UJËSJELLËSI: ARRIHET MARRËVESHJA MES SINIÇANIT E URVIÇIT

para 6 muajve - Klan Macedonia

Është arritur marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit për kontestin rreth ujësjellësit. Banorët e Urviçit kanë rënë dakord që uji te merret nga burimet që pretendonin se i takojnë fshatit...

Arrihet marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit

para 6 muajve - Iliria News

Arrihet marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit për kontestin rreth ujësjellësit. Banorët e Urviçit janë pajtuar që uji te merret nga burimet që pretendonin se i takojnë fshatit të tyre, ndërsa...

Arrihet marrëveshje në mes banorëve të Siniçanit dhe Urviçit

para 6 muajve - Ina

Arrihet marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit për kontestin rreth ujësjellësit, përcjell Gazeta Express. Banorët e Urviçit janë pajtuar që uji te merret nga burimet që pretendonin se i takojnë...

Arrihet marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit

para 6 muajve - Shprehja

Arrihet marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit për kontestin rreth ujësjellësit. Banorët e Urviçit janë pajtuar që uji te merret nga burimet që pretendonin se i takojnë fshatit të tyre, ndërsa...

Arrihet marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit

para 6 muajve - Gazeta.mk

Arrihet marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit për kontestin rreth ujësjellësit. Banorët e Urviçit janë pajtuar që uji te merret nga burimet që pretendonin se i takojnë fshatit të tyre, ndërsa...

Arrihet marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit

para 6 muajve - Alsat-M

Arrihet marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit për kontestin rreth ujësjellësit. Banorët e Urviçit janë pajtuar që uji te merret nga burimet që pretendonin se i takojnë fshatit të tyre, ndërsa...

Arrihet marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit

para 6 muajve - Aktuale

Arrihet marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit për kontestin rreth ujësjellësit. Banorët e Urviçit janë pajtuar që uji te merret nga burimet që pretendonin se i takojnë fshatit të tyre, ndërsa...

Arrihet marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit

para 6 muajve - Medial

Arrihet marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit për kontestin rreth ujësjellësit. Banorët e Urviçit janë pajtuar që uji te merret nga burimet që pretendonin se i takojnë fshatit të tyre, ndërsa...

Arrihet marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit

para 6 muajve - Shenja

Është arritur marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit për kontestin rreth ujësjellësit. Banorët e Urviçit kanë rënë dakord që uji te merret nga burimet që pretendonin se i takojnë fshatit...

Arrihet marrëveshje në mes banorëve të Siniçanit dhe Urviçit

para 6 muajve - Flaka

Arrihet marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit për kontestin rreth ujësjellësit, përcjell Gazeta Express. Banorët e Urviçit janë pajtuar që uji te merret nga burimet që pretendonin se i takojnë...

Arrihet marrëveshje mes banorëve të Siniçanit dhe te Urviçit në Komunën e Bogovinës

para 6 muajve - InfoShqip

Arrihet marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit për kontestin rreth ujësjellësit. Banorët e Urviçit janë pajtuar që uji te merret nga burimet që pretendonin se i takojnë fshatit të tyre, ndërsa...

Arrihet marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit

para 6 muajve - Tetova Sot

Arrihet marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit për kontestin rreth ujësjellësit. Banorët e Urviçit janë pajtuar që uji te merret nga burimet që pretendonin se i takojnë fshatit të tyre, ndërsa...

Arrihet marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit

para 6 muajve - Tetova1

Arrihet marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit për kontestin rreth ujësjellësit. Banorët e Urviçit janë pajtuar që uji te merret nga burimet që pretendonin se i takojnë fshatit të tyre, ndërsa...

Albon Xhemaili “pajton” fshataret e Siniçanit dhe Urviçit! Policia ende në Siniçan!

para 6 muajve - News33

Arrohet marrëveshje mes banorëve të Siniçanit dhe Urviçit për kontestin rreth ujësjellësit. Banorët e Urviçit janë pajtuar që uji të merret nga burimet Që pretendonin që i takojnë fshatit të tyre,ndëresa...

Arrihet marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit

para 6 muajve - Sharri

Arrihet marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit për kontestin rreth ujësjellësit. Banorët e Urviçit janë pajtuar që uji te merret nga burimet që pretendonin se i takojnë fshatit të tyre, ndërsa...

Arrihet marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit

para 6 muajve - Fakti Ditor

Arrihet marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit për kontestin rreth ujësjellësit. Banorët e Urviçit janë pajtuar që uji te merret nga burimet që pretendonin se i takojnë fshatit të tyre, ndërsa...

Arrihet marrëveshje mes banorëve të Siniçanit dhe te Urviçit në Komunën e Bogovinës

para 6 muajve - Zyrtare

Arrihet marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit për kontestin rreth ujësjellësit. Banorët e Urviçit janë pajtuar që uji te merret nga burimet që pretendonin se i takojnë fshatit të tyre, ndërsa...

Arrihet marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit

para 6 muajve - Fol

Arrihet marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit për kontestin rreth ujësjellësit. Banorët e Urviçit janë pajtuar që uji te merret nga burimet që pretendonin se i takojnë fshatit të tyre, ndërsa...

Arrihet marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit

para 6 muajve - Lajm

Arrihet marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit për kontestin rreth ujësjellësit. Banorët e Urviçit janë pajtuar që uji te merret nga burimet që pretendonin se i takojnë fshatit të tyre, ndërsa...

Arrihet marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit

para 6 muajve - Almakos

Arrihet marrëveshje mes banoreve të Siniçanit dhe te Urviçit për kontestin rreth ujësjellësit. Banorët e Urviçit janë pajtuar që uji te merret nga burimet që pretendonin se i takojnë fshatit të tyre, ndërsa...

Vazhdon protesta në Siniçan, banorët nuk zmbrapsen edhe përkundër reshjeve të shiut

para 6 muajve - Alsat-M

Banorët e fshatit Siniçan edhe një natë kanë kaluar nën qiell të hapur duke vazhduar kështu protestën e tyre. Ata nuk u zmbrapsën edhe përkundër reshjeve të mëdha të shiut. Në teren janë edhe forcat policore,...

(Video) Vazhdon protesta në Siniçan, banorët nuk zmbrapsen edhe përkundër reshjeve të shiut

para 6 muajve - Shprehja

Banorët e fshatit Siniçan edhe një natë kanë kaluar nën qiell të hapur duke vazhduar kështu protestën e tyre. Ata nuk u zmbrapsën edhe përkundër reshjeve të mëdha të shiut. Në teren janë edhe forcat policore,...

U takuan në Qeveri për Siniçanin, asnjë zhvillim në tejkalimin e problemit

para 6 muajve - News33

Pas bisedimeve triorëshe mes kryetarit të Bogovinës, Albon Xhemali dhe kryeministrit Oliver Spasovski dhe disa ministrave të tjerë, marrëveshje për Siniçanin ende s’ka. Ministri i Bujqësisë, Trajan Dimkovski,...

(Video) Vazhdon protesta në Siniçan, banorët nuk zmbrapsen edhe përkundër reshjeve të shiut

para 6 muajve - Fakti Ditor

Banorët e fshatit Siniçan edhe një natë kanë kaluar nën qiell të hapur duke vazhduar kështu protestën e tyre. Ata nuk u zmbrapsën edhe përkundër reshjeve të mëdha të shiut. Në teren janë edhe forcat policore,...

Vazhdon protesta në Siniçan, banorët nuk zmbrapsen edhe përkundër reshjeve të shiut

para 6 muajve - Lajm

Banorët e fshatit Siniçan edhe një natë kanë kaluar nën qiell të hapur duke vazhduar kështu protestën e tyre. Ata nuk u zmbrapsën edhe përkundër reshjeve të mëdha të shiut. Në teren janë edhe forcat policore,...

(Video) Vazhdon protesta në Siniçan, banorët nuk zmbrapsen edhe përkundër reshjeve të shiut

para 6 muajve - Almakos

Alsat 01.08.2020 12:52 Banorët e fshatit Siniçan edhe një natë kanë kaluar nën qiell të hapur duke vazhduar kështu protestën e tyre. Ata nuk u zmbrapsën edhe përkundër reshjeve të mëdha të shiut. Në teren...

U takuan në Qeveri për Siniçanin, asnjë zhvillim në tejkalimin e problemit

para 6 muajve - Tetova1

Pas bisedimeve triorëshe mes kryetarit të Bogovinës, Albon Xhemali dhe kryeministrit Oliver Spasovski dhe disa ministrave të tjerë, marrëveshje për Siniçanin ende s’ka. Ministri i Bujqësisë, Trajan Dimkovski,...

Vazhdon protesta në Siniçan, banorët nuk zmbrapsen edhe përkundër reshjeve të shiut

para 6 muajve - Sharri

Banorët e fshatit Siniçan edhe një natë kanë kaluar nën qiell të hapur duke vazhduar kështu protestën e tyre. Ata nuk u zmbrapsën edhe përkundër reshjeve të mëdha të shiut. Në teren janë edhe forcat policore,...

Vazhdojnë akuzat në mes Ziadin Selës dhe Agim Nuhiut

para 6 muajve - Ina

Me vetë faktin që policia është ende e pranishme te qytetarët që protestojnë për problemin e ujit të pijshëm në Siniçan, treguam se jemi shtet policor me urdhra të Nuhiut i cili është nga radhët e BDI-së,...

U takuan në Qeveri për Siniçanin, asnjë zhvillim në tejkalimin e problemit

para 6 muajve - Almakos

Pas bisedimeve triorëshe mes kryetarit të Bogovinës, Albon Xhemali dhe kryeministrit Oliver Spasovski dhe disa ministrave të tjerë, marrëveshje për Siniçanin ende s’ka. Ministri i Bujqësisë, Trajan Dimkovski,...

U takuan në Qeveri për Siniçanin, asnjë zhvillim në tejkalimin e problemit

para 6 muajve - Zyrtare

Pas bisedimeve triorëshe mes kryetarit të Bogovinës, Albon Xhemali dhe kryeministrit Oliver Spasovski dhe disa ministrave të tjerë, marrëveshje për Siniçanin ende s’ka. Ministri i Bujqësisë, Trajan Dimkovski,...

Komuna e Bogovinës pa plan për ujësjellësin e Siniçanit, policia mbetet në vendngjarje

para 6 muajve - Alsat-M

Sot në Qeveri pati një takim mes kryetarit të komunës të Bogovinës, Albon,Xhemaili dhe ministrat e Bujqësisë, Ekologjisë, Punëve të Brendshme dhe të Pushtetit ku u diskutua problemi me ujësjellësin e fshatit...

Komuna e Bogovinës pa plan për ujësjellësin e Siniçanit, policia mbetet në vendngjarje

para 6 muajve - Shprehja

Sot në Qeveri pati një takim mes kryetarit të komunës të Bogovinës, Albon,Xhemaili dhe ministrat e Bujqësisë, Ekologjisë, Punëve të Brendshme dhe të Pushtetit ku u diskutua problemi me ujësjellësin e fshatit...

Qeveria: Zgjidhje urgjente për problemin e furnizimit me ujë për fshatin Siniçan

para 6 muajve - Gazeta.mk

Sot në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut u mbajt një takim ku morën pjesë Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini, Ministri i Vetëqeverisjes Lokale Goran Mileski,...

Qeveria: Zgjidhje urgjente për problemin e furnizimit me ujë për fshatin Siniçan

para 6 muajve - Aktuale

Sot në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut u mbajt një takim ku morën pjesë Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini, Ministri i Vetëqeverisjes Lokale Goran Mileski,...

Qeveria: Zgjidhje urgjente për problemin e furnizimit me ujë për fshatin Siniçan

para 6 muajve - Medial

Sot në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut u mbajt një takim ku morën pjesë Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini, Ministri i Vetëqeverisjes Lokale Goran Mileski,...

Qeveria e Maqedonisë: Zgjidhje urgjente për problemin e furnizimit me ujë për fshatin Siniçan

para 6 muajve - Telegrafi

Qeveria e Maqedonisë së Veriut informon se sot është mbajtur takim, në të cilin kanë marrë pjesë ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini, ministri i Vetëqeverisjes Lokale...

Qeveria: Iniciativë për zgjidhje urgjente të problemit të furnizimit me ujë në Siniçan

para 6 muajve - Gazeta.mk

Shkup, 31 korrik 2020 (MIA) – Sot në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut u mbajt takim ku morën pjesë Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Naser Nuredini, Ministri i Vetëqeverisjes...

Takimi në Qeveri për problemin e ujit në Siniçan, të gjindet zgjidhje urgjente për banorët

para 6 muajve - Koha.mk

Shkup, 31 korrik – Sot në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë Veriore u mbajt një takim ku morën pjesë Ministri i mjedisit dhe planifikimit hapësinor Naser Nuredini, Ministri i vetëqeverisjes lokale Goran...

RMV, qeveria e gatshme për ndihmë teknike komunës së Bogovinës për problemin e ujit në Siniçan

para 6 muajve - Portalb

Sot në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut u mbajt një takim ku morën pjesë Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini, Ministri i Vetëqeverisjes Lokale Goran Mileski,...

Takimi në Qeveri për problemin e ujit në Siniçan, të gjindet zgjidhje urgjente për banorët

para 6 muajve - Zhurnal

Shkup, 31 korrik – Sot në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë Veriore u mbajt një takim ku morën pjesë Ministri i mjedisit dhe planifikimit hapësinor Naser Nuredini, Ministri i vetëqeverisjes lokale Goran...

Qeveria: Iniciativë për zgjidhje urgjente të problemit të furnizimit me ujë në Siniçan

para 6 muajve - Tetova Sot

Sot në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut u mbajt takim ku morën pjesë Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Naser Nuredini, Ministri i Vetëqeverisjes Lokale Goran Mileski,...

Nuk ka zgjidhje për çështjen e ujit në Siniçan, takimi i radhës nesër në Bogovinë

para 6 muajve - Tetova Sot

Nuk ka zgjidhje për çështjen e ujit në Siniçan. Takimi i kreut të Komunës së Bogovinës Albon Xhemaili me ministrat e Bujqësisë, Ekologjisë, Punëve të Brendshme e të Pushtetit Lokal nuk dha rezultat. Palët...

Prokuroria e Gostivarit heton veprimin e prokurores Lejla Kadriu

para 6 muajve - InfoShqip

Prokuroria e Lartë e Gostivarit nuk ka dorëzuar ende informacione deri te Prokurori Republikan Ljubomir Jovevski në lidhje me atë se për cilën vepër penale ka procedurë parahetimore për rastin në fshatin...

Komuna e Bogovinës pa plan për ujësjellësin e Siniçanit, policia mbetet në vendngjarje

para 6 muajve - Almakos

Sot në Qeveri pati një takim mes kryetarit të komunës të Bogovinës, Albon,Xhemaili dhe ministrat e Bujqësisë, Ekologjisë, Punëve të Brendshme dhe të Pushtetit ku u diskutua problemi me ujësjellësin e fshatit...

Nuk ka zgjidhje për çështjen e ujit në Siniçan, takimi i radhës nesër në Bogovinë

para 6 muajve - Telegrafi

Nuk ka zgjidhje për çështjen e ujit në Siniçan. Takimi i kreut të Komunës së Bogovinës Albon Xhemaili me ministrat e Bujqësisë, Ekologjisë, Punëve të Brendshme e të Pushtetit Lokal nuk dha rezultat. Palët...

U takuan në Qeveri për Siniçanin, asnjë zhvillim në tejkalimin e problemit

para 6 muajve - TV21

Pas bisedimeve triorëshe mes kryetarit të Bogovinës, Albon Xhemali dhe kryeministrit Oliver Spasovski dhe disa ministrave të tjerë, marrëveshje për Siniçanin ende s’ka. Ministri i Bujqësisë, Trajan Dimkovski,...

Prokuroria e Gostivarit heton veprimin e prokurores Lejla Kadriu

para 6 muajve - Zyrtare

Prokuroria e Lartë e Gostivarit nuk ka dorëzuar ende informacione deri te Prokurori Republikan Ljubomir Jovevski në lidhje me atë se për cilën vepër penale ka procedurë parahetimore për rastin në fshatin...

Spasovski: Në Qeveri sot bisedime për ndërtimin e ujësjellësit në Siniçan

para 6 muajve - Zyrtare

Të gjithë qytetarëve pa dallim ku jetojnë patjetër t’u sigurohen kushte të barabarta, ndërsa uji i pastër është një nga ato kushte bazë. Kompetenca në atë pjesë ka pushteti lokal dhe manipulimi me qytetarët...

Nuk ka zgjidhje për çështjen e ujit në Siniçan, takimi i radhës nesër në Bogovinë

para 6 muajve - Lajm

Nuk ka zgjidhje për çështjen e ujit në Siniçan. Takimi i kreut të Komunës së Bogovinës Albon Xhemaili me ministrat e Bujqësisë, Ekologjisë, Punëve të Brendshme e të Pushtetit Lokal nuk dha rezultat. Palët...

Takimi në Qeveri për problemin e ujit në Siniçan, të gjindet zgjidhje urgjente për banorët

para 6 muajve - Sharri

Sot në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë Veriore u mbajt një takim ku morën pjesë Ministri i mjedisit dhe planifikimit hapësinor Naser Nuredini, Ministri i vetëqeverisjes lokale Goran Mileski, Ministri...

Takimi në Qeveri për problemin e ujit në Siniçan, të gjindet zgjidhje urgjente për banorët

para 6 muajve - Express.mk

Sot në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë Veriore u mbajt një takim ku morën pjesë Ministri i mjedisit dhe planifikimit hapësinor Naser Nuredini, Ministri i vetëqeverisjes lokale Goran Mileski, Ministri...

Qeveria e Maqedonisë: Zgjidhje urgjente për problemin e furnizimit me ujë për fshatin Siniçan

para 6 muajve - Fol

Qeveria e Maqedonisë së Veriut informon se sot është mbajtur takim, në të cilin kanë marrë pjesë ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini, ministri i Vetëqeverisjes Lokale...

Takimi në Qeveri për problemin e ujit në Siniçan, të gjindet zgjidhje urgjente për banorët

para 6 muajve - TopShqip

Sot në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë Veriore u mbajt një takim ku morën pjesë Ministri i mjedisit dhe planifikimit hapësinor Naser Nuredini, Ministri i vetëqeverisjes lokale Goran Mileski, Ministri...

Takimi në Qeveri për problemin e ujit në Siniçan, të gjindet zgjidhje urgjente për banorët

para 6 muajve - Koha News

Sot në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë Veriore u mbajt një takim ku morën pjesë Ministri i mjedisit dhe planifikimit hapësinor Naser Nuredini, Ministri i vetëqeverisjes lokale Goran Mileski, Ministri...

Qeveria e Maqedonisë: Zgjidhje urgjente për problemin e furnizimit me ujë për fshatin Siniçan

para 6 muajve - News33

Qeveria e Maqedonisë së Veriut informon se sot është mbajtur takim, në të cilin kanë marrë pjesë ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini, ministri i Vetëqeverisjes Lokale...

Takimi në Qeveri për problemin e ujit në Siniçan, të gjindet zgjidhje urgjente për banorët

para 6 muajve - InfoAlb

Sot në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë Veriore u mbajt një takim ku morën pjesë Ministri i mjedisit dhe planifikimit hapësinor Naser Nuredini, Ministri i vetëqeverisjes lokale Goran Mileski, Ministri...

Nuk ka zgjidhje për çështjen e ujit në Siniçan, takimi i radhës nesër në Bogovinë

para 6 muajve - Ina

Nuk ka zgjidhje për çështjen e ujit në Siniçan. Takimi i kreut të Komunës së Bogovinës Albon Xhemaili me ministrat e Bujqësisë, Ekologjisë, Punëve të Brendshme e të Pushtetit Lokal nuk dha rezultat. Palët...

Qeveria e Maqedonisë: Zgjidhje urgjente për problemin e furnizimit me ujë për fshatin Siniçan

para 6 muajve - Arbresh

Qeveria e Maqedonisë së Veriut informon se sot është mbajtur takim, në të cilin kanë marrë pjesë ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini, ministri i Vetëqeverisjes Lokale...

Spasovski: Në Qeveri sot bisedime për ndërtimin e ujësjellësit në Siniçan

para 6 muajve - InfoShqip

Të gjithë qytetarëve pa dallim ku jetojnë patjetër t’u sigurohen kushte të barabarta, ndërsa uji i pastër është një nga ato kushte bazë. Kompetenca në atë pjesë ka pushteti lokal dhe manipulimi me qytetarët...

Qeveri-Komunë, s’ka marrëveshje për ujin në Siniçan

para 6 muajve - Derveni

Përfundoi pa sukses takimi në Qeveri mes disa ministrave dhe kreut të Komunës së Bogovinës Albon Xhemaili lidhur me problemin e ujit në fshatin SIniçan të Tetovës. Palët megjithatë thanë se do të bëjnë...

Nuk ka zgjidhje për çështjen e ujit në Siniçan, takimi i radhës nesër në Bogovinë

para 6 muajve - Alsat-M

Nuk ka zgjidhje për çështjen e ujit në Siniçan. Takimi i kreut të Komunës së Bogovinës Albon Xhemaili me ministrat e Bujqësisë, Ekologjisë, Punëve të Brendshme e të Pushtetit Lokal nuk dha rezultat. Palët...

Nuk ka zgjidhje për çështjen e ujit në Siniçan, takimi i radhës nesër në Bogovinë

para 6 muajve - Shprehja

Nuk ka zgjidhje për çështjen e ujit në Siniçan. Takimi i kreut të Komunës së Bogovinës Albon Xhemaili me ministrat e Bujqësisë, Ekologjisë, Punëve të Brendshme e të Pushtetit Lokal nuk dha rezultat. Palët...

Nuk ka zgjidhje për çështjen e ujit në Siniçan, takimi i radhës nesër në Bogovinë

para 6 muajve - InfoShqip

Nuk ka zgjidhje për çështjen e ujit në Siniçan. Takimi i kreut të Komunës së Bogovinës Albon Xhemaili me ministrat e Bujqësisë, Ekologjisë, Punëve të Brendshme e të Pushtetit Lokal nuk dha rezultat. Palët...

Qeveri-Komunë, s’ka marrëveshje për ujin në Siniçan

para 6 muajve - Gazeta.mk

Përfundoi pa sukses takimi në Qeveri mes disa ministrave dhe kreut të Komunës së Bogovinës Albon Xhemaili lidhur me problemin e ujit në fshatin SIniçan të Tetovës. Palët megjithatë thanë se do të bëjnë...

Qeveri-Komunë, s’ka marrëveshje për ujin në Siniçan

para 6 muajve - Aktuale

Përfundoi pa sukses takimi në Qeveri mes disa ministrave dhe kreut të Komunës së Bogovinës Albon Xhemaili lidhur me problemin e ujit në fshatin SIniçan të Tetovës. Palët megjithatë thanë se do të bëjnë...

Qeveri-Komunë, s’ka marrëveshje për ujin në Siniçan

para 6 muajve - Medial

Përfundoi pa sukses takimi në Qeveri mes disa ministrave dhe kreut të Komunës së Bogovinës Albon Xhemaili lidhur me problemin e ujit në fshatin SIniçan të Tetovës. Palët megjithatë thanë se do të bëjnë...

Qeveri-Komunë, s’ka marrëveshje për ujin në Siniçan

para 6 muajve - Portalb

Përfundoi pa sukses takimi në Qeveri mes disa ministrave dhe kreut të Komunës së Bogovinës Albon Xhemaili lidhur me problemin e ujit në fshatin SIniçan të Tetovës, njofton Alsat M . Palët megjithatë thanë...

UJËSJELLËSI NË SINIÇAN: S`KA ZGJIDHJE, NEGOCIATAT VAZHDOJNË

para 6 muajve - Klan Macedonia

Pa një zgjidhje konkrete dhe marrëveshje ka përfunduar në Qeveri takimi I parë mes përfaqësuesve të dy fshatrave Siniçan dhe Urviç rreth cështjes së ujit që ditëve të kaluara shkaktoi tensione në Komunën...

Nuk ka zgjidhje për çështjen e ujit në Siniçan, takimi i radhës nesër në Bogovinë

para 6 muajve - Sharri

Nuk ka zgjidhje për çështjen e ujit në Siniçan. Takimi i kreut të Komunës së Bogovinës Albon Xhemaili me ministrat e Bujqësisë, Ekologjisë, Punëve të Brendshme e të Pushtetit Lokal nuk dha rezultat. Palët...

Qeveri-Komunë, s’ka marrëveshje për ujin në Siniçan

para 6 muajve - Alsat-M

Përfundoi pa sukses takimi në Qeveri mes disa ministrave dhe kreut të Komunës së Bogovinës Albon Xhemaili lidhur me problemin e ujit në fshatin SIniçan të Tetovës. Palët megjithatë thanë se do të bëjnë...

Qeveri-Komunë, s’ka marrëveshje për ujin në Siniçan

para 6 muajve - Shprehja

Përfundoi pa sukses takimi në Qeveri mes disa ministrave dhe kreut të Komunës së Bogovinës Albon Xhemaili lidhur me problemin e ujit në fshatin SIniçan të Tetovës. Palët megjithatë thanë se do të bëjnë...

Nuk ka zgjidhje për çështjen e ujit në Siniçan, takimi i radhës nesër në Bogovinë

para 6 muajve - News33

Nuk ka zgjidhje për çështjen e ujit në Siniçan. Takimi i kreut të Komunës së Bogovinës Albon Xhemaili me ministrat e Bujqësisë, Ekologjisë, Punëve të Brendshme e të Pushtetit Lokal nuk dha rezultat. Palët...

Nuk ka zgjidhje për çështjen e ujit në Siniçan, takimi i radhës nesër në Bogovinë

para 6 muajve - in7

Nuk ka zgjidhje për çështjen e ujit në Siniçan. Takimi i kreut të Komunës së Bogovinës Albon Xhemaili me ministrat e Bujqësisë, Ekologjisë, Punëve të Brendshme e të Pushtetit Lokal nuk dha rezultat. Palët...

Qeveri-Komunë, s’ka marrëveshje për ujin në Siniçan (video)

para 6 muajve - Tetova1

Përfundoi pa sukses takimi në Qeveri mes disa ministrave dhe kreut të Komunës së Bogovinës Albon Xhemaili lidhur me problemin e ujit në fshatin SIniçan të Tetovës. Palët megjithatë thanë se do të bëjnë...

S’ka marrëveshje për ujin në Siniçan

para 6 muajve - Flaka

Përfundoi pa sukses takimi në Qeveri mes disa ministrave dhe kreut të Komunës së Bogovinës Albon Xhemaili lidhur me problemin e ujit në fshatin SIniçan të Tetovës. Palët megjithatë thanë se do të bëjnë...

Siniçanasit s’e ndërpresin protestën as në festën e Kurban Bajramit

para 6 muajve - News Tv

Dita e tretë e protestës së banorëve të Siniçanit qëlloi që të jetë ditë Bajrami. Të vendosur se nuk do të lëvizin nga bjeshkët e Bogovinës, aty edhe ku duan ta shtrojnë rrjetin e përkohshëm të ujësjellësit,...

Prokuroria e Gostivarit heton veprimin e prokurores Lejla Kadriu

para 6 muajve - Alsat-M

Prokuroria e Lartë e Gostivarit nuk ka dorëzuar ende informacione deri te Prokurori Republikan Ljubomir Jovevski në lidhje me atë se për cilën vepër penale ka procedurë parahetimore për rastin në fshatin...

Prokuroria e Gostivarit heton veprimin e prokurores Lejla Kadriu

para 6 muajve - Shprehja

Prokuroria e Lartë e Gostivarit nuk ka dorëzuar ende informacione deri te Prokurori Republikan Ljubomir Jovevski në lidhje me atë se për cilën vepër penale ka procedurë parahetimore për rastin në fshatin...

Qeveri-Komunë, s’ka marrëveshje për ujin në Siniçan

para 6 muajve - Tetova Sot

Përfundoi pa sukses takimi në Qeveri mes disa ministrave dhe kreut të Komunës së Bogovinës Albon Xhemaili lidhur me problemin e ujit në fshatin SIniçan të Tetovës. Palët megjithatë thanë se do të bëjnë...

Nuk ka zgjidhje për ujin në Siniçan

para 6 muajve - News Tv

Nuk ka zgjidhje për çështjen e ujit në Siniçan. Takimi i kreut të Komunës së Bogovinës Albon Xhemaili me ministrat e Bujqësisë, Ekologjisë, Punëve të Brendshme e të Pushtetit Lokal nuk dha rezultat. Palët...

Banorët e Siniçanit vijojnë protestat për ujin

para 6 muajve - Lajm

“Kështu e kanë festuar sot festën e bajramit banorët e fshatit Siniçan, duke bërë bajram me njëri tjetrin në protestë në malin Sharr apo në vendin ku zhvillohen punimet. Banorët shprehen të vendosur se...

Nuk ka zgjidhje për çështjen e ujit në Siniçan, takimi i radhës nesër në Bogovinë

para 6 muajve - Almakos

Alsat 31.07.2020 17:25 Nuk ka zgjidhje për çështjen e ujit në Siniçan. Takimi i kreut të Komunës së Bogovinës Albon Xhemaili me ministrat e Bujqësisë, Ekologjisë, Punëve të Brendshme e të Pushtetit Lokal...

Nuhiu: Policia në Siniçan është për të parandaluar konfliktin eventual mes banorëve, jo për të penguar punimet

para 6 muajve - TopShqip

Policia po qëndron në malësinë e fshatit Siniçan për të parandaluar çdo konfrontim të mundshëm mes banorëve që kanë interesa të kundërta. Ministri i Brendshëm, Agim Nuhiu thotë se policia nuk është për...

Nuhiu: Policia në Siniçan është për të parandaluar konfliktin eventual mes banorëve, jo për të penguar punimet

para 6 muajve - InfoAlb

Policia po qëndron në malësinë e fshatit Siniçan për të parandaluar çdo konfrontim të mundshëm mes banorëve që kanë interesa të kundërta. Ministri i Brendshëm, Agim Nuhiu thotë se policia nuk është për...

Banorët e Siniçanit vijojnë protestat për ujin

para 6 muajve - News33

“Kështu e kanë festuar sot festën e bajramit banorët e fshatit Siniçan, duke bërë bajram me njëri tjetrin në protestë në malin Sharr apo në vendin ku zhvillohen punimet. Banorët shprehen të vendosur se...

QEVERI: DISKUTOHET RASTI ME UJËSJELLËSIN NË SINIÇAN

para 6 muajve - Klan Macedonia

Të gjithë qytetarëve pa marrë parasysh ku jetojnë duhet tu sigurohen kushte të njëjta, kurse uji I pijshëm është njëri prej kushteve bazë. Kompetenca në këtë pjesë ka pushteti lokal dhe manipulime me qytetarët...

Në Qeveri diskutohet për ujësjellësin në Siniçan

para 6 muajve - Shenja

Përfaqësues të bashkësisë lokale të fshatit Siniçan, përfaqësues të fshatit Urviç dhe kryetari i Komunës së Bogovinës, Albon Xhemaili, janë ftuar sot në Qeveri nga kryemimistri Oliver Spasovski për të...

Banorët e Siniçanit vijojnë protestat për ujin

para 6 muajve - Shprehja

“ Kështu e kanë festuar sot festën e bajramit banorët e fshatit Siniçan, duke bërë bajram me njëri tjetrin në protestë në malin Sharr apo në vendin ku zhvillohen punimet. Banorët shprehen të vendosur se...

Banorët e Siniçanit vijojnë protestat për ujin

para 6 muajve - Alsat-M

“ Kështu e kanë festuar sot festën e bajramit banorët e fshatit Siniçan, duke bërë bajram me njëri tjetrin në protestë në malin Sharr apo në vendin ku zhvillohen punimet. Banorët shprehen të vendosur se...

Qeveri-Komunë, s’ka marrëveshje për ujin në Siniçan

para 6 muajve - News33

Përfundoi pa sukses takimi në Qeveri mes disa ministrave dhe kreut të Komunës së Bogovinës Albon Xhemaili lidhur me problemin e ujit në fshatin SIniçan të Tetovës. Palët megjithatë thanë se do të bëjnë...

Prokuroria e Gostivarit heton veprimin e prokurores Lejla Kadriu

para 6 muajve - Tetova Sot

Prokuroria e Lartë e Gostivarit nuk ka dorëzuar ende informacione deri te Prokurori Republikan Ljubomir Jovevski në lidhje me atë se për cilën vepër penale ka procedurë parahetimore për rastin në fshatin...

Spasovski: Në Qeveri sot bisedime për ndërtimin e ujësjellësit në Siniçan

para 6 muajve - Insajderi

Të gjithë qytetarëve pa dallim ku jetojnë patjetër t’u sigurohen kushte të barabarta, ndërsa uji i pastër është një nga ato kushte bazë. Kompetenca në atë pjesë ka pushteti lokal dhe manipulimi me qytetarët...

Qeveri-Komunë, s’ka marrëveshje për ujin në Siniçan

para 6 muajve - Almakos

Alsat 31.07.2020 16:33 Përfundoi pa sukses takimi në Qeveri mes disa ministrave dhe kreut të Komunës së Bogovinës Albon Xhemaili lidhur me problemin e ujit në fshatin SIniçan të Tetovës. Palët megjithatë...

Prokuroria e Gostivarit heton veprimin e prokurores Lejla Kadriu

para 6 muajve - Fol

Prokuroria e Lartë e Gostivarit nuk ka dorëzuar ende informacione deri te Prokurori Republikan Ljubomir Jovevski në lidhje me atë se për cilën vepër penale ka procedurë parahetimore për rastin në fshatin...

Problemi në Siniçan, Xhemaili ftohet në Qeveri

para 6 muajve - Ina

Kryetari i Komunës së Bogovinës, Albion Xhemaili, sapo ka mbërritur në Qeveri i ftuar për të diskutuar me disa nga minstrat për problemin me ujin në fshatin Siniçan, trasmeton INA. Xhemaili deklaroi se...

Qeveria diskuton për rastin e ujësjellësit në Siniçan

para 6 muajve - in7

Të gjithë qytetarëve pa marrë parasysh ku jetojnë duhet tu sigurohen kushte të njëjta, kurse uji I pijshëm është njëri prej kushteve bazë. Kompetenca në këtë pjesë ka pushteti lokal dhe manipulime me qytetarët...

Qeveria sot diskuton për ndërtimin e ujësjellësit në Siniçan

para 6 muajve - Zhurnal

Shkup, 31 korrik, Zhurnal.mk – Të gjithë qytetarëve pa dallim ku jetojnë patjetër t’u sigurohen kushte të barabarta, ndërsa uji i pastër është një nga ato kushte bazë. Kompetenca në atë pjesë ka pushteti...

Qeveria sot diskuton për ndërtimin e ujësjellësit në Siniçan

para 6 muajve - Gazeta.mk

Të gjithë qytetarëve pa dallim ku jetojnë patjetër t’u sigurohen kushte të barabarta, ndërsa uji i pastër është një nga ato kushte bazë. Kompetenca në atë pjesë ka pushteti lokal dhe manipulimi me qytetarët...

Kryetari Bogovinës, Albon Xhemaili mbërrin në Qeveri

para 6 muajve - Shprehja

Kryetari i Komunës së Bogovinës, Albon Xhemaili, sapo ka mbërritur në Qeveri ku do të takohet me disa nga ministrat e qeverisë për zgjidhjen e çështjes së ujit të pijshëm në fshatin Siniçan. Xhemaili deklaroi...

Problemi me ujin në Siniçan, Xhemaili mbërrin në Qeveri

para 6 muajve - Telegrafi

Kryetari i Komunës së Bogovinës, Albion Xhemaili, sapo ka mbërritur në Qeveri ku do të takohet me disa nga ministrat e qeverisë për zgjidhjen e çështjes së ujit të pijshëm në fshatin Siniçan. Xhemaili...

Spasovski: Në Qeveri sot bisedime për ndërtimin e ujësjellësit në Siniçan

para 6 muajve - Tetova Sot

Të gjithë qytetarëve pa dallim ku jetojnë patjetër t’u sigurohen kushte të barabarta, ndërsa uji i pastër është një nga ato kushte bazë. Kompetenca në atë pjesë ka pushteti lokal dhe manipulimi me qytetarët...

Qeveria sot diskuton për ndërtimin e ujësjellësit në Siniçan

para 6 muajve - Medial

Të gjithë qytetarëve pa dallim ku jetojnë patjetër t’u sigurohen kushte të barabarta, ndërsa uji i pastër është një nga ato kushte bazë. Kompetenca në atë pjesë ka pushteti lokal dhe manipulimi me qytetarët...

Qeveria sot diskuton për ndërtimin e ujësjellësit në Siniçan

para 6 muajve - Aktuale

Të gjithë qytetarëve pa dallim ku jetojnë patjetër t’u sigurohen kushte të barabarta, ndërsa uji i pastër është një nga ato kushte bazë. Kompetenca në atë pjesë ka pushteti lokal dhe manipulimi me qytetarët...

Qeveria sot diskuton për ndërtimin e ujësjellësit në Siniçan

para 6 muajve - TV21

Të gjithë qytetarëve pa dallim ku jetojnë patjetër t’u sigurohen kushte të barabarta, ndërsa uji i pastër është një nga ato kushte bazë. Kompetenca në atë pjesë ka pushteti lokal dhe manipulimi me qytetarët...

Kryetari Bogovinës, Albion Xhemaili mbërrin në Qeveri

para 6 muajve - Alsat-M

Kryetari i Komunës së Bogovinës, Albion Xhemaili, sapo ka mbërritur në Qeveri ku do të takohet me disa nga ministrat e qeverisë për zgjidhjen e çështjes së ujit të pijshëm në fshatin Siniçan. Xhemaili...

Edhe në ditën e Bajramit banorët e Siniçanit në mal për të protestuar për ujësjellësin

para 6 muajve - Telegrafi

Dita e tretë e protestës së banorëve të Siniçanit qëlloi që të jetë ditë Bajrami. Të vendosur se nuk do të lëvizin nga bjeshkët e Bogovinës, aty edhe ku duan ta shtrojnë rrjetin e përkohshëm të ujësjellësit,...

Qeveria sot diskuton për ndërtimin e ujësjellësit në Siniçan

para 6 muajve - Shenja

Të gjithë qytetarëve pa dallim ku jetojnë patjetër t’u sigurohen kushte të barabarta, ndërsa uji i pastër është një nga ato kushte bazë. Kompetenca në atë pjesë ka pushteti lokal dhe manipulimi me qytetarët...

Problemi me ujin në Siniçan, Xhemaili mbërrin në Qeveri

para 6 muajve - Fol

Kryetari i Komunës së Bogovinës, Albion Xhemaili, sapo ka mbërritur në Qeveri ku do të takohet me disa nga ministrat e qeverisë për zgjidhjen e çështjes së ujit të pijshëm në fshatin Siniçan. Xhemaili...

“E gëzofshi Bajramin!” nga bjeshkët e Bogovinës! Siniçanasit nuk e ndërpresin protestën as në ditë feste

para 6 muajve - TV21

Dita e tretë e protestës së banorëve të Siniçanit qëlloi që të jetë ditë Bajrami. Të vendosur se nuk do të lëvizin nga bjeshkët e Bogovinës, aty edhe ku duan ta shtrojnë rrjetin e përkohshëm të ujësjellësit,...

Qeveria sot diskuton për ndërtimin e ujësjellësit në Siniçan

para 6 muajve - Almakos

Të gjithë qytetarëve pa dallim ku jetojnë patjetër t’u sigurohen kushte të barabarta, ndërsa uji i pastër është një nga ato kushte bazë. Kompetenca në atë pjesë ka pushteti lokal dhe manipulimi me qytetarët...

Problemi me ujin në Siniçan, Xhemaili mbërrin në Qeveri

para 6 muajve - Arbresh

Kryetari i Komunës së Bogovinës, Albion Xhemaili, sapo ka mbërritur në Qeveri ku do të takohet me disa nga ministrat e qeverisë për zgjidhjen e çështjes së ujit të pijshëm në fshatin Siniçan. Xhemaili...

Qeveria sot diskuton për ndërtimin e ujësjellësit në Siniçan

para 6 muajve - Zyrtare

Të gjithë qytetarëve pa dallim ku jetojnë patjetër t’u sigurohen kushte të barabarta, ndërsa uji i pastër është një nga ato kushte bazë. Kompetenca në atë pjesë ka pushteti lokal dhe manipulimi me qytetarët...

Sela: Nuhiu vendos shtet policor, Nuhiu: E mbrojmë sigurinë publike

para 6 muajve - Zyrtare

Me vetë faktin që policia është ende e pranishme te qytetarët që protestojnë për problemin e ujit të pijshëm në Siniçan, treguam se jemi shtet policor me urdhra të Nuhiut i cili është nga radhët e BDI-së,...

Negociatat për formimin e Qeverisë, çka thonë nga partitë politike?!

para 6 muajve - Ina

Partitë politike edhe pse me bisedime jozyrtare janë duke e përgatitur terrenin për negociata për Qeverinë e re koalicioni, megjithatë në opinion janë decidë – se nuk mbahen takime dhe se fare nuk e hapin...

Policia në Siniçan pas deklaratës së Xhemailit. Agim Nuhiu zbulon çka ka deklaruar kreu i Bogovinës në polici

para 6 muajve - Zyrtare

Ngjarjet në Siniçan të Bogovinës, Ministri i Brendshëm, Agim Nuhiu, i quan orvatje të kryetarit të Komunës, Albon Xhemaili, për të manipuluar me qytetarët e Siniçanit, të involvojë policinë, e vetë të...

Rasti në Siniçan, Spasovski: Pse një prokuror duhet t’i paraqitet kryeministrit

para 6 muajve - Shprehja

Prania e prokurores publike kujdestare Lejla Kadriu në përplasjes e djeshme në bjeshkët e Sinicanit, nuk ndihmoi në uljen e toneve me policinë, por përkundrazi. Prokurorja Kadriu, ka dalë në terren për...

Nuhiu: Policia në Siniçan është për të parandaluar konfliktin eventual mes banorëve, jo për të penguar punimet

para 6 muajve - Shprehja

Policia po qëndron në malësinë e fshatit Siniçan për të parandaluar çdo konfrontim të mundshëm mes banorëve që kanë interesa të kundërta. Ministri i Brendshëm, Agim Nuhiu thotë se policia nuk është për...

Siniçan, reagon Sela, “Ky është shtet policor, Nuhiu të largojë policët”

para 6 muajve - Zyrtare

Kreu i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela në lidhje me ngjarjet në Siniçan tha se ndodhitë e mbrëmshme treguan se vendi çdo ditë e më shumë po shndërrohet në shtet policor dhe kërkoi nga ministri i Punëve...

Policia në Siniçan pas deklaratës së Xhemailit. Agim Nuhiu zbulon çka ka deklaruar kreu i Bogovinës në polici

para 6 muajve - Indeks.mk

Ngjarjet në Siniçan të Bogovinës, Ministri i Brendshëm, Agim Nuhiu, i quan orvatje të kryetarit të Komunës, Albon Xhemaili, për të manipuluar me qytetarët e Siniçanit, të involvojë policinë, e vetë të...

Prokuroria Publike heton veprimin e Lejla Kadriut

para 6 muajve - Shprehja

Për qasjen dhe përgjegjësinë e mundshme të prokurores Kadriu, lidhur me veprimin e djeshëm në protestë si dhe telefonatën me akuza me kryeministrin, nga Prokuroria Publike theksuan sot përmes një kumtese,...

Prokuroria Publike heton veprimin e Lejla Kadriut në Siniçan

para 6 muajve - Gazeta.mk

Për qasjen dhe përgjegjësinë e mundshme të prokurores Kadriu, lidhur me veprimin e djeshëm në protestë si dhe telefonatën me akuza me kryeministrin, nga Prokuroria Publike theksuan sot përmes një kumtese,...

Prokuroria Publike heton veprimin e Lejla Kadriut në Siniçan

para 6 muajve - Medial

Për qasjen dhe përgjegjësinë e mundshme të prokurores Kadriu, lidhur me veprimin e djeshëm në protestë si dhe telefonatën me akuza me kryeministrin, nga Prokuroria Publike theksuan sot përmes një kumtese,...

Prokuroria Publike heton veprimin e Lejla Kadriut në Siniçan

para 6 muajve - Aktuale

Për qasjen dhe përgjegjësinë e mundshme të prokurores Kadriu, lidhur me veprimin e djeshëm në protestë si dhe telefonatën me akuza me kryeministrin, nga Prokuroria Publike theksuan sot përmes një kumtese,...

Siniçan, Prokuroria Publike me dyshime ndaj prokurores Lejla Kadriu

para 6 muajve - Zyrtare

Për shkak të informacioneve të ndryshme të publikuara nëpër media dhe në rrjetet sociale për pjesëmarrjen e prokurorit publik nga Prokuroria Publike Themelore Tetovë, Lejla Kadriu në vendngjarjen ku janë...

Siniçan, “Kryeministri na quajti kriminelë”, Spasovski hedh poshtë pohimet e Prokurores Kadriu

para 6 muajve - Zyrtare

Pasi i dha policisë urdhër që të largohen dhe të mos i pengojnë punimet për vendosjen e sistemit të ujësjellësit në Siniçan të Bogovinës, dhe pasi policia nuk e zbatoi fjalën e saj, Prokurorja Lejla Kadriu...

Sela: Nuhiu vendos shtet policor, Nuhiu: E mbrojmë sigurinë publike

para 6 muajve - TV21

Me vetë faktin që policia është ende e pranishme te qytetarët që protestojnë për problemin e ujit të pijshëm në Siniçan, treguam se jemi shtet policor me urdhra të Nuhiut i cili është nga radhët e BDI-së,...

SINIÇAN: FLASIN PALËT E IMPLIKUARA – KUSH KA TË DREJTË?!

para 6 muajve - Klan Macedonia

Dje për herë të tretë Komuna e Bogovinës bëri përpjekje të fillojë punimet rreth ujësjellësit për fshatin Sinican. Banorët e fshatit Urvic nuk lejojnë që të meret ky burim duke ofruar alternativa tjera....

Banorët presin bajramin nën qiell të hapur, “Siniçani furnizohet me ujë më të pasigurt në Tetovë”

para 6 muajve - Ina

Për më shumë se 24 orë po qëndrojnë në këtë vend. Banorët e Siniçanit i zbardhi edhe dita duke e shprehur revoltën për ndërprerjen e punimeve për ujësjellësin. “Më shumë se 24 orë po protestojmë. Prej...

Policia në Siniçan pas deklaratës së Xhemailit. Agim Nuhiu zbulon çka ka deklaruar kreu i Bogovinës në polici

para 6 muajve - Ina

Ngjarjet në Siniçan të Bogovinës, Ministri i Brendshëm, Agim Nuhiu, i quan orvatje të kryetarit të Komunës, Albon Xhemaili, për të manipuluar me qytetarët e Siniçanit, të involvojë policinë, e vetë të...

Prokuroria Publike heton veprimin e Lejla Kadriut në Siniçan

para 6 muajve - Tetova Sot

Për qasjen dhe përgjegjësinë e mundshme të prokurores Kadriu, lidhur me veprimin e djeshëm në protestë si dhe telefonatën me akuza me kryeministrin, nga Prokuroria Publike theksuan sot përmes një kumtese,...

Tetovë, uji i pijshëm përplas pushtetin me opozitën

para 6 muajve - Insajderi

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, është kyçur në përplasjet rreth ndërtimit të ujësjellësit për fshatin Siniçan, të rrethinës së Tetovës. Fshati Siniçan është pjesë e komunës së Bogovinës,...

Policia në Siniçan pas deklaratës së Xhemailit. Agim Nuhiu zbulon çka ka deklaruar kreu i Bogovinës në polici

para 6 muajve - Gazeta.mk

Ngjarjet në Siniçan të Bogovinës, Ministri i Brendshëm, Agim Nuhiu, i quan orvatje të kryetarit të Komunës, Albon Xhemaili, për të manipuluar me qytetarët e Siniçanit, të involvojë policinë, e vetë të...

Policia në Siniçan pas deklaratës së Xhemailit, Nuhiu zbulon çka ka deklaruar kreu i Bogovinës në polici

para 6 muajve - Koha.mk

Shkup, 30 korrik – Ngjarjet në Siniçan të Bogovinës, Ministri i Brendshëm, Agim Nuhiu, i quan orvatje të kryetarit të Komunës, Albon Xhemaili, për të manipuluar me qytetarët e Siniçanit, të involvojë policinë,...

Nuhiu: Kryetari i komunës Albon Xhemaili orvatet që të manipuloj me qytetarët e Siniçanit

para 6 muajve - Tetova Sot

Ngjarjet në Siniçan të Bogovinës, Ministri i Brendshëm, Agim Nuhiu, i quan orvatje të kryetarit të Komunës, Albon Xhemaili, për të manipuluar me qytetarët e Siniçanit, të involvojë policinë, e vetë të...

Policia në Siniçan pas deklaratës së Xhemailit. Agim Nuhiu zbulon çka ka deklaruar kreu i Bogovinës në polici

para 6 muajve - InfoShqip

Ngjarjet në Siniçan të Bogovinës, Ministri i Brendshëm, Agim Nuhiu, i quan orvatje të kryetarit të Komunës, Albon Xhemaili, për të manipuluar me qytetarët e Siniçanit, të involvojë policinë, e vetë të...

Banorët presin bajramin nën qiell të hapur, “Siniçani furnizohet me ujë më të pasigurt në Tetovë”

para 6 muajve - TV21

Për më shumë se 24 orë po qëndrojnë në këtë vend. - Advertisement - Banorët e Siniçanit i zbardhi edhe dita duke e shprehur revoltën për ndërprerjen e punimeve për ujësjellësin. “Më shumë se 24 orë po...

Policia në Siniçan pas deklaratës së Xhemailit. Agim Nuhiu zbulon çka ka deklaruar kreu i Bogovinës në polici

para 6 muajve - Bashke

Ngjarjet në Siniçan të Bogovinës, Ministri i Brendshëm, Agim Nuhiu, i quan orvatje të kryetarit të Komunës, Albon Xhemaili, për të manipuluar me qytetarët e Siniçanit, të involvojë policinë, e vetë të...

Punimet në ujësjellsin e Siniçanit, Xhemaili: Pengesat kanë prapavijë politike

para 6 muajve - Lajm

Vazhdojnë të mbeten të stopuara punimet në ujësjellësin e fshatit Siniçan të Komunës së Bogovinës. Dje prokurorja Lejla Kadriu dha urdhër që të tërhiqet policia e cila pengonte makinerinë të vazhdojë punimet,...

Punimet në ujësjellsin e Siniçanit, Xhemaili: Pengesat kanë prapavijë politike

para 6 muajve - Zyrtare

Vazhdojnë të mbeten të stopuara punimet në ujësjellësin e fshatit Siniçan të Komunës së Bogovinës. Dje prokurorja Lejla Kadriu dha urdhër që të tërhiqet policia e cila pengonte makinerinë të vazhdojë punimet,...

Policia në Siniçan pas deklaratës së Xhemailit. Agim Nuhiu zbulon çka ka deklaruar kreu i Bogovinës në polici

para 6 muajve - Aktuale

Ngjarjet në Siniçan të Bogovinës, Ministri i Brendshëm, Agim Nuhiu, i quan orvatje të kryetarit të Komunës, Albon Xhemaili, për të manipuluar me qytetarët e Siniçanit, të involvojë policinë, e vetë të...

Policia në Siniçan pas deklaratës së Xhemailit. Agim Nuhiu zbulon çka ka deklaruar kreu i Bogovinës në polici

para 6 muajve - TV21

Ngjarjet në Siniçan të Bogovinës, Ministri i Brendshëm, Agim Nuhiu, i quan orvatje të kryetarit të Komunës, Albon Xhemaili, për të manipuluar me qytetarët e Siniçanit, të involvojë policinë, e vetë të...

Policia në Siniçan pas deklaratës së Xhemailit. Agim Nuhiu zbulon çka ka deklaruar kreu i Bogovinës në polici

para 6 muajve - Medial

Ngjarjet në Siniçan të Bogovinës, Ministri i Brendshëm, Agim Nuhiu, i quan orvatje të kryetarit të Komunës, Albon Xhemaili, për të manipuluar me qytetarët e Siniçanit, të involvojë policinë, e vetë të...

Nënat e Siniçanit vështirë ia dalin, përgatitjet dhe pastrimi për bajram pa ujë (VIDEO)

para 6 muajve - Tetova1

Deri sa lart po zhvillohen protestat, në Siniçan po mbizotron një qetësi që e karakterizon zakonisht këtë fshat. Ne do të flasim me disa amvise për t’i pyetur se me çfarë vështirsish po përballen gjatë...

Nuhiu: Xhemaili orvatet që të manipuloj me qytetarët e Siniçanit (VIDEO)

para 6 muajve - Tetova1

Ngjarjet në Siniçan të Bogovinës, Ministri i Brendshëm, Agim Nuhiu, i quan orvatje të kryetarit të Komunës, Albon Xhemaili, për të manipuluar me qytetarët e Siniçanit, të involvojë policinë, e vetë të...

Banorët e fshatit Siniçan ndjehen të shqetësuar, ende nuk kanë ujë për pije

para 6 muajve - Portalb

Banorët e fshatit Siniçan  ndjehen të shqetësuar sepse ende nuk kanë ujë për pije. Të pyetur nga Portalb thanë se është e drejtë e tyre që të furnizohen me ujë për pije dhe se kanë marrë vetë iniciativën...

Ende nuk zhbllokohen punimet në ujësjellësin e Siniçanit, Xhemaili: Pengesat kanë prapavijë politike

para 6 muajve - Shenja

Vazhdojnë të mbeten të stopuara punimet në ujësjellësin e fshatit Siniçan të Komunës së Bogovinës. Dje prokurorja Lejla Kadriu dha urdhër që të tërhiqet policia e cila pengonte makinerinë të vazhdojë punimet,...

Sela: Nuhiu vendos shtet policor, Nuhiu: E mbrojmë sigurinë publike

para 6 muajve - Fol

Me vetë faktin që policia është ende e pranishme te qytetarët që protestojnë për problemin e ujit të pijshëm në Siniçan, treguam se jemi shtet policor me urdhra të Nuhiut i cili është nga radhët e BDI-së,...

Banorët e Siniçanit de presin bajramin nën qiell të hapur (VIDEO)

para 6 muajve - Tetova1

Për më shumë se 24 orë po qëndrojnë në këtë vend. Banorët e Siniçanit i zbardhi edhe dita duke e shprehur revoltën për ndërprerjen e punimeve për ujësjellësin. “Më shumë se 24 orë po protestojmë. Prej...

Nënat e Siniçanit vështirë ia dalin, përgatitjet dhe pastrimi për bajram pa ujë

para 6 muajve - News33

“Deri sa lart po zhvillohen protestat, në Siniçan po mbizotron një qetësi që e karakterizon zakonisht këtë fshat. Ne do të flasim me disa amvise për t’i pyetur se me çfarë vështirsish po përballen gjatë...

Policia në Siniçan pas deklaratës së Xhemailit. Agim Nuhiu zbulon çka ka deklaruar kreu i Bogovinës në polici

para 6 muajve - Tetova1

Ngjarjet në Siniçan të Bogovinës, Ministri i Brendshëm, Agim Nuhiu, i quan orvatje të kryetarit të Komunës, Albon Xhemaili, për të manipuluar me qytetarët e Siniçanit, të involvojë policinë, e vetë të...

Banorët e fshatit Siniçan ndjehen të shqetësuar, ende nuk kanë ujë për pije

para 6 muajve - News33

Banorët e fshatit Siniçan ndjehen të shqetësuar sepse ende nuk kanë ujë për pije. Të pyetur nga Portalb thanë se është e drejtë e tyre që të furnizohen me ujë për pije dhe se kanë marrë vetë iniciativën...

Video/Kryetari i Bogovinës rithekson se pengesat për ujësjellësin kanë prapavijë politike

para 6 muajve - Almakos

Vazhdojnë të mbeten të stopuara punimet në ujësjellësin e fshatit Siniçan të Komunës së Bogovinës. Dje prokurorja Lejla Kadriu dha urdhër që të tërhiqet policia e cila pengonte makinerinë të vazhdojë punimet,...

Banorët presin bajramin nën qiell të hapur, “Siniçani furnizohet me ujë më të pasigurt në Tetovë”

para 6 muajve - Almakos

Për më shumë se 24 orë po qëndrojnë në këtë vend. Banorët e Siniçanit i zbardhi edhe dita duke e shprehur revoltën për ndërprerjen e punimeve për ujësjellësin. “Më shumë se 24 orë po protestojmë. Prej...

Siniçan, banorët do të protestojnë edhe për Bajram

para 6 muajve - Alsat-M

Ka vijuar edhe sot protesta në bjeshkën e Sharrit ku u ndërprenë punimet për ujësjellësin e fshatit Siniçan. Për dallim prej ditës së djeshme kur situata ishte më e tensionuar mes policisë dhe kreut të...

Nuhiu: Kryetari i komunës Albon Xhemaili orvatet që të manipuloj me qytetarët e Siniçanit (VIDEO)

para 6 muajve - Almakos

Ngjarjet në Siniçan të Bogovinës, Ministri i Brendshëm, Agim Nuhiu, i quan orvatje të kryetarit të Komunës, Albon Xhemaili, për të manipuluar me qytetarët e Siniçanit, të involvojë policinë, e vetë të...

Siniçan, banorët do të protestojnë edhe për Bajram

para 6 muajve - Shprehja

Ka vijuar edhe sot protesta në bjeshkën e Sharrit ku u ndërprenë punimet për ujësjellësin e fshatit Siniçan. Për dallim prej ditës së djeshme kur situata ishte më e tensionuar mes policisë dhe kreut të...

Policia në Siniçan pas deklaratës së Xhemailit. Agim Nuhiu zbulon çka ka deklaruar kreu i Bogovinës në polici

para 6 muajve - Flaka

Ngjarjet në Siniçan të Bogovinës, Ministri i Brendshëm, Agim Nuhiu, i quan orvatje të kryetarit të Komunës, Albon Xhemaili, për të manipuluar me qytetarët e Siniçanit, të involvojë policinë, e vetë të...

Albon Xhemaili i ASH-së tre vite në krye të komunës nuk e rregulloi ujësjellësin në Siniçan

para 6 muajve - Indeks.mk

Siniçani vazhdon të mbetet pa ujë edhe pas tre viteve në menaxhimin e Albon Xhemailit nga ASH-ja.Siç mësohet kryetari i komunës së Bogovinës ka kërkuar zyrtarisht ndërhyrjen e policisë për të parandaluar...

Policia në Siniçan pas deklaratës së Xhemailit. Agim Nuhiu zbulon çka ka deklaruar kreu i Bogovinës në polici

para 6 muajve - Tetova Sot

Ngjarjet në Siniçan të Bogovinës, Ministri i Brendshëm, Agim Nuhiu, i quan orvatje të kryetarit të Komunës, Albon Xhemaili, për të manipuluar me qytetarët e Siniçanit, të involvojë policinë, e vetë të...

Banorët presin bajramin nën qiell të hapur, “Siniçani furnizohet me ujë më të pasigurt në Tetovë”

para 6 muajve - Tetova Sot

Banorët e Siniçanit i zbardhi edhe dita duke e shprehur revoltën për ndërprerjen e punimeve për ujësjellësin. “Më shumë se 24 orë po protestojmë. Prej dje në ora 10 tash është bërë më shumë se 24 orë”.

Partitë heshtin, por terreni po përgatitet, Sela: Nëse BDI dështon me Kryeministrin shqiptar, shkon në opozitë

para 6 muajve - TV21

Partitë politike edhe pse me bisedime jozyrtare janë duke e përgatitur terrenin për negociata për Qeverinë e re koalicioni, megjithatë në opinion janë decidë – se nuk mbahen takime dhe se fare nuk e hapin...

Nënat e Siniçanit vështirë ia dalin, përgatitjet dhe pastrimi për bajram pa ujë (VIDEO)

para 6 muajve - Sharri

Deri sa lart po zhvillohen protestat, në Siniçan po mbizotron një qetësi që e karakterizon zakonisht këtë fshat. Ne do të flasim me disa amvise për t’i pyetur se me çfarë vështirsish po përballen gjatë...

Prokuroria Publike heton veprimin e Lejla Kadriut

para 6 muajve - Express.mk

Për qasjen dhe përgjegjësinë e mundshme të prokurores Kadriu, lidhur me veprimin e djeshëm në protestë si dhe telefonatën me akuza me kryeministrin, nga Prokuroria Publike theksuan sot përmes një kumtese,...

Sela: Nuhiu vendos shtet policor, Nuhiu: E mbrojmë sigurinë publike

para 6 muajve - Zyrtare

Me vetë faktin që policia është ende e pranishme te qytetarët që protestojnë për problemin e ujit të pijshëm në Siniçan, treguam se jemi shtet policor me urdhra të Nuhiut i cili është nga radhët e BDI-së,...

Rasti i Siniçanit, Spasovski: Zgjidhja të vijë përmes kornizave ligjore

para 6 muajve - Portalb

Kryeministri, Oliver Spasovski bën thirrje që përmes dialogut në vendbanimet në Komunën e Bogovinës të gjendet zgjidhje e mirë e përbashkët për të gjithë dhe banorët e Siniçanit të kenë sa më shpejtë ujët...

Sela: Nuhiu vendos shtet policor, Nuhiu: E mbrojmë sigurinë publike

para 6 muajve - Lajm

Me vetë faktin që policia është ende e pranishme te qytetarët që protestojnë për problemin e ujit të pijshëm në Siniçan, treguam se jemi shtet policor me urdhra të Nuhiut i cili është nga radhët e BDI-së,...

Banorët presin bajramin nën qiell të hapur, “Siniçani furnizohet me ujë më të pasigurt në Tetovë”

para 6 muajve - News33

Për më shumë se 24 orë po qëndrojnë në këtë vend. Banorët e Siniçanit i zbardhi edhe dita duke e shprehur revoltën për ndërprerjen e punimeve për ujësjellësin. “Më shumë se 24 orë po protestojmë. Prej...

Prokuroria Publike heton veprimin e Lejla Kadriut

para 6 muajve - Flaka

Për qasjen dhe përgjegjësinë e mundshme të prokurores Kadriu, lidhur me veprimin e djeshëm në protestë si dhe telefonatën me akuza me kryeministrin, nga Prokuroria Publike theksuan sot përmes një kumtese,...

Prokuroria e lartë do ta hetojë ndërtimin e ujësjellësit në Tetovë dhe veprimin e prokurores së Tetovës

para 6 muajve - Express.mk

Zhvillimet në Tetovë rreth fillimit të ndërtimit të sistemit të ujësjellësit do të hetohen nga Prokuroria Publike e Republikës së Maqedonisë të Veriut (PPRMV). Ata informojnë se Prokuroria e lartë Publike...

Albon Xhemaili i ASH-së tre vite në krye të komunës nuk e rregulloi ujësjellësin në Siniçan

para 6 muajve - Express.mk

Siniçani vazhdon të mbetet pa ujë edhe pas tre viteve në menaxhimin e Albon Xhemailit nga ASH-ja.Siç mësohet kryetari i komunës së Bogovinës ka kërkuar zyrtarisht ndërhyrjen e policisë për të parandaluar...

Spasovski për rastin në Siniçan: Për mua është e rëndësishme të veprohet sipas ligjit dhe Kushtetutës

para 6 muajve - Arbresh

Kryeministri teknik, Oliver Spasovski bën thirrje për dialog dhe të gjendet zgjedhje e mirë për qytetarët e Siniçanit në mënyrë që sa më shpejt të kenë ujë të pijshëm. Sipas tij, është e rëndësishme të...

Siniçan, banorët do të protestojnë edhe për Bajram

para 6 muajve - Lajm

Ka vijuar edhe sot protesta në bjeshkën e Sharrit ku u ndërprenë punimet për ujësjellësin e fshatit Siniçan. Për dallim prej ditës së djeshme kur situata ishte më e tensionuar mes policisë dhe kreut të...

Siniçan, banorët do të protestojnë edhe për Bajram

para 6 muajve - Zyrtare

Ka vijuar edhe sot protesta në bjeshkën e Sharrit ku u ndërprenë punimet për ujësjellësin e fshatit Siniçan. Për dallim prej ditës së djeshme kur situata ishte më e tensionuar mes policisë dhe kreut të...

Prokuroria Publike heton veprimin e prokurores Lejla Kadriu që u rreshtua me banorët e Siniçanit!

para 6 muajve - Fol

Për qasjen dhe përgjegjësinë e mundshme të prokurores Kadriu, lidhur me veprimin e djeshëm në protestë si dhe telefonatën me akuza me kryeministrin, nga Prokuroria Publike theksuan sot përmes një kumtese,...

Si tenton kreu i Bogovinës, t’i sigurojë në mëyrë të paligjshme ujë Siniçanit përmes burimeve të Urviçit?

para 6 muajve - Sharri

‘Spektakli’ tashmë prej disa javësh që po bën kreu i komunës së Bogovinës, Albon Xhemaili në atarin e fshatit Urviç po del që është gjithnjë një sajesë e tij për të përfituar pikë politike në një kohë...

Si tenton kreu i Bogovinës, t’i sigurojë në mëyrë të paligjshme ujë Siniçanit përmes burimeve të Urviçit?

para 6 muajve - Koha News

‘Spektakli’ tashmë prej disa javësh që po bën kreu i komunës së Bogovinës, Albon Xhemaili në atarin e fshatit Urviç po del që është gjithnjë një sajesë e tij për të përfituar pikë politike në një kohë...

Policët shqiptarë kokën ulur në Siniçan, turpërohen nga urdhërat e shefave të tyre?!

para 6 muajve - Zyrtare

Policia po qëndron në malësinë e fshatit Siniçan për të parandaluar çdo konfrontim të mundshëm mes banorëve që kanë interesa të kundërta. Pjesëmarrës në protesta thonë për Gazetën Lajm se policët shqiptarë...

Si tenton kreu i Bogovinës, t’i sigurojë në mëyrë të paligjshme ujë Siniçanit përmes burimeve të Urviçit?

para 6 muajve - TopShqip

‘Spektakli’ tashmë prej disa javësh që po bën kreu i komunës së Bogovinës, Albon Xhemaili në atarin e fshatit Urviç po del që është gjithnjë një sajesë e tij për të përfituar pikë politike në një kohë...

Si tenton kreu i Bogovinës, t’i sigurojë në mëyrë të paligjshme ujë Siniçanit përmes burimeve të Urviçit?

para 6 muajve - InfoAlb

‘Spektakli’ tashmë prej disa javësh që po bën kreu i komunës së Bogovinës, Albon Xhemaili në atarin e fshatit Urviç po del që është gjithnjë një sajesë e tij për të përfituar pikë politike në një kohë...

Policët shqiptarë kokën ulur në Siniçan, turpërohen nga urdhërat e shefave të tyre?!

para 6 muajve - Lajm

Policia po qëndron në malësinë e fshatit Siniçan për të parandaluar çdo konfrontim të mundshëm mes banorëve që kanë interesa të kundërta. Pjesëmarrës në protesta thonë për Gazetën Lajm se policët shqiptarë...

Albon Xhemaili i ASH-së tre vite në krye të komunës nuk e rregulloi ujësjellësin në Siniçan

para 6 muajve - Express.mk

Siniçani vazhdon të mbetet pa ujë edhe pas tre viteve në menaxhimin e Albon Xhemailit nga ASH-ja.Siç mësohet kryetari i komunës së Bogovinës ka kërkuar zyrtarisht ndërhyrjen e policisë për të parandaluar...

Prokuroria Publike heton veprimin e Lejla Kadriut

para 6 muajve - Fakti Ditor

Për qasjen dhe përgjegjësinë e mundshme të prokurores Kadriu, lidhur me veprimin e djeshëm në protestë si dhe telefonatën me akuza me kryeministrin, nga Prokuroria Publike theksuan sot përmes një kumtese,...

Rasti në Siniçan, Spasovski: Pse një prokuror duhet t’i paraqitet kryeministrit

para 6 muajve - Fakti Ditor

Prania e prokurores publike kujdestare Lejla Kadriu në përplasjes e djeshme në bjeshkët e Sinicanit, nuk ndihmoi në uljen e toneve me policinë, por përkundrazi. Prokurorja Kadriu, ka dalë në terren për...

Si tenton kreu i Bogovinës, t’i sigurojë në mëyrë të paligjshme ujë Siniçanit përmes burimeve të Urviçit?

para 6 muajve - Express.mk

‘Spektakli’ tashmë prej disa javësh që po bën kreu i komunës së Bogovinës, Albon Xhemaili në atarin e fshatit Urviç po del që është gjithnjë një sajesë e tij për të përfituar pikë politike në një kohë...

O Zot: Prokuroria Publike heton veprimin e prokurores Lejla Kadriu që u rreshtua me banorët e Siniçanit!

para 6 muajve - Zyrtare

Për qasjen dhe përgjegjësinë e mundshme të prokurores Kadriu, lidhur me veprimin e djeshëm në protestë si dhe telefonatën me akuza me kryeministrin, nga Prokuroria Publike theksuan sot përmes një kumtese,...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK