FMN: Ekonomia globale parashikohet të rritet 6%

para një jave - BalkanWeb

Shpërndarja e vaksinave kundër koronavirusit dhe ndihmat masive qeveritare do të përshpejtojnë rritjen e ekonomisë globale në një nivel rekord këtë vit, një ripërtëritje e fuqishme nga recesioni i shkaktuar...

FMN: Pandemia do të rrisë nivelin e borxhit global edhe në vitin 2021

para një jave - RTK

Pandemia COVID-19 do të vazhdojë të rrisë borxhin publik global gjatë këtij viti, por shpenzimet më të larta për përshpejtimin e vaksinimit janë mënyra më e shpejtë për të filluar normalizimin e financave...

FMN: Pandemia do të rrisë nivelin e borxhit global edhe në vitin 2021

para një jave - Indeks online

Pandemia COVID-19 do të vazhdojë të rrisë borxhin publik global gjatë këtij viti, por shpenzimet më të larta për përshpejtimin e vaksinimit janë mënyra më e shpejtë për të filluar normalizimin e financave...

FMN: Pandemia do të rrisë nivelin e borxhit global edhe në vitin 2021

para një jave - Bota Sot

Pandemia COVID-19 do të vazhdojë të rrisë borxhin publik global gjatë këtij viti, por shpenzimet më të larta për përshpejtimin e vaksinimit janë mënyra më e shpejtë për të filluar normalizimin e financave...

FMN parashikon rimëkëmbje ekonomike në Shqipëri: 5% rritje në vitin 2021. Vaksinimi do ta përshpejtojë

para një jave - BalkanWeb

Fondi Monetar Ndërkombëtar në raportin “Pasqyra Ekonomike Globale 2021” ka përmirësuar vlerësimin për ekonominë shqiptare për vitin 2020. Sipas Institucionit Ndërkombëtar Financiar ekonomia shqiptare ka...

FMN: Pandemia do të rrisë nivelin e borxhit global edhe në vitin 2021

para një jave - Lajmi.net

Në raportin “Monitori Fiskal për 2021”, FMN thotë se duke vendosur nën kontroll koronavirusin me vaksinim më të shpejtë në një nivel global, deri në vitin 2025, fluksi i të ardhurave nga taksat në ekonomitë...

FMN: Ekonomia shqiptare rritet këtë vit me 5%

para 2 jave - Klan

FMN: Ekonomia shqiptare rritet këtë vit me 5% Shpresa për rikuperimin e ekonomisë globale, rritje me normën 6% Fondi Monetar Ndërkombëtar ka zbutur vlerësimin për recesionin që pësoi Shqipëria gjatë vitit...

​FMN: Pandemia do të rrisë nivelin e borxhit global edhe në vitin 2021

para një jave - Periskopi

Pandemia COVID-19 do të vazhdojë të rrisë borxhin publik global gjatë këtij viti, por shpenzimet më të larta për përshpejtimin e vaksinimit janë mënyra më e shpejtë për të filluar normalizimin e financave...

FMN: Pandemia do të rrisë nivelin e borxhit global edhe në vitin 2021

para një jave - Gazeta Metro

Pandemia COVID-19 do të vazhdojë të rrisë borxhin publik global gjatë këtij viti, por shpenzimet më të larta për përshpejtimin e vaksinimit janë mënyra më e shpejtë për të filluar normalizimin e financave...

FMN: Ekonomia e Kosovës pësoi rënie për 6 për qind gjatë pandemisë COVID-19, pritet të rritet 4.5 për qind gjatë vitit 2021

para 2 jave - Telegrafi

Pas një tkurrjeje të vlerësuar prej 6 për qind në vitin 2020, ekonomia e Kosovës tani pritet të rritet për 4.5 për qind për vitin aktual. Kështu ka deklaruar Fondi Monetar Ndërkombëtar në raportin e fundit...

FMN: Pandemia do të rrisë nivelin e borxhit global edhe në vitin 2021

para një jave - KosovaPress

Pandemia COVID-19 do të vazhdojë të rrisë borxhin publik global gjatë këtij viti, por shpenzimet më të larta për përshpejtimin e vaksinimit janë mënyra më e shpejtë për të filluar normalizimin e financave...

FMN parashikon rimëkëmbje më të madhe ekonomike

para 2 jave - Klan

FMN parashikon rimëkëmbje më të madhe ekonomike Fondi Monetar Ndërkombëtar parashikon që përshpejtimi i shpërndarjes së vaksinave kundër koronavirusit, në kombinim me stimujt fiskalë dhe monetarë, do të...

FMN parashikon rimëkëmbje më të madhe ekonomike

para 2 jave - Ina

Fondi Monetar Ndërkombëtar parashikon që përshpejtimi i shpërndarjes së vaksinave kundër koronavirusit, në kombinim me stimujt fiskalë dhe monetarë, do të ndihmojnë rritjen e ekonomisë globale këtë vit...

FMN: Ekonomia e Kosovës pësoi rënie ME 6% gjatë pandemisë, pritet të rritet 4.5 për qind gjatë vitit 2021

para 2 jave - Dosja.al

Foto Ilustruese 7 Prill, 2021 14:32 KOSOVË – Fondi Monetar Ndërkombëtar në raportin e fundit mbi projeksionet e rritjes ekonomike ne botë, ka deklaruar se ekonomia e Kosovës për vitin aktual do të rritet...

Fondi Monetar Ndërkombëtar parashikon rimëkëmbje më të madhe të ekonomisë botërore

para 2 jave - Telegrafi

Fondi Monetar Ndërkombëtar parashikon që përshpejtimi i shpërndarjes së vaksinave kundër COVID-19, në kombinim me stimujt fiskalë dhe monetarë, do të ndihmojnë rritjen e ekonomisë botërore këtë vit dhe...

FMN përmirëson vlerësimin për ekonominë shqiptare në 2020-n, por ul parashikimin për vitin 2021

para 2 jave - Gazeta Tema

Ekonomia shqiptare ka pasur ecuri më të mirë sesa pritej në vitin 2020, por rimëkëmbja vlerësohet që të jetë më e ngadaltë sesa pritej këtë vit. Fondi Monetar Ndërkombëtar ka publikuar sot “Pasqyrën Ekonomike...

Vaksinimi dhe stimujt fiskalë, FMN parashikon rimëkëmbje ekonomike në botë

para 2 jave - Mapo

Fondi Monetar Ndërkombëtar parashikon që përshpejtimi i shpërndarjes së vaksinave kundër koronavirusit, në kombinim me stimujt fiskalë dhe monetarë, do të ndihmojnë rritjen e ekonomisë globale këtë vit...

Rimëkëmbje më e madhe ekonomike, FMN: 6% këtë vit dhe 4.4% vitin e ardhshëm

para 2 jave - Ora news

Fondi Monetar Ndërkombëtar parashikon që përshpejtimi i shpërndarjes së vaksinave kundër koronavirusit, në kombinim me stimujt fiskalë dhe monetarë, do të ndihmojnë rritjen e ekonomisë globale këtë vit...

FMN përmirëson vlerësimin për ekonominë shqiptare në 2020-n, por ul parashikimin për vitin 2021

para 2 jave - Panorama

Ekonomia shqiptare ka pasur ecuri më të mirë sesa pritej në vitin 2020, por rimëkëmbja vlerësohet që të jetë më e ngadaltë sesa pritej këtë vit. Fondi Monetar Ndërkombëtar ka publikuar sot “Pasqyrën Ekonomike...

FMN: Ekonomia globale parashikohet të rritet 6%

para 2 jave - Top Channel

Shpërndarja e vaksinave kundër koronavirusit dhe ndihmat masive qeveritare do të përshpejtojnë rritjen e ekonomisë globale në një nivel rekord këtë vit, një ripërtëritje e fuqishme nga recesioni i shkaktuar...

FMN: Ekonomia globale parashikohet të rritet 6%

para 2 jave - Lajm

Shpërndarja e vaksinave kundër koronavirusit dhe ndihmat masive qeveritare do të përshpejtojnë rritjen e ekonomisë globale në një nivel rekord këtë vit, një ripërtëritje e fuqishme nga recesioni i shkaktuar...

FMN-ja parashikon rimëkëmbje më të madhe ekonomike

para 2 jave - Epoka e Re

Fondi Monetar Ndërkombëtar parashikon që përshpejtimi i shpërndarjes së vaksinave kundër koronavirusit, në kombinim me stimujt fiskalë dhe monetarë, do të ndihmojnë rritjen e ekonomisë globale këtë vit...

Ekonomia globale parashikohet të rritet 6 për qind

para 2 jave - Bota Sot

Shpërndarja e vaksinave kundër koronavirusit dhe ndihmat masive qeveritare do të përshpejtojnë rritjen e ekonomisë globale në një nivel rekord këtë vit, një ripërtëritje e fuqishme nga recesioni i shkaktuar...

Vaksinimi dhe stimujt fiskalë, FMN parashikon rimëkëmbjen e ekonomisë botërore

para 2 jave - Daily News

Fondi Monetar Ndërkombëtar parashikon që përshpejtimi i shpërndarjes së vaksinave kundër koronavirusit, në kombinim me stimujt fiskalë dhe monetarë, do të ndihmojnë rritjen e ekonomisë globale këtë vit...

“Ekonomia shqiptare më mirë nga ç’pritej në 2020”, del raporti i FMN-së:, Në 2021 skenar pesimist

para 2 jave - FaxWeb

Ekonomia shqiptare ka pasur ecuri më të mirë sesa pritej në vitin 2020, por rimëkëmbja vlerësohet që të jetë më e ngadaltë sesa pritej këtë vit. Fondi Monetar Ndërkombëtar ka publikuar sot “Pasqyrën Ekonomike...

FMN: Ekonomia globale parashikohet të rritet 6%

para 2 jave - Infokusi

Shpërndarja e vaksinave kundër koronavirusit dhe ndihmat masive qeveritare do të përshpejtojnë rritjen e ekonomisë globale në një nivel rekord këtë vit, një ripërtëritje e fuqishme nga recesioni i shkaktuar...

FMN-ja parashikon rimëkëmbje më të madhe ekonomike

para 2 jave - Ekonomia Online

Fondi Monetar Ndërkombëtar parashikon që përshpejtimi i shpërndarjes së vaksinave kundër koronavirusit, në kombinim me stimujt fiskalë dhe monetarë, do të ndihmojnë rritjen e ekonomisë globale këtë vit...

FMN parashikon rimëkëmbje më të madhe të ekonomisë botërore

para 2 jave - Epoka e Re

Fondi Monetar Ndërkombëtar parashikon që përshpejtimi i shpërndarjes së vaksinave kundër Covid-19, në kombinim me stimujt fiskalë dhe monetarë, do të ndihmojnë rritjen e ekonomisë botërore këtë vit dhe...

FMN: Ekonomia globale parashikohet të rritet 6%

para 2 jave - Arbresh

Shpërndarja e vaksinave kundër koronavirusit dhe ndihmat masive qeveritare do të përshpejtojnë rritjen e ekonomisë globale në një nivel rekord këtë vit, një ripërtëritje e fuqishme nga recesioni i shkaktuar...

FMN përmirëson vlerësimin për ekonominë shqiptare në 2020-n, por ul parashikimin për vitin 2021

para 2 jave - Dosja.al

Foto ilustruese 7 Prill, 2021 7:44 Ekonomia shqiptare ka pasur ecuri më të mirë sesa pritej në vitin 2020, por rimëkëmbja vlerësohet që të jetë më e ngadaltë sesa pritej këtë vit. Fondi Monetar Ndërkombëtar...

Amerika po e rimerr veten shumë shpejt, por po ngec ekonomia globale

para 2 jave - Telegrafi

Rimëkëmbja ekonomike në Shtetet e Bashkuara dhe Kinë po fiton terren, duke shkaktuar një valë parashikimesh të azhurnuara dhe komente optimiste. Ndërkohë, ekonomistët që shikojnë pjesë të tjera të botës,...

FMN parashikon rimëkëmbje më të madhe ekonomike

para 2 jave - Bota Sot

Fondi Monetar Ndërkombëtar parashikon që përshpejtimi i shpërndarjes së vaksinave kundër koronavirusit, në kombinim me stimujt fiskalë dhe monetarë, do të ndihmojnë rritjen e ekonomisë globale këtë vit...

Nga vaksina anti-covid tek stimujt fiskalë dhe monetarë, FMN parashikon rimëkëmbje më të madhe ekonomike

para 2 jave - BalkanWeb

Fondi Monetar Ndërkombëtar parashikon që përshpejtimi i shpërndarjes së vaksinave kundër koronavirusit, në kombinim me stimujt fiskalë dhe monetarë, do të ndihmojnë rritjen e ekonomisë globale këtë vit...

FMN parashikon rimëkëmbje më të madhe ekonomike

para 2 jave - RTK

Fondi Monetar Ndërkombëtar parashikon që përshpejtimi i shpërndarjes së vaksinave kundër koronavirusit, në kombinim me stimujt fiskalë dhe monetarë, do të ndihmojnë rritjen e ekonomisë globale këtë vit...

FMN parashikon rimëkëmbje më të madhe ekonomike

para 2 jave - Vizion Plus

Fondi Monetar Ndërkombëtar parashikon që përshpejtimi i shpërndarjes së vaksinave kundër koronavirusit, në kombinim me stimujt fiskalë dhe monetarë, do të ndihmojnë rritjen e ekonomisë globale këtë vit...

FMN parashikon rimëkëmbje më të madhe ekonomike

para 2 jave - GazetaBlic

Fondi Monetar Ndërkombëtar parashikon që përshpejtimi i shpërndarjes së vaksinave kundër koronavirusit, në kombinim me stimujt fiskalë dhe monetarë, do të ndihmojnë rritjen e ekonomisë globale këtë vit...

FMN parashikon rimëkëmbje më të madhe ekonomike

para 2 jave - Zeri

Fondi Monetar Ndërkombëtar parashikon që përshpejtimi i shpërndarjes së vaksinave kundër koronavirusit, në kombinim me stimujt fiskalë dhe monetarë, do të ndihmojnë rritjen e ekonomisë globale këtë vit...

FMN parashikon rimëkëmbje më të madhe ekonomike

para 2 jave - Indeks online

Fondi Monetar Ndërkombëtar parashikon që përshpejtimi i shpërndarjes së vaksinave kundër koronavirusit, në kombinim me stimujt fiskalë dhe monetarë, do të ndihmojnë rritjen e ekonomisë globale këtë vit...

FMN parashikon rimëkëmbje më të madhe ekonomike

para 2 jave - Evropa e Lirë

Fondi Monetar Ndërkombëtar parashikon që përshpejtimi i shpërndarjes së vaksinave kundër koronavirusit, në kombinim me stimujt fiskalë dhe monetarë, do të ndihmojnë rritjen e ekonomisë globale këtë vit...

Amerika po e rimerr veten shumë shpejt, por po ngec ekonomia globale

para 2 jave - Tetova Sot

Rimëkëmbja ekonomike në Shtetet e Bashkuara dhe Kinë po fiton terren, duke shkaktuar një valë parashikimesh të azhurnuara dhe komente optimiste. Ndërkohë, ekonomistët që shikojnë pjesë të tjera të botës,...

FMN: Shqipëria do rritet me 5%/ Parashikimi për rritjen ekonomike gjatë vitit 2021

para 2 jave - Top Channel

Ekonomia shqiptare do të rimëkëmbet me ritme të ngadalta këtë vit si pasojë e krizës së pandemisë. Këto janë pritshmëritë e Fondit Monetar Ndërkombëtar i cili në raportin e fundit për “Pasqyrën Ekonomike...

FMN: Ekonomia globale parashikohet të rritet 6%

para 2 jave - Ora news

Shpërndarja e vaksinave kundër koronavirusit dhe ndihmat masive qeveritare do të përshpejtojnë rritjen e ekonomisë globale në një nivel rekord këtë vit, një ripërtëritje e fuqishme nga recesioni i shkaktuar...

FMN parashikon rimëkëmbje më të madhe ekonomike

para 2 jave - Infokusi

Fondi Monetar Ndërkombëtar parashikon që përshpejtimi i shpërndarjes së vaksinave kundër koronavirusit, në kombinim me stimujt fiskalë dhe monetarë, do të ndihmojnë rritjen e ekonomisë globale këtë vit...

FMN: Ekonomia globale parashikohet të rritet 6%

para 2 jave - ABC News

Shpërndarja e vaksinave kundër koronavirusit dhe ndihmat masive qeveritare do të përshpejtojnë rritjen e ekonomisë globale në një nivel rekord këtë vit, një ripërtëritje e fuqishme nga recesioni i shkaktuar...

FMN: Ekonomia globale parashikohet të rritet 6%

para 2 jave - Zëri i Amerikës

Shpërndarja e vaksinave kundër koronavirusit dhe ndihmat masive qeveritare do të përshpejtojnë rritjen e ekonomisë globale në një nivel rekord këtë vit, një ripërtëritje e fuqishme nga recesioni i shkaktuar...

FMN: Ekonomitë perëndimore po rimëkëmben nga Covid më shpejt seç parashikohej

para 2 jave - Gazeta Metro

Shpërndarja e vaksinave kundër koronavirusit dhe ndihmat masive qeveritare do të përshpejtojnë rritjen e ekonomisë globale në një nivel rekord këtë vit, një ripërtëritje e fuqishme nga recesioni i shkaktuar...

FMN: Ekonomitë perëndimore po rimëkëmben nga Covid më shpejt seç parashikohej

para 2 jave - Gazeta Metro

Shpërndarja e vaksinave kundër koronavirusit dhe ndihmat masive qeveritare do të përshpejtojnë rritjen e ekonomisë globale në një nivel rekord këtë vit, një ripërtëritje e fuqishme nga recesioni i shkaktuar...

FMN: Shtetet e Perëndimit po rimëkëmben ekonomikisht edhe më shpejt se që u mendua

para 2 jave - Periskopi

Rimëkëmbjet ekonomike nga pandemia Covid-19 në ShBA, Mbretërinë e Bashkuar dhe në vendet e tjera të pasura perëndimore do të rezultojë në rritje më të shpejtë për ekonominë globale këtë vit, ka parashikuar...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK