Gjenden 70 mina në një pyll në Gjakovë

para një muaji - Albeu

Policia e Kosovës raporton që një person ka njoftuar që në një pyll të një fshati në Gjakovë, kishte hasur disa mjete të pashpërthyera. “Ankuesi mashkull kosovar ka informuar se në pyll të fshatit kishte...

Forcat e Sigurisë së Kosovës largojnë 70 mina nga një pyll në Gjakovë

para një muaji - TV21

Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) ka bërë tërheqjen e 70 mjeteve të dyshimta (minë E-3) nga fshati Zylfaj në Gjakovë. Në raportin 24-orësh të Policisë së Kosovës bëhet e ditur se informatat për mejte të...

FSK largon 70 copa të minave në një pyll në Gjakovë

para një muaji - Telegrafi

Policia e Kosovës raporton që një person ka njoftuar që në një pyll të një fshati në Gjakovë, kishte hasur disa mjete të pashpërthyera. E pas daljes së njësive policore dhe ato të FSK-së në vendin e ngjarjes,...

Tërhiqen 70 mina në Gjakovë

para një muaji - RTV 21

Policia ka informuar se dje në fshatin Zylfaj të Gjakovës janë tërhequr në mënyrë të sigurtë 70 copë mjeteve të dyshuara (minë E-3). “Ankuesi mashkull kosovar ka informuar se në pyll të fshatit kishte...

Njësitet e FSK-së tërheqin 70 mina në një pyll të Gjakovës

para një muaji - Kallxo

Në pyll të fshatit Zylfaj të Gjakovës, një person ka informuar se ka hasur në disa mjete të pashpërthyera. Policia njofton se njësia policore ka bërë sigurimin e vendin të ngjarjes. Ndërsa njësitet e FSK-së...

Gjenden 70 mina të pashpërthyera në Gjakovë

para një muaji - ABC News

Policia e Kosovës ka gjetur 70 mina të pashpërthyera në fshatin Zylfaj në Gjakovë. Njësia e FSK-së për deminim, kanë bërë tërheqjen e 70 copë mjeteve të dyshuara (minë E-3) në mënyrë të sigurtë. “GJETJE...

FSK largon 70 copa të minave në një pyll në Gjakovë

para një muaji - Zhurnal

Policia e Kosovës raporton që një person ka njoftuar që në një pyll të një fshati në Gjakovë, kishte hasur disa mjete të pashpërthyera. E pas daljes së njësive policore dhe ato të FSK-së në vendin e ngjarjes,...

Gjenden 70 mina E-3 të pashpërthyera në një fshat të Gjakovës

para një muaji - Aktuale

Njësitet e FSK’së për deminim kanë bërë tërheqjen e 70 copë mjeteve të dyshuara, minë E-3, në një pyll të fshatit Zylfaj në Gjakovë. Kjo u bë e ditur në raportin 24 orësh të policisë së Kosovës, ku u tha...

Gjenden 70 mina në Gjakovë

para një muaji - Koha.net

Në fshatin Zylfaj të Gjakovës janë gjetur 70 mjete të pashpërthyera, gjegjësisht mina. Policia ka njoftuar se rasti ka ndodhur të dielën në ora 12:00, ku një person ka raportuar se minat i kishte hasur...

70 mjete të pashpërthyera në Gjakovë, intervenimi i FSK-së i domosdoshëm

para një muaji - Syri.net Kosova

Dje në fshatin Zylfaj të Gjakovës janë hasur mjete të pashpërthyera. Njësia policore ka bërë sigurimin e vendin të ngjarjes, ndërsa njësitet e FSK-së për deminim, kanë bërë tërheqjen e 70 copë mjeteve...

Dje u gjetën 70 mina në Zylfaj të Gjakovës, FSK-ja i tërhoqi me siguri të lartë

para një muaji - Zeri

Dje në fshatin Zylfaj të Gjakovës janë hasur mjete të pashpërthyera në numër të madh. Njësitet policore kanë bërë sigurimin e vendin të ngjarjes, ndërsa njësitet e FSK-së për deminim kanë bërë tërheqjen...

Gjenden 70 mina të pashpërthyera në Gjakovë

para një muaji - Gazeta Express

Dje në fshatin Zylfaj të Gjakovës janë hasur mjete të pashpërthyera. Njësia policore ka bërë sigurimin e vendin të ngjarjes, ndërsa njësitet e FSK-së për deminim, kanë bërë tërheqjen e 70 copë mjeteve...

Gjenden 70 mina në një pyll të Gjakovës

para një muaji - GazetaBlic

Një person përderisa po ecte në pyll ka hasur në 70 copë mjete të pashpërthyera të llojit “Minë E-3”, në fshatin Zylfaj të Gjakovës. Pas raportimit, njësia policore ka bërë sigurimin e vendit të ngjarjes,...

Gjakovë, gjinden 70 mina në pyll

para një muaji - Indeks online

Në fshatin Zylfaj të Gjakovës, dje në mesditë është raportuar në hasje të disa mjeteve shpërthyese. Një ankues kishte informuar Policinë se kishte hasur mjete shpërthyese në pyllin e fshatit. Njësitet...

Gjenden mjete të pashpërthyera në Gjakovë

para një muaji - RTK

Dje në fshatin Zylfaj të Gjakovës janë hasur mjete të pashpërthyera. Njësia policore ka bërë sigurimin e vendin të ngjarjes, ndërsa njësitet e FSK-së për deminim, kanë bërë tërheqjen e 70 copë mjeteve...

Gjenden 70 mina të pashpërthyera në Gjakovë

para një muaji - Infokusi

Dje në fshatin Zylfaj të Gjakovës janë hasur mjete të pashpërthyera. Njësia policore ka bërë sigurimin e vendin të ngjarjes, ndërsa njësitet e FSK-së për deminim, kanë bërë tërheqjen e 70 copë mjeteve...

Gjenden 70 mina E-3 të pashpërthyera në një fshat të Gjakovës

para një muaji - Tetova Sot

Njësitet e FSK’së për deminim kanë bërë tërheqjen e 70 copë mjeteve të dyshuara, minë E-3, në një pyll të fshatit Zylfaj në Gjakovë. Kjo u bë e ditur në raportin 24 orësh të policisë së Kosovës, ku u tha...

70 mjete të pashpërthyera gjenden në Gjakovë, intervenon edhe FSK-ja

para një muaji - Lajmi.net

Njësia policore ka bërë sigurimin e vendin të ngjarjes, ndërsa njësitet e FSK-së për deminim, kanë bërë tërheqjen e 70 copë mjeteve të dyshuara (minë E-3) në mënyrë të sigurtë. Njoftimi i plotë i policisë:...

Në Kosovë zbulohen 70 mina të pashpërthyera, njoftohen forcat speciale

para një muaji - FaxWeb

Dje në fshatin Zylfaj të Gjakovës janë hasur mjete të pashpërthyera. Njësia policore ka bërë sigurimin e vendin të ngjarjes, ndërsa njësitet e FSK-së për deminim, kanë bërë tërheqjen e 70 copë mjeteve...

Djali në gjendje të dehur sulmon fizikisht babanë

para një muaji - Realiteti

Në pyll të fshatit Zylfaj të Gjakovës, një person ka informuar se ka hasur në disa mjete të pashpërthyera. Policia njofton se njësia policore ka bërë sigurimin e vendin të ngjarjes. Ndërsa njësitet e FSK-së...

Autokratët po fitojnë

para një muaji - Realiteti

Në pyll të fshatit Zylfaj të Gjakovës, një person ka informuar se ka hasur në disa mjete të pashpërthyera. Policia njofton se njësia policore ka bërë sigurimin e vendin të ngjarjes. Ndërsa njësitet e FSK-së...

Njësitet e FSK-së tërheqin 70 mina në një pyll të Gjakovës

para një muaji - Realiteti

Një person është gjetur pa shenja jete, gjatë ditës së djeshme në shtëpinë e tij në fshatin Zhegër të Gjilanit. Sipas raportit policor, në vendin e ngjarjes kanë dalë të gjitha njësitë përkatëse dhe ekipi...

VIDEO – Pritoret jofunksionale të Prishtinës, shiu pikon brenda

para një muaji - Realiteti

Një person është gjetur pa shenja jete, gjatë ditës së djeshme në shtëpinë e tij në fshatin Zhegër të Gjilanit. Sipas raportit policor, në vendin e ngjarjes kanë dalë të gjitha njësitë përkatëse dhe ekipi...

Të shtëna në një aheng, policia e gjen armën me gas në kontejner

para një muaji - Realiteti

Një person është gjetur pa shenja jete, gjatë ditës së djeshme në shtëpinë e tij në fshatin Zhegër të Gjilanit. Sipas raportit policor, në vendin e ngjarjes kanë dalë të gjitha njësitë përkatëse dhe ekipi...

Gjakovë, gjinden 70 mina në pyll

para një muaji - Revista Kosovarja

Në fshatin Zylfaj të Gjakovës, dje në mesditë është raportuar në hasje të disa mjeteve shpërthyese. Një ankues kishte informuar Policinë se kishte hasur mjete shpërthyese në pyllin e fshatit. Njësitet...

FSK largon 70 mina nga një pyll në Gjakovë

para një muaji - KosovaPress

Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) ka bërë tërheqjen e 70 mjeteve të dyshimta (minë E-3) nga fshati Zylfaj në Gjakovë. Në raportin 24-orësh të Policisë së Kosovës bëhet e ditur se informatat për mejte të...

Gjenden 70 mina të pashpërthyera në Gjakovë

para një muaji - Informatat

Dje në fshatin Zylfaj të Gjakovës janë hasur mjete të pashpërthyera. Njësia policore ka bërë sigurimin e vendin të ngjarjes, ndërsa njësitet e FSK-së për deminim, kanë bërë tërheqjen e 70 copë mjeteve...

FSK-ja largon 70 mina nga një pyll në Gjakovë

para një muaji - ATV Live

Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) ka bërë tërheqjen e 70 mjeteve të dyshimta (minë E-3) nga fshati Zylfaj në Gjakovë. Në raportin 24-orësh të Policisë së Kosovës bëhet e ditur se informatat për mjete të...

Gjenden 70 mina E-3 të pashpërthyera në një fshat të Gjakovës

para një muaji - Gazeta Metro

Njësitet e FSK’së për deminim kanë bërë tërheqjen e 70 copë mjeteve të dyshuara, minë E-3, në një pyll të fshatit Zylfaj në Gjakovë, shkruan Gazeta Metro. Kjo u bë e ditur në raportin 24 orësh të policisë...

Gjenden 70 mina të pashpërthyera në Gjakovë

para një muaji - Ekonomia Online

Dje në fshatin Zylfaj të Gjakovës janë hasur mjete të pashpërthyera. Njësia policore ka bërë sigurimin e vendin të ngjarjes, ndërsa njësitet e FSK-së për deminim, kanë bërë tërheqjen e 70 copë mjeteve...

Gjakovë: Në pyll gjenden 70 copë mina E-3 të pashpërthyera

para një muaji - Arbresh

Një person përderisa po ecte në pyll ka hasur në 70 copë mjete të pashpërthyera të llojit “Minë E-3”, në fshatin Zylfaj të Gjakovës. Pas raportimit, njësia policore ka bërë sigurimin e vendit të ngjarjes,...

Qytetari për 28 nëntor gjen 70 mjete shpërthyese në fshatin Zylfaj: Ushtria e Kosovës kryen punën

para një muaji - Periskopi

Policia e Kosovës në raportin e saj 24 orësh ka bërë të ditur se në fshatin Zylfaj në Gjakovë janë gjetur plot 70 mjete shpërthyese [minë E-3]. Qytetari filimisht kishte informuar se në pyll ka gjetur...

Tronditëse në Gjakovë, ja çfarë u gjet…

para një muaji - Bota Press

Dje në fshatin Zylfaj të Gjakovës janë hasur mjete të pashpërthyera.Njësia policore ka bërë sigurimin e vendin të ngjarjes, ndërsa njësitet e FSK-së për deminim, kanë bërë tërheqjen e 70 copë mjeteve të...

70 mjete të pashpërthyera gjenden në Gjakovë, intervenon edhe FSK-ja

para një muaji - Realiteti

Dje në fshatin Zylfaj të Gjakovës janë hasur mjete të pashpërthyera. Njësia policore ka bërë sigurimin e vendin të ngjarjes, ndërsa njësitet e FSK-së për deminim, kanë bërë tërheqjen e 70 copë mjeteve...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK