Lista Serbe garon me dy persona me probleme me ligjin

para një muaji - Syri.net Kosova

Lista zgjedhore e kandidatëve për deputetë të Listës Serbe rezulton të ketë, nga gjithsej 20, një kandidat të dënuar për mosraportim të pasurisë. Në hulumtimin e Insitutit të Kosovës për Drejtësi, njoftohet...

IKD: 29 kandidatë për deputetë në telashe me certifikim

para një muaji - Syri.net Kosova

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar mbi integritetin e kandidatëve të partive politike për deputetë në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të...

IKD: LDK-ja me një kandidat me aktakuzë aktive

para një muaji - Zhurnal

Zhurnal Ads Hulumtimi i Insitutit të Kosovës për Drejtësi, ka bërë të ditur se itegritetin e kandidatëve për deputet të Lidhjes Demokratike të Kosovës Ky hulumtim tregon se lista zgjedhore e LDK-së, nga...

IKD: LDK-ja me një kandidat me aktakuzë aktive

para një muaji - Syri.net Kosova

Hulumtimi i Insitutit të Kosovës për Drejtësi, ka bërë të ditur se itegritetin e kandidatëve për deputet të Lidhjes Demokratike të Kosovës Ky hulumtim tregon se lista zgjedhore e LDK-së, nga gjithsej 110,...

IKD: Në listën zgjedhore të PDK-së garojnë së paku 5 kandidatë me probleme me ligjin

para një muaji - Zeri

Instituti i Kosovës për Drejtësi, në hulumtimin për integritetin e kandidatëve për deputet për zgjedhjet e 14 shkurtit në vend, ka mësuar se Partia Demokratike e Kosovës ka një kandidat të dënuar në tri...

IKD: LDK-ja me një kandidat me aktakuzë aktive

para një muaji - Zeri

Hulumtimi i Insitutit të Kosovës për Drejtësi, ka bërë të ditur se itegritetin e kandidatëve për deputet të Lidhjes Demokratike të Kosovës Ky hulumtim tregon se lista zgjedhore e LDK-së, nga gjithsej 110,...

Lista Serbe garon me dy persona me probleme me ligjin

para një muaji - Zeri

Lista zgjedhore e kandidatëve për deputetë të Listës Serbe rezulton të ketë, nga gjithsej 20, një kandidat të dënuar për mosraportim të pasurisë. Në hulumtimin e Insitutit të Kosovës për Drejtësi, njoftohet...

IKD: 29 kandidatë për deputetë në telashe me certifikim

para një muaji - RTK

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar mbi integritetin e kandidatëve të partive politike për deputetë në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të...

IKD: 29 kandidatë për deputetë në telashe me certifikim

para një muaji - GazetaBlic

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar mbi integritetin e kandidatëve të partive politike për deputetë në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të...

IKD: 29 kandidatë për deputetë në telashe me certifikim

para një muaji - Infokusi

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar mbi integritetin e kandidatëve të partive politike për deputetë në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të...

Lista Serbe garon me dy persona me probleme me ligjin

para një muaji - InfoShqip

Lista zgjedhore e kandidatëve për deputetë të Listës Serbe rezulton të ketë, nga gjithsej 20, një kandidat të dënuar për mosraportim të pasurisë. Në hulumtimin e Insitutit të Kosovës për Drejtësi, njoftohet...

“29 kandidatë për deputetë probleme me certifikim, janë të dënuar në tri vitet e fundit”

para një muaji - Periskopi

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar mbi integritetin e kandidatëve të partive politike për deputetë në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të...

IKD: 29 kandidatë për deputetë në telashe me certifikim, janë të dënuar në tri vitet e fundit

para një muaji - Gazeta Metro

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar mbi integritetin e kandidatëve të partive politike për deputetë në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të...

Këta janë kandidatët për deputetë të cilët kanë telashe me certifikim për shkak të problemit me drejtësi

para një muaji - Arbresh

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar mbi integritetin e kandidatëve të partive politike për deputetë në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të...

IKD: 29 kandidatë për deputetë në telashe me certifikim – janë të dënuar në tri vitet e fundit

para një muaji - Telegrafi

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar mbi integritetin e kandidatëve të partive politike për deputetë në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të...

IKD-ja: AAK me tetë kandidatë për deputetë me aktakuza aktive

para një muaji - Zeri

Në hulumtiminne Institutit të Kosovës për Drejtësi, është bërë e ditur se lista zgjedhore e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, nga gjithsej 110 kandidatë për deputetë, përfshinë tetë deputet të cilët kanë...

Këta kandidatë për deputetë mund të kenë telashe me certifikim

para një muaji - OraInfo

Cilët kandidatë mund të kenë telashe me certifikim. Subjektet politike që synojnë ulëse në Kuvend, të shtunën, kanë dorëzuar në KQZ listat me emrat e kandidatëve për deputetë. E shumica prej tyre edhe...

Cilët kandidatë mund të kenë telashe me certifikim

para një muaji - Koha.net

Subjektet politike që synojnë ulëse në Kuvend, të shtunën, kanë dorëzuar në KQZ listat me emrat e kandidatëve për deputetë. E shumica prej tyre edhe i kanë zbuluar emrat për publikun. Instituti i Kosovës...

'Krejt partitë e mëdha politike në listat e tyre kanë të akuzuar me vepra penale'

para një muaji - Syri.net Kosova

Ehat Miftaraj nga Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), i ka vlerësuar listat e publikuara të subjekteve politike pas afatit të fundit për dërgimin e tyre në KQZ, së ti ngarkuara me persona që kanë vepra...

IKD: Tetë kandidatë për deputetë nga AAK me aktakuza aktive

para një muaji - Syri.net Kosova

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar integritetin e kandidatëve të partive politike të përfshirë në listat zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme,...

Një kandidat nga Lista Serbe është i dënuar me vendim të prerë, tjetri me aktakuzë aktive

para një muaji - Telegrafi

Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD) ka publikuar gjetjet e hulumtimit për integritetin e kandidatëve të partive politike të përshirë në listat zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme, të cilat do të mbahen...

Zgjedhjet e 14 shkurtit, përplot me kandidatë për deputetë që kanë aktakuza dhe dënime

para një muaji - Syri.net Kosova

Edhe zgjedhjet e 14 shkurtit 2021, si ato paraprake, në listat e deputetëve nga subjektet politike, do të jenë persona të cilët kanë pasur probleme me ligjin. Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit...

IKD: Tetë kandidatë për deputetë nga AAK me aktakuza aktive – shtatë prej tyre gjykimi është në proces në shkallë të parë

para një muaji - Telegrafi

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar integritetin e kandidatëve të partive politike të përfshirë në listat zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme,...

Ja emrat e kandidatëve të PDK-së për deputetë që kanë aktakuza dhe dënime

para një muaji - Syri.net Kosova

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD), ka hulumtuar integritetin e kandidatëve të partive politike të përfshirë në listat zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme,...

Kjo është partia e cila nuk ka asnjë të akuzuar dhe asnjë të dënuar

para një muaji - Bota Sot

Ehati Miftaraj nga IKD ka bërë të ditur se deri më tani, asnjë kandidat nga lista e ushtrueses së detyrës së Presidentit, Vjosa Osmanit nuk është i akuzuar, apo edhe dënuar. “ Lista e Vjosa Osmani e vetmja...

IKD: Katër kandidatë të PDK-së me aktakuza, një i dënuar

para një muaji - RTK

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar integritetin e kandidatëve të partive politike të përfshirë në listat zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme,...

IKD: AAK i kandidon për deputetë tetë persona me aktakuza

para një muaji - RTK

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar integritetin e kandidatëve të partive politike të përfshirë në listat zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme,...

Miftaraj: Lista e Vjosa Osmanit e vetmja deri më tani pa asnjë të akuzuar dhe asnjë të dënuar

para një muaji - GazetaBlic

Ehati Miftaraj nga IKD ka bërë të ditur se deri më tani, asnjë kandidat nga lista e ushtrueses së detyrës së Presidentit, Vjosa Osmanit nuk është i akuzuar, apo edhe dënuar, shkruan GazetaBlic. “Lista...

IKD: Nga lista zgjedhore e LVV-së, 11 kandidatë me aktakuza dhe 2 të tjerë me dënime të plotfuqishme

para një muaji - Zeri

Instituti iKosovës për Drejtësi ka hulumtuar integritetin e kandidatëve të partive politike të përfshirëë në listat zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme, të cilat do të mbahen më 14 shkurt 2021. Nga ky...

IKD: 11 kandidatë me aktakuza në listën e Vetëvendosjes

para një muaji - Syri.net Kosova

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve te? Institutit te? Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar integritetin e kandidatëve te? partive politike te? përfshirë? ne? listat zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme,...

IKD: Një kandidat i LDK-së ka aktakuzë aktive

para një muaji - Syri.net Kosova

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar integritetin e kandidatëve të partive politike të përfshirë në listat zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme,...

Një kandidatë nga Lista Serbe është i dënuar me vendim të prerë, tjetri me aktakuzë aktive

para një muaji - Bota Sot

Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD) ka publikuar gjetjet e hulumtimit për integritetin e kandidatëve të partive politike të përshirë në listat zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme, të cilat do të mbahen...

Instituti i Kosovës për Drejtësi publikon gjetjet e hulumtimit, thonë se një kandidat i LDK-së ka aktakuzë aktive

para një muaji - Telegrafi

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar integritetin e kandidatëve të partive politike të përfshirë në listat zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme,...

Tetë persona me aktakuza në listën e AAK-së

para një muaji - OraInfo

AAK i kandidon për deputetë tetë persona me aktakuza. Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar integritetin e kandidatëve të partive politike të përfshirë...

IKD publikon gjetjet e hulumtimit, thotë se një kandidat i LDK-së ka aktakuzë aktive

para një muaji - GazetaBlic

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar integritetin e kandidatëve të partive politike të përfshirë në listat zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme,...

IKD: 29 kandidatë për deputetë në telashe me certifikim

para një muaji - Arbresh

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar mbi integritetin e kandidatëve të partive politike për deputetë në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të...

Tetë kandidatë për deputetë nga AAK me aktakuza aktive – shtatë prej tyre gjykimi është në proces në shkallë të parë

para një muaji - Bota Sot

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar integritetin e kandidatëve të partive politike të përfshirë në listat zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme,...

IKD: Kurti e Haxhiu kanë dënime të plotfuqishme gjatë 3 viteve të fundit, 11 kandidatë të LVV-së për deputetë janë me aktakuza

para një muaji - Telegrafi

Instituti i Kosovës për Drejtësi përmes një komunikate ka deklaruar se në listën zgjedhore të Lëvizjes Vetëvendosje janë 11 kandidatë me aktakuza dhe dy të tjerë me me dënime të plotfuqishme gjatë 3 viteve...

11 kandidatë të LVV-së për deputetë janë me aktakuza

para një muaji - Bota Sot

Instituti i Kosovës për Drejtësi përmes një komunikate ka deklaruar se në listën zgjedhore të Lëvizjes Vetëvendosje janë 11 kandidatë me aktakuza dhe dy të tjerë me me dënime të plotfuqishme gjatë 3 viteve...

Instituti i Kosovës për Drejtësi publikon gjetjet e hulumtimit, thonë se një kandidat i LDK-së ka aktakuzë aktive

para një muaji - Bota Sot

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar integritetin e kandidatëve të partive politike të përfshirë në listat zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme,...

Katër kandidatë të PDK-së me aktakuza, një i dënuar në tri vitet e fundit

para një muaji - Bota Sot

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar integritetin e kandidatëve të partive politike të përfshirë në listat zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme,...

IKD: 11 kandidatë me aktakuza në listën e VV, dy të dënuar në tre vitet e fundit

para një muaji - Indeks online

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar integritetin e kandidatëve të partive politike të përfshirë̈ në listat zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme,...

IKD: Nga 110 kandidatët e VV-së,11 janë me aktakuza dhe 2 me dënime

para një muaji - RTK

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar integritetin e kandidatëve të partive politike të përfshirë̈ në listat zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme,...

PDK me katër kandidatë me aktakuza, një i dënuar në tri vitet e fundit

para një muaji - OraInfo

Katër kandidatë të PDK-së me aktakuza. Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar integritetin e kandidatëve të partive politike të përfshirë në listat...

Në listën e VV-së 11 kandidatë me aktakuza, dy të dënuar në tre vitet e fundit

para një muaji - OraInfo

11 kandidatë me aktakuza në listën e Vetëvendosjes. Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar integritetin e kandidatëve të partive politike të përfshirë̈...

IKD: Katër kandidatë të PDK-së me aktakuza, një i dënuar

para një muaji - Flaka

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar integritetin e kandidatëve të partive politike të përfshirë në listat zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme,...

IKD: AAK i kandidon për deputetë tetë persona me aktakuza

para një muaji - Flaka

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar integritetin e kandidatëve të partive politike të përfshirë në listat zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme,...

Katër kandidatë të PDK-së me aktakuza, një i dënuar në tri vitet e fundit

para një muaji - GazetaBlic

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar integritetin e kandidatëve të partive politike të përfshirë në listat zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme,...

IKD: Nga 110 kandidatët e VV-së, 11 janë me aktakuza dhe 2 me dënime

para një muaji - Flaka

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar integritetin e kandidatëve të partive politike të përfshirë̈ në listat zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme,...

IKD: Kurti e Haxhiu kanë dënime të plotfuqishme gjatë tri viteve të fundit – 11 kandidatë të LVV-së për deputetë janë me aktakuza

para një muaji - GazetaBlic

Instituti i Kosovës për Drejtësi përmes një komunikate ka deklaruar se në listën zgjedhore të Lëvizjes Vetëvendosje janë 11 kandidatë me aktakuza dhe dy të tjerë me me dënime të plotfuqishme gjatë 3 viteve...

AAK i kandidon për deputetë tetë persona me aktakuza

para një muaji - Lajmi.net

Gjetjet e hulumtimit të IKD-së, tregojnë se në listën zgjedhore të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) nga 110 kandidatë për deputetë, janë tetë (8) kandidatë ndaj të cilëve ka aktakuza aktive. Për...

“Krejt partitë e mëdha politike në listat e tyre kanë të akuzuar me vepra penale”

para një muaji - Infokusi

Ehat Miftaraj nga Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), i ka vlerësuar listat e publikuara të subjekteve politike pas afatit të fundit për dërgimin e tyre në KQZ, së ti ngarkuara me persona që kanë vepra...

IKD: 11 kandidatë me aktakuza në listën e VV, dy të dënuar në tre vitet e fundit

para një muaji - Infokusi

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar integritetin e kandidatëve të partive politike të përfshirë̈ në listat zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme,...

Katër kandidatë të PDK-së me aktakuza, një i dënuar në tri vitet e fundit

para një muaji - Lajmi.net

Gjetjet e hulumtimit të IKD-së, tregojnë se në listën zgjedhore të Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) nga 110 kandidatë për deputetë, prej tyre, në tri vitet e fundit rezulton se është një (1) kandidat...

11 kandidatë me aktakuza në listën e Vetëvendosjes, dy të dënuar në tre vitet e fundit

para një muaji - Lajmi.net

Gjetjet e hulumtimit të IKD-së tregojnë̈ se në listën zgjedhore të Lëvizjes Vetëvendosje (LVV) nga 110 kandidatë për deputetë, janë 11 kandidatë me aktakuza dhe 2 kandidatë me dënime të plotfuqishme...

11 kandidatë me aktakuza në listën e Vetëvendosjes, dy të dënuar në tre vitet e fundit

para një muaji - Ekonomia Online

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar integritetin e kandidatëve të partive politike të përfshirë̈ në listat zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme,...

Një kandidatë nga Lista Serbe është i dënuar me vendim të prerë, tjetri me aktakuzë aktive

para një muaji - Gazeta Metro

Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD) ka publikuar gjetjet e hulumtimit për integritetin e kandidatëve të partive politike të përshirë në listat zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme, të cilat do të mbahen...

IKD: Nga 110 kandidatë për deputetë të LDK’së, rezulton se një ka aktakuzë aktive

para një muaji - Gazeta Metro

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar integritetin e kandidatëve të partive politike të përfshirë në listat zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme,...

“Të gjitha partitë e mëdha politike kanë dërguar në KQZ kandidat të akuzuar për korrupsion dhe vepra penale”

para një muaji - Arbresh

Ehat Miftaraj nga Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), i ka vlerësuar listat e publikuara të subjekteve politike pas afatit të fundit për dërgimin e tyre në KQZ, së ti ngarkuara me persona që kanë vepra...

IKD publikon emrat e kandidatëve të PDK-së për deputetë që kanë aktakuza dhe dënime në tri vitet e fundit

para një muaji - Epoka e Re

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD), ka hulumtuar integritetin e kandidatëve të partive politike të përfshirë në listat zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme,...

Publikimi i listave për deputet në Kosovë/ Anëtari i IKD-së:Të gjitha partitë e mëdha politike në listat e tyre kanë të akuzuar për vepra penale

para një muaji - Dosja.al

Foto ilustruese 16 Janar, 2021 22:06 KOSOVË- Ehat Miftaraj anëtar i Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD), ka deklaruar se në listat e publikuara të subjekteve politike pas afatit të fundit për dërgimin...

Instituti i Kosovës për Drejtësi thotë se një kandidat i LDK-së në listë për deputet ka aktakuzë aktive

para një muaji - Epoka e Re

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar integritetin e kandidatëve të partive politike të përfshirë në listat zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme,...

IKD: 11 kandidatë me aktakuza në listën e VV’së, dy të dënuar në tre vitet e fundit

para një muaji - Periskopi

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar integritetin e kandidatëve të partive politike të përfshirë̈ në listat zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme,...

IKD: Nga 10 kandidatët e Vetëvendosjes, 11 janë me aktakuza dhe 2 me dënime të plotfuqishme

para një muaji - Epoka e Re

Instituti i Kosovës për Drejtësi përmes një komunikate ka deklaruar se në listën zgjedhore të Lëvizjes Vetëvendosje janë 11 kandidatë me aktakuza dhe dy të tjerë me me dënime të plotfuqishme gjatë 3 viteve...

IKD: Nga 110 kandidatët e Vetëvendosjes, 11 janë me aktakuza dhe 2 me dënime të plotfuqishme

para një muaji - Gazeta Metro

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar integritetin e kandidatëve të partive politike të përfshirë̈ në listat zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme,...

IKD: Nga 110 kandidatët e Vetëvendosjes, 11 janë me aktakuza dhe 2 me dënime të plotfuqishme

para një muaji - KosovaPress

Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar integritetin e kandidatëve të partive politike të përfshirë̈ në listat zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme,...

Sinjal i keq për Albin Kurtin nga KQZ-ja

para një muaji - Bota Sot

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka emëruar anëtarët e Komisioneve Komunale të Zgjedhjeve në të gjitha Komunat e Kosovës. Mirëpo, nëntë prej anëtarëve të rinj të KKZ-së janë refuzuar për certifikim nga KQZ-ja....

Ekskluzive: Sinjal i keq për Kurtin – Të dënuarit në 3 vitet e fundit s‘certifikohen nga KQZ-ja!

para një muaji - Indeks online

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka emëruar anëtarët e Komisioneve Komunale të Zgjedhjeve në të gjitha Komunat e Kosovës. Mirëpo, siç mëson Indeksonline, nëntë prej anëtarëve të rinj të KKZ-së janë refuzuar...

Sinjal i keq për Albin Kurtin nga KQZ-ja

para një muaji - Infokusi

Të dënuarit në 3 vitet e fundit s‘certifikohen nga KQZ-ja Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka emëruar anëtarët e Komisioneve Komunale të Zgjedhjeve në të gjitha Komunat e Kosovës. Mirëpo, nëntë prej anëtarëve...

Të dënuarit në 3 vitet e fundit nuk certifikohen nga KQZ-ja

para një muaji - Revista Kosovarja

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka emëruar anëtarët e Komisioneve Komunale të Zgjedhjeve në të gjitha Komunat e Kosovës. Mirëpo, siç mëson Indeksonline, nëntë prej anëtarëve të rinj të KKZ-së janë refuzuar...

Sinjal i keq për Kurtin – Të dënuarit në 3 vitet e fundit s‘certifikohen nga KQZ’ja

para një muaji - Gazeta Metro

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka emëruar anëtarët e Komisioneve Komunale të Zgjedhjeve në të gjitha Komunat e Kosovës. Mirëpo, siç mëson Indeksonline, nëntë prej anëtarëve të rinj të KKZ-së janë refuzuar...

KQZ: Albin Kurti dhe të tjerët do të dërgohen për verifikim edhe në gjashtë institucione të tjera

para një muaji - Epoka e Re

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka deklaruar se do të bashkëpunojë me institucionet e drejtësisë me qëllim të zbatimit të aktgjykimit të fundit nga Gjykata Kushtetuese. Kështu, lideri i Lëvizjes Vetëvendosje,...

“Vendimi i Kushtetueses”: Albin Kurti dhe të tjerët do të dërgohen për verifikim në gjashtë institucione të tjera

para një muaji - Periskopi

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka deklaruar se do të bashkëpunojë me institucionet e drejtësisë me qëllim të zbatimit të aktgjykimit të fundit nga Gjykata Kushtetuese. Kështu, lideri i Lëvizjes Vetëvendosje,...

“Vendimi i Kushtetueses”: Albin Kurti dhe të tjerët do të dërgohen për verifikim në gjashtë institucione të tjera

para një muaji - Gazeta Metro

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka deklaruar se do të bashkëpunojë me institucionet e drejtësisë me qëllim të zbatimit të aktgjykimit të fundit nga Gjykata Kushtetuese, shkruan Gazeta Metro. Kështu, lideri...

A do të lejohet të kandidojë në zgjedhje? Më 22 janar vendoset fati i Albin Kurtit

para një muaji - News Tv

Qeveria e Avdulla Hotit u rrëzua nga vota e pavlefshme e një deputeti, Etem Arifi i cili ishte dënuar më parë me 1.3 vite burg për mashtrim me subvencionet. Por vendimi i Gjykatës Kushtetuese pak javë...

Më 22 janar merret vendimi rreth kandidaturës së Kurtit për deputet

para një muaji - Insajderi

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka, ka thënë se rreth datës 22 janar do të merret vendimi rreth kandidimit apo jo të Kurtit për deputet, njofton Insajderi. “Diku rreth datës 22...

Me 22 janar merret vendimi për Kurtin rreth kandidimit për kryeministër

para një muaji - Zeri

Qeveria e Avdullah Hotit u rrëzua nga vota e pavlefshme e një deputeti, Etem Arifi i cili ishte dënuar më parë me 1.3 vite burg për mashtrim me subvencionet. Por vendimi i Gjykatës Kushtetuese pak javë...

Zbulohet data kur do të vendoset fati i Albin Kurtit rreth kandidimit

para një muaji - RTK

Qeveria e Avdullah Hotit u rrëzua nga vota e pavlefshme e një deputeti, Etem Arifi i cili ishte dënuar më parë me 1.3 vite burg për mashtrim me subvencionet. Por vendimi i Gjykatës Kushtetuese pak javë...

A do të lejohet të kandidojë në zgjedhje? Zbulohet data kur do të vendoset fati i Albin Kurti

para një muaji - GazetaBlic

Qeveria e Avdulla Hotit u rrëzua nga vota e pavlefshme e një deputeti, Etem Arifi i cili ishte dënuar më parë me 1.3 vite burg për mashtrim me subvencionet. Por vendimi i Gjykatës Kushtetuese pak javë...

A do të lejohet të kandidojë në zgjedhje? Zbulohet data kur do të vendoset fati i Albin Kurtit

para një muaji - ABC News

Qeveria e Avdulla Hotit u rrëzua nga vota e pavlefshme e një deputeti, Etem Arifi i cili ishte dënuar më parë me 1.3 vite burg për mashtrim me subvencionet. Por vendimi i Gjykatës Kushtetuese pak javë...

A do të lejohet të kandidojë në zgjedhje? Zbulohet data kur do të vendoset fati i Albin Kurtit

para një muaji - Lajmi.net

Por vendimi i Gjykatës Kushtetuese pak javë më parë, jo vetëm që rrëzoi qeverinë Hoti, por duket se po vendos edhe fatin e kryeministrit të ardhshëm të Kosovës. Sipas Gjykatës Kushtetuese çdo person që...

Vendimi rreth kandidaturës së Albin Kurtit për deputet/ Kryetarja e KQZ-së: Do vendoset, diku rreth datës 22 janar

para një muaji - Dosja.al

Albin Kurtin 15 Janar, 2021 20:21 KOSOVË- Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka, ka zbuluar se vendimi rreth kandidimit apo jo të Albin Kurtit për deputet do të merret rreth datës...

Zbulohet data kur do të vendoset fati i Albin Kurtit rreth kandidimit

para një muaji - Arbresh

Qeveria e Avdullah Hotit u rrëzua nga vota e pavlefshme e një deputeti, Etem Arifi i cili ishte dënuar më parë me 1.3 vite burg për mashtrim me subvencionet. Por vendimi i Gjykatës Kushtetuese pak javë...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK