para një jave - Ora news

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, duke folur për rëndësinë e bashkëpunimit ndërkombëtar dhe solidaritetit në luftën kundër pandemisë së koronavirusit të ri (COVID-19), tha se vaksinat e zhvilluara...

Erdogan thotë se Turqia do zhvillojë vaksinë kundër COVID-19

para një jave - Medial

Erdoğan përmes video-konferencës mori pjesë në Samitin G20, që aktualisht kryesohet nga Arabia Saudite. Duke iu drejtuar pjesëmarrësve të samitit, presidenti turk kujtoi faktin se epidemia e koronavirusit...

Erdogan premton vaksinë anti- COVID-19: Do të jetë e disponueshme për të gjithë njerëzimin

para një jave - Albeu

"Vaksinën të cilën do ta prodhojë Turqia , do ta bëjmë të disponueshme për të gjithë njerëzimin..." Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan , duke folur për rëndësinë e bashkëpunimit ndërkombëtar dhe...

Erdogan: Vaksinën që do ta prodhojë Turqia do ta bëjmë të disponueshme për të gjithë njerëzimin

para një jave - Indeks online

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, duke folur për rëndësinë e bashkëpunimit ndërkombëtar dhe solidaritetit në luftën kundër pandemisë së koronavirusit të ri (COVID-19), tha se vaksinat e zhvilluara...

Erdoğan: Vaksinën që do ta prodhojë Turqia do ta bëjmë të disponueshme për të gjithë njerëzimin

para një jave - Top Channel

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, duke folur për rëndësinë e bashkëpunimit ndërkombëtar dhe solidaritetit në luftën kundër pandemisë së koronavirusit të ri (COVID-19), tha se vaksinat e zhvilluara...

Erdogan: Vaksinën që do ta prodhojë Turqia do ta bëjmë të disponueshme për të gjithë njerëzimin

para një jave - Ina

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, duke folur për rëndësinë e bashkëpunimit ndërkombëtar dhe solidaritetit në luftën kundër pandemisë së koronavirusit të ri (COVID-19), tha se vaksinat e zhvilluara...

Erdogan: Samiti G20 mund të jetë vendimtar në frenimin e pasojave të pandemisë

para një jave - NOA

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, vendimet e marra në samitin e sivjetmë të grupit G20 do të jenë vendimtare në përpjekjet globale për të frenuar efektet e pafavorshme të pandemisë së koronavirusit...

Turqia zgjat kërkimet sizmike në Mesdheun lindor

para një jave - Tetova1

Previous article Tetovë, zjarr në afërsi të stacionit hekurudhor (VIDEO) admin RELATED ARTICLES MORE FROM AUTHOR Kryeprokurori parashikon dë nim të përjetshëm për Thaçin Serbët nuk binden, puthin trupin...

Erdogan: Vaksinën që do ta prodhojë Turqia do ta japim për të gjithë njerëzimin

para një jave - Koha Jone

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, duke folur për rëndësinë e bashkëpunimit ndërkombëtar dhe solidaritetit në luftën kundër pandemisë së koronavirusit të ri (COVID-19), tha se vaksinat e zhvilluara...

Erdoğan: Samiti G20 mund të jetë vendimtar në frenimin e pasojave të pandemisë

para një jave - Top Channel

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, vendimet e marra në samitin e sivjetmë të grupit G20 do të jenë vendimtare në përpjekjet globale për të frenuar efektet e pafavorshme të pandemisë së koronavirusit...

Erdoğan: Vaksinën që do ta prodhojë Turqia do ta bëjmë të disponueshme për të gjithë njerëzimin

para një jave - Anadolu Agency

Stamboll Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, duke folur për rëndësinë e bashkëpunimit ndërkombëtar dhe solidaritetit në luftën kundër pandemisë së koronavirusit të ri (COVID-19), tha se vaksinat...

Erdogan thotë se Turqia do zhvillojë vaksinë kundër COVID-19

para një jave - Lajmi.net

Erdoğan përmes video-konferencës mori pjesë në Samitin G20, që aktualisht kryesohet nga Arabia Saudite. Duke iu drejtuar pjesëmarrësve të samitit, presidenti turk kujtoi faktin se epidemia e koronavirusit...

Erdogan për Samitin G20: Vendimtar në frenimin e pasojave të pandemisë COVID-19

para një jave - Klan Kosova

Presidenti i Turqisë, Rexhep Tajip Erogan, ka thënë se vendimet e marra në samitin G20 të këtij viti do të jenë vendimtare në përpjekjen globale për të frenuar efektet e pafavorshme të pandemisë COVID-19...

Erdoğan: Vaksinën që do ta prodhojë Turqia do ta bëjmë të disponueshme për të gjithë njerëzimin

para një jave - Tetova Sot

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, duke folur për rëndësinë e bashkëpunimit ndërkombëtar dhe solidaritetit në luftën kundër pandemisë së koronavirusit të ri (COVID-19), tha se vaksinat e zhvilluara...

Erdogan për Samitin G20: Vendimtar në frenimin e pasojave të pandemisë

para një jave - RTK

Presidenti i Turqisë, Rexhep Tajip Erogan, ka thënë se vendimet e marra në samitin G20 të këtij viti do të jenë vendimtare në përpjekjen globale për të frenuar efektet e pafavorshme të pandemisë COVID-19...

Erdogan për Samitin G20: Vendimtar në frenimin e pasojave të pandemisë

para një jave - Flaka

Presidenti i Turqisë, Rexhep Tajip Erogan, ka thënë se vendimet e marra në samitin G20 të këtij viti do të jenë vendimtare në përpjekjen globale për të frenuar efektet e pafavorshme të pandemisë COVID-19...

Erdoğan: Vaksinën që do ta prodhojë Turqia do ta bëjmë të disponueshme për të gjithë njerëzimin

para një jave - Shenja

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, duke folur për rëndësinë e bashkëpunimit ndërkombëtar dhe solidaritetit në luftën kundër pandemisë së koronavirusit të ri (COVID-19), tha se vaksinat e zhvilluara...

Erdogan: Vaksina e prodhuar nga Turqia, për të gjithë njerëzimin

para një jave - Te Sheshi

Duke folur për rëndësinë e bashkëpunimit ndërkombëtar dhe solidaritetit në luftën kundër pandemisë, Presidenti turk Rexhep Tajip Erdogan tha se vaksinat e zhvilluara duhet të jenë të disponueshme për të...

Bill Gates prognozon: Pas pandemisë do të ketë për 50 për qind më pak udhëtime me aeroplanë – të punësuarit do të punojnë nga shtëpia

para një jave - Tetova1

Previous article Kryeprokurori parashikon dë nim të përjetshëm për Thaçin S F RELATED ARTICLES MORE FROM AUTHOR Festa që u kushtoi jetën të rinjve rusë/ Pasi mbetën pa alkool filluan të pinë dezinfektues...

Erdogan: Vaksinën që do ta prodhojë Turqia do ta bëjmë të disponueshme për të gjithë njerëzimin

para një jave - Zyrtare

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, duke folur për rëndësinë e bashkëpunimit ndërkombëtar dhe solidaritetit në luftën kundër pandemisë së koronavirusit të ri (COVID-19), tha se vaksinat e zhvilluara...

Kryeprokurori parashikon dë nim të përjetshëm për Thaçin

para një jave - Tetova1

Previous article Festa që u kushtoi jetën të rinjve rusë/ Pasi mbetën pa alkool filluan të pinë dezinfektues S F RELATED ARTICLES MORE FROM AUTHOR Serbët nuk binden, puthin trupin e vdekur të kryepopit...

Festa që u kushtoi jetën të rinjve rusë/ Pasi mbetën pa alkool filluan të pinë dezinfektues

para një jave - Tetova1

Previous article Erdoğan: Vaksinën që do ta prodhojë Turqia do ta bëjmë të disponueshme për të gjithë njerëzimin S F RELATED ARTICLES MORE FROM AUTHOR Erdoğan: Vaksinën që do ta prodhojë Turqia do ta bëjmë...

Erdoğan: Samiti G20 mund të jetë vendimtar në frenimin e pasojave të pandemisë

para një jave - Anadolu Agency

Ankara Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, vendimet e marra në samitin e sivjetmë të grupit G20 do të jenë vendimtare në përpjekjet globale për të frenuar efektet e pafavorshme të pandemisë së...

Erdoğan: Vaksinën që do ta prodhojë Turqia do ta bëjmë të disponueshme për të gjithë njerëzimin

para një jave - Pa censure

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, duke folur për rëndësinë e bashkëpunimit ndërkombëtar dhe solidaritetit në lu*ftën kundër pandemisë së koronavirusit të ri (COVID-19), tha se vaksinat e zhvilluara...

Erdogan: Turqia do të prodhojë vaksinë kundër Covid-19

para një jave - Kosova info

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, duke folur për rëndësinë e bashkëpunimit ndërkombëtar dhe solidaritetit në luftën kundër pandemisë së koronavirusit të ri (COVID-19), tha se vaksinat e zhvilluara...

Erdoğan: Vaksinën që do ta prodhojë Turqia do ta bëjmë të disponueshme për të gjithë njerëzimin

para një jave - News33

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, duke folur për rëndësinë e bashkëpunimit ndërkombëtar dhe solidaritetit në luftën kundër pandemisë së koronavirusit të ri (COVID-19), tha se vaksinat e zhvilluara...

Erdoğan: Vaksinën që do ta prodhojë Turqia do ta bëjmë të disponueshme për të gjithë njerëzimin

para një jave - Lajm

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, duke folur për rëndësinë e bashkëpunimit ndërkombëtar dhe solidaritetit në luftën kundër pandemisë së koronavirusit të ri (COVID-19), tha se vaksinat e zhvilluara...

Erdogan: Vaksinën që do ta prodhojë Turqia do ta bëjmë të disponueshme për të gjithë njerëzimin

para një jave - Sharri

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, duke folur për rëndësinë e bashkëpunimit ndërkombëtar dhe solidaritetit në luftën kundër pandemisë së koronavirusit të ri (COVID-19), tha se vaksinat e zhvilluara...

Erdoğan: Vaksinën që do ta prodhojë Turqia do ta bëjmë të disponueshme për të gjithë njerëzimin

para një jave - Epoka e Re

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, duke folur për rëndësinë e bashkëpunimit ndërkombëtar dhe solidaritetit në luftën kundër pandemisë së koronavirusit të ri (COVID-19), tha se vaksinat e zhvilluara...

Erdoğan: Vaksinën që do ta prodhojë Turqia do ta bëjmë të disponueshme për të gjithë njerëzimin

para një jave - Gazeta e re

Duke theksuar se nuk është e mundur të luftohet pandemia pa bashkëpunim dhe solidaritet, presidenti Erdoğan tha se bota, veçanërisht vendet e zhvilluara, nuk e kaluan testin e ndihmës dhe solidaritetit...

Erdoğan: Vaksinën që do ta prodhojë Turqia do ta bëjmë të disponueshme për të gjithë njerëzimin

para një jave - Arbresh

Duke theksuar se nuk është e mundur të luftohet pandemia pa bashkëpunim dhe solidaritet, presidenti Erdoğan tha se bota, veçanërisht vendet e zhvilluara, nuk e kaluan testin e ndihmës dhe solidaritetit...

Erdogan për Samitin G20: Vendimtar në frenimin e pasojave të pandemisë COVID-19

para një jave - Vec Lajme

Presidenti i Turqisë, Rexhep Tajip Erogan, ka thënë se vendimet e marra në samitin G20 të këtij viti do të jenë vendimtare në përpjekjen globale për të frenuar efektet e pafavorshme të pandemisë COVID-19...

Erdogan: G20 duhet të promovojë qasje të drejtë në vaksinën antiCOVID-19

para një jave - Arbresh

Presidenti turk Recep Tayyip Erdogan u bëri thirrje sot vendeve të G20-s të ndihmojnë në sigurimin e qasjes së drejtë në të gjithë globin në lidhje me vaksinën e parashikuar antiCOVID-19. “G20 duhet të...

Erdoğan: Samiti G20 mund të jetë vendimtar në frenimin e pasojave të pandemisë

para një jave - Gazeta e re

“Pandemia gjithashtu na ka kujtuar të gjithëve edhe një herë se ne jemi anëtarë të familjes së madhe të njerëzimit pavarësisht nga feja, gjuha, rajoni dhe raca”, the mes tjerash presidenti i Turqisë, Recep...

Presidenti i Turqisë dhe mbreti saudit diskutojnë përmirësimin e marrëdhënieve

para një jave - Gazeta e re

Udhëheqësit u dakorduan që të përmirësojnë marrëdhëniet dhe të shtojnë përpjekjet për dialog për të zgjidhur çështjet. Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan dhe mbreti saudit Selman Bin Adulaziz zhvilluan...

Meksikë, mijëra persona evakuohen për shkak të përmbytjeve

para një jave - Anadolu Agency

Bolivar Mijëra persona janë evakuuar si pasojë e përmbytjeve të shkaktuara nga shirat intensivë në rajonet Tabasco dhe Chiapas në jug të Meksikës, transmeton Anadolu Agency (AA). Sipas lajmeve në shtypin...

Presidenti i Turqisë dhe mbreti saudit diskutojnë përmirësimin e marrëdhënieve

para një jave - Koha.mk

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, dhe mbreti saudit Selman Bin Adulaziz, në një bisedë telefonike diskutuan përmirësimin e marrëdhënieve, u dakorduan që të mbajnë kanalet e hapura për të zgjidhur çështjet.

Presidenti i Turqisë dhe mbreti saudit diskutojnë përmirësimin e marrëdhënieve

para një jave - Anadolu Agency

Ankara Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, dhe mbreti saudit Selman Bin Adulaziz, në një bisedë telefonike diskutuan përmirësimin e marrëdhënieve, u dakorduan që të mbajnë kanalet e hapura për...

Presidenti i Turqisë dhe mbreti saudit diskutojnë përmirësimin e marrëdhënieve

para një jave - Arbresh

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan dhe mbreti saudit Selman Bin Adulaziz zhvilluan sonte një bisedë telefonike në të cilën diskutuan marrëdhëniet midis vendeve, transmeton Anadolu Agency (AA)....

Erdoğan pret në takim shefin e Këshillit të Lartë për Pajtim Kombëtar të Afganistanit, Abdullah

para një jave - Anadolu Agency

Stamboll Presidenti i Turqisë Recep Tayyip Erdoğan, ka pritur në takim shefin e Këshillit të Lartë për Pajtim Kombëtar të Afganistanit, Abdullah Abdullah, transmeton Anadolu Agency (AA). Takimi i zhvilluar...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK