Naser Pajazitaj dënohet me burgim të përjetshëm për vrasjen e Donjeta Pajazitajt

para 6 dite - RTV 21

Gjykata Themelore në Ferizaj, në rigjykim e ka dënuar me dënim të përjetshëm Naser Pajazitajn, i akuzuar për vrasjen e Donjeta Pajazitajt në nëntor të 2015-ës. Akgjykimi ndaj Pajazitajt u shpall të enjten,...

Naser Pajazitaj dënohet me burgim të përjetshëm për vrasjen e Donjeta Pajazitajt

para 6 dite - Telegrafi

Gjykata Themelore në Ferizaj, në rigjykim e ka dënuar me dënim të përjetshëm Naser Pajazitajn, i akuzuar për vrasjen e Donjeta Pajazitajt në nëntor të 2015-ës. Aktgjykimi ndaj Pajazitajt u shpall të enjten,...

Shkëlqim Pajazitaj: Dyshojmë se Naseri kishte bashkëpunëtor në vrasjen e Donjetës

para 6 dite - Bota Sot

Naser Pajazitajt iu konfirmua edhe njëherë dënimi me burgim të përjetshëm për vrasjen e Donjeta Pajazitajt. Ai është shpallur fajtor për vrasje të rëndë dhe për mbajtje në pronësi të pautorizuar të armëve....

Naser Pajazitaj dënohet me burgim të përjetshëm për vrasjen e Donjetës

para 6 dite - Syri.net Kosova

Naser Pajazitaj, i cili akuzohet për vrasjen e Donjeta Pajazitajt, në rigjykim është dënuar me burgim të përjetshëm. Pajazitaj pas gjykimit të parë nga Gjykata Themelore në Pejë ishte shpallur i pafajshëm,...

Naser Pajazitaj dënohet me burgim të përjetshëm për vrasjen e Donjeta Pajazitajt

para 6 dite - Reporteri

Gjykata Themelore në Ferizaj, në rigjykim e ka dënuar me dënim të përjetshëm Naser Pajazitajn, i akuzuar për vrasjen e Donjeta Pajazitajt në nëntor të 2015-ës. Akgjykimi ndaj Pajazitajt u shpall të enjten,...

Naser Pajazitaj dënohet me burgim të përjetshëm

para 6 dite - Koha.net

Naser Pajazitaj është dënuar me burgim të përjetshëm për vrasjen e Donjeta Pajazitaj. Ai është shpallur fajtor për vrasje të rende dhe për mbajtje në pronësi të pautorizuar të armëve. Ky rast kishte marrë...

Naser Pajazitaj dënohet me burgim të përjetshëm për vrasjen e Donjetës

para 6 dite - OraInfo

Naser Pajazitaj shpallet sërish fajtor, dënohet me burgim të përjetshëm për vrasjen e Donjeta Pajazitajt. Gjykata Themelore në Ferizaj, në rigjykim e ka dënuar me dënim të përjetshëm Naser Pajazitajn,...

Rigjykimi: Naser Pajazitaj dënohet me burgim të përjetshëm për vrasjen e Donjetës

para 6 dite - Gazeta Express

Naser Pajazitaj, i cili akuzohet për vrasjen e Donjeta Pajazitajt, në rigjykim është dënuar me burgim të përjetshëm. Pajazitaj pas gjykimit të parë nga Gjykata Themelore në Pejë ishte shpallur i pafajshëm,...

Rigjykimi: Naser Pajazitaj dënohet me burgim të përjetshëm për vrasjen e Donjetës

para 6 dite - GazetaBlic

Naser Pajazitaj, i cili akuzohet për vrasjen e Donjeta Pajazitajt, në rigjykim është dënuar me burgim të përjetshëm. Pajazitaj pas gjykimit të parë nga Gjykata Themelore në Pejë ishte shpallur i pafajshëm,...

Naser Pajazitaj dënohet me burgim të përjetshëm për vrasjen e Donjeta Pajazitajt

para 6 dite - Indeks online

Gjykata Themelore në Ferizaj, në rigjykim e ka dënuar me dënim të përjetshëm Naser Pajazitajn, i akuzuar për vrasjen e Donjeta Pajazitajt në nëntor të 2015-ës. Akgjykimi ndaj Pajazitajt u shpall të enjten,...

Naser Pajazitaj dënohet me burgim të përjetshëm për vrasjen e Donjeta Pajazitajt

para 6 dite - Zeri

Gjykata Themelore në Ferizaj e ka dënuar me dënim të përjetshëm Naser Pajazitajn, i akuzuar për vrasjen e Donjeta Pajazitajt në nëntor të 2015-ës. Akgjykimi ndaj Pajazitajt u shpall të enjten, nga kryetari...

Naser Pajazitaj shpallet sërish fajtor, dënohet me burgim të përjetshëm për vrasjen e Donjeta Pajazitajt

para 6 dite - Lajmi.net

Gjykata Themelore në Ferizaj, në rigjykim e ka dënuar me dënim të përjetshëm Naser Pajazitajn, i akuzuar për vrasjen e Donjeta Pajazitajt në nëntor të 2015-ës. Akgjykimi ndaj Pajazitajt u shpall të enjten,...

Dënohet me burgim të përjetshëm Naser Pajazitaj

para 6 dite - Infokusi

Gjykata Themelore në Ferizaj, në rigjykim e ka dënuar me dënim të përjetshëm Naser Pajazitajn, i akuzuar për vrasjen e Donjeta Pajazitajt në nëntor të 2015-ës. Akgjykimi ndaj Pajazitajt u shpall të enjten,...

Naser Pajazitaj dënohet me burgim të përjetshëm

para 6 dite - Arbresh

Naser Pajazitaj është dënuar me burgim të përjetshëm për vrasjen e Donjeta Pajazitaj. Ai është shpallur fajtor për vrasje të rende dhe për mbajtje në pronësi të pautorizuar të armëve. Aktgjykimi ndaj Pajazitajt...

Naser Pajazitaj dënohet me burgim të përjetshëm për vrasjen e Donjeta Pajazitajt

para 6 dite - ATV Live

Gjykata Themelore në Ferizaj e ka dënuar të akuzuarin për veprën penale vrajse e rëndë, me burgim të përjetshëm. Pajazitaj në gjykimin e parë ishte liruar nga këto akuza nga Gjykata e Pejës në mungesë...

Naser Pajazitaj dënohet me burgim të përjetshëm për vrasjen e Donjeta Pajazitajt

para 6 dite - Epoka e Re

Gjykata Themelore në Ferizaj, në rigjykim e ka dënuar me dënim të përjetshëm Naser Pajazitajn, i akuzuar për vrasjen e Donjeta Pajazitajt në nëntor të 2015-s. Akgjykimi ndaj Pajazitajt u shpall të enjten,...

Naser Pajazitaj dënohet me burgim të përjetshëm për vrasjen e Donjetës

para 6 dite - Bota Press

Naser Pajazitaj, i cili akuzohet për vrasjen e Donjeta Pajazitajt, në rigjykim është dënuar me burgim të përjetshëm. Pajazitaj pas gjykimit të parë nga Gjykata Themelore në Pejë ishte shpallur i pafajshëm,...

Naser Pajazitaj dënohet me burgim të përjetshëm

para 6 dite - Ekonomia Online

Naser Pajazitaj është dënuar me burgim të përjetshëm për vrasjen e Donjeta Pajazitaj. Ai është shpallur fajtor për vrasje të rende dhe për mbajtje në pronësi të pautorizuar të armëve. Ky rast kishte marrë...

Rigjykimi: Naser Pajazitaj dënohet me burgim të përjetshëm për vrasjen e Donjetës

para 6 dite - Informatat

Naser Pajazitaj, i cili akuzohet për vrasjen e Donjeta Pajazitajt, në rigjykim është dënuar me burgim të përjetshëm. Pajazitaj pas gjykimit të parë nga Gjykata Themelore në Pejë ishte shpallur i pafajshëm,...

Gjykata dënon Naser Pajazitaj me burgim të përjetshëm për vrasjen e Donjeta Pajazitajt

para 6 dite - Insajderi.org

Gjykata Themelore në Ferizaj, në rigjykim e ka dënuar me dënim të përjetshëm Naser Pajazitajn, i akuzuar për vrasjen e Donjeta Pajazitajt në nëntor të 2015-ës. Akgjykimi ndaj Pajazitajt u shpall të enjten,...

Naser Pajazitaj dënohet me burgim të përjetshëm për vrasjen e Donjetës

para 6 dite - Periskopi

Naser Pajazitaj, i cili akuzohet për vrasjen e Donjeta Pajazitajt, në rigjykim është dënuar me burgim të përjetshëm. Pajazitaj pas gjykimit të parë nga Gjykata Themelore në Pejë ishte shpallur i pafajshëm,...

Vrau kushërirën e tij, të enjten merret vendimi për Naser Pajazitajn

para një jave - Reporteri

Prokurorja Valbona Disha-Haxhosaj ka kërkuar që Naser Pajazitaj, i akuzuar për vrasjen e kushërirës së tij, Donjeta Pajazitaj, të dënohet me burgim të përjetshëm. Prokurorja është e bindur se Naser Pajazitaj...

Prishtinë, tri vjet burgim për të akuzuarin për grabitje

para një jave - RTV 21

I akuzuari K.A është shpallur fajtor dhe është dënuar me dënim me burgim në kohëzgjatje prej tre vjet për veprën penale “Grabitje” si dhe dënim me gjobë në shumën prej 1.200 euro. Gjykata Themelore në...

Prishtinë, dënohet me tri vjet burgim i akuzuari për grabitje

para një jave - Syri.net Kosova

Gjykata Themelore në Prishtinë, Departamenti për Krime të Rënda, ka shpallur aktgjykimin kundër K.A., i akuzuar sipas Aktakuzës së Prokurorisë Themelore në Prishtinë. I akuzuari K.A është shpallur fajtor...

Një burrë dënohet me tri vjet burgim për grabitje

para një jave - RTV 21

I akuzuari K.A është shpallur fajtor dhe është dënuar me dënim me burgim në kohëzgjatje prej tre vjet për veprën penale “Grabitje” si dhe dënim me gjobë në shumën prej 1.200 euro. Gjykata Themelore në...

Prishtinë, dënohet me tri vjet burgim i akuzuari për grabitje

para një jave - Telegrafi

Gjykata Themelore në Prishtinë, Departamenti për Krime të Rënda, ka shpallur aktgjykimin kundër K.A., i akuzuar sipas Aktakuzës së Prokurorisë Themelore në Prishtinë. I akuzuari K.A është shpallur fajtor...

Prokuroria kërkon dënim maksimal për Naser Pajazitajn, i akuzuar për vrasjen e kushërirës Donjeta Pajazitajt

para një jave - Reporteri

Me fjalën përfundimtare të palëve, ku prokurorja Valbona Disha-Haxhosaj kërkoi dënimin maksimal ndaj Naser Pajazitajt, i cili akuzohet për vrasjen e Donjeta Pajazitajt, kurse avokati Gëzim Kollçaku kërkoi...

3 vjet burg dhe 1.200 euro gjobë për grabitje

para një jave - Indeks online

Gjykata Themelore në Prishtinë, Departamenti për Krime të Rënda ka shpallur aktgjykimin kundër të akuzuarit K.A i akuzuar sipas Aktakuzës së Prokurorisë Themelore në Prishtinë. I akuzuari K.A është shpallur...

Prokuroria kërkon dënim maksimal për Naser Pajazitajn, i akuzuar për vrasjen e kushërirës Donjeta Pajazitajt

para një jave - Syri.net Kosova

Me fjalën përfundimtare të palëve, ku prokurorja Valbona Disha-Haxhosaj kërkoi dënimin maksimal ndaj Naser Pajazitajt, i cili akuzohet për vrasjen e Donjeta Pajazitajt, kurse avokati Gëzim Kollçaku kërkoi...

Prokuroria kërkon dënim maksimal për të dyshuarin në vrasjen e Donjeta Pajazitajt

para një jave - Bota Sot

Gjatë fjalëve përfundimtare të dhëna nga palët, prokurorja Valbona Disha- Haxhosaj kërkoi dënimin maksimal ndaj të akuzuarit për vrasjen e Donjeta Pajazitajt, Naser Pajazitajt, raporton "Betimi për Drejtësi"....

Kërkohet dënim maksimal për Naser Pajazitajn, i akuzuar për vrasjen e kushërirës Donjeta Pajazitajt

para një jave - OraInfo

Prokuroria kërkon dënim maksimal për Naser Pajazitajn, i akuzuar për vrasjen e kushërirës Donjeta Pajazitajt. Me fjalën përfundimtare të palëve, ku prokurorja Valbona Disha-Haxhosaj kërkoi dënimin maksimal...

Dënohet me tre vjet burgim dhe mbi 1000 euro gjobë për veprën penale të grabitjes

para një jave - Arbresh

Gjykata Themelore në Prishtinë, Departamenti për Krime të Rënda ka shpallur aktgjykimin kundër të akuzuarit K.A i akuzuar sipas Aktakuzës së Prokurorisë Themelore në Prishtinë. “I akuzuari K.A është shpallur...

Prokuroria kërkon dënim maksimal për Naser Pajazitajn, i akuzuar për vrasjen e kushërirës Donjeta Pajazitajt

para një jave - GazetaBlic

Me fjalën përfundimtare të palëve, ku prokurorja Valbona Disha-Haxhosaj kërkoi dënimin maksimal ndaj Naser Pajazitajt, i cili akuzohet për vrasjen e Donjeta Pajazitajt, kurse avokati Gëzim Kollçaku kërkoi...

Tri vjet burgim e 1 mijë e 200 euro gjobë për të akuzuarin për grabitje

para një jave - Ekonomia Online

Gjykata Themelore në Prishtinë ka dënuar me burgim prej tre vjetësh dhe gjobë prej 1 mijë e 200 euro të akuzuarin K.A, për veprën penale “Grabitje. Kështu ka bërë të ditur Gjykata Themelore në Prishtinë,...

Tri vjet burg për grabitje

para një jave - KosovaPress

Gjykata Themelore në Prishtinë, Departamenti për Krime të Rënda ka shpallur aktgjykimin kundër të akuzuarit K.A., i akuzuar sipas Prokurorisë Themelore në Prishtinë. I akuzuari K.A. është shpallur fajtor...

Prokuroria kërkon dënim maksimal për Naser Pajazitajn, i akuzuar për vrasjen e Donjeta Pajazitajt

para një jave - Lajmi.net

Me fjalën përfundimtare të palëve, ku prokurorja Valbona Disha-Haxhosaj kërkoi dënimin maksimal ndaj Naser Pajazitajt, i cili akuzohet për vrasjen e Donjeta Pajazitajt, kurse avokati Gëzim Kollçaku kërkoi...

Tri vjet burgim e 1 mijë e 200 euro gjobë për të akuzuarin për grabitje

para një jave - Periskopi

Gjykata Themelore në Prishtinë ka dënuar me burgim prej tre vjetësh dhe gjobë prej 1 mijë e 200 euro të akuzuarin K.A,  për veprën penale “Grabitje. Kështu ka bërë të ditur Gjykata Themelore në Prishtinë,...

Tri vjet burg për grabitje

para një jave - Gazeta Metro

Gjykata Themelore në Prishtinë, Departamenti për Krime të Rënda ka shpallur aktgjykimin kundër të akuzuarit K.A., i akuzuar sipas Prokurorisë Themelore në Prishtinë. I akuzuari K.A. është shpallur fajtor...

Prokuroria kërkon dënim maksimal për Naser Pajazitajn, i akuzuar për vrasjen e kushërirës Donjeta Pajazitajt

para një jave - Infokusi

Me fjalën përfundimtare të palëve, ku prokurorja Valbona Disha-Haxhosaj kërkoi dënimin maksimal ndaj Naser Pajazitajt, i cili akuzohet për vrasjen e Donjeta Pajazitajt, kurse avokati Gëzim Kollçaku kërkoi...

Lajmi i fundit vjen nga Prokuroria në lidhje me dënimin e Naser Pajazitajn, i akuzuari për vrasjen e Donjetes

para një jave - Bota Press

Me fjalën përfundimtare të palëve, ku prokurorja Valbona Disha-Haxhosaj kërkoi dënimin maksimal ndaj Naser Pajazitajt, i cili akuzohet për vrasjen e Donjeta Pajazitajt, kurse avokati Gëzim Kollçaku kërkoi...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK