Selami: Qytetarët e pa regjistruar do të mbeten jashtë shifrave statistikore

para një muaji - Alsat-M

Ilmi Selami tha se nëse qytetarët që jetojnë jashtë vendit nuk do të regjistrohen ato nuk do të mundë të jenë as pjesë e shifrave statistikore në fund të procesit. “Për fat të keq regjistrimi jashtë nuk...

Selami: Qytetarët e regjistruar, pjesë e përqindjes etnike

para një muaji - Alsat-M

Se a do të jenë pjesë e përqindjes etnike në Maqedoninë e Veriut qytetarët që janë regjistruar në diasporë, zëvendës drejtori I Entit të Statistikës Ilmi Selami thotë se ata po të mos ishin pjesë e përqindjes...

Selami: Qytetarët e regjistruar, pjesë e përqindjes etnike

para një muaji - Flaka

Se a do të jenë pjesë e përqindjes etnike në Maqedoninë e Veriut qytetarët që janë regjistruar në diasporë, zëvendës drejtori i Entit të Statistikës Ilmi Selami thotë se ata po të mos ishin pjesë e përqindjes...

Në Maqedoninë e Veriut, në këtë muaj po bëhet: Regjistrimi apo ç`regjistrimi?

para një muaji - Bota Sot

Në Maqedoninë e Veriut, rinisi në këtë muaj: Re (ç ‘regjistrimi) i popullatës rezidente dhe i ekonomisë familjare. Kohë më parë zyrtarisht pati filluar, në prill të këtij viti 2021, për qytetarët jashtë...

Ligji është i qartë, popullata e përgjithshme është shuma e popullsisë rezidente dhe jorezidente, theksoi Sela

para një muaji - Zhurnal

Shkup, 23 shtator – Këto deklarata të kryeministrit Zoran Zaev me logjikë nga Shekulli i mesëm dhe sillet si sundimtar, sepse në atë kohë të drejtat e qytetarëve janë varur nga vullneti i mirë i sundimtarit...

Sela: Zaev, me mendësi të shekullit të kaluar

para një muaji - News33

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela deklaratat e kryeministrit Zoran Zaev për regjistrimin e diasporës si i vlerëson si qëndrime të sunduesve nga shekulli i kaluar. Sipas Selës ligji është...

Regjistrimi i popullsisë në Maqedoni drejt fundit, ESHS bën thirrje që qytetarët të kenë durim

para një muaji - Telegrafi

Procesi i regjistrimit të popullsisë, amvisërisë dhe banesave në Maqedoninë e Veriut, është duke iu afruar fundit. Enti Shtetëror për Statistika informon se regjistruesit janë në terren dhe punojnë me...

Regjistrimi i popullsisë në Maqedoni drejt fundit, ESHS bën thirrje që qytetarët të kenë durim

para një muaji - Ina

Procesi i regjistrimit të popullsisë, amvisërisë dhe banesave në Maqedoninë e Veriut, është duke iu afruar fundit. Enti Shtetëror për Statistika informon se regjistruesit janë në terren dhe punojnë me...

Përfshirja e diasporës në regjistrim dhe sulmet kibernetike, sonte në “Rruga Drejt”

para një muaji - Alsat-M

Në emisionin Rruga Drejtë që sonte do të transmetohet në ora 22 në Alsat, temë debati është regjistrimi i popullsisë i cili ka hyrë në javën e fundit. zv/drejtori i Entit shtetëror të statistikës, Ilmi...

Sela: Diaspora, pjesë e numrit të përgjithshëm

para një muaji - Alsat-M

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela deklaratat e kryeministrit Zoran Zaev për regjistrimin e diasporës si i vlerëson si qëndrime të sunduesve nga shekulli i kaluar. Sipas Selës ligji është...

Në Maqedoninëi e Veriut,në këtë muaj po bëhet: REGJISTRIMI APO Ç`REGJISTRIMI?

para një muaji - Tetova Sot

Shkruan: Qemal Musliu Në Maqedoninë e Veriut, rinisi në këtë muaj: Re (ç ‘regjistrimi) i popullatës rezidente dhe i ekonomisë familjare. Kohë më parë zyrtarisht pati filluar, në prill të këtij viti 2021,...

Sela: Diaspora, pjesë e numrit të përgjithshëm

para një muaji - Flaka

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela deklaratat e kryeministrit Zoran Zaev për regjistrimin e diasporës si i vlerëson si qëndrime të sunduesve nga shekulli i kaluar. Sipas Selës ligji është...

Diaspora numërohet, nuk regjistrohet, SELA: Me kohë kam paralajmëruar këtë manipulim

para një muaji - TV Festa

Diaspora nuk do të përfshihet në regjistrin e popullsisë rezidente, por në një grafë të posaçme ku do të qëndrojnë të gjithë shtetasit të cilët për më shumë se një vit jetojnë apo punojnë jashtë vendit....

Regjistruesit janë në terren dhe do ta vizitojnë çdo amvisëri, ESHS apelon te qytetarët për durim

para një muaji - Zhurnal

Shkup, 23 shtator – Regjistrimi i popullsisë, amvisërive dhe banesave në Republikën e Maqedonisë së Veriut 2021 , po i afrohet fundit. Mbeten edhe tetë ditë dhe regjistruesit me intensitet maksimal i vizitojnë...

Sela: Zaev assesi nuk mund të largohet nga mendësia e tij mesjetare!

para një muaji - Telegrafi

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela në një dalje për media, u pyet edhe për procesin e regjistrimit. Thotë se është shumë e nevojshme që të dihet numri real, duke shtuar se ligji është decid,...

Regjistrimi i popullsisë në Maqedoni drejt fundit

para një muaji - Bota Sot

Procesi i regjistrimit të popullsisë, amvisërisë dhe banesave në Maqedoninë e Veriut, është duke iu afruar fundit. Enti Shtetëror për Statistika informon se regjistruesit janë në terren dhe punojnë me...

Sela: Zaev asesi nuk mund të largohet nga mendësia e tij mesjetare!

para një muaji - TV21

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela në një dalje për media, u pyet edhe për procesin e regjistrimit. Thotë se është shumë e nevojshme që të dihet numri real, duke shtuar se ligji është decid,...

Selami: Ligji i regjistrimit është i qartë

para një muaji - Tetova Sot

Në emisionin Rruga Drejtë që sonte do të transmetohet në ora 22 në Alsat, temë debati është regjistrimi i popullsisë i cili ka hyrë në javën e fundit. zv/drejtori i Entit shtetëror të statistikës, Ilmi...

Sela: Kam paralajmëruar se do të manipulojnë me regjistrimin e diasporës

para një muaji - Koha.mk

Nuk do të përfshihet në regjistrin e popullsisë rezidente, por në një grafë të posaçme ku do të qëndrojnë të gjithë shtetasit të cilët për më shumë se një vit jetojnë apo punojnë jashtë vendit, tha Zaev....

Sela: Ju kam thënë që do të manipulojnë me regjistrimin e diasporës (VIDEO)

para një muaji - Ina

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët (ASH) Ziadin Sela, duke komentuar deklaratat e fundit kontradiktore rreth regjistrimit të diasporës, tha se me kohë i ka paralajmëruar “këto manipulime”. “Pse nuk i merrni...

Regjistrimi i popullsisë në Maqedoni drejt fundit, ESHS bën thirrje që qytetarët të kenë durim

para një muaji - Tetova Sot

Procesi i regjistrimit të popullsisë, amvisërisë dhe banesave në Maqedoninë e Veriut, është duke iu afruar fundit. Enti Shtetëror për Statistika informon se regjistruesit janë në terren dhe punojnë me...

Përfshirja e diasporës në regjistrim dhe sulmet kibernetike, sonte në “Rruga Drejt”

para një muaji - Flaka

Në emisionin Rruga Drejtë që sonte do të transmetohet në ora 22 në Alsat, temë debati është regjistrimi i popullsisë i cili ka hyrë në javën e fundit. zv/drejtori i Entit shtetëror të statistikës, Ilmi...

Regjistrimi i popullsisë në Maqedoni drejt fundit, ESHS bën thirrje që qytetarët të kenë durim

para një muaji - Flaka

Procesi i regjistrimit të popullsisë, amvisërisë dhe banesave në Maqedoninë e Veriut, është duke iu afruar fundit. Enti Shtetëror për Statistika informon se regjistruesit janë në terren dhe punojnë me...

Regjistrimi i popullsisë në Maqedoni drejt fundit

para një muaji - Tetova1

Procesi i regjistrimit të popullsisë, amvisërisë dhe banesave në Maqedoninë e Veriut, është duke iu afruar fundit. Enti Shtetëror për Statistika informon se regjistruesit janë në terren dhe punojnë me...

Sela: Zaev asesi nuk mund të largohet nga mendësia e tij mesjetare!

para një muaji - Tetova1

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela në një dalje për media, u pyet edhe për procesin e regjistrimit. Thotë se është shumë e nevojshme që të dihet numri real, duke shtuar se ligji është decid,...

Përfshirja e diasporës në regjistrim dhe sulmet kibernetike, sonte në “Rruga Drejt”

para një muaji - Top24

Në emisionin Rruga Drejtë që sonte do të transmetohet në ora 22 në Alsat, temë debati është regjistrimi i popullsisë i cili ka hyrë në javën e fundit. zv/drejtori i Entit shtetëror të statistikës, Ilmi...

Ligji është i qartë, popullata e përgjithshme është shuma e popullsisë rezidente dhe jorezidente, potencon Sela

para një muaji - Top24

Shkup, 23 shtator – Këto deklarata të kryeministrit Zoran Zaev me logjikë nga Shekulli i mesëm dhe sillet si sundimtar, sepse në atë kohë të drejtat e qytetarëve janë varur nga vullneti i mirë i sundimtarit...

(VIDEO) Diaspora numërohet, nuk regjistrohet, Sela: Me kohë kam paralajmëruar këtë manipulim

para një muaji - Shenja

Diaspora nuk do të përfshihet në regjistrin e popullsisë rezidente, por në një grafë të posaçme ku do të qëndrojnë të gjithë shtetasit të cilët për më shumë se një vit jetojnë apo punojnë jashtë vendit....

Sela: Zaev assesi nuk mund të largohet nga mendësia e tij mesjetare!

para një muaji - Flaka

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela në një dalje për media, u pyet edhe për procesin e regjistrimit. Thotë se është shumë e nevojshme që të dihet numri real, duke shtuar se ligji është decid,...

Regjistrimi i popullsisë në Maqedoni drejt përfundimit, ESHS bën thirrje që qytetarët të kenë durim

para një muaji - Top24

Procesi i regjistrimit të popullsisë, amvisërisë dhe banesave në Maqedoninë e Veriut, është duke iu afruar fundit. Enti Shtetëror për Statistika informon se regjistruesit janë në terren dhe punojnë me...

Selami: Ligji i regjistrimit është i qartë

para një muaji - Info7

Në emisionin Rruga Drejtë që sonte do të transmetohet në ora 22 në Alsat, temë debati është regjistrimi i popullsisë i cili ka hyrë në javën e fundit. zv/drejtori i Entit shtetëror të statistikës, Ilmi...

Sela: Diaspora, pjesë e numrit të përgjithshëm

para një muaji - Fakti Ditor

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela deklaratat e kryeministrit Zoran Zaev për regjistrimin e diasporës si i vlerëson si qëndrime të sunduesve nga shekulli i kaluar. Sipas Selës ligji është...

Sela: Ligji është i qartë, popullata e përgjithshme është shuma e popullsisë rezidente dhe jorezidente

para një muaji - in7

Këto deklarata të kryeministrit Zoran Zaev me logjikë nga Shekulli i mesëm dhe sillet si sundimtar, sepse në atë kohë të drejtat e qytetarëve janë varur nga vullneti i mirë i sundimtarit ose mbretit, theksoi...

Sela: Diaspora, pjesë e numrit të përgjithshëm

para një muaji - Info7

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela deklaratat e kryeministrit Zoran Zaev për regjistrimin e diasporës si i vlerëson si qëndrime të sunduesve nga shekulli i kaluar. Sipas Selës ligji është...

Sela: Ju kam thënë që do të manipulojnë me regjistrimin e diasporës (VIDEO)

para një muaji - InfoShqip

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët (ASH) Ziadin Sela, duke komentuar deklaratat e fundit kontradiktore rreth regjistrimit të diasporës, tha se me kohë i ka paralajmëruar “këto manipulime”. “Pse nuk i merrni...

Sela: Zaev assesi nuk mund të largohet nga mendësia e tij mesjetare, e mendon veten sundues

para një muaji - Shenja

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela në një dalje për media, u pyet edhe për procesin e regjistrimit. Thotë se është shumë e nevojshme që të dihet numri real, duke shtuar se ligji është decid,...

Përfshirja e diasporës në regjistrim dhe sulmet kibernetike, sonte në “Rruga Drejt”

para një muaji - Almakos

Në emisionin Rruga Drejtë që sonte do të transmetohet në ora 22 në Alsat, temë debati është regjistrimi i popullsisë i cili ka hyrë në javën e fundit. zv/drejtori i Entit shtetëror të statistikës, Ilmi...

Regjistrimi i popullsisë në Maqedoni drejt fundit, ESHS bën thirrje që qytetarët të kenë durim

para një muaji - Lajm

Procesi i regjistrimit të popullsisë, amvisërisë dhe banesave në Maqedoninë e Veriut, është duke iu afruar fundit. Enti Shtetëror për Statistika informon se regjistruesit janë në terren dhe punojnë me...

Ziadin Sela: Diaspora, pjesë e numrit të përgjithshëm

para një muaji - News Tv

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela deklaratat e kryeministrit Zoran Zaev për regjistrimin e diasporës si i vlerëson si qëndrime të sunduesve nga shekulli i kaluar. Sipas Selës ligji është...

Sela: Zaev asesi nuk mund të largohet nga mendësia e tij mesjetare!

para një muaji - Tetova Sot

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela në një dalje për media, u pyet edhe për procesin e regjistrimit. Thotë se është shumë e nevojshme që të dihet numri real, duke shtuar se ligji është decid,...

Regjistruesit janë në terren dhe do ta vizitojnë çdo amvisëri, ESHS apelon te qytetarët për durim

para një muaji - Daily News

Shkup, 23 shtator – Regjistrimi i popullsisë, amvisërive dhe banesave në Republikën e Maqedonisë së Veriut 2021 , po i afrohet fundit. Mbeten edhe tetë ditë dhe regjistruesit me intensitet maksimal i vizitojnë...

Sela: Ju kam thënë që do të manipulojnë me regjistrimin e diasporës (VIDEO)

para një muaji - Zyrtare

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët (ASH) Ziadin Sela, duke komentuar deklaratat e fundit kontradiktore rreth regjistrimit të diasporës, tha se me kohë i ka paralajmëruar “këto manipulime”. “Pse nuk i merrni...

Selami me qëndrim ndryshe nga Zaev për regjistrimin e popullsisë

para një muaji - Ina

Ilmi Selami, zëvendësdrejtor i Entit të Statistikës, thotë se Maqedonia e Veriut po e regjistron të gjithë popullsinë dhe ky qëndrim nuk është i njëjtë me deklarimet e kryeministrit Zoran Zaev. Sipas tij,...

Sela: Zaev mendon se është sundues, por ne jetojmë në shekullin 21 dhe jo në mesjetë

para një muaji - Nistori

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela në një paraqitje mediatike u pyet për procesin e regjistrimit. Ai thotë se është shumë e nevojshme që të dihet numri real, duke shtuar se ligji është decid,...

Sela: Zaev assesi nuk mund të largohet nga mendësia e tij mesjetare!

para një muaji - Arbresh

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela në një dalje për media, u pyet edhe për procesin e regjistrimit. Thotë se është shumë e nevojshme që të dihet numri real, duke shtuar se ligji është decid,...

Sela: Kam paralajmëruar se do të manipulojnë me regjistrimin e diasporës

para një muaji - Almakos

Diaspora nuk do të përfshihet në regjistrin e popullsisë rezidente, por në një grafë të posaçme ku do të qëndrojnë të gjithë shtetasit të cilët për më shumë se një vit jetojnë apo punojnë jashtë vendit....

Sela: Zaev asesi nuk mund të largohet nga mendësia e tij mesjetare!

para një muaji - Press Online

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela në një dalje për media, u pyet edhe për procesin e regjistrimit. Thotë se është shumë e nevojshme që të dihet numri real, duke shtuar se ligji është decid,...

Sela: Ju kam thënë që do të manipulojnë me regjistrimin e diasporës (VIDEO)

para një muaji - Lajm

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët (ASH) Ziadin Sela, duke komentuar deklaratat e fundit kontradiktore rreth regjistrimit të diasporës, tha se me kohë i ka paralajmëruar “këto manipulime”. “Pse nuk i merrni...

Selami me qëndrim ndryshe nga Zaev për regjistrimin e popullsisë

para një muaji - Tetova1

Ilmi Selami, zëvendësdrejtor i Entit të Statistikës, thotë se Maqedonia e Veriut po e regjistron të gjithë popullsinë dhe ky qëndrim nuk është i njëjtë me deklarimet e kryeministrit Zoran Zaev, informon...

Ilmi Selami: Popullata rezidente dhe ajo jorezidente përbëjnë numrin e përgjithshëm të popullatës

para një muaji - Bota Sot

Ilmi Selami, zëvendësdrejtor i Entit të Statistikës, thotë se Maqedonia e Veriut po e regjistron të gjithë popullsinë. Sipas tij, sikur të mos përfshihej në numrin e përgjithshëm, atëherë diaspora fare...

Zaev: Diaspora nuk do të përfshihet në numrin e përgjithshëm të popullatës rezidente

para një muaji - Fakte

Diaspora nuk do të përfshihet në regjistrin e popullsisë rezidente, por në një grafë të posaçme ku do të qëndrojnë të gjithë shtetasit të cilët për më shumë se një vit jetojnë apo punojnë jashtë vendit....

LSDM – BDI ping pong për regjistrimin e diasporës!

para një muaji - Zhurnal

Shkup, 22 shtator – Ilmi Selami, zëvendësdrejtor i Entit të Statistikës, thotë se Maqedonia e Veriut po e regjistron të gjithë popullsinë. Sipas tij, sikur të mos përfshihej në numrin e përgjithshëm, atëherë...

Zaevi “pishman”: Diaspora nuk do të përfshihet në numrin e përgjithshëm të popullatës rezidente

para një muaji - Zhurnal

Shkup, 22 shtator – Diaspora nuk do të përfshihet në regjistrin e popullsisë rezidente, por në një grafë të posaçme ku do të qëndrojnë të gjithë shtetasit të cilët për më shumë se një vit jetojnë apo punojnë...

Ilmi Selami: Do të përfshihet edhe diaspora

para një muaji - Medial

Ilmi Selami, zëvendësdrejtor i Entit të Statistikës, thotë se Maqedonia e Veriut po e regjistron të gjithë popullsinë. Sipas tij, sikur të mos përfshihej në numrin e përgjithshëm, atëherë diaspora fare...

Zaev: Diaspora nuk do të përfshihet në numrin e përgjithshëm të popullatës rezidente

para një muaji - Medial

Diaspora nuk do të përfshihet në regjistrin e popullsisë rezidente, por në një grafë të posaçme ku do të qëndrojnë të gjithë shtetasit të cilët për më shumë se një vit jetojnë apo punojnë jashtë vendit....

Ilmi Selami: Do të përfshihet edhe diaspora

para një muaji - Ina

Ilmi Selami, zëvendësdrejtor i Entit të Statistikës, thotë se Maqedonia e Veriut po e regjistron të gjithë popullsinë. Sipas tij, sikur të mos përfshihej në numrin e përgjithshëm, atëherë diaspora fare...

Zaev: Diaspora nuk do të përfshihet në numrin e përgjithshëm të popullatës rezidente

para një muaji - Tetova1

Diaspora nuk do të përfshihet në regjistrin e popullsisë rezidente, por në një grafë të posaçme ku do të qëndrojnë të gjithë shtetasit të cilët për më shumë se një vit jetojnë apo punojnë jashtë vendit....

Ilmi Selami siguron: Do të përfshihet edhe diaspora

para një muaji - Tetova1

Ilmi Selami, zëvendësdrejtor i Entit të Statistikës, thotë se Maqedonia e Veriut po e regjistron të gjithë popullsinë. Sipas tij, sikur të mos përfshihej në numrin e përgjithshëm, atëherë diaspora fare...

Zaev: Diaspora nuk do të përfshihet në numrin e përgjithshëm të popullatës rezidente

para një muaji - InfoShqip

Diaspora nuk do të përfshihet në regjistrin e popullsisë rezidente, por në një grafë të posaçme ku do të qëndrojnë të gjithë shtetasit të cilët për më shumë se një vit jetojnë apo punojnë jashtë vendit....

Ilmi Selami: Do të përfshihet edhe diaspora

para një muaji - Tetova Sot

Ilmi Selami, zëvendësdrejtor i Entit të Statistikës, thotë se Maqedonia e Veriut po e regjistron të gjithë popullsinë. Sipas tij, sikur të mos përfshihej në numrin e përgjithshëm, atëherë diaspora fare...

Ilmi Selami: Do të përfshihet edhe diaspora

para një muaji - Sovrani

Ilmi Selami, zëvendësdrejtor i Entit të Statistikës, thotë se Maqedonia e Veriut po e regjistron të gjithë popullsinë. Sipas tij, sikur të mos përfshihej në numrin e përgjithshëm, atëherë diaspora fare...

Zaev: Diaspora nuk do të përfshihet në numrin e përgjithshëm të popullatës rezidente

para një muaji - Sovrani

Diaspora nuk do të përfshihet në regjistrin e popullsisë rezidente, por në një grafë të posaçme ku do të qëndrojnë të gjithë shtetasit të cilët për më shumë se një vit jetojnë apo punojnë jashtë vendit....

Zaev për regjistrimin: Pavarësisht numrave, ligjet për të drejtat e shqiptarëve nuk do të ndryshohen

para një muaji - Telegrafi

Kryeministri Zoran Zaev sqaron dilemat rreth të dhënave të regjistrimit të popullsisë. Ai thotë se numri i përgjithshëm i popullsisë rezidente dhe asaj jorezidente do të mbetet baza e politikës së përfaqësimit...

Zaev: Diaspora nuk do të përfshihet në numrin e përgjithshëm të popullatës rezidente

para një muaji - Ina

Diaspora nuk do të përfshihet në regjistrin e popullsisë rezidente, por në një grafë të posaçme ku do të qëndrojnë të gjithë shtetasit të cilët për më shumë se një vit jetojnë apo punojnë jashtë vendit....

Zaev për regjistrimin: Pavarësisht numrave, ligjet për të drejtat e shqiptarëve nuk do të ndryshohen

para një muaji - ABC News

Kryeministri Zoran Zaev sqaron dilemat rreth të dhënave të regjistrimit të popullsisë në Maqedoninë e Veriut. Ai thotë se numri i përgjithshëm i popullsisë rezidente dhe asaj jorezidente do të mbetet baza...

Zaev: Ligjet për të drejtat e shqiptarëve nuk do të ndryshohen

para një muaji - Bota Sot

Kryeministri Zoran Zaev sqaron dilemat rreth të dhënave të regjistrimit të popullsisë. Ai thotë se numri i përgjithshëm i popullsisë rezidente dhe asaj jorezidente do të mbetet baza e politikës së përfaqësimit...

Regjistrimi i popullsisë Selami: Diaspora rrezikohet nga sulmet kibernetike

para një muaji - Opinion.mk

Procesi i regjistrimit të popullsisë nën sulme të vazhdueshme kibernetike. Nënkryetari I Entit të Statistikës Ilmi Selami në Argument në TVM2 thotë se diaspora rrezikohet të mos regjistrohet tërësisht,...

Regjistrimi i popullsisë Selami: Diaspora rrezikohet nga sulmet kibernetike

para një muaji - Ditari.mk

Procesi i regjistrimit të popullsisë nën sulme të vazhdueshme kibernetike. Nënkryetari I Entit të Statistikës Ilmi Selami në Argument në TVM2 thotë se diaspora rrezikohet të mos regjistrohet tërësisht,...

Regjistrimi, Zaev: Ligjet për të drejtat e shqiptarëve dhe bashkësive të tjera nuk do të ndryshohen

para një muaji - Alsat-M

Kryeministri Zoran Zaev sqaron dilemat rreth të dhënave të regjistrimit të popullsisë. Ai thotë se numri i përgjithshëm i popullsisë rezidente dhe asaj jorezidente do të mbetet baza e politikës së përfaqësimit...

Zaev: Diaspora nuk do të përfshihet në numrin e përgjithshëm të popullatës rezidente

para një muaji - Argument

Diaspora nuk do të përfshihet në regjistrin e popullsisë rezidente, por në një grafë të posaçme ku do të qëndrojnë të gjithë shtetasit të cilët për më shumë se një vit jetojnë apo punojnë jashtë vendit....

Zaev: Diaspora nuk do të përfshihet në numrin e përgjithshëm të popullatës rezidente

para një muaji - News Tv

Diaspora nuk do të përfshihet në regjistrin e popullsisë rezidente, por në një grafë të posaçme ku do të qëndrojnë të gjithë shtetasit të cilët për më shumë se një vit jetojnë apo punojnë jashtë vendit....

Zaev: Diaspora nuk do të përfshihet në numrin e përgjithshëm të popullatës rezidente

para një muaji - in7

Diaspora nuk do të përfshihet në regjistrin e popullsisë rezidente, por në një grafë të posaçme ku do të qëndrojnë të gjithë shtetasit të cilët për më shumë se një vit jetojnë apo punojnë jashtë vendit....

Regjistrimi i popullsisë Selami: Diaspora rrezikohet nga sulmet kibernetike

para një muaji - Ina

Procesi i regjistrimit të popullsisë nën sulme të vazhdueshme kibernetike. Nënkryetari I Entit të Statistikës Ilmi Selami në Argument në TVM2 thotë se diaspora rrezikohet të mos regjistrohet tërësisht,...

Zaev për regjistrimin: Pavarësisht numrave, ligjet për të drejtat e shqiptarëve nuk do të ndryshohen

para një muaji - InfoShqip

Kryeministri Zoran Zaev sqaron dilemat rreth të dhënave të regjistrimit të popullsisë. Ai thotë se numri i përgjithshëm i popullsisë rezidente dhe asaj jorezidente do të mbetet baza e politikës së përfaqësimit...

Regjistrimi i popullsisë Selami: Diaspora rrezikohet nga sulmet kibernetike

para një muaji - Aktuale

Procesi i regjistrimit të popullsisë nën sulme të vazhdueshme kibernetike. Nënkryetari I Entit të Statistikës Ilmi Selami në Argument në TVM2 thotë se diaspora rrezikohet të mos regjistrohet tërësisht,...

Zaev: Diaspora nuk do të përfshihet në numrin e përgjithshëm të popullatës rezidente

para një muaji - Top24

Diaspora nuk do të përfshihet në regjistrin e popullsisë rezidente , por në një grafë të posaçme ku do të qëndrojnë të gjithë shtetasit të cilët për më shumë se një vit jetojnë apo punojnë jashtë vendit...

Regjistrimi i popullsisë Selami: Diaspora rrezikohet nga sulmet kibernetike

para një muaji - Flaka

Procesi i regjistrimit të popullsisë nën sulme të vazhdueshme kibernetike. Nënkryetari I Entit të Statistikës Ilmi Selami në Argument në TVM2 thotë se diaspora rrezikohet të mos regjistrohet tërësisht,...

Zaev për regjistrimin: Pavarësisht numrave, ligjet për të drejtat e shqiptarëve nuk do të ndryshohen

para një muaji - Top24

Kryeministri Zoran Zaev sqaron dilemat rreth të dhënave të regjistrimit të popullsisë. Ai thotë se numri i përgjithshëm i popullsisë rezidente dhe asaj jorezidente do të mbetet baza e politikës së përfaqësimit...

Zaev: Ligjet për të drejtat e shqiptarëve nuk do të ndryshohen

para një muaji - in7

Kryeministri Zoran Zaev sqaron dilemat rreth të dhënave të regjistrimit të popullsisë. Ai thotë se numri i përgjithshëm i popullsisë rezidente dhe asaj jorezidente do të mbetet baza e politikës së përfaqësimit...

Regjistrimi i popullsisë Selami: Diaspora rrezikohet nga sulmet kibernetike

para një muaji - Tetova Sot

Procesi i regjistrimit të popullsisë nën sulme të vazhdueshme kibernetike. Nënkryetari I Entit të Statistikës Ilmi Selami në Argument në TVM2 thotë se diaspora rrezikohet të mos regjistrohet tërësisht,...

Regjistrimi, Zaev: Ligjet për të drejtat e shqiptarëve dhe bashkësive të tjera nuk do të ndryshohen

para një muaji - Fakti Ditor

Kryeministri Zoran Zaev sqaron dilemat rreth të dhënave të regjistrimit të popullsisë. Ai thotë se numri i përgjithshëm i popullsisë rezidente dhe asaj jorezidente do të mbetet baza e politikës së përfaqësimit...

Regjistrimi i popullsisë Selami: Diaspora rrezikohet nga sulmet kibernetike

para një muaji - Almakos

Procesi i regjistrimit të popullsisë nën sulme të vazhdueshme kibernetike. Nënkryetari I Entit të Statistikës Ilmi Selami në Argument në TVM2 thotë se diaspora rrezikohet të mos regjistrohet tërësisht,...

Regjistrimi i popullsisë Selami: Diaspora rrezikohet nga sulmet kibernetike

para një muaji - News Tv

Procesi i regjistrimit të popullsisë nën sulme të vazhdueshme kibernetike. Nënkryetari I Entit të Statistikës Ilmi Selami në Argument në TVM2 thotë se diaspora rrezikohet të mos regjistrohet tërësisht,...

Regjistrimi i popullsisë Selami: Diaspora rrezikohet nga sulmet kibernetike

para një muaji - Info7

Procesi i regjistrimit të popullsisë nën sulme të vazhdueshme kibernetike. Nënkryetari I Entit të Statistikës Ilmi Selami në Argument në TVM2 thotë se diaspora rrezikohet të mos regjistrohet tërësisht,...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK