Abazoviq do të votojë për shkarkimin e ministrit malazez që mohoi gjenocidin serb në Srebrenicë

para një jave - Flaka

Presidenti i Lëvizjes Civile (GP) URA, Dritan Abazoviq, pohoi se do të votonte për shkarkimin e një anëtari të kabinetit qeveritar që mohoi gjenocidin serb në Srebrenicë. Duke iu përgjigjur pyetjeve të...

Abazoviq do të votojë për shkarkimin e ministrit malazez që mohoi gjenocidin serb në Srebrenicë

para një jave - Bota Sot

Presidenti i Lëvizjes Civile (GP) URA, Dritan Abazoviq, pohoi se do të votonte për shkarkimin e një anëtari të kabinetit qeveritar që mohoi gjenocidin serb në Srebrenicë. Duke iu përgjigjur pyetjeve të...

Abazoviq do të votojë për shkarkimin e ministrit malazez që mohoi gjenocidin serb në Srebrenicë

para një jave - Fakti Ditor

Presidenti i Lëvizjes Civile (GP) URA, Dritan Abazoviq, pohoi se do të votonte për shkarkimin e një anëtari të kabinetit qeveritar që mohoi gjenocidin serb në Srebrenicë. Duke iu përgjigjur pyetjeve të...

Abazoviq do të votojë për shkarkimin e ministrit malazez që mohoi gjenocidin serb në Srebrenicë

para një jave - Telegrafi

Presidenti i Lëvizjes Civile (GP) URA, Dritan Abazoviq, pohoi se do të votonte për shkarkimin e një anëtari të kabinetit qeveritar që mohoi gjenocidin serb në Srebrenicë. Duke iu përgjigjur pyetjeve të...

Abazoviq do të votojë për shkarkimin e ministrit malazez që mohoi gjenocidin serb në Srebrenicë

para një jave - InfoShqip

Presidenti i Lëvizjes Civile (GP) URA, Dritan Abazoviq, pohoi se do të votonte për shkarkimin e një anëtari të kabinetit qeveritar që mohoi gjenocidin serb në Srebrenicë. Duke iu përgjigjur pyetjeve të...

“Ne, Rusia dhe NATO”, Shaban Murati: Një paralajmërim për Tiranën zyrtare që të mos gjendet para të papriturave të reja të pakëndshme, që mund të sjellë qeveria e Krivokapiçit në Malin e Zi

para një jave - Bota Sot

Nuk kishte ndodhur kurrë më parë, as para hyrjes së Malit të Zi në NATO dhe as pas hyrjes së tij në NATO, që qeveria e shtetit të pavarur të Malit të Zi të dilte me një platformë zyrtare kundër Aleancës...

Abazoviq do të votojë për shkarkimin e ministrit malazez që mohoi gjenocidin serb në Srebrenicë

para një jave - Fakti Ditor

Presidenti i Lëvizjes Civile (GP) URA, Dritan Abazoviq, pohoi se do të votonte për shkarkimin e një anëtari të kabinetit qeveritar që mohoi gjenocidin serb në Srebrenicë. Duke iu përgjigjur pyetjeve të...

Abazoviq do të votojë pro shkarkimit të ministrit malazez që mohoi gjenocidin serb në Srebrenicë

para një jave - Arbresh

Presidenti i Lëvizjes Civile (GP) URA, Dritan Abazoviq, pohoi se do të votonte për shkarkimin e një anëtari të kabinetit qeveritar që mohoi gjenocidin serb në Srebrenicë. Duke iu përgjigjur pyetjeve të...

Abazoviq do të votojë për shkarkimin e ministrit malazez që mohoi gjenocidin në Srebrenicë

para një jave - Daily News

Presidenti i Lëvizjes Civile (GP) URA, Dritan Abazoviq, pohoi se do të votonte për shkarkimin e një anëtari të kabinetit qeveritar që mohoi gjenocidin serb në Srebrenicë. Duke iu përgjigjur pyetjeve të...

Abazoviq do të votojë për shkarkimin e ministrit malazez që mohoi gjenocidin serb në Srebrenicë

para një jave - Ekonomia Online

Presidenti i Lëvizjes Civile (GP) URA, Dritan Abazoviq, pohoi se do të votonte për shkarkimin e një anëtari të kabinetit qeveritar që mohoi gjenocidin serb në Srebrenicë. Duke iu përgjigjur pyetjeve të...

Si “Srebrenica” ka futur në krizë të rëndë politike Malin e Zi

para 2 jave - Gazeta Tema

Katër muaj pas zgjedhjeve, Qeveria e kryeministrit të Malit të Zi, Zdravko Krivokapiq, përballet me sfidën më të madhe në raport me shumicën: kërkesën për të shkarkuar ministrin e Drejtësisë, Vlladimir...

Krizë në Mal të Zi për shkak të mohimit të gjenocidit në Srebrenicë

para 2 jave - Koha.mk

Katër muaj pas zgjedhjeve, Qeveria e kryeministrit të Malit të Zi, Zdravko Krivokapiq, përballet me sfidën më të madhe në raport me shumicën: kërkesën për të shkarkuar ministrin e Drejtësisë, Vlladimir...

Krizë në Mal të Zi për shkak të mohimit të gjenocidit në Srebrenicë

para 2 jave - Ina

Katër muaj pas zgjedhjeve, Qeveria e kryeministrit të Malit të Zi, Zdravko Krivokapiq, përballet me sfidën më të madhe në raport me shumicën: kërkesën për të shkarkuar ministrin e Drejtësisë, Vlladimir...

Kërkohet që Dritan Abazoviq të marrë postin e kryeministrit në Mal të Zi

para 2 jave - InfoShqip

Imazhi i politikanit shqiptar nga Ulqini, Dritan Abazoviq, po shkon duke u forcuar në Mal të Zi. Dhe kësaj po i ndihmon edhe rënia e autoritetit të kryeministrit aktual, Zdravko Krivokapiq. Drejtori i...

Abazoviq: Në Srebrenicë ka ndodhur gjenocidi

para 2 jave - Daily News

Në Srebrenicë ka ndodhur gjenocidi dhe në lidhje me këtë temë nuk ka asnjë diskutim, tha zëvendëskryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq. “Kush nuk e kupton këtë, nuk ka vend në pozitat shtetërore....

Krizë në Mal të Zi për shkak të mohimit të gjenocidit në Srebrenicë

para 2 jave - Portalb

Katër muaj pas zgjedhjeve, Qeveria e kryeministrit të Malit të Zi, Zdravko Krivokapiq, përballet me sfidën më të madhe në raport me shumicën: kërkesën për të shkarkuar ministrin e Drejtësisë, Vlladimir...

Krizë në Mal të Zi për shkak të mohimit të gjenocidit në Srebrenicë

para 2 jave - Insajderi

Qeveria e Malit të Zi ka rënë në krizën më serioze që nga formimi i saj deri më tani, për shkak të mohimit të gjenocidit në Srebrenicë, që ndodhi 26 vjet më parë, transmeton Insajderi. Kështu thotë për...

Kërkohet që Dritan Abazoviq të marrë postin e kryeministrit në Mal të Zi

para 2 jave - Zyrtare

Imazhi i politikanit shqiptar nga Ulqini, Dritan Abazoviq, po shkon duke u forcuar në Mal të Zi. Dhe kësaj po i ndihmon edhe rënia e autoritetit të kryeministrit aktual, Zdravko Krivokapiq. Drejtori i...

Krizë në Mal të Zi për shkak të mohimit të gjenocidit në Srebrenicë

para 2 jave - in7

Katër muaj pas zgjedhjeve, Qeveria e kryeministrit të Malit të Zi, Zdravko Krivokapiq, përballet me sfidën më të madhe në raport me shumicën: kërkesën për të shkarkuar ministrin e Drejtësisë, Vlladimir...

Krizë në Mal të Zi për shkak të mohimit të gjenocidit në Srebrenicë

para 2 jave - Bota Sot

Katër muaj pas zgjedhjeve, Qeveria e kryeministrit të Malit të Zi, Zdravko Krivokapiq, përballet me sfidën më të madhe në raport me shumicën: kërkesën për të shkarkuar ministrin e Drejtësisë, Vlladimir...

Qeveria malazeze në krizë për mohimin me gjenocidit në Srebrenicë

para 2 jave - RTK

Katër muaj pas zgjedhjeve, kryeministri Krivokapiq përballet me sfidën më të madhe në raport me shumicën: kërkesën për të shkarkuar ministrin e Drejtësisë, Vladimir Leposaviq. Katër muaj pas zgjedhjeve,...

Proserbët në Mal të Zi protestojnë kundër kryeministrit

para 2 jave - RTK

Në Nikshiq ultranacionalistët kanë dalë kundër kërkesës së Kryeministrit të Malit të Zi, Zdravko Krivokapic, për shkarkim të Ministrit të Drejtësisë, Vladimir Leposavic. Në Nikshiq janë ngritur një grup...

Kërkohet që Dritan Abazoviq të marrë postin e kryeministrit në Mal të Zi

para 2 jave - Lajm

Imazhi i politikanit shqiptar nga Ulqini, Dritan Abazoviq, po shkon duke u forcuar në Mal të Zi. Dhe kësaj po i ndihmon edhe rënia e autoritetit të kryeministrit aktual, Zdravko Krivokapiq. Drejtori i...

Krizë në Mal të Zi për shkak të mohimit të gjenocidit në Srebrenicë

para 2 jave - Vizion Plus

Katër muaj pas zgjedhjeve, Qeveria e kryeministrit të Malit të Zi, Zdravko Krivokapiç, përballet me sfidën më të madhe në raport me shumicën: kërkesën për të shkarkuar ministrin e Drejtësisë, Vlladimir...

Krizë në Mal të Zi për shkak të mohimit të gjenocidit në Srebrenicë

para 2 jave - Top Channel

Katër muaj pas zgjedhjeve, Qeveria e kryeministrit të Malit të Zi, Zdravko Krivokapiq, përballet me sfidën më të madhe në raport me shumicën: kërkesën për të shkarkuar ministrin e Drejtësisë, Vlladimir...

Krizë në Mal të Zi për shkak të mohimit të gjenocidit në Srebrenicë

para 2 jave - Zeri

Katër muaj pas zgjedhjeve, Qeveria e kryeministrit të Malit të Zi, Zdravko Krivokapiq, përballet me sfidën më të madhe në raport me shumicën: kërkesën për të shkarkuar ministrin e Drejtësisë, Vlladimir...

Abazoviq: Në Srebrenicë ka ndodhur gjenocidi

para 2 jave - Top24

Në Srebrenicë ka ndodhur gjenocidi dhe në lidhje me këtë temë nuk ka asnjë diskutim, tha zëvendëskryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq. “Kush nuk e kupton këtë, nuk ka vend në pozitat shtetërore....

Krizë në Mal të Zi për shkak të mohimit të gjenocidit në Srebrenicë

para 2 jave - Top24

Katër muaj pas zgjedhjeve, Qeveria e kryeministrit të Malit të Zi, Zdravko Krivokapiq, përballet me sfidën më të madhe në raport me shumicën: kërkesën për të shkarkuar ministrin e Drejtësisë, Vlladimir...

Krizë në Mal të Zi për shkak të mohimit të gjenocidit në Srebrenicë

para 2 jave - Lajmi.net

Krivokapiq njoftoi më 5 prill se ka kërkuar largimin e Leposaviqit për shkak të qëndrimit të tij ndaj gjenocidit në Srebrenicë. Më 26 mars, Leposaviq deklaroi para Parlamentit të Malit të Zi se është i...

Krizë në Mal të Zi për shkak të mohimit të gjenocidit në Srebrenicë

para 2 jave - Evropa e Lirë

Katër muaj pas zgjedhjeve, Qeveria e kryeministrit të Malit të Zi, Zdravko Krivokapiq, përballet me sfidën më të madhe në raport me shumicën: kërkesën për të shkarkuar ministrin e Drejtësisë, Vlladimir...

Si “Srebrenica” ka futur në krizë të rëndë politike Malin e Zi

para 2 jave - InfoShqip

Katër muaj pas zgjedhjeve, Qeveria e kryeministrit të Malit të Zi, Zdravko Krivokapiq, përballet me sfidën më të madhe në raport me shumicën: kërkesën për të shkarkuar ministrin e Drejtësisë, Vlladimir...

Krizë në Mal të Zi për shkak të mohimit të gjenocidit në Srebrenicë

para 2 jave - Infokusi

Katër muaj pas zgjedhjeve, Qeveria e kryeministrit të Malit të Zi, Zdravko Krivokapiq, përballet me sfidën më të madhe në raport me shumicën: kërkesën për të shkarkuar ministrin e Drejtësisë, Vlladimir...

“Srebrenica” ka futur në krizë të rëndë politike Malin e Zi

para 2 jave - Daily News

Katër muaj pas zgjedhjeve, Qeveria e kryeministrit të Malit të Zi, Zdravko Krivokapiq, përballet me sfidën më të madhe në raport me shumicën: kërkesën për të shkarkuar ministrin e Drejtësisë, Vlladimir...

Krizë në Mal të Zi për shkak të mohimit të gjenocidit në Srebrenicë

para 2 jave - Dosja.al

Kryeministri i Malit të Zi, Zdravko Krivokapiq 7 Prill, 2021 9:14 MAL I ZI – Katër muaj pas zgjedhjeve, Qeveria e kryeministrit të Malit të Zi, Zdravko Krivokapiq, përballet me sfidën më të madhe në raport...

Krizë në Mal të Zi për shkak të mohimit të gjenocidit në Srebrenicë

para 2 jave - Periskopi

Katër muaj pas zgjedhjeve, Qeveria e kryeministrit të Malit të Zi, Zdravko Krivokapiq, përballet me sfidën më të madhe në raport me shumicën: kërkesën për të shkarkuar ministrin e Drejtësisë, Vlladimir...

Krizë në Mal të Zi për shkak të mohimit të gjenocidit në Srebrenicë

para 2 jave - Ekonomia Online

Katër muaj pas zgjedhjeve, Qeveria e kryeministrit të Malit të Zi, Zdravko Krivokapiq, përballet me sfidën më të madhe në raport me shumicën: kërkesën për të shkarkuar ministrin e Drejtësisë, Vlladimir...

Proserbët rebelohen në Mal të Zi, duan dorëheqjen e kryeministrit ‘perëndimor’ që ‘i tradhtoi’

para 2 jave - Periskopi

Në Nikshiq janë ngritur një grup protestuesish që kanë dalë kundër kërkesës së Kryeministrit të Malit të Zi, Zdravko Krivokapic, për shkarkim të Ministrit të Drejtësisë, Vladimir Leposavic, pasi ky kishte...

Në Mal të Zi kërkohet që Abazoviqi të bëhet kryeministër

para 2 jave - Tetova Sot

Imazhi i politikanit shqiptar nga Ulqini, Dritan Abazoviq, po shkon duke u forcuar në Mal të Zi. Dhe kësaj po i ndihmon edhe rënia e autoritetit të kryeministrit aktual, Zdravko Krivokapiq. Drejtori i...

Në Mal të Zi kërkohet që Abazoviqi të bëhet kryeministër

para 2 jave - Aktuale

Imazhi i politikanit shqiptar nga Ulqini, Dritan Abazoviq, po shkon duke u forcuar në Mal të Zi. Dhe kësaj po i ndihmon edhe rënia e autoritetit të kryeministrit aktual, Zdravko Krivokapiq. Drejtori i...

Në Mal të Zi kërkohet që Abazoviqi të bëhet kryeministër

para 2 jave - Derveni

Imazhi i politikanit shqiptar nga Ulqini, Dritan Abazoviq, po shkon duke u forcuar në Mal të Zi. Dhe kësaj po i ndihmon edhe rënia e autoritetit të kryeministrit aktual, Zdravko Krivokapiq. Drejtori i...

‘Kosova është Serbi, S’kishte gjenocid në Srebrenicë’: Proserbët rebelohen në Mal të Zi, duan dorëheqjen e kryeministrit ‘perëndimor’ që ‘i tradhtoi’

para 2 jave - Gazeta Metro

Në Nikshiq janë ngritur një grup protestuesish që kanë dalë kundër kërkesës së Kryeministrit të Malit të Zi, Zdravko Krivokapic, për shkarkim të Ministrit të Drejtësisë, Vladimir Leposavic, pasi ky kishte...

Në Mal të Zi kërkohet që Abazoviqi të marrë postin e kryeministrit

para 2 jave - InfoShqip

Imazhi i politikanit shqiptar nga Ulqini, Dritan Abazoviq, po shkon duke u forcuar në Mal të Zi. Dhe kësaj po i ndihmon edhe rënia e autoritetit të kryeministrit aktual, Zdravko Krivokapiq. Drejtori i...

Në Mal të Zi kërkohet që Abazoviqi të bëhet kryeministër

para 2 jave - Gazeta Express

Imazhi i politikanit shqiptar nga Ulqini, Dritan Abazoviq, po shkon duke u forcuar në Mal të Zi. Dhe kësaj po i ndihmon edhe rënia e autoritetit të kryeministrit aktual, Zdravko Krivokapiq. Drejtori i...

Në Mal të Zi kërkohet që Abazoviqi të marrë postin e kryeministrit

para 2 jave - Flaka

Imazhi i politikanit shqiptar nga Ulqini, Dritan Abazoviq, po shkon duke u forcuar në Mal të Zi. Dhe kësaj po i ndihmon edhe rënia e autoritetit të kryeministrit aktual, Zdravko Krivokapiq. Drejtori i...

Në Mal të Zi kërkohet që Abazoviqi të marrë postin e kryeministrit

para 2 jave - Koha.net

Imazhi i politikanit shqiptar nga Ulqini, Dritan Abazoviq, po shkon duke u forcuar në Mal të Zi. Dhe kësaj po i ndihmon edhe rënia e autoritetit të kryeministrit aktual, Zdravko Krivokapiq. Drejtori i...

Kërkohet që Abazoviqi të marrë postin e kryeministrit në Malin e Zi

para 2 jave - Bota Sot

Imazhi i politikanit shqiptar nga Ulqini, Dritan Abazoviq, po shkon duke u forcuar në Mal të Zi. Dhe kësaj po i ndihmon edhe rënia e autoritetit të kryeministrit aktual, Zdravko Krivokapiq. Drejtori i...

Në Mal të Zi kërkohet që Abazoviqi të marrë postin e kryeministrit

para 2 jave - RTK

Imazhi i politikanit shqiptar nga Ulqini, Dritan Abazoviq, po shkon duke u forcuar në Mal të Zi. Dhe kësaj po i ndihmon edhe rënia e autoritetit të kryeministrit aktual, Zdravko Krivokapiq. Drejtori i...

Në Mal të Zi kërkohet që Abazoviqi të marrë postin e kryeministrit

para 2 jave - Indeks online

Imazhi i politikanit shqiptar nga Ulqini, Dritan Abazoviq, po shkon duke u forcuar në Mal të Zi. Dhe kësaj po i ndihmon edhe rënia e autoritetit të kryeministrit aktual, Zdravko Krivokapiq. Drejtori i...

Në Mal të Zi kërkohet që Abazoviqi të marrë postin e kryeministrit

para 2 jave - Insajderi

Imazhi i politikanit shqiptar nga Ulqini, Dritan Abazoviq, po shkon duke u forcuar në Mal të Zi. Dhe kësaj po i ndihmon edhe rënia e autoritetit të kryeministrit aktual, Zdravko Krivokapiq, njofton Insajderi....

Kryeministri malazez dërgon në parlament kërkesën për shkarkimin e ministrit që mohoi gjenocidin në Srebrenicë

para 2 jave - Telegrafi

Sot, kryeministri i Malit të Zi, Zdravko Krivokapiq, paraqiti në Parlament një propozim për shkarkimin e Ministrit të Drejtësisë, të Drejtave të Njeriut dhe Pakicave, Vladimir Leposaviq. Ai deklaroi në...

​​​​​​​Në Mal të Zi kërkohet që Abazoviqi të marrë postin e kryeministrit

para 2 jave - Epoka e Re

Imazhi i politikanit shqiptar nga Ulqini, Dritan Abazoviq, po shkon duke u forcuar në Mal të Zi. Dhe kësaj po i ndihmon edhe rënia e autoritetit të kryeministrit aktual, Zdravko Krivokapiq. Drejtori i...

Në Mal të Zi kërkohet që Abazoviqi të marrë postin e kryeministrit

para 2 jave - Fakti Ditor

Imazhi i politikanit shqiptar nga Ulqini, Dritan Abazoviq, po shkon duke u forcuar në Mal të Zi. Dhe kësaj po i ndihmon edhe rënia e autoritetit të kryeministrit aktual, Zdravko Krivokapiq. Drejtori i...

Abazoviqi uron Osmanin, beson se i gjithë rajoni do të shkojë bashkë drejt BE-së e NATO-s

para 2 jave - Zeri

Zëvendëskryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq, i ka dërguar një letër urimi presidentes së sapozgjedhur të Kosovës, Vjosa Osmani, me shpresën bashkëpunimi i mirë ndërfqinjësor do të rezultojë në...

Abazovic përflitet si kryeministër në Mal të Zi

para 2 jave - Gazeta Metro

Imazhi i politikanit shqiptar nga Ulqini, Dritan Abazoviq, po shkon duke u forcuar në Mal të Zi. Dhe kësaj po i ndihmon edhe rënia e autoritetit të kryeministrit aktual, Zdravko Krivokapiq. Drejtori i...

Në Mal të Zi kërkohet që Abazoviqi të marrë postin e kryeministrit

para 2 jave - Fakti Ditor

Imazhi i politikanit shqiptar nga Ulqini, Dritan Abazoviq, po shkon duke u forcuar në Mal të Zi. Dhe kësaj po i ndihmon edhe rënia e autoritetit të kryeministrit aktual, Zdravko Krivokapiq. Drejtori i...

Në Mal të Zi kërkohet që Abazoviqi të bëhet kryeministër

para 2 jave - Periskopi

Imazhi i politikanit shqiptar nga Ulqini, Dritan Abazoviq, po shkon duke u forcuar në Mal të Zi. Dhe kësaj po i ndihmon edhe rënia e autoritetit të kryeministrit aktual, Zdravko Krivokapiq. Drejtori i...

Në Mal të Zi kërkohet që Abazoviqi të marrë postin e kryeministrit

para 2 jave - Ekonomia Online

Imazhi i politikanit shqiptar nga Ulqini, Dritan Abazoviq, po shkon duke u forcuar në Mal të Zi. Dhe kësaj po i ndihmon edhe rënia e autoritetit të kryeministrit aktual, Zdravko Krivokapiq. Drejtori i...

Mohoi gjenocidin e Srebrenicës, ministri i Malit të Zi rrezikon shkarkimin

para 2 jave - Zhurnal

Kryeministri i Malit të Zi, Zdravko Krivokapic ka kërkuar shkarkimin e ministrit të drejtësisë pas deklaratave të tij rreth gjenocidit të Srebrenicës në 1995 dhe i kërkoi parlamentit të mbështeste mocionin....

Mohoi gjenocidin e Srebrenicës, ministri i Malit të Zi rrezikon shkarkimin

para 2 jave - ABC News

Kryeministri i Malit të Zi, Zdravko Krivokapic ka kërkuar shkarkimin e ministrit të drejtësisë pas deklaratave të tij rreth gjenocidit të Srebrenicës në 1995 dhe i kërkoi parlamentit të mbështeste mocionin....

Kryeministri i Mailt të Zi kërkon shkarkimin e ministrit, mohoi gjenocidin e Srebrenicës

para 2 jave - Dosja.al

Vladimir Leposavić 6 Prill, 2021 13:53 MAL I ZI – Në një fjalim të jashtëzakonshëm për publikun, kryeministri Zdravko Krivokapic ka thënë se ai do të fillojë procedurën e shkarkimit për Ministrin e Drejtësisë...

Kryeministri malazez propozon shkarkimin e ministrit të Drejtësisë që mohoi genocidin në Srebrenicë

para 2 jave - Ina

Deklaratat e ministrit të ministrit të Drejtësisë të Malit të Zi, Vladimir Leposaviç, për gjenocidin serb në Srebrenicë, kanë detyruar kryeministrin, Zdravko Krivokapiç të propozojë shkarkimin e tij. Kryeministri...

Kryeministri malazez propozon shkarkimin e ministrit të Drejtësisë që mohoi genocidin në Srebrenicë

para 2 jave - NOA

Deklaratat e ministrit të ministrit të Drejtësisë të Malit të Zi, Vladimir Leposaviç, për gjenocidin serb në Srebrenicë, kanë detyruar kryeministrin, Zdravko Krivokapiç të propozojë shkarkimin e tij. Kryeministri...

Protesta në Beograd e Podgoricë ndaj shkarkimit të propozuar të Leposaviqit

para 2 jave - Koha.net

Qytetarët në disa qytete të Malit të Zi dhe në kryeqytetin serb, Beograd, kanë protestuar të hënën kundër vendimit të kryeministrit malazias, Zdravko Krivokapiq, për ta iniciuar procedurën e shkarkimit...

Iniciohet shkarkimi i ministrit malazez për shkak të deklaratës për Srebrenicën

para 2 jave - Koha.mk

Kryeministri i Malit të Zi, Zdravko Krivokapiq, propozoi shkarkimin e ministrit të Drejtësisë në këtë vend, Vlladimir Leposaviq, për shkak të qëndrimit të tij ndaj gjenocidit në Srebrenicë. Në një konferencë...

Kryeministri malazez propozon shkarkimin e ministrit të Drejtësisë që mohoi genocidin në Srebrenicë

para 2 jave - in7

Deklaratat e ministrit të ministrit të Drejtësisë të Malit të Zi, Vladimir Leposaviç, për gjenocidin serb në Srebrenicë, kanë detyruar kryeministrin, Zdravko Krivokapiç të propozojë shkarkimin e tij. Kryeministri...

Kryeministri i Malit të Zi kërkon shkarkimin e Ministrit të Drejtësisë

para 2 jave - RTK

Leposaviq ka sfiduar legjitimitetin e Gjykatës së Hagës për ish-Jugosllavinë, e cila ka konstatuar se në Srebrenicë ka ndodhur gjenocid. Kryeministri i Malit të Zi, Zdravko Krivokapiq, propozoi shkarkimin...

Kryeministri i Malit të Zi, kërkon shkarkimin e ministrit të drejtësisë

para 2 jave - Top24

Leposaviq ka sfiduar legjitimitetin e Gjykatës së Hagës për ish-Jugosllavinë, e cila ka konstatuar se në Srebrenicë ka ndodhur gjenocid . Kryeministri i Malit të Zi, Zdravko Krivokapiq, propozoi shkarkimin...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK