BQE: Rritja ekonomike në zonën euro më e lartë se parashikimet

para një jave - Alsat-M

Banka Qendrore Europiane zbuloi sot parashikimet për rritjen e PBB-së në zonën euro për vitin 2021 dhe 2022 duke reflektuar një rritje më të shpejtë të ekonomisë nga sa pritej me rënien e pandemisë. Instituti...

BQE-ja ka rritur ndjeshëm parashikimet e saj të rritjes ekonomike

para një jave - Koha.mk

Frankfurt, 10 qershor – Banka Qendrore Evropiane ka rritur ndjeshëm perspektivat e saj të rritjes ekonomike për vitin 2021 dhe 2022, pasi kufizimet në koronavirus po lehtësohen dhe rimëkëmbja e eurozonës...

REBALANCI I BUXHETIT: Pandemia rrit kërkesat për financime

para një jave - Koha.mk

Rishpërndarja e re e të hyrave dhe të dalave ka për qëllim të harmonizojë kërkesat në rritje për rimëkëmbje të ekonomisë të shkaktuar nga pandemia. Andaj edhe parashikohet të rriten si të ardhurat – ashtu...

BQE: Rritja ekonomike në zonën euro më e lartë se parashikimet

para një jave - Fakti Ditor

Banka Qendrore Europiane zbuloi sot parashikimet për rritjen e PBB-së në zonën euro për vitin 2021 dhe 2022 duke reflektuar një rritje më të shpejtë të ekonomisë nga sa pritej me rënien e pandemisë. Instituti...

BQE nuk do të ndal paketën e saj stimuluese – Inflacioni do mbesë nën nivelin e parashikuar

para një jave - Scan TV

Banka Qendrore Evropiane zgjodhi të mos sinjalizojë kur mund të fillojë të zvogëlojë programin e saj të stimulimit të epokës pandemike dhe pret që inflacioni të mbetet nën objektiv në të ardhmen e parashikueshme....

Banka Botërore: Rritja ekonomike në Kosovë pritet të jetë 3.7 për qind

para një jave - RTK

Kosova pritet të ketë rritje ekonomike gjatë vitit 2021, pas recesionit të vitit të kaluar që ishte më i rëndi i regjistruar ndonjëherë në rajon. Kështu vlerëson Banka Botërore në raportin “Perspektiva...

Banka Botërore: Rritja ekonomike në Kosovë pritet të jetë 3.7 për qind

para një jave - Dosja.al

Foto ilustruese 10 Qershor, 2021 7:21 Kosova pritet të ketë rritje ekonomike gjatë vitit 2021, pas recesionit të vitit të kaluar që ishte më i rëndi i regjistruar ndonjëherë në rajon. Kështu vlerëson Banka...

BB ul pritshmërinë për Shqipërinë/ Nga 5,1 për qind zbret në 4.4 për qind rritjen ekonomike

para një jave - Top Channel

Banka Botërore ka ulur pritshmëritë për rritjen ekonomike të Shqipërisë për vitin 2021. Në raportin e fundit të perspektivës ekonomike globale, institucioni financiar ndërkombëtar është treguar më konservator...

Raporti i Bankës Botërore: Ekonomia globale pritet të ketë rritje prej 5.6% në vitin 2021

para një jave - Kallxo

Ekonomia globale pritet të ketë rritje prej 5.6% në vitin 2021, kryesisht për shkak të rimëkëmbjes së fuqishme të disa shteteve më të zhvilluara ekonomikisht. Kështu është thënë në raportin “Gjasat Ekonomike...

Kufizimet e udhëtimeve ndërkombëtare do të ndikojnë turizmin

para një jave - Klan

Kufizimet e udhëtimeve ndërkombëtare do të ndikojnë turizmin Banka Botërore rivlerëson me ulje rritjen ekonomike në Shqipëri Banka Botërore vlerëson se ekonomia shqiptare do të rritet me një normë 4.4%...

BB ul pritshmërinë për Shqipërinë/ Nga 5,1 përqind zbret në 4.4 përqind rritjen ekonomike

para një jave - Top Channel

Banka Botërore ka ulur pritshmëritë për rritjen ekonomike të Shqipërisë për vitin 2021. Në raportin e fundit të perspektivës ekonomike globale, institucioni financiar ndërkombëtar është treguar më konservator...

Banka Botërore ul parashikimin për rritjen ekonomike të Shqipërisë

para një jave - BalkanWeb

Edhe pse ekonomia shqiptare po jep shenja rimëkëmbjeje,Banka Botërore në raportin ‘Prespektiva Ekonomike Botërore’ parashikon një rritje më të moderuar per shqiperine për këtë viti në 4.4% ndërsa për vitin...

Kufizimet e udhëtimeve ndërkombëtare do të ndikojnë turizmin

para një jave - Klan

Kufizimet e udhëtimeve ndërkombëtare do të ndikojnë turizmin Banka Botërore rivlerëson me ulje rritjen ekonomike në Shqipëri Banka Botërore vlerëson se ekonomia shqiptare do të rritet me një normë 4.4%...

RMV, nuk do të ketë K-15 për të gjithë administratën

para një jave - Portalb

Propozimi i qeverisë për rebalancin e buxhetit parashikon para dhe regres për pushim vjetor, megjithatë nuk do të marrin të gjithë punonjës it e administratës. Çfarë tjetër ofron thesari i ri-hartuar i...

Banka Botërore parashikon rritje të ekonomisë së Maqedonisë për 3.6 përqind

para një jave - Telegrafi

Banka Botërore në raportin e saj të fundit parashikon rritje të ekonomisë së Maqedonisë këtë vit prej 3,6 për qind, vitin e ardhshëm rritja është parashikuar në 3,5 përqind, ndërsa në vitin 2023 në 3,4...

Banka Botërore parashikon rritje minimale të ekonomisë së Maqedonisë së Veriut

para një jave - Lajm

Banka Botërore në raportin e saj të fundit parashikon vendi do të ketë rritje të ekonomisë këtë vit prej 3.6 %, vitin e ardhshëm rritja parashikohet për 3.5 % ndërsa në vitin 2023 për 3.4%. Për vendet...

Banka Botërore parashikon rritje të ekonomisë së Maqedonisë për 3.6 përqind

para një jave - RTK

Banka Botërore në raportin e saj të fundit parashikon rritje të ekonomisë së Maqedonisë këtë vit prej 3,6 për qind, vitin e ardhshëm rritja është parashikuar në 3,5 përqind, ndërsa në vitin 2023 në 3,4...

Banka Botërore parashikon rritje të ekonomisë së Maqedonisë për 3.6 përqind

para një jave - Bota Sot

Banka Botërore në raportin e saj të fundit parashikon rritje të ekonomisë së Maqedonisë këtë vit prej 3,6 për qind, vitin e ardhshëm rritja është parashikuar në 3,5 përqind, ndërsa në vitin 2023 në 3,4...

(VIDEO) Banka Botërore parashikon rritje minimale të ekonomisë së Maqedonisë së Veriut

para një jave - Shenja

Banka Botërore në raportin e saj të fundit parashikon vendi do të ketë rritje të ekonomisë këtë vit prej 3.6 %, vitin e ardhshëm rritja parashikohet për 3.5 % ndërsa në vitin 2023 për 3.4%. Për vendet...

Banka Botërore parashikon rritje të ekonomisë së RMV-së për këtë vit prej 3,6%

para një jave - Koha.mk

Banka Botërore në raportin e saj të fundit parashikon rritje të ekonomisë maqedonase këtë vit prej 3,6 për qind, vitin e ardhshëm rritja është parashikuar në 3,5 pë rqind, ndërsa në vitin 2023 në 3,4 për...

Banka Botërore parashikon rritje të ekonomisë së Maqedonisë për 3.6 %

para një jave - Flaka

Banka Botërore në raportin e saj të fundit parashikon rritje të ekonomisë së Maqedonisë këtë vit prej 3,6 për qind, vitin e ardhshëm rritja është parashikuar në 3,5 përqind, ndërsa në vitin 2023 në 3,4...

Banka Botërore: Rritja ekonomike në Kosovë për vitin 2021 pritet të jetë 3.7 për qind

para një jave - Telegrafi

Kosova pritet të ketë rritje ekonomike gjatë vitit 2021, pas recesionit të vitit të kaluar që ishte më i rëndi i regjistruar ndonjëherë në rajon. Kështu vlerëson Banka Botërore në raportin “ Perspektiva...

Banka Botërore ul parashikimin për rritjen ekonomike të Shqipërisë për 2021-2022

para një jave - Gazeta Express

Banka Botërore në raportin e saj të fundit të qershorit të perspektivës ekonomike globale ka rishikuar me ulje pritshmëritë për rritjen ekonomike të Shqipërisë si për vitin 2021 ashtu dhe për vitin 2022....

2021-2022/ Banka Botërore ul parashikimin për rritjen ekonomike të Shqipërisë

para një jave - Mapo

Banka Botërore në raportin e saj të fundit të qershorit të perspektivës ekonomike globale ka rishikuar me ulje pritshmëritë për rritjen ekonomike të Shqipërisë si për vitin 2021 ashtu dhe për vitin 2022....

Banka Botërore parashikon rritje të ekonomisë së Maqedonisë për këtë vit prej 3,6%

para një jave - Press Online

Banka Botërore në raportin e saj të fundit parashikon rritje të ekonomisë maqedonase këtë vit prej 3,6 për qind, vitin e ardhshëm rritja është parashikuar në 3,5 pë rqind, ndërsa në vitin 2023 në 3,4 për...

Banka Botërore ul parashikimin për rritjen ekonomike të Shqipërisë për 2021-2022

para një jave - ABC News

Banka Botërore në raportin e saj të fundit të qershorit të perspektivës ekonomike globale ka rishikuar me ulje pritshmëritë për rritjen ekonomike të Shqipërisë si për vitin 2021 ashtu dhe për vitin 2022....

Banka Botërore ngriti parashikimin e saj për rritjen ekonomike në botë

para një jave - Daily News

Ekonomitë e përparuara po përjetojnë ditët e tyre më të mira dhe vendet me të ardhura të ulëta po përjetojnë më të keqen, pasi ekonomia botërore do të regjistrojë këtë vit rritjen më të madhe për 80 vjet,...

Banka Botërore: Rritja ekonomike në Kosovë për vitin 2021 pritet të jetë 3.7 për qind

para një jave - Arbresh

Kosova pritet të ketë rritje ekonomike gjatë vitit 2021, pas recesionit të vitit të kaluar që ishte më i rëndi i regjistruar ndonjëherë në rajon. Kështu vlerëson Banka Botërore në raportin “Perspektiva...

Banka Botërore rishikon rritjen ekonomike të botës, vendet e varfra kanë mbetur prapa

para një jave - Top Channel

Ekonomitë e përparuara po përjetojnë ditët e tyre më të mira dhe vendet me të ardhura të ulëta po përjetojnë më të keqija, pasi ekonomia botërore do të regjistrojë këtë vit rritjen më të madhe për 80 vjet,...

Banka Botërore ul parashikimin për rritjen ekonomike të Shqipërisë për 2021-2022

para një jave - Dosja.al

Foto ilustruese 9 Qershor, 2021 9:19 SHQIPERI – Banka Botërore në raportin e saj të fundit të qershorit të perspektivës ekonomike globale ka rishikuar me ulje pritshmëritë për rritjen ekonomike të Shqipërisë...

Ekonomia e BE-së tkurret 1.2 për qind, në tremujorin e parë me rimëkëmbje të pjesshme

para një jave - Top Channel

Prodhimi i Brendshëm Bruto i Bashkimit Evropian (PBB) u tkurr me 1,2 për qind në bazë vjetore në tremujorin e parë të vitit 2021, me një rimëkëmbje të pjesshme, treguan të martën shifrat zyrtare. Ekonomia...

Banka Botërore rishikon rritjen ekonomike të botës, vendet e varfra kanë mbetur prapa

para një jave - Bota Sot

Ekonomitë e përparuara po përjetojnë ditët e tyre më të mira dhe vendet me të ardhura të ulëta po përjetojnë më të keqen, pasi ekonomia botërore do të regjistrojë këtë vit rritjen më të madhe për 80 vjet,...

Banka Botërore rishikon rritjen ekonomike të botës

para një jave - RTK

Ekonomitë e përparuara po përjetojnë ditët e tyre më të mira dhe vendet me të ardhura të ulëta po përjetojnë më të keqen, pasi ekonomia botërore do të regjistrojë këtë vit rritjen më të madhe për 80 vjet,...

Banka Botërore rishikon rritjen ekonomike të botës, vendet e varfra kanë mbetur prapa

para një jave - KosovaPress

Ekonomitë e përparuara po përjetojnë ditët e tyre më të mira dhe vendet me të ardhura të ulëta po përjetojnë më të keqen, pasi ekonomia botërore do të regjistrojë këtë vit rritjen më të madhe për 80 vjet,...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK