Deri më 10 gusht do të jenë gati protokollet për mbajtjen e mësimit

para 7 muajve - Ina

Një muaj para fillimit zyrtar të vitit të ri shkollorë, Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe Komisioni për sëmundje infektive, akoma nuk kanë ndonjë plan se si do të zhvillohet procesi arsimorë. Kështu...

Maqedoni, deri më 10 gusht do të jenë gati protokollet për mbajtjen e mësimit

para 7 muajve - Ina

Një muaj para fillimit zyrtar të vitit të ri shkollorë, Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe Komisioni për sëmundje infektive, akoma nuk kanë ndonjë plan se si do të zhvillohet procesi arsimorë. Kështu...

Deri më 10 gusht do të jenë gati protokollet për mbajtjen e mësimit

para 7 muajve - Tetova Sot

Një muaj para fillimit zyrtar të vitit të ri shkollorë, Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe Komisioni për sëmundje infektive, akoma nuk kanë ndonjë plan se si do të zhvillohet procesi arsimorë. Kështu...

Maqedoni e Veriut, deri më 10 gusht do të jenë gati protokollet për mbajtjen e mësimit

para 7 muajve - InfoShqip

Një muaj para fillimit zyrtar të vitit të ri shkollorë, Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe Komisioni për sëmundje infektive, akoma nuk kanë ndonjë plan se si do të zhvillohet procesi arsimorë. Kështu...

Maqedoni, deri më 10 gusht do të jenë gati protokollet për mbajtjen e mësimit

para 7 muajve - Tetova1

Një muaj para fillimit zyrtar të vitit të ri shkollorë, Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe Komisioni për sëmundje infektive, akoma nuk kanë ndonjë plan se si do të zhvillohet procesi arsimorë. Kështu...

Deri më 10 gusht do të jenë gati protokollet për zhvillimin e mësimit

para 7 muajve - Flaka

Një muaj para fillimit zyrtar të vitit të ri shkollorë, Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe Komisioni për sëmundje infektive, akoma nuk kanë ndonjë plan se si do të zhvillohet procesi arsimorë. Kështu...

Deri më 10 gusht do të jenë gati protokollet për zhvillimin e mësimit

para 7 muajve - Shenja

Një muaj para fillimit zyrtar të vitit të ri shkollorë, Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe Komisioni për sëmundje infektive, akoma nuk kanë ndonjë plan se si do të zhvillohet procesi arsimorë. Kështu...

Maqedoni, deri më 10 gusht do të jenë gati protokollet për mbajtjen e mësimit

para 7 muajve - News33

Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe Komisioni për sëmundje infektive, akoma nuk kanë ndonjë plan se si do të zhvillohet procesi arsimorë. Kështu thonë nga VMRO-DPMNE-ja, nga ku nënvizojnë se ofrojnë zgjidhje...

Maqedoni e Veriut, deri më 10 gusht do të jenë gati protokollet për mbajtjen e mësimit

para 7 muajve - Zyrtare

Një muaj para fillimit zyrtar të vitit të ri shkollorë, Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe Komisioni për sëmundje infektive, akoma nuk kanë ndonjë plan se si do të zhvillohet procesi arsimorë. Kështu...

Deri më 10 gusht do të jenë gati protokollet për zhvillimin e mësimit

para 7 muajve - Lajm

Një muaj para fillimit zyrtar të vitit të ri shkollorë, Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe Komisioni për sëmundje infektive, akoma nuk kanë ndonjë plan se si do të zhvillohet procesi arsimorë. Kështu...

COVID-19/ Nju Jorku njofton planin për rihapjen e pjesshme të shkollave

para 7 muajve - Opinion

Kryetari i Bashkisë së Nju Jorkut parashtroi planin e administratës së tij të premten për të rihapur sistemin më të madh të shkollave publike në Shtetet e Bashkuara në shtator, pasi ish-vatra e nxehtë...

Deri më 10 gusht do të jenë gati protokollet për zhvillimin e mësimit

para 7 muajve - Almakos

Një muaj para fillimit zyrtar të vitit të ri shkollorë, Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe Komisioni për sëmundje infektive, akoma nuk kanë ndonjë plan se si do të zhvillohet procesi arsimorë. Kështu...

Deri më 10 gusht do të jenë gati protokollet për zhvillimin e mësimit

para 7 muajve - Fol

Një muaj para fillimit zyrtar të vitit të ri shkollorë, Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe Komisioni për sëmundje infektive, akoma nuk kanë ndonjë plan se si do të zhvillohet procesi arsimorë. Kështu...

3.714 raste aktive me Covid-19 në Maqedoninë e Veriut

para 7 muajve - Albeu

Numri i përgjithshëm i të diagnostikuarve me Covid në vend që nga fillimi i epidemisë është 10.754, numri i pacientë ve të shëruar – 6,554, numri të vdekurve – 486 dhe aktualisht numri i rasteve aktive...

Plani i Nju Jorkut, shkollat të hapen në shtator

para 7 muajve - Top Channel

Kryetari i Bashkisë së Nju Jorkut parashtroi planin e administratës së tij për të rihapur sistemin më të madh të shkollave publike në Shtetet e Bashkuara në shtator, pasi ish-vatra e nxehtë e koronavirusit...

3.714 raste aktive me Covid-19 në Maqedoninë e Veriut

para 7 muajve - Tetova Sot

Numri i përgjithshëm i të diagnostikuarve me Covid në vend që nga fillimi i epidemisë është 10.754, numri i pacientëve të shëruar – 6,554, numri të vdekurve – 486 dhe aktualisht numri i rasteve aktive...

OBRM-PDUKM: Qeveria s’ka plan dhe zgjidhje për vitin e ri mësimor

para 7 muajve - Telegrafi

Partia maqedonase opozitare, OBRM-PDUKM akuzon Qeverinë se nuk ka plan dhe zgjidhje për vitin e ri arsimor. “Qeveria e Zaev është e humbur në mënyrë totale në menaxhimin e krizës së epidemisë së coroanvirusit....

Qyteti i Nju Jorkut njofton planin për rihapjen e pjesshme të shkollave

para 7 muajve - RTK

Kryetari i Bashkisë së Nju Jorkut parashtroi planin e administratës së tij të premten për të rihapur sistemin më të madh të shkollave publike në Shtetet e Bashkuara në shtator, pasi ish-vatra e nxehtë...

Maqedoni: 3.714 raste aktive me Covid-19

para 7 muajve - Albinfo

Numri i përgjithshëm i të diagnostikuarve me Covid në vend që nga fillimi i epidemisë është 10.754, numri i pacientëve të shëruar – 6,554, numri të vdekurve – 486 dhe aktualisht numri i rasteve aktive...

3.714 raste aktive me Covid-19 në Maqedoninë e Veriut

para 7 muajve - Sharri

Numri i përgjithshëm i të diagnostikuarve me Covid në vend që nga fillimi i epidemisë është 10.754, numri i pacientëve të shëruar – 6,554, numri të vdekurve – 486 dhe aktualisht numri i rasteve aktive...

Mësim i kombinuar me rotacionin: Një pjesë e nxënësve në shkollë, një pjesë në onlajn?

para 7 muajve - Portalb

Sipas MASH, nëse nuk zvogëlohet intensiteti i pandemisë me kovid-19 zhytet, një nga opsionet për shkollat ​​është që të zhvillohet mësim i kombinuar me rotacion të nxënësve të një paraleleje – disa të...

OBRM-PDUKM: Qeveria s’ka plan dhe zgjidhje për vitin e ri mësimor

para 7 muajve - Arbresh

Partia maqedonase opozitare, OBRM-PDUKM akuzon Qeverinë se nuk ka plan dhe zgjidhje për vitin e ri arsimor. “Qeveria e Zaev është e humbur në mënyrë totale në menaxhimin e krizës së epidemisë së coroanvirusit....

3.714 raste aktive me Covid-19 në Maqedoninë e Veriut

para 7 muajve - Lajm

Numri i përgjithshëm i të diagnostikuarve me Covid në vend që nga fillimi i epidemisë është 10.754, numri i pacientëve të shëruar – 6,554, numri të vdekurve – 486 dhe aktualisht numri i rasteve aktive...

Mbrëmë janë shëruar 534 persona , në këtë moment aktivë 3.714 raste me Kovid-19

para 7 muajve - Tetova1

Numri i përgjithshëm i të diagnostikuarve me Kovid në vend që nga fillimi i epidemisë është 10.754, numri i pacientëve të shëruar – 6,554, numri të vdekurve – 486 dhe aktualisht numri i rasteve aktive...

Mbrëmë janë shëruar 534 persona , në këtë moment aktivë 3.714 raste me Kovid-19

para 7 muajve - Gazeta.mk

Numri i përgjithshëm i të diagnostikuarve me Kovid në vend që nga fillimi i epidemisë është 10.754, numri i pacientëve të shëruar – 6,554, numri të vdekurve – 486 dhe aktualisht numri i rasteve aktive...

Mbrëmë janë shëruar 534 persona , në këtë moment aktivë 3.714 raste me Kovid-19

para 7 muajve - Medial

Numri i përgjithshëm i të diagnostikuarve me Kovid në vend që nga fillimi i epidemisë është 10.754, numri i pacientëve të shëruar – 6,554, numri të vdekurve – 486 dhe aktualisht numri i rasteve aktive...

Mbrëmë janë shëruar 534 persona , në këtë moment aktivë 3.714 raste me Kovid-19

para 7 muajve - Aktuale

Numri i përgjithshëm i të diagnostikuarve me Kovid në vend që nga fillimi i epidemisë është 10.754, numri i pacientëve të shëruar – 6,554, numri të vdekurve – 486 dhe aktualisht numri i rasteve aktive...

Drejtoresha e ZVA Elbasan, Anila Çota rrefen: Si i përballuam sfidat e këtij viti shkollor dhe çfarë na pret në shtator

para 7 muajve - ElbasaniPlus

Anila Çota drejton Zyrën Vendore Arsimore në Elbasan nga nëntori i vitit 2019. Dy ngjarje aspak të zakonshme sfiduan drejtuesen e re por me shumë eksperiencë në menaxhimin e arsimit, tërmeti i 26 nëntorit...

Në këtë moment aktive 3.714 raste me CoVid-19

para 7 muajve - Flaka

Numri i përgjithshëm i të diagnostikuarve me Kovid në vend që nga fillimi i epidemisë është 10.754, numri i pacientëve të shëruar – 6,554, numri të vdekurve – 486 dhe aktualisht numri i rasteve aktive...

Mësim i kombinuar me rotacionin: Një pjesë e nxënësve në shkollë, një pjesë në onlajn?

para 7 muajve - Almakos

Sipas MASH, nëse nuk zvogëlohet intensiteti i pandemisë me kovid-19 zhytet, një nga opsionet për shkollat është që të zhvillohet mësim i kombinuar me rotacion të nxënësve të një paraleleje – disa të shkojnë...

Mbrëmë janë shëruar 534 persona , në këtë moment aktivë 3.714 raste me Kovid-19

para 7 muajve - Tetova Sot

Numri i përgjithshëm i të diagnostikuarve me Kovid në vend që nga fillimi i epidemisë është 10.754, numri i pacientëve të shëruar – 6,554, numri të vdekurve – 486 dhe aktualisht numri i rasteve aktive...

Ishte vatra ‘e nxehtë’ e koronavirusit në SHBA, Nju Jorku po bëhet gati për të hapur shkollat publike

para 7 muajve - BalkanWeb

Kryetari i Bashkisë së Nju Jorkut parashtroi planin e administratës së tij të premten për të rihapur sistemin më të madh të shkollave publike në Shtetet e Bashkuara në shtator, pasi ish-vatra e nxehtë...

Ishte vatra ‘e nxehtë’ e koronavirusit në SHBA, Nju Jorku po bëhet gati për të hapur shkollat publike

para 7 muajve - Koha Jone

Kryetari i Bashkisë së Nju Jorkut parashtroi planin e administratës së tij të premten për të rihapur sistemin më të madh të shkollave publike në Shtetet e Bashkuara në shtator, pasi ish-vatra e nxehtë...

Mbrëmë janë shëruar 534 persona , në këtë moment aktivë 3.714 raste me Kovid-19

para 7 muajve - in7

Shkup, 1 gusht 2020 (MIA) – Numri i përgjithshëm i të diagnostikuarve me Kovid në vend që nga fillimi i epidemisë është 10.754, numri i pacientëve të shëruar – 6,554, numri të vdekurve – 486 dhe aktualisht...

Ç’po ndodh në ish-vatrën e nxehtë të koronavirusit? Nju Jorku po bëhet gati për…

para 7 muajve - Panorama

Kryetari i Bashkisë së Nju Jorkut parashtroi planin e administratës së tij të premten për të rihapur sistemin më të madh të shkollave publike në Shtetet e Bashkuara në shtator, pasi ish-vatra e nxehtë...

Qyteti i Nju Jorkut njofton planin për rihapjen e pjesshme të shkollave

para 7 muajve - Zëri i Amerikës

NJU JORK - Kryetari i Bashkisë së Nju Jorkut parashtroi planin e administratës së tij të premten për të rihapur sistemin më të madh të shkollave publike në Shtetet e Bashkuara në shtator, pasi ish-vatra...

Nga shtatori mund të fillojë mësimi i pjesshëm në shkollat e Kosovës

para 7 muajve - Zyrtare

Kur ka mbetur vetëm një muaj nga fillimi i vitit të ri shkollor Ministria e Arsimit ende nuk e ka të qartë se si do të fillojë procesi mësimorë. Një opsion që po diskutohet e po përkrahet edhe nga SBASHK-u...

Nga shtatori mund të fillojë mësimi i pjesshëm në shkolla

para 7 muajve - Gazeta.mk

Kur ka mbetur vetëm një muaj nga fillimi i vitit të ri shkollor Ministria e Arsimit ende nuk e ka të qartë se si do të fillojë procesi mësimor. Një opsion që po diskutohet e po përkrahet edhe nga SBASHK-u...

Nga shtatori mund të fillojë mësimi i pjesshëm në shkolla

para 7 muajve - Medial

Kur ka mbetur vetëm një muaj nga fillimi i vitit të ri shkollor Ministria e Arsimit ende nuk e ka të qartë se si do të fillojë procesi mësimor. Një opsion që po diskutohet e po përkrahet edhe nga SBASHK-u...

Kështu do të organizohet mësimi shkollor nga shtatori

para 7 muajve - Koha.mk

Nga shtatori nis mësimi me klasë të përgjysmuara dhe me rotacion. Kur ka mbetur vetëm një muaj nga fillimi i vitit të ri shkollor Ministria e Arsimit ende nuk e ka të qartë se si do të fillojë procesi...

Nga shtatori mund të fillojë mësimi i pjesshëm në shkolla

para 7 muajve - Telegrafi

Kur ka mbetur vetëm një muaj nga fillimi i vitit të ri shkollor Ministria e Arsimit ende nuk e ka të qartë se si do të fillojë procesi mësimorë. Një opsion që po diskutohet e po përkrahet edhe nga SBASHK-u...

Kështu do të organizohet mësimi shkollor nga shtatori

para 7 muajve - OraInfo

Nga shtatori nis mësimi me klasë të përgjysmuara dhe me rotacion. Kur ka mbetur vetëm një muaj nga fillimi i vitit të ri shkollor Ministria e Arsimit ende nuk e ka të qartë se si do të fillojë procesi...

Nga shtatori mund të fillojë mësimi i pjesshëm në shkollat e Kosovës

para 7 muajve - Infokusi

Kur ka mbetur vetëm një muaj nga fillimi i vitit të ri shkollor Ministria e Arsimit ende nuk e ka të qartë se si do të fillojë procesi mësimorë. Një opsion që po diskutohet e po përkrahet edhe nga SBASHK-u...

Nga shtatori mund të fillojë mësimi i pjesshëm në shkollat e Kosovës

para 7 muajve - Lajmi.net

MASHT në një përgjigje për RTV Dukagjinin thotë se aktualisht në plan është rikthimi i nxënësve në ambientet shkollore por nuk përjashtohet as opsioni për mësim nga distanca. “Ministria e Arsimit dhe Shkencës...

Statistikat për një dekadë, më shumë mësimdhënës e më pak nxënës e shkolla

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 31 korrik – Në arsimin fillor, të mesëm dhe të lartë, numri i studentëve në gjeneratën e reja zvogëlohet nga viti në vit, si dhe numri i përgjithshëm i studentëve. Rënia më e madhe prej 23.6 përqind,...

Nga shtatori mund të fillojë mësimi i pjesshëm në shkollat e Kosovës

para 7 muajve - Arbresh

Kur ka mbetur vetëm një muaj nga fillimi i vitit të ri shkollor Ministria e Arsimit ende nuk e ka të qartë se si do të fillojë procesi mësimorë. Një opsion që po diskutohet e po përkrahet edhe nga SBASHK-u...

A do të fillojë mësimi i pjesshëm në shkollat e Kosovës në shtator

para 7 muajve - Albinfo

Kur ka mbetur vetëm një muaj nga fillimi i vitit të ri shkollor Ministria e Arsimit ende nuk e ka të qartë se si do të fillojë procesi mësimorë. Një opsion që po diskutohet e po përkrahet edhe nga SBASHK-u...

Nga shtatori mund të fillojë mësimi i pjesshëm në shkollat e Kosovës

para 7 muajve - Periskopi

Kur ka mbetur vetëm një muaj nga fillimi i vitit të ri shkollor Ministria e Arsimit ende nuk e ka të qartë se si do të fillojë procesi mësimorë. Një opsion që po diskutohet e po përkrahet edhe nga SBASHK-u...

Nga shtatori mund të fillojë mësimi i pjesshëm në shkollat e Kosovës

para 7 muajve - Epoka e Re

Kur ka mbetur vetëm një muaj nga fillimi i vitit të ri shkollor, Ministria e Arsimit, e Shkencës dhe e Teknologjisë (MAShT) e Kosovës ende nuk e ka të qartë se si do të fillojë procesi mësimor. Një opsion...

Nga shtatori mund të fillojë mësimi i pjesshëm në shkollat e Kosovës

para 7 muajve - Arbresh

Kur ka mbetur vetëm një muaj nga fillimi i vitit të ri shkollor Ministria e Arsimit ende nuk e ka të qartë se si do të fillojë procesi mësimorë. Një opsion që po diskutohet e po përkrahet edhe nga SBASHK-u...

MASH dhe Komisioni për sëmundje infektive pas fundjavës do t’i përcaktojnë protokollet për shkollat

para 7 muajve - Telegrafi

Grupi i punës i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) do të ketë takim me Komisionin për sëmundje infektive të martën ose të mërkurën që të konfirmohet versioni përfundimtar i planeve dhe protokolleve...

MASH dhe Komisioni për sëmundje infektive pas fundjavës do t’i përcaktojnë protokollet për shkollat

para 7 muajve - Republika

Grupi i punës i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) do të ketë takim me Komisionin për sëmundje infektive të martën ose të mërkurën që të konfirmohet versioni përfundimtar i planeve dhe protokolleve...

Nga shtatori mund të fillojë mësimi i pjesshëm në shkolla

para 7 muajve - Bota Press

Botapress 31 Korrik -Kur ka mbetur vetëm një muaj nga fillimi i vitit të ri shkollor Ministria e Arsimit ende nuk e ka të qartë se si do të fillojë procesi mësimorë. Një opsion që po diskutohet e po përkrahet...

MASH-i dhe Komisioni për sëmundje infektive pas fundjavës do t’i përcaktojnë protokollet për shkollat

para 7 muajve - Portalb

Grupi i punës i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) do të ketë takim me Komisionin për sëmundje infektive të martën ose të mërkurën që të konfirmohet versioni përfundimtar i planeve dhe protokolleve...

MASH-i dhe Komisioni për sëmundje infektive do t’i përcaktojnë protokollet për shkollat

para 7 muajve - Flaka

Grupi i punës i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) do të ketë takim me Komisionin për sëmundje infektive të martën ose të mërkurën që të konfirmohet versioni përfundimtar i planeve dhe protokolleve...

Rënie prej 23.6 për qind e nxënësve të regjistruar në shkolla të mesme brenda dhjetë vitesh, ulet edhe numri i filloristëve dhe studentëve

para 7 muajve - in7

Në arsimin fillor, të mesëm dhe të lartë nga viti në vit ulet numri i gjeneratave hyrëse dhe i numrit të përgjithshëm të nxënësve apo studentëve. Rënie më të madhe prej 23.6 për qind në periudhën prej...

MASH-i dhe Komisioni për sëmundje infektive javën e ardhshme do t’i përcaktojnë protokollet për shkollat

para 7 muajve - Gazeta.mk

Grupi i punës i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) do të ketë takim me Komisionin për sëmundje infektive të martën ose të mërkurën që të konfirmohet versioni përfundimtar i planeve dhe protokolleve...

MASH-i dhe Komisioni për sëmundje infektive pas fundjavës do t’i përcaktojnë protokollet për shkollat

para 7 muajve - TV21

Grupi i punës i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) do të ketë takim me Komisionin për sëmundje infektive të martën ose të mërkurën që të konfirmohet versioni përfundimtar i planeve dhe protokolleve...

RMV, brenda dhjetë viteve, 23,6% më pak nxënës të regjistruar në shkolla të mesme

para 7 muajve - Portalb

Në arsimin fillor, të mesëm dhe të lartë nga viti në vit ulet numri i gjeneratave hyrëse dhe i numrit të përgjithshëm të nxënësve apo studentëve. Rënie më të madhe prej 23.6 për qind në periudhën prej...

MASH-i dhe Komisioni për sëmundje infektive javën e ardhshme do t’i përcaktojnë protokollet për shkollat

para 7 muajve - Medial

Grupi i punës i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) do të ketë takim me Komisionin për sëmundje infektive të martën ose të mërkurën që të konfirmohet versioni përfundimtar i planeve dhe protokolleve...

Rënie prej 23.6 për qind e nxënësve të regjistruar në shkolla të mesme brenda dhjetë vitesh, ulet edhe numri i filloristëve dhe studentëve

para 7 muajve - TV21

Në arsimin fillor, të mesëm dhe të lartë nga viti në vit ulet numri i gjeneratave hyrëse dhe i numrit të përgjithshëm të nxënësve apo studentëve. Rënie më të madhe prej 23.6 për qind në periudhën prej...

MASH-i dhe Komisioni për sëmundje infektive javën e ardhshme do t’i përcaktojnë protokollet për shkollat

para 7 muajve - Aktuale

Grupi i punës i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) do të ketë takim me Komisionin për sëmundje infektive të martën ose të mërkurën që të konfirmohet versioni përfundimtar i planeve dhe protokolleve...

Rënie prej 23.6 për qind e nxënësve të regjistruar në shkolla të mesme brenda dhjetë vitesh, ulet edhe numri i filloristëve dhe studentëve

para 7 muajve - Tetova Sot

Në arsimin fillor, të mesëm dhe të lartë nga viti në vit ulet numri i gjeneratave hyrëse dhe i numrit të përgjithshëm të nxënësve apo studentëve. Rënie më të madhe prej 23.6 për qind në periudhën prej...

MASH-i dhe Komisioni për sëmundje infektive pas fundjavës do t’i përcaktojnë protokollet për shkollat

para 7 muajve - Tetova Sot

Grupi i punës i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) do të ketë takim me Komisionin për sëmundje infektive të martën ose të mërkurën që të konfirmohet versioni përfundimtar i planeve dhe protokolleve...

MASH-i dhe Komisioni për sëmundje infektive javën e ardhshme do t’i përcaktojnë protokollet për shkollat

para 7 muajve - in7

Grupi i punës i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) do të ketë takim me Komisionin për sëmundje infektive të martën ose të mërkurën që të konfirmohet versioni përfundimtar i planeve dhe protokolleve...

Rënie prej 23.6 për qind e nxënësve të regjistruar në shkolla të mesme brenda dhjetë vitesh, ulet edhe numri i filloristëve dhe studentëve

para 7 muajve - Zyrtare

Në arsimin fillor, të mesëm dhe të lartë nga viti në vit ulet numri i gjeneratave hyrëse dhe i numrit të përgjithshëm të nxënësve apo studentëve. Rënie më të madhe prej 23.6 për qind në periudhën prej...

MASH-i dhe Komisioni për sëmundje infektive pas fundjavës do t’i përcaktojnë protokollet për shkollat

para 7 muajve - Zyrtare

Grupi i punës i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) do të ketë takim me Komisionin për sëmundje infektive të martën ose të mërkurën që të konfirmohet versioni përfundimtar i planeve dhe protokolleve...

MASH-i dhe Komisioni për sëmundje infektive javën e ardhshme do t’i përcaktojnë protokollet për shkollat

para 7 muajve - Fol

Grupi i punës i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) do të ketë takim me Komisionin për sëmundje infektive të martën ose të mërkurën që të konfirmohet versioni përfundimtar i planeve dhe protokolleve...

UNICEF dhe USAID: Mësimi online i padëshiruar, s’ka më mësim nëpërmjet “viberit” dhe “mesenxherit”

para 7 muajve - News33

Shpejt kaluam në mësimin online dhe ai nuk ishte i unifikuar. Mungoi edhe qasja strategjike dhe aparatura teknologjike për realizimin e tij. Këto janë disa nga mangësitë e mësimit online që i nxorri hulumtimi...

UNICEF dhe USAID: Mësimi online i padobishëm, nga shtatori të hapen shkollat

para 7 muajve - Ina

Shpejt kaluam në mësimin online dhe ai nuk ishte i unifikuar. Mungoi edhe qasja strategjike dhe aparatura teknologjike për realizimin e tij. Këto janë disa nga mangësitë e mësimit online që i nxorri hulumtimi...

UNICEF dhe USAID: Mësimi online i padëshiruar, s’ka më mësim nëpërmjet “viberit” dhe “mesenxherit”

para 7 muajve - Zyrtare

Shpejt kaluam në mësimin online dhe ai nuk ishte i unifikuar. Mungoi edhe qasja strategjike dhe aparatura teknologjike për realizimin e tij. Këto janë disa nga mangësitë e mësimit online që i nxorri hulumtimi...

UNICEF: COVID-19 E KA RRITUR VARFËRINË E FËMIJËVE

para 7 muajve - Klan Macedonia

Si rezultat i efekteve të pandemisë korona mendohet se edhe 16 mijë fëmijë në vend do të jenë nën pragun e varfërisë, me çka përqindja e tyre do të jetë 33,3% fëmijë që jetojnë me 43 denarë në ditë. Organizatat...

OJQ-të kritikojnë mësimin online, mësimi të zhvillohet në shkolla

para 7 muajve - Shprehja

Sistemi i arsimit të mesëm në Maqedoni akoma nuk ka siguruar kushte për zbatimin cilësor të mësimit nga distanca. Një analizë e realizuar nga Shoqata e liderëve për arsim, aktivizëm dhe zhvillim tregon...

UNICEF dhe USAID: Mësimi online i padëshiruar, s’ka më mësim nëpërmjet “viberit” dhe “mesenxherit”

para 7 muajve - Gazeta.mk

Shpejt kaluam në mësimin online dhe ai nuk ishte i unifikuar. Mungoi edhe qasja strategjike dhe aparatura teknologjike për realizimin e tij. Këto janë disa nga mangësitë e mësimit online që i nxorri hulumtimi...

OJQ-të kritikojnë mësimin online, mësimi të zhvillohet në shkolla

para 7 muajve - Koha.mk

Shkup, 30 korrik – Sistemi i arsimit të mesëm në Maqedoni akoma nuk ka siguruar kushte për zbatimin cilësor të mësimit nga distanca. Një analizë e realizuar nga Shoqata e liderëve për arsim, aktivizëm...

OJQ-të kritikojnë mësimin online, mësimi të zhvillohet në shkolla

para 7 muajve - Alsat-M

Sistemi i arsimit të mesëm në Maqedoni akoma nuk ka siguruar kushte për zbatimin cilësor të mësimit nga distanca. Një analizë e realizuar nga Shoqata e liderëve për arsim, aktivizëm dhe zhvillim tregon...

UNICEF: 16.000 fëmijë jetojnë nën pragun e varfërisë në Maqedoni për shkak të krizës së coronavirusit

para 7 muajve - Flaka

Pandemia e Covid-19 rriti varfërinë te fëmijët në Maqedoninë e Veriut. Dhuna familjare u rrit gjatë kohës së pandemisë, ndërsa fëmijët paraqesin 10% e viktimave. Poashtu është regjistruar dhunë mes fëmijëve...

UNICEF dhe USAID: Mësimi online i padëshiruar, s’ka më mësim nëpërmjet “viberit” dhe “mesenxherit”

para 7 muajve - Flaka

Shpejt kaluam në mësimin online dhe ai nuk ishte i unifikuar. Mungoi edhe qasja strategjike dhe aparatura teknologjike për realizimin e tij. Këto janë disa nga mangësitë e mësimit online që i nxorri hulumtimi...

UNICEF dhe USAID: Mësimi online i padëshiruar, s’ka më mësim nëpërmjet “viberit” dhe “mesenxherit”

para 7 muajve - Medial

Shpejt kaluam në mësimin online dhe ai nuk ishte i unifikuar. Mungoi edhe qasja strategjike dhe aparatura teknologjike për realizimin e tij. Këto janë disa nga mangësitë e mësimit online që i nxorri hulumtimi...

UNICEF dhe USAID: Mësimi online i padëshiruar, s’ka më mësim nëpërmjet “viberit” dhe “mesenxherit”

para 7 muajve - Aktuale

Shpejt kaluam në mësimin online dhe ai nuk ishte i unifikuar. Mungoi edhe qasja strategjike dhe aparatura teknologjike për realizimin e tij. Këto janë disa nga mangësitë e mësimit online që i nxorri hulumtimi...

Nuk do të pranohen në klasë nxënësit që kanë pushuar në vendet me rrezik

para 7 muajve - Albinfo

Thomas Minder, President i Shoqatës së Drejtorëve të Shkollave në Zvicër: "Nëse një fëmijë vjen dhe më thotë se ka qenë për pushime në Serbi, unë e dërgoj atë menjëherë në shtëpi" Nxënësit që sapo janë...

OJQ-të kritikojnë mësimin online, mësimi të zhvillohet në shkolla

para 7 muajve - Flaka

Sistemi i arsimit të mesëm në Maqedoni akoma nuk ka siguruar kushte për zbatimin cilësor të mësimit nga distanca. Një analizë e realizuar nga Shoqata e liderëve për arsim, aktivizëm dhe zhvillim tregon...

UNICEF dhe USAID: Mësimi online i padëshiruar, s’ka më mësim nëpërmjet “viberit” dhe “mesenxherit”

para 7 muajve - in7

Shpejt kaluam në mësimin online dhe ai nuk ishte i unifikuar. Mungoi edhe qasja strategjike dhe aparatura teknologjike për realizimin e tij. Këto janë disa nga mangësitë e mësimit online që i nxorri hulumtimi...

Katër fëmijë hanë një akullore dhe nuk kanë frikë nga virusi

para 7 muajve - RTK

Shkruan: Behare Bajraktari, gazetare Janë dy kategori të fëmijëve: ata që tërë ditën rrinë në rrugë, që prej 8 të mëngjesit e deri në mesnatë dhe kategoria tjetër që rrinë mbyllur në shtëpi e online Sipas...

UNICEF: Virusi e përforcoi varfërinë e fëmijëve në vend

para 7 muajve - Express.mk

Pandemia e Kovid-19 e përforcoi varfërinë e fëmijëve në Maqedoninë e Veriut. Dhuna në familje u rrit gjatë pandemisë, me ç’rast fëmijët paraqisnin thuajse dhjetë për qind të viktimave. Është regjistruar...

UNICEF: 16.000 fëmijë jetojnë nën pragun e varfërisë në Maqedoni për shkak të krizës së coronavirusit

para 7 muajve - News33

Pandemia e Covid-19 rriti varfërinë te fëmijët në Maqedoninë e Veriut. Dhuna familjare u rrit gjatë kohës së pandemisë, ndërsa fëmijët paraqesin 10% e viktimave. Poashtu është regjistruar dhunë mes fëmijëve...

OJQ-të kritikojnë mësimin online, mësimi të zhvillohet në shkolla

para 7 muajve - in7

Sistemi i arsimit të mesëm në Maqedoni akoma nuk ka siguruar kushte për zbatimin cilësor të mësimit nga distanca. Një analizë e realizuar nga Shoqata e liderëve për arsim, aktivizëm dhe zhvillim tregon...

UNICEF dhe USAID: Mësimi online i padëshiruar, s’ka më mësim nëpërmjet “viberit” dhe “mesenxherit”

para 7 muajve - Fol

Shpejt kaluam në mësimin online dhe ai nuk ishte i unifikuar. Mungoi edhe qasja strategjike dhe aparatura teknologjike për realizimin e tij. Këto janë disa nga mangësitë e mësimit online që i nxorri hulumtimi...

UNICEF: 16.000 fëmijë jetojnë nën pragun e varfërisë në Maqedoni, shkak Covid-19

para 7 muajve - Arbresh

Pandemia e Covid-19 rriti varfërinë te fëmijët në Maqedoninë e Veriut. Dhuna familjare u rrit gjatë kohës së pandemisë, ndërsa fëmijët paraqesin 10% e viktimave. Poashtu është regjistruar dhunë mes fëmijëve...

UNICEF dhe USAID: Mësimi online i padëshiruar, s’ka më mësim nëpërmjet “viberit” dhe “mesenxherit”

para 7 muajve - Lajm

Shpejt kaluam në mësimin online dhe ai nuk ishte i unifikuar. Mungoi edhe qasja strategjike dhe aparatura teknologjike për realizimin e tij. Këto janë disa nga mangësitë e mësimit online që i nxorri hulumtimi...

UNICEF dhe USAID: Mësimi online i padëshiruar, s’ka më mësim nëpërmjet “viberit” dhe “mesenxherit”

para 7 muajve - Zyrtare

Shpejt kaluam në mësimin online dhe ai nuk ishte i unifikuar. Mungoi edhe qasja strategjike dhe aparatura teknologjike për realizimin e tij. Këto janë disa nga mangësitë e mësimit online që i nxorri hulumtimi...

Kur do të kthehemi në shkolla?

para 7 muajve - Koha.mk

Nevoja për qasje serioze ndaj arsimit ka qenë e kahershëm dhe duhet të jetë e përhershme, por le të jetë se paku kjo pandemi fatkeqe shkak për ti bërë këto ndërhyrje të pashmangshme, nëse nuk duam të marrim...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK