Bekteshi: Problemi me ngrohjen qendrore, i zgjidhur!

para 7 muajve - TV21

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi në paraqitjen para mediave pas seancës së sotme qeveritare, ka njoftuar se është zgjidhur problemi me ngrohjen qendrore në qytetin e Shkupit dhe komunat në kuadër...

Qeveria me vendim të ri, Bytyqi premton: Qytetarët do të kenë radiatorë të ngrohtë

para 7 muajve - TV21

Qeveria e Maqedonisë së Veriut sot ka mbajtur seancë. Siç mund të kuptohet nga paraqitja para mediave e përgjegjësve për resorët ekonomikë, në këtë seancë ka filluar procedura për sigurim të ngrohjes qendrore...

LIVE/ Bytyqi dhe Bekteshi para publikut

para 7 muajve - TV21

Zëvendëskryeministri për çështje ekonomike, Fatmir Bytyqi dhe ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi do të paraqiten para publikut. Nuk dihet tema e paraqitjes së tyre, por kujtojmë se kjo paraqitje vjen...

Ngrohja qendrore nuk do të mungojë – Gazeta.mk

para 7 muajve - Tokasot

Kryetari i LSDM-së dhe mandatari për kryeministër, Dimitar Kovaçevski, përmes një postimi në fejsbuk ka siguruar shkupjanët që të jenë të qetë pasi ngrohje qendrore në këto ditë të ftohta dimri nuk do...

Bytyqi: Qytetarët do të kenë radiatorë të ngrohtë

para 7 muajve - Alsat-M

Qeveria e Maqedonisë së Veriut sot ka mbajtur një seancë të jashtëzakonshme. Në këtë seancë ka filluar procedura për sigurim të ngrohjes qendrore për qytetarët e Shkupit dhe komunave në kuadër të saj....

Bytyqi: Qytetarët do të kenë radiatorë të ngrohtë deri në fund të sezonit të ngrohjes

para 7 muajve - Alsat-M

Zëvendëskryeministri Fatmir Bytyqi tha se procesi i zgjidhjes së problemit të ngrohjes qendrore ka filluar. Në vazhdën e kësaj, ai premtoi se qytetarët do të kenë radiatorë të ngrohtë deri në fund të sezonit...

Arrihet marrëveshja e ngrohjes qendrore

para 7 muajve - Alsat-M

Problemi me ngrohjen qendrore në Qytetin e Shkupit dhe komunat është arritur. Amvisëritë do tës kenë ngrohje qendrore të vazhdueshme pa ndërprerje. Qeveria e Republikë së Maqedonisë së Veriut në seancën...

Kovaçevski i drejtohet qytetarëve të Shkupit në lidhje me ngrohjen qendrore

para 7 muajve - Portalb

Mandatari për formimin e Qeverisë, Dimitar Kovaçevski, ka paralajmëruar që qytetarët e Shkupit nuk do të kenë probleme me ngrohjen qendrore sot dhe në vazhdim, transmeton Portalb.mk. “Shkupjanët të jenë...

Kovaçevski siguron shkupjanët: Ngrohja qendrore nuk do të mungojë

para 7 muajve - Alsat-M

Kryetari i LSDM-së dhe mandatari për kryeministër, Dimitar Kovaçevski, përmes një postimi në fejsbuk ka siguruar shkupjanët që të jenë të qetë pasi ngrohje qendrore në këto ditë të ftohta dimri nuk do...

Bytyqi: Qytetarët do të kenë radiatorë të ngrohtë

para 7 muajve - Aktuale

Qeveria e Maqedonisë së Veriut sot ka mbajtur një seancë të jashtëzakonshme. Në këtë seancë ka filluar procedura për sigurim të ngrohjes qendrore për qytetarët e Shkupit dhe komunave në kuadër të saj....

Bekteshi: Arrihet marrëveshja e ngrohjes qendrore

para 7 muajve - Aktuale

Problemi me ngrohjen qendrore në Qytetin e Shkupit dhe komunat është arritur. Amvisëritë do të kenë ngrohje qendrore të vazhdueshme pa ndërprerje-këtë e bëri të ditur ministri i ekonimisë Kreshnik Bekteshi...

Bytyqi dhe Bekteshi para publikut në ora 19

para 7 muajve - TV21

Zëvendëskryeministri për çështje ekonomike, Fatmir Bytyqi dhe ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi do të paraqiten para publikut në ora 19:00. Nuk dihet tema e paraqitjes së tyre, por kujtojmë se kjo...

Kovaçevski siguron shkupjanët: Ngrohja qendrore nuk do të mungojë

para 7 muajve - Aktuale

Kryetari i LSDM-së dhe mandatari për kryeministër, Dimitar Kovaçevski, përmes një postimi në fejsbuk ka siguruar shkupjanët që të jenë të qetë pasi ngrohje qendrore në këto ditë të ftohta dimri nuk do...

Arrihet marrëveshja e ngrohjes qendrore

para 7 muajve - Flaka

Problemi me ngrohjen qendrore në Qytetin e Shkupit dhe komunat është arritur. Amvisëritë do tës kenë ngrohje qendrore të vazhdueshme pa ndërprerje. Qeveria e Republikë së Maqedonisë së Veriut në seancën...

Qeveria me vendim të ri: Qytetarët do të kenë radiatorë të ngrohtë

para 7 muajve - Tetova Sot

Qeveria e Maqedonisë së Veriut sot ka mbajtur seancë. Siç mund të kuptohet nga paraqitja para mediave e përgjegjësve për resorët ekonomikë, në këtë seancë ka filluar procedura për sigurim të ngrohjes qendrore...

Arrihet marrëveshja e ngrohjes qendrore

para 7 muajve - Almakos

Problemi me ngrohjen qendrore në Qytetin e Shkupit dhe komunat është arritur. Amvisëritë do tës kenë ngrohje qendrore të vazhdueshme pa ndërprerje. – Advertisements – Qeveria e Republikë së Maqedonisë...

Qeveria me vendim të ri, Bytyqi premton: “Qytetarët do të kenë radiatorë të ngrohtë”

para 7 muajve - Pa censure

Qeveria e Maqedonisë së Veriut sot ka mbajtur seancë. Siç mund të kuptohet nga paraqitja para mediave e përgjegjësve për resorët ekonomikë, në këtë seancë ka filluar procedura për sigurim të ngrohjes qendrore...

Kovaçevski siguron shkupjanët: “Ngrohja qendrore nuk do të mungojë”

para 7 muajve - Pa censure

Kryetari i LSDM-së dhe mandatari për kryeministër, Dimitar Kovaçevski, përmes një postimi në fejsbuk ka siguruar shkupjanët që të jenë të qetë pasi ngrohje qendrore në këto ditë të ftohta dimri nuk do...

“Pingunët në Shkup”- aksion artistik kushtuar problemit me ngrohjen në Shkup

para 7 muajve - Portalb

“Metamorfoza dhe evolucioni – Shkupjanët dhe ngrohja” është tema e aksionit të ri artistik kushtuar problemit të ngrohjes qendrore në Shkup. Aksioni përbëhet nga një grup “pinguinësh” që shëtisin nëpër...

Kovaçevski siguron shkupjanët: Ngrohja qendrore nuk do të mungojë

para 7 muajve - Almakos

Kryetari i LSDM-së dhe mandatari për kryeministër, Dimitar Kovaçevski, përmes një postimi në fejsbuk ka siguruar shkupjanët që të jenë të qetë pasi ngrohje qendrore në këto ditë të ftohta dimri nuk do...

A do të mbeten shkupjanët pa ngrohje nëse Qeveria nuk pranon atë çfarë kërkon BEG

para 7 muajve - Sovrani

BEG, ndërmarrja përgjegjëse për furnizim me ngrohjen qendrore të qytetarëve të Shkupit, ka kërkuar nga Qeveria që të të marrë nën përgjegjësi furnizimin me ngrohje. E pyetur në ClickPlus në TV21, se a...

A do të mbeten shkupjanët pa ngrohje qendrore?

para 7 muajve - Sharri

BEG, ndërmarrja përgjegjëse për furnizim me ngrohjen qendrore të qytetarëve të Shkupit, ka kërkuar nga Qeveria që të të marrë nën përgjegjësi furnizimin me ngrohje. E pyetur në ClickPlus në TV21, se a...

A do të mbeten shkupjanët pa ngrohje qendrore?

para 7 muajve - TV21

BEG, ndërmarrja përgjegjëse për furnizim me ngrohjen qendrore të qytetarëve të Shkupit, ka kërkuar nga Qeveria që të të marrë nën përgjegjësi furnizimin me ngrohje. E pyetur në ClickPlus në TV21, se a...

A do të mbeten shkupjanët pa ngrohje qendrore?

para 7 muajve - InfoShqip

BEG, ndërmarrja përgjegjëse për furnizim me ngrohjen qendrore të qytetarëve të Shkupit, ka kërkuar nga Qeveria që të të marrë nën përgjegjësi furnizimin me ngrohje. E pyetur në ClickPlus në TV21, se a...

A do të mbeten shkupjanët pa ngrohje qendrore?

para 7 muajve - Zyrtare

BEG, ndërmarrja përgjegjëse për furnizim me ngrohjen qendrore të qytetarëve të Shkupit, ka kërkuar nga Qeveria që të të marrë nën përgjegjësi furnizimin me ngrohje. E pyetur në ClickPlus në TV21, se a...

A do të mbeten shkupjanët pa ngrohje qendrore?

para 7 muajve - Lajm

BEG, ndërmarrja përgjegjëse për furnizim me ngrohjen qendrore të qytetarëve të Shkupit, ka kërkuar nga Qeveria që të të marrë nën përgjegjësi furnizimin me ngrohje. E pyetur në ClickPlus në TV21, se a...

Bekteshi: Bashkia e Shkupit të paguajë faturat e ngrohjes

para 7 muajve - Telegrafi

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi i bën thirrje Bashkisë së Shkupit dhe komunave të Shkupit që të paguajnë faturat për muajin dhjetor. Ai për “Sitel” ka bërë të ditur për opinionin se një gjë të tillë...

Bekteshi: Qyteti i Shkupit të paguajë faturat e ngrohjes

para 7 muajve - Koha.mk

Shkup, 13 janar – Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi i bën thirrje Qytetit të Shkupit dhe komunave të Shkupit që të paguajnë faturat për muajin dhjetor. Ai për “Sitel” ka bërë të ditur për opinionin...

Bekteshi: Bashkia e Shkupit të paguajë faturat e ngrohjes

para 7 muajve - Bota Sot

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi i bën thirrje Bashkisë së Shkupit dhe komunave të Shkupit që të paguajnë faturat për muajin dhjetor. Ai për “Sitel” ka bërë të ditur për opinionin se një gjë të tillë...

Bekteshi: Qyteti i Shkupit dhe komunat brenda qytetit të paktën të paguajnë faturat e ngrohjes për muajin dhjetor

para 7 muajve - Indeks.mk

“Dua t’i bëj thirrje Qytetit të Shkupit dhe komunave brenda qytetit të Shkupit që së paku të paguajnë faturat e ngrohjes për muajin dhjetor sepse deri më sot nuk e kanë bërë këtë. “Minimumi që mund të...

Bekteshi: Bashkia e Shkupit të paguajë faturat e ngrohjes

para 7 muajve - Almakos

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi i bën thirrje Bashkisë së Shkupit dhe komunave të Shkupit që të paguajnë faturat për muajin dhjetor. Ai për “Sitel” ka bërë të ditur për opinionin se një gjë të tillë...

Bekteshi: Bashkia e Shkupit të paguajë faturat e ngrohjes

para 7 muajve - Arbresh

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi i bën thirrje Bashkisë së Shkupit dhe komunave të Shkupit që të paguajnë faturat për muajin dhjetor. Ai për “Sitel” ka bërë të ditur për opinionin se një gjë të tillë...

Bekteshi fton Qytetin e Shkupi që të paguajë së paku faturat për muajin dhjetor

para 7 muajve - TV21

“Dua t’i bëj thirrje Qytetit të Shkupit dhe komunave brenda qytetit të Shkupit që së paku të paguajnë faturat e ngrohjes për muajin dhjetor sepse deri më sot nuk e kanë bërë këtë. Minimumi që mund të bëjnë...

Bekteshi: Qyteti i Shkupit dhe komunat të paktën të paguajnë faturat e ngrohjes për muajin dhjetor

para 7 muajve - Aktuale

“Dua t’i bëj thirrje Qytetit të Shkupit dhe komunave brenda qytetit të Shkupit që së paku të paguajnë faturat e ngrohjes për muajin dhjetor sepse deri më sot nuk e kanë bërë këtë. “Minimumi që mund të...

Bekteshi: Qyteti i Shkupit dhe komunat brenda qytetit të paktën të paguajnë faturat e ngrohjes për muajin dhjetor

para 7 muajve - Portalb

“Dua t’i bëj thirrje Qytetit të Shkupit dhe komunave brenda qytetit të Shkupit që së paku të paguajnë faturat e ngrohjes për muajin dhjetor sepse deri më sot nuk e kanë bërë këtë. Minimumi që mund të bëjnë...

Bekteshi: Qyteti i Shkupit dhe komunat brenda qytetit të paktën të paguajnë faturat e ngrohjes për muajin dhjetor

para 7 muajve - Tetova Sot

“Dua t’i bëj thirrje Qytetit të Shkupit dhe komunave brenda qytetit të Shkupit që së paku të paguajnë faturat e ngrohjes për muajin dhjetor sepse deri më sot nuk e kanë bërë këtë. “Minimumi që mund të...

Bekteshi: Qyteti i Shkupit dhe komunat brenda qytetit të paktën të paguajnë faturat e ngrohjes për muajin dhjetor

para 7 muajve - Flaka

“Dua t’i bëj thirrje Qytetit të Shkupit dhe komunave brenda qytetit të Shkupit që së paku të paguajnë faturat e ngrohjes për muajin dhjetor sepse deri më sot nuk e kanë bërë këtë. Minimumi që mund të bëjnë...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK