Nesër mbahet konferenca për ecurinë e rastit ndaj Gucatit dhe Haradinajt

para një jave - Insajderi

Konferenca e radhës për ecurinë e çështjes së rastit ndaj krerëve të Organizatës së Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj, do të mbahet më 24 shkurt nga...

Të mërkurën, konferenca e radhës për ecurinë e rastit Gucati dhe Haradinaj

para një jave - Syri.net Kosova

Më 24 shkurt në Hagë, duke filluar nga ora 11:00, do të mbahet konferenca e radhës për ecurinë e çështjes së rastit ndaj krerëve të veteranëve të luftës së UÇK-së Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj. Më 11...

Nesër konferenca e ardhës për ecurinë e rastit të Gucatit dhe Haradinajt

para një jave - Indeks online

Më 24 shkurt në Hagë, duke filluar nga ora 11:00, do të mbahet konferenca e radhës për ecurinë e çështjes së rastit ndaj krerëve të veteranëve të luftës së UÇK-së Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj. Më 11...

Nesër konferenca e ardhës për ecurinë e rastit Gucati dhe Haradinaj

para një jave - Bota Sot

Më 24 shkurt në Hagë, duke filluar nga ora 11:00, do të mbahet konferenca e radhës për ecurinë e çështjes së rastit ndaj krerëve të veteranëve të luftës së UÇK-së Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj. Më 11...

Të mërkurën konferenca e ardhës për ecurinë e rastit Gucati dhe Haradinaj

para një jave - OraInfo

Nesër konferenca e ardhës për ecurinë e rastit Gucati dhe Haradinaj. Më 24 shkurt në Hagë, duke filluar nga ora 11:00, do të mbahet konferenca e radhës për ecurinë e çështjes së rastit ndaj krerëve të...

Të mërkurën, konferenca statusore për Gucatin dhe Haradinajn

para një jave - GazetaBlic

Më 24 shkurt në Hagë, duke filluar nga ora 11:00, do të mbahet konferenca e radhës për ecurinë e çështjes së rastit ndaj krerëve të veteranëve të luftës së UÇK-së Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj. Më 11...

Të mërkurën, konferenca statusore për Gucatin dhe Haradinajn

para një jave - Infokusi

Më 24 shkurt në Hagë, duke filluar nga ora 11:00, do të mbahet konferenca e radhës për ecurinë e çështjes së rastit ndaj krerëve të veteranëve të luftës së UÇK-së Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj. Më 11...

Nesër konferenca e radhës për ecurinë e rastit të Gucatit dhe Haradinajt

para një jave - Epoka e Re

Më 24 shkurt në Hagë, duke filluar nga ora 11:00, do të mbahet konferenca e radhës për ecurinë e çështjes së rastit ndaj krerëve të veteranëve të luftës së UÇK-së, Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj. Më...

Nesër mbahet konferenca e ardhës për ecurinë e rastit Gucati dhe Haradinaj

para një jave - Gazeta Metro

Më 24 shkurt në Hagë, duke filluar nga ora 11:00, do të mbahet konferenca e radhës për ecurinë e çështjes së rastit ndaj krerëve të veteranëve të luftës së UÇK-së Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj. Më 11...

Të mërkurën, konferenca e ardhës për ecurinë e rastit Gucati dhe Haradinaj

para një jave - Arbresh

Më 24 shkurt në Hagë, duke filluar nga ora 11:00, do të mbahet konferenca e radhës për ecurinë e çështjes së rastit ndaj krerëve të veteranëve të luftës së UÇK-së Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj. Më 11...

Nesër konferenca e ardhës për ecurinë e rastit të Gucatit dhe Haradinajt

para një jave - Ekonomia Online

Më 24 shkurt në Hagë, duke filluar nga ora 11:00, do të mbahet konferenca e radhës për ecurinë e çështjes së rastit ndaj krerëve të veteranëve të luftës së UÇK-së Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj. Më 11...

Nesër konferenca e ardhës për ecurinë e rastit Gucati dhe Haradinaj

para një jave - Periskopi

Më 24 shkurt në Hagë, duke filluar nga ora 11:00, do të mbahet konferenca e radhës për ecurinë e çështjes së rastit ndaj krerëve të veteranëve të luftës së UÇK-së Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj. Më 11...

Në Gjykatën e Hagës të mërkurën, mbahet konferenca e ardhës për ecurinë e rastit Gucati dhe Haradinaj

para një jave - Radio Kosova e Lire

Më 24 shkurt në Hagë, duke filluar nga ora 11:00, do të mbahet konferenca e radhës për ecurinë e çështjes së rastit ndaj krerëve të veteranëve të luftës së UÇK-së Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj. Më 11...

Të mërkurën, konferenca e ardhës për ecurinë e rastit Gucati dhe Haradinaj

para një jave - Telegrafi

Më 24 shkurt në Hagë, duke filluar nga ora 11:00, do të mbahet konferenca e radhës për ecurinë e çështjes së rastit ndaj krerëve të veteranëve të luftës së UÇK-së Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj. Më 11...

Të mërkurën, konferenca e ardhës për ecurinë e rastit Gucati dhe Haradinaj

para një jave - Bota Sot

Më 24 shkurt në Hagë, duke filluar nga ora 11:00, do të mbahet konferenca e radhës për ecurinë e çështjes së rastit ndaj krerëve të veteranëve të luftës së UÇK-së Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj. Më 11...

Të mërkurën, konferenca e radhës për ecurinë e rastit Gucati dhe Haradinaj

para një jave - Koha.net

Më 24 shkurt në Hagë, duke filluar nga ora 11:00, do të mbahet konferenca e radhës për ecurinë e çështjes së rastit ndaj krerëve të veteranëve të luftës së UÇK-së Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj. Më 11...

Të mërkurën, konferenca e ardhës për ecurinë e rastit Gucati dhe Haradinaj

para një jave - Lajmi.net

Më 11 dhjetor 2020, Gjykatësi i Procedurës Paraprake i Dhomave të Specializuara të Kosovës konfirmoi aktakuzën e parashtruar më 30 tetor 2020 nga Prokurori i Specializuar kundër Gucatit dhe Haradinajt....

Të mërkurën, konferenca e radhës për ecurinë e rastit Gucati dhe Haradinaj

para një jave - Periskopi

Më 24 shkurt në Hagë, duke filluar nga ora 11:00, do të mbahet konferenca e radhës për ecurinë e çështjes së rastit ndaj krerëve të veteranëve të luftës së UÇK-së Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj. Më 11...

Të mërkurën, konferenca e radhës për ecurinë e rastit Gucati dhe Haradinaj

para një jave - Gazeta Metro

Më 24 shkurt në Hagë, duke filluar nga ora 11:00, do të mbahet konferenca e radhës për ecurinë e çështjes së rastit ndaj krerëve të veteranëve të luftës së UÇK-së Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj. Më 11...

Të mërkurën, konferenca e ardhës për ecurinë e rastit Gucati dhe Haradinaj

para një jave - KosovaPress

Më 24 shkurt në Hagë, duke filluar nga ora 11:00, do të mbahet konferenca e radhës për ecurinë e çështjes së rastit ndaj krerëve të veteranëve të luftës së UÇK-së Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj. Më 11...

Prokuroria në Hagë i kërkon Apelit të refuzojë ankesat e ish-krerëve të UÇK

para një jave - Flaka

Zyra e Prokurorit të Specializuar në Hagë ka kërkuar që ankesat e Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit e Jakup Krasniqit ndaj vendimit të gjykatësit Nicolas Guillou lidhur me vazhdimin e paraburgimit...

Prokuroria Speciale në Hagë kërkon që Apeli t’ua refuzojë ankesat ish-krerëve të UÇK-së

para një jave - Indeks online

Zyra e Prokurorit të Specializuar në Hagë ka kërkuar që ankesat e Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit e Jakup Krasniqit ndaj vendimit të gjykatësit Nicolas Guillou lidhur me vazhdimin e paraburgimit...

Prokuroria Speciale në Hagë kërkesë Apelit: Refuzo ankesat ish-krerëve të UÇK-së

para një jave - ABC News

Zyra e Prokurorit të Specializuar në Hagë ka kërkuar që ankesat e Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit e Jakup Krasniqit ndaj vendimit të gjykatësit Nicolas Guillou lidhur me vazhdimin e paraburgimit...

Prokuroria Speciale në Hagë kërkon që Apeli t’u refuzojë ankesat ish-krerëve të UÇK-së

para një jave - BalkanWeb

Zyra e Prokurorit të Specializuar në Hagë ka kërkuar që ankesat e Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit e Jakup Krasniqit ndaj vendimit të gjykatësit Nicolas Guillou lidhur me vazhdimin e paraburgimit...

Prokuroria Speciale në Hagë kërkon që Apeli t’ua refuzojë ankesat ish-krerëve të UÇK-së

para një jave - Zeri

Zyra e Prokurorit të Specializuar në Hagë ka kërkuar që ankesat e Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit e Jakup Krasniqit ndaj vendimit të gjykatësit Nicolas Guillou lidhur me vazhdimin e paraburgimit...

Zyra e Prokurorit të Specializuar kërkon nga Apeli të refuzohen ankesat e Selimit e Krasniqit

para një jave - Syri.net Kosova

Përmes dy shkresave drejtuar panelit të Gjykatës së Apelit, Zyra e Prokurorit të Specializuar (ZPS) ka kërkuar që këta të fundit të refuzojnë ankesat e mbrojtjes së Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit të...

Prokuroria në Hagë i kërkon Apelit të refuzojë ankesat e ish-krerëve të UÇK

para një jave - RTK

Zyra e Prokurorit të Specializuar në Hagë ka kërkuar që ankesat e Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit e Jakup Krasniqit ndaj vendimit të gjykatësit Nicolas Guillou lidhur me vazhdimin e paraburgimit...

Apeli t’ua refuzojë ankesat ish-krerëve të UÇK-së, kjo është kërkesa e Prokurorisë Speciale në Hagë

para një jave - OraInfo

Prokuroria Speciale në Hagë kërkon që Apeli t’ua refuzojë ankesat ish-krerëve të UÇK-së. Zyra e Prokurorit të Specializuar në Hagë ka kërkuar që ankesat e Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit e...

Zyra e Prokurorit të Specializuar kërkon nga Apelit të refuzohen ankesat e Selimit e Krasniqit

para një jave - Syri.net Kosova

Përmes dy shkresave drejtuar panelit të Gjykatës së Apelit, Zyra e Prokurorit të Specializuar (ZPS) ka kërkuar që këta të fundit të refuzojnë ankesat e mbrojtjes së Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit të...

Zyra e Prokurorit të Specializuar kërkon nga Apeli të refuzohen ankesat e Selimit e Krasniqit

para një jave - Bota Sot

Përmes dy shkresave drejtuar panelit të Gjykatës së Apelit, Zyra e Prokurorit të Specializuar (ZPS) ka kërkuar që këta të fundit të refuzojnë ankesat e mbrojtjes së Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit të...

Zyra e Prokurorit të Specializuar kërkon nga paneli i Apelit që të refuzohen ankesat e Selimit e Krasniqit

para një jave - GazetaBlic

Përmes dy shkresave drejtuar panelit të Gjykatës së Apelit, Zyra e Prokurorit të Specializuar (ZPS) ka kërkuar që këta të fundit të refuzojnë ankesat e mbrojtjes së Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit të...

Prokuroria Speciale në Hagë kërkon që Apeli t’ua refuzojë ankesat ish-krerëve të UÇK-së

para një jave - Infokusi

Zyra e Prokurorit të Specializuar në Hagë ka kërkuar që ankesat e Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit e Jakup Krasniqit ndaj vendimit të gjykatësit Nicolas Guillou lidhur me vazhdimin e paraburgimit...

Prokuroria Speciale në HAgë kërkon që Apeli t’ua refuzojë ankesat ish-krerëve të UÇK-së

para një jave - Fakti Ditor

Zyra e Prokurorit të Specializuar në Hagë ka kërkuar që ankesat e Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit e Jakup Krasniqit ndaj vendimit të gjykatësit Nicolas Guillou lidhur me vazhdimin e paraburgimit...

Zyra e Prokurorit së Gjykatës Speciale, ka kërkuar të refuzohen ankesat e katër krerëve të UÇK-së, për lirim nga paraburgimi

para një jave - Radio Kosova e Lire

Zyra e Prokurorit së Gjykatës Speciale, në Hagë, ka kërkuar që ankesat e Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit e Jakup Krasniqit kundër vendimit të gjykatësit, Nicolas Guillou lidhur me vazhdimin...

Prokuroria Speciale kërkon që Apeli t’ua refuzojë ankesat ish-krerëve të UÇK-së

para një jave - Gazeta Metro

Zyra e Prokurorit të Specializuar në Hagë ka kërkuar që ankesat e Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit e Jakup Krasniqit ndaj vendimit të gjykatësit Nicolas Guillou lidhur me vazhdimin e paraburgimit...

Prokuroria Speciale kërkon që Apeli t’ua refuzojë ankesat ish-krerëve të UÇK-së

para një jave - Periskopi

Zyra e Prokurorit të Specializuar në Hagë ka kërkuar që ankesat e Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit e Jakup Krasniqit ndaj vendimit të gjykatësit Nicolas Guillou lidhur me vazhdimin e paraburgimit...

Zyra e Prokurorit të Specializuar kërkon nga paneli i Apelit që të refuzojë ankesën e Hashim Thaçit ndaj vendimit për paraburgim

para një jave - Arbresh

Zyra e Prokurorit të Specializuar( ZPS), përmes një parashtrese drejtuar panelit të kolegjit të Apelit, ka kërkuar nga të njëjtit që të refuzojnë ankesën e mbrojtjes së Hashim Thaçit, të ushtruar ndaj...

ZPS kërkon nga paneli i Apelit që të refuzojë ankesën e Hashim Thaçit ndaj vendimit për paraburgim

para një jave - Ekonomia Online

Zyra e Prokurorit të Specializuar( ZPS), përmes një parashtrese drejtuar panelit të kolegjit të Apelit, ka kërkuar nga të njëjtit që të refuzojnë ankesën e mbrojtjes së Hashim Thaçit, të ushtruar ndaj...

Gjykata Speciale ua vazhdon paraburgimin Hysni Gucatit e Nasim Haradinajt

para një jave - Bota Sot

Gjyqtari i procedurës paraprake, Nicollas Guilloi ua ka vazhduar paraburgimin dy krerëve të OVL-së së UÇK-së, Hysni Gucati e Nasim Haradinaj. Me këtë rast, Guillou ka kërkuar nga palët që deri më 1 shkurt...

Gjykata Speciale ua vazhdon paraburgimin Hysni Gucatit e Nasim Haradinajt

para një jave - Gazeta Metro

Gjyqtari i procedurës paraprake, Nicollas Guilloi ua ka vazhduar paraburgimin dy krerëve të OVL-së së UÇK-së, Hysni Gucati e Nasim Haradinaj. Me këtë rast, Guillou ka kërkuar nga palët që deri më 1 shkurt...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK