KQZ: Më 14 shkurt, 888 qendra të votimit në mbarë Kosovën

para një jave - Telegrafi

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në vend ka miratuar listën e qendrave të votimit, për zgjedhjet e parakohshme të cilat do të zhvillohen me 14 shkurt. Në zgjedhjet e përgjithshme do të jenë 888 qendra të...

KQZ ka pranuar rreth 1500 aplikime nga diaspora për zgjedhjet e 14 shkurtit

para një jave - Telegrafi

Rreth 1500 aplikime deri pasditen e sotme, ka pranuar Komisioni Qendror i Zgjedhjeve nga qytetarë jashtë Kosovës, për t’u regjistruar si votues të zgjedhjeve të 14 shkurtit. Zëdhënësi i KQZ-së Valmir Elezi,...

Deri më sot rreth 1500 aplikime të diasporës në KQZ

para një jave - Insajderi

Rreth 1500 aplikime deri pasditen e sotme, ka pranuar Komisioni Qendror i Zgjedhjeve nga qytetarë jashtë Kosovës, për t’u regjistruar si votues të zgjedhjeve të 14 shkurtit, njofton Insajderi. Zëdhënësi...

Kaq aplkime ka pranuar KQZ-ja nga diaspora

para një jave - Syri.net Kosova

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka pranuar rreth 1500 aplikime deri pasditen e sotme, nga qytetarë jashtë Kosovës, për t’u regjistruar si votues të zgjedhjeve të 14 shkurtit. Zëdhënësi i KQZ-së Valmir Elezi,...

Deri më sot rreth 1500 aplikime të diasporës në KQZ

para një jave - Koha.mk

Rreth 1500 aplikime deri pasditen e sotme, ka pranuar Komisioni Qendror i Zgjedhjeve nga qytetarë jashtë Kosovës, për t’u regjistruar si votues të zgjedhjeve të 14 shkurtit, njofton Insajderi. Zëdhënësi...

KQZ-ja tregon sa aplikime ka pranuar nga diaspora deri pasditen e sotme

para një jave - OraInfo

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka pranuar rreth 1500 aplikime deri pasditen e sotme, nga qytetarë jashtë Kosovës, për t’u regjistruar si votues të zgjedhjeve të 14 shkurtit. Zëdhënësi i KQZ-së Valmir Elezi,...

KQZ: Më 14 shkurt, 888 qendra të votimit në mbarë Kosovën

para një jave - Bota Sot

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në vend ka miratuar listën e qendrave të votimit, për zgjedhjet e parakohshme të cilat do të zhvillohen me 14 shkurt. Në zgjedhjet e përgjithshme do të jenë 888 qendra të...

Elezi: Rreth 1500 aplikime nga diaspora pranoi KQZ deri pasditen e sotme (VIDEO)

para një jave - Klan Kosova

Rreth 1500 aplikime deri pasditen e sotme, ka pranuar Komisioni Qendror i Zgjedhjeve nga qytetarë jashtë Kosovës, për t’u regjistruar si votues të zgjedhjeve të 14 shkurtit. Zëdhënsi i KQZ-së Valmir Elezi...

Elezi: Rreth 1500 aplikime nga diaspora pranoi KQZ-ja deri pasditen e sotme

para një jave - Zeri

Rreth 1500 aplikime deri pasditen e sotme, ka pranuar Komisioni Qendror i Zgjedhjeve nga qytetarë jashtë Kosovës, për t’u regjistruar si votues të zgjedhjeve të 14 shkurtit. Zëdhënësi i KQZ-së Valmir Elezi,...

Letra e Osmanit drejtuar Valdete Dakës, cilësohet ndërhyrje në punën e KQZ-së

para një jave - Telegrafi

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka vendosur që verifikimin e personave që aplikojnë nga diaspora për të votuar në zgjedhjet e 14 shkurtit ta bëjë edhe përmes thirrjeve telefonike. Një vendim të tillë...

Rreth 1500 aplikime nga diaspora pranoi KQZ deri pasditen e sotme

para një jave - Indeks online

Rreth 1500 aplikime deri pasditen e sotme, ka pranuar Komisioni Qendror i Zgjedhjeve nga qytetarë jashtë Kosovës, për t’u regjistruar si votues të zgjedhjeve të 14 shkurtit. Zëdhënsi i KQZ-së Valmir Elezi...

Elezi: Rreth 1500 aplikime nga diaspora pranoi KQZ deri pasditen e sotme

para një jave - GazetaBlic

Rreth 1500 aplikime deri pasditen e sotme, ka pranuar Komisioni Qendror i Zgjedhjeve nga qytetarë jashtë Kosovës, për t’u regjistruar si votues të zgjedhjeve të 14 shkurtit. Zëdhënsi i KQZ-së Valmir Elezi...

Elezi: Rreth 1500 aplikime nga diaspora pranoi KQZ deri pasditen e sotme

para një jave - Bota Sot

Rreth 1500 aplikime deri pasditen e sotme, ka pranuar Komisioni Qendror i Zgjedhjeve nga qytetarë jashtë Kosovës, për t’u regjistruar si votues të zgjedhjeve të 14 shkurtit. Zëdhënsi i KQZ-së Valmir Elezi...

Zgjedhjet do të mbahen në 888 qendra të votimit

para një jave - Insajderi

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka miratuar listën e qendrave të votimit, për zgjedhjet qe do të mbahen me 14 shkurt, njofton Insajderi. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi ka thënë për “Zërin” se në zgjedhjet...

Letra e Vjosa Osmanit drejtuar Valdete Dakës cilësohet ndërhyrje flagrante në punën e KQZ-së

para një jave - GazetaBlic

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka vendosur që verifikimin e personave që aplikojnë nga diaspora për të votuar në zgjedhjet e 14 shkurtit ta bëjë edhe përmes thirrjeve telefonike. Një vendim të tillë...

Në ditën e zgjedhjeve do të jenë të hapura 888 qendra të votimit

para një jave - Bota Sot

Në zgjedhjet e parakohshme të 14 shkurtit do të jenë të hapura 888 qendra ku qytetarët do të votojnë në mbarë Kosovën. Kjo u vendos unanimisht në mbledhjen e sotme të KQZ-së. Krahas kësaj, nga ky institucion...

Ja sa qendra vendvotimi miratoi KQZ-ja për zgjedhjet e 14 shkurtit

para një jave - Syri.net Kosova

KQZ-ja sapo ka miratuar qendrat e vend votimit Është mbajtur mbledhja e radhës e KQZ-së, ku kanë miratuar 888 qendra të vend votimit në të gjithë Kosovën - raporton Syri.net KQZ-ja i ka dhënë dritën jeshile...

KQZ: 888 qendra të votimit në mbarë Kosovën, më 14 shkurt

para një jave - Zhurnal

Zhurnal Ads Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në vend ka miratuar listën e qendrave të votimit, për zgjedhjet e parakohshme të cilat do të zhvillohen me 14 shkurt. Në zgjedhjet e përgjithshme do të jenë 888...

Rreth 1500 aplikime arrijnë në KQZ për të votuar në zgjedhjet e 14 shkurtit

para një jave - RTK

Rreth 1500 aplikime arrijnë në KQZ për të votuar në zgjedhjet e 14 shkurtit Pas fillimit të aplikimit për regjistrim të votuesve nga jashtë Kosovës, rreth 1500 aplikime kanë ardhur deri me tani në KQZ...

KQZ: 888 qendra të votimit në mbarë Kosovën, më 14 shkurt

para një jave - Klan Kosova

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në vend ka miratuar listën e qendrave të votimit, për zgjedhjet e parakohshme të cilat do të zhvillohen me 14 shkurt. Në zgjedhjet e përgjithshme do të jenë 888 qendra të...

Rreth 1500 aplikime nga diaspora pranoi KQZ deri pasditen e sotme

para një jave - Lajmi.net

Zëdhënësi i KQZ-së Valmir Elezi ka thënë se kjo shifër, nuk është finale pasi kohë pas kohe pranojnë aplikime nga diaspora. ”Para pak orëve, në ora 16:00 patëm një mbledhje si KQZ dhe u bënë të ditura...

Elezi: Rreth 1500 aplikime nga diaspora pranoi KQZ deri pasditen e sotme

para një jave - Lajmi.net

Zëdhënësi i KQZ-së Valmir Elezi ka thënë se kjo shifër, nuk është finale pasi kohë pas kohe pranojnë aplikime nga diaspora. ”Para pak orëve, në ora 16:00 patëm një mbledhje si KQZ dhe u bënë të ditura...

Zgjedhjet do të mbahen në 888 qendra të votimit

para një jave - Zeri

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka miratuar listën e qendrave të votimit, për zgjedhjet qe do të mbahen me 14 shkurt, raporton Zeri.info Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi ka thënë për "Zërin" se në zgjedhjet...

KQZ: 888 qendra të votimit në mbarë Kosovën, më 14 shkurt

para një jave - Bota Sot

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në vend ka miratuar listën e qendrave të votimit, për zgjedhjet e parakohshme të cilat do të zhvillohen me 14 shkurt. Në zgjedhjet e përgjithshme do të jenë 888 qendra të...

KQZ: 888 qendra të votimit në mbarë Kosovën, më 14 shkurt

para një jave - RTK

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në vend ka miratuar listën e qendrave të votimit, për zgjedhjet e parakohshme të cilat do të zhvillohen me 14 shkurt. Në zgjedhjet e përgjithshme do të jenë 888 qendra të...

KQZ-ja miratoi listën e qendrave të votimit, 888 qendra të votimit në zgjedhjet e 14 shkurtit

para një jave - GazetaBlic

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka miratuar listën e qendrave të votimit, për zgjedhjet e 14 shkurtit, shkruan Gazeta Blic. Në zgjedhjet e 14 shkurtit do të jenë 888 qendra të votimit në mbarë Kosovën....

Ja sa qendra vendvotimi miratoi KQZ-ja për zgjedhjet e 14 shkurtit

para një jave - Bota Sot

KQZ-ja sapo ka miratuar qendrat e vend votimit Është mbajtur mbledhja e radhës e KQZ-së, ku kanë miratuar 888 qendra të vend votimit në të gjithë Kosovën. KQZ-ja i ka dhënë dritën jeshile këtyre qendrave...

888 qendra të votimit që do të hapen ditën e zgjedhjeve

para një jave - Indeks online

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve miratoi listën e qendrave të votimit në të cilat do të zhvillohet procesi i votimit, më 14 shkurt. Do të jenë gjithsej 888 qendra votimi, që do të hapen në ditën e zgjedhjeve.

Çfarë do të ndodhë nëse nuk ndryshohet vendimi i KQZ-së për t’i telefonuar diasporën?

para një jave - Infokusi

Një ankesë kundër vendimit të Komisionit Qendror Zgjedhor për verifikimin e votave nga diaspora përmes telefonit ka shkuar në Panelin e Ankesave e Parashtresave, shkruan Gazeta Infokus. Mirëpo, nëse PZAP...

“Nuk mund të verifikohet identiteti i votuesve me telefon”

para një jave - Infokusi

Anti-ligjore po shihet mënyra e verifikimit të votave të diasporës përmes telefonit nga Organizata Germin. Drejtori i kësaj organizate, Lirim Krasniqi, në një intervistë për Gazetën Infokus, ka thënë që...

Çka do të ndodhë me Sami Kurteshin, pasi veproi ndryshe nga partia?

para një jave - Syri.net Kosova

Ka ngjallur reagime të mëdha vendimi i KQZ-së se nuk do të lejohen të votojnë mërgimtarët me postë, në rast se nuk lajmërohen në telefon. Nga partitë më e zëshmja që po e kundërshton këtë vendim është...

Letra e Vjosa Osmanit cilësohet ndërhyrje flagrante në punën e KQZ-së

para një jave - Infokusi

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka vendosur që verifikimin e personave që aplikojnë nga diaspora për të votuar në zgjedhjet e 14 shkurtit ta bëjë edhe përmes thirrjeve telefonike. Një vendim të tillë...

KQZ-ja tregon sa aplikime ka pranuar nga diaspora deri pasditen e sotme

para një jave - Periskopi

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka pranuar rreth 1500 aplikime deri pasditen e sotme, nga qytetarë jashtë Kosovës, për t’u regjistruar si votues të zgjedhjeve të 14 shkurtit. Zëdhënësi i KQZ-së Valmir Elezi,...

Rreth 1500 aplikime nga diaspora pranoi KQZ deri pasditen e sotme

para një jave - Ekonomia Online

Rreth 1500 aplikime deri pasditen e sotme, ka pranuar Komisioni Qendror i Zgjedhjeve nga qytetarë jashtë Kosovës, për t’u regjistruar si votues të zgjedhjeve të 14 shkurtit. Zëdhënsi i KQZ-së Valmir Elezi...

KQZ sot pranoi rreth 1500 aplikime nga diaspora

para një jave - Arbresh

Rreth 1500 qytetarë nga diaspora tashmë kanë dërguar aplikimet e tyre në Komisionin Qendrore Zgjedhor, për tu regjistruar si votues të zgjedhjeve të 14 shkurtit. Lajmin për arbresh.info e ka konfirmuar,...

KQZ vetëm sot pranoi rreth 1500 aplikime nga diaspora

para një jave - Gazeta Metro

Rreth 1500 aplikime deri pasditen e sotme, ka pranuar Komisioni Qendror i Zgjedhjeve nga qytetarë jashtë Kosovës, për t’u regjistruar si votues të zgjedhjeve të 14 shkurtit. Zëdhënësi i KQZ-së Valmir Elezi...

Telefonatat e KQZ-së për verifikimin e votave të Diasporës të pa logjikshme dhe të pa pranueshme!

para një jave - Tetova Sot

Telefonatat e KQZ-së për verifikimin e votave të Diasporës të pa logjikshme dhe të pa pranueshme! Shkruan Luan Asllan Dibrani Zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Kosovë do të mbahen më 14 shkurt. Vendimi...

Rreth 1 mijë e 500 mërgimtarë kanë aplikuar për të votuar në zgjedhjet e 14 shkurtit

para një jave - Infokusi

Dje është hapur aplikimi për regjistrimin e votuesve nga diaspora për zgjedhjet e jashtëzakonshme që do të mbahen më 14 shkurt në Kosovë, Deri më tani në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve kanë ardhur rreth...

Çka do të ndodh me Sami Kurteshin, pasi veproi ndryshe nga partia?

para një jave - Syri.net Kosova

Ka ngjallur reagime të mëdha vendimi i KQZ-së se nuk do të lejohen të votojnë mërgimtarët me postë, në rast se nuk lajmërohen në telefon. Nga partitë më e zëshmja që po e kundërshton këtë vendim është...

“KQZ ka shkelur privatësinë e votuesve të diasporës”

para një jave - Insajderi

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve po akuzohet se ka shkelur privatësinë e votuesve nga diaspora, duke u dërguar email në grup pa marrë aprovimin e tyre paraprakisht, njofton Insajderi. Një votues nga diaspora...

KQZ: Verifikimi i aplikuesve nga diaspora për të votuar në zgjedhjet e 14 shkurtit, do të bëhet edhe përmes thirrjeve telefonike

para një jave - Radio Kosova e Lire

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka vendosur që verifikimin e personave që aplikojnë nga diaspora për të votuar në zgjedhjet e 14 shkurtit ta bëjë edhe përmes thirrjeve telefonike. Një vendim të tillë po...

KQZ: 888 qendra të votimit në mbarë Kosovën, më 14 shkurt

para një jave - Tetova Sot

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në vend ka miratuar listën e qendrave të votimit, për zgjedhjet e parakohshme të cilat do të zhvillohen me 14 shkurt. Në zgjedhjet e përgjithshme do të jenë 888 qendra të...

'KQZ-ja shkel privatësinë e mërgimtarëve'

para një jave - Syri.net Kosova

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), ka shkelur privatësinë e mërgimtarëve duke u dërguar email në grup votuesve që gjenden në diasporë. Ndaj këtij veprimi të KQZ’së ka reaguar juristja e mediave Flutura...

KQZ: 888 qendra të votimit në mbarë Kosovën, më 14 shkurt

para një jave - Lajmi.net

Në zgjedhjet e përgjithshme do të jenë 888 qendra të votimit në mbarë Kosovën. Kjo është bërë e ditur nga zëdhënësi i Komisionit Qendror Zgjedhor, Valmir Elezi. “KQZ-ja ka miratuar listën e qendrave të...

KQZ do të hapë 888 qendra të votimit me 14 shkurt

para një jave - Infokusi

Komisioni Qendror Zgjedhor ka miratuar listën e qendrave të votimit për zgjedhjet e 14 shkurtit. Kështu ka bërë të ditur për Gazetën inFokus, zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi. Në këto zgjedhje do të jenë...

Letra e Vjosa Osmanit cilësohet ndërhyrje flagrante në punën e KQZ’së

para një jave - Gazeta Metro

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka vendosur që verifikimin e personave që aplikojnë nga diaspora për të votuar ne zgjedhjet e 14 shkurtit ta bëjë edhe përmes thirrjeve telefonike. Një vendim të tillë...

Kusari: KQZ-ja shkeli privatësinë e mërgimtarëve

para një jave - Zeri

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, u ka dërguar email mërgimtarëve të cilët kanë aplikuar suksesshëm për regjistrim për pjesëmarrje në zgjedhjet e 14 shkurtit në Republikën e Kosovës, raporton “Zeri.info”....

Në ditën e zgjedhjeve do të jenë të hapura 888 qendra të votimit

para një jave - KosovaPress

Në zgjedhjet e parakohshme të 14 shkurtit do të jenë të hapura 888 qendra ku qytetarët do të votojnë në mbarë Kosovën. Kjo u vendos unanimisht në mbledhjen e sotme të KQZ-së. Krahas kësaj, nga ky institucion...

A e shkeli KQZ-ja privatësinë e mërgimtarëve?

para një jave - OraInfo

KQZ-ja shkel privatësinë e mërgimtarëve. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), ka shkelur privatësinë e mërgimtarëve duke u dërguar email në grup votuesve që gjenden në diasporë, shkruan Gazeta Express....

Zgjedhjet e parakohshme në Kosovë: Zëdhënësi i KQZ-së: Do të ketë gjithsej 888 qendra të votimit

para një jave - Dosja.al

Foto ilustruese 13 Janar, 2021 16:18 KOSOVË- Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka miratuar listën e qendrave të votimit, për zgjedhjet qe do të mbahen me 14 shkurt. Lajmi është konfirmuar nga Zëdhënësi i...

KQZ-ja miratoi listën e qendrave të votimit, 888 qendra të votimit në zgjedhjet e 14 shkurtit

para një jave - Arbresh

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka miratuar listën e qendrave të votimit, për zgjedhjet e 14 shkurtit, shkruan Gazeta Blic. Në zgjedhjet e 14 shkurtit do të jenë 888 qendra të votimit në mbarë Kosovën....

Mërgimtari nga Kosova pas vendimit të KQZ-së: Do ta lidhi telefonin në qafë, sa më afër veshit

para një jave - Bota Sot

Komisioni Qendror Zgjedhor, ka marrë vendim për verifikimin e të gjithë votuesve nga Diaspora, që aplikojnë për t’u regjistruar si votues në zgjedhjet e 14 shkurtit, në Kosovë. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve,...

KQZ-ja miratoi listën e qendrave të votimit, 888 vendvotime

para një jave - Ekonomia Online

Në mbledhjen e pestë të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, u tha se do të jenë të hapura gjithsej 888 vendvotime në ditën e zgjedhjeve, më 14 shkurt, raporton Ekonomia Online. Kryeshefi ekzekutiv i SKQZ-së,...

Rreth 1500 aplikime arrijnë në KQZ për të votuar në zgjedhjet e 14 shkurtit

para një jave - KosovaPress

Pas fillimit të aplikimit për regjistrim të votuesve nga jashtë Kosovës, rreth 1500 aplikime kanë ardhur deri me tani në KQZ për të votuar në zgjedhjet e 14 shkurtit nga diaspora. KQZ-ja në mbledhjen e...

Kosovë/ KQZ njofton për periudhën e regjistrimit për votimi përmes postës

para një jave - Top Channel

Të gjithë qytetarët e Kosovës me të drejtë vote të cilët jetojnë jashtë vendit, që nga 13 janari e deri më 21 janar mund të aplikojnë për regjistrim për të votuar përmes postës. Kështu ka bërë të ditur...

KQZ: Periudha e regjistrimit për votim përmes postës nga 13-21 janar

para një jave - Zhurnal

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka bërë të ditur se periudha e aplikimit/regjistrimit për votim përmes postës është nga 13 deri më 21 janar 2021. KQZ njofton se të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës...

KQZ-ja miratoi listën e qendrave të votimit

para një jave - Epoka e Re

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka miratuar sot listën e qendrave të votimit në të cilat do të zhvillohet procesi i votimit më 14 shkurt. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi ka treguar për gazetën se do të...

KQZ: Periudha e regjistrimit për votim përmes postës nga 13-21 janar

para një jave - Telegrafi

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka bërë të ditur se periudha e aplikimit/regjistrimit për votim përmes postës është nga 13 deri më 21 janar 2021. KQZ njofton se të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës...

Mënyra e aplikimit për votim: KQZ me njoftim për diasporën

para një jave - Insajderi

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka bërë të ditur se të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës me të drejtë vote, të cilët jetojnë jashtë vendit, mund të aplikojnë për regjistrim për të votuar përmes postës...

KQZ’ja ka një njoftim të rëndësishëm për diasporën

para një jave - Syri.net Kosova

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës me të drejtë vote që jetojnë jashtë vendit mund të aplikojnë për regjistrim për të votuar përmes postës nga 13...

KQZ-ja shkel privatësinë e diasporës

para një jave - Infokusi

Juristja e mediave, Flutura Kusari ka thënë se Komisioni Qendror Zgjedhor ka shkelur privatësinë e diasporës me veprimin e fundit duke iu dërguar email në grup votuesve që gjenden jashtë Kosovës. Kusari...

Nis afati për regjistrim për votuesit me postë

para një jave - Koha.net

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se sot, 13 janar, ka nisur të rrjedhë afati për aplikim për regjistrim për votim me postë. Në një njoftim publik, KQZ-ja ka kërkuar nga qytetarët që jetojnë jashtë...

Nis afati i aplikimit për regjistrim të votuesve jashtë Kosovës

para një jave - Zeri

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se periudha e aplikimit për regjistrim për votim jashtë Kosovës ka filluar sot, 13 janar, dhe do të përfundojë më 21 janar 2021, në orën 18:00 sipas kohës lokale...

KQZ njofton për periudhën e regjistrimit për votimi përmes postës

para një jave - RTK

Të gjithë qytetarët e Kosovës me të drejtë vote të cilët jetojnë jashtë vendit, që nga 13 janari e deri më 21 janar mund të aplikojnë për regjistrim për të votuar përmes postës. Kështu ka bërë të ditur...

Njoftim i rëndësishëm nga KQZ-ja pêr diasporën

para një jave - OraInfo

KQZ-ja ka një njoftim të rëndësishëm për diasporën. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës me të drejtë vote që jetojnë jashtë vendit mund të aplikojnë...

Fillon afati për aplikim për regjistrim të votuesve jashtë Kosovës

para një jave - Indeks online

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se periudha e aplikimit për regjistrim për votim jashtë Kosovës ka filluar sot, 13 janar dhe do të përfundojë më 21 janar 2021, në orën 18:00 sipas kohës lokale në...

KQZ del me njoftim për diasporën rreth aplikimit për votim përmes postës

para një jave - GazetaBlic

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës me të drejtë vote që jetojnë jashtë vendit mund të aplikojnë për regjistrim për të votuar përmes postës nga 13...

Zgjedhjet në Kosovë, KQZ njoftim të rëndësishëm për Diasporën

para një jave - ABC News

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës me të drejtë vote që jetojnë jashtë vendit mund të aplikojnë për regjistrim për të votuar përmes postës nga 13...

A ndikon vendimi i KQZ-së për diasporën në votat që vijnë nga Serbia?

para një jave - Infokusi

Me 14 shkurt, Kosova shkon në zgjedhje të parakohshme, e Komisioni Qendror Zgjedhor të hënën ka vendosur që votat e diasporës të verifikohen përmes thirrjeve telefonike. E një gjë e tillë ka nxitur reagime...

KQZ del me njoftim për diasporën rreth aplikimit për votim përmes postës

para një jave - Infokusi

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës me të drejtë vote që jetojnë jashtë vendit mund të aplikojnë për regjistrim për të votuar përmes postës nga 13...

KQZ-ja me një njoftim të rëndësishëm për mërgimtarët

para një jave - Arbresh

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), ka dalë edhe me një njoftim të rëndësishëm për bashkatdhetarët. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës me të drejtë...

Nga dita e sotme fillon afati për aplikim për regjistrim të votuesve jashtë Republikës së Kosovës

para një jave - Radio Kosova e Lire

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se periudha e aplikimit për regjistrim për votim jashtë Kosovës ka filluar sot dhe do të përfundojë më 21 janar 2021, në orën 18:00 sipas kohës lokale në Kosovë....

KQZ-ja: Periudha e regjistrimit për votim përmes postës nga 13-21 janar

para një jave - Epoka e Re

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka bërë të ditur se periudha e aplikimit/regjistrimit për votim përmes postës është nga 13 deri më 21 janar 2021. KQZ njofton se të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës...

KQZ-ja ka një njoftim të rëndësishëm për diasporën

para një jave - Revista Kosovarja

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës me të drejtë vote që jetojnë jashtë vendit mund të aplikojnë për regjistrim për të votuar përmes postës nga sot...

KQZ-ja ka një njoftim të rëndësishëm për diasporën

para një jave - Ekonomia Online

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës me të drejtë vote që jetojnë jashtë vendit mund të aplikojnë për regjistrim për të votuar përmes postës nga sot...

Fillon afati për aplikim për regjistrim të votuesve jashtë Kosovës, 13 janar – 21 janar

para një jave - Arbresh

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se periudha e aplikimit për regjistrim për votim jashtë Kosovës ka filluar sot, 13 janar dhe do të përfundojë më 21 janar 2021, në orën 18:00 sipas kohës lokale në...

Diskutimet për mënyrën e votimit: KQZ-ja ka një njoftim për diasporën

para një jave - Periskopi

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës me të drejtë vote që jetojnë jashtë vendit mund të aplikojnë për regjistrim për të votuar përmes postës nga sot...

KQZ njofton për periudhën e regjistrimit për votimi përmes postës

para një jave - KosovaPress

Të gjithë qytetarët e Kosovës me të drejtë vote të cilët jetojnë jashtë vendit, që nga 13 janari e deri më 21 janar mund të aplikojnë për regjistrim për të votuar përmes postës. Kështu ka bërë të ditur...

KQZ’ja ka një njoftim të rëndësishëm për diasporën

para një jave - Gazeta Metro

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës me të drejtë vote që jetojnë jashtë vendit mund të aplikojnë për regjistrim për të votuar përmes postës nga sot...

Tri thirrje telefonike për të drejtën e votës

para një jave - Bota Sot

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) me 7 vota për, 2 kundër dhe 2 abstenime, ka miratuar udhëzimin administrativ, i cili ka për qëllim rregullimin e hapave përgjatë procesit të verifikimit të alplikacioneve,...

Vota në KQZ për votimin e diasporës, sqarohet Sami Kurteshi

para një jave - Syri.net Kosova

Komisioni Qendror Zgjedhor, ka marrë vendimin për verifikimin e të gjithë votuesve nga diaspora, që aplikojnë për t’u regjistruar si votues në zgjedhjet e 14 shkurtit, në Kosovë. Pro këtij vendimi votoi...

Kurteshi: Verifikimi i votuesve të diasporës përmes telefonit, është i pamundur

para një jave - Zeri

Sami Kurteshi nga Lëvizja Vetëvendosje, ka thënë që verifikimi i votuesve të diasporës përmes telefonit, është i pamundur teknikisht të ndodhë. “Çështja është se vendimi ka rrjedhë nga një Këshill i KQZ-së,...

Kurteshi (VV): Verifikimi i votuesve të diasporës përmes telefonit, është i pamundur

para një jave - Klan Kosova

Sami Kurteshi nga Lëvizja Vetëvendosje, ka thënë që verifikimi i votuesve të diasporës përmes telefonit, është i pamundur teknikisht të ndodhë. “Çështja është se vendimi ka rrjedhë nga një Këshill i KQZ-së,...

Daka: U ndjeva e ofenduar nga talljet për telefonatat e diasporës

para një jave - Telegrafi

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedjeve, Valdete Daka, ka thënë se telefonimi i mërgimtarëve nuk është i vetmi veprim që do të bëjnë ndaj tyre për t’ia mundësuar votimin në zgjedhjet e 14 shkurtit....

Daka: Jam ndjerë e ofenduar, po bëhet fushatë kundër KQZ-së

para një jave - Insajderi

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka, deklaroi të martën se po bëhet fushatë kundër KQZ-së pasi kjo e fundit mori vendim për verifikimin e votave nga mërgata për telefonatave, njofton...

Krijohet peticion kundër vendimit të KQZ-së për votuesit jashtë Kosovës

para një jave - Kallxo

Organizata ‘Germin’ ka krijuar një peticion online për të kundërshtuar vendimin e KQZ-së për procedurat e aplikimit të votuesve jashtë vendit. Në këtë peticion online thuhet se vendimi i KQZ-së është në...

Daka: U ndjeva e ofenduar nga hajgaret për telefonatat e diasporës

para një jave - Syri.net Kosova

Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka, ka thënë se telefonimi i mërgimtarëve nuk është i vetmi veprim që do të bëjnë ndaj tyre për t’ia mundësuar votimin në zgjedhjet e 14 shkurtit. Ajo tha se kjo është një...

Dushi [LDK]: Osmani me reagimin e saj ndërhyri në pavarësinë e KQZ-së

para një jave - Klan Kosova

Përfaqësuesi i Lidhjes Demokratike të Kosovës në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, Florian Dushi, e ka kritikuar ushtruesen e detyrës së presidentes, Vjosa Osmanin, e cila përmes një letre kërkoi nga KQZ...

Dushi i LDK-së: Osmani me reagimin e saj ndërhyri në pavarësinë e KQZ-së

para një jave - Zeri

Përfaqësuesi i Lidhjes Demokratike të Kosovës në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, Florian Dushi, e ka kritikuar ushtruesen e detyrës së presidentes, Vjosa Osmanin, e cila përmes një letre kërkoi nga KQZ...

Propozimi për diasporën, Pacolli arsyeton anëtarët e VV-së në KQZ që votuan pro

para një jave - OraInfo

Pacolli arsyeton anëtarët e VV-së në KQZ që e votuan propozimin për diasporën. Ish-deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Fitore Pacolli ka arsyetuar vendimin e dy anëtarëve të LVV-së në KQZ, të cilët votuan...

Përplasen përfaqësuesi i LDK-së dhe shefi i kabinetit të Osmanit

para një jave - Bota Sot

Florian Dushi, përfaqësuesi i LDK-së në KQZ dhe Faton Peci, shefi i kabeniteti të Vjosa Osmanit janë përplasur mes vete gjatë një debati, pasi reagimit të Vjosa Osmani për vendimin e KQZ-së rreth votimit...

Sami Kurteshi sqaron votën e tij në KQZ për votimin e diasporës

para një jave - GazetaBlic

Komisioni Qendror Zgjedhor, ka marrë vendimin për verifikimin e të gjithë votuesve nga diaspora, që aplikojnë për t’u regjistruar si votues në zgjedhjet e 14 shkurtit, në Kosovë. Pro këtij vendimi votoi...

Daka: U ndjeva e ofenduar nga hajgaret për telefonatat e diasporës

para një jave - Bota Sot

Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka, ka thënë se telefonimi i mërgimtarëve nuk është i vetmi veprim që do të bëjnë ndaj tyre për t’ia mundësuar votimin në zgjedhjet e 14 shkurtit. Ajo tha se kjo është një...

Daka: U ndjeva e ofenduar nga talljet për telefonatat e diasporës

para një jave - Indeks online

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedjeve, Valdete Daka, ka thënë se telefonimi i mërgimtarëve nuk është i vetmi veprim që do të bëjnë ndaj tyre për t’ia mundësuar votimin në zgjedhjet e 14 shkurtit....

Valdete Daka: U ndjeva e ofenduar nga hajgaret për telefonatat e diasporës

para një jave - GazetaBlic

Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka, ka thënë se telefonimi i mërgimtarëve nuk është i vetmi veprim që do të bëjnë ndaj tyre për t’ia mundësuar votimin në zgjedhjet e 14 shkurtit. Ajo tha se kjo është një...

Sami Kurteshi i VV’së sqaron votën e tij në KQZ për votimin e diasporës

para një jave - Bota Sot

Komisioni Qendror Zgjedhor, ka marrë vendimin për verifikimin e të gjithë votuesve nga diaspora, që aplikojnë për t’u regjistruar si votues në zgjedhjet e 14 shkurtit, në Kosovë. Pro këtij vendimi votoi...

Sami Kurteshi sqaron votën e tij në KQZ për votimin e diasporës

para një jave - Indeks online

Komisioni Qendror Zgjedhor, ka marrë vendimin për verifikimin e të gjithë votuesve nga diaspora, që aplikojnë për t’u regjistruar si votues në zgjedhjet e 14 shkurtit, në Kosovë. Pro këtij vendimi votoi...

Pacolli arsyeton anëtarët e VV-së që e votuan propozimin për diasporën në KQZ

para një jave - Bota Sot

Ish-deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Fitore Pacolli ka arsyetuar vendimin e dy anëtarëve të LVV-së në KQZ, të cilët votuan pro propozimit që KQZ sipas të cilit nuk do të lejohen të votojnë mërgimtarët...

KQZ do t’i telefonojë nga tri herë votuesit jashtë vendit për ta verifikuar aplikimin

para një jave - Insajderi

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve bën të ditur se votuesit jashtë vendit do të telefonohen tri here, në tri orare të ndryshme, për verifikimin e aplikacioneve, njofton Insajderi. Zëdhënësi i këtij komisioni,...

Fitore Pacolli arsyeton votën pro të anëtarëve të LVV në KQZ

para një jave - Kallxo

Ish-deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Fitore Pacolli në debatin “Kallxo Pernime” ka arsyetuar vendimin e dy anëtarëve të LVV-së në KQZ, të cilët votuan pro propozimit që KQZ t’i verifikojë të gjithë aplikuesit...

Pati shumë reagime, por KQZ miraton vendimin për verifikimin e votave nga jashtë përmes telefonit

para një jave - Syri.net Kosova

Pavarësisht kundërshtimeve, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka miratuar vendimin për verifikimin e votave për votuesit nga jashtë, përmes telefonit. Për dallim nga një ditë më herët, anëtarët e Vetëvendosjes...

Pati shumë reagimeve, por KQZ miraton vendimin për verifikimin e votave nga jashtë përmes telefonit

para një jave - Syri.net Kosova

Pavarësisht kundërshtimeve, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka miratuar vendimin për verifikimin e votave për votuesit nga jashtë, përmes telefonit. Për dallim nga një ditë më herët, anëtarët e Vetëvendosjes...

Vjosa Osmani akuzohet se ndërhyri në pavarësinë e KQZ-së

para një jave - Lajmi.net

Në Klan Kosova, Dushi ka thënë se Osmani ka ndërhyrë në pavarësinë e KQZ-së me reagimin dhe kërkesën e saj për shqyrtim të vendimit. “Kjo pjesa që e dëgjuam edhe nga anëtari i KQZ-së, (përfaqësuesi i VV-së...

Edhe pas reagimeve të shumta, KQZ miraton vendimin për verifikimin e votave nga jashtë përmes telefonit

para një jave - Syri.net Kosova

Pavarësisht kundërshtimeve, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka miratuar vendimin për verifikimin e votave për votuesit nga jashtë, përmes telefonit. Për dallim nga një ditë më herët, anëtarët e Vetëvendosjes...

Reagim i Rrjetit Mërgimtar Shqiptar i Botës, Njujork,në vendimin e KQZ-së, për regjistrimin e mërgimtarve në zgjedhjet e 14 Shkurtit në Kosovë

para një jave - Bota Sot

Në vendimin e KQZ-së, që ekskluzivisht e ka siguruar Gazeta Bota sot, thuhet se, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, do të kontaktojë prej telefonit të gjithë mërgimtarët që kanë aplikuar për t’u regjistruar...

Sqaron KQZ-ja: Votuesit jashtë vendit do të telefonohen tri herë për ta verifikuar aplikimin

para një jave - Telegrafi

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka sqaruar se verifikimi i aplikacioneve për votim jashtë vendit do të bëhet përmes telefonit në tri faza të ndryshme. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi gjatë konferencës...

KQZ: Votuesit jashtë vendit do të telefonohen tri herë për ta verifikuar aplikimin

para një jave - OraInfo

Votuesit jashtë vendit do të telefonohen tri herë për ta verifikuar aplikimin, thonë nga KQZ-ja. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka sqaruar se verifikimi i aplikacioneve për votim jashtë vendit do të bëhet...

Mërgimtari nga Gjermania për vendimin e KQZ-së: Ne punojmë të gjithë, ndoshta nuk kemi mundësi të përgjigjemi në telefon

para një jave - Indeks online

Jakup Gashi i cili jeton dhe vepron në Gjermani ka thënë se është i padrejtë vendimi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për të telefonuar gjithë votuesit jashtë vendit, e ata që nuk lajmërohen në telefon,...

Mërgimtari nga Gjermania për vendimin e KQZ-së: Është i padrejtë

para një jave - Klan Kosova

Jakup Gashi i cili jeton dhe vepron në Baden Württemberg të Gjermanisë ka thënë se është i padrejtë vendimi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për të telefonuar gjithë votuesit jashtë vendit, e ata që...

Sami Kurteshi dhe Alim Rama nga VV i “ranë pishman” për votën pro vendimit të KQZ-së për votimin e Diasporës

para një jave - Bota Sot

Dy përfaqësuesit e Lëvizjes Vetëvendosje në Komisionin Qendror Zgjedhor, Sami Kurteshi dhe Alim Rama, i kanë rënë pishman votës pro vendimit që dje e dhanë për verifikimin e votuesve jashtë Kosovës, përmes...

Mërgimtari nga Gjermania për vendimin e KQZ-së: Ne punojmë të gjithë, ndoshta nuk kemi mundësi të përgjigjemi në telefon

para një jave - Bota Sot

Jakup Gashi i cili jeton dhe vepron në Gjermani ka thënë se është i padrejtë vendimi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për të telefonuar gjithë votuesit jashtë vendit, e ata që nuk lajmërohen në telefon,...

Sami Kurteshi mundohet ta arsyetojë votën e tij pro vendimit për mërgatën në KQZ

para një jave - Lajmi.net

“Po unë e kam votuar”, thotë Kurteshi. Ai ka sqaruar votën e tij. “Çështja është se vendimi në të vërtetë ka rrjedh nga një këshill i KQZ’së, këshilli për Operacione Zgjedhore. Kjo çështje është ngrit...

Vendimi i KQZ-së, flet mërgimtari nga Gjermania: Ne punojmë të gjithë, ndoshta nuk kemi mundësi të përgjigjemi në telefon

para një jave - OraInfo

Më 14 shkurt në Kosovë mbahen zgjedhjet e jashtëzakonshme. Jakup Gashi i cili jeton dhe vepron në Gjermani ka thënë se është i padrejtë vendimi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për të telefonuar gjithë...

Sami Kurteshi dhe Alim Rama nga VV i “ranë pishman” për votën pro vendimit të KQZ-së për votimin e Diasporës

para një jave - GazetaBlic

Dy përfaqësuesit e Lëvizjes Vetëvendosje në Komisionin Qendror Zgjedhor, Sami Kurteshi dhe Alim Rama, i kanë rënë pishman votës pro vendimit që dje e dhanë për verifikimin e votuesve jashtë Kosovës, përmes...

Lekaj për vendimin e KQZ’së mbi votimin e diasporës: S’di a ka kuptim verifikimi i votës me një telefonatë

para një jave - Periskopi

Pal Lekaj i AAK’së ka folur për vendimin e Komisionit Qendror Zgjedhor për verifikimin e votave të diasporës në zgjedhje. AAK në KQZ e votoi këtë vendim. Komente Lekaj i bëri në emisionin “DPT te Fidani’....

Vendimi i KQZ-së për konfirmimin e votës po cilësohet i papranueshëm

para një jave - Koha.net

Të panevojshëm e kanë cilësuar diaspora, vendimin e fundit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve. KQZ-ja gjatë së hënës ka marrë vendim që të telefonojë të gjithë ata që aplikojnë jashtë vendit për votim...

Ankohet Valdete Daka: U ndjeva e ofenduar nga hajgaret për telefonatat e diasporës

para një jave - Lajmi.net

Ajo tha se kjo është një nga procedurat dhe se përmes kësaj synohet verifikimi i votuesit, i cili më herët do të ketë plotësuar një aplikacion me të dhëna dhe se telefonata nuk do të bëhet vetëm një herë...

KQZ-ja sqaron se si do të telefonohen votuesit jashtë Kosovës

para një jave - Kallxo

Valmir Elezi, zëdhënës i KQZ-së, në një konferencë për media ka bërë të ditur procedurat se si do të telefonohen votuesit jashtë Kosovës, për të plotësuar aplikimin e tyre për të votuar në zgjedhjet e...

Vjosa Osmani akuzohet se ndërhyri në pavarësinë e KQZ’së

para një jave - Gazeta Metro

Përfaqësuesi i Lidhjes Demokratike të Kosovës në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, Florian Dushi, e ka kritikuar ushtruesen e detyrës së presidentes, Vjosa Osmanin, e cila përmes një letre kërkoi nga KQZ...

Detaje: Mërgimtarët do të thirren më shumë se tre herë në telefon për t’u verifikuar si votues

para një jave - Bota Sot

Nga KQZ kanë dhënë detaje për formën e verifikimit të votuesve jashtë Kosovës përmes telefonit, vendim ky i cili ka nxitur shumë reagime në Kosovë. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi me anë të një konference...

Elezi: Mërgimtarët do të thirren më shumë se tre herë në telefon për t’u verifikuar si votues

para një jave - Indeks online

Nga KQZ kanë dhënë detaje për formën e verifikimit të votuesve jashtë Kosovës përmes telefonit, vendim ky i cili ka nxitur shumë reagime në Kosovë. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi me anë të një konference...

LVV-ja sot voton kundër vendimit për verifikim të votuesve të diasporës përmes telefonit

para një jave - Zeri

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, ndonëse me kundërshtime, e ka miratuar vendimin e djeshëm në lidhje me verifikimin e votuesve nga diaspora përmes telefonit për zgjedhjet e 14 shkurtit. Kjo çështje dje...

Detaje ekskluzive: Mësoni sa herë dhe në cilën kohë KQZ do t’i telefonojë mërgimtarët që duan të votojnë me postë në zgjedhjet e 14 shkurtit!

para një jave - GazetaBlic

Komisioni Qendror Zgjedhor, ka sqaruar vendimin e një dite më parë, për konfirmimin e regjistruesve të personave që jetojnë jashtë Kosove, të cilët dëshirojnë të votojnë në zgjedhjet e 14 shkurtit, shkruan...

KQZ miraton vendimin për verifikimin e votave nga jashtë përmes telefonit

para një jave - RTK

Pavarësisht kundërshtimeve, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka miratuar vendimin për verifikimin e votave për votuesit nga jashtë, përmes telefonit. Për dallim nga një ditë më herët, anëtarët e Vetëvendosjes...

Vendimi i fundit i KQZ-së për diasporën, analisti jep paralajmërimin: Mërgata do të jetë edhe më e zhgënjyer se aktualisht

para një jave - Bota Sot

Reagime të shumta ka pasur pas vendimit të KQZ-së, për mënyrën e votimit nga diaspora. Ai vendim u konsiderua jolegjitim dhe i padrejtë ndaj votuesve që jetojnë jashtë Kosovës. E për këtë edhe u.d e presidentit...

KQZ-ja miraton vendimin për verifikimin e votave nga jashtë përmes telefonit

para një jave - Koha.net

Pavarësisht kundërshtimeve, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka miratuar vendimin për verifikimin e votave për votuesit nga jashtë, përmes telefonit. Për dallim nga një ditë më herët, anëtarët e Vetëvendosjes...

Sami Hamiti: Nuk thirret vetëm një herë votuesi siç është raportuar në media

para një jave - Kallxo

Komisioni Qendror i Zgjedhje po diskuton në mbledhjen e sotme edhe vendimin e djeshëm për procedurat e votimit për votuesit nga jashtë Kosovës. Sami Hamiti, anëtar nga radhët e LDK-së, ka thënnë se nuk...

Daka: KQZ asnjëherë nuk tentoi që diasporës t’ia pamundësojë votimin

para një jave - Indeks online

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka, ka folur rreth mënyrës së verifikimit të aplikuesve jashtë Kosovës për procesin e 14 shkurtit. Daka ka thënë se KQZ asnjëherë nuk ka tentuar...

Sami Kurteshi më në fund flet për votën në KQZ që ia kundërshtoi pastaj partia e vet

para një jave - Periskopi

Komisioni Qendror Zgjedhor, ka marrë vendimin për verifikimin e të gjithë votuesve nga diaspora, që aplikojnë për t’u regjistruar si votues në zgjedhjet e 14 shkurtit, në Kosovë. Pro këtij vendimi votoi...

Valdete Daka për votuesit e diasporës: Për KQZ-në në radhë të parë është integriteti i votës

para një jave - Kallxo

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdeta Daka, në mbledhjen e sotme ka folur në lidhje me vendimin e KQZ-së që çdo votues jashtë Kosovës do të telefonohet dhe nëse nuk përgjigjet do...

Daka: Nuk u kontaktova fare nga Vjosa Osmani rreth diasporës

para një jave - Periskopi

Valdete Daka nga KQZ’ja ka thënë se Presidenca nuk ka kërkuar asnjë sqarim apo informacion rreth procesit të verifikimit të votave nga Diaspora, për ka reagoi Presidenca dje, transmeton Periskopi. ‘’Ka...

Dushi i LDK’së: Presidentja bëri ndërhyrje flagrante ndaj KQZ’së

para një jave - Periskopi

Florian Dushi, përfaqësues i LDK’së në KQZ ka thënë se Presidenca ka bërë ndërhyrje flagrante ndaj punës së këtij institucioni duke nisur letër rreth procesit të verifikimit të votave të diasporës, transmeton...

“Nuk mund t’i diktojë rregullat e lojës duke qenë edhe vetë pjesë e garës”: Përplasen Dushi i LDK’së dhe shefi i kabinetit të Osmanit

para një jave - Gazeta Metro

Florian Dushi, përfaqësuesi i LDK-së në KQZ dhe Faton Peci, shefi i kabeniteti të Vjosa Osmanit janë përplasur mes vete gjatë një debati, pasi reagimit të Vjosa Osmani për vendimin e KQZ-së rreth votimit...

Zgjedhjet, KQZ tregon mënyrën dhe kohën kur do të telefonohen mërgimtarët për verifikim

para një jave - Lajmi.net

Për dallim nga një ditë më herët, anëtarët e Lëvizjes Vetëvendosje, Sami Kurteshi dhe Alim Rama votuan kundër vendimit për verifikimin e votave për votuesit nga jashtë përmes telefonit, ndërsa ky vendim...

Kështu ishin anuluar votat e tyre, KQZ-ja i ka thirrur edhe më herët në telefon mërgimtarët

para një jave - OraInfo

KQZ’ja i ka thirrur edhe më herët në telefon mërgimtarët, kështu ishin anuluar votat e tyre. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve të hënën ka marrë vendim që votuesit jashtë Kosovës, në formularët për votim...

Votoi pro vendimit të KQZ për diasporën, deklarohet Sami Kurteshi

para një jave - Gazeta Metro

Komisioni Qendror Zgjedhor, ka marrë vendimin për verifikimin e të gjithë votuesve nga diaspora, që aplikojnë për t’u regjistruar si votues në zgjedhjet e 14 shkurtit, në Kosovë. Pro këtij vendimi votoi...

Daka: U ndjeva e ofenduar nga hajgaret për telefonatat e diasporës

para një jave - Ekonomia Online

Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka, ka thënë se telefonimi i mërgimtarëve nuk është i vetmi veprim që do të bëjnë ndaj tyre për t’ia mundësuar votimin në zgjedhjet e 14 shkurtit. Ajo tha se kjo është një...

Valdete Daka: U ndjeva e ofenduar nga hajgaret për telefonatat e diasporës

para një jave - Arbresh

Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka, ka thënë se telefonimi i mërgimtarëve nuk është i vetmi veprim që do të bëjnë ndaj tyre për t’ia mundësuar votimin në zgjedhjet e 14 shkurtit. Ajo tha se kjo është një...

Daka sqaron procesin e telefonatave ndaj diasporës: U ndjeva e ofenduar nga hajgaret

para një jave - Periskopi

Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka, ka thënë se telefonimi i mërgimtarëve nuk është i vetmi veprim që do të bëjnë ndaj tyre për t’ia mundësuar votimin në zgjedhjet e 14 shkurtit. Ajo tha se kjo është një...

Sami Kurteshi i VV’së sqaron votën e tij në KQZ për votimin e diasporës

para një jave - Arbresh

Komisioni Qendror Zgjedhor, ka marrë vendimin për verifikimin e të gjithë votuesve nga diaspora, që aplikojnë për t’u regjistruar si votues në zgjedhjet e 14 shkurtit, në Kosovë. Pro këtij vendimi votoi...

Mërgimtari nga Gjermania për vendimin e KQZ-së: Ne punojmë të gjithë, ndoshta nuk kemi mundësi të përgjigjemi në telefon

para një jave - Lajmi.net

Ai ka thënë se në këtë mënyrë as 10 për qind e mërgimtarëve nuk do të mund të votojnë. “Është një vendim skandaloz sepse nuk ke mundësi të funksionosh për shkak se përmes telefonit është shumë vështirë....

Mërgimtari nga Gjermania për vendimin e KQZ-së: Ne punojmë të gjithë, ndoshta nuk kemi mundësi të përgjigjemi në telefon

para një jave - Infokusi

Jakup Gashi i cili jeton dhe vepron në Gjermani ka thënë se është i padrejtë vendimi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për të telefonuar gjithë votuesit jashtë vendit, e ata që nuk lajmërohen në telefon,...

Kur vendos PZAP-i për ankesat e VV-së e Germinit? Këto janë procedurat

para një jave - Syri.net Kosova

Pas vendimit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për verifikimin e aplikacioneve për regjistrim për periudhën e aplikimit për regjistrim të votuesve jashtë Kosovës kanë reaguar Lëvizja Vetëvendosje dhe...

Nga VV flasin pse anëtarët e kësaj partie e votuan propozimin për diasporën në KQZ

para një jave - Arbresh

Ish-deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Fitore Pacolli ka arsyetuar vendimin e dy anëtarëve të LVV-së në KQZ, të cilët votuan pro propozimit që KQZ sipas të cilit nuk do të lejohen të votojnë mërgimtarët...

“Më kanë sharë e fyer, jam ndjerë e ofenduar”: Daka thotë se është bërë fushatë kundër KQZ’së

para një jave - Gazeta Metro

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka thotë se është bërë fushatë kundër KQZ-së dhe vendimit për votat e mërgatës. Ajo thotë se ky vendim nuk e privon mërgatën të votojë në zgjedhjet...

Vetëvendosje ankohet në PZAP për vendimin e KQZ-së

para një jave - Insajderi

Lëvizja Vetëvendosje ka dorëzuar sot ankesë në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa vendimin e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për verifikimin e aplikacioneve të mërgatës për zgjedhjet e 14 shkurtit,...

Pacolli tregon pse anëtarët e VV-së e votuan propozimin për diasporën në KQZ

para një jave - Ekonomia Online

Ish-deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Fitore Pacolli ka arsyetuar vendimin e dy anëtarëve të LVV-së në KQZ, të cilët votuan pro propozimit që KQZ sipas të cilit nuk do të lejohen të votojnë mërgimtarët...

VV pas dorëzimit të ankesës në PZAP: Përfaqësuesit tanë nuk votuan për anulimin e votave nga thirrjet telefonike

para një jave - Syri.net Kosova

Lëvizja Vetëvendsoje ka dorëzuar në PZAP ankesën për vendimin e KQZ-së për votimin e mërgatës. E tani Vetëvendosja e ka bërë edhe publike edhe dokumentin e ankesës. “Përfaqësuesit tanë për asnjë moment...

'Germin' kërkon të anulohet vendimi i KQZ-së për votuesit nga diaspora

para një jave - Syri.net Kosova

Organizata Germin ka dorëzuar ankesë rreth vendimit të fundit të Komisionit Zgjedhor të Kosovës (KQZ) për Verifikimin e aplikacioneve për regjistrim për periudhën e aplikimit për regjistrim të votuesve...

LVV ankohet në PZAP për vendimin e KQZ-së për verifikim të votuesve jashtë Kosovës

para një jave - Telegrafi

Lëvizja Vetëvendosje ka dorëzuar sot në PZAP ankesën mbi vendimin e KQZ-së në lidhje verifikimin e aplikacioneve për votim të mërgatës për zgjedhjet e 14 shkurtit 2021. “Sa i përket votimit të këtij vendimi...

Germin dorëzon ankesë në PZAP, pas vendimit të KQZ-së që të verifikohen aplikuesit nga diaspora

para një jave - Telegrafi

Organizata Germin ka dorëzuar një ankesë në zyrën e Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) rreth vendimit të fundit të Komisionit Zgjedhor të Kosovës (KQZ) për Verifikimin e Aplikacioneve për...

Detaje: Mërgimtarët do të thirren më shumë se tre herë në telefon për t’u verifikuar si votues

para një jave - Lajmi.net

Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi me anë të një konference për media ka sqaruar se aplikuesi do të thirret tri herë e më shumë në telefon, shkruan lajmi.net. Hera e parë dotë jetë sipas kohës lokale në...

KQZ-ja do të adresojë çështjen e verifikimit të votuesve në diasporë

para një jave - RTK

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) do ta miratojë edhe një udhëzim lidhur me vendimin e datës 11 janar, për verifikimin e aplikacioneve për regjistrimin e votuesve jashtë Kosovës, ka deklaruar kryetarja...

Mërgimtari nga Gjermania për vendimin e KQZ-së: Është i padrejtë

para një jave - Ekonomia Online

Jakup Gashi i cili jeton dhe vepron në Baden Württemberg të Gjermanisë ka thënë se është i padrejtë vendimi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për të telefonuar gjithë votuesit jashtë vendit, e ata që...

Lëvizja Vetëvendosje dorëzon ankesën në PZAP rreth votimit të diasporës

para një jave - Syri.net Kosova

Blerim Sallahu nga zyra ligjore e Vetëvendosjes ka konfirmuar se kjo parti sapo ka dërguar ankesën në PZAP rreth votave të dsiaporës. “Sapo e dorëzova ankesën për vendimin e KQZ-së”, deklaroi Sallahu....

Vetëvendosje ankohet për vendimin e KQZ-së lidhur me verifikimin e aplikacioneve për votim nga diaspora

para një jave - Klan Kosova

Lëvizja Vetëvendosje është ankuar në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, lidhur me vendimin e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, për verifikimin e aplikacioneve të mërgatës për zgjedhjet e 14 shkurtit...

Zgjedhjet, KQZ tregon mënyrën dhe kohën kur do të telefonohen mërgimtarët për verifikim

para një jave - Gazeta Metro

Përkundër reagimeve, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot e ka miratuar vendimin për verifikimin e votave për votuesit nga jashtë, përmes telefonit, ndërsa ka bërë të ditur se nga nesër nis periudha e aplikimit...

‘Germin’ e konsideron antikushtetues vendimin e KQZ-së, ankohet në PZAP

para një jave - Kallxo

Organizata ‘Germin’ ka dorëzuar në PZAP ankesën ndaj vendimit të KQZ-së sipas të cilit është paralajmëruar se votuesit jashtë vendit të cilët aplikojnë për votim, do të telefonohen nga KQZ-ja dhe nëse...

KQZ-ja do të adresojë çështjen e verifikimit të votuesve në diasporë

para një jave - Evropa e Lirë

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) do ta miratojë edhe një udhëzim lidhur me vendimin e datës 11 janar, për verifikimin e aplikacioneve për regjistrimin e votuesve jashtë Kosovës, ka deklaruar kryetarja...

Vota e diasporës, LVV dorëzon ankesë në PZAP

para një jave - RTK

Lëvizja Vetëvendosje ka dorëzuar sot ankesë në PZAP në lidhje me vendimin e KQZ-së për verifikimin e aplikacioneve të mërgatës për zgjedhjet e 14 shkurtit 2021 në mbledhjen e mbajtur më të hënën. Edhe...

Votat e Diasporës, Vetëvendosje me ankesë në PZAP

para një jave - Kallxo

Lëvizja Vetëvendosje ka dorëzuar ankesë në PZAP mbi vendimin e KQZ-së, në lidhje me verifikimin e aplikacioneve për votim të mërgatës për zgjedhjet e 14 shkurtit 2021. Në komunikatën e VV-së, thuhet se...

Zgjedhjet, KQZ tregon mënyrën dhe kohën kur do të telefonohen mërgimtarët për verifikim

para një jave - KosovaPress

Përkundër reagimeve, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot e ka miratuar vendimin për verifikimin e votave për votuesit nga jashtë, përmes telefonit, ndërsa ka bërë të ditur se nga nesër nis periudha e aplikimit...

KQZ do të telefonojë votuesit që gjinden jashtë vendit, në mënyrë që të vërtetojë aplikimin

para një jave - Revista Kosovarja

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka sqaruar se votuesit jashtë vendit do të telefonohen tri herë për verifikimin e aplikacioneve, në tri orare të ndryshme. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi gjatë konferencës...

Aktivistët e VV po i kërkojnë llogari Sami Kurteshit se pse votoi pro vendimit të KQZ-së

para një jave - Syri.net Kosova

Vendimi i KQZ-së për verifikimin e aplikuesve për votime nga jashtë – që prek më së shumti diasporën – ka ngjallur reagime të ashpra. Fillimisht, kanë qenë zyrtarë nga Vetëvendosja, që e kanë quajtur këtë...

VV-ja dorëzon në PZAP ankesën për vendimin e KQZ-së për verifikimin e aplikacioneve të mërgatës

para një jave - Koha.net

Lëvizja Vetëvendosje ka dorëzuar në PZAP ankesën mbi vendimin e KQZ-së në lidhje verifikimin e aplikacioneve për votim të mërgatës VV-ja gjithashtu ka sqaruar edhe votimin e këtij vendimi nga përfaqësuesit...

VV publikon ankesën që dorëzoi në PZAP: Përfaqësuesit tanë nuk votuan për anulimin e votave nga thirrjet telefonike

para një jave - GazetaBlic

Lëvizja Vetëvendsoje ka dorëzuar në PZAP ankesën për vendimin e KQZ-së për votimin e mërgatës. E tani Vetëvendosja e ka bërë edhe publike edhe dokumentin e ankesës. “ Përfaqësuesit tanë për asnjë moment...

Edhe pse votoi pro, LVV-ja ankohet në PZAP rreth vendimit për telefonatat ndaj diasporës!

para një jave - Indeks online

Lëvizja Vetëvendosje ka dorëzuar në PZAP ankesën mbi vendimin e KQZ-së në lidhje verifikimin e aplikacioneve për votim të mërgatës. Partia e Kurtit, ndonëse votoi pro këtij vendimi, ka dorëzuar sot ankesë...

Ish kryeshefi ekzekutiv i KQZ-së: Vendimi për verifikim të votave nga diaspora është i kundërligjshëm

para një jave - Infokusi

Komisioni Qendror Zgjedhor mori vendim të hënën, se të gjithë personat që aplikojnë për të votuar në zgjedhjet e parakohshme të 14 shkurtit në Kosovë, ky institucion do ti thërrasë në telefon për të verifikuar...

Detaje: Mërgimtarët do të thirren më shumë se tre herë në telefon për t’u verifikuar si votues

para një jave - Periskopi

Nga KQZ kanë dhënë detaje për formën e verifikimit të votuesve jashtë Kosovës përmes telefonit, vendim ky i cili ka nxitur shumë reagime në Kosovë. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi me anë të një konference...

Sqaron KQZ-ja: Votuesit jashtë vendit do të telefonohen tri herë për ta verifikuar aplikimin

para një jave - Arbresh

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka sqaruar se verifikimi i aplikacioneve për votim jashtë vendit do të bëhet përmes telefonit në tri faza të ndryshme. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi gjatë konferencës...

Lëvizja Vetëvendosje dorëzon aneksën në PZAP rreth votimit të diasporës

para një jave - Bota Sot

Blerim Sallahu nga zyra ligjore e Vetëvendosjes ka konfirmuar se kjo parti sapo ka dërguar ankesën në PZAP rreth votave të dsiaporës. “Sapo e dorëzova ankesën për vendimin e KQZ-së”, deklaroi Sallahu....

Alarmon ish kryeshefi ekzekutiv i KQZ-së: Vendimi për diasporën hap mundësi për keqpërdorime me vota

para një jave - Infokusi

Ish shefi ekzekutiv i Komisionit Qendror Zgjedhor, Mazllum Baraliu po e quan të kundërligjshëm vendimin e këtij institucioni për të verifikuar përmes telefonit votat nga diaspora. Ai në një prononcim për...

Detaje: Mërgimtarët do të thirren më shumë se tre herë në telefon për t’u verifikuar si votues

para një jave - Gazeta Metro

Nga KQZ kanë dhënë detaje për formën e verifikimit të votuesve jashtë Kosovës përmes telefonit, vendim ky i cili ka nxitur shumë reagime në Kosovë. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi me anë të një konference...

Ekskluzive: Lëvizja Vetëvendosje dorëzon aneksën në PZAP rreth votimit të diasporës

para një jave - GazetaBlic

Blerim Sallahu nga zyra ligjore e Vetëvendosjes ka konfirmuar se kjo parti sapo ka dërguar ankesën në PZAP rreth votave të dsiaporës. “Sapo e dorëzova ankesën për vendimin e KQZ-së”, deklaroi Sallahu për...

Flasin nga zyra ligjore e LVV-së, tregojnë a do të dërgojnë ankesë në PZAP për votat e diasporës!

para një jave - Bota Sot

Lëvizja Vetëvendosje pritet të dërgojë ankesë në PAZP lidhur me vendimin e KQZ-zë për votimin e diasporës. Kështu ka thënë Blerim Sallahu, nga zyra ligjore e Lëvizjes Vetëvendosje. Sallahu ka theksuar...

Flasin nga zyra ligjore e LVV-së, tregojnë a do të dërgojnë ankesë në PZAP për votat e diasporës!

para një jave - GazetaBlic

Lëvizja Vetëvendosje pritet të dërgojë ankesë në PAZP lidhur me vendimin e KQZ-zë për votimin e diasporës. Kështu ka thënë Blerim Sallahu, nga zyra ligjore e Lëvizjes Vetëvendosje. Sallahu ka theksuar...

Daka për votat nga diaspora: Edhe më herët i kemi verifikuar aplikuesit, do t’i shqyrtojmë edhe ata nga Serbia

para një jave - Zhurnal

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka, tha se ky institucion edhe më herët ka bërë verifikimin e votave të ardhura nga jashtë, kjo duke iu referuar vendimit të fundit për votat...

Daka për votat nga diaspora: Edhe më herët i kemi verifikuar aplikuesit, do t’i shqyrtojmë edhe ata nga Serbia

para një jave - Telegrafi

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka, tha se ky institucion edhe më herët ka bërë verifikimin e votave të ardhura nga jashtë, kjo duke iu referuar vendimit të fundit për votat...

Daka për votat nga diaspora: Edhe më herët i kemi verifikuar aplikuesit

para një jave - Insajderi

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka, tha se ky institucion edhe më herët ka bërë verifikimin e votave të ardhura nga jashtë, kjo duke iu referuar vendimit të fundit për votat...

KQZ-ja miraton Udhëzimin për verifikim të votës përmes telefonit për mërgimtarët

para një jave - Ekonomia Online

Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka, ka thënë se zgjedhjet jashtë vendit janë lehtë të manipulueshme, andaj nevojiten mekanizma, për mbrojtjen  e votës, kur ka folur për Udhëzimin, që ka ardhur nga këshilli...

Daka: KQZ asnjëherë nuk tentoi që diasporës t’ia pamundësojë votimin

para një jave - Gazeta Metro

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka, ka folur rreth mënyrës së verifikimit të aplikuesve jashtë Kosovës për procesin e 14 shkurtit. Daka ka thënë se KQZ asnjëherë nuk ka tentuar...

KQZ-ja miraton propozimin për verifikim të votës përmes telefonit për mërgimtarët

para një jave - Ekonomia Online

Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka, ka thënë se zgjedhjet jashtë vendit janë lehtë të manipulueshme, andaj nevojiten mekanizma, për mbrojtjen  e votës, kur ka folur për propozimin që ka ardhur nga këshilli...

Daka për votat nga diaspora: Nuk është hera e parë, edhe më herët i kemi verifikuar aplikuesit

para një jave - Syri.net Kosova

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka, tha se ky institucion edhe më herët ka bërë verifikimin e votave të ardhura nga jashtë, kjo duke iu referuar vendimit të fundit për votat...

Daka: Procesi zgjedhor jashtë vendit është i manipulueshëm dhe na nevojiten mekanizma të mbrojtjes

para një jave - Ekonomia Online

Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka, ka thënë se zgjedhjet jashtë vendit janë lehtë të manipulueshme, andaj nevojiten mekanizma, për mbrojtjen  e votës, kur ka folur për propozimin që ka ardhur nga këshilli...

Dy ankesa ndaj vendimit të KQZ-së për verifikimin e votuesve jashtë Kosovës

para një jave - Lajmi.net

Në mbledhjen e djeshme të KQZ-së, pa asnjë kundërshtim nga anëtarët, është vendosur verifikimi i personave jashtë Kosovës që duan të votojnë të bëhet duke i telefonuar ata, dhe nëse të njëjtit nuk përgjigjen,...

Si të luftohet mohimi i votës së diasporës?

para një jave - Kallxo

Vendimi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për të verifikuar votat me postë përmes një telefonate të vetme, është një përpjekje flagrante për të shtypur votat e diasporës, por ne nuk do ta pranojmë këtë...

Daka sqaron vendimin për verifikim të aplikuesve nga diaspora

para një jave - Zeri

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka, tha se ky institucion edhe më herët ka bërë verifikimin e votave të ardhura nga jashtë, kjo duke iu referuar vendimit të fundit për votat...

Vetëvendosje ankohet për vendimin e KQZ-së për diasporën, që e votuan edhe dy anëtaret e saj

para një jave - Lajmi.net

Në njoftimin e Vetëvendosjes thuhet se Vetëvendosje ka qenë e pajtimit që aplikimi për regjistrim të verifikohet vetëm për rastet me mospërputhje sipas procedurave, kur nga një email adrese dërgohen shumë...

Nuk është hera e parë: KQZ kishte thirrur edhe më herët në telefon mërgimtarët për zgjedhje

para një jave - Gazeta Metro

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve të hënën ka marrë vendim që votuesit jashtë Kosovës, në formularët për votim të shkruajnë edhe numrin e telefonit. KQZ do t’i telefonojë ata dhe nëse nuk lajmërohen, aplikacioni...

Daka për votat nga diaspora: Edhe më herët i kemi verifikuar, do t’i shqyrtojmë edhe ata nga Serbia

para një jave - Koha.net

(EkonomiaOnline) - Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka, ka thënë se ky institucion edhe më herët ka bërë verifikimin e votave të ardhura nga jashtë, kjo duke iu referuar vendimit...

Daka sqaron vendimin për verifikimin e aplikuesve nga diaspora

para një jave - Zeri

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka, tha se ky institucion edhe më herët ka bërë verifikimin e votave të ardhura nga jashtë, kjo duke iu referuar vendimit të fundit për votat...

KQZ’ja i ka thirrur edhe më herët në telefon mërgimtarët, kështu ishin anuluar votat e tyre

para një jave - Gazeta Metro

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve të hënën ka marrë vendim që votuesit jashtë Kosovës, në formularët për votim të shkruajnë edhe numrin e telefonit. KQZ do t’i telefonojë ata dhe nëse nuk lajmërohen, aplikacioni...

Valdete Daka sqarohet për vendimin për thirrje në telefon të mërgimtarëve

para një jave - OraInfo

Vendimi për thirrje në telefon të mërgimtarëve, sqarohet Valdete Daka. Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka, tha se ky institucion edhe më herët ka bërë verifikimin e votave...

Vetëvendosje ankohet për vendimin e KQZ-së që e votuan edhe dy anëtarët e saj

para një jave - Infokusi

Lëvizja Vetëvendosje ka dorëzuar sot ankesë në PZAP në lidhje me vendim e KQZ-së për verifikimin e aplikacioneve të mërgatës për zgjedhjet e 14 shkurtit 2021. Në komunikatën lëshuar për media nga Zyra...

Valdete Daka flet për vendimin e ri për diasporën nga KQZ-ja

para një jave - Bota Sot

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka, tha se ky institucion edhe më herët ka bërë verifikimin e votave të ardhura nga jashtë, kjo duke iu referuar vendimit të fundit për votat...

Daka për votat nga diaspora: Edhe më herët i kemi verifikuar aplikuesit

para një jave - Bota Sot

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve Valdete Daka, tha se ky institucion edhe më herët ka bërë verifikimin e votave të ardhura nga jashtë, kjo duke iu referuar vendimit të fundit për votat nga...

Eugen Cakolli: Vendimi i KQZ-së i drejtë, por duhet plotësuar

para një jave - Kallxo

Eugen Cakolli, hulumtues në Institutin Demokratik të Kosovës (KDI) e ka vlerësuar si të drejtë vendimin e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) sipas të cilit është paralajmëruar se votuesit jashtë vendit...

Daka për votat nga diaspora: Edhe më herët i kemi verifikuar aplikuesit, do t’i shqyrtojmë edhe ata nga Serbia

para një jave - GazetaBlic

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka, tha se ky institucion edhe më herët ka bërë verifikimin e votave të ardhura nga jashtë, kjo duke iu referuar vendimit të fundit për votat...

Daka për votat nga diaspora: Edhe më herët i kemi verifikuar aplikuesit, do t’i shqyrtojmë edhe ata nga Serbia

para një jave - Indeks online

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka, tha se ky institucion edhe më herët ka bërë verifikimin e votave të ardhura nga jashtë, kjo duke iu referuar vendimit të fundit për votat...

Daka për votat nga diaspora: Çdo herë i kemi verifikuar aplikuesit

para një jave - RTK

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka, tha se ky institucion vazhdimisht ka bërë verifikimin e votave të ardhura nga jashtë, kjo duke iu referuar vendimit të fundit për votat...

Vendimi i KQZ-së për verifikimin e aplikacioneve të diasporës dorëzohet sot në PZAP

para një jave - Insajderi

Vendimi i djeshëm i KQZ-së ka ngjallur reagime, pasi në të thuhet se KQZ-ja do të bëjë verifikimin e aplikacioneve të votuesve jashtë Kosovës përmes telefonatave dhe në rast se aplikuesi nuk lajmërohet,...

Verifikimi i mërgimtarëve përmes telefonit nga KQZ, njohësi i Kushtetutës: Askund nuk është paraparë një verifikim i tillë për votuesit me postë

para një jave - Arbresh

Vendimi që mërgimtarët të cilët aplikojnë për të votuar,  të verifikohen përmes një thirrje telefonike është i pa bazë,  dhe një gjë e tillë duhet të kontestohet. Kështu thotë njohësi i Kushtetutës në...

​Dy ankesa ndaj vendimit të KQZ-së për verifikimin e votuesve jashtë Kosovës

para një jave - Periskopi

Ndaj vendimit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) për verifikimin e aplikuesve për votim jashtë Kosovës, në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) deri tani janë dorëzuar dy ankesa. Këtë...

A ka mundësi të anulohet vendimi i djeshëm i KQZ-së për votat nga Diaspora?! – Flet Mulë Desku!

para një jave - GazetaBlic

Vendimi i Komisionit Qendror Zgjedhor, për verifikimin në mënyrë më rigoroze të personave që jetojnë jashtë Kosove dhe regjistrohen si votues me postë në zgjedhjet e 14 shkurtit, ka ngjallur reagime të...

KQZ-ja, vendosi për verifikimin e të gjithë votuesve nga diaspora, që aplikojnë për t’u regjistruar, në zgjedhjet e 14 shkurtit

para një jave - Radio Kosova e Lire

Komisioni Qendror Zgjedhor, ka marrë vendimin për verifikimin e të gjithë votuesve nga diaspora, që aplikojnë për t’u regjistruar si votues në zgjedhjet e 14 shkurtit, në Kosovë. Në vendimin e KQZ-së,...

Dy ankesa ndaj vendimit të KQZ-së për verifikimin e votuesve jashtë Kosovës

para një jave - KosovaPress

Ndaj vendimit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) për verifikimin e aplikuesve për votim jashtë Kosovës, në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) deri tani janë dorëzuar dy ankesa. Këtë...

Vendimi i KQZ-së për verifikimin e aplikacioneve të diasporës dorëzohet sot në PZAP

para një jave - Syri.net Kosova

Organizata Germin do të dorëzojë sot një ankesë në zyrën e Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) rreth vendimit të fundit të Komisionit Zgjedhor të Kosovës (KQZ) për Verifikimin e Aplikacioneve...

Vota e diasporës, LVV dorëzon ankesë në PZAP

para një jave - KosovaPress

Lëvizja Vetëvendosje ka dorëzuar sot ankesë në PZAP në lidhje me vendimin e KQZ-së për verifikimin e aplikacioneve të mërgatës për zgjedhjet e 14 shkurtit 2021 në mbledhjen e mbajtur më të hënën. Edhe...

Verifikimi i votuesve jashtë Kosovës përmes telefonit nga KQZ, Germin dorëzon sot ankesë në PZAP

para një jave - Telegrafi

Organizata Germin do të dorëzojë sot një ankesë në zyrën e Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) rreth vendimit të fundit të Komisionit Zgjedhor të Kosovës (KQZ) për Verifikimin e Aplikacioneve...

Osmani: E drejta e votës nuk mund të kushtëzohet me një telefonatë

para një jave - Zhurnal

Ushtruesja e detyrës së presidentit të Kosovës, Vjosa Osmani, tha se e drejta e votës është e drejtë e patjetërsueshme, e cila “nuk mund të kushtëzohet me një telefonatë”. Reagimi vjen pasi Komisioni Qendror...

Komentet pozitive të anëtarit të KQZ-së pas votës pro verifikimit me telefonata të aplikacioneve

para një jave - Periskopi

Shpërndaje në:

Organizata Germin kërkon të anulohet vendimi i KQZ-së për votuesit nga diaspora

para një jave - Epoka e Re

Organizata Germin ka dorëzuar ankesë rreth vendimit të fundit të Komisionit Zgjedhor të Kosovës (KQZ) për verifikimin e aplikacioneve për regjistrim për periudhën e aplikimit për regjistrim të votuesve...

‘Germin’ e dërgon në PZAP vendimin e KQZ-së për votuesit nga diaspora

para një jave - Kallxo

Organizata jo qeveritare “Germin” ka reaguar pas vendimit të fundit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) sipas të cilit është paralajmëruar se votuesit jashtë vendit të cilët aplikojnë për votim,...

VV arsyetohet: Mbron dy anëtarët e saj PRO vendimit të KQZ-së, dhe qëndrimin e saj KUNDËR

para një jave - Periskopi

Lëvizja Vetëvendosje tashmë ka lëshuar edhe reagim publik pas akuzave se po tregohet hipokrite në qëndrimet e saj në lidhje me mënyrën e verifikimit të votave nga diaspora pasi u bë publike se dy anëtarët...

Vetëvendosje dorëzon në PZAP ankesën mbi vendimin e KQZ-së në lidhje verifikimin e aplikacioneve për votim të mërgatës

para një jave - Ekonomia Online

Lëvizja Vetëvendosje ka dorëzuar  ankesë në PZAP në lidhje me vendim e KQZ-së për verifikimin e aplikacioneve të mërgatës për zgjedhjet e 14 shkurtit 2021 në mbledhjen e mbajtur më 11 janar 2021. Në komunikatën...

LVV ankohet në PZAP për vendimin e KQZ-së për verifikim të votuesve jashtë Kosovës

para një jave - Arbresh

Lëvizja Vetëvendosje ka dorëzuar në PZAP ankesën mbi vendimin e KQZ-së në lidhje verifikimin e aplikacioneve për votim të mërgatës për zgjedhjet e 14 shkurtit 2021. “Sa i përket votimit të këtij vendimi...

Vetëvendosja ankohet në PZAP për vendimin e KQZ-së

para një jave - Epoka e Re

Lëvizja Vetëvendosje ka dorëzuar sot ankesë në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) në lidhje me vendim e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) për verifikimin e aplikacioneve të mërgatës...

Vetëvendosje ankohet për vendimin e KQZ-së që e votuan edhe dy anëtarët e saj

para një jave - Gazeta Metro

Lëvizja Vetëvendosje ka dorëzuar sot ankesë në PZAP në lidhje me vendim e KQZ-së për verifikimin e aplikacioneve të mërgatës për zgjedhjet e 14 shkurtit 2021. Në mbledhjen e mbajtur të hënën, pro këtij...

Organizata Germin kërkon nga PZAP-ja që të rishqyrtohet ose te anulohet vendimi i KQZ-së për votuesit nga dispora

para një jave - Ekonomia Online

Organizata Germin dorëzon ankesë rreth vendimit të fundit të Komisionit Zgjedhor të Kosovës (KQZ) për Verifikimin e Aplikacioneve për Regjistrim Për Periudhën e Aplikimit për Regjistrim të Votuesve Jashtë...

Përfaqësuesi ligjor i VV-së: Sot apeluam vendimin e KQZ-së për diasporën

para një jave - Periskopi

Lëvizja Vetëvendosje ka apeluar vendimin e djeshëm të Komisionit Qendror Zgjedhor (KQZ) për verifikimin e votave nga Diaspora, vendim të cilën e votuan edhe anëtarët e VV’së. Përfaqësuesi ligjor i VV’së,...

Mërgata dhe votimet në Kosovë

para një jave - Tetova Sot

Mërgata dhe votimet në Kosovë Demokracia, përfshirja dhe përfaqësimi në proceset shoqërore Në zgjedhjet e ardhshme në Kosovë Mërgata duhet të jetë aktive në realizimin e të drejtave të tyre. Si në aspektin...

Qorrolli e konsideron antikushtetues vendimin e KQZ-së për votuesit e diasporës

para një jave - Kallxo

Analisti politik dhe njohësi i çështjeve juridike, Vigan Qorrolli, e ka vlerësuar antikushtetues vendimin e sotëm të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), sipas të cilit në rast se votuesit nga diaspora...

Vendimi për thirrje në telefon të mërgimtarëve, sqarohet Valdete Daka

para një jave - Lajmi.net

Daka, ka sqaruar se vendimi i marrë në mbledhjen e së hënës që të thirren në telefon të gjithë ata që aplikojnë për të votuar, nuk përbën shkelje dhe është verifikim që e kanë bërë në vazhdimësi. “KQZ-ja...

Vendimi për thirrje në telefon të mërgimtarëve, sqarohet Valdete Daka

para një jave - Infokusi

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka, tha se ky institucion edhe më herët ka bërë verifikimin e votave të ardhura nga jashtë, kjo duke iu referuar vendimit të fundit për votat...

Vendimi i KQZ-së për verifikimin e aplikacioneve të diasporës dorëzohet sot në PZAP

para një jave - Zeri

Vendimi i djeshëm i KQZ-së ka ngjallur reagime pasi në të thuhet se KQZ-ja do të bëjë verifikimin e aplikacioneve të votuesve jashtë Kosovës, përmes telefonatave dhe në rast se aplikuesi nuk lajmërohet...

Osmani: E drejta e votës nuk mund të kushtëzohet me një telefonatë

para një jave - Klan

Osmani: E drejta e votës nuk mund të kushtëzohet me një telefonatë Ushtruesja e detyrës së presidentit të Kosovës, Vjosa Osmani, tha se e drejta e votës është e drejtë e patjetërsueshme, e cila “nuk mund...

Njeriu i diasporës: VV populiste, vetë e votuan vendimin në KQZ – vetë e kritikojnë

para një jave - Periskopi

Komisioni Qendror Zgjedhor, ka marrë vendim për verifikimin e të gjithë votuesve nga Diaspora, që aplikojnë për t’u regjistruar si votues në zgjedhjet e 14 shkurtit, në Kosovë. Sipas vendimit, KQZ-së do...

Sami Kurteshi heshtë, por jo edhe militantët e VV-së: I kërkojnë llogari për votën pro në KQZ

para një jave - Periskopi

Vendimi i KQZ-së për verifikimin e aplikuesve për votime nga jashtë – që prek më së shumti diasporën – ka ngjallur reagime të ashpra. Fillimisht, kanë qenë zyrtarë nga Vetëvendosja, që e kanë quajtur këtë...

Osmani: E drejta e votës nuk mund të kushtëzohet me një telefonatë

para një jave - Panorama

Ushtruesja e detyrës së presidentit të Kosovës, Vjosa Osmani, tha se e drejta e votës është e drejtë e patjetërsueshme, e cila “nuk mund të kushtëzohet me një telefonatë”. Reagimi vjen pasi Komisioni Qendror...

Daka për votat nga diaspora: Edhe më herët i kemi verifikuar aplikuesit

para një jave - Periskopi

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve Valdete Daka, tha se ky institucion edhe më herët ka bërë verifikimin e votave të ardhura nga jashtë, kjo duke iu referuar vendimit të fundit për votat nga...

Vendimi për thirrje në telefon të mërgimtarëve, sqarohet Valdete Daka

para një jave - Epoka e Re

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka, ka thënë se ky institucion edhe më herët ka bërë verifikimin e votave të ardhura nga jashtë, kjo duke i’u referuar vendimit të fundit për...

Vendimi për thirrje në telefon të mërgimtarëve, sqarohet Valdete Daka

para një jave - Gazeta Metro

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka, tha se ky institucion edhe më herët ka bërë verifikimin e votave të ardhura nga jashtë, kjo duke iu referuar vendimit të fundit për votat...

Valdete Daka sqarohet për vendimin që të thirren në telefon mërgimtarët që aplikojnë për të votuar

para një jave - Arbresh

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka, tha se ky institucion edhe më herët ka bërë verifikimin e votave të ardhura nga jashtë, kjo duke iu referuar vendimit të fundit për votat...

Daka për votat nga diaspora: Edhe më herët i kemi verifikuar aplikuesit, do t’i shqyrtojmë edhe ata nga Serbia

para një jave - Ekonomia Online

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka, tha se ky institucion edhe më herët ka bërë verifikimin e votave të ardhura nga jashtë, kjo duke iu referuar vendimit të fundit për votat...

Ish kryetari i Kushtetueses: Presidentja Osmani s’ka të drejtë të ndërhyjë në vendimet e KQZ-së

para një jave - Periskopi

Vendimi i fundit i Komisionit Qendror Zgjedhor (KQZ) që votat nga diaspora të verifikohen përmes telefonatave, ka ‘ndezur’ debat në vend. Partia e parë që doli kundër këtij vendimi ishte Vetëvendosje edhe...

Daka për votat nga diaspora: Çdo herë i kemi verifikuar aplikuesit, do t’i shqyrtojmë edhe ata nga Serbia

para një jave - Ekonomia Online

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka, tha se ky institucion vazhdimisht ka bërë verifikimin e votave të ardhura nga jashtë, kjo duke iu referuar vendimit të fundit për votat...

Organizohet peticion kundër vendimit të KQZ-së: Askush nuk mund t’i mohoj të drejtën e votës mërgatës!

para një jave - Arbresh

Grupi meKryeministrin në facebook, ka organizuar një peticion për të kundërshtuar vendimin e KQZ-së, rreth mënyrës se si do të votojnë mërgata në zgjedhjet e 14 shkurtit. Përmes këtij peticioni, ky grup...

Vendimi i KQZ-së për votimin nga diaspora – i drejtë dhe demokratik

para një jave - Ekonomia Online

Vendimi i KQZ-së për verifikimin e votës që bëhet nga diaspora është vendim i drejtë dhe mbronë parimet bazë të demokracisë. Duke pasë parasysh që klasa politike janë në gjendje të bëjnë lloj-lloj lojërash...

Mërgimtari: Vendimi i KQZ-së për verifikim të votës nga diaspora – i drejtë

para një jave - Periskopi

Shkrimtari që jeton në diasporë, Driton Smakaj, thotë se vendimi i KQZ-së për verifikimin e votës nga diaspora është vendim i drejtë. Ai shkruan: Vendimi i KQZ-së për verifikimin e votës që bëhet nga diaspora...

Anëtarët e VV’së në KQZ votuan pro verifikimit të votave të diasporës me telefonata – Flasin nga Vetëvendosje

para një jave - Periskopi

Komisioni Qendror Zgjedhor, ka marrë vendim për verifikimin e të gjithë votuesve nga Diaspora, që aplikojnë për t’u regjistruar si votues në zgjedhjet e 14 shkurtit, në Kosovë. Sipas vendimit, KQZ-së do...

Vendimin për telefonimin e votuesve jashtë vendit e votuan edhe Kurteshi e Rama, dy anëtarët e VV-së në KQZ

para një jave - Telegrafi

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka marrë vendim për verifikimin e aplikacioneve për regjistrimin e votuesve jashtë Kosovës. KQZ do të telefonojë të gjithë ata që aplikojnë jashtë vendit për votim...

LVV-ja në KQZ votoi pro vendimit të cilin e kritikoi Albulena Haxhiu

para një jave - Syri.net Kosova

Çështja më e diskutuar ditën e sotme, pas vërshimeve që kapluan tërë vendin, ishte edhe vendimi i KQZ-së për verifikimin e votuesve në diasporë përmes telefonatave. Këtë vendim e kritikoi shoqëria civile,...

Edhe Sami Kurteshi i VV-së votoi pro që vendimit të KQZ-së për diasporën

para një jave - Insajderi

Komisioni Qendror Zgjedhor, ka marrë vendimin për verifikimin e të gjithë votuesve nga diaspora, që aplikojnë për t’u regjistruar si votues në zgjedhjet e 14 shkurtit, në Kosovë, njofton Insajderi Në vendimin...

VV bën zhurmë në rrjete sociale, dy anëtarët e saj e kanë votuar vendimin për diasporën

para një jave - Bota Sot

Kryetari i Prizrenit, Mytaher Haskuka ka polemizuar në rrjete sociale me një komentues në rrjete sociale për vendimin e ri të KQZ’së për votime nga diaspora. “Ashtu si shumë parti dhe organizata në Kosovë...

Osmani: E drejta e votës nuk mund të kushtëzohet me një telefonatë

para një jave - Top Channel

Ushtruesja e detyrës së presidentit të Kosovës, Vjosa Osmani, tha se e drejta e votës është e drejtë e patjetërsueshme, e cila “nuk mund të kushtëzohet me një telefonatë”. Reagimi vjen pasi Komisioni Qendror...

Cakolli i KDI-së për votat e diasporës: Vendimi i KQZ-së, i nevojshëm për rritjen e integritetit të procesit zgjedhor

para një jave - Telegrafi

KQZ sot ka vendosur për verifikimin e aplikacioneve për regjistrimin e votuesve që janë jashtë Kosovës. Me këtë vendim KQZ tha se ndër të tjera do të verifikojë procesin e aplikimit për regjistrim duke...

LVV-ja në KQZ votoi pro vendimit të cilin e kritikoi Albulena Haxhiu

para një jave - Zeri

Çështja më e diskutuar ditën e sotme, pas vërshimeve që kapluan tërë vendin, ishte edhe vendimi i KQZ-së për verifikimin e votuesve në diasporë përmes telefonatave. Këtë vendim e kritikoi shoqëria civile,...

Osmani doli kundër vendimit të KQZ-së, vjen kundërpërgjigja nga Valdete Daka

para një jave - Syri.net Kosova

Kryetarja e Komisionit Qendror Zgjedhor, Valdete Daka, ka folur pas reagimeve të shumta për vendimin e KQZ-së në lidhje me verifikimin e votave nga diaspora. Në një deklaratë për Gazeta Blic, Daka shprehet...

Vendimi për diasporën, juristi tregon mënyrat se si mund të votojnë përmes KQZ-së

para një jave - Bota Sot

Vendimi i KQZ-së për votimin e shtetasve të Kosovës në diasporë ka ngjallur reagime të shumta. Politikanë, analistë reaguan, duke e quajtur atë jolegjitim. E për këtë reagoi edhe u.d e presidentit Vjosa...

Edhe Sami Kurteshi i VV-së e votoi vendimin e KQZ-së për votimin e Diasporës

para një jave - OraInfo

Vendimi i KQZ-së për votimin e Diasporës, e votoi edhe Sami Kurteshi i VV’së. Komisioni Qendror Zgjedhor, ka marrë vendimin për verifikimin e të gjithë votuesve nga diaspora, që aplikojnë për t’u regjistruar...

“Çdo subjekt politik në Kosovë ka të drejtë të shpenzojë deri në 934 mijë euro për fushatë zgjedhore”

para një jave - Portalb

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka mbajtur mbledhjen e radhës në kuadër të përgatitjeve për organizimin e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare, të cilat është vendosur të mbahen më 14 shkurt të...

Vjosa Osmani: E drejta e votës nuk mund të kushtëzohet me një telefonatë

para një jave - BalkanWeb

Ushtruesja e detyrës së presidentit të Kosovës, Vjosa Osmani, tha se e drejta e votës është e drejtë e patjetërsueshme, e cila “nuk mund të kushtëzohet me një telefonatë”. Reagimi vjen pasi Komisioni Qendror...

Dy anëtarët e VV-së në KQZ votuan pro telefonimit të votuesve jashtë vendit

para një jave - Koha.net

Vendimi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) që të telefonohen votuesit jashtë vendit, që paraprakisht kanë aplikuar përmes e-mailit, ka hasur në kritika të mëdha. KQZ-ja ka marrë vendim që të telefonojë...

Vendimi i KQZ-së për votimin e Diasporës, e votoi edhe Kurteshi i VV-së

para një jave - RTK

Komisioni Qendror Zgjedhor, ka marrë vendimin për verifikimin e të gjithë votuesve nga diaspora, që aplikojnë për t’u regjistruar si votues në zgjedhjet e 14 shkurtit, në Kosovë. Në vendimin e KQZ-së,...

Vjosa Osmani kërkon nga KQZ ta rishqyrtojë vendimin e fundit për votimin e diasporës

para një jave - Insajderi

Presidentja në Detyrë, Vjosa Osmani, i ka shkruar kryetares së Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka, për të kërkuar rishqyrtimin e vendimit të KQZ-së që të humbet e drejta e votës për ata mërgimtarë...

Vjosa Osmani kërkon nga KQZ-ja ta rishqyrtojë vendimin për verifikim të aplikimeve të mërgimtarëve përmes telefonit

para një jave - Telegrafi

Ushtruesja e detyrës së Presidentes së Kosovës, Vjosa Osmani i ka dërguar letër Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, lidhur me procesin e votimit dhe verifikimit të aplikimeve për votim të mërgatës, duke...

Dushi e cilëson të paprecedentë kërkesën e Osmanit drejtuar KQZ-së

para një jave - Bota Sot

Këshilli Qendror i Zgjedhjeve, sot ka marrë një vendim për verifikimi e votave nga jashtë përmes telefonatave. U.D. e Presidentes, znj. Vjosa Osmani, i ka shkruar letër kryetares së KQZ-së, znj.Valdete...

Osmani i kërkon KQZ-së të shqyrtojë vendimin për votuesit jashtë Kosovës

para një jave - Syri.net Kosova

Ushtruesja e detyrës së presidentes, Vjosa Osmani, ka kërkuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, ta shqyrtojë vendimin e sotëm për të telefonuar gjithë votuesit jashtë vendit, e ata që nuk lajmërohen...

Osmani doli kundër vendimit të KQZ-së, vjen kundërpërgjigjja nga Valdete Daka

para një jave - Bota Sot

Kryetarja e Komisionit Qendror Zgjedhor, Valdete Daka, ka folur pas reagimeve të shumta për vendimin e KQZ-së në lidhje me verifikimin e votave nga diaspora. Në një deklaratë, Daka shprehet e habitur se...

Haradinaj: Daka tha se vendimi për verifikimin e aplikacioneve të mërgimtarëve është marrë unanimisht

para një jave - Syri.net Kosova

Ministrja në detyrë e Punëve të Jashtme, Meliza Haradinaj-Stublla ka reguar pas vendimit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, se nuk do të lejohen të votojnë mërgimtarët me postë, në rast se nuk lajmërohen...

Video/ Vendimin e KQZ-së për votimin e Diasporës, e votoi edhe Sami Kurteshi

para një jave - Indeks online

Komisioni Qendror Zgjedhor, ka marrë vendimin për verifikimin e të gjithë votuesve nga diaspora, që aplikojnë për t’u regjistruar si votues në zgjedhjet e 14 shkurtit, në Kosovë. Në vendimin e KQZ-së,...

Osmani doli kundër vendimit të KQZ-së, Daka flet për Gazeta Blic: S’po kuptoj pse kundërshtohet verifikimi i votuesve jashtë Kosovës

para një jave - GazetaBlic

Kryetarja e Komisionit Qendror Zgjedhor, Valdete Daka, ka folur pas reagimeve të shumta për vendimin e KQZ-së në lidhje me verifikimin e votave nga diaspora. Në një deklaratë për Gazeta Blic, Daka shprehet...

Osmani: E drejta e votës nuk mund të kushtëzohet me një telefonatë

para një jave - Evropa e Lirë

Ushtruesja e detyrës së presidentit të Kosovës, Vjosa Osmani, tha se e drejta e votës është e drejtë e patjetërsueshme, e cila “nuk mund të kushtëzohet me një telefonatë”. Reagimi vjen pasi Komisioni Qendror...

Osmani kërkon rishqyrtim të vendimit të KQZ-së për t’i telefonuar votuesit nga diaspora

para një jave - Zeri

U. d e presidentes Vjosa Osmani i ka dërguar letër Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, lidhur me procesin e votimit dhe verifikimit të aplikimeve për votim të mërgatës, raporton Zeri.info. Osmani ka kërkuar...

Osmani e shqetësuar me vendimin e KQZ-së për votuesit jashtë Kosovës

para një jave - Bota Sot

Ushtruesja e detyrës së presidentes, Vjosa Osmani, i ka dërguar një letër Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, ku i ka kërkuar ta shqyrtojë vendimin e sotëm për të telefonuar gjithë votuesit jashtë vendit,...

Osmani i shkruar e shqetësuar Dakës pas vendimit për votat e diasporës

para një jave - OraInfo

Vendimi për votat e diasporës, Vjosa Osmani i shkruan e shqetësuar Valdete Dakës. Ushtruesja e detyrës së presidentit, Vjosa Osmani, ka kërkuar nga KQZ-ja, ta shqyrtojë vendimin e sotëm sipas të cilit,...

Osmani letër KQZ-së: Rishikoni vendimin, vota s’kushtëzohet me një telefon

para një jave - RTK

Presidentja në detyrë, Vjosa Osmani i ka dërguar letër Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, lidhur me procesin e votimit dhe verifikimit të aplikimeve për votim të mërgatës Osmani ka shprehur shqetësim lidhur...

Vjosa Osmani i kërkon KQZ-së të shqyrtojë vendimin për votuesit e diasporës

para një jave - Kallxo

Ushtruesja e detyrës së presidentes, Vjosa Osmani, ka kërkuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ta shqyrtojë vendimin e sotëm sipas të cilit është paralajmëruar se votuesit jashtë vendit të cilët aplikojnë...

Votat nga Diaspora – Vjosa Osmani i shkruan KQZ-së, ja kërkesa e saj

para një jave - GazetaBlic

U.d e presidentit Vjosa Osmani, është shprehur e shqetësuar lidhur me vendim e KQZ-së, për çka thotë se e drejta e votës është e drejtë fundamentale, shkruan Gazeta Blic. Lidhur me këtë, Osmani i ka dërguar...

Cakolli për vendimin e KQZ-së: Edhe pse jo plotësisht i qartë, është i nevojshëm për rritjen e integritetit të procesit zgjedhor

para një jave - Bota Sot

Eugen Cakolli nga KDI, ka reaguar lidhur me vendimin e KQZ-së për diasporën. Përmes një postimi në Facebook, ai ka thënë se votimi jashtë vendit është një prej operacioneve më të cenueshme dhe të ndjeshme...

Votimi i Diasporës/Vjosa Osmani letër KQZ-së: Vota s’mund të kushtëzohet me një telefonatë

para një jave - Indeks online

U.d presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani i ka dërguar letër Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, lidhur me procesin e votimit dhe verifikimit të aplikimeve për votim të mërgatës “E drejta e votë është fundamentale,...

Osmani i kërkon KQZ-së të shqyrtojë vendimin për votuesit jashtë Kosovës

para një jave - Koha.net

Ushtruesja e detyrës së presidentes, Vjosa Osmani, ka kërkuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, ta shqyrtojë vendimin e sotëm për të telefonuar gjithë votuesit jashtë vendit, e ata që nuk lajmërohen...

Haradinaj reagon pas vendimit të KQZ-së për diasporën

para një jave - OraInfo

Meliza Haradinaj-Stublla ka reaguar vendimit të KQZ-së për diasporën. Ministrja e Punëve të Jashtme, Meliza Haradinaj-Stublla ka reaguar pas vendimit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, se nuk do të lejohen...

Ekskluzive: Kjo është arsyeja pse KQZ mori vendim për telefonimin e mërgimtarëve që regjistrohen si votues në zgjedhjet e 14 shkurtit!

para një jave - GazetaBlic

Komisioni Qendror Zgjedhor, mori sot vendim, që të ndryshohet konfirmimi i votuesve nga diaspora, të cilët aplikojnë për të votuar me postë, në zgjedhjet e 14 shkurtit. Gazeta Blic, raportoi për këtë vendim...

Cakolli për vendimin e KQZ-së: Trajtimi si kalkulim ditor politik e elektoral është i panevojshëm dhe i dëmshëm

para një jave - Bota Sot

Eugen Cakolli nga KDI, ka reaguar lidhur me vendimin e KQZ-së për diasporën. Përmes një postimi në Facebook, ai ka thënë se votimi jashtë vendit është një prej operacioneve më të cenueshme dhe të ndjeshme...

U.d. së presidentes i kërkon KQZ-së të shqyrtojë vendimin për votuesit jashtë Kosovës

para një jave - Koha.net

Ushtruesja e detyrës së presidentes, Vjosa Osmani, ka kërkuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, ta shqyrtojë vendimin e sotëm për të telefonuar gjithë votuesit jashtë vendit, e ata që nuk lajmërohen...

Vendimi i KQZ-së për Diasporën, Cakolli: Evitohen situatat e manipulimit të procesit të votimit jashtë vendit

para një jave - Indeks online

Eugen Cakolli nga KDI përmes një postimi në FB ka komentuar vendimin e fundit të KQZ-së për Diasporën. Ai ka thënë se votimi jashtë vendit është një prej operacioneve më të cenueshme dhe të ndjeshme të...

Vendimi i KQZ-së për votimin e Diasporës, e votoi edhe Sami Kurteshi i VV-së

para një jave - Lajmi.net

Në vendimin e KQZ-së, thuhet do të kontaktojë prej telefonit të gjithë mërgimtarët që kanë aplikuar për t’u regjistruar si votues. Ky vendim u hodh në votim gjatë mbledhjes së sotme që pati KQZ, derisa...

Vjosa Osmani kërkon nga KQZ ta rishqyrtojë vendimin e fundit për votimin e diasporës

para një jave - Flaka

Presidentja në Detyrë, Vjosa Osmani, i ka shkruar kryetares së Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka, për të kërkuar rishqyrtimin e vendimit të KQZ-së që të humbet e drejta e votës për ata mërgimtarë...

VV bën zhurmë në rrjete sociale, dy anëtarët e saj e kanë votuar vendimin për diasporën

para një jave - Gazeta Metro

Kryetari i Prizrenit, Mytaher Haskuka ka polemizuar në rrjete sociale me një komentues në rrjete sociale për vendimin e ri të KQZ’së për votime nga diaspora. “Ashtu si shumë parti dhe organizata në Kosovë...

Diaspora n’telefon: Haskuka nuk e di se Kurteshi ka votuar pro, komenti ku befasohet

para një jave - Periskopi

Kryetari i Prizrenit, Mytaher Haskuka, ka komentuar vendimin e fundit të KQZ-së në lidhje me verifikimin e votuesve nga mërgata nëpërmjet thirrjes telefonike. Ky vendim, sipas Haskukës po ua mohon të drejtën...

Zyrtarja e VV’së: Nuk e kam idenë pse anëtarët tonë në KQZ votuan për verifikimin e votave nga jashtë me telefonata

para një jave - Periskopi

Komisioni Qendror Zgjedhor, ka marrë vendim për verifikimin e të gjithë votuesve nga Diaspora, që aplikojnë për t’u regjistruar si votues në zgjedhjet e 14 shkurtit, në Kosovë, shkruan Periskopi. Sipas...

Vjosa Osmani letër KQZ-së: Vota s’mund të kushtëzohet me një telefonatë, të rishqyrtohet vendimi

para një jave - Lajmi.net

Osmani tha se e drejta e votës është e drejtë fundamentale e garantuar me Kushtetutën tonë dhe mbi të gjitha me konventat ndërkombëtare për të drejtat e njeriut, transmeton lajmi.net. Si e tillë Osmani...

Vjosa Osmani letër KQZ-së: Vota s’mund të kushtëzohet me një telefonatë, të rishqyrtohet vendimi

para një jave - Infokusi

U.D së Presidentes së Kosovës, Vjosa Osmani i ka drejtuar një letër Komisionit Qendror Zgjedhor pas vendimit të sotëm që në rast se mërgimtarët nuk lajmërohen në telefonatën e tyre nga ky komision, humbin...

Zyrtari i LDK’së e dënon ndërhyrjen e Osmanit në vendimin e KQZ’së

para një jave - Gazeta Metro

Këshilli Qendror i Zgjedhjeve, sot ka marrë një vendim për verifikimi e votave nga jashtë përmes telefonatave. U.D. e Presidentes, Vjosa Osmani, i ka shkruar letër kryetares së KQZ-së, znj.Valdete Daka,...

Sami Kurteshi i LV-së e votoi vendimin e KQZ-së për votimin e Diasporës

para një jave - Epoka e Re

Komisioni Qendror Zgjedhor, ka marrë vendimin për verifikimin e të gjithë votuesve nga diaspora, që aplikojnë për t’u regjistruar si votues në zgjedhjet e 14 shkurtit, në Kosovë. Në vendimin e KQZ-së,...

Dy anëtarët e VV-së në KQZ votuan pro telefonimit të votuesve jashtë vendit

para një jave - Ekonomia Online

Vendimi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) që të telefonohen votuesit jashtë vendit, që paraprakisht kanë aplikuar përmes e-mailit, ka hasur në kritika të mëdha. KQZ-ja ka marrë vendim që të telefonojë...

Osmani letër Valdete Dakës: KQZ ta rishqyrtojë vendimin për verifikimin e votave të diasporës përmes telefonatave

para një jave - Periskopi

Ushtruesja e Detyrës së Presidentes, znj.Vjosa Osmani, ka shkruar e shqetësuar pas vendimit të KQZ-së se diaspora do të mund të votojë duke u verifikuar përmes telefonatave. “E drejta e votës është e drejtë...

Cakolli i KDI-së për votat e diasporës: Vendimi i KQZ-së, i nevojshëm për rritjen e integritetit të procesit zgjedhor

para një jave - Gazeta Metro

KQZ sot ka vendosur për verifikimin e aplikacioneve për regjistrimin e votuesve që janë jashtë Kosovës. Me këtë vendim KQZ tha se ndër të tjera do të verifikojë procesin e aplikimit për regjistrim duke...

Zyrtari i LDK-së e dënon ndërhyrjen e Osmanit në vendimin e KQZ-së

para një jave - Periskopi

Këshilli Qendror i Zgjedhjeve, sot ka marrë një vendim për verifikimi e votave nga jashtë përmes telefonatave. U.D. e Presidentes, znj. Vjosa Osmani, i ka shkruar letër kryetares së KQZ-së, znj.Valdete...

Vendimi i KQZ’së për votimin e Diasporës, e votoi edhe Sami Kurteshi i VV’së

para një jave - Gazeta Metro

Komisioni Qendror Zgjedhor, ka marrë vendimin për verifikimin e të gjithë votuesve nga diaspora, që aplikojnë për t’u regjistruar si votues në zgjedhjet e 14 shkurtit, në Kosovë. Në vendimin e KQZ-së,...

Verifikimi i votave nga jashtë me telefonata: Momenti kur anëtari i VV-së në KQZ jep komente pozitive pas votimit

para një jave - Periskopi

Verifikimi i votave nga jashtë përmes telefonatave, ka ngjallur debat në orët e fundit në Kosovë. Vendimi i KQZ-së, është kritikuar nga zyrtarë të Lëvizjes Vetëvendosje derisa për këtë vendim, kanë votuar...

Osmani letër Valdete Dakës: KQZ-së ta rishqyrtojë vendimin për verifikimin e votave të diasporës përmes telefonatave

para një jave - Periskopi

Ushtruesja e Detyrës së Presidentes, znj.Vjosa Osmani, ka shkruar e shqetësuar pas vendimit të KQZ-së se diaspora do të mund të votojë duke u verifikuar përmes telefonatave. “E drejta e votës është e drejtë...

Vjosa Osmani letër KQZ-së: Vota s’mund të kushtëzohet me një telefonatë, të rishqyrtohet vendimi

para një jave - Fakti Ditor

U.D së Presidentes së Kosovës, Vjosa Osmani i ka drejtuar një letër Komisionit Qendror Zgjedhor pas vendimit të sotëm që në rast se mërgimtarët nuk lajmërohen në telefonatën e tyre nga ky komision, humbin...

E paprecedentë: Vjosa Osmani ndërhynë në pavarësinë e KQZ’së, ‘presion’ për votat e diasporës

para një jave - Gazeta Metro

Ushtruesja e detyrës së presidentit, Vjosa Osmani, ka kërkuar nga KQZ-ja, ta shqyrtojë vendimin e sotëm sipas të cilit, nuk do të lejohen të votojnë mërgimtarët me postë, në rast se nuk lajmërohen në telefon....

Osmani kërkon nga KQZ-ja ta rishqyrtojë vendimin për verifikim të aplikimeve të mërgimtarëve përmes telefonit

para një jave - Epoka e Re

Ushtruesja e detyrës së presidentes së Kosovës, Vjosa Osmani i ka dërguar letër Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, lidhur me procesin e votimit dhe verifikimit të aplikimeve për votim të mërgatës, duke...

“Verifikimi i votuesve jasht vendit përmes telefonatave – i nevojshëm për integritetin zgjedhor”

para një jave - Periskopi

Eugen Cakolli nga KDI thotë se vendimi i sotëm i KQZ-së për verifikimin e aplikacioneve të votuesve jashtë vendit përmes telefonatave, është i nevojshëm për rritjen e integritetit të procesit zgjedhor....

Osmani i reagon KQZ-së: E drejta e votës, është e drejtë e patjetërsueshme, e cila nuk mund të kushtëzohet me një telefon

para një jave - Arbresh

U. d presidentja Osmani i ka dërguar letër Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, lidhur me procesin e votimit dhe verifikimit të aplikimeve për votim të mërgatës. Osmani drejtuar Komisionit Qendror të Zgjedhjeve,...

Osmani letër KQZ-së: Rishikoni vendimin, vota s’kushtëzohet me një telefonatë

para një jave - KosovaPress

Presidentja në detyrë, Vjosa Osmani i ka dërguar letër Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, lidhur me procesin e votimit dhe verifikimit të aplikimeve për votim të mërgatës Osmani ka shprehur shqetësim lidhur...

Vjosa Osmani kërkon nga KQZ-ja ta rishqyrtojë vendimin për verifikim të aplikimeve të mërgimtarëve përmes telefonit

para një jave - Ekonomia Online

Ushtruesja e detyrës së Presidentes së Kosovës, Vjosa Osmani i ka dërguar letër Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, lidhur me procesin e votimit dhe verifikimit të aplikimeve për votim të mërgatës, duke...

Vendimi i KQZ-së për mërgimtarët, Haradinaj-Stublla zhvillon bisedë telefonike me Dakën

para një jave - Epoka e Re

Ministrja në detyrë e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Meliza Haradinaj-Stublla ka reguar pas vendimit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve se nuk do të lejohen të votojnë mërgimtarët me postë, në rast...

Haxhiu thotë se KQZ-ja po aplikon kritere jokushtetuese ndaj mërgatës

para një jave - Epoka e Re

Anëtarja e kryesisë së Lëvizjes Vetëvendosje, Albulena Haxhiu, ka thënë se Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) është duke e vështirësuar regjistrimin e mërgatës për të votuar në zgjedhjet e 14 shkurtit....

Diaspora të votojë në përfaqësitë diplomatike të Kosovës në shtetet perëndimore

para një jave - Bota Sot

Shumë qytetarë nga diaspora pritet të votojnë në zgjedhjet e parakohshme që mbahen më 14 shkurt 2021, edhe se kjo mundësi ishte dhe është shume e cunguar dhe jo e avancuar ligësisht nga institucionet e...

Diaspora të votoj në përfaqësitë diplomatike të Kosovës në shtetet perëndimore

para një jave - Tetova Sot

Shkruan Luan Asllan Dibrani Shumë qytetarë nga diaspora pritet të votojnë në zgjedhjet e parakohshme që mbahen më 14 shkurt 2021, edhe se kjo mundësi ishte dhe është shume e cunguar dhe jo e avancuar ligësisht...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK