Joe Biden rrit numrin e refugjatëve

para 7 dite - Klan

Joe biden rrit numrin e refugjatëve Vendimi erdhi pas kritikave nga agjencitë e azilkërkuesve dhe disa anëtare nga partia Presidenti Joe Biden ka katërfishuar numrin vjetor të refugjatëve të SHBA-së, disa...

Biden rrit numrin e refugjatëve që do të pranohen në SHBA

para 7 dite - Klan Kosova

Presidenti Joe Biden ka hequr kufizimin e numrit të refugjatëve që kishte vendosur paraardhësi i tij Donald Trump, pas reagimeve të shumta nga partia e tij, nga progresistët dhe agjencitë e refugjatëve....

Biden rrit kuotën e pranimit të refugjatëve në SHBA

para 7 dite - Top Channel

Presidenti amerikan Joe Biden ka rritur zyrtarisht kuotën e pranimit të refugjatëve në Shtetet e Bashkuara në 62.500 për këtë vit, duke cituar “një situatë të paparashikuar dhe urgjente të refugjatëve...

Biden katërfishon kufirin për pranimin e refugjatëve

para 7 dite - Zhurnal

Presidenti Joe Biden ngriti zyrtarisht të hënën kufirin maksimal për pranimin e refugjatëve në Shtetet e Bashkuara në 62,500 këtë vit, disa javë pasi u përball me kritika nga të dyja partitë për vonesën...

Biden ka rritur kuotën e pranimit të refugjatëve në SHBA

para 7 dite - Portalb

Presidenti amerikan Joe Biden ka rritur zyrtarisht kuotën e pranimit të refugjatëve në Shtetet e Bashkuara në 62.500 për këtë vit, duke cituar “një situatë të paparashikuar dhe urgjente të refugjatëve...

Biden rrit kuotën e pranimit të refugjatëve në SHBA

para 7 dite - Alsat-M

Presidenti amerikan Joe Biden ka rritur zyrtarisht kuotën e pranimit të refugjatëve në Shtetet e Bashkuara në 62.500 për këtë vit, duke cituar “një situatë të paparashikuar dhe urgjente të refugjatëve...

Biden katërfishon kufirin për pranimin e refugjatëve krahasuar me administratën Trump

para 7 dite - Telegrafi

Presidenti Joe Biden ngriti zyrtarisht të hënën kufirin maksimal për pranimin e refugjatëve në Shtetet e Bashkuara në 62,500 këtë vit, disa javë pasi u përball me kritika nga të dyja partitë për vonesën...

Biden 4-fishon kufirin për pranimin e refugjatëve krahasuar me administratën Trump

para 7 dite - Klan

Biden 4-fishon kufirin për pranimin e refugjatëve krahasuar me administratën Trump Presidenti Joe Biden ngriti zyrtarisht të hënën kufirin maksimal për pranimin e refugjatëve në Shtetet e Bashkuara në...

Biden rrit kuotën e pranimit të refugjatëve në SHBA

para 7 dite - Tetova Sot

Presidenti amerikan Joe Biden ka rritur zyrtarisht kuotën e pranimit të refugjatëve në Shtetet e Bashkuara në 62.500 për këtë vit, duke cituar “një situatë të paparashikuar dhe urgjente të refugjatëve...

Biden katërfishon kufirin për pranimin e refugjatëve krahasuar me Trump

para 7 dite - Mapo

Presidenti Joe Biden ngriti zyrtarisht të hënën kufirin maksimal për pranimin e refugjatëve në Shtetet e Bashkuara në 62,500 këtë vit, disa javë pasi u përball me kritika nga të dyja partitë për vonesën...

Bideni rrit kuotën e pranimit të refugjatëve në SHBA

para 7 dite - Zeri

Presidenti amerikan Joe Biden ka rritur zyrtarisht kuotën e pranimit të refugjatëve në Shtetet e Bashkuara në 62.500 për këtë vit, duke cituar “një situatë të paparashikuar dhe urgjente të refugjatëve...

Biden katërfishon kufirin për pranimin e refugjatëve krahasuar me administratën Trump

para 7 dite - InfoShqip

Presidenti Joe Biden ngriti zyrtarisht të hënën kufirin maksimal për pranimin e refugjatëve në Shtetet e Bashkuara në 62,500 këtë vit, disa javë pasi u përball me kritika nga të dyja partitë për vonesën...

Biden rrit numrin e refugjatëve që do të pranohen në SHBA

para 7 dite - Lajmi.net

Presidenti demokrat po rrit kufirin nga 15,000 në 62,500. Biden tha se shifra që ishte më e ulët “nuk pasqyronte vlerat e Amerikës”. Raportimet thanë se presidenti ishte i shqetësuar të lejojë më shumë...

Biden rrit kuotën e pranimit të refugjatëve në SHBA

para 7 dite - Evropa e Lirë

Presidenti amerikan Joe Biden ka rritur zyrtarisht kuotën e pranimit të refugjatëve në Shtetet e Bashkuara në 62.500 për këtë vit, duke cituar “një situatë të paparashikuar dhe urgjente të refugjatëve...

Biden katërfishon kufirin për pranimin e refugjatëve krahasuar me administratën Trump

para 7 dite - ABC News

Presidenti Joe Biden ngriti zyrtarisht të hënën kufirin maksimal për pranimin e refugjatëve në Shtetet e Bashkuara në 62,500 këtë vit, disa javë pasi u përball me kritika nga të dyja partitë për vonesën...

Biden katërfishon kufirin për pranimin e refugjatëve krahasuar me administratën Trump

para 7 dite - BalkanWeb

Presidenti Joe Biden ngriti zyrtarisht të hënën kufirin maksimal për pranimin e refugjatëve në Shtetet e Bashkuara në 62,500 këtë vit, disa javë pasi u përball me kritika nga të dyja partitë për vonesën...

Joe Biden katërfishon kufirin për pranimin e refugjatëve në SHBA: Është e rëndësishme të…

para 7 dite - Panorama

Presidenti Joe Biden ngriti zyrtarisht të hënën kufirin maksimal për pranimin e refugjatëve në Shtetet e Bashkuara në 62,500 këtë vit, disa javë pasi u përball me kritika nga të dyja partitë për vonesën...

Biden katërfishon kufirin për pranimin e refugjatëve

para 7 dite - RTK

Presidenti Joe Biden ngriti zyrtarisht të hënën kufirin maksimal për pranimin e refugjatëve në Shtetet e Bashkuara në 62,500 këtë vit, disa javë pasi u përball me kritika nga të dyja partitë për vonesën...

Biden katërfishon kufirin për pranimin e refugjatëve krahasuar me administratën Trump

para 7 dite - Arbresh

Presidenti Joe Biden ngriti zyrtarisht të hënën kufirin maksimal për pranimin e refugjatëve në Shtetet e Bashkuara në 62,500 këtë vit, disa javë pasi u përball me kritika nga të dyja partitë për vonesën...

Biden katërfishon kufirin për pranimin e refugjatëve krahasuar me administratën Trump

para 7 dite - Epoka e Re

Presidenti Joe Biden ngriti zyrtarisht të hënën kufirin maksimal për pranimin e refugjatëve në Shtetet e Bashkuara në 62,500 këtë vit, disa javë pasi u përball me kritika nga të dyja partitë për vonesën...

Biden rrit kuotën e refugjatëve që mund të hyjnë në Shtetet e Bashkuara këtë vit

para 7 dite - Infokusi

Presidenti i SHBA-së Joe Biden ka vendosur të rrisë nga 15.000 në 62.500 numrin e refugjatëve që mund të hyjnë në vend vitin e ardhshëm, pas kritikave nga mbështetësit e tij se ai vazhdon ta mbajë numrin...

Biden katërfishon kufirin për pranimin e refugjatëve krahasuar me administratën Trump

para 7 dite - Ekonomia Online

Presidenti Joe Biden ngriti zyrtarisht të hënën kufirin maksimal për pranimin e refugjatëve në Shtetet e Bashkuara në 62,500 këtë vit, disa javë pasi u përball me kritika nga të dyja partitë për vonesën...

Pas kritikave, Bideni e rrit numrin e refugjatëve që do të pranohen në ShBA

para 7 dite - Gazeta Metro

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Joe Biden, e ka rritur numrin vjetor të refugjatëve që do të lejohen për të hyrë në Shtetet e Bashkuara pas kritikave nga partia e tij, kur vendosi që ta mbante në fuqi...

Biden katërfishon kufirin për pranimin e refugjatëve krahasuar me administratën Trump

para 7 dite - Bota Sot

Presidenti Joe Biden ngriti zyrtarisht të hënën kufirin maksimal për pranimin e refugjatëve në Shtetet e Bashkuara në 62,500 këtë vit, disa javë pasi u përball me kritika nga të dyja partitë për vonesën...

Biden katërfishon kufirin për pranimin e refugjatëve krahasuar me administratën Trump

para 7 dite - Dosja.al

Joe Biden 4 Maj, 2021 8:19 SHBA – Presidenti Joe Biden ngriti zyrtarisht të hënën kufirin maksimal për pranimin e refugjatëve në Shtetet e Bashkuara në 62,500 këtë vit, disa javë pasi u përball me kritika...

Biden rrit kuotën e refugjatëve që mund të hyjnë në Shtetet e Bashkuara këtë vit

para një jave - Top Channel

Presidenti i SHBA-së Joe Biden ka vendosur të rrisë nga 15.000 në 62.500 numrin e refugjatëve që mund të hyjnë në vend vitin e ardhshëm, pas kritikave nga mbështetësit e tij se ai vazhdon ta mbajë numrin...

Biden katërfishon kufirin për pranimin e refugjatëve krahasuar me administratën Trump

para një jave - Zëri i Amerikës

Presidenti Joe Biden ngriti zyrtarisht të hënën kufirin maksimal për pranimin e refugjatëve në Shtetet e Bashkuara në 62,500 këtë vit, disa javë pasi u përball me kritika nga të dyja partitë për vonesën...

Biden rrit numrin e refugjatëve që mund të hyjnë në SHBA

para një jave - RTV 21

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, ka vendosur të rrisë nga 15 mijë në 62 mijë e 500 numrin e refugjatëve që mund të hyjnë në vend vitin e ardhshëm, pas kritikave nga mbështetësit...

SHBA rrit kuotën e pranimit të refugjatëve

para një jave - Zhurnal

Presidenti i SHBA-së Joe Biden ka vendosur të rrisë nga 15.000 në 62.500 numrin e refugjatëve që mund të hyjnë në vend vitin e ardhshëm, pas kritikave nga mbështetësit e tij se ai vazhdon ta mbajë numrin...

Biden rrit kuotën e refugjatëve që mund të hyjnë në Shtetet e Bashkuara këtë vit

para një jave - Aktuale

Presidenti i SHBA-së Joe Biden ka vendosur të rrisë nga 15.000 në 62.500 numrin e refugjatëve që mund të hyjnë në vend vitin e ardhshëm, pas kritikave nga mbështetësit e tij se ai vazhdon ta mbajë numrin...

Biden rrit kuotën e refugjatëve që mund të hyjnë në Shtetet e Bashkuara këtë vit

para një jave - Bota Sot

Presidenti i SHBA-së Joe Biden ka vendosur të rrisë nga 15.000 në 62.500 numrin e refugjatëve që mund të hyjnë në vend vitin e ardhshëm, pas kritikave nga mbështetësit e tij se ai vazhdon ta mbajë numrin...

Biden rrit kuotën e refugjatëve që mund të hyjnë në SHBA këtë vit

para një jave - RTK

Presidenti i SHBA-së Joe Biden ka vendosur të rrisë nga 15.000 në 62.500 numrin e refugjatëve që mund të hyjnë në vend vitin e ardhshëm, pas kritikave nga mbështetësit e tij se ai vazhdon ta mbajë numrin...

Biden rrit kuotën e refugjatëve që mund të hyjnë në Shtetet e Bashkuara këtë vit

para një jave - Lajmi.net

“Sot, unë po ndryshoj pragun për pritjen vjetore të refugjatëve në Shtetet e Bashkuara, i cili tejkalon 62.500,” tha Biden në një deklaratë. Menjëherë pasi mori detyrën në janar, ai premtoi të forconte...

Biden rrit kuotën e refugjatëve që mund të hyjnë në Shtetet e Bashkuara këtë vit

para një jave - ATV Live

Presidenti i SHBA-së Joe Biden ka vendosur të rrisë nga 15.000 në 62.500 numrin e refugjatëve që mund të hyjnë në vend vitin e ardhshëm, pas kritikave nga mbështetësit e tij se ai vazhdon ta mbajë numrin...

Biden rrit kuotën e refugjatëve që mund të hyjnë në Shtetet e Bashkuara këtë vit

para një jave - KosovaPress

Presidenti i SHBA-së Joe Biden ka vendosur të rrisë nga 15.000 në 62.500 numrin e refugjatëve që mund të hyjnë në vend vitin e ardhshëm, pas kritikave nga mbështetësit e tij se ai vazhdon ta mbajë numrin...

Biden fillon bashkimin e familjeve emigrante të ndara nga kufiri gjatë epokës Trump

para një jave - Bota Sot

Shtetet e Bashkuara këtë javë do të bashkojnë katër familje emigrantësh të ndara në kufirin SHBA-Meksikë gjatë administratës Trump, thanë zyrtarët amerikanë, një hap i vogël ky drejt përmbushjes së një...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK