Maqedonia, viti shkollor përfundoi “online”, s’dihet se si do të vazhdojë mësimin nga shtatori

para një jave - Telegrafi

Sot përfundoi viti shkollorë 2020/2021 por, mbetet dilema nëse i njëjti ishte i suksesshëm apo jo. Prindërit dhe ministria kanë vlerësime krejtësisht të ndryshme. Për prindërit ky vit, që kur u mor vendim...

Viti shkollor në Maqedoni përfundoi “online”, nuk dihet se si do të vazhdojë mësimin nga shtatori

para një jave - Bota Sot

Sot përfundoi viti shkollorë 2020/2021 por, mbetet dilema nëse i njëjti ishte i suksesshëm apo jo. Prindërit dhe ministria kanë vlerësime krejtësisht të ndryshme. Për prindërit ky vit, që kur u mor vendim...

Viti shkollor në Maqedoni përfundoi “online”, nuk dihet se si do të vazhdojë mësimin nga shtatori

para një jave - Tetova Sot

Sot përfundoi viti shkollorë 2020/2021 por, mbetet dilema nëse i njëjti ishte i suksesshëm apo jo. Prindërit dhe ministria kanë vlerësime krejtësisht të ndryshme. Për prindërit ky vit, që kur u mor vendim...

Ra zilja e orës së fundit! Nxënësit shpresojnë t’i hedhin maskat në shtator

para një jave - TV21

Ra zilja e orës së fundit për nxënësit e shkollave fillore. Mësuesja Flutura së bashkë me nxënësit e saj pranë shkollës fillore “Ismail Qemali” në Shkup kanë dëshirë që vitin e ardhshëm shkollor ta fillojnë...

Viti shkollor përfundoi “online”, s’dihet se si do të vazhdojë mësimin nga shtatori

para një jave - Flaka

Sot përfundoi viti shkollorë 2020/2021 por, mbetet dilema nëse i njëjti ishte i suksesshëm apo jo. Prindërit dhe ministria kanë vlerësime krejtësisht të ndryshme. Për prindërit ky vit, që kur u mor vendim...

Përfundoi viti shkollor, nxënësit shpresojnë t’i hedhin maskat në shtator

para një jave - Aktuale

Ra zilja e orës së fundit për nxënësit e shkollave fillore. Mësuesja Flutura së bashkë me nxënësit e saj pranë shkollës fillore “Ismail Qemali” në Shkup kanë dëshirë që vitin e ardhshëm shkollor ta fillojnë...

Është hapur për vizitorët mini kopshti zoologjik në shkollën e mesme “Braqa Miladinovci” në Draçevë (galeri)

para një jave - Portalb

Kryetari i Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov së bashku me ministren e Arsimit dhe Shkencës, Mila Carovska dhe drejtoreshën e SHMQSH “Braqa Miladinovski” në Draçevë, Elizabeta Angeleska si dhe ministrin...

Carovska: Shkollat e mesme profesionale po modernizohen me shpejtësi dhe po bëhen interesante për të rinjtë

para një jave - Telegrafi

“Shkollat e mesme profesionale po modernizohen me shpejtësi nga aspekti i infrastrukturës dhe sigurimi i mësimit ineresant dhe kreativ të përqendruar në trajnimin praktik, duke u bërë kështu interesante...

PARA GUSHTIT DO TË DIHET SE SI DO TË ZHVILLOHET MËSIMI NGA SHTATORI

para një jave - Klan Macedonia

CAROVSKA: MËSIMDHËNËSIT E KLASAVE I DHE IV PËRGATITEN PËR KONCEPTIN E RI Pak më herët se në muajin gusht, nxënësit dhe mësimdhënësit do të kenë informacion lidhur me atë se si do të zhvillohet viti I ri...

Viti shkollor përfundoi “online”, s’dihet se si do të vazhdojë mësimin nga shtatori

para një jave - Alsat-M

Sot përfundoi viti shkollorë 2020/2021 por, mbetet dilema nëse i njëjti ishte i suksesshëm apo jo. Prindërit dhe ministria kanë vlerësime krejtësisht të ndryshme. Për prindërit ky vit, që kur u mor vendim...

RMV, sot përfundoi viti shkollor, i cili u zhvillua në kushte të veçanta

para një jave - Portalb

Nxënësit prej sot shkojnë në pushime. Viti i parë shkollor, i cili u mbajt në kushte të veçanta për shkak të pandemisë, ka përfunduar. Nxënësit mësuan në distancë, por për shkak të mos gatishmërisë për...

Ra zilja e orës së fundit! Nxënësit shpresojnë t’i hedhin maskat në shtator

para një jave - Tetova Sot

Ra zilja e orës së fundit për nxënësit e shkollave fillore. Mësuesja Flutura së bashkë me nxënësit e saj pranë shkollës fillore “Ismail Qemali” në Shkup kanë dëshirë që vitin e ardhshëm shkollor ta fillojnë...

Carovska: Shkollat e mesme profesionale po modernizohen me shpejtësi dhe po bëhen interesante për të rinjtë

para një jave - Bota Sot

“Shkollat e mesme profesionale po modernizohen me shpejtësi nga aspekti i infrastrukturës dhe sigurimi i mësimit ineresant dhe kreativ të përqendruar në trajnimin praktik, duke u bërë kështu interesante...

(VIDEO) Përfundoi “viti shkollor i pandemisë”

para një jave - Shenja

Sot përfundoi viti shkollor i cili përgjatë 9 muajve u zhvillua me sfida të jashtëzakonshme për shkak të kushteve të pandemisë. Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska, vlerësoi se ishte një vit...

Modifikonin fotot e mësuesve dhe shokëve, pezullohen nga shkolla 300 nxënës në Itali

para një jave - Periskopi

Drejtoresha e një shkolle në Caraglio të Italisë vendosi të pezullonte nga shkolla 300 nxënës të saj të përfshirë në një “skandal” që kishte përfshirë mësues dhe nxënës të ndryshëm. Nxënësit e pezulluar...

Viti shkollor përfundoi “online”, s’dihet se si do të vazhdojë mësimin nga shtatori

para një jave - Tetova Sot

Sot përfundoi viti shkollorë 2020/2021 por, mbetet dilema nëse i njëjti ishte i suksesshëm apo jo. Prindërit dhe ministria kanë vlerësime krejtësisht të ndryshme. Për prindërit ky vit, që kur u mor vendim...

Carovska: Ky vit shkollor ishte një sfidë të cilës me sukses i jemi përgjigjur së bashku

para një jave - Zhurnal

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska, në një video-deklaratë të saj, falënderoi mësuesit, nxënësit dhe prindërit për vitin shkollor të përfunduar me sukses në kushte emergjente për shkak të...

Sot dita e fundit e shkollës në Maqedoni, autoritetet në dyshime për vitin e ri shkollor

para një jave - Telegrafi

Për nxënësit e shkollave të mesme dhe fillore sot është dita e fundit e shkollës për vitin shkollor 2020/2021. Sipas Kalendarit për organizim të punës së shkollave fillore dhe të mesme, fillimi i vitit...

Carovska: Shkollat e mesme profesionale po modernizohen me shpejtësi dhe po bëhen interesante për të rinjtë

para një jave - Tetova Sot

Shkollat e mesme profesionale po modernizohen me shpejtësi nga aspekti i infrastrukturës dhe sigurimi i mësimit ineresant dhe kreativ të përqendruar në trajnimin praktik, duke u bërë kështu interesante...

Carovska: Ky vit shkollor ishte një sfidë të cilit ne iu përgjigjëm me sukses së bashku

para një jave - Ina

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës Milla Carovska përmes video fjalimit falënderoi mësimdhënësit, nxënësit dhe prindërit për përfundimin e vitit shkollor në kushte të jashtëzakonshme për shkak të pandemisë....

Carovska: Ky vit shkollor ishte një sfidë të cilit ne iu përgjigjëm me sukses së bashku

para një jave - Aktuale

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës Milla Carovska përmes video fjalimit falënderoi mësimdhënësit, nxënësit dhe prindërit për përfundimin e vitit shkollor në kushte të jashtëzakonshme për shkak të pandemisë....

Sot dita e fundit e shkollës në Maqedoni të Veriut

para një jave - RTK

Për nxënësit e shkollave të mesme dhe fillore sot është dita e fundit e shkollës për vitin shkollor 2020/2021, transmeton Telegrafi. Sipas Kalendarit për organizim të punës së shkollave fillore dhe të...

Viti shkollor përfundoi “online”, s’dihet se si do të vazhdojë mësimin nga shtatori

para një jave - Almakos

Sot përfundoi viti shkollorë 2020/2021 por, mbetet dilema nëse i njëjti ishte i suksesshëm apo jo. Prindërit dhe ministria kanë vlerësime krejtësisht të ndryshme. Për prindërit ky vit, që kur u mor vendim...

Fillon pushimi veror për nxënësit, nga shtatori ka gjasa të kthehen të gjithë në shkolla

para një jave - Derveni

Për nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme sot është dita e fundit e vitit shkollor 2020/2021. Sipas Kalendarit të ndryshuar për organizim të punës së shkollave (fillore dhe të mesme) fillimi ishte...

Viti shkollor përfundoi “online”, s’dihet se si do të vazhdojë mësimin nga shtatori

para një jave - Press Online

Sot përfundoi viti shkollorë 2020/2021 por, mbetet dilema nëse i njëjti ishte i suksesshëm apo jo. Prindërit dhe ministria kanë vlerësime krejtësisht të ndryshme. Për prindërit ky vit, që kur u mor vendim...

Carovska: Shkollat e mesme profesionale po modernizohen me shpejtësi dhe po bëhen interesante për të rinjtë

para një jave - Arbresh

“Shkollat e mesme profesionale po modernizohen me shpejtësi nga aspekti i infrastrukturës dhe sigurimi i mësimit ineresant dhe kreativ të përqendruar në trajnimin praktik, duke u bërë kështu interesante...

Fillon pushimi veror për nxënësit, nga shtatori ka gjasa të kthehen të gjithë në shkolla

para një jave - Zhurnal

Shkup, 10 qershor – Zhurnal.mk – Për nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme sot është dita e fundit e vitit shkollor 2020/2021. Sipas Kalendarit të ndryshuar për organizim të punës së shkollave (fillore...

Sot përfundon viti shkollor pandemik, si do të jetë në shtator?!

para një jave - Ina

Në Maqedoninë e Veriut sot përfundon viti shkollor 2020/2021 për nxënësit e arsimit të ulët dhe të mesëm. Ky vit shkollor që ishte zhvilluar në kushte pandemie kishte filluar më 1 tetor, ndërsa ditët e...

Sot përfundon viti shkollor pandemik, si do të jetë në shtator?!

para një jave - InfoShqip

Në Maqedoninë e Veriut sot përfundon viti shkollor 2020/2021 për nxënësit e arsimit të ulët dhe të mesëm. Ky vit shkollor që ishte zhvilluar në kushte pandemie kishte filluar më 1 tetor, ndërsa ditët e...

Carovska: Falënderime të mëdha për mësimdhënësit, nxënësit dhe prindërit, ky vit shkollor ishte një sfidë të cilit ne iu përgjigjëm me sukses së bashku

para një jave - Tetova Sot

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës Milla Carovska përmes video fjalimit falënderoi mësimdhënësit, nxënësit dhe prindërit për përfundimin e vitit shkollor në kushte të jashtëzakonshme për shkak të pandemisë....

Nxënësit lëshohen në pushim, do të diskutohet se si do të vazhdojë mësimi në shtator

para një jave - Top24

Për nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme sot është dita e fundit e vitit shkollor 2020/2021. Sipas Kalendarit të ndryshuar për organizim të punës së shkollave (fillore dhe të mesme) fillimi ishte...

Nxënësit lëshohen në pushim, do të diskutohet se si do të vazhdojë mësimi në shtator

para një jave - Shenja

Për nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme sot është dita e fundit e vitit shkollor 2020/2021. Sipas Kalendarit të ndryshuar për organizim të punës së shkollave (fillore dhe të mesme) fillimi ishte...

Carovska: Falënderime të mëdha për mësimdhënësit, nxënësit dhe prindërit, ky vit shkollor ishte një sfidë të cilit ne iu përgjigjëm me sukses së bashku

para një jave - News Tv

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës Milla Carovska përmes video fjalimit falënderoi mësimdhënësit, nxënësit dhe prindërit për përfundimin e vitit shkollor në kushte të jashtëzakonshme për shkak të pandemisë....

Sot përfundon viti shkollor, si do zhvillohet mësimi nga shtatori?

para një jave - Tetova1

Në Maqedoni sot përfundon viti shkollor 2020/2021 për nxënësit e arsimit të ulët dhe të mesëm. Ky vit shkollor që ishte zhvilluar në kushte pandemie kishte filluar më 1 tetor, ndërsa ditët e mësimit ishin...

Sot përfundon viti shkollor pandemik, si do të jetë në shtator?!

para një jave - Zyrtare

Në Maqedoninë e Veriut sot përfundon viti shkollor 2020/2021 për nxënësit e arsimit të ulët dhe të mesëm. Ky vit shkollor që ishte zhvilluar në kushte pandemie kishte filluar më 1 tetor, ndërsa ditët e...

Sot dita e fundit e shkollës në Maqedoni, autoritetet në dyshime për vitin e ri shkollor

para një jave - Fakti Ditor

Për nxënësit e shkollave të mesme dhe fillore sot është dita e fundit e shkollës për vitin shkollor 2020/2021. Sipas Kalendarit për organizim të punës së shkollave fillore dhe të mesme, fillimi i vitit...

Sot përfundon viti shkollor, si do zhvillohet mësimi nga shtatori?

para një jave - Press Online

Në Maqedoni sot përfundon viti shkollor 2020/2021 për nxënësit e arsimit të ulët dhe të mesëm. Ky vit shkollor që ishte zhvilluar në kushte pandemie kishte filluar më 1 tetor, ndërsa ditët e mësimit ishin...

Sot dita e fundit e shkollës në Maqedoni

para një jave - Arbresh

Për nxënësit e shkollave të mesme dhe fillore sot është dita e fundit e shkollës për vitin shkollor 2020/2021. Sipas Kalendarit për organizim të punës së shkollave fillore dhe të mesme, fillimi i vitit...

Fillon pushimi veror për nxënësit, nga shtatori ka gjasa të kthehen të gjithë në shkolla

para një jave - in7

Fillon pushimi veror për nxënësit, nga shtatori ka gjasa të kthehen të gjithë në shkolla Shkup, 10 qershor – Zhurnal.mk – Për nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme sot është dita e fundit e vitit shkollor...

Nxënësit lëshohen në pushim, kompetentët do të vendosin si do të vazhdojë mësimi nga shtatori

para një jave - Press Online

Shkup, 10 qershor – Për nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme sot është dita e fundit e vitit shkollor 2020/2021. Sipas Kalendarit të ndryshuar për organizim të punës së shkollave (fillore dhe të mesme)...

Carovska: Të gjithë kemi dëshirë që nxënësit të kthehen në shkolla, së shpejti do të marrim vendim

para një jave - Telegrafi

“Të gjithë e kemi dëshirën e njëjtë, e ajo është që nga shtatori t’i shohim oborret e shkollave të mbushura me nxënës. Por kjo do të varet nga situata epidemiologjike në vend”. Kështu tha ministrja e Arsimit...

Carovska nuk heq dorë nga digjitalizimi i teksteve shkollore

para një jave - Alsat-M

Edhe për kundër thirrjeve të shoqatave për referendum ndaj bllokimit të procesit për reforma në arsim, autoritetet shtetërore thonë se nga shtatori do funksionoj sistemi me digjitalizim të teksteve shkollore....

Carovska: Së shpejti do të marrim vendim, sepse të gjithë kemi dëshirë që nxënësit të kthehen në shkolla

para një jave - Bota Sot

“Të gjithë e kemi dëshirën e njëjtë, e ajo është që nga shtatori t’i shohim oborret e shkollave të mbushura me nxënës. Por kjo do të varet nga situata epidemiologjike në vend”. Kështu tha ministrja e Arsimit...

Carovska: Të gjithë duam që më 1 shtator t’i shohim nxënësit në shkolla

para një jave - Zhurnal

Shkup, 9 qershor – Zhurnal.mk – Të gjithë ne kemi të njëjtën dëshirë, e ajo është që në shtator t’i shohim oborret e shkollave të mbushura me buzëqeshje të fëmijëve, klasat të jenë të mbushura me nxënës,...

Kryeparlamentari Xhaferi pranon donacion nga Kina

para një jave - Aktuale

Sot Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Talat Xhaferi dhe ambasadori i Republikës Popullore të Kinës, Sh.T. Zhang Xuo dhuruan 82 tablet aparate për fëmijët e SHFK „Kërste Petkov...

Shabani: Edhe krahas pandemisë, viti shkollor përfundoi me sukses

para një jave - Zhurnal

Shkup, 9 qershor – Zhurnal – Viti shkollor edhe krahas sfidave të pandemisë përfundoi me sukses, që i detyrohet angazhimit të madh të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës si dhe të gjithë pjesëmarrësve tjerë...

Carovska nuk heq dorë nga digjitalizimi i teksteve shkollore

para një jave - Tetova Sot

Edhe për kundër thirrjeve të shoqatave për referendum ndaj bllokimit të procesit për reforma në arsim, autoritetet shtetërore thonë se nga shtatori do funksionoj sistemi me digjitalizim të teksteve shkollore....

Carovska: Të gjithë kemi dëshirë që nxënësit të kthehen në shkolla, së shpejti do të marrim vendim

para një jave - Fakti Ditor

“Të gjithë e kemi dëshirën e njëjtë, e ajo është që nga shtatori t’i shohim oborret e shkollave të mbushura me nxënës. Por kjo do të varet nga situata epidemiologjike në vend”. Kështu tha ministrja e Arsimit...

Carovska: Së shpejti do të marrim vendim, sepse të gjithë kemi dëshirë që nxënësit të kthehen në shkolla

para një jave - Tetova Sot

“Të gjithë e kemi dëshirën e njëjtë, e ajo është që nga shtatori t’i shohim oborret e shkollave të mbushura me nxënës. Por kjo do të varet nga situata epidemiologjike në vend”. Kështu tha ministrja e Arsimit...

KRYEPARLAMENTARI XHAFERI PRANON DONACIONIN NGA KINA

para një jave - Klan Macedonia

Sot Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Talat Xhaferi dhe ambasadori i Republikës Popullore të Kinës, Sh.T. Zhang Xuo dhuruan 82 tablet aparate për fëmijët e SHFK „Kërste Petkov...

Carovska: Të gjithë kemi dëshirë që nxënësit të kthehen në shkolla, së shpejti do të marrim vendim

para një jave - Info7

“Të gjithë e kemi dëshirën e njëjtë, e ajo është që nga shtatori t’i shohim oborret e shkollave të mbushura me nxënës. Por kjo do të varet nga situata epidemiologjike në vend”. Kështu tha ministrja e Arsimit...

Mësimdhënësja Vellkovska: Me IB programin mësimdhënësi është burimi kryesor në mësimin, teksti shkollor është vetëm ndihmë

para një jave - Tetova Sot

SHF “Braka Milladinovci” në Komunën e Aerodromit tashmë shtatë vjet e zbaton programin ndërkombëtar IB, i cili i ngjan Konceptimit të ri që do të zbatohet nga shtatori për klasën e katërt. Ai është një...

Carovska nuk heq dorë nga digjitalizimi i teksteve shkollore

para një jave - Almakos

Edhe për kundër thirrjeve të shoqatave për referendum ndaj bllokimit të procesit për reforma në arsim, autoritetet shtetërore thonë se nga shtatori do funksionoj sistemi me digjitalizim të teksteve shkollore....

Carovska: Së shpejti do të marrim vendim, sepse të gjithë kemi dëshirë që nxënësit të kthehen në shkolla

para një jave - Almakos

“Të gjithë e kemi dëshirën e njëjtë, e ajo është që nga shtatori t’i shohim oborret e shkollave të mbushura me nxënës. Por kjo do të varet nga situata epidemiologjike në vend”. Kështu tha ministrja e Arsimit...

Carovska nuk heq dorë nga digjitalizimi i teksteve shkollore

para një jave - Lajm

Edhe për kundër thirrjeve të shoqatave për referendum ndaj bllokimit të procesit për reforma në arsim, autoritetet shtetërore thonë se nga shtatori do funksionoj sistemi me digjitalizim të teksteve shkollore....

Shabani: Mësimi online është realizuar me sukses, shpresojmë që viti i ri shkollor të nis me prezencë fizike

para një jave - Telegrafi

Zëvendësministri i Arsimit dhe Shkencës, Arafat Shabani përmes lidhjes direkte në “Programin 200” në Alsat tha se viti shkollorë edhe përkundër sfidave nga pandemia është realizuar me sukses. Shabani tha...

Shabani: Mësimi online është realizuar me sukses, shpresojmë që viti i ri shkollor të nis me prezencë fizike

para një jave - Bota Sot

Zëvendësministri i Arsimit dhe Shkencës, Arafat Shabani përmes lidhjes direkte në “Programin 200” në Alsat tha se viti shkollorë edhe përkundër sfidave nga pandemia është realizuar me sukses. Shabani tha...

Shabani: Shpresojmë që viti i ri shkollor të nis me prezencë fizike

para një jave - Tetova1

Zëvendësministri i Arsimit dhe Shkencës, Arafat Shabani përmes lidhjes direkte në “Programin 200” në Alsat tha se viti shkollorë edhe përkundër sfidave nga pandemia është realizuar me sukses. Shabani tha...

Shabani: Mësimi online është realizuar me sukses, shpresojmë që viti i ri shkollor të nis me prezencë fizike

para një jave - Fakti Ditor

Zëvendësministri i Arsimit dhe Shkencës, Arafat Shabani përmes lidhjes direkte në “Programin 200” në Alsat tha se viti shkollorë edhe përkundër sfidave nga pandemia është realizuar me sukses. Shabani tha...

Shabani: Mësimi online është realizuar me sukses, shpresojmë që viti i ri shkollor të nis me prezencë fizike

para një jave - Tetova Sot

Zëvendësministri i Arsimit dhe Shkencës, Arafat Shabani përmes lidhjes direkte në “Programin 200” në Alsat tha se viti shkollorë edhe përkundër sfidave nga pandemia është realizuar me sukses. Shabani tha...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK