Fatmir Dehari: Kërçovën tonë në këtë mandat që po vjen e pret transformimi tërësorë

para 6 dite - Ina

Bashkimi Demokratik për Integrim ka vazhduar fushatën parazgjedhore në Kërçovë ku ka prezantuar kandidatin për kryetar të kësaj komune Fatmir Deharin dhe listën e kandidatëve për këshilltarë të kryesuar...

Ali Ahmeti nga Kërçova: Vazhdojmë kapitullin e ri me Fatmir Deharin, rretho numrin 3

para 6 dite - Iliria News

Bashkimi Demokratik për Integrim ka vazhduar fushatën parazgjedhore në Kërçovë ku ka prezantuar kandidatin për kryetar të kësaj komune Fatmir Deharin dhe listën e kandidatëve për këshilltarë të kryesuar...

Xhaferi: Kërçova udhëkryqet i ka drejtuar që moti, rruga e saj është vetëm BDI dhe numri 3 (VIDEO)

para 6 dite - Aktuale

Bashkimi Demokratik për Integrim ka vazhduar fushatën parazgjedhore në Kërçovë ku ka prezantuar kandidatin për kryetar të kësaj komune Fatmir Deharin dhe listën e kandidatëve për këshilltarë të kryesuar...

Fatmir Dehari: Kërçovën tonë në këtë mandat që po vjen e pret transformimi tërësorë (VIDEO)

para 6 dite - Aktuale

Bashkimi Demokratik për Integrim ka vazhduar fushatën parazgjedhore në Kërçovë ku ka prezantuar kandidatin për kryetar të kësaj komune Fatmir Deharin dhe listën e kandidatëve për këshilltarë të kryesuar...

Ali Ahmeti: Më 17 tetor në Kërçovë përballemi vetëm me VMRO-në me askënd tjetër!

para 6 dite - Derveni

Bashkimi Demokratikë për Integrim sonte mbajti tubimin qendrorë në Kërçovë ku shpalosi programin e kandidatit për të parin e Kërçovës Fatmir Deharit i cili kandidon për një mandat të tretë. Lideri i Integristëve...

Ali Ahmeti nga Kërçova: Vazhdojmë kapitullin e ri me Fatmir Deharin, rretho numrin 3

para 6 dite - Sharri

Bashkimi Demokratik për Integrim ka vazhduar fushatën parazgjedhore në Kërçovë ku ka prezantuar kandidatin për kryetar të kësaj komune Fatmir Deharin dhe listën e kandidatëve për këshilltarë të kryesuar...

Ali Ahmeti: Më 17 tetor në Kërçovë përballemi vetëm me VMRO-në me askënd tjetër!

para 6 dite - Politiko.mk

Bashkimi Demokratikë për Integrim sonte mbajti tubimin qendrorë në Kërçovë ku shpalosi programin e kandidatit për të parin e Kërçovës Fatmir Deharit i cili kandidon për një mandat të tretë. Lideri i Integristëve...

Ali Ahmeti: Më 17 tetor në Kërçovë përballemi vetëm me VMRO-në me askënd tjetër!

para 6 dite - TV21

Bashkimi Demokratikë për Integrim sonte mbajti tubimin qendrorë në Kërçovë ku shpalosi programin e kandidatit për të parin e Kërçovës Fatmir Deharit i cili kandidon për një mandat të tretë. Lideri i Integristëve...

Ali Ahmeti: Më 17 tetor në Kërçovë përballemi vetëm me VMRO-në me askënd tjetër!

para 6 dite - Sharri

Bashkimi Demokratikë për Integrim sonte mbajti tubimin qendrorë në Kërçovë ku shpalosi programin e kandidatit për të parin e Kërçovës Fatmir Deharit i cili kandidon për një mandat të tretë. Lideri i Integristëve...

Grubi: Kërçova është fitorja më e madhe e Marrëveshjes së Ohrit dhe e luftës së vitit 2001

para 6 dite - Politiko.mk

Kërçova është fitorja më e madhe e Marrëveshjes së Ohrit dhe e luftës së vitit 2001 dhe Kërçova për asnjë çmim nuk guxon të rrezikohet prandaj të gjithë jemi bërë tok dhe bashkë në përkrahje të Fatmir...

Grubi nga Kërçova: Në Uskanë me BDI-në mund të rijnë edhe Aleanca, Alternative e Besa

para 6 dite - Politiko.mk

Në Kërçovë, në Uskanë nuk kam mbet kënd pa e sjellë sepse krejt janë me ne. Askush nuk i del përpara grupit tonë se është vërtetë më i forti, të merr përpara si cunami në shi e në borë. Bashkë krejt këta...

Grubi: Fati i shqiptarëve të Kërçovës dhe më gjerë është i sigurt vetëm kur është në duart e Ali Ahmetit

para 6 dite - Politiko.mk

Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi gjatë tubimit të Bashkimit Demokratik për Integrim në Kërçovë ku u prezantua kandidati për kryetar komune, z. Fatmir Dehari dhe lista e këshilltarëve para të pranishmëve...

Ahmeti: Më 17 tetor në Kërçovë përballemi vetëm me VMRO-në me askënd tjetër!

para 6 dite - Koha.mk

Kërçovë, 13 tetor – Bashkimi Demokratikë për Integrim sonte mbajti tubimin qendrorë në Kërçovë ku shpalosi programin e kandidatit për të parin e Kërçovës Fatmir Deharit i cili kandidon për një mandat të...

Ali Ahmeti nga Kërçova: Vazhdojmë kapitullin e ri me Fatmir Deharin, rretho numrin 3

para 6 dite - Indeks.mk

Bashkimi Demokratik për Integrim ka vazhduar fushatën parazgjedhore në Kërçovë ku ka prezantuar kandidatin për kryetar të kësaj komune Fatmir Deharin dhe listën e kandidatëve për këshilltarë të kryesuar...

Ali Ahmeti: Më 17 tetor në Kërçovë përballemi vetëm me VMRO-në me askënd tjetër! (VIDEO)

para 6 dite - Indeks.mk

Bashkimi Demokratikë për Integrim sonte mbajti tubimin qendrorë në Kërçovë ku shpalosi programin e kandidatit për të parin e Kërçovës Fatmir Deharit i cili kandidon për një mandat të tretë. Lideri i Integristëve...

Grubi: Kërçova është fitorja më e madhe e Marrëveshjes së Ohrit dhe e luftës së vitit 2001 (VIDEO)

para 6 dite - Indeks.mk

Kërçova është fitorja më e madhe e Marrëveshjes së Ohrit dhe e luftës së vitit 2001 dhe Kërçova për asnjë çmim nuk guxon të rrezikohet prandaj të gjithë jemi bërë tok dhe bashkë në përkrahje të Fatmir...

Grubi: Fati i shqiptarëve të Kërçovës dhe më gjerë është i sigurt vetëm kur është në duart e Ali Ahmetit (VIDEO)

para 6 dite - Indeks.mk

Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi gjatë tubimit të Bashkimit Demokratik për Integrim në Kërçovë ku u prezantua kandidati për kryetar komune, z. Fatmir Dehari dhe lista e këshilltarëve para të pranishmëve...

Grubi nga Kërçova: Në Uskanë me BDI-në mund të rijnë edhe Aleanca, Alternative e Besa (VIDEO)

para 6 dite - Indeks.mk

Në Kërçovë, në Uskanë nuk kam mbet kënd pa e sjellë sepse krejt janë me ne. Askush nuk i del përpara grupit tonë se është vërtetë më i forti, të merr përpara si cunami në shi e në borë. Bashkë krejt këta...

Grubi: Kërçova është fitorja më e madhe e Marrëveshjes së Ohrit dhe e luftës së vitit 200

para 6 dite - Sharri

Kërçova është fitorja më e madhe e Marrëveshjes së Ohrit dhe e luftës së vitit 2001 dhe Kërçova për asnjë çmim nuk guxon të rrezikohet prandaj të gjithë jemi bërë tok dhe bashkë në përkrahje të Fatmir...

Grubi: Kërçova është fitorja më e madhe e Marrëveshjes së Ohrit dhe e luftës së vitit 2001

para 6 dite - Raporter.mk

Kërçova është fitorja më e madhe e Marrëveshjes së Ohrit dhe e luftës së vitit 2001 dhe Kërçova për asnjë çmim nuk guxon të rrezikohet prandaj të gjithë jemi bërë tok dhe bashkë në përkrahje të Fatmir...

Grubi nga Kërçova: Në Uskanë me BDI-në mund të rijnë edhe Aleanca, Alternative e Besa

para 6 dite - Raporter.mk

Në Kërçovë, në Uskanë nuk kam mbet kënd pa e sjellë sepse krejt janë me ne. Askush nuk i del përpara grupit tonë se është vërtetë më i forti, të merr përpara si cunami në shi e në borë. Bashkë krejt këta...

Grubi: Fati i shqiptarëve të Kërçovës dhe më gjerë është i sigurt vetëm kur është në duart e Ali Ahmetit

para 6 dite - Raporter.mk

Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi gjatë tubimit të Bashkimit Demokratik për Integrim në Kërçovë ku u prezantua kandidati për kryetar komune, z. Fatmir Dehari dhe lista e këshilltarëve para të pranishmëve...

Ali Ahmeti: Më 17 tetor në Kërçovë përballemi vetëm me VMRO-në me askënd tjetër!

para 6 dite - Ina

Bashkimi Demokratikë për Integrim sonte mbajti tubimin qendrorë në Kërçovë ku shpalosi programin e kandidatit për të parin e Kërçovës Fatmir Deharit i cili kandidon për një mandat të tretë. Lideri i Integristëve...

Ali Ahmeti: Më 17 tetor në Kërçovë përballemi vetëm me VMRO-në me askënd tjetër!

para 6 dite - Aktuale

Bashkimi Demokratikë për Integrim sonte mbajti tubimin qendrorë në Kërçovë ku shpalosi programin e kandidatit për të parin e Kërçovës Fatmir Deharit i cili kandidon për një mandat të tretë. Advertisements...

Grubi nga Kërçova: Në Uskanë me BDI-në mund të rijnë edhe Aleanca, Alternative e Besa

para 6 dite - Desku

Në Kërçovë, në Uskanë nuk kam mbet kënd pa e sjellë sepse krejt janë me ne. Askush nuk i del përpara grupit tonë se është vërtetë më i forti, të merr përpara si cunami në shi e në borë. Bashkë krejt këta...

Grubi nga Kërçova: Në Uskanë me BDI-në mund të rijnë edhe Aleanca, Alternative e Besa

para 6 dite - News33

Në Kërçovë, në Uskanë nuk kam mbet kënd pa e sjellë sepse krejt janë me ne. Askush nuk i del përpara grupit tonë se është vërtetë më i forti, të merr përpara si cunami në shi e në borë. Bashkë krejt këta...

Grubi: Kërçova është fitorja më e madhe e Marrëveshjes së Ohrit dhe e luftës së vitit 2001

para 6 dite - Aktuale

Kërçova është fitorja më e madhe e Marrëveshjes së Ohrit dhe e luftës së vitit 2001 dhe Kërçova për asnjë çmim nuk guxon të rrezikohet prandaj të gjithë jemi bërë tok dhe bashkë në përkrahje të Fatmir...

Fatmir Dehari: Kërçovën tonë në këtë mandat që po vjen e pret transformimi tërësorë (VIDEO)

para 6 dite - Tetova1

Bashkimi Demokratik për Integrim ka vazhduar fushatën parazgjedhore në Kërçovë ku ka prezantuar kandidatin për kryetar të kësaj komune Fatmir Deharin dhe listën e kandidatëve për këshilltarë të kryesuar...

Grubi nga Kërçova: Në Uskanë me BDI-në mund të rijnë edhe Aleanca, Alternative e Besa

para 6 dite - Aktuale

Në Kërçovë, në Uskanë nuk kam mbet kënd pa e sjellë sepse krejt janë me ne. Askush nuk i del përpara grupit tonë se është vërtetë më i forti, të merr përpara si cunami në shi e në borë. Bashkë krejt këta...

Grubi: Fati i shqiptarëve të Kërçovës dhe më gjerë është i sigurt vetëm kur është në duart e Ali Ahmetit

para 6 dite - Aktuale

Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi gjatë tubimit të Bashkimit Demokratik për Integrim në Kërçovë ku u prezantua kandidati për kryetar komune, z. Fatmir Dehari dhe lista e këshilltarëve para të pranishmëve...

Ali Ahmeti nga Kërçova: Vazhdojmë kapitullin e ri me Fatmir Deharin (FOTO)

para 6 dite - Tetova1

Bashkimi Demokratik për Integrim ka vazhduar fushatën parazgjedhore në Kërçovë ku ka prezantuar kandidatin për kryetar të kësaj komune Fatmir Deharin dhe listën e kandidatëve për këshilltarë të kryesuar...

Ali Ahmeti nga Kërçova: Vazhdojmë kapitullin e ri me Fatmir Deharin

para 6 dite - Flaka

Bashkimi Demokratik për Integrim ka vazhduar fushatën parazgjedhore në Kërçovë ku ka prezantuar kandidatin për kryetar të kësaj komune Fatmir Deharin dhe listën e kandidatëve për këshilltarë të kryesuar...

Fatmir Dehari: Kërçovën tonë në këtë mandat që po vjen e pret transformimi tërësorë

para 6 dite - Flaka

Bashkimi Demokratik për Integrim ka vazhduar fushatën parazgjedhore në Kërçovë ku ka prezantuar kandidatin për kryetar të kësaj komune Fatmir Deharin dhe listën e kandidatëve për këshilltarë të kryesuar...

Xhaferi: Kërçova udhëkryqet i ka drejtuar që moti, rruga e saj është vetëm BDI

para 6 dite - Flaka

Bashkimi Demokratik për Integrim ka vazhduar fushatën parazgjedhore në Kërçovë ku ka prezantuar kandidatin për kryetar të kësaj komune Fatmir Deharin dhe listën e kandidatëve për këshilltarë të kryesuar...

Fatmir Dehari: Kërçovën tonë në këtë mandat që po vjen e pret transformimi tërësorë

para 6 dite - Tetova Sot

Bashkimi Demokratik për Integrim ka vazhduar fushatën parazgjedhore në Kërçovë ku ka prezantuar kandidatin për kryetar të kësaj komune Fatmir Deharin dhe listën e kandidatëve për këshilltarë të kryesuar...

Xhaferi: Kërçova udhëkryqet i ka drejtuar që moti, rruga e saj është vetëm BDI dhe numri 3

para 6 dite - Tetova Sot

Bashkimi Demokratik për Integrim ka vazhduar fushatën parazgjedhore në Kërçovë ku ka prezantuar kandidatin për kryetar të kësaj komune Fatmir Deharin dhe listën e kandidatëve për këshilltarë të kryesuar...

Ali Ahmeti nga Kërçova: Vazhdojmë kapitullin e ri me Fatmir Deharin, rretho numrin 3

para 6 dite - Tetova Sot

Bashkimi Demokratik për Integrim ka vazhduar fushatën parazgjedhore në Kërçovë ku ka prezantuar kandidatin për kryetar të kësaj komune Fatmir Deharin dhe listën e kandidatëve për këshilltarë të kryesuar...

Ahmeti nga Kërçova: Unë dhe Fatmiri vijmë nga lufta. Votoni 3

para 6 dite - Tetova Sot

Bashkimi Demokratik për Integrim ka vazhduar fushatën parazgjedhore në Kërçovë ku ka prezantuar kandidatin për kryetar të kësaj komune Fatmir Deharin dhe listën e kandidatëve për këshilltarë të kryesuar...

Ali Ahmeti: Më 17 tetor në Kërçovë përballemi vetëm me VMRO-në me askënd tjetër

para 6 dite - InfoShqip

Bashkimi Demokratikë për Integrim sonte mbajti tubimin qendrorë në Kërçovë ku shpalosi programin e kandidatit për të parin e Kërçovës Fatmir Deharit i cili kandidon për një mandat të tretë. Lideri i Integristëve...

Ali Ahmeti: Më 17 tetor në Kërçovë përballemi vetëm me VMRO-në me askënd tjetër!

para 6 dite - Tetova1

Bashkimi Demokratikë për Integrim sonte mbajti tubimin qendrorë në Kërçovë ku shpalosi programin e kandidatit për të parin e Kërçovës Fatmir Deharit i cili kandidon për një mandat të tretë. Lideri i Integristëve...

Ali Ahmeti nga Kërçova: Vazhdojmë kapitullin e ri me Fatmir Deharin

para 6 dite - Zyrtare

Bashkimi Demokratik për Integrim ka vazhduar fushatën parazgjedhore në Kërçovë ku ka prezantuar kandidatin për kryetar të kësaj komune Fatmir Deharin dhe listën e kandidatëve për këshilltarë të kryesuar...

Ali Ahmeti: Më 17 tetor në Kërçovë përballemi vetëm me VMRO-në me askënd tjetër!

para 6 dite - Flaka

Bashkimi Demokratikë për Integrim sonte mbajti tubimin qendrorë në Kërçovë ku shpalosi programin e kandidatit për të parin e Kërçovës Fatmir Deharit i cili kandidon për një mandat të tretë. Lideri i Integristëve...

Ali Ahmeti: Më 17 tetor në Kërçovë përballemi vetëm me VMRO-në me askënd tjetër!

para 6 dite - Tetova Sot

Bashkimi Demokratikë për Integrim sonte mbajti tubimin qendrorë në Kërçovë ku shpalosi programin e kandidatit për të parin e Kërçovës Fatmir Deharit i cili kandidon për një mandat të tretë. Lideri i Integristëve...

Sonte vuloset fitorja e madhe e Deharit

para 6 dite - Bota Sot

E gjitha e arritur me punë, sakrificë, përkushtim dhe transparencë. Kjo është Komuna e Kërçovës , sot, jo vetëm një bastion i BDI-së por edhe një shembull i madh i unitetit shqiptarë. Dhe nuk ka si të...

Grubi nga Kërçova: Në Uskanë me BDI-në mund të rijnë edhe Aleanca, Alternative e Besa

para 6 dite - Flaka

Në Kërçovë, në Uskanë nuk kam mbet kënd pa e sjellë sepse krejt janë me ne. Askush nuk i del përpara grupit tonë se është vërtetë më i forti, të merr përpara si cunami në shi e në borë. Bashkë krejt këta...

Ali Ahmeti nga Kërçova: Vazhdojmë kapitullin e ri me Fatmir Deharin, rretho numrin 3 (VIDEO)

para 6 dite - Lajm

Bashkimi Demokratik për Integrim ka vazhduar fushatën parazgjedhore në Kërçovë ku ka prezantuar kandidatin për kryetar të kësaj komune Fatmir Deharin dhe listën e kandidatëve për këshilltarë të kryesuar...

Ahmeti nga Kërçova: Unë dhe Fatmiri vijmë nga lufta, Votoni numrin 3

para 6 dite - Express.mk

Bashkimi Demokratik për Integrim ka vazhduar fushatën parazgjedhore në Kërçovë ku ka prezantuar kandidatin për kryetar të kësaj komune Fatmir Deharin dhe listën e kandidatëve për këshilltarë të kryesuar...

Ali Ahmeti nga Kërçova: Vazhdojmë kapitullin e ri me Fatmir Deharin

para 6 dite - Fakti Ditor

Ali Ahmeti nga Kërçova: Vazhdojmë kapitullin e ri me Fatmir Deharin, rretho numrin 3 (VIDEO) Ali Ahmeti nga Kërçova: Vazhdojmë kapitullin e ri me Fatmir Deharin, rretho numrin 3 (VIDEO) Ndryshimi i fundit...

Grubi nga Kërçova: Në Uskanë me BDI-në mund të rijnë edhe Aleanca, Alternative e Besa

para 6 dite - Tetova Sot

Në Kërçovë, në Uskanë nuk kam mbet kënd pa e sjellë sepse krejt janë me ne. Askush nuk i del përpara grupit tonë se është vërtetë më i forti, të merr përpara si cunami në shi e në borë. Bashkë krejt këta...

Grubi: Kërçova është fitorja më e madhe e Marrëveshjes së Ohrit dhe e luftës së vitit 2001

para 6 dite - Tetova Sot

Kërçova është fitorja më e madhe e Marrëveshjes së Ohrit dhe e luftës së vitit 2001 dhe Kërçova për asnjë çmim nuk guxon të rrezikohet prandaj të gjithë jemi bërë tok dhe bashkë në përkrahje të Fatmir...

Grubi nga Kërçova: Në Uskanë me BDI-në mund të rijnë edhe Aleanca, Alternative e Besa

para 6 dite - Tetova1

Në Kërçovë, në Uskanë nuk kam mbet kënd pa e sjellë sepse krejt janë me ne. Askush nuk i del përpara grupit tonë se është vërtetë më i forti, të merr përpara si cunami në shi e në borë. Bashkë krejt këta...

Grubi: Kërçova është fitorja më e madhe e Marrëveshjes së Ohrit dhe e luftës së vitit 2001

para 6 dite - Tetova1

Kërçova është fitorja më e madhe e Marrëveshjes së Ohrit dhe e luftës së vitit 2001 dhe Kërçova për asnjë çmim nuk guxon të rrezikohet prandaj të gjithë jemi bërë tok dhe bashkë në përkrahje të Fatmir...

Grubi: Fati i shqiptarëve të Kërçovës dhe më gjerë është i sigurt vetëm kur është në duart e Ali Ahmetit

para 6 dite - Flaka

Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi gjatë tubimit të Bashkimit Demokratik për Integrim në Kërçovë ku u prezantua kandidati për kryetar komune, z. Fatmir Dehari dhe lista e këshilltarëve para të pranishmëve...

Grubi: Fati i shqiptarëve të Kërçovës dhe më gjerë është i sigurt vetëm kur është në duart e Ali Ahmetit

para 6 dite - Tetova Sot

Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi gjatë tubimit të Bashkimit Demokratik për Integrim në Kërçovë ku u prezantua kandidati për kryetar komune, z. Fatmir Dehari dhe lista e këshilltarëve para të pranishmëve...

Grubi: Fati i shqiptarëve të Kërçovës dhe më gjerë është i sigurt vetëm kur është në duart e Ali Ahmetit

para 6 dite - Tetova1

Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi gjatë tubimit të Bashkimit Demokratik për Integrim në Kërçovë ku u prezantua kandidati për kryetar komune, z. Fatmir Dehari dhe lista e këshilltarëve para të pranishmëve...

Ali Ahmeti: Më 17 tetor në Kërçovë përballemi vetëm me VMRO-në me askënd tjetër!

para 6 dite - Almakos

Bashkimi Demokratikë për Integrim sonte mbajti tubimin qendrorë në Kërçovë ku shpalosi programin e kandidatit për të parin e Kërçovës Fatmir Deharit i cili kandidon për një mandat të tretë. Lideri i Integristëve...

Ali Ahmeti nga Kërçova: Vazhdojmë kapitullin e ri me Fatmir Deharin, rretho numrin 3

para 6 dite - Express.mk

Bashkimi Demokratik për Integrim ka vazhduar fushatën parazgjedhore në Kërçovë ku ka prezantuar kandidatin për kryetar të kësaj komune Fatmir Deharin dhe listën e kandidatëve për këshilltarë të kryesuar...

Ali Ahmeti: Më 17 tetor në Kërçovë përballemi vetëm me VMRO-në me askënd tjetër!

para 6 dite - Lajm

Bashkimi Demokratikë për Integrim sonte mbajti tubimin qendrorë në Kërçovë ku shpalosi programin e kandidatit për të parin e Kërçovës Fatmir Deharit i cili kandidon për një mandat të tretë. Lideri i Integristëve...

Ali Ahmeti: Më 17 tetor në Kërçovë përballemi vetëm me VMRO-në me askënd tjetër!

para 6 dite - Press Online

Bashkimi Demokratikë për Integrim sonte mbajti tubimin qendrorë në Kërçovë ku shpalosi programin e kandidatit për të parin e Kërçovës Fatmir Deharit i cili kandidon për një mandat të tretë. Lideri i Integristëve...

Grubi: Fati i shqiptarëve të Kërçovës është i sigurt kur është në duart e Ali Ahmetit

para 6 dite - Zyrtare

Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi gjatë tubimit të Bashkimit Demokratik për Integrim në Kërçovë ku u prezantua kandidati për kryetar komune, Fatmir Dehari dhe lista e këshilltarëve para të pranishmëve...

Sonte vuloset fitorja e madhe e Deharit, shqiptarët drejtë Kërçovës!

para 6 dite - Aktuale

E gjitha e arritur me punë, sakrificë, përkushtim dhe transparencë. Kjo është Komuna e Kërçovës , sot, jo vetëm një bastion i BDI-së por edhe një shembull i madh i unitetit shqiptarë. Dhe nuk ka si të...

Grubi: Kërçova është fitorja më e madhe e Marrëveshjes së Ohrit dhe e luftës së vitit 2001

para 6 dite - Lajm

Kërçova është fitorja më e madhe e Marrëveshjes së Ohrit dhe e luftës së vitit 2001 dhe Kërçova për asnjë çmim nuk guxon të rrezikohet prandaj të gjithë jemi bërë tok dhe bashkë në përkrahje të Fatmir...

Sonte vuloset fitorja e madhe e Deharit, shqiptarët drejtë Kërçovës

para 6 dite - Tetova1

E gjitha e arritur me punë, sakrificë, përkushtim dhe transparencë. Kjo është Komuna e Kërçovës , sot, jo vetëm një bastion i BDI-së por edhe një shembull i madh i unitetit shqiptarë. Dhe nuk ka si të...

Sonte vuloset fitorja e madhe e Deharit, shqiptarët drejtë Kërçovës

para 6 dite - Flaka

E gjitha e arritur me punë, sakrificë, përkushtim dhe transparencë. Kjo është Komuna e Kërçovës , sot, jo vetëm një bastion i BDI-së por edhe një shembull i madh i unitetit shqiptarë. Dhe nuk ka si të...

Sonte vuloset fitorja e madhe e Deharit, shqiptarët drejtë Kërçovës

para 6 dite - Tetova Sot

E gjitha e arritur me punë, sakrificë, përkushtim dhe transparencë. Kjo është Komuna e Kërçovës , sot, jo vetëm një bastion i BDI-së por edhe një shembull i madh i unitetit shqiptarë. Dhe nuk ka si të...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK