Mësimi në shkollat e mesme në Tetovë dhe Gostivar do të vazhdojë online deri më 20 shtator

para një jave - TV21

Nga Qeveria e vendit njoftojnë se mësimi në shkollat e mesme në Tetovë dhe Gostivar do të vazhdojë online deri më 20 shtator, transmeton TV21 . “Në këtë seancë, Qeveria vendosi që mësimi në shkollat e...

Maqedoni, për një javë 142 pacientë humbën jetën nga coronavirusi

para një jave - Telegrafi

Maqedonia shënon rënie të rasteve të reja dhe vdekjeve nga coronavirusi nëse e krahason me javën e kaluar. Për një javë në Maqedoni ka pasur 142 vdekje në 22 qytete në krahasim me 194 vdekjet e javës së...

Mësimi në shkollat e mesme në Tetovë dhe Gostivar do të vazhdojë online deri më 20 shtator

para një jave - Aktuale

Nga Qeveria e vendit njoftojnë se mësimi në shkollat e mesme në Tetovë dhe Gostivar do të vazhdojë online deri më 20 shtator. Advertisements “Në këtë seancë, Qeveria vendosi që mësimi në shkollat e mesme...

Maqedoni, për një javë 142 pacientë humbën jetën nga coronavirusi

para një jave - Zhurnal

Shkup, 14 shtator – Maqedonia shënon rënie të rasteve të reja dhe vdekjeve nga coronavirusi nëse e krahason me javën e kaluar. Për një javë në Maqedoni ka pasur 142 vdekje në 22 qytete në krahasim me 194...

Pavarësisht reagimeve ndaj protokolleve të papërshtatshme, mësimi vazhdon me prezencë fizike

para një jave - Flaka

Pamundësia për të mbajtur distancën për shkak të klasave të vogla, shtytja kur hyni në shkolla për të matur temperaturën, pamundësia për të shmangur mbajtjen e maskës nga nxënësit të cilët për arsye shëndetësore...

Mësimi në shkollat e mesme në Tetovë dhe Gostivar do të vazhdojë online deri më 20 shtator

para një jave - Tetova Sot

Nga Qeveria e vendit njoftojnë se mësimi në shkollat e mesme në Tetovë dhe Gostivar do të vazhdojë online deri më 20 shtator. “Në këtë seancë, Qeveria vendosi që mësimi në shkollat ​​e mesme në Tetovë...

Mësimi në shkollat e mesme në Tetovë dhe Gostivar do të vazhdojë online deri më 20 shtator

para një jave - Shenja

Në vend që deri më 14 shtator në shkollat e mesme në Tetovë dhe Gostivar mësimi do të zhvillohet online deri më 20 shtator, si një nga masat për parandalim të përhapjes së virusit KOVID-19. Nga shërbimi...

Mësimi në shkollat e mesme në Tetovë dhe Gostivar do të vazhdojë online deri më 20 shtator

para një jave - Flaka

Nga Qeveria e vendit njoftojnë se mësimi në shkollat e mesme në Tetovë dhe Gostivar do të vazhdojë online deri më 20 shtator, transmeton TV21. “Në këtë seancë, Qeveria vendosi që mësimi në shkollat e mesme...

Përhapja e rasteve me koronavirus në Kinë ndërlidhet me shkollat fillore

para një jave - Koha.net

Kina është vërshuar nga një valë e re e infektimeve me koronavirus, e cila është vlerësuar si e ndërlidhur me një shkollë fillore në krahinën Fujian. Sipas raportimeve, shpërthimi mund të ketë ndodhur...

Për një javë në Maqedoninë e Veriut nga KOVID-19 kanë vdekur 142 persona

para një jave - Shenja

Maqedonia shënon rënie të rasteve të reja dhe vdekjeve nga coronavirusi nëse e krahason me javën e kaluar. Për një javë në Maqedoni ka pasur 142 vdekje në 22 qytete në krahasim me 194 vdekjet e javës së...

Përhapja e rasteve me koronavirus në Kinë ndërlidhet me shkollat fillore

para një jave - Zeri

Kina është vërshuar nga një valë e re e infektimeve me koronavirus, e cila është vlerësuar si e ndërlidhur me një shkollë fillore në krahinën Fujian. Sipas raportimeve, shpërthimi mund të ketë ndodhur...

Covid-19 në RMV, qindra pacientë në mbështetje të oksigjenit

para një jave - Flaka

Për 24,9% ka rënë numri i rasteve pozitivë me Kovid19 krahasuar me një javë më parë, tregon raporti javor i Institutit të Shëndetit Publik. Në raport thuhet se rënie ka shënuar edhe numri i të vdekurve,...

Mësimi në shkollat e mesme në Tetovë dhe Gostivar do të vazhdojë online deri më 20 shtator

para një jave - Fakti Ditor

14 Shtator, 2021 Nga Qeveria e vendit njoftojnë se mësimi në shkollat e mesme në Tetovë dhe Gostivar do të vazhdojë online deri më 20 shtator. “Në këtë seancë, Qeveria vendosi që mësimi në shkollat e mesme...

Mësimi në shkollat e mesme në Tetovë dhe Gostivar do të vazhdojë online deri më 20 shtator

para një jave - in7

Nga Qeveria e vendit njoftojnë se mësimi në shkollat e mesme në Tetovë dhe Gostivar do të vazhdojë online deri më 20 shtator, transmeton TV21. “Në këtë seancë, Qeveria vendosi që mësimi në shkollat e mesme...

Covid-19 në RMV, qindra pacientë në mbështetje të oksigjenit

para një jave - Alsat-M

Për 24,9% ka rënë numri i rasteve pozitivë me Kovid19 krahasuar me një javë më parë, tregon raporti javor i Institutit të Shëndetit Publik. Në raport thuhet se rënie ka shënuar edhe numri i të vdekurve,...

Mësimi në shkollat e mesme në Tetovë dhe Gostivar do të vazhdojë online deri më 20 shtator

para një jave - Lajm

Nga Qeveria e vendit njoftojnë se mësimi në shkollat e mesme në Tetovë dhe Gostivar do të vazhdojë online deri më 20 shtator, transmeton TV21. “Në këtë seancë, Qeveria vendosi që mësimi në shkollat e mesme...

Për një javë në Maqedoninë e Veriut nga virusi kanë vdekur 142 persona

para një jave - Lajm

Maqedonia shënon rënie të rasteve të reja dhe vdekjeve nga coronavirusi nëse e krahason me javën e kaluar. Për një javë në Maqedoni ka pasur 142 vdekje në 22 qytete në krahasim me 194 vdekjet e javës së...

Nga 240 mijë nxënës, në Tetovë dhe Gostivar vetëm 0,02 përqind të infektuar me covid

para një jave - InfoMagazin

Nga 240 mijë nxënës që ndjekin mësimin me prezencë fizike 0,2 përqind që nga fillimi I vitit shkollorë janë infektuar me koronavirus, ndërsa gjatë ditës së djeshme këtij numri I janë shtuar edhe 0,02 përqind...

‘Megjashi’:Teste falas për nxënësit dhe stafin e shkollave

para një jave - Aktuale

Ambasada e Parë e Fëmijëve në Botë MEGJASHI i kërkon Ministrisë së Arsimit futjen e testeve të detyrueshme falas për të gjithë nxënësit dhe stafin e shkollës për të parandaluar përhapjen e Covid-19. Ankohen...

Nga 240 mijë nxënës, në Tetovë dhe Gostivar vetëm 0,02 përqind të infektuar me Covid

para një jave - News33

Nga 240 mijë nxënës që ndjekin mësimin me prezencë fizike 0,2 përqind që nga fillimi I vitit shkollorë janë infektuar me koronavirus, ndërsa gjatë ditës së djeshme këtij numri I janë shtuar edhe 0,02 përqind...

Nga 240 mijë nxënës, në Tetovë dhe Gostivar vetëm 0,02 përqind të infektuar me Kovid – 19

para një jave - Alsat-M

Nga 240 mijë nxënës që ndjekin mësimin me prezencë fizike 0,2 përqind që nga fillimi I vitit shkollorë janë infektuar me koronavirus, ndërsa gjatë ditës së djeshme këtij numri I janë shtuar edhe 0,02 përqind...

(VIDEO) 480 nxënës të infektuar nga Kovid 19

para një jave - Shenja

Ministrja e Arsimit dhe Shekncës, Milla Crovska deklaroi se gjatë ditës së djeshme janë dignostifikuar 50 nxënës me koronavirus. Sipas numrit një Аrsimit, procesi arsimor me prezencë fizike po zhvillohet...

(VIDEO) “Megjashi” kërkon nga Ministria e Arsimit testim falas të detyruar

para një jave - Shenja

Ambasada e parë e fëmijëve Megjashi kërkon nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës të vendoset testim i detyryar falas për të gjithë nxënësit dhe personelit në shkolla në mënyrë që të parandalojë përhapjen...

MASH: Gjendja me Kovid-19 në shkolla, e qëndrueshme

para një jave - Aktuale

Gjendja me Covid-19 në shkolla është e qëndrueshme dhe monitorohet vazhdimisht nga institucionet kompetente shëndetësore. Sipas mesatarës të fundit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës të marrë nga shkollat,...

‘Megjashi’:Teste falas për nxënësit dhe stafin e shkollave

para një jave - Flaka

Ambasada e Parë e Fëmijëve në Botë MEGJASHI i kërkon Ministrisë së Arsimit futjen e testeve të detyrueshme falas për të gjithë nxënësit dhe stafin e shkollës për të parandaluar përhapjen e Covid-19. Ankohen...

NGA 240 MIJË NXËNËS, 0,02 PËRQIND TË INFEKTUAR ME KOVID-19

para një jave - Klan Macedonia

QEVERIA DO TË VENDOS PËR MËNYRËN E NDJEKJES SË MËSIMIT PËR TETOVËN DHE GOSTIVARIN Nga 240 mijë nxënës që ndjekin mësimin me prezencë fizike 0,2 përqind që nga fillimi I vitit shkollorë janë infektuar me...

Megjashi kërkon testim falas të detyruar nga MASH në Shkollat e Maqedonisë

para një jave - Telegrafi

Ambasada e parë e fëmijëve Megjashi kërkon nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës të vendoset testim i detyryar falas për të gjithë nxënësit dhe personelit në shkolla në mënyrë që të parandalojë përhapjen...

Përhapja e rasteve me koronavirus në Kinë ndërlidhet me shkollat fillore

para një jave - ATV Live

Kina është vërshuar nga një valë e re e infektimeve me koronavirus, e cila është vlerësuar si e ndërlidhur me një shkollë fillore në krahinën Fujian. Sipas raportimeve, shpërthimi mund të ketë ndodhur...

MASH: Rreth 0.02 përqind e gjithsej 240 mijë nxënësve në nivel shtetëror janë raste të reja të infektuara me Covid-19

para një jave - Portalb

Sipas të dhënave të fundit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës të marrë nga shkollat, rreth 0.02 përqind e gjithsej 240 mijë nxënësve në nivel shtetëror janë raste të reja të infektuara me Covid-19,...

Carovska: Mësim online vetëm për nxënësit e infektuar dhe ata që janë në izolim

para një jave - Almakos

Ministrja e Arsimit dhe shkencës deklaroi sot se procesi arsimor me prezencë fizike po zhvillohet në pajtim me protokollet shëndetësore. Ndërkohë sa i përket mësimit online, ajo vetëm ripërsëriti qëndrimin...

Megjashi kërkon testim falas të detyruar nga MASH në Shkollat e Maqedonisë

para një jave - Alsat-M

Ambasada e parë e fëmijëve Megjashi kërkon nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës të vendoset testim i detyryar falas për të gjithë nxënësit dhe personelit në shkolla në mënyrë që të parandalojë përhapjen...

MASH: Gjendja me Kovid-19 në shkolla është e qëndrueshme dhe e monitoruar, vetëm 0.02% e numrit të përgjithshëm të nxënësve janë të sapo infektuar, dhe 0.2% kanë qenë raste aktive që nga fillimi i vitit shkollor e deri më tani

para një jave - Tetova Sot

Gjendja me Covid-19 në shkolla është e qëndrueshme dhe monitorohet vazhdimisht nga institucionet kompetente shëndetësore. Sipas mesatarës të fundit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës të marrë nga shkollat,...

Carovska: Dje janë diagnostifikuar 50 nxënës me Covid-19

para një jave - Ina

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska tha se procesi arsimor me prezencë fizike po zhvillohet në pajtim me protokollet shëndetësore. “Nga gjithsejt 240 mijë nxënës të cilët janë duke ndjekur...

Carovska: Mësim online do të ketë vetëm për nxënësit e infektuar dhe ata që janë në izolim

para një jave - Telegrafi

Ministrja e Arsimit dhe shkencës deklaroi sot se procesi arsimor me prezencë fizike po zhvillohet në pajtim me protokollet shëndetësore. Ndërkohë sa i përket mësimit online, ajo vetëm ripërsëriti qëndrimin...

Carovska: Mësim online vetëm për nxënësit e infektuar dhe ata që janë në izolim

para një jave - in7

Ministrja e Arsimit dhe shkencës deklaroi sot se procesi arsimor me prezencë fizike po zhvillohet në pajtim me protokollet shëndetësore. Ndërkohë sa i përket mësimit online, ajo vetëm ripërsëriti qëndrimin...

Si më tej me shkollat e mesme në Tetovë dhe Gostivar? Sot diskutohet në Qeveri

para një jave - TV21

Se si do të vazhdojë mësimi në shkollat e mesme në Tetovë dhe Gostivar, pritet të diskutohet sot në seancë të Qeverisë, njoftoi ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska. Ajo tha se ky vendim do...

Përhapja e rasteve me koronavirus në Kinë ndërlidhet me shkollat fillore

para një jave - Ekonomia Online

Kina është vërshuar nga një valë e re e infektimeve me koronavirus, e cila është vlerësuar si e ndërlidhur me një shkollë fillore në krahinën Fujian. Sipas raportimeve, shpërthimi mund të ketë ndodhur...

Megjashi kërkon testim falas të detyruar nga MASH në Shkollat e Maqedonisë

para një jave - Ina

Ambasada e parë e fëmijëve Megjashi kërkon nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës të vendoset testim i detyryar falas për të gjithë nxënësit dhe personelit në shkolla në mënyrë që të parandalojë përhapjen...

MASH: Gjendja me Kovid-19 në shkolla, e qëndrueshme

para një jave - Flaka

Gjendja me Covid-19 në shkolla është e qëndrueshme dhe monitorohet vazhdimisht nga institucionet kompetente shëndetësore. Sipas mesatarës të fundit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës të marrë nga shkollat,...

480 nxënës të infektuar nga Covid-19

para një jave - News Tv

Ministrja e Arsimit dhe Shekncës, Milla Crovska deklaroi se gjatë ditës së djeshme janë dignostifikuar 50 nxënës me koronavirus. Sipas numrit një Аrsimit, procesi arsimor me prezencë fizike po zhvillohet...

‘Megjashi’:Teste falas për nxënësit dhe stafin e shkollave

para një jave - Tetova Sot

Ambasada e Parë e Fëmijëve në Botë MEGJASHI i kërkon Ministrisë së Arsimit futjen e testeve të detyrueshme falas për të gjithë nxënësit dhe stafin e shkollës për të parandaluar përhapjen e Covid-19. Ankohen...

Ministrja e Arsimit: 2% e nxënësve në arsimin fillor dhe 7% në shkollën e mesme ndjekin mësimet online

para një jave - Zhurnal

Shkup, 14 shtator – Ministrja e Arsimit Mila Carovska thotë se detyrimi i të gjithëve është që të respektojnë protokollet, dhe se për momentin kemi 0.02 raste aktive të covid 19 në shkolla.Ambasada e Parë...

Carovska: Mësim online vetëm për nxënësit e infektuar dhe ata që janë në izolim

para një jave - Koha.mk

Shkup, 14 shtator – Ministrja e Arsimit dhe shkencës deklaroi sot se procesi arsimor me prezencë fizike po zhvillohet në pajtim me protokollet shëndetësore. Ndërkohë sa i përket mësimit online, ajo vetëm...

Carovska: Mësim online vetëm për nxënësit e infektuar dhe ata në izolim

para një jave - RTK

Ministrja e Arsimit dhe shkencës Në Maqedoninë e Veriut, deklaroi sot se procesi arsimor me prezencë fizike po zhvillohet në pajtim me protokollet shëndetësore. Ndërkohë sa i përket mësimit online, ajo...

Ministrja e Arsimit: 2% e nxënësve në arsimin fillor dhe 7% në shkollën e mesme ndjekin mësimet online

para një jave - Medial

Shkup, 14 shtator – Ministrja e Arsimit Mila Carovska thotë se detyrimi i të gjithëve është që të respektojnë protokollet, dhe se për momentin kemi 0.02 raste aktive të covid 19 në shkolla.Ambasada e Parë...

Megjashi kërkon që MASH të fusë testimin e detyrueshëm falas në shkolla

para një jave - Portalb

Ambasada e Parë e Fëmijëve në Botë MEGJASHI bën thirrje për proaktivitet dhe lëvizshmëri nga Ministria e Arsimit në sistemin arsimor, dhe kërkon futjen e testeve të detyrueshme falas për të gjithë nxënësit...

Carovska: Mësim online do të ketë vetëm për nxënësit e infektuar dhe ata që janë në izolim

para një jave - Ina

Ministrja e Arsimit dhe shkencës deklaroi sot se procesi arsimor me prezencë fizike po zhvillohet në pajtim me protokollet shëndetësore. Ndërkohë sa i përket mësimit online, ajo vetëm ripërsëriti qëndrimin...

Carovska: Mësim online vetëm për nxënësit e infektuar dhe ata që janë në izolim

para një jave - Alsat-M

Ministrja e Arsimit dhe shkencës deklaroi sot se procesi arsimor me prezencë fizike po zhvillohet në pajtim me protokollet shëndetësore. Ndërkohë sa i përket mësimit online, ajo vetëm ripërsëriti qëndrimin...

Carovska: Mësim online vetëm për nxënësit e infektuar dhe ata që janë në izolim

para një jave - Derveni

Ministrja e Arsimit dhe shkencës deklaroi sot se procesi arsimor me prezencë fizike po zhvillohet në pajtim me protokollet shëndetësore. Ndërkohë sa i përket mësimit online, ajo vetëm ripërsëriti qëndrimin...

Si më tej me shkollat e mesme në Tetovë dhe Gostivar? Sot diskutohet në Qeveri

para një jave - Ina

Se si do të vazhdojë mësimi në shkollat e mesme në Tetovë dhe Gostivar, pritet të diskutohet sot në seancë të Qeverisë, njoftoi ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska. Ajo tha se ky vendim do...

“EdGuard”: Qeveria duhet të shtojë kapacitetet, jo të mbyllë shkollat e çerdhet

para një jave - Kallxo

Organizata që merret me çështje të arsimit, “Instituti EdGuard”, ka reaguar pas vendimit të fundit Qeverisë për shtyrje të fillimit të procesit mësimor dhe ndërprerjen e vijushmërisë së parashkollorëve....

Covid-19 në RMV, qindra pacientë në mbështetje të oksigjenit

para një jave - Fakti Ditor

Për 24,9% ka rënë numri i rasteve pozitivë me Kovid19 krahasuar me një javë më parë, tregon raporti javor i Institutit të Shëndetit Publik. Në raport thuhet se rënie ka shënuar edhe numri i të vdekurve,...

Nga 240 mijë nxënës, në Tetovë dhe Gostivar vetëm 0,02 përqind të infektuar me Kovid – 19

para një jave - Fakti Ditor

Nga 240 mijë nxënës që ndjekin mësimin me prezencë fizike 0,2 përqind që nga fillimi I vitit shkollorë janë infektuar me koronavirus, ndërsa gjatë ditës së djeshme këtij numri I janë shtuar edhe 0,02 përqind...

Carovska: Dje janë diagnostifikuar 50 nxënës me Covid-19

para një jave - Shenja

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska tha se procesi arsimor me prezencë fizike po zhvillohet në pajtim me protokollet shëndetësore. “Nga gjithsejt 240 mijë nxënës të cilët janë duke ndjekur...

Megjashi kërkon testim falas të detyruar nga MASH në Shkollat e Maqedonisë

para një jave - Fakti Ditor

Ambasada e parë e fëmijëve Megjashi kërkon nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës të vendoset testim i detyryar falas për të gjithë nxënësit dhe personelit në shkolla në mënyrë që të parandalojë përhapjen...

Carovska: Mësim online vetëm për nxënësit e infektuar dhe ata që janë në izolim

para një jave - News Tv

Ministrja e Arsimit dhe shkencës deklaroi sot se procesi arsimor me prezencë fizike po zhvillohet në pajtim me protokollet shëndetësore. Ndërkohë sa i përket mësimit online, ajo vetëm ripërsëriti qëndrimin...

Carovska: Mësim online vetëm për nxënësit e infektuar dhe ata që janë në izolim

para një jave - Tetova Sot

Ministrja e Arsimit dhe shkencës deklaroi sot se procesi arsimor me prezencë fizike po zhvillohet në pajtim me protokollet shëndetësore. Ndërkohë sa i përket mësimit online, ajo vetëm ripërsëriti qëndrimin...

Carovska: Dje janë diagnostifikuar 50 nxënës me Covid-19

para një jave - Lajm

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska tha se procesi arsimor me prezencë fizike po zhvillohet në pajtim me protokollet shëndetësore. “Nga gjithsejt 240 mijë nxënës të cilët janë duke ndjekur...

Megjashi kërkon testim falas të detyruar nga MASH në Shkollat e Maqedonisë

para një jave - Almakos

Ambasada e parë e fëmijëve Megjashi kërkon nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës të vendoset testim i detyryar falas për të gjithë nxënësit dhe personelit në shkolla në mënyrë që të parandalojë përhapjen...

Ministrja e Arsimit: 2% e nxënësve në arsimin fillor dhe 7% në shkollën e mesme ndjekin mësimet online

para një jave - Top24

Ministrja e Arsimit Mila Carovska thotë se detyrimi i të gjithëve është që të respektojnë protokollet, dhe se për momentin kemi 0.02 raste aktive të covid 19 në shkolla.Ambasada e Parë e Fëmijëve në Botë...

Ministrja e Arsimit: 2% e nxënësve në arsimin fillor dhe 7% në shkollën e mesme ndjekin mësimet online

para një jave - Argument

Shkup, 14 shtator – Ministrja e Arsimit Mila Carovska thotë se detyrimi i të gjithëve është që të respektojnë protokollet, dhe se për momentin kemi 0.02 raste aktive të covid 19 në shkolla.Ambasada e Parë...

Carovska: Mësim online do të ketë vetëm për nxënësit e infektuar dhe ata që janë në izolim

para një jave - Press Online

Ministrja e Arsimit dhe shkencës deklaroi sot se procesi arsimor me prezencë fizike po zhvillohet në pajtim me protokollet shëndetësore. Ndërkohë sa i përket mësimit online, ajo vetëm ripërsëriti qëndrimin...

Carovska: Mësimi online u mundësohet vetëm nxënësve që janë të infektuar dhe atyre që janë në izolim

para një jave - Nistori

Ministrja e Arsimit dhe shkencës deklaroi sot se procesi arsimor me prezencë fizike po zhvillohet në pajtim me protokollet shëndetësore. Ndërkohë sa i përket mësimit online, ajo vetëm ripërsëriti qëndrimin...

Qeveria sot vendos për shkollat e mesme të Tetovës dhe Gostivarit

para një jave - Info7

Se si do të vazhdojë mësimi në shkollat e mesme në Tetovë dhe Gostivar, pritet të diskutohet sot në seancë të Qeverisë, njoftoi ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska. Ajo tha se ky vendim do...

Carovska: Mësim online do të ketë vetëm për nxënësit e infektuar dhe ata që janë në izolim

para një jave - Lajm

Ministrja e Arsimit dhe shkencës deklaroi sot se procesi arsimor me prezencë fizike po zhvillohet në pajtim me protokollet shëndetësore. Ndërkohë sa i përket mësimit online, ajo vetëm ripërsëriti qëndrimin...

Carovska: Mësim online vetëm për nxënësit e infektuar dhe ata që janë në izolim

para një jave - Almakos

Ministrja e Arsimit dhe shkencës deklaroi sot se procesi arsimor me prezencë fizike po zhvillohet në pajtim me protokollet shëndetësore. Ndërkohë sa i përket mësimit online, ajo vetëm ripërsëriti qëndrimin...

Carovska: Mësim online vetëm për nxënësit e infektuar dhe ata që janë në izolim

para një jave - Info7

Ministrja e Arsimit dhe shkencës deklaroi sot se procesi arsimor me prezencë fizike po zhvillohet në pajtim me protokollet shëndetësore. Ndërkohë sa i përket mësimit online, ajo vetëm ripërsëriti qëndrimin...

Carovska: Mësim online vetëm për nxënësit e infektuar dhe ata që janë në izolim

para një jave - Fakti Ditor

Ministrja e Arsimit dhe shkencës deklaroi sot se procesi arsimor me prezencë fizike po zhvillohet në pajtim me protokollet shëndetësore. Ndërkohë sa i përket mësimit online, ajo vetëm ripërsëriti qëndrimin...

Komisioni për Sëmundje Ngjitëse do të vendosë nëse shkollat e mesme në Gostivar do të vazhdojnë online

para një jave - Telegrafi

Kthimi i nxënësve të shkollave të mesme në Gostivar varet nga përgjigja e Komisionit për Sëmundje ngjitëse. Mësimi me prani fizike u anulua për dy javë për shkak të gjendjes së rënduar epidemiologjike...

Arsimtarët të brengosur, kërkohet mësimi onlajn

para një jave - Koha.mk

Realisht nxënësit mes vete afrohen, grupohen dhe nuk e mbajnë maskën ashtu siç duhet. Qëndrimi i tyre në numër të madh në klasë, pa distancë dhe duke u grumbulluar gjatë pushimit në shkollë, është më se...

Arsimtarët të brengosur, kërkohet mësimi onlajn

para një jave - Flaka

Realisht nxënësit mes vete afrohen, grupohen dhe nuk e mbajnë maskën ashtu siç duhet. Qëndrimi i tyre në numër të madh në klasë, pa distancë dhe duke u grumbulluar gjatë pushimit në shkollë, është më se...

Mësimi në katër shkolla të mesme në Gostivar pret leje nga Komisioni për sëmundje infektive

para një jave - Zhurnal

Gostivar, 13 shtator – Kthimi i nxënësve të shkollave të mesme në shkollat e Gostivarit varet nga përgjigja e Komisionit për sëmundje infektive. Fillimi i mësimit me prezencë fizike për ta u vonua për...

"Më mirë mësim online se hiç"

para një jave - RTK

Në mesditën e së hënës të 13 shtatorit, Antigona Gashi, nënë e dy fëmijëve nga Prishtina, u nis për në librari për të blerë libra për fëmijët. Ajo thotë se po mundohet që fëmijët t’i angazhojë në forma...

"Më mirë mësim online se hiç"

para një jave - Zeri

Në mesditën e së hënës të 13 shtatorit, Antigona Gashi, nënë e dy fëmijëve nga Prishtina, u nis për në librari për të blerë libra për fëmijët. Ajo thotë se po mundohet që fëmijët t’i angazhojë në forma...

“Më mirë mësim online, se hiç”

para një jave - Indeks online

Në mesditën e së hënës të 13 shtatorit, Antigona Gashi, nënë e dy fëmijëve nga Prishtina është nisur për në librari për të blerë libra për fëmijët. Ajo ka thënë se është duke u munduar që fëmijët t’i angazhojë...

Më mirë mësim online se hiç

para një jave - Evropa e Lirë

Në mesditën e së hënës të 13 shtatorit, Antigona Gashi, nënë e dy fëmijëve nga Prishtina, u nis për në librari për të blerë libra për fëmijët. Ajo thotë se po mundohet që fëmijët t’i angazhojë në forma...

Komisioni për Sëmundje Ngjitëse do të vendosë nëse shkollat e mesme në Gostivar do të vazhdojnë online

para një jave - Tetova Sot

Kthimi i nxënësve të shkollave të mesme në Gostivar varet nga përgjigja e Komisionit për Sëmundje ngjitëse. Mësimi me prani fizike u anulua për dy javë për shkak të gjendjes së rënduar epidemiologjike...

Shtyrja e fillimit të mësimit, EdGuard: Vendimet e tilla duhet mirë të argumentohen

para një jave - Telegrafi

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e saj të fundit, të mbajtur në mënyrë elektronike, ka marrë vendim për masat e reja kundër pandemisë COVID-19. Njëra nga këto vendimet është edhe shtyrja e fillimit të mësimit...

Instituti EdGuard: Vendimi për shtyrjen e procesit mësimor është marrë me nguti

para një jave - Koha.net

Instituti EdGuard thotë se vendimi i Qeverisë për shtyrje të fillimit të procesit mësimor dhe ndërprerjen e procesit parashkollor është marrë me nguti. EdGuard vlerëson që vendime si ky nevojiten të mirë...

Mësimdhënësit të brengosur, kërkojnë mësim online për shkak të mos respektimit të protokolleve Covid-19

para një jave - Nistori

Një javë pas fillimit të vitit shkollor, numri i nxënësve dhe mësuesve të infektuar në shkollat fillore dhe të mesme në vend po rritet, por autoritetet qetësojnë duke thënë se situata e mësimdhënësve dhe...

Komisioni për Sëmundje Ngjitëse do të vendosë nëse shkollat e mesme në Gostivar do të vazhdojnë online

para një jave - Almakos

Kthimi i nxënësve të shkollave të mesme në Gostivar varet nga përgjigja e Komisionit për Sëmundje ngjitëse. Mësimi me prani fizike u anulua për dy javë për shkak të gjendjes së rënduar epidemiologjike...

Komisioni për Sëmundje Ngjitëse do të vendosë nëse shkollat e mesme në Gostivar do të vazhdojnë online

para një jave - Lajm

Kthimi i nxënësve të shkollave të mesme në Gostivar varet nga përgjigja e Komisionit për Sëmundje ngjitëse. Mësimi me prani fizike u anulua për dy javë për shkak të gjendjes së rënduar epidemiologjike...

“Më mirë mësim online, se hiç”

para një jave - Ditapost

Në mesditën e së hënës të 13 shtatorit, Antigona Gashi, nënë e dy fëmijëve nga Prishtina, u nis për në librari për të blerë libra për fëmijët. Ajo thotë se po mundohet që fëmijët t’i angazhojë në forma...

“Më mirë mësim online, se hiç”

para një jave - Epoka e Re

Në mesditën e së hënës të 13 shtatorit, Antigona Gashi, nënë e dy fëmijëve nga Prishtina është nisur për në librari për të blerë libra për fëmijët. Ajo ka thënë se është duke u munduar që fëmijët t’i angazhojë...

Këshilli i Prindërve të Prishtinës: Nuk jemi dakord që mësimi nuk po fillohet

para një jave - Kallxo

Këshilli i Prindërve të Komunës së Prishtinës, ka reaguar pas vendimit të Qeverisë që fillimi i vitit shkollor të shtyhet deri më 27 shtator. Këshilli ka deklaruar se nuk janë dakord që mësimi nuk po fillohet...

Reagon Instituti EdGuard, kundër shtyrjes së mësimit

para një jave - Arbresh

Në mbledhjen e fundit nga Qeveria e Kosovës të mbajtur në mënyrë elektronike, ka marrë vendim për masat e reja kundër pandemisë COVID-19, ku njëra nga këto vendimet është edhe shtyrja e fillimit të mësimit...

EdGuard kundër shtyrjes së mësimit: Vendimet e tilla duhet mirë të argumentohen

para një jave - Ekonomia Online

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e saj të fundit, të mbajtur në mënyrë elektronike, ka marrë vendim për masat e reja kundër pandemisë COVID-19. Njëra nga këto vendimet është edhe shtyrja e fillimit të mësimit...

Instituti EdGuard: Vendimi për shtyrjen e fillimit të procesit mësimor duhet të mirë argumentohet

para një jave - Radio Kosova e Lire

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e saj të fundit, të mbajtur në mënyrë elektronike, ka marrë vendim për masat e reja kundër pandemisë Covid-19. Njëra nga këto vendimet është edhe shtyrja e fillimit të mësimit...

MAShTI: Mësimi në distancë nuk do të mbahet për shkak të efektit të ulët

para një jave - Telegrafi

Zëvendësministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Edona Maloku-Bërdyna, tha se mësimi në distancë nuk do të mbahet për shkak të efektit të ulët në mësimnxënie. “Bazuar nga Organizatat...

Kështu mund t’i ndihmoni fëmijët të rikthehen në shkollë

para një jave - Bota Sot

Është i rëndësishëm një fillim “normal” në shtator, duke marrë të gjitha masat e higjienës dhe ajrosjes. Duhet shmangur transmetimi i frikës sonë rreth mësimit të fëmijës kudo që të jetë e mundur. Shqetësimet...

Shtyrja e mësimit edhe për dy javë, Hamiti: Mësimi online, më mirë sesa të mos mbahet fare

para një jave - Bota Press

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Arbërie Nagavci ka njoftuar sot se fillimi i vitit të ri shkollor do të shtyhet për së paku edhe 2 javë. Për një vendim të tillë, i shqetësuar është shprehur profesori...

80% e stafit arsimor të vaksinuar – MAShTI: Mësimi në distancë pa efekt

para një jave - ATV Live

Zëvendësministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Edona Maloku-Bërdyna, tha se mësimi në distancë nuk do të mbahet për shkak të efektit të ultë në mësimnxënie . “ Bazuar nga Organizatat...

Si t’i ndihmoni fëmijët të rikthehen në shkollë pas një viti të vështirë? Këshilla për prindërit

para një jave - Lajmi.net

Duhet shmangur transmetimi i frikës sonë rreth mësimit të fëmijës kudo që të jetë e mundur. Shqetësimet tona duhet t’i shprehim me të rritur, miq, ose të afërm, shkruan Portali Shkollor. Të fusim një ndjenjë...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK