut për fillimin e negociatave

më 1.2020 - Iliria News

Komisioni Europian pohon se nuk do të ketë rregulla të reja për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Shtohet shpresat për hapjen e negociatave. Shpresat për ҫbllokimin e hapjes së negociatave të anëtarësimit...

DW: Shtohen shpresat e Maqedonisë për fillimin e negociatave

më 1.2020 - Koha.mk

Komisioni Europian pohon se nuk do të ketë rregulla të reja për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Shtohet shpresat për hapjen e negociatave. Shpresat për ҫbllokimin e hapjes së negociatave të anëtarësimit...

Eurokomisari i ri për zgjerim të mërkurën vjen në Shkup

më 1.2020 - Koha.mk

Shkup, 13 janar – Eurokomisari i ri për fqinjësi dhe zgjerim Oliver Varhejl më 15 dhe 16 janar do të udhëtojë për vizitë në Maqedoninë e Veriut, mëson MIAnga burime nga Brukseli. Kjo do të jetë vizita...

Hapja e negociatave/KE: Nuk do të ketë rregulla të reja për Tiranën e Shkupin

më 1.2020 - 24 ore

Komisioni Europian pohon se nuk do të ketë rregulla të reja për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Shtohet shpresat për hapjen e negociatave. Shpresat për ҫbllokimin e hapjes së negociatave të anëtarësimit...

Komisioneri për Zgjerimin, Varhelyi vizitë në Tiranë më 16 janar

më 1.2020 - 24 ore

Komisioneri për Zgjerimin e Bashkimit Europian, Oliver Varhelyi, do të vizitojë Tiranën, të enjten, më 16 janar. Sipas axhendës së publikuar në faqen e Komisionit Europian, gjatë vizitës në Tiranë, Komisioneri...

DW: Shtohen shpresat e Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut për fillimin e negociatave

më 1.2020 - Flaka

Komisioni Europian pohon se nuk do të ketë rregulla të reja për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Shtohet shpresat për hapjen e negociatave. Shpresat për zhbllokimin e hapjes së negociatave të anëtarësimit...

Eurokomisari i ri për zgjerim të mërkurën në Shkup

më 1.2020 - Gazeta Express

Eurokomisari i ri për fqinjësi dhe zgjerim Oliver Varhejl më 15 dhe 16 janar do të udhëtojë për vizitë në Maqedoninë e Veriut, mëson MIA nga burime nga Brukseli. Kjo do të jetë vizita e tij e parë pas...

Eurokomisari i ri për zgjerim të mërkurën vjen në Shkup

më 1.2020 - Alsat-M

Eurokomisari i ri për fqinjësi dhe zgjerim Oliver Varhejl më 15 dhe 16 janar do të udhëtojë për vizitë në Maqedoninë e Veriut, mëson MIA nga burime nga Brukseli. Kjo do të jetë vizita e tij e parë pas...

Shtohen shpresat e Shqipërisë për fillimin e negociatave

më 1.2020 - Zhurnal

Shkup, 13 janar, zhurnal.mk – Komisioni Europian pohon se nuk do të ketë rregulla të reja për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Shtohet shpresat për hapjen e negociatave. Shpresat për ҫbllokimin e hapjes...

Komisioneri për Zgjerimin, Varhelyi vizitë në Tiranë më 16 janar

më 1.2020 - Lexo

Komisioneri për Zgjerimin e Bashkimit Europian, Oliver Varhelyi, do të vizitojë Tiranën, të enjten, më 16 janar. Sipas axhendës së publikuar në faqen e Komisionit Europian, gjatë vizitës në Tiranë, Komisioneri...

Eurokomisari i ri për zgjerim të mërkurën vjen në Shkup

më 1.2020 - Bashke

Eurokomisari i ri për fqinjësi dhe zgjerim Oliver Varhejl më 15 dhe 16 janar do të udhëtojë për vizitë në Maqedoninë e Veriut. Kjo do të jetë vizita e tij e parë pas marrjes së funksionit si eurokomisar....

DW: Shtohen shpresat e Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut për fillimin e negociatave

më 1.2020 - Lajm

Komisioni Europian pohon se nuk do të ketë rregulla të reja për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Shtohet shpresat për hapjen e negociatave. Shpresat për zhbllokimin e hapjes së negociatave të anëtarësimit...

DW: Shtohen shpresat e Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut për fillimin e negociatave

më 1.2020 - Tetova Sot

Komisioni Europian pohon se nuk do të ketë rregulla të reja për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Shtohet shpresat për hapjen e negociatave. Shpresat për zhbllokimin e hapjes së negociatave të anëtarësimit...

Negociatat, po e rishikon Franca qëndrimin e saj?

më 1.2020 - Albeu

Komisioni Europian pohon se nuk do të ketë rregulla të reja për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Shtohet shpresat për hapjen e negociatave .be tirana Shpresat për ҫbllokimin e hapjes së negociatave...

Shtohen shpresat e Shqipërisë për hapjen e negociatave në maj

më 1.2020 - Gazeta Tema

Komisioni Europian pohon se nuk do të ketë rregulla të reja për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Shtohet shpresat për hapjen e negociatave. Shpresat për ҫbllokimin e hapjes së negociatave të anëtarësimit...

DW: Shtohen shpresat e Shqipërisë për fillimin e negociatave

më 1.2020 - GazetaBlic

Komisioni Europian pohon se nuk do të ketë rregulla të reja për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Shtohet shpresat për hapjen e negociatave. Shpresat për ҫbllokimin e hapjes së negociatave të anëtarësimit...

DW: Shtohen shpresat e Shqipërisë për fillimin e negociatave

më 1.2020 - Vizion Plus

Komisioni Europian pohon se nuk do të ketë rregulla të reja për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Shtohet shpresat për hapjen e negociatave. Shpresat për ҫbllokimin e hapjes së negociatave të anëtarësimit...

Eurokomisari i ri për zgjerim të mërkurën vjen në Shkup

më 1.2020 - InfoShqip

Eurokomisari i ri për fqinjësi dhe zgjerim Oliver Varhejl më 15 dhe 16 janar do të udhëtojë për vizitë në Maqedoninë e Veriut, mëson MIA nga burime nga Brukseli. Kjo do të jetë vizita e tij e parë pas...

‘Shpresat këtë fillim viti vijnë nga Franca’, DW: Shtohen shanset e Shqipërisë për fillimin e negociatave

më 1.2020 - BalkanWeb

Shpresat për ҫbllokimin e hapjes së negociatave të anëtarësimit vijnë këtë fillim viti nga Franca, Komisioni i ri Europian dhe Presidenca Kroate e Këshillit Europian, mbështetëse e fortë e anëtarësimit...

Eurokomisari i ri për zgjerim të mërkurën vjen në Shkup

më 1.2020 - Tetova Sot

Eurokomisari i ri për fqinjësi dhe zgjerim Oliver Varhejl më 15 dhe 16 janar do të udhëtojë për vizitë në Maqedoninë e Veriut, mëson MIA nga burime nga Brukseli. Kjo do të jetë vizita e tij e parë pas...

Shtohen shpresat e Shqipërisë për fillimin e negociatave me BE-në

më 1.2020 - Arbresh

Komisioni Evropian pohon se nuk do të ketë rregulla të reja për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Shtohet shpresat për hapjen e negociatave. Shpresat për ҫbllokimin e hapjes së negociatave të anëtarësimit...

Eurokomisari i ri për zgjerim të mërkurën në Shkup

më 1.2020 - Zhurnal

Shkup, 13 janar, Zhurnal.mk – Eurokomisari i ri për fqinjësi dhe zgjerim Oliver Varhejl më 15 dhe 16 janar do të udhëtojë për vizitë në Maqedoninë e Veriut, njofton MIA nga burime nga Brukseli. Kjo do...

Shtohen shpresat e Shqipërisë për fillimin e negociatave

më 1.2020 - DW

Komisioni Europian pohon se nuk do të ketë rregulla të reja për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Shtohet shpresat për hapjen e negociatave. Shpresat për ҫbllokimin e hapjes së negociatave të anëtarësimit...

Eurokomisari i ri për zgjerim të mërkurën vjen në Shkup

më 1.2020 - Fakti Ditor

Eurokomisari i ri për fqinjësi dhe zgjerim Oliver Varhejl më 15 dhe 16 janar do të udhëtojë për vizitë në Maqedoninë e Veriut, mëson MIA nga burime nga Brukseli. Kjo do të jetë vizita e tij e parë pas...

Eurokomisari i ri për zgjerim të mërkurën vjen në Shkup

më 1.2020 - Aktuale

Eurokomisari i ri për fqinjësi dhe zgjerim Oliver Varhejl më 15 dhe 16 janar do të udhëtojë për vizitë në Maqedoninë e Veriut, mëson MEDIAL nga burime nga Brukseli. Kjo do të jetë vizita e tij e parë pas...

Shtohen shpresat e Shqipërisë për fillimin e negociatave

më 1.2020 - KDPolitik

Komisioni Europian pohon se nuk do të ketë rregulla të reja për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Shtohet shpresat për hapjen e negociatave. Shpresat për ҫbllokimin e hapjes së negociatave të anëtarësimit...

DW: Shtohen shpresat e Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut për fillimin e negociatave

më 1.2020 - Fakti Ditor

Komisioni Europian pohon se nuk do të ketë rregulla të reja për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Shtohet shpresat për hapjen e negociatave. Shpresat për zhbllokimin e hapjes së negociatave të anëtarësimit...

DW: Shtohen shpresat e Shqipërisë për fillimin e negociatave

më 1.2020 - Te Sheshi

Shpresat për ҫbllokimin e hapjes së negociatave të anëtarësimit vijnë këtë fillim viti nga Franca, Komisioni i ri Europian dhe Presidenca Kroate e Këshillit Europian, mbështetëse e fortë e anëtarësimit...

Eurokomisari i ri për zgjerim të mërkurën vjen në Shkup

më 1.2020 - Medial

Shkup, 13 janar 2020 (MEDIAL) – Eurokomisari i ri për fqinjësi dhe zgjerim Oliver Varhejl më 15 dhe 16 janar do të udhëtojë për vizitë në Maqedoninë e Veriut, mëson MEDIAL nga burime nga Brukseli. Kjo...

Eurokomisari i ri për zgjerim të mërkurën vjen në Shkup

më 1.2020 - Lajm

Eurokomisari i ri për fqinjësi dhe zgjerim Oliver Varhejl më 15 dhe 16 janar do të udhëtojë për vizitë në Maqedoninë e Veriut, mëson MEDIAL nga burime nga Brukseli. Kjo do të jetë vizita e tij e parë pas...

‘Shpresat këtë fillim viti vijnë nga Franca’, DW: Rriten shanset e Shqipërisë për fillimin e negociatave

më 1.2020 - Lexo

Shpresat për ҫbllokimin e hapjes së negociatave të anëtarësimit vijnë këtë fillim viti nga Franca, Komisioni i ri Europian dhe Presidenca Kroate e Këshillit Europian, mbështetëse e fortë e anëtarësimit...

Eurokomisari i ri për zgjerim të mërkurën vjen në Shkup

më 1.2020 - Shenja

Eurokomisari i ri për fqinjësi dhe zgjerim Oliver Varhejl më 15 dhe 16 janar do të udhëtojë për vizitë në Maqedoninë e Veriut, mëson MEDIAL nga burime nga Brukseli. Kjo do të jetë vizita e tij e parë pas...

Eurokomisari i ri për zgjerim të mërkurën vjen në Shkup

më 1.2020 - Arbresh

Eurokomisari i ri për fqinjësi dhe zgjerim Oliver Varhejl më 15 dhe 16 janar do të udhëtojë për vizitë në Maqedoninë e Veriut, mëson MEDIAL nga burime nga Brukseli. Kjo do të jetë vizita e tij e parë pas...

Shtohen shpresat e Shqipërisë për fillimin e negociatave

më 1.2020 - Ekonomia Online

Komisioni Europian pohon se nuk do të ketë rregulla të reja për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Shtohet shpresat për hapjen e negociatave. Shpresat për ҫbllokimin e hapjes së negociatave të anëtarësimit...

Eurokomisari i ri për zgjerim të mërkurën vjen në Shkup

më 1.2020 - Zyrtare

Eurokomisari i ri për fqinjësi dhe zgjerim Oliver Varhejl më 15 dhe 16 janar do të udhëtojë për vizitë në Maqedoninë e Veriut, mëson MEDIAL nga burime nga Brukseli. Kjo do të jetë vizita e tij e parë pas...

Komisionari për zgjerim i BE-së më 16 shkurt viziton Shqipërinë

më 1.2020 - Epoka e Re

Oliver Varhelyi, komisionar evropian për zgjerimin do ta vizitojë më 15 dhe 16 janar Shkupin dhe Tiranën, në misionin e tij të parë zyrtar në Ballkanin Perëndimor që nga fillimi i mandatit të tij. Ai do...

Bashkimi Evropian (BE) dhe Kroacia shembullore

më 1.2020 - Portalb

Sot, Kroacia merr përsipër Presidencën e Bashkimit Evropian për një periudhë prej 6 muajsh. Kryeministri kroat Andrej Plenkoviç është zotuar të organizojë një samit mbi perspektivat e anëtarësimit në BE-në...

Zagrebi vs. Prishtina!

më 1.2020 - Koha.mk

Në Zagreb politikanët pranojnë sfidat që dalin nga zgjedhjet dhe kundërshtarin politik e trajtojnë si partner, ndërkohë që në Prishtinë më tepër zgjat hallakama negocuese për formimin  e Qeverisë se vetë...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK