ShSKUK largon përkohësisht nga puna drejtorin e spitalit në Ferizaj

para një jave - RTV 21

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës sot ka informuar se pas njoftimit për ndalimin e Dr. Halit Gërbeshit U.D. Drejtor i Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj prej 48 orësh nga Prokuria Themelore...

ShSKUK largon përkohësisht nga puna drejtorin e spitalit në Ferizaj

para një jave - RTK

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se pas njoftimit për ndalimin e ushtruesit të detyrës së drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj, Halit Gërbeshit prej 48 orësh nga...

Dyshimet për keqpërdorim të pozitës zyrtare, largohet nga puna drejtori i Spitalit të Ferizajt

para një jave - Syri.net Kosova

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka njoftuar se është larguar nga puna përkohësisht U.D i Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj, Halit Gërbeshi. Siç thuhet në njoftimin e bërë...

Dyshimet për keqpërdorim të pozitës zyrtare, largohet përkohësisht nga puna U.D i Spitalit të Ferizajt

para një jave - Telegrafi

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka njoftuar se është larguar nga puna përkohësisht U.D i Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj, Halit Gërbeshi. Siç thuhet në njoftimin e bërë...

Suspendohet nga detyra u.d. i drejtorit të Spitalit të Ferizajt

para një jave - Koha.net

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se ushtruesi i detyrës së drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm të Ferizajt, Halit Gërbeshi, është suspenduar nga puna. Largimi nga puna...

ShSKUK largon përkohësisht nga puna drejtorin e spitalit në Ferizaj

para një jave - Bota Sot

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se pas njoftimit për ndalimin e ushtruesit të detyrës së drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj, Halit Gërbeshit prej 48 orësh nga...

Suspendohet nga puna u.d. i drejtorit të Spitalit në Ferizaj

para një jave - Klan Kosova

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj, Halit Gërbeshi, është larguar përkohësisht nga puna. Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se ky vendim...

Suspendohet nga puna u.d. drejtori i Spitalit në Ferizaj

para një jave - Klan Kosova

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj, Halit Gërbeshi, është larguar përkohësisht nga puna. Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se ky vendim...

U arrestua për keqpërdorim të detyrës, largohet përkohësisht nga puna drejtori i Spitalit të Ferizajt

para një jave - Kallxo

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës (ShSKUK), ka njoftuar se ka larguar përkohësisht nga puna, ushtruesin e detyrës së drejtorit të Spitalit të Ferizajt, Halit Gërbeshin, pasi që i njëjti...

Suspendohet nga detyra u.d. i drejtorit të Spitalit të Ferizajt

para një jave - GazetaBlic

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se ushtruesi i detyrës së drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm të Ferizajt, Halit Gërbeshi, është suspenduar nga puna. Largimi nga puna...

Dyshimet për keqpërdorim të pozitës zyrtare, largohet përkohësisht nga puna U.D i Spitalit të Ferizajt

para një jave - Zeri

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka njoftuar se është larguar nga puna përkohësisht U.D i Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj, Halit Gërbeshi. Siç thuhet në njoftimin e bërë...

Dyshohet se e mbushi me derivate veturën personale, arrestohet drejtori i Spitalit të Ferizajt

para një jave - Tetova Sot

Ushtruesi i Detyrës së drejtori të Spitalit të Ferizajt, Halit Gërbeshi, është arrestuar sot për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar. I njëjti është ndaluar për 48 orë. Sipas komunikatës së Prokurorisë...

Arrestohet u.d drejtori i spitalit të Ferizajit

para një jave - Zhurnal

Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit, konkretisht Njësia Rajonale për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit–Ferizaj, sot pas veprimeve të ndërmarra në grumbullimin e provave,...

ShSKUK largon përkohësisht nga puna drejtorin e spitalit në Ferizaj

para një jave - Lajmi.net

Sipas njofitmit, detyrat dhe përgjegjësitë e drejtorit të Spitalit në Ferizaj do t’i kryejë drejtori mjekësor i spitalit. Sot është arrestuar Drejtori i Spitalit të Ferizajt. Këtë e ka njoftuar Prokuroria...

Arrestohet u.d. i drejtorit të Spitalit të Ferizajt

para një jave - RTK

Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit, konkretisht Njësia Rajonale për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit–Ferizaj, sot pas veprimeve të ndërmarra në grumbullimin e provave,...

Suspendohet nga detyra u.d. i drejtorit të Spitalit të Ferizajt

para një jave - Infokusi

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se ushtruesi i detyrës së drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm të Ferizajt, Halit Gërbeshi, është suspenduar nga puna. Largimi nga puna...

Dyshohet se e mbushi me derivate veturën personale, arrestohet drejtori i Spitalit të Ferizajt

para një jave - Kallxo

Ushtruesi i Detyrës së drejtori të Spitalit të Ferizajt, Halit Gërbeshi, është arrestuar sot për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar. I njëjti është ndaluar për 48 orë. Sipas komunikatës së Prokurorisë...

Ndalohet ushtruesi i detyrës së Drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj për keqpërdorim të detyrës zyrtare

para një jave - Telegrafi

Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti për Krime të Rënda, njofton opinionin publik se pas një hetimi një mujor nga ana e Prokurorisë, me vendim të Prokurorit të Shtetit, ka ndaluar të dyshuarin...

Mbushi me derivate veturën personale, arrestohet drejtori i Spitalit të Ferizajt

para një jave - Kallxo

Ushtruesi i Detyrës së drejtori të Spitalit të Ferizajt, Halit Gërbeshi, është arrestuar sot për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar. I njëjti është ndaluar për 48 orë. Sipas komunikatës së Prokurorisë...

Arrestohet drejtori i spitalit në Ferizaj që mbushi veturën karburant me para të shtetit

para një jave - Bota Sot

Halit Gërbeshi, shefi i Spitalit të Ferizajt, është ndaluar nga Prokuroria e Shtetit nën dyshimin për kepërdorimin e parasë publike, siç zbuloi media të enjten. Krimet e Rënda të Prokurorisë Themelore...

Ndalohet u.d i Drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj për keqpërdorim të detyrës zyrtare

para një jave - RTV 21

Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti për Krime të Rënda, ka bërë të ditur se është ndaluar të dyshuarin H.G ., në kohëzgjatje prej 48 orësh, pasi dyshohet se i njëjti ka kryer veprën penale ”Keqpërdorimi...

Ndalohet ish-zyrtari i Spitalit të Ferizajt për keqpërdorim të pozitës

para një jave - Koha.net

Prokuroria Themelore në Ferizaj pas një hetimi një mujor, me vendim të Prokurorit të Shtetit, ka ndaluar të dyshuarin H.G., në kohëzgjatje prej 48 orësh, pasi dyshohet se i njëjti ka kryer veprën penale...

Dyshohet se mbushi veturën private me naftë me para të shtetit, ndalohet u.d i Drejtorit të Spitalit të Ferizajt

para një jave - Syri.net Kosova

Prokuroria Themelore e Ferizajt ka njoftuar se e ka ndaluar për 48 orë ushtruesin e detyrës së Drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj, nën dyshimet për keqpërdorim të detyrës zyrtare. Sipas Prokurorisë,...

ShSKUK largon përkohësisht nga puna drejtorin e spitalit në Ferizaj

para një jave - Realiteti

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se pas njoftimit për ndalimin e ushtruesit të detyrës së drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj, Halit Gërbeshit prej 48 orësh nga...

Suspendohet nga detyra u.d. i drejtorit të Spitalit të Ferizajt

para një jave - Bota Press

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se ushtruesi i detyrës së drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm të Ferizajt, Halit Gërbeshi, është suspenduar nga puna. Largimi nga puna...

ShSKUK largon përkohësisht nga puna drejtorin e spitalit në Ferizaj

para një jave - ATV Live

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se pas njoftimit për ndalimin e ushtruesit të detyrës së drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj, Halit Gërbeshit prej 48 orësh nga...

Ndalohet u.d. i drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj për keqpërdorim detyre

para një jave - Zeri

Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti për Krime të Rënda, njofton opinionin publik se pas një hetimi njëmujor nga ana e Prokurorisë, me vendim të Prokurorit të Shtetit, ka ndaluar të dyshuarin...

ShSKUK largon përkohësisht nga puna drejtorin e spitalit në Ferizaj

para një jave - KosovaPress

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se pas njoftimit për ndalimin e ushtruesit të detyrës së drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj, Halit Gërbeshit prej 48 orësh nga...

Dyshohet se mbushi veturën private me naftë me para të shtetit, ndalohet u.d i Drejtorit të Spitalit të Ferizajt

para një jave - Gazeta Express

Prokuroria Themelore e Ferizajt ka njoftuar se e ka ndaluar për 48 orë ushtruesin e detyrës së Drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj, nën dyshimet për keqpërdorim të detyrës zyrtare, raporton...

Arrestohet ish-zyrtari i Spitalit të Ferizajt për keqpërdorim të pozitës

para një jave - Bota Sot

Prokuroria Themelore në Ferizaj pas një hetimi një mujor, me vendim të Prokurorit të Shtetit, ka ndaluar të dyshuarin H.G., në kohëzgjatje prej 48 orësh, pasi dyshohet se i njëjti ka kryer veprën penale...

Arrestohet Drejtori i Spitalit të Ferizajt/ Dyshohet se keqpërdori pozitën zyrtare

para një jave - Bota Sot

Ushtruesi i detyrës së Drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj, Halit Gërbeshi është ndaluar për 48 orë nga Departamenti për Krime të Rënda në Ferizaj për veprën penale “Keqpërdorimi i pozitës...

Ndalohet ushtruesi i detyrës së Drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj për keqpërdorim të detyrës zyrtare

para një jave - Zeri

Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti për Krime të Rënda, njofton opinionin publik se pas një hetimi një mujor nga ana e Prokurorisë, me vendim të Prokurorit të Shtetit, ka ndaluar të dyshuarin...

Ndodh edhe kjo: Drejtori i Spitalit të Ferizajt veturën e tij e mbushi me naftë me para të shtetit, ndalohet nga policia

para një jave - GazetaBlic

Prokuroria Themelore e Ferizajt ka njoftuar se e ka ndaluar për 48 orë ushtruesin e detyrës së Drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj, nën dyshimet për keqpërdorim të detyrës zyrtare. Sipas Prokurorisë,...

Suspendohet nga detyra ushtruesi i detyrës së drejtorit të Spitalit të Ferizajt

para një jave - Epoka e Re

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka bërë me dije se ushtruesi i detyrës së drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm të Ferizajt, Halit Gërbeshi, është suspenduar nga puna. Largimi nga...

Dyshohet se mbushte veturën naftë me pare të shtetit, Arrestohet Drejtori i Spitalit të Ferizajt

para një jave - OraInfo

Arrestohet Drejtori i Spitalit të Ferizajt, dyshohet se mbushte veturën naftë me pare të shtetit Është arrestuar Drejtori i Spitalit të Ferizajt. Këtë e ka njoftuar Prokuroria Themelore në këtë komunë...

Dyshimet për keqpërdorim të pozitës zyrtare, largohet përkohësisht nga puna U.D i Spitalit të Ferizajt

para një jave - Realiteti

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka njoftuar se është larguar nga puna përkohësisht U.D i Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj, Halit Gërbeshi. Siç thuhet në njoftimin e bërë...

Suspendohet nga detyra u.d. i drejtorit të Spitalit të Ferizajt

para një jave - Ekonomia Online

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se ushtruesi i detyrës së drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm të Ferizajt, Halit Gërbeshi, është suspenduar nga puna. Largimi nga puna...

Suspendohet nga detyra u.d. i drejtorit të Spitalit të Ferizajt

para një jave - Arbresh

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se ushtruesi i detyrës së drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm të Ferizajt, Halit Gërbeshi, është suspenduar nga puna. Largimi nga puna...

Arrestohet UD i Drejtorit të Spitalit në Ferizaj, prokuroria jep detaje

para një jave - Indeks online

Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti për Krime të Rënda, njofton opinionin publik se pas një hetimi një mujor nga ana e Prokurorisë, me vendim të Prokurorit të Shtetit, ka ndaluar të dyshuarin...

Dyshohet se mbushi veturën private me naftë me para të shtetit, ndalohet u.d i Drejtorit të Spitalit të Ferizajt

para një jave - Infokusi

Prokuroria Themelore e Ferizajt ka njoftuar se e ka ndaluar për 48 orë ushtruesin e detyrës së Drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj, nën dyshimet për keqpërdorim të detyrës zyrtare. Sipas Prokurorisë,...

U raportua se mbush veturën me para të shtetit, sqarohet shefi i spitalit të Ferizajt: Nuk kam keqpërdorur asgjë

para një jave - Bota Sot

Gjatë ditës së djeshme u raportua se Ushtruesi Detyrës së Drejtorit të Spitalit të Ferizajt, Halit Gërbeshi, ka keqpërdorur institucionin publik për nevoja personale. Sipas këtyre raportimeve, Gërbeshi...

Arrestohet u.d. i drejtorit të Spitalit në këtë komunë

para një jave - Gazeta Metro

Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit, konkretisht Njësia Rajonale për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit–Ferizaj, sot pas veprimeve të ndërmarra në grumbullimin e provave,...

Arrestohet u.d. i drejtorit të Spitalit të Ferizajt

para një jave - KosovaPress

Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit, konkretisht Njësia Rajonale për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit–Ferizaj, sot pas veprimeve të ndërmarra në grumbullimin e provave,...

Arrestohet një punonjës i Spitalit në Ferizaj dyshohet se ka keqpërdorur buxhetin e Spitalit

para një jave - ATV Live

Policia e Kosovës njoftoi se sot është arrestuar një person në Ferizaj. I dyshuari është punonjës në spitalin rajonal të Ferizaj. Ai po dyshohet se ka keqpërdorur pozitën e tij zyrate, duke furnizuar me...

Zyrtari dyshohet se e ka keqpërdorur buxhetin e Spitalit Rajonal të Ferizajt, arrestohet nga policia

para një jave - Ekonomia Online

Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit, konkretisht Njësia Rajonale për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit–Ferizaj, sot më datë 14.01.2022 pas veprimeve të ndërmarra në grumbullimin...

Arrestohet Drejtori i Spitalit të Ferizajt, dyshohet se mbushte veturën naftë me pare të shtetit

para një jave - Lajmi.net

Këtë e ka njoftuar Prokuroria Themelore në këtë komunë duke bërë të ditur se ndalimi i tij është bërë nën dyshimin e kryerjes së veprës penale “Keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar”, shkruan lajmi.net....

Ndalohet një person për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar

para një jave - Epoka e Re

Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti për Krime të Rënda ka njoftuar opinionin publik se pas një hetimi njëmujor nga ana e Prokurorisë, me vendim të Prokurorit të Shtetit, ka ndaluar të dyshuarin...

Po ushtronte detyrën të bëhej drejtor: Ndalohet njeriu që mbushi kerrin e tij me naftën e spitalit në Ferizaj

para një jave - Periskopi

Prokuroria Themelore në Ferizaj ka ndaluar ushtruesin e detyrës së drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj, Halit Gërbeshi, për keqpërdorim të detyrës zyrtare. Sipas Prokurorisë, dyshohet se ai...

Ndalohet u.d drejtori i Spitalit të Ferizajt, e furnizoi veturën e tij me naftën e spitalit

para një jave - Ekonomia Online

Prokuroria Themelore në Ferizaj ka ndaluar ushtruesin e detyrës së drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj, Halit Gërbeshi, për keqpërdorim të detyrës zyrtare. Sipas Prokurorisë, dyshohet se ai...

Arrestohet ish-zyrtari i Spitalit të Ferizajt për keqpërdorim të pozitës

para një jave - Arbresh

Prokuroria Themelore në Ferizaj pas një hetimi një mujor, me vendim të Prokurorit të Shtetit, ka ndaluar të dyshuarin H.G., në kohëzgjatje prej 48 orësh, pasi dyshohet se i njëjti ka kryer veprën penale...

Dyshohet se mbushte veturën naftë me pare të shtetit, arrestohet Drejtori i Spitalit

para një jave - Sovrani

Prokuroria Themelore e Ferizajt ka njoftuar se e ka ndaluar për 48 orë ushtruesin e detyrës së Drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj, nën dyshimet për keqpërdorim të detyrës zyrtare. Sipas Prokurorisë,...

Arrestohet Drejtori i Spitalit të Ferizajt, dyshohet se mbushte veturën naftë me pare të shtetit

para një jave - Realiteti

Është arrestuar Drejtori i Spitalit të Ferizajt. Këtë e ka njoftuar Prokuroria Themelore në këtë komunë duke bërë të ditur se ndalimi i tij është bërë nën dyshimin e kryerjes së veprës penale “Keqpërdorim...

Arrestohet ish-zyrtari i Spitalit të Ferizajt për keqpërdorim të pozitës

para një jave - Periskopi

Prokuroria Themelore në Ferizaj pas një hetimi një mujor, me vendim të Prokurorit të Shtetit, ka ndaluar të dyshuarin H.G., në kohëzgjatje prej 48 orësh, pasi dyshohet se i njëjti ka kryer veprën penale...

Dyshohet se mbushi veturën private me naftë me para të shtetit, ndalohet u.d i Drejtorit të Spitalit të Ferizajt

para një jave - ATV Live

Prokuroria Themelore e Ferizajt ka njoftuar se e ka ndaluar për 48 orë ushtruesin e detyrës së Drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj, nën dyshimet për keqpërdorim të detyrës zyrtare, raporton...

Dyshohet se mbushi veturën private me naftë me para të shtetit, ndalohet u.d i Drejtorit të Spitalit të Ferizajt

para një jave - Ekonomia Online

Prokuroria Themelore e Ferizajt ka njoftuar se e ka ndaluar për 48 orë ushtruesin e detyrës së Drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj, nën dyshimet për keqpërdorim të detyrës zyrtare, raporton...

Ndalohet ushtruesi i detyrës së Drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj për keqpërdorim të detyrës zyrtare

para një jave - Realiteti

Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti për Krime të Rënda, njofton opinionin publik se pas një hetimi një mujor nga ana e Prokurorisë, me vendim të Prokurorit të Shtetit, ka ndaluar të dyshuarin...

Arrestohet Drejtori i Spitalit të Ferizajt, dyshohet se mbushte veturën naftë me pare të shtetit

para një jave - Fakti Ditor

Është arrestuar Drejtori i Spitalit të Ferizajt. Këtë e ka njoftuar Prokuroria Themelore në këtë komunë duke bërë të ditur se ndalimi i tij është bërë nën dyshimin e kryerjes së veprës penale “Keqpërdorim...

Arrestohet UD i Drejtorit të Spitalit në Ferizaj, prokuroria jep detaje

para një jave - Bota Press

Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti për Krime të Rënda, njofton opinionin publik se pas një hetimi një mujor nga ana e Prokurorisë, me vendim të Prokurorit të Shtetit, ka ndaluar të dyshuarin...

U raportua se mbush veturën me para të shtetit, sqarohet shefi i spitalit të Ferizajt

para një jave - Bota Press

Gjatë ditës së djeshme u raportua se Ushtruesi Detyrës së Drejtorit të Spitalit të Ferizajt, Halit Gërbeshi, ka keqpërdorur institucionin publik për nevoja personale. Sipas këtyre raportimeve, Gërbeshi...

AVONET kërkon hetim ndaj U.D. Drejtorit të Spitalit Rajonal të Ferizajt

para një jave - Infokusi

Rrjeti i OJQ-ve AVONET ka kërkuar hetim dhe ndërmarrje të masave ndaj ushtruesit të detyrës së drejtorit të Spitalit Rajonal të Ferizajt, Halit Gërbeshi. Sipas AVONET, Gërbeshi, dyshohet se keqpërdorur...

Shefi i Spitalit të Ferizajt mbush veturën me para të shtetit

para një jave - Ekonomia Online

Ushtruesi Detyrës së Drejtorit të Spitalit të Ferizajt, Halit Gërbeshi, ka keqpërdorur institucionin publik për nevoja personale. Gërbeshi për disa muaj ka keqpërdor me derivate të naftës, duke e mbushur...

Shefi i Spitalit të Ferizajt mbush veturën me pare të shtetit

para një jave - Bota Press

Ushtruesi Detyrës së Drejtorit të Spitalit të Ferizajt, Halit Gërbeshi, ka keqpërdorur institucionin publik për nevoja personale. Gërbeshi për disa muaj ka keqpërdor me derivate të naftës, duke e mbushur...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK