Përkundër pandemisë, në vitin 2020 u zhvendosën mbi 82 milionë njerëz në mbarë botën

para një muaji - Koha.net

Sipas Raportit të Trendit Global të Komisionerit të Lartë të Kombeve të Bashkuara për Refugjatët (UNHCR), numri i njerëzve që ikin nga luftërat, dhuna dhe persekutimi në vitin 2020 tejkaloi në mbi 82 milionë,...

Dita Botërore e Refugjatëve, OKB: 82 milionë njerëz janë zhvendosur

para një muaji - Klan

Dita Botërore e Refugjatëve, OKB: 82 milionë njerëz janë zhvendosur Më 20 qershor është Dita Botërore e Refugjatëve. Sipas raportit të fundit të OKB-së, më shumë se 82 milionë njerëz janë zhvendosur, megjithë...

Dita Botërore e Refugjatëve, OKB: 82 milionë njerëz janë zhvendosur

para një muaji - Kallxo

Më 20 qershor është Dita Botërore e Refugjatëve. Sipas raportit të fundit të OKB-së, më shumë se 82 milionë njerëz janë zhvendosur, megjithë mbylljen e kufijve nga shumë vende për shkak të pandemisë së...

Dita Botërore e Refugjatëve, OKB: 82 milionë njerëz janë zhvendosur

para një muaji - Zeri

Më 20 qershor është Dita Botërore e Refugjatëve. Sipas raportit të fundit të OKB-së, më shumë se 82 milionë njerëz janë zhvendosur, megjithë mbylljen e kufijve nga shumë vende për shkak të pandemisë së...

Dita Botërore e Refugjatëve, OKB: 82 milionë njerëz janë zhvendosur

para një muaji - Zëri i Amerikës

Më 20 qershor është Dita Botërore e Refugjatëve. Sipas raportit të fundit të OKB-së, më shumë se 82 milionë njerëz janë zhvendosur, megjithë mbylljen e kufijve nga shumë vende për shkak të pandemisë së...

Dita Botërore e Refugjatëve, OKB: 82 milionë njerëz janë zhvendosur

para një muaji - Bota Sot

Më 20 qershor është Dita Botërore e Refugjatëve. Sipas raportit të fundit të OKB-së, më shumë se 82 milionë njerëz janë zhvendosur, megjithë mbylljen e kufijve nga shumë vende për shkak të pandemisë së...

Fituesja e Oscar/ Cate Blanchett: Pandemia është një mundësi për reflektim mbi Golgotën e refugjatëve

para një muaji - Shekulli

Publikuar më 19.06.2021 nga Erjon Dervishi Dita Botërore e Refugjatëve e këtij viti ofron një mundësi për të reflektuar me pasigurinë me të cilën përballen refugjatët, të detyruar të largohen nga shtëpitë...

Mbi 82 milionë njerëz u zhvendosën në të gjithë botën në vitin 2020

para një muaji - BalkanWeb

Numri i njerëzve të zhvendosur në të gjithë botën për shkak të dhunës dhe persekutimit është rritur me një rekord në 10 vitet e fundit, duke arritur në 82 milionë e 400 mijë. “Raporti i Trendeve Globale...

Mbi 82 milionë njerëz u zhvendosën në të gjithë botën në vitin 2020

para një muaji - Shenja

Numri i njerëzve të zhvendosur në të gjithë botën për shkak të dhunës dhe persekutimit është rritur me një rekord në 10 vitet e fundit, duke arritur në 82 milionë e 400 mijë, transmeton Anadolu Agency...

Mbi 82 milionë njerëz janë zhvendosur në të gjithë botën në vitin 2020

para një muaji - Portalb

Numri i njerëzve të zhvendosur në të gjithë botën për shkak të dhunës dhe persekutimit është rritur me një rekord në 10 vitet e fundit, duke arritur në 82 milionë e 400 mijë, transmeton Anadolu Agency...

Miliona njerëz refugjatë pavarësisht pandemisë – prijnë palestinezët me 5.7 milionë banorë

para një muaji - Telegrafi

Agjencia e Refugjatëve e Kombeve të Bashkuara thotë se lufta, dhuna, persekutimi dhe shkeljet e të drejtave të njeriut bënë që gati tre milionë njerëz të largoheshin nga shtëpitë e tyre vitin e kaluar,...

UNHCR: Pavarësisht pandemisë, miliona njerëz u zhvendosën

para një muaji - Top Channel

Lufta, dhuna, persekutimi dhe shkeljet e të drejtave të njeriut dëbuan gati tre milionë njerëz nga shtëpitë e tyre, vitin e kaluar, përkundër pandemisë COVID-19, tha Agjencia për Refugjatë e Kombeve të...

UNHCR: Pavarësisht pandemisë, miliona njerëz u zhvendosën

para një muaji - Zhurnal

Lufta, dhuna, persekutimi dhe shkeljet e të drejtave të njeriut dëbuan gati tre milionë njerëz nga shtëpitë e tyre, vitin e kaluar, përkundër pandemisë COVID-19, tha Agjencia për Refugjatë e Kombeve të...

Dyfishohet numri i njerëzve që braktisin vendet e tyre

para një muaji - Klan

Dyfishohet numri i njerëzve që braktisin vendet e tyre OKB: Shkak varfëria dhe konfliktet, qeveritë të marrin masa për fenomenin Numri i njerëzve që janë larguar nga shtëpitë e tyre për shkak të konfliktit,...

Agjencia e Refugjatëve në OKB: Pavarësisht pandemisë, tre milionë njerëz janë zhvendosur nga shtëpitë e tyre

para një muaji - BalkanWeb

Lufta, dhuna, persekutimi dhe shkeljet e të drejtave të njeriut dëbuan gati tre milionë njerëz nga shtëpitë e tyre, vitin e kaluar, përkundër pandemisë COVID-19, tha Agjencia për Refugjatë e Kombeve të...

UNHCR: Pavarësisht pandemisë, miliona u zhvendosën nga shtëpitë

para një muaji - Bota Sot

Lufta, dhuna, persekutimi dhe shkeljet e të drejtave të njeriut dëbuan gati tre milionë njerëz nga shtëpitë e tyre, vitin e kaluar, përkundër pandemisë COVID-19, tha Agjencia për Refugjatë e Kombeve të...

UNHCR: 2020-a regjistroi 82,4 milionë persona të zhvendosur

para një muaji - RTK

Pavarësisht nga pandemia e coronavirusit, në vitin 2020 numri i njerëzve që u ikën luftërave, dhunës, persekutimit dhe shkeljeve të të drejtave të njeriut u ngritën në shifrën rekord prej gati 82,4 milionë,...

UNHCR: Pavarësisht pandemisë, miliona njerëz u zhvendosën

para një muaji - Evropa e Lirë

Lufta, dhuna, persekutimi dhe shkeljet e të drejtave të njeriut dëbuan gati tre milionë njerëz nga shtëpitë e tyre, vitin e kaluar, përkundër pandemisë COVID-19, tha Agjencia për Refugjatë e Kombeve të...

Numri i njerëzve të larguar nga shtëpitë e tyre për shkak të konfliktit, persekutimit dhe abuzimeve ka arritur në 82 milion

para një muaji - Radio Kosova e Lire

Numri i njerëzve që janë larguar nga shtëpitë e tyre për shkak të konfliktit, persekutimit dhe abuzimeve të drejtave të njeriut është dyfishuar në dekadën e fundit duke arritur në 82 milion. Lajmin e bëri...

Miliona njerëz refugjatë pavarësisht pandemisë – prijnë palestinezët me 5.7 milionë banorë

para një muaji - Arbresh

Agjencia e Refugjatëve e Kombeve të Bashkuara thotë se lufta, dhuna, persekutimi dhe shkeljet e të drejtave të njeriut bënë që gati tre milionë njerëz të largoheshin nga shtëpitë e tyre vitin e kaluar,...

1 për qind e popullatës së botës janë të zhvendosur nga shtëpitë e tyre

para një muaji - Klan Kosova

Numri i njerëzve që janë detyruar të lënë shtëpinë e tyre nëpër botë është rritur në një rekord prej 82 milionëve, pavarësisht ndikimit të pandemisë, ka thënë agjencia e refugjatëve të OKB-së, UNHCR. Totali...

Miliona njerëz refugjatë pavarësisht pandemisë – prijnë palestinezët me 5.7 milionë banorë

para një muaji - Arbresh

Agjencia e Refugjatëve e Kombeve të Bashkuara thotë se lufta, dhuna, persekutimi dhe shkeljet e të drejtave të njeriut bënë që gati tre milionë njerëz të largoheshin nga shtëpitë e tyre vitin e kaluar,...

Dyfishohet numri i njerëzve që braktisin vendet e tyre

para një muaji - Epoka e Re

Numri i njerëzve që janë larguar nga shtëpitë e tyre për shkak të konfliktit, persekutimit dhe abuzimeve të drejtave të njeriut është dyfishuar në dekadën e fundit duke arritur në 82.4 milion. Lajmin e...

UNHCR: Pavarësisht pandemisë, miliona njerëz u zhvendosën

para një muaji - Press Online

Lufta, dhuna, persekutimi dhe shkeljet e të drejtave të njeriut dëbuan gati tre milionë njerëz nga shtëpitë e tyre, vitin e kaluar, përkundër pandemisë COVID-19, tha Agjencia për Refugjatë e Kombeve të...

OKB: Miliona të dëbuar nga shtëpitë në vitin 2020 pavarësisht krizës së pandemisë

para një muaji - Bota Sot

Agjencia e Refugjatëve e OKB-së thotë se lufta, dhuna, persekutimi dhe shkeljet e të drejtave të njeriut kanë bërë që gati 3 milionë njerëz të largohen nga shtëpitë e tyre vitin e kaluar, edhe pse kriza...

Miliona njerëz refugjatë pavarësisht pandemisë – prijnë palestinezët me 5.7 milionë banorë

para një muaji - Fakti Ditor

Agjencia e Refugjatëve e Kombeve të Bashkuara thotë se lufta, dhuna, persekutimi dhe shkeljet e të drejtave të njeriut bënë që gati tre milionë njerëz të largoheshin nga shtëpitë e tyre vitin e kaluar,...

1 për qind e popullatës së botës janë të zhvendosur nga shtëpitë e tyre

para një muaji - Arbresh

Numri i njerëzve që janë detyruar të lënë shtëpinë e tyre nëpër botë është rritur në një rekord prej 82 milionëve, pavarësisht ndikimit të pandemisë, ka thënë agjencia e refugjatëve të OKB-së, UNHCR. Totali...

OKB: Miliona të dëbuar nga shtëpitë në vitin 2020 pavarësisht krizës së pandemisë

para një muaji - Shenja

Agjencia e Refugjatëve e OKB-së thotë se lufta, dhuna, persekutimi dhe shkeljet e të drejtave të njeriut kanë bërë që gati 3 milionë njerëz të largohen nga shtëpitë e tyre vitin e kaluar, edhe pse kriza...

OKB: Miliona të dëbuar nga shtëpitë në vitin 2020 pavarësisht krizës së pandemisë

para një muaji - Lajm

Agjencia e Refugjatëve e OKB-së thotë se lufta, dhuna, persekutimi dhe shkeljet e të drejtave të njeriut kanë bërë që gati 3 milionë njerëz të largohen nga shtëpitë e tyre vitin e kaluar, edhe pse kriza...

OKB: Miliona të dëbuar nga shtëpitë në vitin 2020 pavarësisht krizës së pandemisë

para një muaji - Arbresh

Agjencia e Refugjatëve e OKB-së thotë se lufta, dhuna, persekutimi dhe shkeljet e të drejtave të njeriut kanë bërë që gati 3 milionë njerëz të largohen nga shtëpitë e tyre vitin e kaluar, edhe pse kriza...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK