A ka të drejtë Osmani ta mandatojë Kurtin si kryeministër?

para një jave - Syri.net Kosova

Zgjedhjet e 14 shkurtit arritën të sjellin një “tërmet” politik në vendin tonë. Por ende nuk ka përfunduar procesi i plotë i numërimit të votave, që më pas duhet certifikuar nga KQZ-ja. Kosova tash përballet...

Shqetësues numri i fletëvotimeve që u shpallën të pavlefshme

para një jave - Syri.net Kosova

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar punën Shërbimi Votues, i cili po bën vlerësimin e rreth 43 mijë e 500 pakove të supozuara me fletëvotime, të cilat janë pranuar gjatë periudhës...

Komunitetet pakicë mund të refuzojnë ulëset në Kuvend

para një jave - Syri.net Kosova

Erxhan Galushi nga Lëvizja Përparimtare e Romëve të Kosovës (LPRK) në emisionin “KALLXO Pernime”, ka thënë që për shkak të bashkëpunimit të Listës Serbe dhe ‘Romani Iniciativa’ ai nuk ka mundur të sigurojë...

Mbi 9 mijë fletëvotime të ardhura me postë janë shpallur të pavlefshme

para një jave - Klan Kosova

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar punën Shërbimi Votues, i cili po bën vlerësimin e rreth 43 mijë e 500 pakove të supozuara me fletëvotime, të cilat janë pranuar gjatë periudhës...

Zgjedhjet në Kosovë, vijon rinumërimi i 494 vendvotimeve

para një jave - BalkanWeb

Teksa dje u vendos nga KQZ që të bëhej rinumërimi i 494 vendvotimeve në kuadër të zgjedhjeve që u mbajtën në Kosovë, ky proces vijon edhe sot. Këto vendvotime u takojnë komunave të ndryshme. Arsyet e rinumërimit...

Zgjedhjet në Kosovë – vijon rinumërimi i 494 vendvotimeve

para një jave - Mapo

Teksa dje u vendos nga KQZ që të bëhej rinumërimi i 494 vendvotimeve në kuadër të zgjedhjeve që u mbajtën në Kosovë, ky proces vijon edhe sot. Këto vendvotime u takojnë komunave të ndryshme. Arsyet e rinumërimit...

Mbi 9 mijë fletëvotime të ardhura me postë janë shpallur të pavlefshme

para një jave - GazetaBlic

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar punën Shërbimi Votues, i cili po bën vlerësimin e rreth 43 mijë e 500 pakove të supozuara me fletëvotime, të cilat janë pranuar gjatë periudhës...

Mbi 9 mijë fletëvotime të ardhura me postë janë shpallur të pavlefshme

para një jave - Bota Sot

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar punën Shërbimi Votues, i cili po bën vlerësimin e rreth 43 mijë e 500 pakove të supozuara me fletëvotime, të cilat janë pranuar gjatë periudhës...

Vijon rinumërimi i 494 vendvotimeve

para një jave - Telegrafi

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve pasditen e djeshme ka filluar procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve, për të cilat mori vendim Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Këto vendvotime u takojnë komunave...

Mbi 9 mijë e 49 zarfe me fletëvotime janë refuzuar

para një jave - Syri.net Kosova

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar punën Shërbimi Votues, i cili po bën vlerësimin e rreth 43 mijë e 500 pakove të supozuara me fletëvotime, të cilat janë pranuar gjatë periudhës...

Vijon rinumërimi i 494 vendvotimeve

para një jave - Syri.net Kosova

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve pasditen e djeshme ka filluar procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve, për të cilat mori vendim Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Këto vendvotime u takojnë komunave...

Kosovë, mbi 9 mijë fletëvotime me postë janë shpallur të pavlefshme

para një jave - Ina

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar punën Shërbimi Votues, i cili po bën vlerësimin e rreth 43 mijë e 500 pakove të supozuara me fletëvotime, të cilat janë pranuar gjatë periudhës...

Mbi 9 mijë fletëvotime të ardhura me postë janë shpallur të pavlefshme

para një jave - Telegrafi

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar punën Shërbimi Votues, i cili po bën vlerësimin e rreth 43 mijë e 500 pakove të supozuara me fletëvotime, të cilat janë pranuar gjatë periudhës...

Votat e diasporës: Nga mbi 38 mijë fletëvotimet e verifikuara, 30 për qind janë refuzuar

para një jave - Koha.net

22 mijë pako me fletëvotime nga jashtë janë verifikuar deri tash nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, ka bërë të ditur Arbnor Mjeku nga organizata “Germin”. Në emisionin SOT në KTV, ai ka thënë se në këto...

Presidenti së pari apo Qeveria? Juristët tregojnë se a ka të drejtë Osmani ta mandatojë Kurtin si kryeministër

para një jave - Bota Sot

Zgjedhjet e 14 shkurtit arritën të sjellin një “tërmet” politik në vendin tonë. Por ende nuk ka përfunduar procesi i plotë i numërimit të votave, që më pas duhet certifikuar nga KQZ-ja. Kosova tash përballet...

Mbi 9 mijë fletëvotime të ardhura me postë janë shpallur të pavlefshme

para një jave - Indeks online

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar punën Shërbimi Votues, i cili po bën vlerësimin e rreth 43 mijë e 500 pakove të supozuara me fletëvotime, të cilat janë pranuar gjatë periudhës...

Procedurat për formimin e qeverisë së re të Kosovës

para një jave - GazetaBlic

Në Kosovë nuk ka përfunduar ende procesi i plotëi numërimit të votave që më pas duhet certifikuar nga KQZ-ve. Kosova tash përballet me formimin e qeverisë dhe shpejtë edhe më një sfidë tjetër zgjedhjen...

Vazhdon numërimi në Kosovë në 494 vendvotime

para një jave - Syri

Prishtinë - Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve pasditen e djeshme filloi procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve, për të cilat mori vendim Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Këto vendvotime u takojnë...

Vazhdon rinumërimi i mbi 400 vendvotimeve

para një jave - GazetaBlic

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve pasditen e djeshme ka filluar procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve, për të cilat mori vendim Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Këto vendvotime u takojnë komunave...

KQZ njofton se mbi 9 mijë fletëvotime të ardhura me postë janë shpallur të pavlefshme

para një jave - OraInfo

Mbi 9 mijë fletëvotime të ardhura me postë janë shpallur të pavlefshme. Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar punën Shërbimi Votues, i cili po bën vlerësimin e rreth 43 mijë e 500...

Cenimi i garancioneve kushtetuese të përfaqësimit të komuniteteve jo shumicë nga ana e Listës Serbe (II)

para një jave - Kallxo

Debatet aktuale dhe ato në ditët në vijim, për sa i përket çështjes së përfaqësimit të komuniteteve joshumicë në institucionet qendrore politike, do të na rikthejnë disa vite prapa në kohë, pra në procesin...

​Mbi 9 mijë fletëvotime të ardhura me postë janë shpallur të pavlefshme

para një jave - GazetaBlic

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar punën Shërbimi Votues, i cili po bën vlerësimin e rreth 43 mijë e 500 pakove të supozuara me fletëvotime, të cilat janë pranuar gjatë periudhës...

Mbi 9 mijë fletëvotime të ardhura me postë janë shpallur të pavlefshme

para një jave - RTK

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar punën Shërbimi Votues, i cili po bën vlerësimin e rreth 43 mijë e 500 pakove të supozuara me fletëvotime, të cilat janë pranuar gjatë periudhës...

QNR, vazhdon rinumërimi i mbi 400 vendvotimeve

para një jave - OraInfo

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve pasditen e djeshme filloi procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve, për të cilat mori vendim Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Këto vendvotime u takojnë komunave të...

Mbi 9 mijë fletëvotime të ardhura me postë janë shpallur të pavlefshme

para një jave - Bota Sot

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar punën Shërbimi Votues, i cili po bën vlerësimin e rreth 43 mijë e 500 pakove të supozuara me fletëvotime, të cilat janë pranuar gjatë periudhës...

Vazhdon rinumërimi i mbi 400 vendvotimeve

para një jave - Bota Sot

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve pasditen e djeshme filloi procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve, për të cilat mori vendim Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Këto vendvotime u takojnë komunave të...

Vazhdon rinumërimi i mbi 400 vendvotimeve

para një jave - Indeks online

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve pasditen e djeshme filloi procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve, për të cilat mori vendim Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Këto vendvotime u takojnë komunave të...

Vijon rinumërimi i mbi 400 vendvotimeve

para një jave - RTK

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve pasditen e djeshme filloi procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve, për të cilat mori vendim Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Këto vendvotime u takojnë komunave të...

Procedurat për formimin e qeverisë së re të Kosovës

para një jave - Infokusi

Në Kosovë nuk ka përfunduar ende procesi i plotëi numërimit të votave që më pas duhet certifikuar nga KQZ-ve. Kosova tash përballet me formimin e qeverisë dhe shpejtë edhe më një sfidë tjetër zgjedhjen...

Mbi 9 mijë fletëvotime të ardhura me postë janë shpallur të pavlefshme

para një jave - Lajmi.net

Përmes këtij procesi do të mund të saktësohet numri i fletëvotimeve të cilat kanë ardhur nga jashtë vendit. Sipas të dhënave të ofruara nga KQZ deri më tani janë hapur 19 mijë e 168 pako të supozuara me...

Vijon rinumërimi i mbi 400 vendvotimeve

para një jave - Lajmi.net

Arsyet e rinumërimit të këtyre vendvotimeve u kategorizuan në katër grupe kryesore. E para është se gjatë procesimit të formularëve të rezultateve të subjekteve politike dhe kandidatëve 35 vendvotime nuk...

Mbi 9 mijë fletëvotime të ardhura me postë janë shpallur të pavlefshme

para një jave - Infokusi

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar punën Shërbimi Votues, i cili po bën vlerësimin e rreth 43 mijë e 500 pakove të supozuara me fletëvotime, të cilat janë pranuar gjatë periudhës...

Votat me postë: Nga mbi 38 mijë fletëvotimet e verifikuara, 30 për qind janë refuzuar

para një jave - Periskopi

22 mijë pako me fletëvotime nga jashtë janë verifikuar deri tash nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, ka bërë të ditur Arbnor Mjeku nga organizata “Germin”. Në KTV, ai ka thënë se në këto zarfe kanë qenë...

Votat e diasporës: Nga mbi 38 mijë fletëvotimet e verifikuara, 30 për qind janë refuzuar

para një jave - Gazeta Metro

22 mijë pako me fletëvotime nga jashtë janë verifikuar deri tash nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, ka bërë të ditur Arbnor Mjeku nga organizata “Germin”. Ai ka thënë se në këto zarfe kanë qenë 38 mijë...

Vijon rinumërimi i mbi 400 vendvotimeve

para një jave - Infokusi

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve pasditen e djeshme filloi procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve, për të cilat mori vendim Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Këto vendvotime u takojnë komunave të...

Për arsye të ndryshme në QNR mbi 9 mijë fletëvotime të ardhura me postë janë shpallur të pavlefshme

para një jave - Radio Kosova e Lire

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar punën Shërbimi Votues, i cili po bën vlerësimin e rreth 43 mijë e 500 pakove të supozuara me fletëvotime, të cilat janë pranuar gjatë periudhës...

​Vijon rinumërimi i mbi 400 vendvotimeve

para një jave - Epoka e Re

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve pasditen e djeshme filloi procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve, për të cilat mori vendim Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Këto vendvotime u takojnë komunave të...

Vijon rinumërimi i mbi 400 vendvotimeve

para një jave - Gazeta Metro

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve pasditen e djeshme filloi procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve, për të cilat mori vendim Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Këto vendvotime u takojnë komunave të...

​Mbi 9 mijë fletëvotime të ardhura me postë janë shpallur të pavlefshme

para një jave - Ekonomia Online

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar punën Shërbimi Votues, i cili po bën vlerësimin e rreth 43 mijë e 500 pakove të supozuara me fletëvotime, të cilat janë pranuar gjatë periudhës...

Mbi 9 mijë fletëvotime të ardhura me postë janë shpallur të pavlefshme

para një jave - Gazeta Metro

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar punën Shërbimi Votues, i cili po bën vlerësimin e rreth 43 mijë e 500 pakove të supozuara me fletëvotime, të cilat janë pranuar gjatë periudhës...

Mbi 9 mijë fletëvotime të ardhura me postë janë shpallur të pavlefshme

para një jave - Periskopi

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar punën Shërbimi Votues, i cili po bën vlerësimin e rreth 43 mijë e 500 pakove të supozuara me fletëvotime, të cilat janë pranuar gjatë periudhës...

Mbi 9 mijë e 49 zarfe me fletëvotime janë refuzuar

para një jave - Arbresh

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar punën Shërbimi Votues, i cili po bën vlerësimin e rreth 43 mijë e 500 pakove të supozuara me fletëvotime, të cilat janë pranuar gjatë periudhës...

Vijon procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve

para një jave - Arbresh

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve pasditen e djeshme filloi procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve, për të cilat mori vendim Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Këto vendvotime u takojnë komunave të...

Vazhdon rinumërimi i mbi 400 vendvotimeve

para një jave - Periskopi

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve pasditen e djeshme filloi procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve, për të cilat mori vendim Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Këto vendvotime u takojnë komunave të...

Mbi 9 mijë fletëvotime të ardhura me postë janë shpallur të pavlefshme

para një jave - KosovaPress

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar punën Shërbimi Votues, i cili po bën vlerësimin e rreth 43 mijë e 500 pakove të supozuara me fletëvotime, të cilat janë pranuar gjatë periudhës...

Vijon procesi i rinumërimit të 494

para një jave - Arbresh

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve pasditen e djeshme filloi procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve, për të cilat mori vendim Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Këto vendvotime u takojnë komunave të...

Vijon rinumërimi i mbi 400 vendvotimeve

para një jave - KosovaPress

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve pasditen e djeshme filloi procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve, për të cilat mori vendim Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Këto vendvotime u takojnë komunave të...

Komunitetet pakicë paralajmërojnë se mund t’i refuzojnë ulëset e rezervuara

para një jave - Insajderi

Erxhan Galushi nga Lëvizja Përparimtare e Romëve të Kosovës (LPRK) në emisionin “KALLXO Pernime”, ka thënë që për shkak të bashkëpunimit të Listës Serbe dhe ‘Romani Iniciativa’ ai nuk ka mundur të sigurojë...

Paralajmërimi i komuniteteve: Mund t’i refuzojmë vendet e rezervuara në Kuvendin e Kosovës

para një jave - Telegrafi

Erxhan Galushi nga Lëvizja Përparimtare e Romëve të Kosovës (LPRK) në emisionin “ KALLXO Pernime ”, ka thënë që për shkak të bashkëpunimit të Listës Serbe dhe ‘Romani Iniciativa’ ai nuk ka mundur të sigurojë...

Paralajmërimi i komuniteteve: Mund t’i refuzojmë vendet e rezervuara

para një jave - Kallxo

Erxhan Galushi nga Lëvizja Përparimtare e Romëve të Kosovës (LPRK) në emisionin “KALLXO Pernime”, ka thënë që për shkak të bashkëpunimit të Listës Serbe dhe ‘Romani Iniciativa’ ai nuk ka mundur të sigurojë...

Rinumërimi i votave: Në zgjedhjet e vitit 2019 u rinumëruan mbi 88 për qind e vendvotimeve

para një jave - Telegrafi

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve kanë nisur të rinumërohen 494 vendvotimeve, sipas vendimit që ka marr sot Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Për arsye të ndryshme e në përqindje më të madhe ishin rinumëruar...

Së pari zgjedhja e presidentit apo e Qeverisë, flasin nga partitë politike

para një jave - Kallxo

Konstituimi i legjislaturës së re të Kuvendit, formimi i Qeverisë dhe zgjedhja e Presidentit të ardhshëm, janë proceset kryesore politike që e presin Kosovën pas zgjedhjeve të jashtëzakonshme parlamentare,...

Zëdhënësi i KQZ-së tregon kur do të nis numërimi i votave me kusht dhe atyre të diasporës

para një jave - OraInfo

Zëdhënësi i KQZ-së tregon kur do të nis numërimi i votave me kusht dhe atyre të diasporës. Zëdhënësi i KQZ’së Valmir Elezi ka treguar se kur do të nis numërimi i votave me kusht dhe atyre të diasporës....

Vota e diasporës nuk garanton përfaqësimin e tyre në Kuvend

para një jave - Syri.net Kosova

Të paktën pesë ulëse të garantuara në Kuvendin e Kosovës u janë premtuar përfaqësuesve të diasporës që nga viti 2011, kur Kosova kishte krijuar Ministrinë e Diasporës. Por, një gjë e tillë nuk ka ndodhur...

Vota e diasporës nuk garanton përfaqësimin e tyre në Kuvend

para një jave - Telegrafi

Të paktën pesë ulëse të garantuara në Kuvendin e Kosovës u janë premtuar përfaqësuesve të diasporës që nga viti 2011, kur Kosova kishte krijuar Ministrinë e Diasporës. Por, një gjë e tillë nuk ka ndodhur...

Nga KQZ tregojnë se kur fillon numërimi i votave me kusht

para një jave - Bota Sot

Zëdhënësi i KQZ’së Valmir Elezi ka treguar se kur do të nis numërimi i votave me kusht dhe atyre të diasporës. Thotë se një gjë e tillë s’do të ndodh të paktën para rreth një jave. “Besojmë që pas përmbylljes...

Demokraci Plus, thirrje Prokurorisë së Shtetit t’i hetojë ankesat e partive politike nga komunitetet jo shumicë

para një jave - Syri.net Kosova

Organizata Demokraci Plus i ka bërë thirrje Prokurorisë së Shtetit që t’i hetojë ankesat e partive politike që përfaqësojnë komunitetet jo shumicë, sipas të cilave në zgjedhjet e 14 shkurtit u është mohuar...

Nga KQZ tregojnë se kur fillon numërimi i votave me kusht

para një jave - GazetaBlic

Zëdhënësi i KQZ’së Valmir Elezi ka treguar se kur do të nis numërimi i votave me kusht dhe atyre të diasporës. Thotë se një gjë e tillë s’do të ndodh të paktën para rreth një jave. “Besojmë që pas përmbylljes...

Arianit Koci tregon planin djallëzor të Listës Serbe, paralajmëron politikanët

para një jave - Bota Sot

Avokati Arianit Koci ka treguar planin djallëzor të Listës Serbe. Koci kritikoi politikanët shqiptarë të cilët po shtyhen në mes vete, ndërsa Lista Serbe po i realizon planet e saj. “Derisa politikanët...

Nga KQZ tregojnë se kur fillon numërimi i votave me kusht

para një jave - GazetaBlic

Zëdhënësi i KQZ’së Valmir Elezi ka treguar se kur do të nis numërimi i votave me kusht dhe atyre të diasporës. Thotë se një gjë e tillë s’do të ndodh të paktën para rreth një jave. “Besojmë që pas përmbylljes...

Kryeziu nga DnV: Votat për Adrijana Hoxhiqit delegjitimojnë vendet e garantuara për boshnjakët

para një jave - Insajderi

Ismet Kryeziu nga Demokracia në Veprim ka thënë se votat për kreun e Iniciativës së re politike U’jedinjena Zajednica’, Adrijana Hoxhiq në zgjedhjet e 14 shkurtit delegjitimojnë vendet e garantuara për...

Kryeziu nga DnV: Votat për Adrijana Hoxhiqit delegjitimojnë vendet e garantuara për komunitetin boshnjak

para një jave - Telegrafi

Ismet Kryeziu nga Demokracia në Veprim ka thënë se votat për kreun e Iniciativës së re politike U’jedinjena Zajednica’, Adrijana Hoxhiq në zgjedhjet e 14 shkurtit delegjitimojnë vendet e garantuara për...

“Vetëvendosje synon që ta formojë e vetme qeverinë, pritet numërimi i votave të mbetura”

para një jave - InfoShqip

Lëvizja Vetëvendosje synon që ta formojë e vetme qeverinë e re të Kosovës dhe për këtë arsye janë në pritje të numërimit të votave me kusht dhe atyre të diasporës. Zëdhënësi i Lëvizjes Vetëvendosje, Përparim...

KQZ: Refuzohen 9 mijë e 49 zarfe me fletëvotime nga diaspora, aprovohen mbi 22 mijë të tjera

para një jave - Syri.net Kosova

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar punën Shërbimi Votues, i cili po bën vlerësimin e rreth 43 mijë e 500 pakove të supozuara me fletëvotime, të cilat janë pranuar gjatë periudhës...

Vjosa merr afro 45 mijë vota veç në Prishtinë, lë prapa Konjufcën

para një jave - Syri.net Kosova

Në 228 qendra të votimit në Prishtinë, numri dy në listën e Lëvizjes Vetëvendosje, Vjosa Osmani, ka marrë mbi 44 mijë vota. Osmani ka lënë pas vetës edhe Glauk Konjufcën e VV-së, me një diferencë prej...

KQZ vendos për rinumërimin e rreth 500 vendvotimeve në Kosovë

para një jave - Klan

KQZ vendos për rinumërimin e rreth 500 vendvotimeve në Kosovë Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka vendosur që të rinumërohen 494 vendvotime nga zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 14 shkurtit. Ky rekomandim...

Kosovë, afër 500 vendvotime shkojnë në rinumërim

para një jave - Zëri i Amerikës

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim të hënën për rinumërim të 494 vendvotimeve për shkak të siç u tha, mospërputhjes së të dhënave të kandidatëve dhe subjekteve politike. Bashkërenduesi i Qendrës...

Vota e diasporës nuk garanton përfaqësim

para një jave - Zeri

Të paktën pesë ulëse të garantuara në Kuvendin e Kosovës u janë premtuar përfaqësuesve të diasporës që nga viti 2011, kur Kosova kishte krijuar Ministrinë e Diasporës. Por, një gjë e tillë nuk ka ndodhur...

Paralajmërimi i komuniteteve: Mund t’i refuzojmë vendet e rezervuara në Kuvendin e Kosovës

para një jave - Arbresh

Erxhan Galushi nga Lëvizja Përparimtare e Romëve të Kosovës (LPRK) , ka thënë që për shkak të bashkëpunimit të Listës Serbe dhe ‘Romani Iniciativa’ ai nuk ka mundur të sigurojë ulëse në Kuvendin e Kosovës....

Regaon shoqëria civile, kërkon të hetohen votat e Komunitetit Boshnjak

para një jave - Insajderi

Shoqëria Civile në Kosovë ka kërkuar reagim nga faktorët vendor dhe ndërkombëtar, për siç kanë thënë ata, për shkeljen flagrante të të drejtave politike të komunitetit boshnjak dhe të komunitetit rom në...

Votat për Adrijana Hodziç, delegjimitojnë vendet e garantuara për boshnjakë

para një jave - Syri.net Kosova

Marrja e votave në komunat nga iniciativ e Adrijana Hodziç, ka ngjallur reagime të shumta. E këto rezultate i ka komentuar edhe Ismet Kryeziu, drejtori i Institutit Kosovar Demokratik, përmes një statusi...

Fillon rinumërimi i 494 vendvotimeve në QNR, refuzohen mbi 9 mijë zarfe nga jashtë

para një jave - Syri.net Kosova

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve ka filluar procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve, për të cilat mori vendim Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Këto vendvotime u takojnë komunave të ndryshme. Zëdhënësi...

Fillon rinumërimi i 494 vendvotimeve

para një jave - Insajderi

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve ka nisur rinumërimi i 494 vendvotimeve. Këto vendvotime u takojnë komunave të ndryshme. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, pas fillimit të rinumërimit ka treguar arsyet...

Vota e diasporës nuk garanton përfaqësim

para një jave - Evropa e Lirë

Të paktën pesë ulëse të garantuara në Kuvendin e Kosovës u janë premtuar përfaqësuesve të diasporës që nga viti 2011, kur Kosova kishte krijuar Ministrinë e Diasporës. Por, një gjë e tillë nuk ka ndodhur...

KQZ: Refuzohen 9 mijë e 49 zarfe me fletëvotime nga diaspora, aprovohen mbi 22 mijë të tjera

para një jave - Telegrafi

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar punën Shërbimi Votues, i cili po bën vlerësimin e rreth 43 mijë e 500 pakove të supozuara me fletëvotime, të cilat janë pranuar gjatë periudhës...

Në QNR fillon rinumërimi i 494 vendvotimeve

para një jave - Telegrafi

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka marrë vendim që të rinumërohen 494 vendvotime nëpër komuna të ndryshme të Kosovës. Ky proces i rinumërimit tashmë ka filluar në Qendrën e Numërimit dhe rezultateve, nga...

KMDLNj: Të hetohet “krimi elektoral” që paraqet ndërhyrje të Serbisë

para një jave - Lajmi.net

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave e të Lirive të Njeriut ka reaguar duke thënë se është e domosdoshme që pas shpalljes së rezultateve preliminare, organet e hetuesisë të hetojnë dyshimet e ngritura...

Fillon rinumërimi i 494 vendvotimeve në QNR

para një jave - Syri.net Kosova

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve ka filluar procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve, për të cilat mori vendim Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Këto vendvotime u takojnë komunave të ndryshme. Zëdhënësi...

`Votat për Hoxhiq, delegjitimojnë vendet e garantuara për boshnjakët`

para një jave - RTK

Ismet Kryeziu nga Demokracia në Veprim ka thënë se votat për kreun e Iniciativës së re politike Ujedinjena Zajednica Adrijana Hoxhiq në zgjedhjet e 14 shkurtit delegjitimojnë vendet e garantuara për komunitetin...

KMDLNj: Të hetohet “krimi elektoral” që paraqet ndërhyrje të Serbisë

para një jave - Infokusi

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave e të Lirive të Njeriut ka reaguar duke thënë se është e domosdoshme që pas shpalljes së rezultateve preliminare, organet e hetuesisë të hetojnë dyshimet e ngritura...

Kurti “rrëmbeu” më shumë vota sesa Hoti e Hoxhaj në fshatrat e tyre

para një jave - Insajderi

Se Lëvizja Vetëvendosje fitoi bindshëm zgjedhjet parlamentare të 14 shkurtit u pa qysh në orët e para të publikimit të rezultateve nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, por ajo që nuk është vërejtur më parë...

Kryeziu: Votat për Adrijana Hoxhiqin, delegjitimojnë vendet e garantuara për komunitetin boshnjak

para një jave - Koha.net

Ismet Kryeziu nga Demokracia në Veprim ka thënë se votat për kreun e Iniciativës së re politike Ujedinjena Zajednica Adrijana Hoxhiq në zgjedhjet e 14 shkurtit delegjitimojnë vendet e garantuara për komunitetin...

KQZ tregon kur do të nis numërimi i votave me kusht dhe atyre të diasporës

para një jave - Lajmi.net

“Besojmë që pas përmbylljes së procesit të rinumërimit të vendvotimeve që do të marrë 4 deri në 5 ditë do të mund të fillojmë me numërimin e votave me kusht që janë rreth 32 mijë zarfe dhe votave të cilat...

KQZ tregon se në cilat zgjedhje pati më së shumti rinumërim të vendvotimeve

para një jave - GazetaBlic

Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezaj ka postuar një fotografi ku tregohet për rinumërimin e vendvotimeve nga zgjedhjet e vitit 2014 e deri tek këto të vitit 2021. Nga të dhënat e prezantuara në tabelë del...

Merr afro 45 mijë vota veç në Prishtinë, Vjosa Osmani lë Glauk Konjufcën mbrapa

para një jave - OraInfo

Vjosa Osmani merr afro 45 mijë vota veç në Prishtinë, lë Konjufcën mbrapa. Në 228 qendra të votimit në Prishtinë, numri dy në listën e Lëvizjes Vetëvendosje, Vjosa Osmani, ka marrë mbi 44 mijë vota. Osmani...

Nga KQZ tregojnë se kur fillon numërimi i votave me kusht

para një jave - Infokusi

Zëdhënësi i KQZ’së Valmir Elezi ka treguar se kur do të nis numërimi i votave me kusht dhe atyre të diasporës. Thotë se një gjë e tillë s’do të ndodh të paktën para rreth një jave. “Besojmë që pas përmbylljes...

Osmani lë prapa Konjufcën me vota, mori afër 45 mijë vota në Prishtinë

para një jave - GazetaBlic

Në 228 qendra të votimit në Prishtinë, numri dy në listën e Lëvizjes Vetëvendosje, Vjosa Osmani, ka marrë mbi 44 mijë vota. Osmani ka lënë pas vetës edhe Glauk Konjufcën e VV’së, me një diferencë prej...

KOSOVË: RINUMËROHEN 494 VENDVOTIME

para një jave - Klan Macedonia

QNR DERI TANI KA REFUZUAR 9.000 VOTA TË DIASPORËS Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka marrë vendim që të rimunëroj 494 vendvotime për shkak të problemeve të auditimit. Për arsye të mospërputhjeve të formularëve...

KQZ: Refuzohen 9 mijë e 49 zarfe me fletëvotime nga diaspora, aprovohen mbi 22 mijë të tjera

para një jave - Bota Sot

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar punën Shërbimi Votues, i cili po bën vlerësimin e rreth 43 mijë e 500 pakove të supozuara me fletëvotime, të cilat janë pranuar gjatë periudhës...

Shoqëria Civile kërkon të hetohen votat e komunitetit boshnjak

para një jave - RTK

Shoqëria Civile në Kosovë ka kërkuar reagim nga faktorët vendor dhe ndërkombëtar, për siç kanë thënë ata, për shkeljen flagrante të të drejtave politike të komunitetit boshnjak dhe të komunitetit rom në...

Mësoni vendvotimet që do të rinumërohen

para një jave - OraInfo

Këto janë vendvotimet që do të rinumërohen. Ka filluar rinumërimi i votave në Qendrën e Numërimit dhe të Rezultateve të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për 494 vendvotimeve. Mësohen komunat prej të cilave...

KQZ ka refuzuar 9 mijë e 49 zarfe nga jashtë

para një jave - GazetaBlic

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve ka nisur procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve, për të cilat është marrë vendim sot nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve që të rinumërohen për shkak të mospërputhjeve...

Fillon rinumërimi i 494 vendvotimeve në QNR

para një jave - RTK

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve ka filluar procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve, për të cilat mori vendim Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Këto vendvotime u takojnë komunave të ndryshme, raporton...

Nis rinumërimi i 494 vendvotimeve në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve

para një jave - OraInfo

Fillon rinumërimi i 494 vendvotimeve në QNR. Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve ka filluar procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve, për të cilat mori vendim Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Këto vendvotime...

Refuzohen rreth 9 mijë zarfe me fletëvotime të mërgatës

para një jave - Kallxo

Zëdhënësi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valmir Elezi ka thënë se është duke vazhduar procesi i vlerësimit të 43 mijë e 500 pakove të supozuara me fletëvotime nga jashtë. Elezi ka bërë të ditur se...

Nis procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve

para një jave - Kallxo

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve ka filluar procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve pas vendimit të sotëm të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve. Valmir Elezi zëdhënës i KQZ-së ka thënë se janë disa...

Balje për votat “e kontrabanduara”: Po përgatis ankesë për PZAP dhe Kushtetuese

para një jave - Insajderi

Kryetarja e Unionit Socialdemokrat, Duda Balje, është duke përgatitur ankesën e saj me të cilën do t’i drejtohet Panelit Zgjedhor të Ankesave dhe Parashtresave dhe Gjykatës Supreme e asaj Kushtetuese,...

Vjosa Osmani drejt mandatit të parë si Presidente, deputetët do t’ia bëjnë kuorumin

para një jave - Zhurnal

Kanë mbetur edhe dy ose tri ditë, deri tek përfundimi i numrimit të votave nga diaspora dhe atyre me kusht. Gjithashtu rinumërimi i rreth 500 vendvotimeve, pastaj edhe certifikimi i rezultateve nga ana...

Fillon rinumërimi i 494 vendvotimeve në QNR

para një jave - GazetaBlic

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve ka filluar procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve, për të cilat mori vendim Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Këto vendvotime u takojnë komunave të ndryshme. Zëdhënësi...

Ekskluzive: Mësoni vendvotimet që do të rinumërohen

para një jave - Indeks online

Ka filluar rinumërimi i votave në Qendrën e Numërimit dhe të Rezultateve të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për 494 vendvotimeve. Indeksonline ka mësuar komunat prej të cilave janë 494 vendvotimet që...

Shoqëria Civile kërkon të hetohen votat e komunitetit boshnjak

para një jave - Koha.net

Shoqëria Civile në Kosovë ka kërkuar reagim nga faktorët vendor dhe ndërkombëtar, për siç kanë thënë ata, për shkeljen flagrante të të drejtave politike të komunitetit boshnjak dhe të komunitetit rom në...

Vjosa Osmani drejt mandatit të parë si presidente, deputetët do t'ia bëjnë kuorumin

para një jave - Syri.net Kosova

Kanë mbetur edhe dy-tre ditë deri përfundimi i votave nga diaspora dhe atyre me kusht e rinumërimi i rreth 500 vend votimeve, pastaj edhe certifikimi i rezultateve nga ana e KQZ-së. E derisa precesi në...

Fillon rinumërimi i 494 vendvotimeve në QNR

para një jave - Bota Sot

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve ka filluar procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve, për të cilat mori vendim Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Këto vendvotime u takojnë komunave të ndryshme. Zëdhënësi...

Fillon rinumërimi i votave në 494 vendvotimeve

para një jave - Indeks online

Ka filluar rinumërimi i votave në Qendrën e Numërimit dhe të Rezultateve të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për 494 vendvotimeve. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) në mbledhjen e saj kishte marrë vendimin...

Vota e diasporës nuk garanton përfaqësimin e tyre në Kuvend

para një jave - Lajmi.net

Kjo përfshirje e diasporës në kuvend kërkon ndryshime në Kushtetutën e Kosovës, ndryshime të cilat nuk janë iniciuar asnjëherë nga partitë politike të përfaqësuara në kuvend. Kushtetuta e Kosovës mund...

Kryeziu: Votat per Adrijana Hodzic, delegjitimojne vendet e garantuara per boshnjaket

para një jave - GazetaBlic

Drejtori Ekzekutiv i KDI-së, Ismet Kryeziu thotë se votat për Adrijana Hodzic deligjitimojnë vendet e garantuara për boshnjakët. “Nese i lexojme votat e subjekteve politike Boshnjake nder vitet zgjedhore,...

Sot nis rinumërimi i 494 vendvotimeve

para një jave - Insajderi

Komisioni Qendror Zgjedhor ka marrë vendim që të rinumërohen 494 vendvotime për shkak të problemeve me auditimin. Ky proces do të nis sot (e hënë), ka konfirmuar zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi. “Ju njoftoj...

KQZ tregon kur do të nis numërimi i votave me kusht dhe atyre të diasporës

para një jave - Gazeta Metro

Zëdhënësi i KQZ’së Valmir Elezi ka treguar se kur do të nis numërimi i votave me kusht dhe atyre të diasporës. Thotë se një gjë e tillë s’do të ndodh të paktën para rreth një jave. “Besojmë që pas përmbylljes...

​KQZ merr vendim për rinumërimin e 494 vendvotimeve

para një jave - Albeu

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka marrë vendim për rinumërimin e 494 vendvotimeve në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve. Kjo pas shpërputhjeve të të dhënave ndërmjet kandidatëve për deputetë dhe...

Demokraci Plus, thirrje Prokurorisë së Shtetit t’i hetojë ankesat e partive politike nga komunitetet jo shumicë

para një jave - Lajmi.net

Sipas rezultateve preliminare të zgjedhjeve, dy parti politike të regjistruara rishtazi dhe që kanë deklaruar se përfaqësojnë interesin e komunitetit boshnjak dhe rom, kanë arritur të përfaqësohen në Kuvend...

Kurteshi nga VV: Kemi informata se në posta ka pako me vota nga diaspora

para një jave - Insajderi

Përfaqësuesi i Lëvizjes Vetëvendosje në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, Sami Kurteshi, në mbledhjen e mbajtur sot (e hënë) ka kërkuar sqarim nëse në postat e Kosovës ka ende pako të supozuara me vota...

KQZ vendos për rinumërimin e 494 vendvotimeve

para një jave - Syri.net Kosova

Në mbledhjen e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, është vendosur që të rinumërohen 494 vendvotimeve. Kjo do të bëhet kryesisht për shkak të problemeve të auditimit. Vendvotimet të cilat do të rinumërohen,...

KQZ-ja tregon kur do të nis numërimi i votave me kusht dhe atyre të diasporës/ Elezi: Pas një jave, pasi të mbaroj rinumërimi

para një jave - Dosja.al

Foto ilustruese 22 Shkurt, 2021 20:36 KOSOVË -Zëdhënësi i KQZ-së Valmir Elezi ka treguar se kur do të nis numërimi i votave me kusht dhe atyre të diasporës. Sipas Gazeta Express, Elezi ka thënë se ky proces...

Vitia: Deri tash Vjosa Osmani ka 250 mijë vota

para një jave - InfoShqip

Egnesa Vitia menaxhere e zyrës së Ushtrueses së Detyrës së presidentes, Vjosa Osmani, ka bërë të ditur se deri më tani nga votat e numëruara të zgjedhjeve të 14 shkurtit, Osmani i ka mbi 250 mijë sosh.Vitia...

Afër 8 mijë vota të diasporës shpallen të pavlefshme, reagon VV-ja

para një jave - InfoShqip

Zëdhënësi i Lëvizjes Vetëvendosje, Përparim Kryeziu, ka reaguar pasi sipas organizatës GERMIN, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), ka shpallur deri tani afro tetë mijë vota të pavlefshme të diasporës....

Rinumërimi i 494 vendvotimeve nis sot

para një jave - Zeri

Në mbledhjen e sotme të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve është vendosur të rinumërohen 494 vendvotimeve për shkak të problemeve të auditimit. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi,ka konfirmuar për “Klankosova.tv”...

KQZ refuzon 9 mijë e 49 vota nga 31 mijë e 375 të proceduara nga diaspora

para një jave - Insajderi

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se janë refuzuar nëntë mijë e 49 vota të ardhura nga janë nga gjithsej 31 mijë e 375 vota të procedura, ndërkaq janë aprovuar 22 mijë e 326 vota. Sipas KQZ-së...

Votat e minoriteteve, dërgohen ankesa në PZAP

para një jave - Dosja.al

Foto ilustruese 22 Shkurt, 2021 20:27 KOSOVË- Duda Balje ka parashtruar ankesë në PZAP, të njëjtën gjë pritet ta bëjë edhe Veton Berisha. 10 ulëse i kanë të siguruara në Parlament. Por duket se Lista Serbe,...

KQZ ka refuzuar 9 mijë e 49 vota nga 31 mijë e 375 të proceduara nga diaspora

para një jave - Insajderi

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se janë refuzuar nëntë mijë e 49 vota të ardhura nga janë nga gjithsej 31 mijë e 375 vota të procedura, ndërkaq janë aprovuar 22 mijë e 326 vota. Sipas KQZ-së...

Rinumërim në rreth 500 vendvotime në Kosovë

para një jave - Vizion Plus

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në kosovë vendosi  rinumërimin e 494 vendvotimeve.  Rekomandimin e beri qendra e numërimit të rezultateve me argumentin se ato nuk e kanë kaluar procesin e auditimit. Rinumërimi...

Nga KQZ tregojnë se kur fillon numërimi i votave me kusht

para një jave - Arbresh

Zëdhënësi i KQZ’së Valmir Elezi ka treguar se kur do të nis numërimi i votave me kusht dhe atyre të diasporës. Thotë se një gjë e tillë s’do të ndodh të paktën para rreth një jave. “Besojmë që pas përmbylljes...

Kurteshi: Kemi informata se në postat e Kosovës ka pako me vota nga diaspora, KQZ duhet t’i marr

para një jave - InfoShqip

Sami Kurteshi nga Lëvizja Vetëvendosje kërkoi sot në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve sqarim rreth asaj se a ka ende në postat e Kosovës pako të supozuara me vota nga diaspora, në emër të KQZ. Ai tha se...

Vjosa Osmani drejt mandatit të parë si presidente, deputetët do t

para një jave - Bota Sot

Kanë mbetur edhe dy-tre ditë deri përfundimi i votave nga diaspora dhe atyre me kusht e rinumërimi i rreth 500 vend votimeve, pastaj edhe certifikimi i rezultateve nga ana e KQZ-së. E derisa precesi në...

“Votat për Adrijana Hoxhiqin, delegjitimojnë vendet e garantuara për komunitetin boshnjak”

para një jave - Lajmi.net

Ai një postim në Facebook bërë një krahasim të votave të subjekteve politike boshnjake gjatë zgjedhjeve të kaluara në Kosovë. Kryeziu përmend faktin se nga 6739 vota të fituara në zgjedhjet e 14 shkurtit,...

Nga konstituimi i Kuvendit, zgjedhja e Presidentit e deri te mandatari

para një jave - Syri.net Kosova

Pas certifikimit të rezultateve nga Komisioni Qendror Zgjedhor (KQZ) për zgjedhjet e parakohshme parlamentare që u mbajtën më 14 shkurt, Kosova mund të nis me formimin e institucioneve të reja si dhe zgjedhjen...

Zgjedhjet në Kosovë, KQZ vendos për rinumërimin e rreth 500 vendvotime

para një jave - BalkanWeb

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka vendosur që të rinumërohen 494 vendvotime nga zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 14 shkurtit. Ky rekomandim i Qendrës së Numërimit dhe Rezultateve u shqyrtua gjatë...

KQZ ka refuzuar 9 mijë e 49 vota nga 31 mijë e 375 të proceduara nga diaspora

para një jave - Zhurnal

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se janë refuzuar nëntë mijë e 49 vota të ardhura nga janë nga gjithsej 31 mijë e 375 vota të procedura, ndërkaq janë aprovuar 22 mijë e 326 vota. Sipas KQZ-së...

KQZ-ja tregon kur do të nis numërimi i votave me kusht dhe atyre të diasporës

para një jave - Ekonomia Online

Zëdhënësi i KQZ’së Valmir Elezi ka treguar se kur do të nis numërimi i votave me kusht dhe atyre të diasporës. Thotë se një gjë e tillë s’do të ndodh të paktën para rreth një jave. “Besojmë që pas përmbylljes...

KQZ tregon kur do të nis numërimi i votave me kusht dhe atyre të diasporës

para një jave - Periskopi

Zëdhënësi i KQZ’së Valmir Elezi ka treguar se kur do të nis numërimi i votave me kusht dhe atyre të diasporës. Thotë se një gjë e tillë s’do të ndodh të paktën para rreth një jave. “Besojmë që pas përmbylljes...

Vetëvendosje synon ta formojë e vetme Qeverinë, presin numërimin e votave me kusht dhe atyre nga diaspora

para një jave - Telegrafi

Lëvizja Vetëvendosje synon që ta formojë e vetme Qeverinë e re të Kosovës dhe për këtë janë në pritje të numërimit të votave me kusht dhe atyre të diasporës. Zëdhënësi i Lëvizjes Vetëvendosje, Përparim...

Zgjedhjet në Kosovë, KQZ vendos për rinumërimin e rreth 500 votave

para një jave - BalkanWeb

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka vendosur që të rinumërohen 494 vendvotime nga zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 14 shkurtit. Ky rekomandim i Qendrës së Numërimit dhe Rezultateve u shqyrtua gjatë...

Vetëvendosje synon ta formojë e vetme Qeverinë, presin numërimin e votave me kusht dhe atyre nga diaspora

para një jave - Zhurnal

Lëvizja Vetëvendosje synon që ta formojë e vetme Qeverinë e re të Kosovës dhe për këtë janë në pritje të numërimit të votave me kusht dhe atyre të diasporës. Zëdhënësi i Lëvizjes Vetëvendosje, Përparim...

Elezi i KQZ-së: Rinumërimi i 494 vendvotimeve nis sot

para një jave - Klan Kosova

Në mbledhjen e sotme të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, është vendosur që të rinumërohen 494 vendvotimeve për shkak të problemeve të auditimit. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi ka konfirmuar për Klankosova.tv...

KMDLNJ: Të rinumërohet votat ku dyshohet se janë kontrabanduar, Beogradi po rrezikon vendet e rezervuara në Kuvend

para një jave - Zhurnal

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut (KMDLNj), thotë se vendet e rezervuara në Kuvendin e Kosovës po rrezikohen për shkak të ndërhyrjes së Beogradit nëpërmjet Listës Serbe, njofton...

Refuzohen 9 mijë e 49 vota nga diaspora

para një jave - Klan Kosova

Shërbimi votues i KQZ-së, është duke vijuar me procesin e vlerësimit të rreth 43 mijë e 500 pakove të supozuara me fletëvotime dhe selektimin e tyre, të cilat janë pranuar gjatë periudhës së votimit përmes...

Kurteshi: Kemi informata se në postat e Kosovës ka pako me vota nga diaspora, KQZ duhet t’i marr

para një jave - Telegrafi

Sami Kurteshi nga Lëvizja Vetëvendosje kërkoi sot në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve sqarim rreth asaj se a ka ende në postat e Kosovës pako të supozuara me vota nga diaspora, në emër të KQZ. Ai tha se...

Elezi i KQZ-së: Rinumërimi i 494 vendvotimeve nis sot

para një jave - RTK

Në mbledhjen e sotme të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, është vendosur që të rinumërohen 494 vendvotimeve për shkak të problemeve të auditimit. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi ka konfirmuar se ky proces...

“Vetëvendosje synon që ta formojë e vetme qeverinë, pritet numërimi i votave të mbetura”

para një jave - ABC News

Lëvizja Vetëvendosje synon që ta formojë e vetme qeverinë e re të Kosovës dhe për këtë arsye janë në pritje të numërimit të votave me kusht dhe atyre të diasporës. Zëdhënësi i Lëvizjes Vetëvendosje, Përparim...

KMDLNJ: Të rinumërohet votat ku dyshohet se janë kontrabanduar, Beogradi po rrezikon vendet e rezervuara në Kuvend

para një jave - Insajderi

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut (KMDLNj), thotë se vendet e rezervuara në Kuvendin e Kosovës po rrezikohen për shkak të ndërhyrjes së Beogradit nëpërmjet Listës Serbe, njofton...

'Me u lodh t’u numëru vota të Vjosës: 250 mijë vetëm deri tash’

para një jave - Syri.net Kosova

Janë duke u numëruar votat e secilit kandidatë për deputet në Kuvendin e Kosovës. Më e votuara deri më tani po del të jetë, Vjosa Osmani. Sipas një shifre që ka publikuar asistentja e Osmanit, thuhet që...

“Qytetarët duan ndryshim rrënjësor”! Vetëvendosja synon ta formojë e vetme qeverinë e re

para një jave - BalkanWeb

Lëvizja Vetëvendosje synon që ta formojë e vetme Qeverinë e re të Kosovës dhe për këtë janë në pritje të numërimit të votave me kusht dhe atyre të diasporës. Zëdhënësi i Lëvizjes Vetëvendosje, Përparim...

Kërkohet rinumërimi i 494 vendvotimeve

para një jave - Telegrafi

Sot në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve u kërkua që shkojnë në rinumërim 494 vendvotime. Në mbledhjen e KQZ-ja, Burim Ahmetaj ka rekomanduar që këto vendvotime të shkojnë në rinumërim. Ai bëri të ditur...

494 vendvotime rinumërohen sot

para një jave - OraInfo

Sot rinumërohen 494 vendvotime. Sot në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve do të fillojë procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve. Për rinumërimin në këto vendvotime është marrë vendim sot në mbledhjen...

Elezi i KQZ-së: Rinumërimi i 494 vendvotimeve nis sot

para një jave - Bota Sot

Në mbledhjen e sotme të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, është vendosur që të rinumërohen 494 vendvotimeve për shkak të problemeve të auditimit. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi ka konfirmuar se ky proces...

KQZ vendos për rinumërin e 494 vendvotimeve

para një jave - Klan Kosova

Në mbledhjen e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, është vendosur që të rinumërohen 494 vendvotimeve. Kjo do të bëhet kryesisht për shkak të problemeve të auditimit. Vendvotimet të cilat do të rinumërohen,...

Kosovë/ KQZ vendos rinumërim për 494 vendvotime

para një jave - Ora news

Një javë pas zgjedhjeve të parakohshme parlamentare në Kosovë, Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve ka vendosur rinumërimin e votave në 494 vendvotime. Vendimi u mor gjatë mbledhjes së sotme të KQZ-së. “Ju njoftoj...

Kosovë/ KQZ vendos rinumërim e 500 qendrave të votimit

para një jave - Shekulli

Publikuar më 22.02.2021 nga Enida Vërça Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Kosovë ka vendosur sot që të shkohet në rinumërim të votave në 494 vendvotime. Në mbledhjen e sotme të KQZ , u vendos se këto vendvotime...

Elezi: Rinumërimi i 494 vendvotimeve nis sot

para një jave - Indeks online

Në mbledhjen e sotme të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, është vendosur që të rinumërohen 494 vendvotimeve për shkak të problemeve të auditimit. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi ka konfirmuar se ky proces...

KQZ: Refuzohen 9 mijë e 49 zarfe me fletëvotime nga diaspora, aprovohen mbi 22 mijë të tjera

para një jave - Lajmi.net

Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi ka thënë para mediave se përmes këtij procesi do të mund të saktësojmë numrin e fletëvotimeve të cilat kanë ardhur nga jashtë vendit. Ai tha se deri më tani janë hapur...

Vjosa Osmani merr afro 45 mijë vota veç në Prishtinë, lë Konjufcën mbrapa

para një jave - Infokusi

Në 228 qendra të votimit në Prishtinë, numri dy në listën e Lëvizjes Vetëvendosje, Vjosa Osmani, ka marrë mbi 44 mijë vota. Osmani ka lënë pas vetës edhe Glauk Konjufcën e VV’së, me një diferencë prej...

Kosovë, KQZ vendos rinumërimin në 494 vendvotime

para një jave - Syri

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) në mbledhjen e radhës ka marrë vendim që do të rinumërojë 494 vendvotim. KQZ-ja i ka ndarë në katër kategori vendvotimet të cilat do të rinumërohen, për arsye të mospërputhjeve...

'Vendet e rezervuara në Kuvend po rrezikohen seriozisht nga Beogradi'

para një jave - Syri.net Kosova

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut (KMDLNJ), përmes një komunikate për media ka deklaruar se vendet e rezervuara në Kuvendin e Kosovës po rrezikohen për shkak të ndërhyrjes së Beogradit...

Këto janë arsyet se pse po refuzohen kaq shumë vota nga diaspora

para një jave - Syri.net Kosova

Mbi 7 mijë e 600 vota të cilat kanë ardhur deri me tani nga diaspora në Kosovë janë refuzuar. E një gjë tillë sipas Organizatës “Germin” është duke u bërë në bazë të legjislacionit në fuqi për zgjedhje....

KQZ në Kosovë vendos rinumërim në rreth 500 vendvotime

para një jave - Gazeta Tema

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka vendosur që të rinumërohen 494 vendvotime nga zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 14 shkurtit. Ky rekomandim i Qendrës së Numërimit dhe Rezultateve u shqyrtua gjatë...

Vota e diasporës nuk garanton përfaqësimin e tyre në Kuvend

para një jave - Periskopi

Të paktën pesë ulëse të garantuara në Kuvendin e Kosovës u janë premtuar përfaqësuesve të diasporës që nga viti 2011, kur Kosova kishte krijuar Ministrinë e Diasporës. Por, një gjë e tillë nuk ka ndodhur...

KQZ merr vendim për rinumërimin e 494 vendvotimeve

para një jave - Bota Sot

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka marrë vendim për rinumërimin e 494 vendvotimeve në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve. Kjo pas shpërputhjeve të të dhënave ndërmjet kandidatëve për deputetë dhe...

KQZ vendos për rinumërimin e rreth 500 vendvotimeve në Kosovë

para një jave - Panorama

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka vendosur që të rinumërohen 494 vendvotime nga zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 14 shkurtit. Ky rekomandim i Qendrës së Numërimit dhe Rezultateve u shqyrtua gjatë...

Vjosa Osmani ka marrë 250 mijë vota, thotë këshilltarja e saj

para një jave - Zeri

Vjosa Osmani duket se do të dalë më e votuara edhe nga zgjedhjet e 14 shkurtit. Osmani, e cila ka garuar në listën e Lëvizjes Vetëvendosje, ka marrë 250 mijë vota deri tani, transmeton “Zeri.info”. Kështu...

KQZ në Kosovë vendos rinumërim në rreth 500 vendvotime

para një jave - ABC News

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Kosovë ka vendosur sot që të shkohet në rinumërim të votave në 494 vendvotime. Në mbledhjen e sotme të KQZ , u vendos se këto vendvotime të shkojnë në rinumërim për disa...

Kosovë, vendoset rinumërimi i 494 vendvotime

para një jave - Syri

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) në mbledhjen e radhës ka marrë vendim që do të rinumërojë 494 vendvotim. KQZ-ja i ka ndarë në katër kategori vendvotimet të cilat do të rinumërohen, për arsye të mospërputhjeve...

KMDLNJ: Vendet e rezervuara në Kuvend po rrezikohen nga Beogradi

para një jave - Syri.net Kosova

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut, përmes një komunikate për media ka thënë se vendet e rezervuara në Kuvendin e Kosovës po rrezikohen për shkak të ndërhyrjes së Beogradit përmes...

Vota e diasporës nuk garanton përfaqësimin e tyre në Kuvend

para një jave - Ekonomia Online

Të paktën pesë ulëse të garantuara në Kuvendin e Kosovës u janë premtuar përfaqësuesve të diasporës që nga viti 2011, kur Kosova kishte krijuar Ministrinë e Diasporës. Por, një gjë e tillë nuk ka ndodhur...

Demokraci Plus, thirrje Prokurorisë së Shtetit t’i hetojë ankesat e partive politike nga komunitetet jo shumicë

para një jave - Arbresh

Organizata Demokraci Plus i ka bërë thirrje Prokurorisë së Shtetit që t’i hetojë ankesat e partive politike që përfaqësojnë komunitetet jo shumicë, sipas të cilave në zgjedhjet e 14 shkurtit u është mohuar...

Në QNR fillon rinumërimi i 494 vendvotimeve

para një jave - Lajmi.net

Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, tregoi arsyet që kanë dërguar deri tek vendimi për rinumërimin e këtyre vendvotimeve. Ai tha se në 370 vendvotime, është vërejtur se kandidati ka më shumë vota se subjekti...

KQZ-ja vendos t’i rinumërojë 468 vendvotime dhe 35 kuti me vota

para një jave - Zeri

Qendra e Numërimit dhe Rezultateve (QNR) i ka rekomanduar Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) t’i rinumërojë rreth 500 vendvotime. Në mbledhjen e sotme KQZ-ja ka marrë vendim për miratimin e rekomandimeve...

Asistentja lodhet duke numëruar vota të Vjosa Osmanit: 250 mijë deri më tani

para një jave - GazetaBlic

Asistentja e Vjosa Osmanit, Engesa Vitia, ka bërë të ditur numrin aktual të votave që Osmani i ka marrë, në zgjedhjet e 14 shkurtit, shkruan Gazeta Blic. Në një postim në Facebook, Vitia, ka bërë të ditur...

Kurteshi kritikon QNR-në për mungesë pune, Ahmetaj reagon, thotë të mos bëhet presion

para një jave - Bota Sot

Anëtari i Vetëvendosjes në KQZ, Sami Kurteshi, ka ngritur disa çështje në mbledhje, përfshirë çështjen e votave nga diaspora, saktësisht të refuzimit të mbi 9000 prej tyre. Kurteshi ka kërkuar të formohet...

KQZ pranon rekomandimet e Sekretariatit

para një jave - Kallxo

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), ka miratuar katër rekomandime të cilat i ka dhënë Burim Ahmetaj kryeshef ekzekutiv i Sekretariatit të këtij organi, për rinumërimin e 494 vendvotimeve. Sipas KQZ-së...

Vitia: Deri tash Vjosa Osmani ka 250 mijë vota

para një jave - Kallxo

Egnesa Vitia menaxhere e zyrës së Ushtrueses së Detyrës së presidentes, Vjosa Osmani, ka bërë të ditur se deri më tani nga votat e numëruara të zgjedhjeve të 14 shkurtit, Osmani i ka mbi 250 mijë sosh....

Refuzohen 9 mijë e 49 zarfe me fletëvotime nga diaspora, aprovohen mbi 22 mijë të tjera

para një jave - Gazeta Metro

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar punën Shërbimi Votues, i cili po bën vlerësimin e rreth 43 mijë e 500 pakove të supozuara me fletëvotime, të cilat janë pranuar gjatë periudhës...

Lëvizja Vetëvendosje po synon të krijoj e vetme qeverinë, zëdhënësi i LVV-së Kryeziu: Po presim votat me kusht dhe të diasporës

para një jave - Dosja.al

Albin Kurti 22 Shkurt, 2021 18:47 KOSOVË -Lëvizja Vetëvendosje po synon të formojë e vetme, Qeverinë e re të Kosovës dhe për këtë janë në pritje të numërimit të votave me kusht dhe atyre të diasporës....

KMDLNJ: Vendet e rezervuara po rrezikohen seriozisht nga ndërhyrja e Beogradit

para një jave - Klan Kosova

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut (KMDLNj) vlerëson se vendet e rezervuara në Kuvendin e Kosovës po rrezikohen për shkak të ndërhyrjes së Beogradit përmes Listës Serbe. KMDLNj...

Krasniqi: Shqetësues procesi i numërimit të votave nga diaspora

para një jave - Bota Sot

Lirim Krasniqi, drejtor në Organizatën “Germin” e sheh shqetësuese anulimin e disa votave nga diaspora, duke theksuar që krejt kjo është përgjegjësi dhe dështim i KQZ-së për të informuar votuesit nga jashtë,...

KQZ: Refuzohen 9 mijë e 49 zarfe me fletëvotime nga diaspora, aprovohen mbi 22 mijë të tjera

para një jave - Fakti Ditor

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar punën Shërbimi Votues, i cili po bën vlerësimin e rreth 43 mijë e 500 pakove të supozuara me fletëvotime, të cilat janë pranuar gjatë periudhës...

Refuzohen 9 mijë e 49 zarfe me fletëvotime të mërgatës

para një jave - Ina

Shërbimi votues i KQZ-së është duke vijuar me procesin e vlerësimit të rreth 43 mijë e 500 pakove të supozuara me fletëvotime dhe selektimin e tyre, të cilat janë pranuar gjatë periudhës së votimit përmes...

Vendos KQZ-ja, do të rinumërohen 494 vendvotime

para një jave - Indeks online

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) në mbledhjen e radhës ka marrë vendimin se do të rinumërohen votat e 494 vendvotimeve. KQZ-ja i ka ndarë në katër kategori vendvotimet, votat e të cilaave do të rinumërohen,...

Fillon rinumërimi i votave në 494 vendvotimeve

para një jave - Infokusi

Ka filluar rinumërimi i votave në Qendrën e Numërimit të Rezultateve të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për 494 vendvotimeve. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) në mbledhjen e saj kishte marrë vendimin...

Vitia: Deri tash Vjosa Osmani ka 250 mijë vota

para një jave - Zyrtare

Egnesa Vitia menaxhere e zyrës së Ushtrueses së Detyrës së presidentes, Vjosa Osmani, ka bërë të ditur se deri më tani nga votat e numëruara të zgjedhjeve të 14 shkurtit, Osmani i ka mbi 250 mijë sosh.Vitia...

Kurteshi: Kemi informata se në postat e Kosovës ka pako me vota nga diaspora

para një jave - Bota Sot

Përfaqësuesi i Lëvizjes Vetëvendosje në Komisionin Qendror Zgjedhor, Sami Kurteshi ka kërkuar nga sot sqarim rreth asaj se a ka ende në postat e Kosovës pako të supozuara me vota nga diaspora, në emër...

KMDLNj: Ndërhyrje e paprecedentë për tjetërsim të mandateve të komuniteteve joshumicë

para një jave - Koha.net

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave e të Lirive të Njeriut ka reaguar duke thënë se është e domosdoshme që pas shpalljes së rezultateve preliminare, organet e hetuesisë të hetojnë dyshimet e ngritura...

Kurteshi: Kemi informata se në postat e Kosovës ka pako me vota nga diaspora, KQZ-ja duhet t’i marrë

para një jave - Zeri

Anëtari i LVV-së, Sami Kurteshi ka kritikuar sot KQZ-në se nuk ka marrë votat që kanë ardh nga diaspora të cilat po presin në postat e Kosovës. Kurteshi ka shprehur shqetësimin e tij se KQZ-ja nuk i ka...

Kërkohet rinumërimi i 494 vendvotimeve

para një jave - Koha.net

13:47 Kurteshi kritikon QNR-në për mungesë pune, Ahmetaj reagon, thotë të mos bëhet presion Anëtari i Vetëvendosjes në KQZ, Sami Kurteshi, ka ngritur disa çështje në mbledhje, përfshirë çështjen e votave...

KQZ publikon shifrat e reja të refuzimit të zarfeve me vota nga jashtë

para një jave - Kallxo

Mbi 9 mijë zarfe me fletëvotime të arritura nga jashtë vendit janë refuzuar gjatë procesit të verifikimit të këtyre zarfeve. Burim Ahmetaj, kryeshef ekzekutiv i KQZ-së ka thënë se shërbimi votues i KQZ-së...

Demokraci Plus, thirrje Prokurorisë së Shtetit t’i hetojë ankesat e partive politike nga komunitetet jo shumicë

para një jave - KosovaPress

Organizata Demokraci Plus i ka bërë thirrje Prokurorisë së Shtetit që t’i hetojë ankesat e partive politike që përfaqësojnë komunitetet jo shumicë, sipas të cilave në zgjedhjet e 14 shkurtit u është mohuar...

Rekomandohet rinumërimi i rreth 500 vendvotimeve në Kosovë

para një jave - Zhurnal

Qendra e Numërimit dhe Rezultateve në Kosovë do t’i rekomandojë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve rinumërimin e rreth 500 vendvotimeve nga zgjedhjet e përgjithshme parlamentare të 14 shkurtit, tha për Radion...

“Votat për Adrijana Hoxhiqin, delegjitimojnë vendet e garantuara për komunitetin boshnjak”

para një jave - Periskopi

Ismet Kryeziu nga Demokracia në Veprim ka thënë se votat për kreun e Iniciativës së re politike Ujedinjena Zajednica Adrijana Hoxhiq në zgjedhjet e 14 shkurtit delegjitimojnë vendet e garantuara për komunitetin...

“Me u lodh t’u numëru”/ Zbulohet shifra e votave që i fitoi Vjosa Osmani në zgjedhje (pa diasporën)

para një jave - Bota Sot

U.d së presidentes Vjosa Osmani, ka fituar 250 mijë vota në zgjedhjet parlamentare që u mbajtën më 14 shkurt. Lajmin e ka konfirmuar asistentja e saj Egnesa Vitia, përmes një postimi në Facebook, përcjell...

Krasniqi: Procesi i numërimit të votave nga diaspora shqetësues

para një jave - Zeri

Lirim Krasniqi, drejtor në Organizatën “Germin” e sheh shqetësuese anulimin e disa votave nga diaspora, duke theksuar që krejt kjo është përgjegjësi dhe dështim i KQZ-së për të informuar votuesit nga jashtë,...

Kërkohet rinumërimi i 494 vendvotime

para një jave - Koha.net

13:47 Kurteshi kritikon QNR-në për mungesë pune, Ahmetaj reagon, thotë të mos bëhet presion Anëtari i Vetëvendosjes në KQZ, Sami Kurteshi, ka ngritur disa çështje në mbledhje, përfshirë çështjen e votave...

Procesi i numërimit të votave nga diaspora po konsiderohet si shqetësues

para një jave - OraInfo

Procesi i numërimit të votave nga diaspora shqetësues, kështu ka thënë Krasniqi. Lirim Krasniqi, drejtor në Organizatën “Germin” e sheh shqetësuese anulimin e disa votave nga diaspora, duke theksuar që...

Kurteshi nga LVV: Kemi informata se në postat e Kosovës ka pako me vota nga diaspora, KQZ duhet t’i marr

para një jave - GazetaBlic

Sami Kurteshi nga Lëvizja Vetëvendosje kërkoi sot në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve sqarim rreth asaj se a ka ende në postat e Kosovës pako të supozuara me vota nga diaspora, në emër të KQZ. Ai tha se...

Vendos KQZ-ja, do të rinumërohen 494 vendvotime

para një jave - RTK

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) në mbledhjen e radhës ka marrë vendim që do të rinumërojë 494 vendvotim. KQZ-ja i ka ndarë në katër kategori vendvotimet të cilat do të rinumërohen, për arsye të mospërputhjeve...

Pse po kërkohet rinumërimi në 500 vendvotime, këto janë arsyet

para një jave - OraInfo

Këto janë arsyet pse po kërkohet rinumërimi në 500 vendvotime. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot është duke mbajtur mbledhjen e radhës, ku pritet të miratohet vendimi për rinumërimin e rreth 500 vendvotimeve....

Kryeziu: Votat për Adrijana Hoxhiqin, delegjitimojnë vendet e garantuara për komunitetin boshnjak

para një jave - Ekonomia Online

Ismet Kryeziu nga Demokracia në Veprim ka thënë se votat për kreun e Iniciativës së re politike Ujedinjena Zajednica Adrijana Hoxhiq në zgjedhjet e 14 shkurtit delegjitimojnë vendet e garantuara për komunitetin...

Kërkohet rinumërimi i 494 vendvotimeve

para një jave - GazetaBlic

Sot në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve u kërkua që shkojnë në rinumërim 494 vendvotime. Në mbledhjen e KQZ-ja, Burim Ahmetaj ka rekomanduar që këto vendvotime të shkojnë në rinumërim. Ai bëri të ditur...

Vjosa Osmani “40K” në Prishtinë!

para një jave - Indeks online

Vjosa Osmani ka arritur të marrë numër të madh të votave kudo në Kosovë. Indeksonline mëson se vetëm në Prishtinë, Osmani ka arritur të marrë mbi 40 mijë vota. Jozyrtarisht mësohet se numri dy i listës...

KMDLNJ: Vendet e rezervuara në Kuvend po rrezikohen nga Beogradi

para një jave - RTK

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut, përmes një komunikate për media ka thënë se vendet e rezervuara në Kuvendin e Kosovës po rrezikohen për shkak të ndërhyrjes së Beogradit përmes...

494 vendvotime do të rinumërohen

para një jave - Koha.net

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen që po mbahet aktualisht ka vendosur t’i rinumërojë 494 vendvotimeve. Kjo do të bëhet kryesisht për shkak të problemeve të auditimit. KQZ-ja i ka ndarë në katër...

Shoqëria Civile kërkon të hetohen votat e komunitetit boshnjak

para një jave - Ekonomia Online

Shoqëria Civile në Kosovë ka kërkuar reagim nga faktorët vendor dhe ndërkombëtar, për siç kanë thënë ata, për shkeljen flagrante të të drejtave politike të komunitetit boshnjak dhe të komunitetit rom në...

Kryeziu: Votat për Adrijana Hoxhiq, delegjitimojnë vendet e garantuara për komunitetin boshnjak

para një jave - KosovaPress

Ismet Kryeziu nga Demokracia në Veprim ka thënë se votat për kreun e Iniciativës së re politike Ujedinjena Zajednica Adrijana Hoxhiq në zgjedhjet e 14 shkurtit delegjitimojnë vendet e garantuara për komunitetin...

KMDLNj: Vendet e rezervuara në Kuvend po rrezikohen seriozisht nga Beogradi

para një jave - Indeks online

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut (KMDLNJ), përmes një komunikate për media ka deklaruar se vendet e rezervuara në Kuvendin e Kosovës po rrezikohen për shkak të ndërhyrjes së Beogradit...

KQZ-ja do të rinumërojë 494 vendvotime

para një jave - Koha.net

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen që po mbahet aktualisht ka vendosur t’i rinumërojë 494 vendvotimeve. Kjo do të bëhet kryesisht për shkak të problemeve të auditimit. KQZ-ja i ka ndarë në katër...

Reagon KMDLNJ: Vendet e rezervuara në Kuvend po rrezikohen nga Beogradi

para një jave - Bota Sot

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut, përmes një komunikate për media ka thënë se vendet e rezervuara në Kuvendin e Kosovës po rrezikohen për shkak të ndërhyrjes së Beogradit përmes...

KMDLNJ: Vendet e rezervuara në Kuvend po rrezikohen nga Beogradi

para një jave - Zeri

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut, përmes një komunikate për media ka thënë se vendet e rezervuara në Kuvendin e Kosovës po rrezikohen për shkak të ndërhyrjes së Beogradit përmes...

Vjosa Osmani kalon Konjufcën: Merr 13 mijë vota më shumë në Prishtinë

para një jave - Gazeta Metro

Në 228 qendra të votimit në Prishtinë, numri dy në listën e Lëvizjes Vetëvendosje, Vjosa Osmani, ka marrë mbi 44 mijë vota. Osmani ka lënë pas vetës edhe Glauk Konjufcën e VV’së, me një diferencë prej...

Votat për Adriana Hoxhiq, delegjitimojnë vendet e garantuara për boshnjakë

para një jave - Epoka e Re

Ismet Kryeziu, drejtor ekzekutiv i Institutit Demokratik të Kosovës, ka thënë se votat e Adriana Hoxhiqit delegjitimojnë vendet e garantuara për boshnjakë. “Nëse i lexojmë votat e subjekteve politike boshnjake...

Vjosa merr rreth 45 mijë vota veç në Prishtinë, lë pas Konjufcën

para një jave - Epoka e Re

Në 228 qendra të votimit në Prishtinë, numri dy  në listën e Lëvizjes Vetëvendosje, Vjosa Osmani, ka marrë mbi 44 mijë vota. Osmani ka lënë pas vetës edhe Glauk Konjufcën e VV-së, me një diferencë prej...

Vetëvendosje planifikon ndryshimin e procesit të votimit nga diaspora

para një jave - Insajderi

Partia fituese e zgjedhjeve të 14 shkurtit, Lëvizja Vetëvendosje, ka bërë të ditur se ndër hapat e parë që do t’i ndërmarrë në Kuvend posa të formohen institucionet është është ndryshimi i ligjit për votimin...

Vjosa Osmani e lë pas me vota Glauk Konjufcën në Prishtinë

para një jave - Revista Kosovarja

Në 228 qendra të votimit në Prishtinë, numri dy në listën e Lëvizjes Vetëvendosje, Vjosa Osmani, ka marrë mbi 44 mijë vota. Osmani ka lënë pas vetës edhe Glauk Konjufcën e VV’së, me një diferencë prej...

Rekomandohet rinumërimi i rreth 500 vendvotimeve në Kosovë

para një jave - Portalb

Qendra e Numërimit dhe Rezultateve në Kosovë do t’i rekomandojë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve rinumërimin e rreth 500 vendvotimeve nga zgjedhjet e përgjithshme parlamentare të 14 shkurtit, tha për Radion...

Në QNR fillon rinumërimi i 494 vendvotimeve

para një jave - in7

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka marrë vendim që të rinumërohen 494 vendvotime nëpër komuna të ndryshme të Kosovës. Ky proces i rinumërimit tashmë ka filluar në Qendrën e Numërimit dhe rezultateve, nga...

Fillon rinumërimi i 494 vendvotimeve në QNR

para një jave - Ekonomia Online

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve ka nisur rinumërimi i 494 vendvotime, pas vendimit që ka marrë KQZ-ja të hënën në mesditë, raporton Ekonomia Online. Rinumërimi i këtyre vendvotimeve po ndodh pasi...

KQZ: Refuzohen 9 mijë e 49 zarfe me fletëvotime nga diaspora

para një jave - Arbresh

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar punën Shërbimi Votues, i cili po bën vlerësimin e rreth 43 mijë e 500 pakove të supozuara me fletëvotime, të cilat janë pranuar gjatë periudhës...

Vetëvendosje synon ta formojë e vetme Qeverinë, presin numërimin e votave me kusht dhe atyre nga diaspora

para një jave - InfoShqip

Lëvizja Vetëvendosje synon që ta formojë e vetme Qeverinë e re të Kosovës dhe për këtë janë në pritje të numërimit të votave me kusht dhe atyre të diasporës. Zëdhënësi i Lëvizjes Vetëvendosje, Përparim...

Kryeziu: Votat për Adrijana Hodzic, delegjitimojnë vendet e garantuara për boshnjaket

para një jave - Arbresh

Drejtori Ekzekutiv i KDI-së, Ismet Kryeziu thotë se votat për Adrijana Hodzic deligjitimojnë vendet e garantuara për boshnjakët. “N Nëse i lexojmë votat e subjekteve politike Boshnjake nder vitet zgjedhore,...

Në QNR fillon rinumërimi i 494 vendvotimeve

para një jave - KosovaPress

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve ka nisur procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve, për të cilat është marrë vendim sot nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve që të rinumërohen për shkak të mospërputhjeve...

Elezi: Rinumërimi i 494 vendvotimeve nis sot

para një jave - Infokusi

Në mbledhjen e sotme të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, është vendosur që të rinumërohen 494 vendvotimeve për shkak të problemeve të auditimit. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi ka konfirmuar se ky proces...

KQZ i çon në rinumërim 500 vendvotime

para një jave - Syri.net Kosova

Komisioni Qendror Zgjedhor ka mbajtur mbledhjen e radhës ku kanë vendosur që t’i çojnë në rinumërim 500 vendvotime. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi në një deklarim për media ka dhënë këtë njoftim. “Mund...

Nis rinumërimi i 494 vendvotimeve në QNR

para një jave - Gazeta Metro

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve ka filluar procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve, për të cilat mori vendim Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Këto vendvotime u takojnë komunave të ndryshme. Zëdhënësi...

Elezi: Deri më tani janë refuzuar 9 mijë e 49 zarfe me fletëvotime nga jashtë vendit

para një jave - Ekonomia Online

9 mijë e 49 zarfe me fletëvotime nga jashtë vendit janë refuzuar deri më tani në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve, ndërsa janë pranuar si të vlefshme 22 mijë e 326 zarfe, raporton Ekonomia Online. Këtë...

Fillon rinumërimi i 494 vendvotimeve në QNR

para një jave - Periskopi

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve ka filluar procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve, për të cilat mori vendim Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Këto vendvotime u takojnë komunave të ndryshme. Zëdhënësi...

Rreth 10 mijë zarfe me fletëvotime nga diaspora refuzohen nga KQZ-ja

para një jave - Arbresh

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar punën Shërbimi Votues, i cili po bën vlerësimin e rreth 43 mijë e 500 pakove të supozuara me fletëvotime, të cilat janë pranuar gjatë periudhës...

Kërkohet rinumërimi edhe i 500 vendvotimeve

para një jave - Telegrafi

Qendra për Numërim dhe Rezultate (QNR) ka rekomanduar Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) që të rinumërojë edhe 500 vendvotime. Kështu ka bërë të dituar për Telegrafin, zëdhënësi I KQZ-së, Valmir Elezi....

Afro tetë mijë vota të diasporës shpallen të pavlefshme, reagon Vetëvendosje

para një jave - Telegrafi

Zëdhënësi i Lëvizjes Vetëvendosje, Përparim Kryeziu, ka reaguar për numrin e madh të votave të pavlefshme nga diaspora, ku sipas organizatës GERMIN deri tani janë afro tetë mijë vota të pavlefshme. Kryeziu...

Mblidhet KQZ-ja, vendoset rreth rinumërimit të 500 vendvotimeve

para një jave - Syri.net Kosova

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot do të paraqesë një raport nga Qendra e Numërimit dhe Rezultateve, me disa rekomandime për rinumërimin e rreth 500 vendvotimeve. Këtë për Express e ka konfirmuar zëdhënësi...

KQZ vendos sot se a do të rinumërohen 500 vendvotime

para një jave - Syri.net Kosova

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të shqyrtojë sot një raport të Qendrës së Numërimit të Rezultateve e cila ka rekomanduar rinumërimin e rreth 500 vendvotimeve, shkruan Reporteri.net. Këtë e ka bërë të...

Kryeziu: Votat per Adrijana Hodzic, delegjitimojne vendet e garantuara per boshnjakët

para një jave - Gazeta Metro

Drejtori Ekzekutiv i KDI-së, Ismet Kryeziu thotë se votat për Adrijana Hodzic deligjitimojnë vendet e garantuara për boshnjakët. “Nese i lexojme votat e subjekteve politike Boshnjake nder vitet zgjedhore,...

Parregullsitë e evidentuara gjatë votimit| Këto janë arsyet pse 494 vendvotimeve po rinumërohen

para një jave - Arbresh

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve po fillon procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve, për të cilat mori vendim Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, raporton Arbresh.info. Këto vendvotime u takojnë komunave...

KQZ merr vendim për rinumërimin e 494 vendvotimeve

para një jave - Lajmi.net

Kjo pas shpërputhjeve të të dhënave ndërmjet kandidatëve për deputetë dhe subjektit politik pas zgjedhjeve të 14 shkurtit. Kryeshefi i sekretariatit të KQZ-së, Burim Ahmetaj, derisa i renditi arsyet për...

Zëdhënësi i VV-së kërkon që procesi i votimit nga jashtë duhet të ndryshohet menjëherë

para një jave - Syri.net Kosova

Pas raportimit të shumë votave të pavlefshme nga mërgara, ka reaguar zëdhënësi i Lëvizjes Vetëvendosje Përparim Kryeziu, duke kërkuar që procesi i votimit nga jashtë duhet të ndryshohet menjëherë. Sipas...

Fillon rinumërimi i 494 vendvotimeve në QNR (Live)

para një jave - Ekonomia Online

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve ka nisur rinumërimi i 494 vendvotime, pas vendimit që ka marrë KQZ-ja të hënën në mesditë, raporton Ekonomia Online. Rinumërimi i këtyre vendvotimeve po ndodh pasi...

Zgjedhjet e 14 shkurtit, Vjosa Osmani me 250 mijë vota deri tani

para një jave - Lajmi.net

Kjo është bërë e ditur nga Egnesa Vitia e cila është menaxhere e zyrës së Ushtrueses së detyrës së Presidentes së Kosovës, Vjosa Osmani. Vitia ka shpërndarë një fotografi me mbishkrimin e së cilës ka bërë...

Rekomandohet rinumërimi i rreth 500 vendvotimeve në Kosovë

para një jave - Evropa e Lirë

Qendra e Numërimit dhe Rezultateve në Kosovë do t’i rekomandojë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve rinumërimin e rreth 500 vendvotimeve nga zgjedhjet e përgjithshme parlamentare të 14 shkurtit, tha për Radion...

8 mijë vota të pavlefshme – Vetëvendosje: Procesi i votimit nga Diaspora, duhet të ndryshojë

para një jave - Mapo

Zëdhënësi i Lëvizjes Vetëvendosje, Përparim Kryeziu, ka reaguar për numrin e madh të votave të pavlefshme nga Diaspora, afro 8 mijë. Kryeziu tha se numri i raportuar është “ dëshmia përfundimtare që procesi...

Afro 8 mijë vota të diasporës shpallen të pavlefshme, Vetëvendosje: Procesi i votimit nga jashtë duhet të ndryshohet!

para një jave - BalkanWeb

Zëdhënësi i Lëvizjes Vetëvendosje, Përparim Kryeziu, ka reaguar për numrin e madh të votave të pavlefshme nga diaspora, ku sipas organizatës GERMIN thuhet se janë afro 8 mijë vota të pavlefshme. Kryeziu...

KQZ në Kosovë vendos rinumërim në rreth 500 vendvotime

para një jave - Daily News

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Kosovë ka vendosur sot që të shkohet në rinumërim të votave në 494 vendvotime. Në mbledhjen e sotme të KQZ , u vendos se këto vendvotime të shkojnë në rinumërim për disa...

Vjosa Osmani drejt mandatit të parë si Presidente, deputetët do t’ia bëjnë kuorumin

para një jave - Daily News

Kanë mbetur edhe dy ose tri ditë, deri tek përfundimi i numrimit të votave nga diaspora dhe atyre me kusht. Gjithashtu rinumërimi i rreth 500 vendvotimeve, pastaj edhe certifikimi i rezultateve nga ana...

Procedurat deri në votimin e presidentit

para një jave - Syri.net Kosova

Drejtori ekzekutiv në Institutin e Kosovës për Drejtësi, Ehat Miftaraj, sqaron se proceduralisht duhet që pas konstituimit të Kuvendit, të procedohet me formimin e Qeverisë, pastaj për të vazhduar me procedurat...

Njeriu i Zgjedhjeve: Hoxhiqi s’i mori as 1 për qind të votave boshnjake

para një jave - Periskopi

Njeriu i Zgjedhjeve, Ismet Kryeziu, ka reaguar pas raportimeve se Adrijana Hoxhiq ka marrë një numër të madh votash në komunat me shumicë serbe. Kryeziu e ka konsideruar një gjë të tillë si “delegjitimim...

Kryeziu: Mërgata duhet të votojë në ambasada dhe konsullata, LVV do ta ndryshoj ligjin

para një jave - Bota Sot

Me t’u formuar institucionet, ndër hapat e parë që Lëvizja Vetëvendosje do të ndërmarrë në Kuvendin e Kosovës, është ndryshimi i ligjit që mundëson mërgatës të votojë edhe në ambasada dhe konsullata të...

Shumë vota të mërgatës dalin të pavlefshme, reagon VV-ja

para një jave - Ina

Zëdhënësi i Lëvizjes Vetëvendosje, Përparim Kryeziu ka reaguar pas vendimit që disa vota të diasporës të shpallen të pavlefshme. Në një shkrim në Facebook, Kryeziu ka thënë se kjo është dëshmia përfundimtare...

Refuzohen 9 mijë e 49 zarfe me fletëvotime të mërgatës, këto janë arsyet

para një jave - Infokusi

Shërbimi votues i KQZ-së është duke vijuar me procesin e vlerësimit të rreth 43 mijë e 500 pakove të supozuara me fletëvotime dhe selektimin e tyre, të cilat janë pranuar gjatë periudhës së votimit përmes...

Kurteshi: Kemi informata se në postat e Kosovës ka pako me vota nga diaspora

para një jave - Infokusi

Përfaqësuesi i Lëvizjes Vetëvendosje në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, Sami Kurteshi, kërkoi sqarim rreth asaj se a ka ende në postat e Kosovës pako të supozuara me vota nga diaspora, në emër të KQZ....

Kurteshi: Kemi informata se në postat e Kosovës ka pako me vota nga diaspora

para një jave - Lajmi.net

Kurteshi pyeti se si është e mundur që këto pako nuk janë në KQZ, por në postat e Kosovës. “Nëse ka pako që ka ardh në emër të KQZ në postat e Kosovës, KQZ duhet t’i marr. A numërohen a jo ajo është çështje...

Kërkohet rinumërimi i 494 vendvotimeve

para një jave - Infokusi

Sot në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve u kërkua që shkojnë në rinumërim 494 vendvotime. Në mbledhjen e KQZ-ja, Burim Ahmetaj ka rekomanduar që këto vendvotime të shkojnë në rinumërim. Ai bëri të ditur...

Kërkohet rinumërimi edhe i 500 vendvotimeve

para një jave - GazetaBlic

Qendra për Numërim dhe Rezultate (QNR) ka rekomanduar Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) që të rinumërojë edhe 500 vendvotime. Kështu ka bërë të dituar për GazetaBlic, zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi....

Kërkohet rinumërimi edhe i 500 vendvotimeve

para një jave - Zeri

Qendra për Numërim dhe Rezultate (QNR) ka rekomanduar Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) që të rinumërojë edhe 500 vendvotime. Kështu ka bërë të dituar për Telegrafin, zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi....

KMDLNj: Të hetohet “krimi elektoral” që paraqet ndërhyrje të Serbisë

para një jave - Lajmi.net

KMDLNj kërkon që të bëhet rinumërimi i votave në të gjitha vendvotimet ku dyshohet se ka pasur vota të kontrabanduara e që kanë ndikuar në rezultatin e kandidatëve për komunitetin jo – shumicë që në rastin...

Elezi: Rinumërimi i 494 vendvotimeve nis sot

para një jave - Fakti Ditor

Në mbledhjen e sotme të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, është vendosur që të rinumërohen votat e 494 vendvotimeve për shkak të problemeve të auditimit. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, ka konfirmuar...

Vjosa Osmani arrin 250 mijë vota

para një jave - Infokusi

Ushtruesja e detyrës së presidentit, Vjosa Osmani në zgjedhjet e 14 shkurtit ka marrë mbështetje të madhe nga qytetarët, shkruan Gazeta Infokus. Deri tani ajo ka marrë 250 mijë vota në gjithë Kosovën....

Mblidhet KQZ’ja, pritet rinumërimi i 500 vendvotimeve

para një jave - RTK

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot do të paraqesë një raport nga Qendra e Numërimit dhe Rezultateve, me disa rekomandime për rinumërimin e rreth 500 vendvotimeve. Këtë për Express e ka konfirmuar zëdhënësi...

Vetëvendosja tregon hapin e parë që do ta marrë në Kuvend pas formimit të institucioneve

para një jave - Zeri

Lëvizja Vetëvendosje ka reaguar pas raportimeve se janë rreth 8 mijë vota nga diaspora që janë refuzuar nga KQZ-ja. Zëdhënësi i Vetëvendosjes, Përparim Kryeziu, ka thënë se numri i madh i raportuar i votave...

QNR-ja rekomandon rinumërim të rreth 500 vendvotimeve

para një jave - Koha.net

Në mbledhjen e sotme të KQZ-së do të paraqitet një raport nga Qendra e Numërimit të Rezultateve, me disa rekomandime edhe për rinumërim të rreth 500 vendvotimeve, ka njoftuar zëdhënësi i KQZ-së, Valmir...

KQZ pritet të marrë vendim për rinumërim të rreth 500 vendvotimeve

para një jave - Kallxo

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të mbajë mbledhje gjatë ditës së sotme në të cilën do të paraqitet një raport nga Qendra e Numërimit dhe Rezultateve dhe do të votohet rekomandimi për rinumërim të rreth...

Këto janë arsyet pse po kërkohet rinumërimi në 500 vendvotime

para një jave - Infokusi

Këto janë arsyet pse po kërkohet rinumërimi në 500 vendvotime Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot është duke mbajtur mbledhjen e radhës, ku pritet të miratohet vendimi për rinumërimin e rreth 500 vendvotimeve,...

Kosovë, rekomandohet rinumërimi i rreth 500 vendvotimeve

para një jave - Tetova Sot

Qendra e Numërimit dhe Rezultateve në Kosovë do t’i rekomandojë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve rinumërimin e rreth 500 vendvotimeve nga zgjedhjet e përgjithshme parlamentare të 14 shkurtit, tha për Radion...

Zyrtari i VV-së: Me t’u formuar institucionet, do të ndërmarrim ndryshimin e ligjit, mërgata të votojë në ambasada e konsullata

para një jave - Bota Sot

Derisa Komisioni Qendror Zgjedhor është duke vazhduar me numërimin e shumë prej votave të zgjedhjeve nacionale të mbajtura më 14 shkurt, zyrtari i Lëvizjes Vetëvendosjet Përparim Kryeziu u deklarua lidhur...

Afro tetë mijë vota të diasporës shpallen të pavlefshme, reagon VV

para një jave - RTK

Zëdhënësi i Lëvizjes Vetëvendosje, Përparim Kryeziu, ka reaguar pasi sipas organizatës GERMIN, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), ka shpallur deri tani afro tetë mijë vota të pavlefshme të diasporës....

Pritet rinumërimi i 500 vendvotimeve

para një jave - Indeks online

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve pritet të rinumërohen edhe 500 vendvotime. Kjo mbetet të diskutohet sot në mbledhjen e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve. IndeksOnline ka kontaktuar me zëdhënësin...

VV-ja synon ndryshimin e procesit të votimit nga diaspora

para një jave - Koha.net

Zëdhënësi i Lëvizjes Vetëvendosje, Përparim Kryeziu ka deklaruar se ndër hapat e parë kjo parti që i ndërmerr në Kuvend është ndryshimi i ligjit për votimin e diasporës. Këto deklarime, Kryeziu i ka bërë...

Qendra e Numërimit dhe Rezultateve: Janë 499 vendvotime që duhet të rinumërohen, këto janë arsyet

para një jave - Lajmi.net

Me këtë rast është theksuar se janë aprovuar mbi 22 mijë zarfe të refuzuara janë pjesa tjetër kurse gjithsej të procesuara janë mbi 31 mijë zarfe nga 19 mijë e 688 pako, apo 44% e pakove të procesuara...

Reagon VV pasi një masë e madhe e votave të mërgates dalin të pavlefshme

para një jave - OraInfo

VV reagon pasi një masë e madhe e votave të mërgates dalin të pavlefshme. Zëdhënësi i Lëvizjes Vetëvendosje, Përparim Kryeziu ka reaguar pas vendimit që disa vota të diasporës të shpallen të pavlefshme....

Zëdhënësi i LVV-së reagon për votat e pavlefshme të diasporës

para një jave - Kallxo

Zëdhënësi i Lëvizjes Vetëvendoje, Përparim Kryeziu ka deklaruar se numri i madh i raportuar i votave të pavlefshme nga mërgata është dëshmia përfundimtare që sipas tij, procesi i votimit nga jashtë duhet...

Reagon edhe KMDLNj për vendet e rezervuara në Kuvend: Po rrezikohen nga Beogradi

para një jave - Infokusi

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut, përmes një komunikate për media ka thënë se vendet e rezervuara në Kuvendin e Kosovës po rrezikohen për shkak të ndërhyrjes së Beogradit përmes...

Vetëvendosje synon ta formojë e vetme Qeverinë, presin numërimin e votave me kusht dhe atyre nga diaspora

para një jave - Zyrtare

Lëvizja Vetëvendosje synon që ta formojë e vetme Qeverinë e re të Kosovës dhe për këtë janë në pritje të numërimit të votave me kusht dhe atyre të diasporës. Zëdhënësi i Lëvizjes Vetëvendosje, Përparim...

Zgjedhjet në Kosovë/ Zëdhënësi i KQZ-së Elezi: Ditën e sotme do të rinumërohen votat në 494 qendra

para një jave - Dosja.al

Foto ilustruese 22 Shkurt, 2021 15:06 KOSOVË- Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve, ditën e sotme do të fillojë procesin e rinumërimit të 494 vendvotimeve. Sipas Gazeta Express, ky vendim është marrë ditën...

Sot në orën 16:00 nis procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve

para një jave - Epoka e Re

Sot në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve (QNR) do të fillojë procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve. Për rinumërimin në këto vendvotime është marrë vendim në mbledhjen e sotme të Komisionit Qendror...

Këto janë arsyet se pse po refuzohen kaq shumë vota nga diaspora

para një jave - Infokusi

Mbi 7 mijë e 600 vota të cilat kanë ardhur deri me tani nga diaspora në Kosovë janë refuzuar. E një gjë tillë sipas Organizatës “Germin” është duke u bërë në bazë të legjislacionit në fuqi për zgjedhje,...

Elezi i KQZ-së: Rinumërimi i 494 vendvotimeve nis sot

para një jave - Ekonomia Online

Në mbledhjen e sotme të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, është vendosur që të rinumërohen 494 vendvotimeve për shkak të problemeve të auditimit. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi ka konfirmuar se ky proces...

Asistentja lodhet duke numëruar vota të Vjosa Osmanit

para një jave - Revista Kosovarja

Asistentja e Vjosa Osmanit, Engesa Vitia, ka bërë të ditur numrin aktual të votave që Osmani i ka marrë, në zgjedhjet e 14 shkurtit. Në një postim në Facebook, Vitia, ka bërë të ditur se deri më tani Osmani...

​KQZ merr vendim për rinumërimin e 494 vendvotimeve

para një jave - Periskopi

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka marrë vendim për rinumërimin e 494 vendvotimeve në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve. Kjo pas shpërputhjeve të të dhënave ndërmjet kandidatëve për deputetë dhe...

Në orën 16:00 fillon rinumërimi i 494 vendvotimeve

para një jave - Arbresh

Qendra e Numërimit dhe Rezultateve në orën 16:00 do të filloj rinumërimin e 494 vendvotimeve. “Ju njoftoj se sot, në orën 16:00, në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve do të fillojë procesi i rinumërimit...

KQZ merr vendim për rinumërimin e 494 vendvotimeve

para një jave - KosovaPress

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka marrë vendim për rinumërimin e 494 vendvotimeve në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve. Kjo pas shpërputhjeve të të dhënave ndërmjet kandidatëve për deputetë dhe...

KQZ merr vendim për rinumërimin e 494 vendvotimeve

para një jave - Gazeta Metro

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka marrë vendim për rinumërimin e 494 vendvotimeve në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve. Kjo pas shpërputhjeve të të dhënave ndërmjet kandidatëve për deputetë dhe...

Përparim Kryeziu: Jemi në pritje të numërimit të votave me kusht dhe atyre të diasporës për ta formuar Qeverinë e re

para një jave - Radio Kosova e Lire

Lëvizja Vetëvendosje synon që ta formojë e vetme Qeverinë e re të Kosovës dhe për këtë janë në pritje të numërimit të votave me kusht dhe atyre të diasporës. Zëdhënësi i kësaj partie, Përparim Kryeziu...

Kaq vota ka marrë Vjosa Osmani deri me tani

para një jave - Gazeta Metro

Vjosa Osmani e cila në zgjedhjet e 14 shkurtit kandidoi në një listë të përbashkët me Lëvizjen Vetëvendosje ka arritur të marrë 250 mijë vota. Kjo është bërë e ditur nga Egnesa Vitia e cila është menaxhere...

Zgjedhjet në Kosovë, nisin pengesat për Albin Kurtin, kërkohet rinumërimi i 500 vendvotimeve

para një jave - FaxWeb

Qendra e Numërimit dhe Rezultateve (QNR) i ka rekomanduar Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) t’i rinumërojë rreth 500 vendvotime. Në mbledhjen e sotme KQZ-ja ka marrë vendim për miratimin e rekomandimeve...

Kurteshi: Ka informata se në postat e Kosovës ka pako me vota nga diaspora

para një jave - Gazeta Metro

Përfaqësuesi i Lëvizjes Vetëvendosje në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, Sami Kurteshi, kërkoi sqarim rreth asaj se a ka ende në postat e Kosovës pako të supozuara me vota nga diaspora, në emër të KQZ....

KMDLNJ: Vendet e rezervuara në Kuvend po rrezikohen për shkak të ndërhyrjes së Beogradit përmes Listës Serbe

para një jave - Radio Kosova e Lire

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut, përmes një komunikate për media ka deklaruar se vendet e rezervuara në Kuvendin e Kosovës po rrezikohen për shkak të ndërhyrjes së Beogradit...

Votat e Vjosa Osmanit po numërohen nga Presidenca?

para një jave - Periskopi

Asistentja e Vjosa Osmanit, Egnesa Vitia, ka bërë së fundi një postim në profilin e saj në Facebook ku ka treguar se po numëron numrin e votave që ka marrë u.d. e presidentes në zgjedhjet e 14 shkurtit....

Vetëvendosje synon ta formojë e vetme Qeverinë, presin numërimin e votave me kusht dhe atyre nga diaspora

para një jave - Ekonomia Online

Lëvizja Vetëvendosje synon që ta formojë e vetme Qeverinë e re të Kosovës dhe për këtë janë në pritje të numërimit të votave me kusht dhe atyre të diasporës. Zëdhënësi i Lëvizjes Vetëvendosje, Përparim...

Arsyet e refuzimit të 9 mijë zarfeve dhe rinumrimit të 494 vendvotimeve

para një jave - Arbresh

Shërbimi votues i KQZ-së është duke vijuar me procesin e vlerësimit të rreth 43 mijë e 500 pakove të supozuara me fletëvotime dhe selektimin e tyre, të cilat janë pranuar gjatë periudhës së votimit përmes...

Vetëvendosje synon ta formojë e vetme Qeverinë

para një jave - Epoka e Re

Lëvizja Vetëvendosje synon që ta formojë e vetme Qeverinë e re të Kosovës dhe për këtë janë në pritje të numërimit të votave me kusht dhe atyre të diasporës. Zëdhënësi i Lëvizjes Vetëvendosje, Përparim...

Këto janë arsyet pse po kërkohet rinumërimi në 494 vendvotime

para një jave - Epoka e Re

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) në mbledhjen e sotme ka marrë vendim për t’i rinumëruar 494 vendvotime. Sipas KQZ-së arsyet e rinumërimit kanë të bëjnë me: bartje të gabuar të votave në formularin...

“Urgjencë shtetërore” – kërkohet intervenimi i Gjykatës Kushtetuese kundër Listës Serbe

para një jave - Bota Sot

Lista Serbe, e cila dirixhohet nga Serbia, konkretisht nga Aleksandër Vuçiqi, ka ndërhy në zgjedhjet në Kosovë. Kjo Listë, po synon që pos 10 vendeve të garantuara për komunitetin serb, të merr edhe gjashtë...

Kryeziu: Mërgata duhet të votojë në ambasada dhe konsullata, LVV do ta ndryshoj ligjin

para një jave - Infokusi

Me t’u formuar institucionet, ndër hapat e parë që Lëvizja Vetëvendosje do të ndërmarrë në Kuvendin e Kosovës, është ndryshimi i ligjit që mundëson mërgatës të votojë edhe në ambasada dhe konsullata të...

Lirim Krasniqi e sheh shqetësuese anulimin e disa votave nga diaspora

para një jave - Revista Kosovarja

Lirim Krasniqi, drejtor në Organizatën “Germin” e sheh shqetësuese anulimin e disa votave nga diaspora, duke theksuar që krejt kjo është përgjegjësi dhe dështim i KQZ-së për të informuar votuesit nga jashtë,...

KQZ-ja ka refuzuar 9 049 vota nga 31 375 vota të proceduara nga diaspora

para një jave - Ekonomia Online

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se janë refuzuar 9.049 vota të ardhur nga jashtë, nga 31.375 vota të procedura. Deri më tani 22.326 vota janë aprovuar, raportuar Ekonima Online. Sipas KQZ-së...

KMDLNj: Vendet e rezervuara në Kuvend po rrezikohen seriozisht nga Beogradi

para një jave - Arbresh

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut (KMDLNJ), përmes një komunikate për media ka deklaruar se vendet e rezervuara në Kuvendin e Kosovës po rrezikohen për shkak të ndërhyrjes së Beogradit...

KMDLNj: Vendet e rezervuara në Kuvend po rrezikohen seriozisht nga Beogradi

para një jave - Epoka e Re

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut (KMDLNj) përmes një reagimi për media ka theksuar se vendet e rezervuara në Kuvendin e Kosovës po rrezikohen për shkak të ndërhyrjes së Beogradit...

Kërkohet rinumërimi i 499 vendvotimeve

para një jave - Gazeta Metro

Komisioni Qendror Zgjedhor ka zhvilluar sot mbledhjen e radhës në të cilën është diskutuar për aktivitetet të cilat po zhvillohen në kuadër të numërimit të votave nga zgjedhjet e 14 shkurtit. Me këtë rast...

KQZ vendos t’i rinumërojë 494 vendvotime

para një jave - Arbresh

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) në mbledhjen e radhës ka marrë vendim që do të rinumërojë 494 vendvotime. KQZ-ja i ka ndarë në katër kategori vendvotimet të cilat do të rinumërohen, për arsye të mospërputhjeve...

Krasniqi nga “Germin”: Procesi i numërimit të votave nga diaspora shqetësueses, KQZ ka dështuar

para një jave - Ekonomia Online

Lirim Krasniqi, drejtor në  Organizatën “Germin” e sheh shqetësuese  anulimin e disa votave  nga diaspora, duke theksuar që krejt kjo është përgjegjësi dhe dështim i KQZ-së për të informuar votuesit nga...

Asistentja e Vjosa Osmanit ‘dush të ftohtë’ VV-së: “Vjosa, 250 mijë vota deri tash”

para një jave - Periskopi

Duket se Vjosa Osmani do të jetë kandidatja bindshëm më e votuar e Vetëvendosjes në zgjedhjet e 14 shkurtit. Së fundi, asistentja e Osmanit, Egnesa Vitia, ka bërë një postim në të cilin thotë se Osmani...

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e sotme ka vendosur që doshkojnë në rinumërim 494 vendvotime

para një jave - Radio Kosova e Lire

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e radhës ka marrë vendim që do të rinumërojë 494 vendvotime. KQZ-ja i ka ndarë në katër kategori vendvotimet të cilat do të rinumërohen, për arsye të mospërputhjeve...

Qendra e Numërimit dhe Rezultateve: Janë 499 vendvotime që duhet të rinumërohen, këto janë arsyet

para një jave - Periskopi

Komisioni Qendror Zgjedhor ka zhvilluar sot mbledhjen e radhës në të cilën është diskutuar për aktivitetet të cilat po zhvillohen në kuadër të numërimit të votave nga zgjedhjet e 14 shkurtit. Me këtë rast...

Vendos KQZ-ja, shkojnë në rinumërim 494 vendvotime

para një jave - Epoka e Re

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) në mbledhjen e sotme ka marrë vendim për t’i rinumëruar 494 vendvotime. Sipas KQZ-së arsyet e rinumërimit kanë të bëjnë me: bartje të gabuar të votave në formularin...

KMDLNj: Të hetohet “krimi elektoral” që paraqet ndërhyrje të Serbisë

para një jave - KosovaPress

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave e të Lirive të Njeriut ka reaguar duke thënë se është e domosdoshme që pas shpalljes së rezultateve preliminare, organet e hetuesisë të hetojnë dyshimet e ngritura...

Vendos KQZ-ja, do të rinumërohen 494 vendvotime

para një jave - Ekonomia Online

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) në mbledhjen e radhës ka marrë vendim që do të rinumërojë 494 vendvotime, raporton Ekonomia Online. KQZ-ja i ka ndarë në katër kategori vendvotimet të cilat do të rinumërohen,...

KMDLNj: Vendet e rezervuara në Kuvend po rrezikohen seriozisht nga Beogradi

para një jave - Ekonomia Online

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut (KMDLNJ), përmes një komunikate për media ka deklaruar se vendet e rezervuara në Kuvendin e Kosovës po rrezikohen për shkak të ndërhyrjes së Beogradit...

Reagon VV pasi një masë e madhe e votave të mërgates dalin të pavlefshme

para një jave - InfoShqip

VV reagon pasi një masë e madhe e votave të mërgates dalin të pavlefshme. Zëdhënësi i Lëvizjes Vetëvendosje, Përparim Kryeziu ka reaguar pas vendimit që disa vota të diasporës të shpallen të pavlefshme....

KMDLNJ: Vendet e rezervuara në Kuvend po rrezikohen nga Beogradi

para një jave - Periskopi

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut, përmes një komunikate për media ka thënë se vendet e rezervuara në Kuvendin e Kosovës po rrezikohen për shkak të ndërhyrjes së Beogradit përmes...

Vijon numërimi i votave të diasporës në Kosovë, verifikimi i tyre po zgjat procesin

para një jave - Bota Sot

Pavarësisht shpalljes së Lëvizjes Vetëvendosje si fitues të zgjedhjeve, në Kosovë vijon procesi i numërimit të votave. Aktualisht Qendra e Numërimit të Votave, po vijon procesin me votat e ardhura nga...

Komisioni Qendror Zgjedhor shqyrton sot rekomandimin e QNR-së për rinumërimin e 500 vendvotimeve

para një jave - Lajmi.net

Edhe pse nuk u bë e ditur tema e saktë e diskutimit, në një prononcim për lajmi.net zëdhënësi i Komisionit Qendror Zgjedhor, Valmir Elezi ka deklaruar se në mbledhjen që do të zhvillohet sot do të paraqitet...

Zyrtari i VV-së: Me t’u formuar institucionet, do të ndërmarrim ndryshimin e ligjit, mërgata të votojë në ambasada e konsullata

para një jave - Lajmi.net

Sipas tij, numri i madh i raportuar i votave të pavlefshme nga mërgata është dëshmia përfundimtare që procesi i votimit nga jashtë duhet të ndryshohet menjëherë. Ai tha se e drejta për të votuar është...

Kosovë, rekomandohet rinumërimi i rreth 500 vendvotimeve

para një jave - Lajm

Qendra e Numërimit dhe Rezultateve në Kosovë do t’i rekomandojë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve rinumërimin e rreth 500 vendvotimeve nga zgjedhjet e përgjithshme parlamentare të 14 shkurtit, tha për Radion...

VV reagon pasi një masë e madhe e votave të mërgates dalin të pavlefshme

para një jave - Infokusi

Zëdhënësi i Lëvizjes Vetëvendosje, Përparim Kryeziu ka reaguar pas vendimit që disa vota të diasporës të shpallen të pavlefshme. Në një shkrim në Facebook, Kryeziu ka thënë se kjo është dëshmia përfundimtare...

Rrezikohet përfaqësimi efektiv i komuniteteve joshumicë

para një jave - KDPolitik

Votat nga komunat e banuara me shumicë serbe, të cilat i kanë fituar dy subjektet politike boshnjake, Komuniteti i Bashkuar – Adrijana Hoxhiq dhe Koalicioni Vakat, do të jenë arsyeja që dy subjektet tjera...

Kosovë/ Qendra e Numërimit dhe Rezultateve kërkon rinumërim votash për 500 vendvotime, Elezi: Nuk përkon vota e kandidatit me atë të subjektit politik

para një jave - Dosja.al

Valmir Elezi 22 Shkurt, 2021 11:47 KOSOVË -Qendra për Numërim dhe Rezultate (QNR) ka rekomanduar Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) që të rinumërojë 500 vendvotime. Kështu ka bërë të ditur për Telegrafin...

KQZ i çon në rinumërim 500 vendvotime

para një jave - in7

Komisioni Qendror Zgjedhor ka mbajtur mbledhjen e radhës ku kanë vendosur që t’i çojnë në rinumërim 500 vendvotime. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi në një deklarim për media ka dhënë këtë njoftim. “Mund...

Pritet të rinumërohen votat në 500 vendvotime

para një jave - Epoka e Re

Zëdhënësi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valmir Elezi, ka bërë me dije se Qendra për Numërim e Rezultateve (QNR) ka rekomanduar të rinumërohen votat në rreth 500 vendvotimeve. Ai ka thënë për...

Rezultati përfundimtar i zgjedhjeve varet nga puna që bëhet në QNR

para një jave - Epoka e Re

Ende nuk dihet se kur mund të bëhet shpallja e rezultatit  përfundimtar nga Komisioni Qendrore i Zgjedhjeve (KQZ) për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 14 shkurtit, për faktin se shpallja e këtij...

Zëdhënësi i LV-së: Do ta ndryshojmë ligjin, mërgata të votojë në ambasada dhe konsullata

para një jave - Epoka e Re

Derisa Komisioni Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) është duke vazhduar me numërimin e shumë prej votave të zgjedhjeve nacionale të mbajtura më 14 shkurt, zëdhënësi i Lëvizjes Vetëvendosje, Përparim Kryeziu,...

LVV paralajmëron ndryshimin e ligjit, mërgata të votojë në ambasada

para një jave - KosovaPress

Me t’u formuar institucionet, ndër hapat e parë që Lëvizja Vetëvendosje do të ndërmarrë në Kuvendin e Kosovës, është ndryshimi i ligjit që mundëson mërgatës të votojë edhe në ambasada dhe konsullata të...

Afro tetë mijë vota të diasporës shpallen të pavlefshme, reagon Vetëvendosje

para një jave - in7

Zëdhënësi i Lëvizjes Vetëvendosje, Përparim Kryeziu, ka reaguar për numrin e madh të votave të pavlefshme nga diaspora, ku sipas organizatës GERMIN deri tani janë afro tetë mijë vota të pavlefshme. Kryeziu...

Gati 8 mijë vota të diasporës janë të pavlefshme, reagon VV-ja, Kryeziu: Proçesi i votimit nga jashtë duhet të ndryshohet

para një jave - Dosja.al

Perparim Kryeziu 22 Shkurt, 2021 11:16 KOSOVË – Zëdhënësi i Lëvizjes Vetëvendosje, Përparim Kryeziu, ka reaguar për numrin e madh të votave të pavlefshme nga diaspora, ku sipas organizatës GERMIN deri...

Mbledhja e KQZ-së, pritet të shqyrtohet rekomandimi i QNR-së për rinumërim të rreth 500 vendvotimeve

para një jave - Periskopi

Në mbledhjen e sotme të KQZ-së, pritet të paraqitet një raport nga Qendra e Numërimit dhe Rezultateve me disa rekomandime për rinumërim të rreth 500 vendvotimeve. Kjo është bërë e ditur nga zyra për informim...

QNR-ja i rekomandon KQZ-së rinumërim e rreth 500 vendvotimeve

para një jave - Ekonomia Online

Qendra për Numërim dhe Rezultate i ka rekomanduar KQZ-së, rinumërimin e 500 vendvotimeve. Për këtë propozim KQZ-ja do të vendosë në mbledhjen e orës 13:00 të hënën. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi një...

Kryeziu: Numri i madh i votave të pavlefshme nga mërgata dëshmi që procesi i votimit nga jashtë duhet të ndryshohet

para një jave - Ekonomia Online

Lëvizja Vetëvendosje ka  vlerësuar se numri i madh i votave të shpallura të pavlefshme  nga diaspora është dëshmi se ky procesi i votimit nga jashtë vendit duhet ndryshuar. Zëdhënësi i VV-së, Përparim...

VV reagon pasi një masë e madhe e votave të mërgates dalin të pavlefshme

para një jave - Periskopi

Zëdhënësi i Lëvizjes Vetëvendosje, Përparim Kryeziu ka reaguar pas vendimit që disa vota të diasporës të shpallen të pavlefshme. Në një shkrim në Facebook, Kryeziu ka thënë se kjo është dëshmia përfundimtare...

Demhasaj: Zgjedhja e presidentit mund të bëhet sikur në 2010’tën

para një jave - Arbresh

Duke u bazuar në situatën e vitit 2010 kur Kuvendi i Kosovës zgjodhi presidentin para kryeministrit, rrjedhimisht një situatë e ngjashme mund të përsëritet edhe në vitin 2021, shkruan arbresh.info. Nëse...

Procedurat deri në votimin e presidentit

para një jave - Arbresh

Drejtori ekzekutiv në Institutin e Kosovës për Drejtësi, Ehat Miftaraj, sqaron se proceduralisht duhet që pas konstituimit të Kuvendit, të procedohet me formimin e Qeverisë, pastaj për të vazhduar me procedurat...

Ndërhyrja në zgjedhjet e 14 shkurtit, Hoti: Është e papranueshme, bie ndesh me Kushtetutën e Kosovës

para një jave - Dosja.al

Avdullah Hoti 22 Shkurt, 2021 9:14 KOSOVË- Partitë boshnjake në Kosovë kanë marrë rreth 7 mijë vota më shumë se radhën e parë ku u mbajtën zgjedhjet. Por si për çudi ato morën vota edhe në zona, të cilat...

Avdullah Hoti: Ndërhyrja e Beogradit në votat boshnjake në Kosovë e papranueshme dhe e paprecedentë

para një jave - Radio Kosova e Lire

Në këto zgjedhje parlamentare, partitë boshnjake morën shtatë mijë vota më shumë se herën e kaluar. Kjo madje, edhe në zonat ku nuk ka fare banorë të këtij komuniteti. Ky fakt solli në dyshimet se Lista...

Hoti reagon për ndërhyrjen e Beogradit në votat boshnjake

para një jave - Telegrafi

Në zgjedhjet parlamentare të 14 shkurtit, partitë boshnjake morën shtatë mijë vota më shumë se herën e kaluar, madje edhe në zonat ku nuk ka banorë të këtij komuniteti. Ky fakt solli në dyshimet se Lista...

Hoti reagon ashpër për ndërhyrjen e Beogradit në votat boshnjake

para një jave - Top Channel

Në zgjedhjet parlamentare të 14 shkurtit, partitë boshnjake morën shtatë mijë vota më shumë se herën e kaluar, madje edhe në zonat ku nuk ka banorë të këtij komuniteti. Ky fakt solli në dyshimet se Lista...

Hoti reagon ashpër për ndërhyrjen e Beogradit në votat boshnjake

para një jave - Syri.net Kosova

Në këto zgjedhje parlamentare, partitë boshnjake morën shtatë mijë vota më shumë se herën e kaluar. Kjo madje, edhe në zonat ku nuk ka fare banorë të këtij komuniteti. Ky fakt solli në dyshimet se Lista...

Ky është numri i votave të aprovuara nga diaspora deri më tani

para një jave - Syri.net Kosova

Organizata jo-qeveritare GERMIN, përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), ka publikuar raportin e verifikimit të zarfeve me fletëvotime nga diaspora nga jashtë Kosovës,...

Hoti e quan të papranueshme ndërhyrjen në votat e boshnjakëve

para një jave - Insajderi

Në këto zgjedhje parlamentare, partitë boshnjake morën shtatë mijë vota më shumë se herën e kaluar. Kjo madje, edhe në zonat ku nuk ka fare banorë të këtij komuniteti. Ky fakt solli në dyshimet se Lista...

Hoti e quan të papranueshme ndërhyrjen në votat e boshnjakëve, disa OJQ kërkojnë anulim të mandateve

para një jave - Zeri

Në këto zgjedhje parlamentare, partitë boshnjake morën shtatë mijë vota më shumë se herën e kaluar. Kjo madje, edhe në zonat ku nuk ka fare banorë të këtij komuniteti. Ky fakt solli në dyshimet se Lista...

Hoti reagon ashpër për ndërhyrjen e Beogradit në votat boshnjake

para një jave - RTK

Në zgjedhjet parlamentare të 14 shkurtit, partitë boshnjake morën shtatë mijë vota më shumë se herën e kaluar, madje edhe në zonat ku nuk ka banorë të këtij komuniteti. Ky fakt solli në dyshimet se Lista...

Hoti reagon ashpër për ndërhyrjen e Beogradit në votat boshnjake

para një jave - Indeks online

Në këto zgjedhje parlamentare, partitë boshnjake morën shtatë mijë vota më shumë se herën e kaluar. Kjo madje, edhe në zonat ku nuk ka fare banorë të këtij komuniteti. Ky fakt solli në dyshimet se Lista...

Ky është numri i votave të aprovuara nga diaspora deri më tani

para një jave - Bota Sot

Organizata jo-qeveritare GERMIN, përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), ka publikuar raportin e verifikimit të zarfeve me fletëvotime nga diaspora nga jashtë Kosovës,...

Numri i votave të aprovuara nga jashtë deri më tani

para një jave - RTK

Organizata jo-qeveritare GERMIN përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), ka publikuar raportin e verifikimit të zarfeve me fletëvotime nga jashtë Kosovës, deri më datën...

Reagojnë 48 OJQ të komuniteteve jo-serbe: Nuk i njohim deputetët e zgjedhur

para një jave - RTK

Përfaqësuesit e organizatave joqeveritare/shoqërisë civile të boshnjakëve të Kosovës ndjekin me shqetësim të madh zhvillimet e fundit, pas zgjedhjeve të parakohshme parlamentare. Në një reagim të përbashkët,...

48 OJQ të komuniteteve jo-serbe reagojnë: Deputetët e zgjedhur nuk na përfaqësojnë, kjo është shkelje e Kushtetutës

para një jave - Syri.net Kosova

Përfaqësuesit e organizatave joqeveritare/shoqërisë civile të boshnjakëve të Kosovës ndjekin me shqetësim të madh zhvillimet e fundit, pas zgjedhjeve të parakohshme parlamentare. Në një reagim të përbashkët,...

Numri i votave të aprovuara nga diaspora deri më tani

para një jave - GazetaBlic

Organizata jo-qeveritare GERMIN, përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), ka publikuar raportin e verifikimit të zarfeve me fletëvotime nga diaspora nga jashtë Kosovës,...

Numri i votave të aprovuara nga diaspora deri më tani

para një jave - Bota Sot

Organizata jo-qeveritare GERMIN, përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), ka publikuar raportin e verifikimit të zarfeve me fletëvotime nga diaspora nga jashtë Kosovës,...

Ja numri i votave të aprovuara nga diaspora deri më tani

para një jave - OraInfo

Numri i votave të aprovuara nga diaspora deri më tani. Organizata jo-qeveritare GERMIN, përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), ka publikuar raportin e verifikimit të...

Ndërhyrja e Serbisë në zgjedhje, vë në pikëpyetje vendet e garantuara për pakicat

para një jave - Syri.net Kosova

Ish-Ambasadori kosovar, Lulzim Peci, ka komentuar procesin zgjedhor që u mbajt në Kosovë me 14 shkurt dhe procesin paszgjedhor. Ai theks më të veçantë i ka dhënë deklaratave të fundit të komuniteteve pakicë...

Hoti e konsideron të papranueshme ndërhyrjen në votat e boshnjakëve

para një jave - GazetaBlic

Në këto zgjedhje parlamentare, partitë boshnjake morën shtatë mijë vota më shumë se herën e kaluar. Kjo madje, edhe në zonat ku nuk ka fare banorë të këtij komuniteti. Ky fakt solli në dyshimet se Lista...

Hoti e quan të papranueshme ndërhyrjen në votat e boshnjakëve, disa OJQ kërkojnë anulim të mandateve

para një jave - Bota Sot

Në këto zgjedhje parlamentare, partitë boshnjake morën shtatë mijë vota më shumë se herën e kaluar. Kjo madje, edhe në zonat ku nuk ka fare banorë të këtij komuniteti. Ky fakt solli në dyshimet se Lista...

Reagojnë 48 OJQ të komuniteteve jo-serbe – nuk i njohin si përfaqësues të tyre deputetët që nuk kanë dalë nga votat e tyre

para një jave - Insajderi

Përfaqësuesit e organizatave joqeveritare/shoqërisë civile të boshnjakëve të Kosovës ndjekin me shqetësim të madh zhvillimet e fundit, pas zgjedhjeve të parakohshme parlamentare, njofton Insajderi. Në...

Kandidatët që pritet të zënë ulëse në Kuvend

para një jave - Syri.net Kosova

Edhe pse ende nuk janë certifikuar rezultatet nga KQZ, shumë kandidatë kanë arritur të sigurojnë votat e mjaftueshme. Janë bërë një javë që nga zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Kosovë. Deri më tani,...

Kandidatët që pritet të zënë ulëse në Kuvend

para një jave - Bota Sot

Edhe pse ende nuk janë certifikuar rezultatet nga KQZ, shumë kandidatë kanë arritur të sigurojnë votat e mjaftueshme. Janë bërë një javë që nga zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Kosovë. Deri më tani,...

Reagojnë 48 OJQ të komuniteteve jo-serbe – nuk i njohin si përfaqësues të tyre deputetët që nuk kanë dalë nga votat e tyre

para një jave - Telegrafi

Përfaqësuesit e organizatave joqeveritare/shoqërisë civile të boshnjakëve të Kosovës ndjekin me shqetësim të madh zhvillimet e fundit, pas zgjedhjeve të parakohshme parlamentare. Në një reagim të përbashkët,...

Hoti e quan të papranueshme ndërhyrjen në votat e boshnjakëve

para një jave - Zyrtare

Në këto zgjedhje parlamentare, partitë boshnjake morën shtatë mijë vota më shumë se herën e kaluar. Kjo madje, edhe në zonat ku nuk ka fare banorë të këtij komuniteti. Ky fakt solli në dyshimet se Lista...

Hoti reagon ashpër për ndërhyrjen e Beogradit në votat boshnjake

para një jave - Shenja

Në zgjedhjet parlamentare të 14 shkurtit, partitë boshnjake morën shtatë mijë vota më shumë se herën e kaluar, madje edhe në zonat ku nuk ka banorë të këtij komuniteti. Ky fakt solli në dyshimet se Lista...

Hoti reagon ashpër për ndërhyrjen e Beogradit në votat boshnjake

para një jave - Infokusi

Në këto zgjedhje parlamentare, partitë boshnjake morën shtatë mijë vota më shumë se herën e kaluar. Kjo madje, edhe në zonat ku nuk ka fare banorë të këtij komuniteti. Ky fakt solli në dyshimet se Lista...

Hoti e quan të papranueshme ndërhyrjen në votat e boshnjakëve

para një jave - InfoShqip

Në këto zgjedhje parlamentare, partitë boshnjake morën shtatë mijë vota më shumë se herën e kaluar. Kjo madje, edhe në zonat ku nuk ka fare banorë të këtij komuniteti. Ky fakt solli në dyshimet se Lista...

Kohë e shkurtër për zgjedhjen e Presidentit

para një jave - Koha.net

Prishtinë, 21 shkurt - Derisa Komisioni Qendror është në proces të verifikimit të votave nga diaspora, ende nuk dihet edhe sa kohë do të marrë certifikimi i rezultateve të zgjedhjeve të 14 shkurtit. Në...

Kur Adriana Hoxhiq votonte në Veri të Kosovës për zgjedhjet e organizuara nga Serbia

para një jave - Syri.net Kosova

Lista e Adriana Hoxhiq ka dalur e para nga partitë boshnjake në zgjedhjet e mbajtura me 14 shkurt në Kosovë. Dyshimet se ajo ka qenë e përkëdhelura e Listës Serbe në Kosovë kanë dalur në pah pas publikimit...

Hoti reagon për ndërhyrjen e Beogradit në votat boshnjake

para një jave - Tetova Sot

Në këto zgjedhje parlamentare, partitë boshnjake morën shtatë mijë vota më shumë se herën e kaluar. Kjo madje, edhe në zonat ku nuk ka fare banorë të këtij komuniteti. Ky fakt solli në dyshimet se Lista...

Këta janë kandidatët që pritet të zënë ulëse në Kuvend

para një jave - OraInfo

Kandidatët që pritet të zënë ulëse në Kuvend. Edhe pse ende nuk janë certifikuar rezultatet nga KQZ, shumë kandidatë kanë arritur të sigurojnë votat e mjaftueshme. Janë bërë një javë që nga zgjedhjet e...

Ky është numri i votave të aprovuara nga diaspora deri më tani

para një jave - Tetova Sot

Organizata jo-qeveritare GERMIN, përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), ka publikuar raportin e verifikimit të zarfeve me fletëvotime nga diaspora nga jashtë Kosovës,...

Reagojnë 48 OJQ të komuniteteve jo-serbe – nuk i njohin si përfaqësues të tyre deputetët që nuk kanë dalë nga votat e tyre

para një jave - GazetaBlic

Përfaqësuesit e organizatave joqeveritare/shoqërisë civile të boshnjakëve të Kosovës ndjekin me shqetësim të madh zhvillimet e fundit, pas zgjedhjeve të parakohshme parlamentare. Në një reagim të përbashkët,...

Si të veprohet me votat e Adriana Hoxhiq?

para një jave - Bota Sot

Votat e joboshnjakëve të Listës së Adriana Hoxhiq, duhet të anulohen Natyrisht, dikush duhet të ankohet në KQZ për votat e marra nga vendvotimet ku nuk ka boshnjakë, e që është votuar Lista e Adriana Hoxhiq....

Koha e shkurtër për zgjedhjen e Presidentit, a do ta bllokoj opozita procesin?

para një jave - OraInfo

Koha e shkurtër për zgjedhjen e Presidentit. Derisa Komisioni Qendror është në proces të verifikimit të votave nga diaspora, ende nuk dihet edhe sa kohë do të marrë certifikimi i rezultateve të zgjedhjeve...

Numri i votave të aprovuara nga diaspora deri më tani

para një jave - Infokusi

Organizata jo-qeveritare GERMIN, përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), ka publikuar raportin e verifikimit të zarfeve me fletëvotime nga diaspora nga jashtë Kosovës,...

OJQ-të boshnjake të Kosovës: Nuk pranojmë si përfaqësues ata politikanë që u zgjodhën me vota të komuniteteve tjera

para një jave - Kallxo

Organizata joqeveritare të komunitetit boshnjak të Kosovës kanë reaguar pas rezultateve preliminare të zgjedhjeve të parakohshme parlamentare. Sipas këtyre organizatave po bëhen përpjekje që të uzurpohen...

Numri i votave të aprovuara nga jashtë deri më tani

para një jave - Lajmi.net

Sipas GERMIN-it, deri më tani janë aprovuar 18 mijë e 731 votues nga jashtë, teksa 7 mijë e 670 votues janë refuzuar. Deri më sot, Komisioni Qendror Zgjedhor ka hapur 14 mijë e 930 pako ose 34.36 përqind...

Koha e shkurtër për zgjedhjen e Presidentit

para një jave - Koha.net

Derisa Komisioni Qendror është në proces të verifikimit të votave nga diaspora, ende nuk dihet edhe sa kohë do të marrë certifikimi i rezultateve të zgjedhjeve të 14 shkurtit. Në proceset e fundit zgjedhore...

Reagon ashpër Duda Balje, ka një kërkesë për Albin Kurtin dhe ambasadorët

para një jave - Bota Sot

Ish deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje në një postim në Facebook ka bërë thirrje që të mbrohen vendet e garantuara për boshnjakët dhe komunitetet e tjera jo-shumicë në Kuvendin e Kosovës. Sipas...

Lista Serbe synon të shndërrohet në faktor për formimin e institucioneve

para një jave - Koha.net

Qëllimi i Listës Serbe prapa mbështetjes së iniciativave rome dhe boshnjake është shndërrimi i saj në faktor kryesor për formimin e institucioneve të reja. Por, pavarësisht numrit të deputetëve që mund...

Dikur Adriana Hoxhiq votonte në Veri të Kosovës për zgjedhjet e organizuara nga Serbia

para një jave - OraInfo

Kur Adriana Hoxhiq votonte në Veri të Kosovës për zgjedhjet e organizuara nga Serbia. Lista e Adriana Hoxhiq ka dalur e para nga partitë boshnjake në zgjedhjet e mbajtura me 14 shkurt në Kosovë. Dyshimet...

Numri i votave të aprovuara nga diaspora deri më tani

para një jave - Periskopi

Organizata jo-qeveritare GERMIN, përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), ka publikuar raportin e verifikimit të zarfeve me fletëvotime nga diaspora nga jashtë Kosovës,...

Hoti reagon për ndërhyrjen e Beogradit në votat boshnjake

para një jave - Epoka e Re

Në zgjedhjet parlamentare të 14 shkurtit, partitë boshnjake morën shtatë mijë vota më shumë se herën e kaluar, madje edhe në zonat ku nuk ka banorë të këtij komuniteti. Ky fakt solli në dyshimet se Lista...

Shoqëria civile boshnjake kërkon anulimin e mandateve që u fituan me ndihmën e Listës Serbe

para një jave - Koha.net

Shoqëria civile e komunitetit të Boshnjakëve të Kosovës ka reaguar ndaj zgjedhjeve të14 shkurtit. Përmes një komunikate për media, është thënë se nga këto zgjedhe po bëhet përpjekje që të uzurpohen vendet...

Hoti e konsideron të papranueshme ndërhyrjen në votat e boshnjakëve

para një jave - Infokusi

Në këto zgjedhje parlamentare, partitë boshnjake morën shtatë mijë vota më shumë se herën e kaluar. Kjo madje, edhe në zonat ku nuk ka fare banorë të këtij komuniteti. Ky fakt solli në dyshimet se Lista...

Hoti e quan të papranueshme ndërhyrjen në votat e boshnjakëve, disa OJQ kërkojnë anulim të mandateve

para një jave - Lajmi.net

Kjo madje, edhe në zonat ku nuk ka fare banorë të këtij komuniteti. Ky fakt solli në dyshimet se Lista Serbe ka ndërhyrë në procesin zgjedhor për ulëset e garantuara, në mënyrë që t’i kontrollojë rreth...

Shoqëria civile boshnjake kërkon anulimin e mandateve që u fituan me ndihmën e Listës Serbe

para një jave - Arbresh

Shoqëria civile e komunitetit të Boshnjakëve të Kosovës ka reaguar ndaj zgjedhjeve të14 shkurtit. Përmes një komunikate për media, është thënë se nga këto zgjedhe po bëhet përpjekje që të uzurpohen vendet...

Refuzohen 6 mijë e 800 zarfe me fletëvotime nga diaspora

para një jave - Top Channel

Skanimi i listës përfundimtare të votuesve, si dhe futja e të dhënave nga formularët e rezultateve të kandidatëve dhe subjekteve politike, pothuajse janë në fund në Qendrën e Numrimit dhe Rezultateve....

Duda Balje ka një kërkesë për Albin Kurtin dhe ambasadorët

para një jave - Infokusi

Ish deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje në një postim në Facebook ka bërë thirrje që të mbrohen vendet e garantuara për boshnjakët dhe komunitetet e tjera jo-shumicë në Kuvendin e Kosovës. Sipas...

Kryeministri në detyrë Hoti reagon ashpër: Ndërhyrja në këto zgjedhje është e papranueshme

para një jave - Dosja.al

Avdullah Hoti 21 Shkurt, 2021 22:44 KOSOVË -Partitë boshnjake ka marrë shtatë mijë vota më shumë se herën e kaluar, në zgjedhjet parlamentare, edhe në zona kur nuk ka pasur banorë të këtij komunitetit....

Hoti reagon ashpër për ndërhyrjen e Beogradit në votat boshnjake

para një jave - KosovaPress

Në zgjedhjet parlamentare të 14 shkurtit, partitë boshnjake morën shtatë mijë vota më shumë se herën e kaluar, madje edhe në zonat ku nuk ka banorë të këtij komuniteti. Ky fakt solli në dyshimet se Lista...

Këta janë të gjithë kandidatët e partive që pritet të zënë ulëse në Kuvend

para një jave - InfoShqip

Edhe pse ende nuk janë certifikuar rezultatet nga KQZ, shumë kandidatë kanë arritur të sigurojnë votat e mjaftueshme. Janë bërë një javë që nga zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Kosovë. Deri më tani,...

Kur Adriana Hoxhiq votonte në Veri për zgjedhjet e organizuara nga Serbia

para një jave - Indeks online

Lista e Adriana Hoxhiq ka dalur e para nga partitë boshnjake në zgjedhjet e mbajtura me 14 shkurt në Kosovë. Dyshimet se ajo ka qenë e përkëdhelura e Listës Serbe në Kosovë kanë dalur në pah pas publikimit...

Numri i votave të aprovuara nga diaspora deri më tani

para një jave - Ekonomia Online

Organizata jo-qeveritare GERMIN, përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), ka publikuar raportin e verifikimit të zarfeve me fletëvotime nga diaspora nga jashtë Kosovës,...

Kryeministri Hoti reagon ashpër për ndërhyrjen e Beogradit në votat boshnjake

para një jave - Ekonomia Online

Në këto zgjedhje parlamentare, partitë boshnjake morën shtatë mijë vota më shumë se herën e kaluar. Kjo madje, edhe në zonat ku nuk ka fare banorë të këtij komuniteti. Ky fakt solli në dyshimet se Lista...

Numri i votave të aprovuara nga diaspora deri më tani

para një jave - Arbresh

Organizata jo-qeveritare GERMIN, përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), ka publikuar raportin e verifikimit të zarfeve me fletëvotime nga diaspora nga jashtë Kosovës,...

Zgjedhjet në Kosovë/ Reagojnë 48 OJQ të komuniteteve jo-serbe: Po përpiqen të uzurpojnë vendet e garantuara për boshnjakët

para një jave - Dosja.al

Foto ilustruese 21 Shkurt, 2021 22:16 KOSOVË -Përfaqësuesit e organizatave joqeveritare të boshnjakëve të Kosovës kanë shprehur shqetësim për zhvillimet e fundit, pas zgjedhjeve të parakohshme parlamentare...

Votimi me postë, KQZ-ja: Aprovohen më shumë se 16 mijë zarfe me fletëvotime

para një jave - Zhurnal

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka bërë me dije se ka aprovuar më shumë se 16 mijë zarfe me fletëvotime që kanë ardhur me postë. “Po ashtu, shërbimi votues i KQZ-së është duke vijuar me procesin e...

Kryeministri Hoti reagon për ndërhyrjen e Beogradit në votat boshnjake

para një jave - Arbresh

Në këto zgjedhje parlamentare, partitë boshnjake morën shtatë mijë vota më shumë se herën e kaluar. Kjo madje, edhe në zonat ku nuk ka fare banorë të këtij komuniteti. Ky fakt solli në dyshimet se Lista...

Reagojnë 48 OJQ të komuniteteve jo-serbe: Nuk i njohim si përfaqësues deputetët që nuk kanë dalë nga votat e tona

para një jave - Infokusi

Përfaqësuesit e organizatave joqeveritare/shoqërisë civile të boshnjakëve të Kosovës ndjekin me shqetësim të madh zhvillimet e fundit, pas zgjedhjeve të parakohshme parlamentare. Në një reagim të përbashkët,...

Pse po refuzohen votat e ardhura nga diaspora

para një jave - Tetova1

Organizata “GERMIN” përmes një komunikate për media, ka bërë të ditur se deri më tani janë refuzuar 6 mijë e 401 vota të ardhura nga diaspora, shkruan Gazeta Sinjali. Por, cilat janë arsyet që po refuzohen...

KQZ: Verifikohen 16 mijë zarfe me fletëvotime nga diaspora

para një jave - Syri.net Kosova

KQZ ka lajmëruar se deri më tani janë verifikuar 16 mijë zarfe fletëvotimi nga diaspora. Ndërsa, janë refuzuar 6 mijë e 800 zarfe nga jashtë vendit. Kështu ka lajmëruar zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi....

KQZ: 6 mijë e 800 fletëvotime të ardhura me postë janë refuzuar, 16 mijë të tjera të aprovuara

para një jave - Insajderi

Zëdhënësi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valmir Elezi, ka konfirmuar se gjashtë mijë e 800 fletëvotime të ardhura me postë janë refuzuar, ndërsa më shumë se 16 mijë të tjera janë aprovuar, njofton...

Reagojnë 48 OJQ të komuniteteve jo-serbe – nuk i njohin si përfaqësues të tyre deputetët që nuk kanë dalë nga votat e tyre

para një jave - Lajmi.net

Në një reagim të përbashkët, 48 OJQ të komuniteteve jo-serbe, nuk i njohin si përfaqësues të tyre deputetët që nuk kanë dal nga votat e tyre. Ata thonë se po bëhen përpjekje për të uzurpuar vendet e garantuara...

Numri i votave të aprovuara nga diaspora deri më tani

para një jave - in7

Organizata jo-qeveritare GERMIN, përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), ka publikuar raportin e verifikimit të zarfeve me fletëvotime nga diaspora nga jashtë Kosovës,...

Numri i votave të aprovuara nga diaspora deri më tani

para një jave - Revista Kosovarja

Organizata jo-qeveritare GERMIN, përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), ka publikuar raportin e verifikimit të zarfeve me fletëvotime nga diaspora nga jashtë Kosovës,...

Numërimi i votave të diasporës/ GERMIN: Aprovohen mbi 18 mijë, refuzohen mbi 7 mijë

para një jave - Dosja.al

Foto ilustruese 21 Shkurt, 2021 21:50 KOSOVË- Organizata jo-qeveritare GERMIN, përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), ka publikuar raportin e verifikimit të zarfeve...

Kandidatët që pritet të zënë ulëse në Kuvend

para një jave - Infokusi

Edhe pse ende nuk janë certifikuar rezultatet nga KQZ, shumë kandidatë kanë arritur të sigurojnë votat e mjaftueshme. Janë bërë një javë që nga zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Kosovë. Deri më tani,...

Hoti e konsideron të papranueshme ndërhyrjen në votat e boshnjakëve

para një jave - Gazeta Metro

Në këto zgjedhje parlamentare, partitë boshnjake morën shtatë mijë vota më shumë se herën e kaluar. Kjo madje, edhe në zonat ku nuk ka fare banorë të këtij komuniteti. Ky fakt solli në dyshimet se Lista...

Ky është numri i votave nga diaspora të aprovuara deri tani

para një jave - Gazeta Metro

Organizata jo-qeveritare GERMIN, përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), ka publikuar raportin e verifikimit të zarfeve me fletëvotime nga diaspora nga jashtë Kosovës,...

Kryeministri Hoti reagon ashpër për ndërhyrjen e Beogradit në votat boshnjake

para një jave - Periskopi

Në këto zgjedhje parlamentare, partitë boshnjake morën shtatë mijë vota më shumë se herën e kaluar. Kjo madje, edhe në zonat ku nuk ka fare banorë të këtij komuniteti. Ky fakt solli në dyshimet se Lista...

Ndikimi i Listës Serbe në zgjedhjet e 14 shkurtit rrezikon demokracinë në vend, kërkohet reagim institucional

para një jave - Top Channel

Dyshimet se Lista Serbe e rriti iniciativën e Adriana Hoxhiqit po shihen të rrezikshme për demokracinë e vendit dhe në kundërshtim me Kushtetutën. Njohësit e çështjeve juridike thonë se është e rrezikshme...

Duda Balje e dëshpëruar: Bën thirrje që problemi i ulëseve të zgjidhet politikisht

para një jave - Periskopi

Ish deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje në një postim në Facebook ka bërë thirrje që të mbrohen vendet e garantuara për boshnjakët dhe komunitetet e tjera jo-shumicë në Kuvendin e Kosovës. Sipas...

Zgjedhjet në Kosovë/ Kandidatët që pritet të zënë ulëse në Kuvend

para një jave - Dosja.al

Foto ilustruese 21 Shkurt, 2021 21:20 Edhe pse ende nuk janë certifikuar rezultatet nga KQZ, shumë kandidatë kanë arritur të sigurojnë votat e mjaftueshme. Janë bërë një javë që nga zgjedhjet e parakohshme...

Reagojnë 48 OJQ të komuniteteve jo-serbe: Nuk i njohim deputetët e zgjedhur, kjo është shkelje flagrante e Kushtetueses

para një jave - Ekonomia Online

Përfaqësuesit e organizatave joqeveritare/shoqërisë civile të boshnjakëve të Kosovës ndjekin me shqetësim të madh zhvillimet e fundit, pas zgjedhjeve të parakohshme parlamentare. Në një reagim të përbashkët,...

Votimi me postë, KQZ: Aprovohen më shumë se 16 mijë zarfe me fletëvotime

para një jave - Klan Kosova

Komisioni Qendror Zgjedhor (KQZ) bën të ditur se janë aprovuar më shumë se 16 mijë zarfe me fletëvotime që kanë ardhur me postë. “Po ashtu, shërbimi votues i KQZ-së është duke vijuar me procesin e vlerësimit...

Hoxhiq votonte në zgjedhjet që i organizonte Serbia në Kosovë

para një jave - InfoShqip

Lista e Adriana Hoxhiq ka dalur e para nga partitë boshnjake në zgjedhjet e mbajtura me 14 shkurt në Kosovë. Dyshimet se ajo ka qenë e përkëdhelura e Listës Serbe në Kosovë kanë dalur në pah pas publikimit...

Kur Hoxhiq votonte në zgjedhjet që i organizonte Serbia në Kosovë

para një jave - Lajmi.net

Dyshimet se ajo ka qenë e përkëdhelura e Listës Serbe në Kosovë kanë dalur në pah pas publikimit të rezultateve ku siç shihet, Hoxhiq ka pak vota në komunitetin boshnjak në Kosovë, por votat i ka marrë...

Lulzim Peci kërkon reagimin e Qeverisë: Ndërhyrja e Serbisë brenda komuniteteve boshnjake e rome hap kapitull të ri

para një jave - Arbresh

Ish- ambasadori Lulzim Peci ka thënë se ndërhyrja e Serbisë brenda komuniteteve boshnjake dhe rome në Kuvendin e Kosovës ka quar në pikëpyetje konceptin e vendeve të garantuara për komunitete jo-shumicë...

KQZ njofton se më shumë se 16 mijë zarfe nga diaspora janë pranuar

para një jave - OraInfo

KQZ: Më shumë se 16 mijë zarfe nga diaspora janë pranuar. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka aprovuar deri më tani më shumë se 16 mijë zarfe ndërkaq ka refuzuar 6 mijë e 800 të tjera me vota nga diaspora,...

KQZ-ja a bërë me dije se ka aprovuar më shumë se 16 mijë zarfe me fletëvotime që kanë ardhur me postë

para një jave - Radio Kosova e Lire

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve a bërë me dije se ka aprovuar më shumë se 16 mijë zarfe me fletëvotime që kanë ardhur me postë. “Po ashtu, shërbimi votues i KQZ-së është duke vijuar me procesin e vlerësimit...

Duda Bala kërkon të mbrohen vendet e garantuara për boshnjakët e komunitetet e tjera jo-shumicë në Kuvendin e Kosovës

para një jave - Radio Kosova e Lire

Ish deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Bala ka bërë thirrje që të mbrohen vendet e garantuara për boshnjakët dhe komunitetet e tjera jo-shumicë në Kuvendin e Kosovës. Ajo thorë se dikush po mundohet...

Duda Balje ka një kërkesë për Albin Kurtin dhe ambasadorët

para një jave - Revista Kosovarja

Ish deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje në një postim në Facebook ka bërë thirrje që të mbrohen vendet e garantuara për boshnjakët dhe komunitetet e tjera jo-shumicë në Kuvendin e Kosovës. Sipas...

Verifikohen 16 mijë zarfe me fletëvotime nga diaspora

para një jave - Indeks online

KQZ ka lajmëruar se deri më tani janë verifikuar 16 mijë zarfe fletëvotimi nga diaspora. Ndërsa, janë refuzuar 6 mijë e 800 zarfe nga jashtë vendit. Kështu ka lajmëruar zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi....

Reagojnë OJQ-të boshnjake të Kosovës: Nuk pranojmë si përfaqësues ata politikanë që u zgjodhën me vota të komuniteteve tjera

para një jave - Gazeta Metro

Përfaqësuesit e organizatave joqeveritare/shoqërisë civile të boshnjakëve të Kosovës ndjekin me shqetësim të madh zhvillimet e fundit, pas zgjedhjeve të parakohshme parlamentare. Në një reagim të përbashkët,...

Rezultatet përfundimtare në Kosovë, pas dy javësh!

para një jave - Koha.mk

Zyrtarisht, askush nuk jep datë të saktë, por bazuar në praktikat e deritanishme, procedurat nuk mund të përfundojnë në afat të shpejtë. Në zgjedhjet parlamentare të vitit 2019, janë dashur 52 ditë që...

Këta janë kandidatët që pritet të zënë ulëse në Kuvend

para një jave - Periskopi

Edhe pse ende nuk janë certifikuar rezultatet nga KQZ, shumë kandidatë kanë arritur të sigurojnë votat e mjaftueshme. Janë bërë një javë që nga zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Kosovë. Deri më tani,...

48 OJQ të komuniteteve jo-serbe reagojnë: Deputetët e zgjedhur nuk na përfaqësojnë

para një jave - Periskopi

Përfaqësuesit e organizatave joqeveritare/shoqërisë civile të boshnjakëve të Kosovës ndjekin me shqetësim të madh zhvillimet e fundit, pas zgjedhjeve të parakohshme parlamentare. Në një reagim të përbashkët,...

KQZ: Janë refuzuar 6 mijë e 800 zarfe me fletëvotime nga diaspora

para një jave - RTK

Skanimi i listës përfundimtare të votuesve, si dhe futja e të dhënave nga formularët e rezultateve të kandidatëve dhe subjekteve politike, pothuajse janë në fund në Qendrën e Numrimit dhe Rezultateve....

Kur Adriana Hoxhiq votonte në Veri për zgjedhjet e organizuara nga Serbia

para një jave - Infokusi

Lista e Adriana Hoxhiq ka dalur e para nga partitë boshnjake në zgjedhjet e mbajtura me 14 shkurt në Kosovë. Dyshimet se ajo ka qenë e përkëdhelura e Listës Serbe në Kosovë kanë dalur në pah pas publikimit...

KQZ: Më shumë se 16 mijë zarfe nga diaspora janë pranuar

para një jave - GazetaBlic

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka aprovuar deri më tani më shumë se 16 mijë zarfe ndërkaq ka refuzuar 6 mijë e 800 të tjera me vota nga diaspora. Sipas KQZ-së, më shumë se 5 mijë prej zarfeve janë refuzuar...

KQZ: Më shumë se 16 mijë zarfe nga diaspora janë pranuar

para një jave - Bota Sot

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka aprovuar deri më tani më shumë se 16 mijë zarfe ndërkaq ka refuzuar 6 mijë e 800 të tjera me vota nga diaspora. Sipas KQZ-së, më shumë se 5 mijë prej zarfeve janë refuzuar...

Këto janë të dhënat e fundit nga QNR-ja për votat nga diaspora

para një jave - Kallxo

Disa nga aktivitetet që po zhvillohen në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve pothuajse janë në fund, siç është skanimi i listës përfundimtare të votuesve si dhe futja e të dhënave nga formularët e rezultateve...

Këta janë kandidatët që pritet të zënë ulëse në Kuvend

para një jave - Gazeta Metro

Edhe pse ende nuk janë certifikuar rezultatet nga KQZ, shumë kandidatë kanë arritur të sigurojnë votat e mjaftueshme. Janë bërë një javë që nga zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Kosovë. Deri më tani,...

Votat e pakicave në Kosovë/ Analistët: Serbët morën dhe vendet e boshnjakëve

para një jave - Vizion Plus

Sipas Kushtetutës, në Parlamentin e Kosovës me 120 deputetë, 20 vende janë të rezervuara për partitë e pakicave, 10 prej të cilave vetëm për serbët. Sipas analistëve, këta të fundit akuzohen se kanë marrë...

KQZ: Verifikohen 16 mijë zarfe me fletëvotime nga diaspora

para një jave - InfoShqip

KQZ ka lajmëruar se deri më tani janë verifikuar 16 mijë zarfe fletëvotimi nga diaspora. Ndërsa, janë refuzuar 6 mijë e 800 zarfe nga jashtë vendit. Kështu ka lajmëruar zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi....

GERMIN: Deri tani janë refuzuar mbi 6 mijë vota të diasporës

para një jave - Telegrafi

Organizata GERMIN, përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), është duke vëzhguar procesin e verifikimit të pakove me fletëvotime nga jashtë në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve...

Hoxhiq votonte në zgjedhjet që i organizonte Serbia në Kosovë

para një jave - Zyrtare

Lista e Adriana Hoxhiq ka dalur e para nga partitë boshnjake në zgjedhjet e mbajtura me 14 shkurt në Kosovë. Dyshimet se ajo ka qenë e përkëdhelura e Listës Serbe në Kosovë kanë dalur në pah pas publikimit...

Refuzohen mbi 6 mijë vota të diasporës

para një jave - Insajderi

Organizata GERMIN, nëpërmjet vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), po vëzhgon procesin e verifikimit të pakove me fletëvotime nga jashtë në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve,...

Adriana Hoxhiq dikur votonte në zgjedhjet që i organizonte Serbia në Kosovë

para një jave - Gazeta Metro

Lista e Adriana Hoxhiq ka dalur e para nga partitë boshnjake në zgjedhjet e mbajtura me 14 shkurt në Kosovë. Dyshimet se ajo ka qenë e përkëdhelura e Listës Serbe në Kosovë kanë dalur në pah pas publikimit...

Hoxhiq votonte në zgjedhjet që i organizonte Serbia në Kosovë

para një jave - Periskopi

Lista e Adriana Hoxhiq ka dalur e para nga partitë boshnjake në zgjedhjet e mbajtura me 14 shkurt në Kosovë. Dyshimet se ajo ka qenë e përkëdhelura e Listës Serbe në Kosovë kanë dalur në pah pas publikimit...

GERMIN: Deri mbrëmë në mesnatë u refuzuan mbi 6 mijë votues nga jashtë Kosovës

para një jave - Kallxo

Organizata joqeveritare GERMIN ka njoftuar se përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), është duke vëzhguar procesin e verifikimit të pakove me fletëvotime nga jashtë në...

Refuzohen mbi 6 mijë vota të diasporës

para një jave - Albeu

Organizata GERMIN, përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), është duke vëzhguar procesin e verifikimit të pakove me fletëvotime nga jashtë në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve....

KQZ: Më shumë se 16 mijë zarfe nga diaspora janë pranuar

para një jave - Tetova Sot

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka aprovuar deri më tani më shumë se 16 mijë zarfe ndërkaq ka refuzuar 6 mijë e 800 të tjera me vota nga diaspora. Zëdhënës i KQZ-së, Valmir Elezi ka thënë për Express se...

Vjosa presidente, Albini kryeministër, Glauku kryeparlamentar

para një jave - InfoShqip

Kanë mbetur pak ditë deri në përfundimin e numërimit të votave me kusht dhe diasporës, proces i cili pritet të mbaroi deri të mërkurën dhe pas kësaj edhe certifikimi i rezutateve të zgjedhjeve nga Komisioni...

Germin: KQZ-ja ka refuzuar 6.401 vota nga diaspora

para një jave - Koha.net

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka refuzuar 6401 votuesë nga diaspora prej 21.212 votuesve të verifikuar deri në mbrëmjen e djeshme, ka njoftuar në Facebook, organizata Germin, duke iu referuar vëzhguesve...

Ndikimi i Listës Serbe në zgjedhjet parlamentare mund ta rrezikojë demokracinë në vend, kërkohet reagim institucional

para një jave - Klan Kosova

Dyshimet se Lista Serbe e rriti iniciativën e Adriana Hoxhiqit po shihen të rrezikshme për demokracinë e vendit dhe në kundërshtim me Kushtetutën. Njohësit e çështjeve juridike thonë se është e rrezikshme...

Ndikimi i Listës Serbe në zgjedhje – i rrezikshëm për demokracinë dhe në kundërshtim me Kushtetutën

para një jave - Insajderi

Dyshimet se iniciativa e Adriana Hoxhiqit është rritur për shkak të ndikimit të Listës Serbe, po shihen të rrezikshme për demokracinë e vendit dhe në kundërshtim me Kushtetutën, transmeton Insajderi. Drejtori...

Mbi 6 mijë vota të diasporës janë refuzuar

para një jave - Syri.net Kosova

Organizata “GERMIN” ka bërë të ditur se është duke vëzhguar procesin e verifikimit të pakove me fletëvotime nga jashtë në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve. Përmes një komunikate për media, kjo organizatë...

KQZ: Më shumë se 16 mijë zarfe nga diaspora janë pranuar

para një jave - Lajmi.net

Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi u ka thënë mediave të dielën se më shumë se 5 mijë prej zarfeve janë refuzuar për shkak se janë dërguar nga persona që nuk janë të regjistruar si votues jashtë Kosovës...

KQZ: Më shumë se 16 mijë zarfe nga diaspora janë pranuar

para një jave - Infokusi

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka aprovuar deri më tani më shumë se 16 mijë zarfe ndërkaq ka refuzuar 6 mijë e 800 të tjera me vota nga diaspora. Sipas KQZ-së, më shumë se 5 mijë prej zarfeve janë refuzuar...

Refuzohen mbi 6 mijë vota të diasporës

para një jave - Klan Kosova

Organizata GERMIN, përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), është duke vëzhguar procesin e verifikimit të pakove me fletëvotime nga jashtë në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve....

Pse po refuzohen disa vota të diasporës?

para një jave - Indeks online

21 mijë e 212 votues në zgjedhjet e 14 shkurtit nga diaspora janë verifikuar deri tani. Megjithatë, nuk janë pranuar të gjithë votat e këtyre votuesve. 6 mijë e 401 vota janë refuzuar nga KQZ. Arsyet e...

KQZ: Më shumë se 16 mijë zarfe nga diaspora janë pranuar

para një jave - Gazeta Metro

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka aprovuar deri më tani më shumë se 16 mijë zarfe ndërkaq ka refuzuar 6 mijë e 800 të tjera me vota nga diaspora. Zëdhënës i KQZ-së, Valmir Elezi ka thënë për Express se...

Kjo është arsyea se pse po refuzohen disa vota nga diaspora.

para një jave - OraInfo

Arsyet pse po refuzohen disa vota nga diaspora. 21 mijë e 212 votues në zgjedhjet e 14 shkurtit nga diaspora janë verifikuar deri tani.. Megjithatë, nuk janë pranuar të gjithë votat e këtyre votuesve....

Votimi me postë, KQZ-ja: Aprovohen më shumë se 16 mijë zarfe me fletëvotime

para një jave - Epoka e Re

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka bërë me dije se ka aprovuar më shumë se 16 mijë zarfe me fletëvotime që kanë ardhur me postë. “Po ashtu, shërbimi votues i KQZ-së është duke vijuar me procesin e...

Ndikimi i Listës Serbe në zgjedhjet parlamentare rrezikon demokracinë në vend, kërkohet reagim institucional

para një jave - Telegrafi

Dyshimet se Lista Serbe e rriti iniciativën e Adriana Hoxhiqit po shihen të rrezikshme për demokracinë e vendit dhe në kundërshtim me Kushtetutën. Njohësit e çështjeve juridike thonë se është e rrezikshme...

Refuzohen mbi 6 mijë vota të diasporës

para një jave - Zeri

Organizata GERMIN, përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), është duke vëzhguar procesin e verifikimit të pakove me fletëvotime nga jashtë në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve....

Mbi 6 mijë vota refuzohen të diasporës

para një jave - OraInfo

Refuzohen mbi 6 mijë vota të diasporës. Organizata GERMIN, përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), është duke vëzhguar procesin e verifikimit të pakove me fletëvotime...

KQZ: Më shumë se 16 mijë zarfe nga diaspora janë pranuar

para një jave - Periskopi

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka aprovuar deri më tani më shumë se 16 mijë zarfe ndërkaq ka refuzuar 6 mijë e 800 të tjera me vota nga diaspora. Zëdhënës i KQZ-së, Valmir Elezi ka thënë për Express se...

Refuzohen mbi 6 mijë vota të diasporës

para një jave - GazetaBlic

Organizata GERMIN, përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), është duke vëzhguar procesin e verifikimit të pakove me fletëvotime nga jashtë në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve....

Refuzohen mbi 6 mijë vota të diasporës

para një jave - Bota Sot

Organizata GERMIN, përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), është duke vëzhguar procesin e verifikimit të pakove me fletëvotime nga jashtë në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve....

Ndikimi i Listës Serbe në zgjedhjet parlamentare në Kosovë rrezikon demokracinë në vend, kërkohet reagim institucional

para një jave - Panorama

Dyshimet se Lista Serbe e rriti iniciativën e Adriana Hoxhiqit po shihen të rrezikshme për demokracinë e vendit dhe në kundërshtim me Kushtetutën. Njohësit e çështjeve juridike thonë se është e rrezikshme...

Refuzohen mbi 6 mijë vota të diasporës

para një jave - InfoShqip

Organizata GERMIN, përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), është duke vëzhguar procesin e verifikimit të pakove me fletëvotime nga jashtë në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve....

‘I dërguan me shumë se dy herë’: Refuzohen 6 mijë e 800 zarfe me fletëvotime nga diaspora

para një jave - Gazeta Metro

Skanimi i listës përfundimtare të votuesve, si dhe futja e të dhënave nga formularët e rezultateve të kandidatëve dhe subjekteve politike, pothuajse janë në fund në Qendrën e Numrimit dhe Rezultateve....

KQZ: Më shumë se 16 mijë zarfe nga diaspora janë pranuar

para një jave - Revista Kosovarja

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka aprovuar deri më tani më shumë se 16 mijë zarfe ndërkaq ka refuzuar 6 mijë e 800 të tjera me vota nga diaspora. Zëdhënës i KQZ-së, Valmir Elezi ka thënë për Express se...

KQZ: Më shumë se 16 mijë zarfe nga diaspora janë pranuar

para një jave - Arbresh

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka aprovuar deri më tani më shumë se 16 mijë zarfe ndërkaq ka refuzuar 6 mijë e 800 të tjera me vota nga diaspora. Sipas KQZ-së, më shumë se 5 mijë prej zarfeve janë refuzuar...

Refuzuar 6 mijë e 800 zarfe me fletëvotime nga diaspora

para një jave - KosovaPress

Skanimi i listës përfundimtare të votuesve, si dhe futja e të dhënave nga formularët e rezultateve të kandidatëve dhe subjekteve politike, pothuajse janë në fund në Qendrën e Numrimit dhe Rezultateve....

Ndikimi i Listës Serbe në zgjedhjet e shkurtit rrezikon demokracinë në vend

para një jave - RTK

Dyshimet se Lista Serbe e rriti iniciativën e Adriana Hoxhiqit po shihen të rrezikshme për demokracinë e vendit dhe në kundërshtim me Kushtetutën. Njohësit e çështjeve juridike thonë se është e rrezikshme...

KQZ: Më shumë se 16 mijë janë pranuar e 6 mijë e 800 zarfe nga diaspora janë refuzuar

para një jave - Ekonomia Online

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka aprovuar deri më tani më shumë se 16 mijë zarfe ndërkaq ka refuzuar 6 mijë e 800 të tjera me vota nga diaspora. Sipas KQZ-së, më shumë se 5 mijë prej zarfeve janë refuzuar...

Ndikimi i Listës Serbe në partitë e komuniteteve tjera cenon rendin kushtetues

para një jave - GazetaBlic

Dyshimet se Lista Serbe e rriti iniciativën e Adriana Hoxhiqit po shihen të rrezikshme për demokracinë e vendit dhe në kundërshtim me Kushtetutën. Njohësit e çështjeve juridike thonë se është e rrezikshme...

Ndikimi i Listës Serbe në zgjedhjet e 14 shkurtit rrezikon demokracinë në vend, kërkohet reagim institucional

para një jave - Bota Sot

Dyshimet se Lista Serbe e rriti iniciativën e Adriana Hoxhiqit po shihen të rrezikshme për demokracinë e vendit dhe në kundërshtim me Kushtetutën. Njohësit e çështjeve juridike thonë se është e rrezikshme...

Ndikimi i Listës Serbe në zgjedhjet e 14 shkurtit, rrezikon demokracinë në vend

para një jave - Koha.net

(Kosovapress) Dyshimet se Lista Serbe e rriti iniciativën e Adriana Hoxhiqit po shihen të rrezikshme për demokracinë e vendit dhe në kundërshtim me Kushtetutën. Njohësit e çështjeve juridike thonë se është...

“Rrezikohet demokracia në vend nga ndikimi i Listës Serbe në zgjedhjet e 14 shkurtit”

para një jave - OraInfo

“Ndikimi i Listës Serbe në zgjedhjet e 14 shkurtit rrezikon demokracinë në vend”. Dyshimet se Lista Serbe e rriti iniciativën e Adriana Hoxhiqit po shihen të rrezikshme për demokracinë e vendit dhe në...

A mund ta zgjedhë Kuvendi presidentin para se të formohet qeveria? Flasin juristët

para një jave - Bota Sot

Presidenti i Republikës së Kosovës mund të zgjedhet edhe para se të formohet qeveria. Duke u bazuar në situatën e vitit 2010 kur Kuvendi i Kosovës zgjodhi presidentin para kryeministrit, rrjedhimisht një...

Numri i votave që kanë marrë secila parti deri tani

para një jave - Zeri

Në Kosovë fituesi i zgjedhjeve është bërë i ditur nga votat e rregullta, por procesi i plotë i numërimit të votave ende nuk ka përfunduar. Pas përfundimit të numërimit, ato certifikohen nga Komisioni Qendror...

Arsyet pse po refuzohen disa vota nga diaspora

para një jave - Infokusi

21 mijë e 212 votues në zgjedhjet e 14 shkurtit nga diaspora janë verifikuar deri tani. Megjithatë, nuk janë pranuar të gjithë votat e këtyre votuesve. 6 mijë e 401 vota janë refuzuar nga KQZ. Arsyet e...

Ja kur mund të shpallen rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve

para një jave - OraInfo

Kur do të shpallen rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve? Rezultatet preliminare të zgjedhjeve të parakohshme parlamentare të 14 shkurtit në Kosovë tashmë janë publikuar, por rezultatet përfundimtare...

Si vijojnë procedurat për formimin e Qeverisë së re në Kosovë

para një jave - Ina

Në Kosovë nuk ka përfunduar ende procesi i plotë i numërimit të votave që më pas duhet certifikuar nga KQZ-ve. Kosova tash përballet me formimin e qeverisë dhe shpejtë edhe më një sfidë tjetër zgjedhjen...

Kur do të shpallen rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të 14 shkurtit

para një jave - Ina

Tashmë rezultatet preliminare të zgjedhjeve të parakohshme parlamentare të 14 shkurtit në Kosovë janë publikuar, por rezultatet përfundimtare dhe certifikimi i tyre mund të marrë të paktën edhe dy javë....

Refuzohen mbi 6 mijë vota të diasporës

para një jave - Lajmi.net

Përmes një postimi në Facebook, nga kjo organizatë kanë bërë të ditur se deri sot në mesditë, 21 mijë e 212 votues janë verifikuar, 6 mijë e 401 votues të refuzuar dhe 14 mijë e 811 të aprovuar. Postimi...

Arsyet pse po refuzohen disa vota nga diaspora

para një jave - in7

21 mijë e 212 votues në zgjedhjet e 14 shkurtit nga diaspora janë verifikuar deri tani, raporton Gazeta Express. Megjithatë, nuk janë pranuar të gjithë votat e këtyre votuesve. 6 mijë e 401 vota janë refuzuar...

Mbi 6 mijë fletëvotime nga diaspora janë refuzuar

para një jave - Infokusi

Organizata joqeveritare Germin, përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve , është duke vëzhguar procesin e verifikimit të pakove me fletëvotime nga jashtë në Qendrën e Numërimit...

GERMIN: Deri më tani janë refuzuar mbi 6 mijë vota të diasporës

para një jave - Dosja.al

Foto Ilustruese 21 Shkurt, 2021 13:28 KOSOVË – Organizata GERMIN, përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), është duke vëzhguar procesin e verifikimit të pakove me fletëvotime...

Refuzohen mbi 6 mijë vota të diasporës

para një jave - Epoka e Re

Organizata “GERMIN” përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), është duke vëzhguar procesin e verifikimit të pakove me fletëvotime nga jashtë në Qendrën e Numërimit dhe...

Ndikimi i Listës Serbe në zgjedhjet parlamentare mund ta rrezikojë demokracinë në vend

para një jave - Epoka e Re

Dyshimet se Lista Serbe e ka rritur iniciativën e Adriana Hoxhiqit, është duke u parë e rrezikshme për demokracinë e vendit dhe në kundërshtim me Kushtetutën. Njohësit e çështjeve juridike kanë thënë se...

Rritet numri i votave të refuzuara nga diaspora

para një jave - Gazeta Metro

Organizata GERMIN, përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), është duke vëzhguar procesin e verifikimit të pakove me fletëvotime nga jashtë në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve....

Ja pse po refuzohen votat nga diaspora

para një jave - Revista Kosovarja

21 mijë e 212 votues në zgjedhjet e 14 shkurtit nga diaspora janë verifikuar deri tani. Megjithatë, nuk janë pranuar të gjithë votat e këtyre votuesve. 6 mijë e 401 vota janë refuzuar nga KQZ. Arsyet e...

“Ndikimi i Listës Serbe në zgjedhjet e 14 shkurtit rrezikon demokracinë në vend”

para një jave - Infokusi

Dyshimet se Lista Serbe e rriti iniciativën e Adriana Hoxhiqit po shihen të rrezikshme për demokracinë e vendit dhe në kundërshtim me Kushtetutën. Njohësit e çështjeve juridike thonë se është e rrezikshme...

Refuzohen mbi 6 mijë vota të diasporës

para një jave - Fakti Ditor

Organizata GERMIN, përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), është duke vëzhguar procesin e verifikimit të pakove me fletëvotime nga jashtë në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve....

Këto janë arsyet e refuzimit të disa votave nga diaspora

para një jave - Epoka e Re

21 mijë e 212 mijë votues në zgjedhjet e 14 shkurtit nga diaspora janë verifikuar deri tani. Megjithatë, nuk janë pranuar të gjithë votat e këtyre votuesve. 6 mijë e 401 vota janë refuzuar nga Komisionit...

Refuzohen mbi 6 mijë vota të diasporës

para një jave - Periskopi

Organizata GERMIN, përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), është duke vëzhguar procesin e verifikimit të pakove me fletëvotime nga jashtë në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve....

Refuzohen mbi 6 mijë vota të diasporës

para një jave - Ekonomia Online

Organizata GERMIN, përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), është duke vëzhguar procesin e verifikimit të pakove me fletëvotime nga jashtë në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve....

Refuzohen mbi 6 mijë vota të diasporës

para një jave - Arbresh

Organizata GERMIN, përmes vëzhguesve të akredituar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), është duke vëzhguar procesin e verifikimit të pakove me fletëvotime nga jashtë në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve....

Ndikimi i Listës Serbe në partitë e komuniteteve tjera cenon rendin kushtetues

para një jave - Periskopi

Dyshimet se Lista Serbe e rriti iniciativën e Adriana Hoxhiqit po shihen të rrezikshme për demokracinë e vendit dhe në kundërshtim me Kushtetutën. Njohësit e çështjeve juridike thonë se është e rrezikshme...

Ndikimi i Listës Serbe në zgjedhjet e 14 shkurtit rrezikon demokracinë në vend, kërkohet reagim institucional

para një jave - Fakti Ditor

Dyshimet se Lista Serbe e rriti iniciativën e Adriana Hoxhiqit po shihen të rrezikshme për demokracinë e vendit dhe në kundërshtim me Kushtetutën. Njohësit e çështjeve juridike thonë se është e rrezikshme...

Ndikimi i Listës Serbe në zgjedhjet e 14 shkurtit rrezikon demokracinë në vend, kërkohet reagim institucional

para një jave - Gazeta Metro

Dyshimet se Lista Serbe e rriti iniciativën e Adriana Hoxhiqit po shihen të rrezikshme për demokracinë e vendit dhe në kundërshtim me Kushtetutën. Njohësit e çështjeve juridike thonë se është e rrezikshme...

Ndikimi i Listës Serbe në zgjedhjet e 14 shkurtit rrezikon demokracinë në vend, kërkohet reagim institucional

para një jave - KosovaPress

Dyshimet se Lista Serbe e rriti iniciativën e Adriana Hoxhiqit po shihen të rrezikshme për demokracinë e vendit dhe në kundërshtim me Kushtetutën. Njohësit e çështjeve juridike thonë se është e rrezikshme...

Numri i votave që kanë marrur secila parti deri tani

para një jave - Arbresh

Në Kosovë fituesi i zgjedhjeve është bërë i ditur nga votat e rregullta, por procesi i plotë i numërimit të votave ende nuk ka përfunduar. Pas përfundimit të numërimit, ato certifikohen nga Komisioni Qendror...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK