para 7 muajve - Ora news

Raporti i fundit i S&P vazhdon të jetë kritik ndaj qeverisë dhe sjelljes së saj në raport me rreziqet me të cilat përballet ekonomia shqiptare. Parashikimi për një kontraktim të ekonomisë me 6.5% të PBB-së,...

“Standard & Poor’s” konfirmon vlerësimin B+

para 7 muajve - Klan

https://youtu.be/rkr6hobN70w “Standard & Poor’s” konfirmon vlerësimin B+ Paralajmëron uljen e renditjes nëse borxhi vijon rritjen Pavarësisht dëmeve që shkaktoi tërmeti i 26 Nëntorit dhe efektet që ka...

Raporti i Standard & Poor`s për Shqipërinë: Pandemia ndikim të drejtpërdrejtë në ekonomi

para 7 muajve - ABC News

Në rishikimin më të fundit të saj, agjencia ndërkombëtare e vlerësimit Standard &Poor’s konfirmon për Shqipërinë vlerësimin aktual në “B+” si dhe me perspektivë “të qëndrueshme”. Agjencia vlerëson se Pandemia...

Raporti/ Jorida Tabaku: S&P kërcënon te ulë renditjen prej borxhit të lartë dhe PPP!

para 7 muajve - Top Channel

Ish-deputetja e PD-së Jorida Tabaku ka reaguar pas publikimit të raportit të Standard & Poor’s. Tabaku thekson se me te dhenat e publikuara, kërcënohet ulja e renditjes prej borxhit të lartë dhe koncensioneve....

Tabaku: Ekonomia ka nevojë për frymëmarrje, PD do të vlerësojë punën e ndershme

para 7 muajve - Vizion Plus

Ish-deputetja e PD, Jorida Tabaku komentoi një raport të S&P lidhur me rreziqet me të cilat përballet ekonomia shqiptare. Në “Facebook”, Tabaku tha se rënia ekonomike pritet të jetë sa 9% e Prodhimit të...

PD reagon për raportin e Standard&Poor’s, Tabaku: Kërcënon të ulë renditjen prej borxhit të lartë dhe PPP!

para 7 muajve - BalkanWeb

Ish-deputetja e Partisë Demokratike, Jorida Tabaku ka reaguar në lidhje me raportin e Standard&Poor. Sipas demokrates, ky raport kërcënon te ulë renditjen prej borxhit të lartë dhe koncensioneve. “Raporti...

Standard &Poor’s konfirmon vlerësimin “B+” por paralajmëron uljen e renditjes nëse borxhi vijon rritjen

para 7 muajve - BalkanWeb

Në rishikimin më të fundit të saj, agjencia ndërkombëtare e vlerësimit Standard &Poor’s(S&P) konfirmon për Shqipërinë vlerësimin aktual në “B+” si dhe me perspektivë “të qëndrueshme”, por paralajmwron...

Raporti i Standard&Poor’s, Tabaku: Kërcënon të ulë renditjen prej borxhit të lartë dhe PPP!

para 7 muajve - Panorama

Pas raportit te publikuar sot nga Standard&Poor me vleresimin per ekonomine e vendit tone, ish-deputetja e Partisë Demokratike, Jorida Tabaku thekson se me te dhenat e publikuara, kërcënohet ulja e renditjes...

Jorida Tabaku: S&P kërcënon te ulë renditjen prej borxhit të lartë dhe PPP-ve

para 7 muajve - ABC News

Ish-deputetja e PD-së Jorida Tabaku ka reaguar pas publikimit të raportit të Standard & Poor’s, ku ka theksuar se Shqipëria rrezikon tkurrjen e ndjeshme gjatë këtij viti. Sipas Tabakut, qeveria shqiptare...

S&P kërcënon te ulë renditjen prej borxhit të lartë dhe PPP!

para 7 muajve - Syri

Nga Jorida Tabaku Raporti i fundit i S&P vazhdon të jetë kritik ndaj qeverisë dhe sjelljes së saj në raport me rreziqet me të cilat përballet ekonomia shqiptare. Parashikimi për një kontraktim të ekonomisë...

Jorida Tabaku: S&P kërcënon te ulë renditjen prej borxhit të lartë dhe PPP!

para 7 muajve - Standard

Agjencia ndërkombëtare e vlerësimit Standard & Poor’s (S&P) konfirmon për Shqipërinë vlerësimin aktual në “B+” si dhe me perspektivë “të qëndrueshme”. Përmes rrjeteve sociale, ish-deputetja demokrate Jorida...

Vlerësimi i ekonomisë shqiptare/ Tabaku: S&P kërcënon të ulë renditjen prej borxhit të lartë dhe PPP

para 7 muajve - Mapo

Ish-deputetja e Partisë Demokratike, Jorida Tabaku ka reaguar në një status në Facebook lidhur me vleresimin e Standard & Poor`s të ekonomisë shqiptare. Vlerësim i cili ishte i njëjtë me vitin e kaluar...

Tabaku: S&P kërcënon te ulë renditjen prej borxhit të lartë dhe PPP!

para 7 muajve - Standard

Agjencia ndërkombëtare e vlerësimit Standard & Poor’s (S&P) konfirmon për Shqipërinë vlerësimin aktual në “B+” si dhe me perspektivë “të qëndrueshme”. Përmes rrjeteve sociale, ish-deputetja demokrate Jorida...

Vlerësimi i S&P për Shqipërinë, PD: Kritikon sjelljen e qeverisë ndaj PPP

para 7 muajve - Opinion

Partia Demkartike ka reaguar pas publikimit të raportit Standard and Poor’s, ku ekonomia shqiptare vlerësohet me  “B+” dhe me perspektivë “të qëndrueshme”. Ish-deputetja Jorida Tabaku, shprehet përmes...

Standard & Poor’s paralajmëron uljen e renditjes, nëse borxhi vazhdon rritjen dhe materializohen detyrimet e PPP-ve

para 7 muajve - Shekulli

Në rishikimin më të fundit të saj, agjencia ndërkombëtare e vlerësimit Standard & Poor’s (S&P) konfirmon për Shqipërinë vlerësimin aktual në “B+” si dhe me perspektivë “të qëndrueshme”. Por, agjencia paralajmëron...

Jorida Tabaku: S&P kërcënon të ulë renditjen prej borxhit të lartë dhe PPP!

para 7 muajve - Koha Jone

Agjencia ndërkombëtare e vlerësimit Standard & Poor’s (S&P) konfirmon për Shqipërinë vlerësimin aktual në “B+” si dhe me perspektivë “të qëndrueshme”. Në raportin e agjencisë gjithashtu thuhet se pandemia...

Nga Jorida Tabaku/ S&P kërcënon te ulë renditjen prej borxhit të lartë dhe PPP!

para 7 muajve - Syri

Raporti i fundit i S&P vazhdon të jetë kritik ndaj qeverisë dhe sjelljes së saj në raport me rreziqet me të cilat përballet ekonomia shqiptare. Parashikimi për një kontraktim të ekonomisë me 6.5% të PBB-së,...

Standard & Poor’s: Në 2020 ekonomia e Shqipërisë do kontraktohet ndjeshëm për shkak të koronavirusit

para 7 muajve - Standard

Agjencia ndërkombëtare e vlerësimit Standard & Poor’s (S&P) konfirmon për Shqipërinë vlerësimin aktual në “B+” si dhe me perspektivë “të qëndrueshme”. Agjensia shprehet se financat publike të Shqipërisë...

Standard & Poor’s konfirmon perspektivën “e qëndrueshme” për ekonominë shqiptare

para 7 muajve - KosovaPress

Në rishikimin më të fundit të saj, agjencia ndërkombëtare e vlerësimit Standard & Poor’s (S&P) konfirmon për Shqipërinë vlerësimin aktual në “B+” si dhe me perspektivë “të qëndrueshme”. Agjencia vlerëson...

Raporti i agjencisë së vlerësimit, S&P: Në 2020 ekonomia e Shqipërisë do kontraktohet ndjeshëm për shkak të koronavirusit

para 7 muajve - Koha Jone

Agjencia ndërkombëtare e vlerësimit Standard & Poor’s (S&P) konfirmon për Shqipërinë vlerësimin aktual në “B+” si dhe me perspektivë “të qëndrueshme”. Këtë e ka bërë të ditur Ministria e Ekonomisë dhe...

Pavarësisht Coronavirusit, Standard & Poor’s konfirmon vlerësimin “B+” dhe perspektivën “e qëndrueshme” për ekonominë shqiptare

para 7 muajve - Lexo

Në rishikimin më të fundit të saj, agjencia ndërkombëtare e vlerësimit Standard & Poor’s (S&P) konfirmon për Shqipërinë vlerësimin aktual në “B+” si dhe me perspektivë “të qëndrueshme”. Agjencia vlerëson...

para 7 muajve - Ora news

Agjencia ndërkombëtare e vlerësimit Standard & Poor’s (S&P) konfirmon për Shqipërinë vlerësimin aktual në “B+” si dhe me perspektivë “të qëndrueshme”. Këtë e ka bërë të ditur Ministria e Ekonomisë dhe...

Pavarësisht COVID-19, Standard & Poor’s konfirmon vlerësimin “B+” dhe perspektivën “e qëndrueshme” për ekonominë shqiptare

para 7 muajve - Lexo

Në rishikimin më të fundit të saj, agjencia ndërkombëtare e vlerësimit Standard & Poor’s (S&P) konfirmon për Shqipërinë vlerësimin aktual në “B+” si dhe me perspektivë “të qëndrueshme”. Agjencia vlerëson...

Pavarësisht COVID 19, Standard & Poor’s konfirmon vlerësimin “B+” dhe perspektivën “e qëndrueshme” për ekonominë shqiptare

para 7 muajve - Gazeta Tema

Në rishikimin më të fundit të saj, agjencia ndërkombëtare e vlerësimit Standard & Poor’s (S&P) konfirmon për Shqipërinë vlerësimin aktual në “B+” si dhe me perspektivë “të qëndrueshme”. Agjensia vlerëson...

Raporti i Standard & Poor’s: Ekonomia shqiptare merr vlerësimin “B+”, perspektivë e qëndrueshme

para 7 muajve - Panorama

Në rishikimin më të fundit të saj, agjencia ndërkombëtare e vlerësimit Standard & Poor’s (S&P) konfirmon për Shqipërinë vlerësimin aktual në “B+” si dhe me perspektivë “të qëndrueshme”. Agjencia vlerëson...

Publikohet raporti i Standard & Poor`s për Shqipërinë: Pandemia ndikim të drejtëpërdrejt në ekonominë

para 7 muajve - Mapo

Publikohet raporti i Standard & Poor`s për ekonominë shqiptare. Sipas vlerësimit të saj Shqipëria është në treguesin e B+. Sipas ketij raporti pamdemia ka pasur ndikim të drejtëpërdrejt në ekonominë shqiptare,...

Pandemia/ Raporti i S&P: Ekonomia shqiptare me perspektivë të qëndrueshme

para 7 muajve - Opinion

Në rishikimin më të fundit të saj, agjencia ndërkombëtare e vlerësimit Standard &Poor’s(S&P) konfirmon për Shqipërinë vlerësimin aktual në “B+” si dhe me perspektivë “të qëndrueshme”. Agjencia vlerëson...

“Pavarësisht Covid-19”, S&P: Ekonomia shqiptare merr vlerësimin “B+”, me perspektivë të qëndrueshme

para 7 muajve - ABC News

Në rishikimin më të fundit të saj, agjencia ndërkombëtare e vlerësimit Standard &Poor’s(S&P) konfirmon për Shqipërinë vlerësimin aktual në “B+” si dhe me perspektivë “të qëndrueshme”. Agjencia vlerëson...

PD reagon për raportin e Standard&Poor’s, Tabaku: Kërcënon të ulë renditjen prej borxhit të lartë dhe PPP!

para 7 muajve - 24 ore

Ish-deputetja e Partisë Demokratike, Jorida Tabaku ka reaguar në lidhje me raportin e Standard&Poor. Sipas demokrates, ky raport kërcënon te ulë renditjen prej borxhit të lartë dhe koncensioneve. “Raporti...

Raporti i S&P, kritik ndaj qeverisë! Kërcënon të ulë renditjen prej borxhit të lartë dhe PPP!

para 7 muajve - Gazeta Telegraf

Nga Jorida TABAKU Raporti i fundit i S&P vazhdon të jetë kritik ndaj qeverisë dhe sjelljes së saj në raport me rreziqet me të cilat përballet ekonomia shqiptare. Parashikimi për një kontraktim të ekonomisë...

“Perspektivë e qëndrueshme”/ Raporti i Standard & Poor’s: Ekonomia shqiptare merr vlerësimin “B+”

para 7 muajve - Java News

Në rishikimin më të fundit të saj, agjencia ndërkombëtare e vlerësimit Standard & Poor’s (S&P) konfirmon për Shqipërinë vlerësimin aktual në “B+” si dhe me perspektivë “të qëndrueshme”. Agjencia vlerëson...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK