Hakerat kanë sulmuar procesin e regjistrimit në Maqedoni

para një dite - Zhurnal

Shkup, 14 shtator – Drejtori i Entit Shtetëror të Statistikave, Apostol Simovski, njoftoi sonte se uebfaqja e tyre është nën sulm të vazhdueshëm nga hakerat. “Sidoqoftë, nuk ka të dhëna atje. Qëllimi është...

Hakerat kanë sulmuar procesin e regjistrimit në Maqedoni

para një dite - Telegrafi

Drejtori i Entit Shtetëror të Statistikave, Apostol Simovski, njoftoi sonte se uebfaqja e tyre është nën sulm të vazhdueshëm nga hakerat. “Sidoqoftë, nuk ka të dhëna atje. Qëllimi është ndoshta të parandalojmë...

Simovski: Mbi 600.000 persona të regjistruar, vetëm sot mbi 100.000

para një dite - Telegrafi

Më shumë se 600.000 qytetarë janë regjistruar deri më sot. Unë jam i kënaqur, por kjo nuk më bën të ndihem rehat dhe nuk do të jem rehat dhe nuk do të jem deri në ditën e fundit të regjistrimit, thotë...

Deri tani janë regjistruar mbi 600 mijë qytetarë

para një dite - Aktuale

Më shumë se 600.000 qytetarë janë regjistruar deri më sot. Unë jam i kënaqur, por kjo nuk më bën të ndihem rehat dhe nuk do të jem rehat dhe nuk do të jem deri në ditën e fundit të regjistrimit, thotë...

Simovski: Mbi 600.000 persona të regjistruar, vetëm sot mbi 100.000

para një dite - Zhurnal

Shkup, 14 shtator – Më shumë se 600.000 qytetarë janë regjistruar deri më sot. Unë jam i kënaqur, por kjo nuk më bën të ndihem rehat dhe nuk do të jem rehat dhe nuk do të jem deri në ditën e fundit të...

Simovski: Vetëm sot mbi 100.000 persona të regjistruar

para një dite - Bota Sot

Më shumë se 600.000 qytetarë janë regjistruar deri më sot. Unë jam i kënaqur, por kjo nuk më bën të ndihem rehat dhe nuk do të jem rehat dhe nuk do të jem deri në ditën e fundit të regjistrimit, thotë...

Hakerat kanë goditur procesin e regjistrimit në Maqedoni

para një dite - InfoShqip

Drejtori i Entit Shtetëror të Statistikave, Apostol Simovski, njoftoi sonte se uebfaqja e tyre është nën sulm të vazhdueshëm nga hakerat. “Sidoqoftë, nuk ka të dhëna atje. Qëllimi është ndoshta të parandalojmë...

Hakerët kanë sulmuar procesin e regjistrimit në Maqedoni

para një dite - Tetova Sot

Drejtori i Entit Shtetëror të Statistikave, Apostol Simovski, njoftoi sonte se uebfaqja e tyre është nën sulm të vazhdueshëm nga hakerat. “Sidoqoftë, nuk ka të dhëna atje. Qëllimi është ndoshta të parandalojmë...

Simovski: Mbi 600.000 persona të regjistruar, vetëm sot mbi 100.000

para një dite - InfoShqip

Më shumë se 600.000 qytetarë janë regjistruar deri më sot. Unë jam i kënaqur, por kjo nuk më bën të ndihem rehat dhe nuk do të jem rehat dhe nuk do të jem deri në ditën e fundit të regjistrimit, thotë...

Maqedoni, regjistrimi i popullsisë përcillet me probleme teknike

para një dite - Telegrafi

Regjistrimi i popullsisë në Maqedoninë e Veriut, sipas Entit të Statistikës, po realizohet sipas dinamikës së paraparë edhe pse për disa ditë kishte ndërprerje të këtij procesi, që ka nisur më 5 shtator...

Dy përpjekje për hakim të procesit të regjistrimit – A është shkaktuar dëm?

para një dite - Flaka

Drejtori i Entit Shtetëror të Statistikave Apostoll Simovski në emisionit 24 Analiza në Tv 24 lidhur me regjistrimin e popullsisë tha deri më tani janë regjistruar më shumë se 600,000 qytetarë. Vetëm sot,...

A ka pasur subjekte politike që kanë bërë presion mbi modelin e regjistrimit?

para një dite - Flaka

Drejtori i Entit Shtetëror të Statistikave Apostoll Simovski në emisionit 24 Analiza në TV 24 tha se ky regjistrim është kryer me një metodë të kombinuar, dhe jo me atë tradicionale të vitit 2011 dhe të...

Simovski: Regjistrimi mund të tregojë se jemi 1.9 milion qytetarë

para një dite - Flaka

Drejtori i Entit Shtetëror të Statistikave Apostoll Simovski në emisionit 24 Analiza në Tv 24 theksoi se të dhënat e marra nga regjistrimi përdoren ekskluzivisht për qëllime statistikore dhe asnjë institucion...

RMV/ Mbi 600.000 persona të regjistruar, vetëm sot mbi 100.000

para një dite - Tetova Sot

Më shumë se 600.000 qytetarë janë regjistruar deri më sot. Unë jam i kënaqur, por kjo nuk më bën të ndihem rehat dhe nuk do të jem rehat dhe nuk do të jem deri në ditën e fundit të regjistrimit, thotë...

Deri tani janë regjistruar 600 mijë qytetarë, vetëm sot mbi 100 mijë

para një dite - Shenja

Më shumë se 600.000 qytetarë janë regjistruar deri më sot. Unë jam i kënaqur, por kjo nuk më bën të ndihem rehat dhe nuk do të jem rehat dhe nuk do të jem deri në ditën e fundit të regjistrimit, thotë...

Simovski: Vetëm sot mbi 100.000 persona të regjistruar

para një dite - Flaka

Më shumë se 600.000 qytetarë janë regjistruar deri më sot. Unë jam i kënaqur, por kjo nuk më bën të ndihem rehat dhe nuk do të jem rehat dhe nuk do të jem deri në ditën e fundit të regjistrimit, thotë...

Hakerat kanë sulmuar procesin e regjistrimit në Maqedoni

para një dite - Lajm

Drejtori i Entit Shtetëror të Statistikave, Apostol Simovski, njoftoi sonte se uebfaqja e tyre është nën sulm të vazhdueshëm nga hakerat. “Sidoqoftë, nuk ka të dhëna atje. Qëllimi është ndoshta të parandalojmë...

Regjistrimi i popullsisë përcillet me probleme teknike në Maqedoninë e Veriut

para një dite - Portalb

Regjistrimi i popullsisë në Maqedoninë e Veriut, sipas Entit të Statistikës, po realizohet sipas dinamikës së paraparë edhe pse për disa ditë kishte ndërprerje të këtij procesi, që ka nisur më 5 shtator...

Simovski: Mbi 600.000 persona të regjistruar, vetëm sot mbi 100.000

para një dite - Lajm

Më shumë se 600.000 qytetarë janë regjistruar deri më sot. Unë jam i kënaqur, por kjo nuk më bën të ndihem rehat dhe nuk do të jem rehat dhe nuk do të jem deri në ditën e fundit të regjistrimit, thotë...

Janë regjistruar mbi 512 mijë qytetarë, Simovski: Përpiqemi t’i bindim ata që refuzojnë të regjistrohen

para një dite - TV21

Edhe përkundër faktit se në fillim u paraqitën probleme që zgjatën disa ditë dhe procesi zhvillohej me ndërprerje, drejtori i Entit për Statistikë, Apostoll Simovski thotë se regjistrimi po zhvillohet...

MPB: Hakerët kanë tentuar të pengojnë regjistrimin

para një dite - Aktuale

Rrjeti i ueb faqes së Entit Shtetëror të Statistikës ka qenë cak i sulmit të hakerëve, por është shmangur me sukses, kanë bërë të ditur nga MPB. Advertisements “Deri te sektori për krim kompjuterik dhe...

Regjistrimi i popullsisë në RMV përcillet me probleme teknike

para një dite - Nistori

Regjistrimi i popullsisë në Maqedoninë e Veriut, sipas Entit të Statistikës, po realizohet sipas dinamikës së paraparë edhe pse për disa ditë kishte ndërprerje të këtij procesi, që ka nisur më 5 shtator...

Regjistrimi i popullsisë përcillet me probleme teknike

para një dite - Evropa e Lirë

Regjistrimi i popullsisë në Maqedoninë e Veriut, sipas Entit të Statistikës, po realizohet sipas dinamikës së paraparë edhe pse për disa ditë kishte ndërprerje të këtij procesi, që ka nisur më 5 shtator...

Për 10 ditë, mbi 500 mijë qytetarë të regjistruar

para një dite - Alsat-M

Më shumë se gjysmë milion qytetarë janë regjistruar nga 5 -13 shtator. Deri më tani më shumë qytetarë janë regjistruar në Kumanovë, Manastir dhe Prilep. Rezultatet e regjistrimit deri më 13 shtator 2021...

(VIDEO) Për nëntë ditë janë regjistruar 512 mijë qytetarë

para një dite - Shenja

Për nëntë ditë janë regjistruar 512.457 qytetarë, 158.519 familje dhe 212.464 apartamente. Regjistrimi po zhvillohet me intensitetin e dëshiruar, pa pengesa dhe probleme. Kështu tha drejtori I entit shtetëror...

JANË REGJISTRUAR GJYSMË MILIONI QYTETARË, TEJKALOHEN PROBLEMET TEKNIKE

para një dite - Klan Macedonia

SIMOVSKI: “FUSHATË TË ZEZË” KA, POR ATA QË REFUZOJNË TË BASHKËPUNOJNË JANË PAK Pasi janë tejkaluar problemet teknike në ditët e para të regjistrimit, deri dje janë  regjistruar mbi 512 mijë qytetarë, rreth...

Simovski: Fushata negative kundër regjistrimit nuk ndikon te qytetarët

para 2 dite - Derveni

Regjistrimi i popullatës, amvisërive dhe banesave në vitin 2021 po zhvillohet me intensitetin e dëshiruar, normalisht pa kurfarë pengesash dhe pa kurfarë problemesh. Refuzimet janë të pakonsiderueshme...

Simovski: Fushata negative kundër regjistrimit nuk ndikon te qytetarët

para 2 dite - Koha.mk

Shkup, 14 shtator – Regjistrimi i popullatës, amvisërive dhe banesave në vitin 2021 po zhvillohet me intensitetin e dëshiruar, normalisht pa kurfarë pengesash dhe pa kurfarë problemesh. Refuzimet janë...

JANË REGJISTRUAR GJYSMË MILIONI QYTETARË, TEJKALOHEN PROBLEMET TEKNIKE

para një dite - Flaka

SIMOVSKI: “FUSHATË TË ZEZË” KA, POR ATA QË REFUZOJNË TË BASHKËPUNOJNË JANË PAK Pasi janë tejkaluar problemet teknike në ditët e para të regjistrimit, deri dje janë regjistruar mbi 512 mijë qytetarë, rreth...

Për 10 ditë, mbi 500 mijë qytetarë të regjistruar

para një dite - Tetova Sot

Më shumë se gjysmë milion qytetarë janë regjistruar nga 5 -13 shtator. Deri më tani më shumë qytetarë janë regjistruar në Kumanovë, Manastir dhe Prilep. Rezultatet e regjistrimit deri më 13 shtator 2021...

Simovski: Regjistrimi po shkon mirë, një numër i parëndësishëm refuzojnë, por më shpesh ne i bindim ata të regjistrohen

para 2 dite - Portalb

Vetëm dje, 93,235 persona u regjistruan, dhe drejtori i Entit Shtetëror të Statistikave pret që në fund të shtatorit ata të njoftojnë se një regjistrim më në fund është kryer me sukses në vend. Qeveria...

Regjistrimi i popullsisë përcillet me probleme teknike

para një dite - Lajm

Regjistrimi i popullsisë në Maqedoninë e Veriut, sipas Entit të Statistikës, po realizohet sipas dinamikës së paraparë edhe pse për disa ditë kishte ndërprerje të këtij procesi, që ka nisur më 5 shtator...

Simovski: Regjistrimi po zhvillohet me intensitetin e dëshiruar, dje janë regjistruar mbi 93 mijë persona

para 2 dite - Telegrafi

Drejtori i Entit Shtetëror për Statistika Apostoll Simovski, sot në konferencë për shtyp tha se duke përfshirë ditën e djeshme deri në ora 20:00 janë regjistruar 512.457 persona, 158.519 amvisëri dhe 212.464...

Mbi 500 mijë qytetarë të regjistruar në Maqedoninë e Veriut

para 2 dite - RTK

Enti Shtetërorë për Statistika njofton se përfshi ditën e djeshme, respektivisht deri në ora 20:00 janë regjistruar gjithsej 512.457 qytetarë, 158.519 amvisëri dhe 212.464 banesa, shkruan Alsat. “Dje kemi...

Refuzim që të regjistrohen, deri tani nuk është dënuar asnjë qytetarë

para 2 dite - Medial

Shkup, 14 shtator – Që nga fillimi i regjistrimit e deri më sot nuk është dënuar asnjë qytetarë që ka refuzuar të regjistrohet. Siç bëri të ditur drejtori i Entit Shtetëror të Statistikave, Apostoll Simovski...

Refuzimi që të regjistrohemi, deri tani nuk janë shqiptuar dënime

para 2 dite - TV21

Që nga fillimi i regjistrimit e deri më sot nuk është dënuar asnjë qytetarë që ka refuzuar të regjistrohet. Siç bëri të ditur drejtori i Entit Shtetëror të Statistikave, Apostoll Simovski personat që kanë...

Simovski: Regjistrim pa dokument nuk mund të ketë!

para 2 dite - TV21

Drejtori i Entit Shtetëror të Statistikave, Apostoll Simovski ka kumtuar të dhënat e fundit për procesin e regjistrimit. Ka njoftuar, se procesi është duke u zhvilluar me rritëm të mirë dhe se dje janë...

Refuzim që të regjistrohen, deri tani nuk është dënuar asnjë qytetarë

para 2 dite - Zhurnal

Shkup, 14 shtator – Që nga fillimi i regjistrimit e deri më sot nuk është dënuar asnjë qytetarë që ka refuzuar të regjistrohet. Siç bëri të ditur drejtori i Entit Shtetëror të Statistikave, Apostoll Simovski...

Mbi 500 mijë qytetarë të regjistruar në Maqedoninë e Veriut

para 2 dite - Alsat-M

Enti Shtetërorë për Statistika njofton se përfshi ditën e djeshme, respektivisht deri në ora 20:00 janë regjistruar gjithsej 512.457 qytetarë, 158.519 amvisëri dhe 212.464 banesa, shkruan Alsat. “Dje kemi...

Regjistrimi në Maqedoni, për nëntë ditë janë regjistruar mbi gjysmë milionë qytetarë

para 2 dite - Telegrafi

Mbi 500 mijë qytetarë janë regjistruar në nëntë ditët e para të Regjistrimit të popullsisë. Enti Shtetëror për Statistika vlerëson se regjistrimi vazhdon me intensitetin e dëshiruar, ndërsa kryeministri...

Simovski: Regjistrim pa dokumente identifikimi nuk mund të ketë

para 2 dite - Alsat-M

Drejtori i Entit Shtetëror të Statistikave, Apostoll Simovski u shpreh sot i prerë se nuk do të mund të regjistrohet asnjë individ derisa nuk posedon dokumente identifikimi. “Lidhur me regjistrimin në...

Simovski: Fushata negative kundër regjistrimit nuk ndikon te qytetarët

para 2 dite - Alsat-M

Drejtori i Entit Shtetërorë për Statistika, Apostoll Simovski në konferencën e sotme për shtyp njoftoi se regjistrimi i popullsisë dhe amvisërive po zhvillohet pa probleme, dhe se deri më tani janë regjistruar...

Simovski: Fushata negative kundër regjistrimit nuk ndikon te qytetarët

para 2 dite - Ina

Drejtori i Entit Shtetërorë për Statistika, Apostoll Simovski në konferencën e sotme për shtyp njoftoi se regjistrimi i popullsisë dhe amvisërive po zhvillohet pa probleme, dhe se deri më tani janë regjistruar...

Refuzimi që të regjistrohemi, deri tani nuk janë shqiptuar dënime

para 2 dite - Ina

Që nga fillimi i regjistrimit e deri më sot nuk është dënuar asnjë qytetarë që ka refuzuar të regjistrohet. Siç bëri të ditur drejtori i Entit Shtetëror të Statistikave, Apostoll Simovski personat që kanë...

Simovski: Fushata negative kundër regjistrimit nuk ndikon te qytetarët

para 2 dite - Aktuale

Drejtori i Entit Shtetërorë për Statistika, Apostoll Simovski në konferencën e sotme për shtyp njoftoi se regjistrimi i popullsisë dhe amvisërive po zhvillohet pa probleme, dhe se deri më tani janë regjistruar...

Simovski: Fushata negative kundër regjistrimit nuk ndikon te qytetarët

para 2 dite - Flaka

Regjistrimi i popullatës, amvisërive dhe banesave në vitin 2021 po zhvillohet me intensitetin e dëshiruar, normalisht pa kurfarë pengesash dhe pa kurfarë problemesh. Refuzimet janë të pakonsiderueshme...

Për 10 ditë, mbi 500 mijë qytetarë të regjistruar

para një dite - Top24

Më shumë se gjysmë milion qytetarë janë regjistruar nga 5 -13 shtator. Deri më tani më shumë qytetarë janë regjistruar në Kumanovë, Manastir dhe Prilep. Rezultatet e regjistrimit deri më 13 shtator 2021...

Për 10 ditë, mbi 500 mijë qytetarë të regjistruar

para një dite - Almakos

Më shumë se gjysmë milion qytetarë janë regjistruar nga 5 -13 shtator. Deri më tani më shumë qytetarë janë regjistruar në Kumanovë, Manastir dhe Prilep. Rezultatet e regjistrimit deri më 13 shtator 2021...

Për nëntë ditë janë regjistruar mbi gjysmë milioni qytetarë

para 2 dite - Zhurnal

Shkup, 14 shtator – Mbi 500 mijë qytetarë janë regjistruar në nëntë ditët e para të Regjistrimit të popullatës dhe objekteve 2021. Derisa Enti shtetëror për statistika, vlerëson se regjistrimi vazhdon...

Regjistrimi në Maqedoni, për nëntë ditë janë regjistruar mbi gjysmë milionë qytetarë

para 2 dite - InfoShqip

Mbi 500 mijë qytetarë janë regjistruar në nëntë ditët e para të Regjistrimit të popullsisë. Enti Shtetëror për Statistika vlerëson se regjistrimi vazhdon me intensitetin e dëshiruar, ndërsa kryeministri...

Simovski: Regjistrim pa dokumente identifikimi nuk mund të ketë

para 2 dite - Tetova Sot

Drejtori i Entit Shtetëror të Statistikave, Apostoll Simovski u shpreh sot i prerë se nuk do të mund të regjistrohet asnjë individ derisa nuk posedon dokumente identifikimi. “Lidhur me regjistrimin në...

Simovski: Dje janë regjistruar mbi 93 mijë persona

para 2 dite - Shenja

Drejtori i Entit Shtetëror të Statistikave Apostoll Simovski, sot në konferencë për media deklaroi se duke përfshirë ditën e djeshme deri në ora 20:00 janë regjistruar 512.457 persona, 158.519 amvisëri...

Simovski: Fushata negative kundër regjistrimit nuk ndikon te qytetarët

para 2 dite - Tetova Sot

Drejtori i Entit Shtetërorë për Statistika, Apostoll Simovski në konferencën e sotme për shtyp njoftoi se regjistrimi i popullsisë dhe amvisërive po zhvillohet pa probleme, dhe se deri më tani janë regjistruar...

Refuzim që të regjistrohen, deri tani nuk është dënuar asnjë qytetarë

para 2 dite - Argument

Shkup, 14 shtator – Që nga fillimi i regjistrimit e deri më sot nuk është dënuar asnjë qytetarë që ka refuzuar të regjistrohet. Siç bëri të ditur drejtori i Entit Shtetëror të Statistikave, Apostoll Simovski...

Simovski: Fushata negative kundër regjistrimit nuk ndikon te qytetarët

para 2 dite - Almakos

Drejtori i Entit Shtetërorë për Statistika, Apostoll Simovski në konferencën e sotme për shtyp njoftoi se regjistrimi i popullsisë dhe amvisërive po zhvillohet pa probleme, dhe se deri më tani janë regjistruar...

Simovski: Regjistrim pa dokument nuk mund të ketë!

para 2 dite - Lobi

Drejtori i Entit Shtetëror të Statistikave, Apostoll Simovski ka kumtuar të dhënat e fundit për procesin e regjistrimit. Ka njoftuar, se procesi është duke u zhvilluar me rritëm të mirë dhe se dje janë...

Refuzimi që të regjistrohemi, deri tani nuk janë shqiptuar dënime

para 2 dite - Lajm

Që nga fillimi i regjistrimit e deri më sot nuk është dënuar asnjë qytetarë që ka refuzuar të regjistrohet. Siç bëri të ditur drejtori i Entit Shtetëror të Statistikave, Apostoll Simovski personat që kanë...

Simovski: Fushata negative kundër regjistrimit nuk ndikon te qytetarët

para 2 dite - Fakti Ditor

Drejtori i Entit Shtetërorë për Statistika, Apostoll Simovski në konferencën e sotme për shtyp njoftoi se regjistrimi i popullsisë dhe amvisërive po zhvillohet pa probleme, dhe se deri më tani janë regjistruar...

Simovski: Regjistrim pa dokument nuk mund të ketë!

para 2 dite - Lajm

Drejtori i Entit Shtetëror të Statistikave, Apostoll Simovski ka kumtuar të dhënat e fundit për procesin e regjistrimit. Ka njoftuar, se procesi është duke u zhvilluar me rritëm të mirë dhe se dje janë...

Regjistrim pa dokumente identifikimi nuk mund të ketë

para 2 dite - Nistori

Drejtori i Entit Shtetëror të Statistikave, Apostoll Simovski u shpreh sot i prerë se nuk do të mund të regjistrohet asnjë individ derisa nuk posedon dokumente identifikimi. “Lidhur me regjistrimin në...

Simovski: Fushata negative kundër regjistrimit nuk ndikon te qytetarët

para 2 dite - Almakos

Drejtori i Entit Shtetërorë për Statistika, Apostoll Simovski në konferencën e sotme për shtyp njoftoi se regjistrimi i popullsisë dhe amvisërive po zhvillohet pa probleme, dhe se deri më tani janë regjistruar...

Regjistrimi në Maqedoni, për nëntë ditë janë regjistruar mbi gjysmë milionë qytetarë

para 2 dite - Lajm

Mbi 500 mijë qytetarë janë regjistruar në nëntë ditët e para të Regjistrimit të popullsisë. Enti Shtetëror për Statistika vlerëson se regjistrimi vazhdon me intensitetin e dëshiruar, ndërsa kryeministri...

Për nëntë ditë në RMV janë regjistruar mbi gjysmë milionë qytetarë

para 2 dite - Nistori

Mbi 500 mijë qytetarë janë regjistruar në nëntë ditët e para të Regjistrimit të popullsisë. Enti Shtetëror për Statistika vlerëson se regjistrimi vazhdon me intensitetin e dëshiruar, ndërsa kryeministri...

Regjistrimi/ Për nëntë ditë janë regjistruar mbi gjysmë milionë qytetarë

para 2 dite - Arbresh

Mbi 500 mijë qytetarë janë regjistruar në nëntë ditët e para të Regjistrimit të popullsisë. Enti Shtetëror për Statistika vlerëson se regjistrimi vazhdon me intensitetin e dëshiruar, ndërsa kryeministri...

Regjistrimi 2021 – për nëntë ditë janë regjistruar mbi gjysmë milioni qytetarë

para 2 dite - Press Online

Mbi 500 mijë qytetarë janë regjistruar në nëntë ditët e para të Regjistrimit të popullatës dhe objekteve 2021. Derisa Enti shtetëror për statistika, vlerëson se regjistrimi vazhdon me intensitetin dhe...

Grubi: Deri sot 500 mijë qytetarë janë regjistruar, të vazhdojmë të regjistrohemi

para 2 dite - Epoka e Re

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi përmes faqes së tij zyrtare në “Facebook” ka informuar se deri më sot janë regjistruar mbi 500...

Deri në orën 18, janë regjistruar 502.000 qytetarë

para 3 dite - TV21

Regjistrimi i popullsisë vazhdon me intensitet dhe me tempon e dëshiruar, njoftojnë nga Enti Shtetëror për Statistikë. Nga atje shtojnë se deri në ora 18:00 janë regjistruar 502.000 qytetarë, transmeton...

ESHS Maqedoni: Deri në ora 18:00 janë regjistruar 502.000 persona

para 3 dite - Telegrafi

Nga Enti Shtetëror për Statistika njoftojnë se deri në ora 18:00 janë regjistruar 502.000 persona dhe se regjistrimi vazhdon. “Janë regjsitruar mbi 500 mijë qytetarë. Enti Shtetëror për Statistika njofton...

ESHS: Deri në ora 18:00, janë regjistruar 502.000 persona

para 3 dite - Zhurnal

Shkup, 13 shtator – Deri në orën 18:00, janë regjistruar 502.000 persona, njoftoi sot Enti shtetëror për statistikë dhe informoi se nënshkrimi vazhdon me intensitetin dhe ritmin e dëshiruar. “Janë regjistruar...

ESHS: Deri në ora 18:00, janë regjistruar 502.000 persona

para 3 dite - Koha.mk

Shkup, 13 shtator – Deri në orën 18:00, janë regjistruar 502.000 persona, njoftoi sot Enti shtetëror për statistikë dhe informoi se nënshkrimi vazhdon me intensitetin dhe ritmin e dëshiruar. “Janë regjistruar...

ESHS: Deri në ora 18:00 janë regjistruar 502.000 persona

para 3 dite - Bota Sot

Nga Enti Shtetëror për Statistika njoftojnë se deri në ora 18:00 janë regjistruar 502.000 persona dhe se regjistrimi vazhdon. “Janë regjistruar mbi 500 mijë qytetarë. Enti Shtetëror për Statistika njofton...

Grubi: Deri sot 500 mijë qytetarë janë regjistruar, të vazhdojmë të regjistrohemi

para 3 dite - Aktuale

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi përmes faqes së tij zyrtare në facebook ka informuar se deri më sot janë regjistruar mbi 500...

Maqedonia e Veriut bën censusin: Pas 20 vitesh “frikë” nga rritja e shqiptarëve

para 3 dite - Java News

Maqedonia e Veriut po regjistron popullsinë e vet për herë të parë pas më shumë se 20 vitesh, kur ky proces është shtyrë me arsye publike nga më të çuditshmet, por jopublikisht për shkak të frikës për...

Vazhdon procesi i regjistrimit të popullsisë në Maqedoninë e Veriut

para 3 dite - Bota Sot

Në Maqedoninë e Veriut po vazhon procesi regjistrimit të popullsisë që ka filluar më 5 shtator. Sipas autoriteteve, ka pasur përpjekje për sulme kibernetike por deri tani ato nuk kanë ndikuar në mbarëvajtjen...

Grubi: Deri sot 500 mijë qytetarë janë regjistruar, të vazhdojmë të regjistrohemi

para 3 dite - Tetova1

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi përmes faqes së tij zyrtare në facebook ka informuar se deri më sot janë regjistruar mbi 500...

RMV, deri tani janë regjistruar afër gjysmë milioni qytetarë, por hakerët e kanë sulmuar sistemin

para 3 dite - Portalb

Në Maqedoninë e Veriut po vazhon procesi regjistrimit të popullsisë që ka filluar më 5 shtator. Sipas autoriteteve, ka pasur përpjekje për sulme kibernetike por deri tani ato nuk kanë ndikuar në mbarëvajtjen...

ESHS: Deri në ora 18:00, janë regjistruar 502.000 persona

para 3 dite - Tetova Sot

Deri në orën 18:00, janë regjistruar 502.000 persona, njoftoi sot Enti shtetëror për statistikë dhe informoi se nënshkrimi vazhdon me intensitetin dhe ritmin e dëshiruar. “Janë regjistruar mbi 500,000...

ESHS: Deri në ora 18:00 janë regjistruar 502.000 persona

para 3 dite - Shenja

Nga Enti Shtetëror për Statistika njoftojnë se deri në ora 18:00 janë regjistruar 502.000 persona dhe se regjistrimi vazhdon. “Janë regjistruar mbi 500 mijë qytetarë. Enti Shtetëror për Statistika njofton...

ESHS: Deri në ora 18:00, janë regjistruar 502.000 persona

para 3 dite - Flaka

Deri në orën 18:00, janë regjistruar 502.000 persona, njoftoi sot Enti shtetëror për statistikë dhe informoi se nënshkrimi vazhdon me intensitetin dhe ritmin e dëshiruar. “Janë regjistruar mbi 500,000...

Regjistrimi 2021, Selami jep lajmin e rëndësishëm për diasporën

para 3 dite - Aktuale

Paralelisht me procesin e regjistrimit të popullsiisë në RMV vazhdon edhe vetëregjistrimi i diasporës që do të zgajtë deri më 30 shtator. Zv/ dejtori i Entit Shtetëror të Statistikave Ilmi Selami përmes...

ESHS: Deri në ora 18:00, janë regjistruar 502.000 persona

para 3 dite - Tetova1

Deri në orën 18:00, janë regjistruar 502.000 persona, njoftoi sot Enti shtetëror për statistikë dhe informoi se nënshkrimi vazhdon me intensitetin dhe ritmin e dëshiruar. “Janë regjistruar mbi 500,000...

Vazhdon procesi i regjistrimit të popullsisë në Maqedoninë e Veriut

para 3 dite - Zëri i Amerikës

Në Maqedoninë e Veriut po vazhon procesi regjistrimit të popullsisë që ka filluar më 5 shtator. Sipas autoriteteve, ka pasur përpjekje për sulme kibernetike por deri tani ato nuk kanë ndikuar në mbarëvajtjen...

Grubi: Deri sot 500 mijë qytetarë janë regjistruar, të vazhdojmë të regjistrohemi

para 3 dite - Lajm

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi përmes faqes së tij zyrtare në facebook ka informuar se deri më sot janë regjistruar mbi 500...

Grubi: Deri sot 500 mijë qytetarë janë regjistruar, të vazhdojmë të regjistrohemi

para 3 dite - Tetova Sot

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi përmes faqes së tij zyrtare në facebook ka informuar se deri më sot janë regjistruar mbi 500...

Grubi: Deri sot 500 mijë qytetarë janë regjistruar, të vazhdojmë të regjistrohemi

para 3 dite - Sovrani

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi përmes faqes së tij zyrtare në facebook ka informuar se deri më sot janë regjistruar mbi 500...

Deri sot janë regjistruar mbi 500.000 qytetarë!

para 3 dite - Ditapost

Enti shtetëror për statistikë njofton se regjistrimi vazhdon me intensitetin dhe tempon e dëshiruar. Deri në orën 18:00, janë regjistruar 502.000 persona. Enti shtetëror për statistikë njofton qytetarët...

ESHS: Deri në ora 18:00 janë regjistruar 502.000 persona

para 3 dite - Lajm

Nga Enti Shtetëror për Statistika njoftojnë se deri në ora 18:00 janë regjistruar 502.000 persona dhe se regjistrimi vazhdon. “Janë regjistruar mbi 500 mijë qytetarë. Enti Shtetëror për Statistika njofton...

ESHS Maqedoni: Deri në ora 18:00 janë regjistruar 502.000 persona

para 3 dite - Fakti Ditor

Nga Enti Shtetëror për Statistika njoftojnë se deri në ora 18:00 janë regjistruar 502.000 persona dhe se regjistrimi vazhdon. “Janë regjistruar mbi 500 mijë qytetarë. Enti Shtetëror për Statistika njofton...

“Pavarësisht sulmeve të hakerëve, të dhënat nga regjistrimi nuk rrezikohen”

para 3 dite - Alsat-M

Deri dje janë regjistruar rreth 419 485 persona, 129 614 amvisëri dhe 173 439 banesa. Pavarësisht sulmeve të vazhdueshme kibernetike, nga Enti i Statistikave thonë se procesi i regjistrimit po vazhdon...

Regjistrimi 2021, Selami jep lajmin e rëndësishëm për diasporën

para 3 dite - Flaka

Paralelisht me procesin e regjistrimit të popullsiisë në RMV vazhdon edhe vetëregjistrimi i diasporës që do të zgajtë deri më 30 shtator. Zv/ dejtori i Entit Shtetëror të Statistikave Ilmi Selami përmes...

Regjistrimi 2021, Selami jep lajmin e rëndësishëm për diasporën

para 3 dite - Tetova Sot

Paralelisht me procesin e regjistrimit të popullsiisë në RMV vazhdon edhe vetëregjistrimi i diasporës që do të zgajtë deri më 30 shtator. Zv/ dejtori i Entit Shtetëror të Statistikave Ilmi Selami përmes...

BDI fton diasporën që të regjistrohet: Do të jeni pjesë e numrit të përgjithshëm të popullsisë

para 3 dite - TV21

Bashkimi Demokratik për Integrim ka kujtuar se deri më 30 shtator në Maqedoninë e Veriut do të realizohet procesi i regjistrimit të popullisë, banesave dhe amvisërive. Agim Nuhiu nga kjo parti, ka kujtuar...

Nuhiu: Akti më i madh patriotik në këtë periudhë është regjistrimi

para 3 dite - TV21

Agim Nuhiu nga selia e Bashkimit Demokratik për Integrim, në emër të partisë ka ftuar qytetarët e Maqedonisë së Veriut që të regjistrohen. Thotë, se për momentin, regjistrimi është akti më i madh patriotik....

Nuhiu: Akti më i madh patriotik në këtë periudhë është regjistrimi

para 3 dite - Derveni

Agim Nuhiu nga selia e Bashkimit Demokratik për Integrim, në emër të partisë ka ftuar qytetarët e Maqedonisë së Veriut që të regjistrohen. Thotë, se për momentin, regjistrimi është akti më i madh patriotik....

BDI thirrje diasporës që të regjistrohet: Do të jeni pjesë e numrit të përgjithshëm të popullsisë së shtetit

para 3 dite - Ina

Bashkimi Demokratik për Integrim ka kujtuar se deri më 30 shtator në Maqedoninë e Veriut do të realizohet procesi i regjistrimit të popullisë, banesave dhe amvisërive. Agim Nuhiu nga kjo parti, ka kujtuar...

BDI thirrje diasporën që të regjistrohet: Do të jeni pjesë e numrit të përgjithshëm të popullsisë së shtetit

para 3 dite - Zhurnal

Shkup, 13 shtator – Bashkimi Demokratik për Integrim ka kujtuar se deri më 30 shtator në Maqedoninë e Veriut do të realizohet procesi i regjistrimit të popullisë, banesave dhe amvisërive. Agim Nuhiu nga...

Grubi: Deri sot 500 mijë qytetarë janë regjistruar, të vazhdojmë të regjistrohemi

para 3 dite - TV Festa

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi përmes faqes së tij zyrtare në facebook ka informuar se deri më sot janë regjistruar mbi 500...

BDI thirrje diasporës që të regjistrohet: Do të jeni pjesë e numrit të përgjithshëm të popullsisë së shtetit

para 3 dite - Aktuale

Bashkimi Demokratik për Integrim ka kujtuar se deri më 30 shtator në Maqedoninë e Veriut do të realizohet procesi i regjistrimit të popullisë, banesave dhe amvisërive. Advertisements Përmbajtja rifillon...

Të regjistruar mbi 400,000 qytetarë, vetëm dje 111 186

para 3 dite - Ina

Mbi 400,000 qytetarë janë regjistruar deri më tani, ndërsa vetëm dje janë regjistruar 111,186 persona, kumtoi Enti shtetëror për statistikë. ESHS thekson se për çdo dilemë dhe paqartësi që kanë në lidhje...

Agim Nuhiu: Regjistrimi, akti më i madh patriotik – regjistrohu

para 3 dite - Ina

Agim Nuhiu nga selia e Bashkimit Demokratik për Integrim, në emër të partisë ka ftuar qytetarët e Maqedonisë së Veriut që të regjistrohen. Ai thotë, se për momentin, regjistrimi është akti më i madh patriotik....

Të regjistruar mbi 400,000 qytetarë, vetëm dje 111 186

para 3 dite - Koha.mk

Shkup, 13 shtator – Mbi 400,000 qytetarë janë regjistruar deri më tani, ndërsa vetëm dje janë regjistruar 111,186 persona, kumtoi Enti shtetëror për statistikë. ESHS thekson se për çdo dilemë dhe paqartësi...

(VIDEO) Për tetë ditë regjistrohen 400 mijë qytetarë

para 3 dite - Shenja

Gjithsej 419.485 persona, 129.614 amvisëri dhe 173.439 banesa janë regjistruar në tetë ditët e para të regjistrimit, njoftoi Enitit Shtetëror për Statistika. Ndërkaq, pas pauzës prej katër ditëve, për...

“Pavarësisht sulmeve të hakerëve, të dhënat nga regjistrimi nuk rrezikohen”

para 3 dite - Flaka

Deri dje janë regjistruar rreth 419 485 persona, 129 614 amvisëri dhe 173 439 banesa. Pavarësisht sulmeve të vazhdueshme kibernetike, nga Enti i Statistikave thonë se procesi i regjistrimit po vazhdon...

Nuhiu: Akti më i madh patriotik në këtë periudhë është regjistrimi

para 3 dite - Flaka

Agim Nuhiu nga selia e Bashkimit Demokratik për Integrim, në emër të partisë ka ftuar qytetarët e Maqedonisë së Veriut që të regjistrohen. Thotë, se për momentin, regjistrimi është akti më i madh patriotik....

“Pavarësisht sulmeve të hakerëve, të dhënat nga regjistrimi nuk rrezikohen”

para 3 dite - Tetova Sot

Deri dje janë regjistruar rreth 419 485 persona, 129 614 amvisëri dhe 173 439 banesa. Pavarësisht sulmeve të vazhdueshme kibernetike, nga Enti i Statistikave thonë se procesi i regjistrimit po vazhdon...

Për tetë ditë janë regjistruar 419.485 persona

para 3 dite - TV21

Gjithsej 419.485 persona, 129.614 amvisëri dhe 173.439 banesa janë regjistruar në tetë ditët e para të regjistrimit, kumtoi sot Enti shtetëror për statistika. Ndërkaq mundësinë për vetëregjistrim të personave...

Të regjistruar mbi 400,000 qytetarë, vetëm dje 111 186

para 3 dite - Flaka

Shkup, 13 shtator – Mbi 400,000 qytetarë janë regjistruar deri më tani, ndërsa vetëm dje janë regjistruar 111,186 persona, kumtoi Enti shtetëror për statistikë. ESHS thekson se për çdo dilemë dhe paqartësi...

ESHS Maqedoni: Janë regjistruar mbi 419 mijë qytetarë

para 3 dite - Telegrafi

Enti Shtetërorë për Statistika njofton se përfshi ditën e djeshme janë regjistruar gjithsej 419.485 qytetarë, 129.614 amvisëri dhe 173.439 banesa. Ndërkaq nga diaspora deri më tani, përmes aplikacionit...

BDI thirrje diasporës që të regjistrohet: Do të jeni pjesë e numrit të përgjithshëm të popullsisë së shtetit

para 3 dite - Tetova Sot

Bashkimi Demokratik për Integrim ka kujtuar se deri më 30 shtator në Maqedoninë e Veriut do të realizohet procesi i regjistrimit të popullisë, banesave dhe amvisërive. Përmbajtja rifillon pas shpalljes...

ESHS: Janë regjistruar mbi 419 mijë qytetarë

para 3 dite - Ina

Enti Shtetërorë për Statistika njofton se përfshi ditën e djeshme janë regjistruar gjithsej 419.485 qytetarë, 129.614 amvisëri dhe 173.439 banesa. Ndërkaq nga diaspora deri më tani, përmes aplikacionit...

BDI fton të gjithë qytetarët që të Regjistrohen

para 3 dite - Tetova Sot

Bashkimi Demokratik për Integrim sot ka mbajtur konferencë për shtyp, përmes të cilës është bërë apel deri tek qytetarët që të vazhdojnë procesin e Regjistrimit. Agim Nuhiu nga BDI ka theksuar që qytetarët...

BDI fton të gjithë qytetarët që të Regjistrohen

para 3 dite - Flaka

Bashkimi Demokratik për Integrim sot ka mbajtur konferencë për shtyp, përmes të cilës është bërë apel deri tek qytetarët që të vazhdojnë procesin e Regjistrimit. Agim Nuhiu nga BDI ka theksuar që qytetarët...

“Pavarësisht sulmeve të hakerëve, të dhënat nga regjistrimi nuk rrezikohen”

para 3 dite - Fakti Ditor

Deri dje janë regjistruar rreth 419 485 persona, 129 614 amvisëri dhe 173 439 banesa. Pavarësisht sulmeve të vazhdueshme kibernetike, nga Enti i Statistikave thonë se procesi i regjistrimit po vazhdon...

EShS: Janë regjistruar mbi 419 mijë qytetarë

para 3 dite - Koha.mk

Shkup, 13 shtator – Enti Shtetërorë për Statistika njofton se përfshi ditën e djeshme janë regjistruar gjithsej 419.485 qytetarë, 129.614 amvisëri dhe 173.439 banesa. Ndërkaq nga diaspora deri më tani,...

ESHS: MBI 419.000 QYTETARË TË REGJISTRUAR

para 3 dite - Klan Macedonia

Enti Shtetëror për Statistika ka njoftuar se në tetë ditët e para të Regjistrimit janë regjistruar 419.485 qytetarë, 129.614 amvisëri dhe 173.439 banesa. Mundësinë për vetëregjistrim, deri tani, e kanë...

“Pavarësisht sulmeve të hakerëve, të dhënat nga regjistrimi nuk rrezikohen”

para 3 dite - Almakos

Deri dje janë regjistruar rreth 419 485 persona, 129 614 amvisëri dhe 173 439 banesa. Pavarësisht sulmeve të vazhdueshme kibernetike, nga Enti i Statistikave thonë se procesi i regjistrimit po vazhdon...

ESHS: Janë regjistruar mbi 419 mijë qytetarë

para 3 dite - Alsat-M

Enti Shtetërorë për Statistika njofton se përfshi ditën e djeshme janë regjistruar gjithsej 419.485 qytetarë, 129.614 amvisëri dhe 173.439 banesa, transmeton Alsat. Ndërkaq nga diaspora deri më tani, përmes...

ESHS: Në tetë ditët e para janë regjistruar gjithsej 419.485 persona, 129.614 amvisëri dhe 173.439 banesa

para 3 dite - Zhurnal

Shkup, 13 shtator – Gjithsej 419.485 persona, 129.614 amvisëri dhe 173.439 banesa janë regjistruar në tetë ditët e para të regjistrimit, kumtoi sot Enti shtetëror për statistika. Ndërkaq mundësinë për...

ESHS Maqedoni: Janë regjistruar mbi 419 mijë qytetarë

para 3 dite - RTK

Enti Shtetërorë për Statistika njofton se përfshi ditën e djeshme janë regjistruar gjithsej 419.485 qytetarë, 129.614 amvisëri dhe 173.439 banesa. Ndërkaq nga diaspora deri më tani, përmes aplikacionit...

“Pavarësisht sulmeve të hakerëve, të dhënat nga regjistrimi nuk rrezikohen”

para 3 dite - Almakos

Deri dje janë regjistruar rreth 419 485 persona, 129 614 amvisëri dhe 173 439 banesa. Pavarësisht sulmeve të vazhdueshme kibernetike, nga Enti i Statistikave thonë se procesi i regjistrimit po vazhdon...

ESHS Maqedoni: Mbi 419 mijë qytetarë janë regjistruar

para 3 dite - Bota Sot

Enti Shtetërorë për Statistika njofton se përfshi ditën e djeshme janë regjistruar gjithsej 419.485 qytetarë, 129.614 amvisëri dhe 173.439 banesa. Ndërkaq nga diaspora deri më tani, përmes aplikacionit...

ESHS: Janë regjistruar mbi 419 mijë qytetarë

para 3 dite - Aktuale

Enti Shtetërorë për Statistika njofton se përfshi ditën e djeshme janë regjistruar gjithsej 419.485 qytetarë, 129.614 amvisëri dhe 173.439 banesa, transmeton Alsat. Advertisements Ndërkaq nga diaspora...

BDI: Procesi i regjistrimit është përgjegjësi e çdo qytetari

para 3 dite - TV Festa

Bashkimi Demokratik për Integrim ka kujtuar se deri më 30 shtator në Maqedoninë e Veriut do të realizohet procesi i regjistrimit të popullisë, banesave dhe amvisërive. Agim Nuhiu nga kjo parti, ka kujtuar...

Të regjistruar mbi 400,000 qytetarë

para 3 dite - Press Online

Mbi 400,000 qytetarë janë regjistruar deri më tani, ndërsa vetëm dje janë regjistruar 111,186 persona, kumtoi Enti shtetëror për statistikë. ESHS thekson se për çdo dilemë dhe paqartësi që kanë në lidhje...

Nuhiu: Akti më i madh patriotik në këtë periudhë është regjistrimi

para 3 dite - Info7

Agim Nuhiu nga selia e Bashkimit Demokratik për Integrim, në emër të partisë ka ftuar qytetarët e Maqedonisë së Veriut që të regjistrohen. Thotë, se për momentin, regjistrimi është akti më i madh patriotik....

Agim Nuhiu: Regjistrimi, akti më i madh patriotik – regjistrohu (Video)

para 3 dite - Lajm

Agim Nuhiu nga selia e Bashkimit Demokratik për Integrim, në emër të partisë ka ftuar qytetarët e Maqedonisë së Veriut që të regjistrohen. Ai thotë, se për momentin, regjistrimi është akti më i madh patriotik....

ESHS: Janë regjistruar gjithsej 419.485 persona, 129.614 amvisëri dhe 173.439 banesa

para 3 dite - Shenja

Gjithsej 419.485 persona, 129.614 amvisëri dhe 173.439 banesa janë regjistruar në tetë ditët e para të regjistrimit, kumtoi sot Enti shtetëror për statistika. Ndërkaq nga diaspora deri më tani, përmes...

ESHS: Janë regjistruar mbi 419 mijë qytetarë

para 3 dite - Tetova Sot

Enti Shtetërorë për Statistika njofton se përfshi ditën e djeshme janë regjistruar gjithsej 419.485 qytetarë, 129.614 amvisëri dhe 173.439 banesa, transmeton Alsat. Ndërkaq nga diaspora deri më tani, përmes...

ESHS: Janë regjistruar mbi 419 mijë qytetarë

para 3 dite - Lajm

Enti Shtetërorë për Statistika njofton se përfshi ditën e djeshme janë regjistruar gjithsej 419.485 qytetarë, 129.614 amvisëri dhe 173.439 banesa. Ndërkaq nga diaspora deri më tani, përmes aplikacionit...

ESHS: Janë regjistruar mbi 419 mijë qytetarë

para 3 dite - Almakos

Enti Shtetërorë për Statistika njofton se përfshi ditën e djeshme janë regjistruar gjithsej 419.485 qytetarë, 129.614 amvisëri dhe 173.439 banesa, transmeton Alsat. – Advertisements – Ndërkaq nga diaspora...

ESHS Maqedoni: Janë regjistruar mbi 419 mijë qytetarë

para 3 dite - Info7

Enti Shtetërorë për Statistika njofton se përfshi ditën e djeshme janë regjistruar gjithsej 419.485 qytetarë, 129.614 amvisëri dhe 173.439 banesa. Ndërkaq nga diaspora deri më tani, përmes aplikacionit...

ESHS: Janë regjistruar gjithsej 419.485 persona, 129.614 amvisëri dhe 173.439 banesa

para 3 dite - Press Online

Gjithsej 419.485 persona, 129.614 amvisëri dhe 173.439 banesa janë regjistruar në tetë ditët e para të regjistrimit, kumtoi sot Enti shtetëror për statistika. Ndërkaq mundësinë për vetëregjistrim të personave...

ESHS: Janë regjistruar mbi 419 mijë qytetarë

para 3 dite - Fakti Ditor

Enti Shtetërorë për Statistika njofton se përfshi ditën e djeshme janë regjistruar gjithsej 419.485 qytetarë, 129.614 amvisëri dhe 173.439 banesa, transmeton Alsat. Ndërkaq nga diaspora deri më tani, përmes...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK