OBSH rekomandon dy ilaçe të reja për COVID-19

para 7 muajve - Indeks online

Organizata Botërore e Shëndetësisë rekomandoi të premten dy ilaçe të reja “baricitinib” dhe “sotrovimab” për trajtimin e COVID-19. OBSH-ja tha se “baricitinib” rekomandohet për pacientët me raste të rënda...

OBSH rekomandon dy ilaçe të reja për COVID-19

para 7 muajve - Shekulli

Publikuar më 14.01.2022 nga Shekulli Online Organizata Botërore e Shëndetësisë rekomandoi të premten dy ilaçe të reja “baricitinib” dhe “sotrovimab” për trajtimin e COVID-19. OBSH-ja tha se “baricitinib”...

OBSH rekomandon përdorimin e dy ilaçeve të artritit për trajtimin e COVID-19

para 7 muajve - Portalb

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) ka rekomanduar përdorimin e dy ilaçeve të përcaktuara si efektive në trajtimin kundër koronavirusit të ri (COVID-19), transmeton Anadolu Agency (AA). Në një njoftim,...

OBSH rekomandon dy ilaçe të reja për COVID-19

para 7 muajve - ABC News

Organizata Botërore e Shëndetësisë rekomandoi të premten dy ilaçe të reja “baricitinib” dhe “sotrovimab” për trajtimin e COVID-19. OBSH-ja tha se “baricitinib” rekomandohet për pacientët me raste të rënda...

OBSH rekomandon dy ilaçe të reja për COVID-19

para 7 muajve - Shenja

Organizata Botërore e Shëndetësisë rekomandoi të premten dy ilaçe të reja “baricitinib” dhe “sotrovimab” për trajtimin e COVID-19. OBSH-ja tha se “baricitinib” rekomandohet për pacientët me raste të rënda...

OBSH rekomandon dy ilaçe të reja për COVID-19

para 7 muajve - Zëri i Amerikës

Organizata Botërore e Shëndetësisë rekomandoi të premten dy ilaçe të reja “baricitinib” dhe “sotrovimab” për trajtimin e COVID-19. OBSH-ja tha se “baricitinib” rekomandohet për pacientët me raste të rënda...

Pandemia/ OBSH rekomandon dy ilaçe të reja për COVID-19

para 7 muajve - Java News

Organizata Botërore e Shëndetësisë rekomandoi të premten dy ilaçe të reja “baricitinib” dhe “sotrovimab” për trajtimin e COVID-19. OBSH-ja tha se “baricitinib” rekomandohet për pacientët me raste të rënda...

OBSH rekomandon ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me COVID-19

para 7 muajve - Vizion Plus

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) ka rekomanduar dy ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me sëmundjen COVID-19. Ilaçi baricitinib (një lloj i ilaçit sikurse frenuesi Janus kinase [JAK] që përdoret...

OBSH rekomandon dy ilaçe të reja për COVID-19

para 7 muajve - FaxWeb

Organizata Botërore e Shëndetësisë rekomandoi të premten dy ilaçe të reja “baricitinib” dhe “sotrovimab” për trajtimin e COVID-19. OBSH-ja tha se “baricitinib” rekomandohet për pacientët me raste të rënda...

OBSH rekomandon ilaçe të reja për pacientët me Covid

para 7 muajve - Klan

OBSH rekomandon ilaçe të reja për pacientët me Covid Medikamentet e reja zvogëlojnë nevojën që pacientët të futen në Kujdes Intensiv Organizata Botërore e Shëndetësisë ka rekomanduar dy ilaçe të reja për...

OBSH rekomandon ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me COVID-19

para 7 muajve - Zhurnal

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) ka rekomanduar dy ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me sëmundjen COVID-19. Ilaçi baricitinib (një lloj i ilaçit sikurse frenuesi Janus kinase [JAK] që përdoret...

OBSH REKOMANDON ILAÇE TË REJA PËR PACIENTËT ME COVID

para 7 muajve - Klan Macedonia

Medikamentet e reja zvogëlojnë nevojën që pacientët të futen në Kujdes Intensiv Organizata Botërore e Shëndetësisë ka rekomanduar dy ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve të infektuar me COVID-19. Ilaçi...

OBSH rekomandon ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me COVID-19

para 7 muajve - Alsat-M

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) ka rekomanduar dy ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me sëmundjen COVID-19. Ilaçi baricitinib (një lloj i ilaçit sikurse frenuesi Janus kinase [JAK] që përdoret...

OBSH rekomandon ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me COVID-19

para 7 muajve - Top Channel

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) ka rekomanduar dy ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me sëmundjen COVID-19. Ilaçi baricitinib (një lloj i ilaçit sikurse frenuesi Janus kinase [JAK] që përdoret...

OBSH rekomandoi dy ilaçe të reja për Kovid-19, duke i zgjeruar opsionet kundër omikronit

para 7 muajve - Koha.mk

Paneli i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) sot rekomandoi përdorimin e dy ilaçeve – të kompanisë farmaceutike Eli Lilli dhe të GlaksoSmitKlajn dhe Uir bioteknologëve – duke shtuar opsione të...

OBSH rekomandon ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me COVID-19

para 7 muajve - GazetaBlic

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) ka rekomanduar dy ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me sëmundjen COVID-19. Ilaçi baricitinib (një lloj i ilaçit sikurse frenuesi Janus kinase [JAK] që përdoret...

OBSH rekomandon ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me koronavirus

para 7 muajve - TV21

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) ka rekomanduar dy ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me sëmundjen COVID-19. Ilaçi baricitinib (një lloj i ilaçit sikurse frenuesi Janus kinase [JAK] që përdoret...

OBSH rekomandon ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me COVID-19

para 7 muajve - Aktuale

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) ka rekomanduar dy ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me sëmundjen COVID-19. Marketing Ilaçi baricitinib (një lloj i ilaçit sikurse frenuesi Janus kinase...

OBSH rekomandon ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me COVID-19

para 7 muajve - RTK

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) ka rekomanduar dy ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me sëmundjen COVID-19. Ilaçi baricitinib (një lloj i ilaçit sikurse frenuesi Janus kinase [JAK] që përdoret...

OBSH rekomandon ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me COVID-19

para 7 muajve - Kallxo

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) ka rekomanduar dy ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me sëmundjen COVID-19. Ilaçi baricitinib (një lloj i ilaçit sikurse frenuesi Janus kinase [JAK] që përdoret...

OBSH miraton dy trajtime të reja për Covid-19

para 7 muajve - ABC News

Organizata Botërore e Shëndetësisë ka miratuar dy trajtime të reja kundër Covid-19. Në rekomandimin e tyre në British Medical Journal BMJ, ekspertët e OBSH-së thanë se baricitinib përdoret për të trajtuar...

OBSH rekomandon ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me COVID-19

para 7 muajve - Bota Sot

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) ka rekomanduar dy ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me sëmundjen COVID-19. Ilaçi baricitinib (një lloj i ilaçit sikurse frenuesi Janus kinase [JAK] që përdoret...

OBSH rekomandon ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me COVID-19

para 7 muajve - Evropa e Lirë

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) ka rekomanduar dy ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me sëmundjen COVID-19. Ilaçi baricitinib (një lloj i ilaçit sikurse frenuesi Janus kinase [JAK] që përdoret...

OBSH rekomandon ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me COVID-19

para 7 muajve - Infokusi

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) ka rekomanduar dy ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me sëmundjen COVID-19. Ilaçi baricitinib (një lloj i ilaçit sikurse frenuesi Janus kinase [JAK] që përdoret...

OBSH rekomandon ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me COVID-19

para 7 muajve - Pa censure

Ilaçi baricitinib (një lloj i ilaçit sikurse frenuesi Janus kinase [JAK] që përdoret për trajtimin e artritit reumatoid), sipas OBSH-së, rekomandohet të përdoret te pacientët e sëmurë rëndë dhe ata kritikë,...

OBSH rekomandon ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me COVID-19

para 7 muajve - Lajmi.net

Ilaçi baricitinib (një lloj i ilaçit sikurse frenuesi Janus kinase [JAK] që përdoret për trajtimin e artritit reumatoid), sipas OBSH-së, rekomandohet të përdoret te pacientët e sëmurë rëndë dhe ata kritikë,...

OBSH rekomandon ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me COVID-19

para 7 muajve - Lajm

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) ka rekomanduar dy ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me sëmundjen COVID-19. Ilaçi baricitinib (një lloj i ilaçit sikurse frenuesi Janus kinase [JAK] që përdoret...

OBSH rekomandon ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me COVID-19

para 7 muajve - Dosja.al

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) ka rekomanduar dy ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me sëmundjen COVID-19. Ilaçi baricitinib (një lloj i ilaçit sikurse frenuesi Janus kinase [JAK] që përdoret...

OBSH rekomandon ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me COVID-19

para 7 muajve - Shenja

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) ka rekomanduar dy ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me sëmundjen COVID-19. Ilaçi baricitinib (një lloj i ilaçit sikurse frenuesi Janus kinase [JAK] që përdoret...

OBSH rekomandon ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me COVID-19

para 7 muajve - Fakti Ditor

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) ka rekomanduar dy ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me sëmundjen COVID-19. Ilaçi baricitinib (një lloj i ilaçit sikurse frenuesi Janus kinase [JAK] që përdoret...

OBSH rekomandon ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me COVID-19

para 7 muajve - Press Online

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) ka rekomanduar dy ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me sëmundjen COVID-19. Ilaçi baricitinib (një lloj i ilaçit sikurse frenuesi Janus kinase [JAK] që përdoret...

OBSH rekomandon ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me COVID-19

para 7 muajve - Arbresh

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) ka rekomanduar dy ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me sëmundjen COVID-19. Ilaçi baricitinib (një lloj i ilaçit sikurse frenuesi Janus kinase [JAK] që përdoret...

OBSH rekomandon ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me COVID-19

para 7 muajve - Bota Press

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) ka rekomanduar dy ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me sëmundjen COVID-19. Ilaçi baricitinib (një lloj i ilaçit sikurse frenuesi Janus kinase [JAK] që përdoret...

OBSH rekomandon ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me Covid-19

para 7 muajve - Ekonomia Online

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) ka rekomanduar dy ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me sëmundjen COVID-19. Ilaçi baricitinib (një lloj i ilaçit sikurse frenuesi Janus kinase [JAK] që përdoret...

OBSH rekomandon ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me COVID-19

para 7 muajve - Periskopi

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) ka rekomanduar dy ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me sëmundjen COVID-19. Ilaçi baricitinib (një lloj i ilaçit sikurse frenuesi Janus kinase [JAK] që përdoret...

OBSH rekomandon ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me COVID-19

para 7 muajve - Realiteti

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) ka rekomanduar dy ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me sëmundjen COVID-19. Ilaçi baricitinib (një lloj i ilaçit sikurse frenuesi Janus kinase [JAK] që përdoret...

OBSh rekomandon ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me COVID-19

para 7 muajve - Epoka e Re

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSh) ka rekomanduar dy ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me sëmundjen COVID-19. Ilaçi baricitinib (një lloj i ilaçit sikurse frenuesi Janus kinase [JAK] që përdoret...

OBSh-ja rekomandon ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me COVID-19

para 7 muajve - ATV Live

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) ka rekomanduar dy ilaçe të reja për trajtimin e pacientëve me sëmundjen COVID-19. Ilaçi baricitinib (një lloj i ilaçit sikurse frenuesi Janus kinase [JAK] që përdoret...

Itali, mungon ilaçi i covid. Zithromax është konsumuar për shkak të infektimeve masive

para 7 muajve - Top Channel

Një nga ilaçet më të rëndësishme që përdoret për të trajtuar problemet me frymëmarrjen në shtëpi është shitur në të gjithë Romën. Kështu raporton media e njohur italiane Open Online. Zithromax vazhdon...

Itali, mungon ilaçi i covid. Zithromax është konsumuar për shkak të infektimeve masive

para 7 muajve - Bota Sot

Një nga ilaçet më të rëndësishme që përdoret për të trajtuar problemet me frymëmarrjen në shtëpi është shitur në të gjithë Romën. Kështu raporton media e njohur italiane Open Online. Zithromax vazhdon...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK