Haradinaj: Vëllezërit Gërvalla dhe Kadri Zeka janë lajmëtaret e lirisë

para 3 muajve - Telegrafi

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, në 39 vjetorin e vrasjes së heronjve Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka,ka bërë homazhe në fshatin Dubovik të Deçanit, ku tha se ata...

39 vjet nga vrasja e vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zekës

para 3 muajve - Zhurnal

Zhurnal Ads 17 janari i vitit 1982, është dita kur u vranë në një atentat vëllezërit Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka. Edhe pse kanë kaluar 39 vjet, ajo ditë mbetet përgjithnjë e freskët me zinë...

Haradinaj bën homazhe tek varrezat e vëllezërve Gërvalla

para 3 muajve - Klan Kosova

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Ramush Haradinaj ka bërë homazhe tek varrezat e heronjve Jusuf e Bardhosh Gërvalla në 39-vjetorin e rënies së tyre. Haradinaj ka thënë se...

39 vjet nga vrasja e veprimtarëve kosovarë në Gjermani, periudhë kur shërbimi sekret jugosllav kryente…

para 3 muajve - Panorama

17 janari i vitit 1982, është dita kur u vranë në një atentat vëllezërit Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka. Edhe pse kanë kaluar 39 vjet, ajo ditë mbetet përgjithnjë e freskët me zinë e saj jo vetëm...

Ramush Haradinaj e nis të dielën me homazhe për Kadri Zekën e vëllezërit Gërvalla

para 3 muajve - Syri.net Kosova

Sot, në 39 vjetorin e vrasjes së vëllzerve Gërvalla dhe Kadri Zeka, ish-kryeministri dhe kandidati për president, Ramush Haradinaj ka bërë homazhe në varret e tyre. “Këtu pushon Jusuf, e Bardhosh Gërvalla,...

39 vjet nga vrasja e vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zekës

para 3 muajve - Syri.net Kosova

17 janari i vitit 1982, është dita kur u vranë në një atentat vëllezërit Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka. Edhe pse kanë kaluar 39 vjet, ajo ditë mbetet përgjithnjë e freskët me zinë e saj jo vetëm...

Sot 39 vite nga vrasja e heronjve Gërvalla dhe Kadri Zekës. Atentati ndaj vëllezërve në Gjermani

para 3 muajve - BalkanWeb

17 janari i vitit 1982, është dita kur u vranë në një atentat vëllezërit Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka. Edhe pse kanë kaluar 39 vjet, ajo ditë mbetet përgjithnjë e freskët me zinë e saj jo vetëm...

Haradinaj nis ditën me nderime për heronjtë, Jusuf e Bardhosh Gërvalla

para 3 muajve - Indeks online

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Ramush Haradinaj ka bërë homazhe tek varresat e heronjëve Jusuf e Bardhosh Gërvalla në 39-vjetorin e rënies së tyre. Si çdo vit tjetër, mëngjesin e 17...

Haradinaj: Vëllezërit Gërvalla dhe Kadri Zeka janë lajmëtaret e lirisë

para 3 muajve - GazetaBlic

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, në 39 vjetorin e vrasjes së heronjve Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka,ka bërë homazhe në fshatin Dubovik të Deçanit, ku tha se ata...

Haradinaj: Vëllezërit Gërvalla dhe Kadri Zeka janë lajmëtaret e lirisë

para 3 muajve - Bota Sot

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, në 39 vjetorin e vrasjes së heronjve Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka,ka bërë homazhe në fshatin Dubovik të Deçanit, ku tha se ata...

39 vjet nga vrasja e vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zekës

para 3 muajve - Insajderi

39 vjet janë bërë sot nga dita kur u vranë në një attentat vëllezërit Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka, transmeton Insajderi. Atentati mbi dy vëllezërit Gërvalla dhe Kadri Zeka ka ndodhur në Untergrupenbach...

Haradinaj: Vëllezërit Gërvalla dhe Kadri Zeka janë lajmëtaret e lirisë

para 3 muajve - RTK

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, në 39 vjetorin e vrasjes së heronjve Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka,ka bërë homazhe në fshatin Dubovik të Deçanit, ku tha se ata...

39 vjet nga vrasja e vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zekës

para 3 muajve - Syri

17 janari i vitit 1982, është dita kur u vranë në një atentat vëllezërit Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka. Edhe pse kanë kaluar 39 vjet, ajo ditë mbetet përgjithnjë e freskët me zinë e saj jo vetëm...

39 vjet nga vrasja e vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zekës

para 3 muajve - Indeks online

Sot bëhen 39 vjet nga vrasja e vëllezërve, Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zekës. Me 17 janar në qytetin Untergrupenbach të Gjermanisë u bë atentat mbi vëllezërit Gërvalla dhe Kadri Zekën, transmeton...

39 vjet nga vrasja e vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zekës

para 3 muajve - GazetaBlic

17 janari i vitit 1982, është dita kur u vranë në një atentat vëllezërit Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka. Edhe pse kanë kaluar 39 vjet, ajo ditë mbetet përgjithnjë e freskët me zinë e saj jo vetëm...

39 vjet nga vrasja e vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zekës

para 3 muajve - Telegrafi

17 janari i vitit 1982, është dita kur u vranë në një atentat vëllezërit Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka. Edhe pse kanë kaluar 39 vjet, ajo ditë mbetet përgjithnjë e freskët me zinë e saj jo vetëm...

39 vjet nga vrasja e vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zekës

para 3 muajve - Klan Kosova

17 janari i vitit 1982, është dita kur u vranë në një atentat vëllezërit Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka. Edhe pse kanë kaluar 39 vjet, ajo ditë mbetet përgjithnjë e freskët me zinë e saj jo vetëm...

39 vjet nga vrasja e vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zekës

para 3 muajve - Koha.net

17 janari i vitit 1982, është dita kur u vranë në një atentat vëllezërit Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka. Edhe pse kanë kaluar 39 vjet, ajo ditë mbetet përgjithnjë e freskët me zinë e saj jo vetëm...

Haradinaj: Vëllezërit Gërvalla dhe Kadri Zeka janë lajmëtaret e lirisë

para 3 muajve - Infokusi

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, në 39 vjetorin e vrasjes së heronjve Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka,ka bërë homazhe në fshatin Dubovik të Deçanit, ku tha se ata...

39 vjet nga vrasja e vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zekës

para 3 muajve - Infokusi

17 janari i vitit 1982, është dita kur u vranë në një atentat vëllezërit Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka. Edhe pse kanë kaluar 39 vjet, ajo ditë mbetet përgjithnjë e freskët me zinë e saj jo vetëm...

Haradinaj bën homazhe te varret e Jusuf e Bardhosh Gërvalla

para 3 muajve - Bota Sot

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, bën homazhe në fshatin Dubovik të Deçanit, te varret e Heronjve Jusuf e Bardhosh Gërvalla. 17 janari i vitit 1982, është dita kur u vranë...

39 vjet nga vrasja e vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zekës

para 3 muajve - Zeri

17 janari i vitit 1982, është dita kur u vranë në një atentat vëllezërit Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka. Edhe pse kanë kaluar 39 vjet, ajo ditë mbetet përgjithnjë e freskët me zinë e saj jo vetëm...

39 vjet nga vrasja e vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zekës

para 3 muajve - RTK

17 janari i vitit 1982, është dita kur u vranë në një atentat vëllezërit Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka. Edhe pse kanë kaluar 39 vjet, ajo ditë mbetet përgjithnjë e freskët me zinë e saj jo vetëm...

39 vjet nga vrasja e vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zekës

para 3 muajve - Bota Sot

17 janari i vitit 1982, është dita kur u vranë në një atentat vëllezërit Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka. Edhe pse kanë kaluar 39 vjet, ajo ditë mbetet përgjithnjë e freskët me zinë e saj jo vetëm...

39 vjet nga vrasja e vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zekës

para 3 muajve - Revista Kosovarja

Sot bëhen 39 vjet nga vrasja e vëllezërve, Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zekës. Me 17 janar në qytetin Untergrupenbach të Gjermanisë u bë atentat mbi vëllezërit Gërvalla dhe Kadri Zekën. Sipas autoriteteve...

Ramush Haradinaj e nis të dielën me homazhe për Kadri Zekën e vëllezërit Gërvalla

para 3 muajve - Periskopi

Sot, në 39 vjetorin e vrasjes së vëllzerve Gërvalla dhe Kadri Zeka, ish-kryeministri dhe kandidati për president, Ramush Haradinaj ka bërë homazhe në varret e tyre. “Këtu pushon Jusuf, e Bardhosh Gërvalla,...

Haradinaj: Vëllezërit Gërvalla dhe Kadri Zeka janë lajmëtaret e lirisë

para 3 muajve - KosovaPress

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, në 39 vjetorin e vrasjes së heronjve Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka,ka bërë homazhe në fshatin Dubovik të Deçanit, ku tha se ata...

Haradinaj bën homazhe te varret e Jusuf e Bardhosh Gërvalla

para 3 muajve - KosovaPress

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, bën homazhe në fshatin Dubovik të Deçanit, te varret e Heronjve Jusuf e Bardhosh Gërvalla.

Sot, 39 vjet nga vrasja e vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zekës

para 3 muajve - Periskopi

17 janari i vitit 1982, është dita kur u vranë në një atentat vëllezërit Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka. Edhe pse kanë kaluar 39 vjet, ajo ditë mbetet përgjithnjë e freskët me zinë e saj jo vetëm...

39 vjet nga vrasja e vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zekës

para 3 muajve - Gazeta Metro

17 janari i vitit 1982, është dita kur u vranë në një atentat vëllezërit Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka. Edhe pse kanë kaluar 39 vjet, ajo ditë mbetet përgjithnjë e freskët me zinë e saj jo vetëm...

39 vjet nga vrasja e vëllezërve Gërvalla dhe Kadri Zekës

para 3 muajve - KosovaPress

17 janari i vitit 1982, është dita kur u vranë në një atentat vëllezërit Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka. Edhe pse kanë kaluar 39 vjet, ajo ditë mbetet përgjithnjë e freskët me zinë e saj jo vetëm...

Ramadan Pllana: Jusuf Gërvalla, Kadri Zeka dhe Bardhosh Gërvalla, yje të pashuar

para 3 muajve - Radio Kosova e Lire

Kosova nuk ka nevojë për disa zëra të ngritur, por ka nevojë për një zë të fuqishëm. (Jusuf Gërvalla) U mbush një çerek shekulli nga vrasja mizore prej dorës kriminele serbo-jugosllave e Jusuf Gërvallës,...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK