Sindikatat dhe organizatat e Maqedonisë: Rryma s’duhet të shtrenjtohet

para 7 muajve - Telegrafi

Nëpërmjet një njoftimi disa sindikata dhe organizata të Maqedonisë reagojnë ndaj “vendimit skandaloz të Komisionit Rregullator për Energjetikë për shtrenjtimin e rrymës për 7.4%, dhe kërkojmë menjëherë...

LSDM: OBRM-PDUKM për 100% e rritet çmimin e rrymës dhe hoqi tarifën e lirë

para 7 muajve - Telegrafi

Nëpërmjet një njoftimi të LSDM-së thuhet se “pas gjitha dëmeve që i bëri në sistemin energjetik, përmes projektve kriminale, OBRM-PDUKM s’ka kredibilitet të flasë për energjetikën”. “Në kohën e OBRM-PDUKM-së,...

Sindikatat dhe shoqatat: Komisioni rregullator ta tërheq vendimin për shtrenjtimin e energjisë elektrike

para 7 muajve - Gazeta.mk

Shkup, 1 gusht 2020 (MIA) – Sindikatat dhe shoqatat nga vendi në mënyrë më të ashpër reagojnë në vendimin e Komisionit rregullator për energjetikë për shtrenjtimin e energjisë elektrike për 7,4 për qind...

RVM, sindikatat dhe OJQ-të ngrenë zërin: Energjia elektrike nuk guxon të shtrenjtohet!

para 7 muajve - Portalb

OJQ-të dhe Sindikatat kanë reaguar ndaj vendimit të Komisionit Rregullator të Energjisë për të rritur çmimin e energjisë elektrike prej 7.4 për qind , të e cilin e quajnë skandaloz dhe kërkojnë që i njejti...

Stoilkovski: Shtrenjtimi i rrymës do të thotë fatura më të larta për 1.000 denarë në muaj

para 7 muajve - Telegrafi

Zëdhënësi i OBRM-PDUKM-së, Naum Stoilkovski në konferencë për shtypa tha se “rryma shtrenjtohet për 7.5% dhe tani qytetarët nga xhepi i tyre do të paguajnë tenderët që i bën familja Zaev”. Stoikovski thotë...

Ja kush është fajtori për shtrenjtimin e rrymës në Maqedoni, ‘E Majta’ përmend emra?

para 7 muajve - Tetova1

Partia e “Majta” ka shpallur fajtorin kryesor për shtrenjtimin e energjisë elektrike në Maqedoninë e Veriut. Ky subjekt politik që për herë të parë përfaqësohet në Kuvend me dy deputet përmes një shkrimi...

Ja kush është fajtori për shtrenjtimin e rrymës në Maqedoni, “E Majta” përmend emra?

para 7 muajve - Ina

Partia e “Majta” ka shpallur fajtorin kryesor për shtrenjtimin e energjisë elektrike në Maqedoninë e Veriut. Ky subjekt politik që për herë të parë përfaqësohet në Kuvend me dy deputet përmes një shkrimi...

Sindikatat dhe organizatat e Maqedonisë: Rryma s’duhet të shtrenjtohet

para 7 muajve - Fakti Ditor

Nëpërmjet një njoftimi disa sindikata dhe organizata të Maqedonisë reagojnë ndaj “vendimit skandaloz të Komisionit Rregullator për Energjetikë për shtrenjtimin e rrymës për 7.4%, dhe kërkojmë menjëherë...

Ja kush është fajtori për shtrenjtimin e rrymës në Maqedoni, “E Majta” përmend emra?

para 7 muajve - Fol

Ky subjekt politik që për herë të parë përfaqësohet në Kuvend me dy deputet përmes një shkrimi në rrjetet sociale theksoi se fajtori kryesor është ish-zëvendëskryeministri Koco Angjushev, që konsiderohet...

Ja kush është fajtori për shtrenjtimin e rrymës në Maqedoni, “E Majta” përmend emra?

para 7 muajve - News33

Ky subjekt politik që për herë të parë përfaqësohet në Kuvend me dy deputet përmes një shkrimi në rrjetet sociale theksoi se fajtori kryesor është ish-zëvendëskryeministri Koco Angjushev, që konsiderohet...

Ja kush është fajtori për shtrenjtimin e rrymës në Maqedoni, “E Majta” përmend emra?

para 7 muajve - InfoShqip

Partia e “Majta” ka shpallur fajtorin kryesor për shtrenjtimin e energjisë elektrike në Maqedoninë e Veriut. Ky subjekt politik që për herë të parë përfaqësohet në Kuvend me dy deputet përmes një shkrimi...

Sindikatat dhe shoqatat: Komisioni rregullator ta tërheq vendimin për shtrenjtimin e energjisë elektrike

para 7 muajve - Almakos

Sindikatat dhe shoqatat nga vendi në mënyrë më të ashpër reagojnë në vendimin e Komisionit rregullator për energjetikë për shtrenjtimin e energjisë elektrike për 7,4 për qind dhe kërkojnë që ai të tërhiqet....

Sindikatat dhe shoqatat: Komisioni rregullator ta tërheq vendimin për shtrenjtimin e energjisë elektrike

para 7 muajve - in7

Shkup, 1 gusht 2020 (MIA) – Sindikatat dhe shoqatat nga vendi në mënyrë më të ashpër reagojnë në vendimin e Komisionit rregullator për energjetikë për shtrenjtimin e energjisë elektrike për 7,4 për qind...

RVM, sindikatat dhe OJQ-të ngrenë zërin: Energjia elektrike nuk guxon të shtrenjtohet!

para 7 muajve - Fol

OJQ-të dhe Sindikatat kanë reaguar ndaj vendimit të Komisionit Rregullator të Energjisë për të rritur çmimin e energjisë elektrike prej 7.4 për qind, të e cilin e quajnë skandaloz dhe kërkojnë që i njejti...

Sindikatat dhe shoqatat: Komisioni rregullator ta tërheq vendimin për shtrenjtimin e energjisë elektrike

para 7 muajve - News33

Shkup, 1 gusht 2020 (MIA) – Sindikatat dhe shoqatat nga vendi në mënyrë më të ashpër reagojnë në vendimin e Komisionit rregullator për energjetikë për shtrenjtimin e energjisë elektrike për 7,4 për qind...

Ja kush është fajtori për shtrenjtimin e rrymës në Maqedoni, “E Majta” përmend emra?

para 7 muajve - Almakos

Partia e “Majta” ka shpallur fajtorin kryesor për shtrenjtimin e energjisë elektrike në Maqedoninë e Veriut. Ky subjekt politik që për herë të parë përfaqësohet në Kuvend me dy deputet përmes një shkrimi...

Stoilkovski: Shtrenjtimi i rrymës do të thotë fatura më të larta për 1.000 denarë në muaj

para 7 muajve - Arbresh

Zëdhënësi i OBRM-PDUKM-së, Naum Stoilkovski në konferencë për shtypa tha se “rryma shtrenjtohet për 7.5% dhe tani qytetarët nga xhepi i tyre do të paguajnë tenderët që i bën familja Zaev”. Stoikovski thotë...

Ja kush është fajtori për shtrenjtimin e rrymës në Maqedoni, “E Majta” përmend emra?

para 7 muajve - Zyrtare

Partia e “Majta” ka shpallur fajtorin kryesor për shtrenjtimin e energjisë elektrike në Maqedoninë e Veriut. Ky subjekt politik që për herë të parë përfaqësohet në Kuvend me dy deputet përmes një shkrimi...

Stoilkovski: Shtrenjtimi i rrymës do të thotë fatura më të larta për 1.000 denarë në muaj

para 7 muajve - Fakti Ditor

Zëdhënësi i OBRM-PDUKM-së, Naum Stoilkovski në konferencë për shtypa tha se “rryma shtrenjtohet për 7.5% dhe tani qytetarët nga xhepi i tyre do të paguajnë tenderët që i bën familja Zaev”. Stoikovski thotë...

Driton Sulejmani : Vendim i turpshëm dhe kriminal ai i rritjes së cmimit të energjisë elektrike

para 7 muajve - Almakos

Driton Sulejmani nga Partia Alternativa ka komentuar rritjen e cmimit të energjisë elektrike për 7.4 %, shkruan Almakos. Sipas Sulejmanit, ky vendim është i turpshëm dhe kriminal. “ Rritja e çmimit të...

Peticion online kundër rritjes së energjisë elektrike dhe uljen e TVSH-së në 5 përqind

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 1 gusht – Iniciativa “Rinia për Maqedoninë” ka nisur një peticion në internet të quajtur “Iniciativa e Qytetarëve për të hequr rritjen e energjisë elektrike dhe uljen e TVSH-së në 5%”. Në peticion...

Çmimi i energjisë elektrike do të rritet, fatura prej 1500 do të bëhet 1600 denar

para 7 muajve - News Tv

Kryetari i Komisionit Rregullator për Energjetikë në Maqedoninë e Veriut, Marko Bislimovski theksoi se muajin e ardhshëm do të rritet çmimi i energjisë elektrike për 7.4 %. “Ne e kuptojmë se me këtë vendim...

Maqedonia shtrenjton rrymën, derisa shtetet tjera e ulin dhe falin borxhe

para 7 muajve - Almakos

Pasi që Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) dje theksoi se do të ketë rritje të çmimit të energjisë elektrike në kohë pandemie, kanë filluar reagimet e menjëhershme. Reagimet e ndryshme janë se...

Maqedonia shtrenjton rrymën, derisa shtetet tjera e ulin dhe falin borxhe

para 7 muajve - News33

Pasi që Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) dje theksoi se do të ketë rritje të çmimit të energjisë elektrike në kohë pandemie, kanë filluar reagimet e menjëhershme. Reagimet e ndryshme janë se...

Maqedonia shtrenjton rrymën, derisa shtetet tjera e ulin dhe falin borxhe

para 7 muajve - Ina

Pasi që Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) dje theksoi se do të ketë rritje të çmimit të energjisë elektrike në kohë pandemie, kanë filluar reagimet e menjëhershme. Reagimet e ndryshme janë se...

Shtrenjtohet rryma për 7.4%, Komisioni Rregullator vendosi të mos shfuqizohet tarifa e lirë

para 7 muajve - Almakos

Shtrenjtohet rryma për 7.4%, Komisioni Rregullator vendosi të mos shfuqizohet tarifa e lirë Faturat e qytetarëve për energji elektrike për muajin e ardhshëm do të jenë më të larta për 7.4%.Njeriu i parë...

Shtrenjtohet rryma për 7.4%, Komisioni Rregullator vendosi të mos shfuqizohet tarifa e lirë

para 7 muajve - Zyrtare

Faturat e qytetarëve për energji elektrike për muajin e ardhshëm do të jenë më të larta për 7.4%.Njeriu i parë i Komisionit Rregullator, Marko Bislimovski, siguron se kjo nuk do të ndikojë dukshëm mbi...

OBRM-PDUKM: Rritja e çmimit të energjisë elektrike, manipulim i LSDM-së

para 7 muajve - Almakos

Partia opozitare maqedonase OBRM-PDUKM, ka reaguar për vendimin e fundit të Komisionit Rregullator për Energjetikë, për rritjen e çmimit të energjisë elektrike. Nga kjo parti thonë se “LSDM-ja sot dha...

VMRO akuza LSDM-së për shtrejntimin e energjisë elektrike (VIDEO)

para 7 muajve - Zyrtare

VMRO-DPMNE reagoi ndaj njoftimit të Komisionit Rregullator të Energjetikës se çmimi i energjisë elektrike do të rritet. VMRO beson se LSDM manipuloi qytetarët me këtë rritje që u paralajmërua edhe para...

OBRM-PDUKM: Rritja e çmimit të energjisë elektrike, manipulim i LSDM-së

para 7 muajve - Telegrafi

Partia opozitare maqedonase OBRM-PDUKM, ka reaguar për vendimin e fundit të Komisionit Rregullator për Energjetikë, për rritjen e çmimit të energjisë elektrike. Nga kjo parti thonë se “LSDM-ja sot dha...

VMRO: Rritja e energjisë elektrike, manipulim

para 7 muajve - Koha.mk

Shkup, 31 korrik – VMRO-DPMNE reagoi ndaj njoftimit të Komisionit Rregullator të Energjetikës se çmimi i energjisë elektrike do të rritet. Related Posts Austria rihap kufijtë ajrorë me shtetet e Ballkanit...

Shtrenjtohet rryma për 7.4%, Komisioni Rregullator vendosi të mos shfuqizohet tarifa e lirë

para 7 muajve - TV21

Faturat e qytetarëve për energji elektrike për muajin e ardhshëm do të jenë më të larta për 7.4%.Njeriu i parë i Komisionit Rregullator, Marko Bislimovski, siguron se kjo nuk do të ndikojë dukshëm mbi...

VMRO: Rritja e energjisë elektrike, manipulim i LSDM-së

para 7 muajve - Ina

VMRO-DPMNE reagoi ndaj njoftimit të Komisionit Rregullator të Energjetikës se çmimi i energjisë elektrike do të rritet. VMRO beson se LSDM manipuloi qytetarët me këtë rritje që u paralajmërua edhe para...

VMRO: Rritja e energjisë elektrike, manipulim i LSDM-së (Video)

para 7 muajve - Gazeta.mk

VMRO-DPMNE reagoi ndaj njoftimit të Komisionit Rregullator të Energjetikës se çmimi i energjisë elektrike do të rritet. VMRO beson se LSDM manipuloi qytetarët me këtë rritje që u paralajmërua edhe para...

VMRO: Rritja e energjisë elektrike, manipulim i LSDM-së

para 7 muajve - Republika

VMRO-DPMNE reagoi ndaj njoftimit të Komisionit Rregullator të Energjetikës se çmimi i energjisë elektrike do të rritet. VMRO beson se LSDM manipuloi qytetarët me këtë rritje që u paralajmërua edhe para...

VMRO akuza LSDM-së për shtrejntimin e energjisë elektrike

para 7 muajve - InfoShqip

VMRO-DPMNE reagoi ndaj njoftimit të Komisionit Rregullator të Energjetikës se çmimi i energjisë elektrike do të rritet. VMRO beson se LSDM manipuloi qytetarët me këtë rritje që u paralajmërua edhe para...

OBRM-PDUKM: Rritja e çmimit të energjisë elektrike, manipulim i LSDM-së

para 7 muajve - Arbresh

Partia opozitare maqedonase OBRM-PDUKM, ka reaguar për vendimin e fundit të Komisionit Rregullator për Energjetikë, për rritjen e çmimit të energjisë elektrike. Nga kjo parti thonë se “LSDM-ja sot dha...

VMRO: Rritja e energjisë elektrike, manipulim i LSDM-së (Video)

para 7 muajve - Medial

VMRO-DPMNE reagoi ndaj njoftimit të Komisionit Rregullator të Energjetikës se çmimi i energjisë elektrike do të rritet. VMRO beson se LSDM manipuloi qytetarët me këtë rritje që u paralajmërua edhe para...

Energjia elektrike shtrenjtohet për 7,4 për qind, KRRE nuk solli vendim për çmimin e ngrohjes qendrore

para 7 muajve - Koha.mk

Shkup, 31 korrik – Çmimi i energjisë elektrike që e paguajnë amvisëritë në tregun rregullator rritet për 7,4 për qind, ndërsa qytetarët edhe më tej do të mund ta përdorin tarifën e lirë në periudhën e...

VMRO: Rritja e energjisë elektrike, manipulim i LSDM-së

para 7 muajve - Aktuale

VMRO-DPMNE reagoi ndaj njoftimit të Komisionit Rregullator të Energjetikës se çmimi i energjisë elektrike do të rritet. VMRO beson se LSDM manipuloi qytetarët me këtë rritje që u paralajmërua edhe para...

Energjia elektrike shtrenjtohet për 7,4 për qind, KRRE nuk solli vendim për çmimin e ngrohjes qendrore

para 7 muajve - News33

Çmimi i energjisë elektrike që e paguajnë amvisëritë në tregun rregullator rritet për 7,4 për qind, ndërsa qytetarët edhe më tej do të mund ta përdorin tarifën e lirë në periudhën e njëjtë sikurse deri...

VMRO: Rritja e energjisë elektrike, manipulim i LSDM-së

para 7 muajve - Alsat-M

VMRO-DPMNE reagoi ndaj njoftimit të Komisionit Rregullator të Energjetikës se çmimi i energjisë elektrike do të rritet. VMRO beson se LSDM manipuloi qytetarët me këtë rritje që u paralajmërua edhe para...

Energjia elektrike shtrenjtohet për 7,4 për qind, KRRE nuk solli vendim për çmimin e ngrohjes qendrore

para 7 muajve - Gazeta.mk

Shkup, 31 korrik 2020 (MIA) – Çmimi i energjisë elektrike që e paguajnë amvisëritë në tregun rregullator rritet për 7,4 për qind, ndërsa qytetarët edhe më tej do të mund ta përdorin tarifën e lirë në periudhën...

Rritet çmimi i energjisë elektrike

para 7 muajve - Flaka

Çmimin i energjisë elektrike për familjet do të rritet me 7.42 përqind dhe do të kushtojë rreth 5.9 denarë për një kilovat\orë me tarifën e shtrenjtë, ndërsa tarifa e lirë shkon në 2.9 denarë për kilovat\orë....

VMRO: Rritja e çmimit të energjisë elektrike, manipulim i LSDMsë

para 7 muajve - Tetova1

VMRO reagoi ndaj njoftimit të Komisionit Rregullator të Energjetikës se çmimi i energjisë elektrike do të rritet. VMRO beson se LSDM manipuloi qytetarët me këtë rritje që u paralajmërua edhe para zgjedhjeve....

KRRE vendos: Energjia elektrike do të shtrenjtohet me 7.4 për qind

para 7 muajve - Alsat-M

Energjia elektrike shtrenjtohet për 7.4 për qind. Qytetarët do të fillojnë të paguajnë çmimin e ri më të lartë me faturat që do të marrin në shtator dhe kjo do të vlejë gjatë gjithë vitit. Arsyeja e rritjes...

VMRO: Rritja e energjisë elektrike, manipulim i LSDM-së

para 7 muajve - Tetova Sot

VMRO-DPMNE reagoi ndaj njoftimit të Komisionit Rregullator të Energjetikës se çmimi i energjisë elektrike do të rritet. VMRO beson se LSDM manipuloi qytetarët me këtë rritje që u paralajmërua edhe para...

Energjia elektrike shtrenjtohet për 7,4 për qind, KRRE nuk solli vendim për çmimin e ngrohjes qendrore

para 7 muajve - in7

Çmimi i energjisë elektrike që e paguajnë amvisëritë në tregun rregullator rritet për 7,4 për qind, ndërsa qytetarët edhe më tej do të mund ta përdorin tarifën e lirë në periudhën e njëjtë sikurse deri...

Rritet çmimi i energjis elektrike për familjet me 7.4 për qind

para 7 muajve - Tetova1

Çmimin i energjisë elektrike për familjet do të rritet me 7.42 përqind dhe do të kushtojë rreth 5.9 denarë për një kilovat\orë me tarifën e shtrenjtë, ndërsa tarifa e lirë shkon në 2.9 denarë për kilovat\orë....

VMRO: Rritja e energjisë elektrike, manipulim i LSDM-së

para 7 muajve - Flaka

VMRO-DPMNE reagoi ndaj njoftimit të Komisionit Rregullator të Energjetikës se çmimi i energjisë elektrike do të rritet. VMRO beson se LSDM manipuloi qytetarët me këtë rritje që u paralajmërua edhe para...

Energjia elektrike shtrenjtohet për 7,4 për qind, KRRE nuk solli vendim për çmimin e ngrohjes qendrore

para 7 muajve - Medial

Shkup, 31 korrik 2020 (MEDIAL) – Çmimi i energjisë elektrike që e paguajnë amvisëritë në tregun rregullator rritet për 7,4 për qind, ndërsa qytetarët edhe më tej do të mund ta përdorin tarifën e lirë në...

Do të rritet çmimi i energjisë elektrike në Maqedoni, fatura prej 1500 do të bëhet 1600 denarë

para 7 muajve - Ina

Kryetari i Komisionit Rregullator për Energjetikë në Maqedoninë e Veriut, Marko Bislimovski theksoi se muajin e ardhshëm do të rritet çmimi i energjisë elektrike për 7.4 %. “Ne e kuptojmë se me këtë vendim...

Energjia elektrike shtrenjtohet për 7,4 për qind, KRRE nuk solli vendim për çmimin e ngrohjes qendrore

para 7 muajve - TV21

Çmimi i energjisë elektrike që e paguajnë amvisëritë në tregun rregullator rritet për 7,4 për qind, ndërsa qytetarët edhe më tej do të mund ta përdorin tarifën e lirë në periudhën e njëjtë sikurse deri...

KRRE: RRYMA ELEKTRIKE SHTRENJTOHET PËR 7.4%

para 7 muajve - Klan Macedonia

Kryetari I Komisionit Rregullator për Energjetikë Marko Bislimovski ka theksuar se rryma elektrike për të gjithë konsumatorët nga muaji I ardhshëm do të shtrenjtohet për 7.4 përqind. “Ne e dijmë se ky...

Maqedoni: Shtrenjtohet energjia elektrike

para 7 muajve - Derveni

Shkup, 31 korrik 2020 (MIA) – Çmimi i energjisë elektrike që e paguajnë amvisëritë në tregun rregullator rritet për 7,4 për qind, ndërsa qytetarët edhe më tej do të mund ta përdorin tarifën e lirë në periudhën...

Në kohë pandemie, në vend se të ulet rritet energjia elektrike

para 7 muajve - Ina

Çmimin i energjisë elektrike për familjet do të rritet me 7.42 përqind dhe do të kushtojë rreth 5.9 denarë për një kilovat\orë me tarifën e shtrenjtë, ndërsa tarifa e lirë shkon në 2.9 denarë për kilovat\orë....

Energjia elektrike shtrenjtohet për 7,4 për qind

para 7 muajve - TV21

Çmimi i energjisë elektrike që e paguajnë amvisëritë në tregun rregullator rritet për 7,4 për qind, ndërsa qytetarët edhe më tej do të mund ta përdorin tarifën e lirë në periudhën e njëjtë sikurse deri...

Energjia elektrike shtrenjtohet për 7,4 për qind

para 7 muajve - Gazeta.mk

Shkup, 31 korrik 2020 (MIA) – Çmimi i energjisë elektrike që e paguajnë amvisëritë në tregun rregullator rritet për 7,4 për qind, ndërsa qytetarët edhe më tej do të mund ta përdorin tarifën e lirë në periudhën...

U shtrenjtua rryma në RMV, në 1.500 denarë, do të paguani 100 denarë më shumë

para 7 muajve - Portalb

Çmimi i energjisë elektrike që e paguajnë amvisëritë në tregun rregullator rritet për 7,4 për qind, ndërsa qytetarët edhe më tej do të mund ta përdorin tarifën e lirë në periudhën e njëjtë sikurse deri...

Shtrenjtohet për 7.4 përqind çmimi i energjisë elektrike në Maqedoni

para 7 muajve - Telegrafi

Çmimi i energjisë elektrike në Maqedoni, që e paguajnë amvisëritë do të rritet për 7.4 përqind. Këtë e ka njoftuar sot kryetari i Komisionit Rregullator për Energjetikë Marko Bislimovski. Megjithatë ai...

Energjia elektrike shtrenjtohet për 7,4 për qind

para 7 muajve - Aktuale

Çmimi i energjisë elektrike që e paguajnë amvisëritë në tregun rregullator rritet për 7,4 për qind, ndërsa qytetarët edhe më tej do të mund ta përdorin tarifën e lirë në periudhën e njëjtë sikurse deri...

Energjia elektrike shtrenjtohet për 7,4 për qind

para 7 muajve - Medial

Shkup, 31 korrik 2020 (MEDIAL) – Çmimi i energjisë elektrike që e paguajnë amvisëritë në tregun rregullator rritet për 7,4 për qind, ndërsa qytetarët edhe më tej do të mund ta përdorin tarifën e lirë në...

Shtrenjtohet për 7.4 përqind çmimi i energjisë elektrike në Maqedoni

para 7 muajve - InfoShqip

Çmimi i energjisë elektrike në Maqedoni, që e paguajnë amvisëritë do të rritet për 7.4 përqind. Këtë e ka njoftuar sot kryetari i Komisionit Rregullator për Energjetikë Marko Bislimovski. Megjithatë ai...

Energjia elektrike shtrenjtohet për 7,4 për qind, KRRE nuk solli vendim për çmimin e ngrohjes qendrore

para 7 muajve - in7

Çmimi i energjisë elektrike që e paguajnë amvisëritë në tregun rregullator rritet për 7,4 për qind, ndërsa qytetarët edhe më tej do të mund ta përdorin tarifën e lirë në periudhën e njëjtë sikurse deri...

Energjia elektrike shtrenjtohet për 7.4 për qind

para 7 muajve - Shenja

Kryetari i Komisionit Regullator i Energjetikës Marko Bislimovski ka deklaruar se energjia elektrike për të gjithë konsumatorët nga muaji i ardhshëm do të shtrenjtohet për 7.4 përqind, njofton Shenja....

Rritet me 7.4 për qind energjia elektrike për familjarët

para 7 muajve - Tetova Sot

Çmimin i energjisë elektrike për familjet do të rritet me 7.42 përqind dhe do të kushtojë rreth 5.9 denarë për një kilovat\orë me tarifën e shtrenjtë, ndërsa tarifa e lirë shkon në 2.9 denarë për kilovat\orë....

Rritet me 7.4 për qind energjia elektrike për familjarët

para 7 muajve - Shprehja

Çmimin i energjisë elektrike për familjet do të rritet me 7.42 përqind dhe do të kushtojë rreth 5.9 denarë për një kilovatorë me tarifën e shtrenjtë, ndërsa tarifa e lirë shkon në 2.9 denarë për kilovatorë....

Rritet me 7.4 për qind energjia elektrike për familjarët

para 7 muajve - Alsat-M

Çmimin  i energjisë elektrike për familjet do të rritet me 7.42 përqind dhe do të kushtojë rreth 5.9 denarë për një kilovat\orë me tarifën e shtrenjtë, ndërsa tarifa e lirë shkon në 2.9 denarë për kilovat\orë....

Në kohë pandemie, në vend se të ulet rritet energjia elektrike

para 7 muajve - Fol

Çmimin i energjisë elektrike për familjet do të rritet me 7.42 përqind dhe do të kushtojë rreth 5.9 denarë për një kilovat\orë me tarifën e shtrenjtë, ndërsa tarifa e lirë shkon në 2.9 denarë për kilovat\orë....

Rritet me 7.4 për qind energjia elektrike për familjarët

para 7 muajve - Fol

Çmimin i energjisë elektrike për familjet do të rritet me 7.42 përqind dhe do të kushtojë rreth 5.9 denarë për një kilovat\orë me tarifën e shtrenjtë, ndërsa tarifa e lirë shkon në 2.9 denarë për kilovat\orë....

Energjia elektrike shtrenjtohet për 7,4 për qind

para 7 muajve - Zyrtare

Çmimi i energjisë elektrike që e paguajnë amvisëritë në tregun rregullator rritet për 7,4 për qind, ndërsa qytetarët edhe më tej do të mund ta përdorin tarifën e lirë në periudhën e njëjtë sikurse deri...

Rritet me 7.4 për qind energjia elektrike për familjarët

para 7 muajve - Lajm

Çmimin i energjisë elektrike për familjet do të rritet me 7.42 përqind dhe do të kushtojë rreth 5.9 denarë për një kilovat\orë me tarifën e shtrenjtë, ndërsa tarifa e lirë shkon në 2.9 denarë për kilovat\orë....

Sot KRRE duhet t’i caktojë çmimet e reja të rrymës dhe ngrohjes qendrore në Maqedoni

para 7 muajve - Telegrafi

Komisioni rregullator për energjetikë (KRRE) nesër duhet t’i marrë vendimet për çmimin e energjisë elektrike dhe për ngrohjen qendrore për shkupjanët, të cilët do të vlejnë gjatë vitit të ardhshëm. Kryetari...

Shtrenjtohet për 7.4 përqind çmimi i energjisë elektrike në Maqedoni

para 7 muajve - Arbresh

Çmimi i energjisë elektrike në Maqedoni, që e paguajnë amvisëritë do të rritet për 7.4 përqind. Këtë e ka njoftuar sot kryetari i Komisionit Rregullator për Energjetikë Marko Bislimovski. Megjithatë ai...

KRRE sot pritet të vendosë për çmimet e reja të rrymës dhe ngrohjes qendrore

para 7 muajve - Portalb

Komisioni rregullator për energjetikë (KRRE) sot duhet t’i marrë vendimet për çmimin e energjisë elektrike dhe për ngrohjen qendrore për qytetarët e Shkupit, të cilët do të vlejnë gjatë vitit të ardhshëm,...

KRRE do t’i caktojë çmimet e reja të energjisë dhe ngrohjes qendrore

para 7 muajve - TV21

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) sot duhet t’i sjellë vendimet për çmimin energjisë elektrike dhe për ngrohjen qendrore për qytetarët e Shkupit që do të vlejnë gjatë vitit të ardhshëm. - Advertisement...

KRRE sot do të vendosë për çmimet e reja të energjisë dhe ngrohjes qendrore

para 7 muajve - Alsat-M

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) sot duhet të marrë vendim për çmimin e energjisë elektrike dhe për ngrohjen qendrore për shkupjanët, të cilat do të vlejnë gjatë vitit të ardhshëm. Kryetari...

KRRE sot do të vendosë për çmimet e reja të energjisë dhe ngrohjes qendrore

para 7 muajve - Shenja

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) sot duhet të marrë vendim për çmimin e energjisë elektrike dhe për ngrohjen qendrore për shkupjanët, të cilat do të vlejnë gjatë vitit të ardhshëm. Kryetari...

KRRE sot do të vendosë për çmimet e reja të energjisë dhe ngrohjes qendrore

para 7 muajve - Shprehja

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) sot duhet të marrë vendim për çmimin e energjisë elektrike dhe për ngrohjen qendrore për shkupjanët, të cilat do të vlejnë gjatë vitit të ardhshëm. Kryetari...

Rritet me 7.4 për qind energjia elektrike për familjarët

para 7 muajve - Almakos

Alsat 31.07.2020 12:32 Çmimin i energjisë elektrike për familjet do të rritet me 7.42 përqind dhe do të kushtojë rreth 5.9 denarë për një kilovatorë me tarifën e shtrenjtë, ndërsa tarifa e lirë shkon në...

KRRE do t’i caktojë çmimet e reja të energjisë dhe ngrohjes qendrore

para 7 muajve - Aktuale

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) sot duhet t’i sjellë vendimet për çmimin energjisë elektrike dhe për ngrohjen qendrore për qytetarët e Shkupit që do të vlejnë gjatë vitit të ardhshëm. Kryetari...

KRRE sot do të vendosë për çmimet e reja të energjisë dhe ngrohjes qendrore

para 7 muajve - Almakos

Alsat 31.07.2020 10:15 Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) sot duhet të marrë vendim për çmimin e energjisë elektrike dhe për ngrohjen qendrore për shkupjanët, të cilat do të vlejnë gjatë vitit...

KRRE nesër do t’i caktojë çmimet e reja të rrymës dhe ngrohjes qendrore në Maqedoni

para 7 muajve - Flaka

Komisioni rregullator për energjetikë (KRRE) nesër duhet t’i marrë vendimet për çmimin e energjisë elektrike dhe për ngrohjen qendrore për shkupjanët, të cilët do të vlejnë gjatë vitit të ardhshëm. Kryetari...

KRRE nesër do t’i caktojë çmimet e reja të rrymës dhe ngrohjes qendrore në Maqedoni

para 7 muajve - News33

Komisioni rregullator për energjetikë (KRRE) nesër duhet t’i marrë vendimet për çmimin e energjisë elektrike dhe për ngrohjen qendrore për shkupjanët, të cilët do të vlejnë gjatë vitit të ardhshëm. Kryetari...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK